IGRE.1

24 Feb 1993 - 23 Dec 1996

Topics

  1. arkadne (492)
  2. avanture (1047)
  3. simulacije (1053)
  4. strategije (274)
  5. modemske (194)
  6. razno (1186)
  7. frp (477)
  8. unknown (237)

Messages - unknown

unknown.1 banex,
Svim glavolomačkim i mozgorazbijačkim igrama mesto je ovde. :)
unknown.2 funky,
Jel neko prošo SUPAPLEX do kraja. Ja sam stigo samo do 37. nivoa. A 20. sam doktorirao.Za sad imam 28 sati... Bye
unknown.3 sbrk,
>> Jel neko prošo SUPAPLEX do kraja. Evo ja :) Nisam prošao samo 110-i (predzadnji) a kod 97-og mi je pomogao Majkl (pročitaj ORKA:8.1742) Slavisha.
unknown.4 meric,
Je'l neko prešao ATOMIX?
unknown.5 meric,
Ima li neko celu igru LOGICAL (sa onim kuglicama) Pozdrav,meric!
unknown.6 ficus,
Ja sam preso ATOMIX uopste nije tesko najtezi je 3 bonus level za njega ti treba sreca da ga predjes a sve ostalo je lako inace preso sam ga pre vise od pola godine.
unknown.7 squsovac,
> Jel neko prošo SUPAPLEX do kraja. Ja sam stigo samo do 37. > nivoa. A 20. sam doktorirao.Za sad imam 28 sati... Bye Ja se zaustavio na 110. (predposlednjem). BTW, je l' proš'o neko ovaj nivo?
unknown.8 bojt,
>> > Jel neko prošo SUPAPLEX do kraja. Ja sam stigo samo do 37. >> > nivoa. A 20. sam doktorirao.Za sad imam 28 sati... Bye >> Ja se zaustavio na 110. (predposlednjem). BTW, je l' proš'o >> neko ovaj nivo? Ja prošo sve ;). Na kraju dobiješ čestitku. Imam negde pohranjene one hidden fajlove (hallfame itd), za istoriju, kako bi moji naslednici mogli da se diče svojim ocem/dedom/pradedom ;)
unknown.9 ddobricic,
>> Ima li neko celu igru LOGICAL (sa onim kuglicama) A šta podrazumevaš pod tim "celu igru" ? Ja imam tu igru, i čini mi se da je cela. Pozdrav, Dobričić.
unknown.10 peca.st,
!-> Je'l neko prešao ATOMIX? Jeste. ;) JA. P e C a
unknown.11 pedjolino,
Jel' zna neko kako da predjem OXYD 10. nivo ? Šta treba da se uradi ? Hvala, Pedja.
unknown.12 pedjolino,
Eto čisto da izjavim, završih i ja GOBLINS-e ! :) Pedja. P.S. ali EOB1 i dalje nisam :((((
unknown.13 squsovac,
> Imam negde pohranjene one hidden fajlove (hallfame itd), > za istoriju, kako bi moji naslednici mogli da se diče > svojim ocem/dedom/pradedom ;) Nisi mor'o da čuvaš. Nivo možeš povećati tako što u jednom od tih hiden fajlova (ne sećam se koji beše, pa da sad ne pretraćujem) hex 00 pretvoriš u 01 i tako redom 111 puta i eto te na kraju igre. Isto tako možeš bez ikakvih problema da "našteluješ" i vreme igranja. Dakle, možeš za par minuta snimiti svoj status na nivou na kojem želiš.
unknown.14 balinda,
>> Eto čisto da izjavim, završih i ja GOBLINS-e ! :) E super! Ja sam to sklonio sa harda pre neki mesec jer nisam uspeo ništa da uradim na onom nivou na kome je kostur iz čije lobanje ispada ključ. U čemu je fora?
unknown.15 oki.,
>> E super! Ja sam to sklonio sa harda pre neki mesec jer nisam uspeo >> ništa da uradim na onom nivou na kome je kostur iz čije lobanje ispada >> ključ. U čemu je fora? Evo, da ne bi traži po konferenciji... =============================== 8.2112 ORKA.1:igre oki., 13.02.93. 18:58, 614 chr Odgovor na 8.2094, pedjolino, 12.02.Pet 00:36 --------------------------------------------------------- >> Kako u Goblinsima da predjem onaj nivo sa kosturom koji visi sa >> plafona i neda mi da uzmem ključ ? >> >> Ajde odgovorite mi please.... Kostura zagolicaš i iz lobanje mu ispadne ključ. Da bi uzeo ključ popni se na orman, idi skroz desno i uzmi 'loptu' (ne znam kako se tačno zove). Daj je kosturu i tada možeš da uzmeš ključ. Dalje... (javi se ako bude bilo problema) Pozdrav, 3OPAH. P.S. Da li imaš kompletan Goblins? Meni fali fajl DISK5, tako da se posle 20-tog (otprilike) nivoa igra zablokira jer ne može da učita taj fajl. ----------------------------------------------- 8.2112--- P.S. Imaš u konferenciji ORKA.1 i kompletno rešenje, ako ti ovo ne pomogne.
unknown.16 balinda,
>> Evo, da ne bi traži po konferenciji... E, baš ti hvala. Idem da pronađem gde mi je ZIP pa da probam. :) >> P.S. Da li imaš kompletan Goblins? Meni fali fajl DISK5, >> tako da se posle 20-tog (otprilike) nivoa igra zablokira >> jer ne može da učita taj fajl. Nisam dotle došao, tako da ne znam. Videću, pa ću ti javiti.
unknown.17 ssokorac,
─┼┤ Je'l neko prešao ATOMIX? žas posla :). Mogli su i više da ga zakukulje, maltene na svakom rešenju se sa par sekundi nadje mesto molekula, a onda je sve rutina...
unknown.18 ssokorac,
─┼┤ ništa da uradim na onom nivou na kome je kostur iz čije lobanje ispada ─┼┤ ključ. U čemu je fora? Izgleda da je većina onih koji su imali resign na orka:igre odustali od istog, baš pre neki dan smo pisali o tom nivou :). Daklem, zagolicaš kostura perom, daš kosturu cup and ball, uzmeš ključ, otključaš zatvorenika, baciš magiju na pero i dobiješ udaraljku za muve kojom udariš, logično, muvu :), baciš magiju na istu i dobijaš pikado strelicu kojom pogodiš sliku čarobnjaka (u oko:). ispadne figurica, uzmi je, uzmi eliksir i kraj :). P.S. Kako preći onaj nivo sa zmajevima? :( sredim prvu zamku, uhvatim nogu dezodoransom i šta sad?
unknown.19 darone,
>> P.S. Kako preći onaj nivo sa zmajevima? :( >> sredim prvu zamku, uhvatim nogu dezodoransom i >> šta sad? žekaj, valjda obrnuto: nogom dezodorans? Nisam igrao igru, samo mi je gornja rečenica mlogo smešna :)) darone
unknown.20 bojt,
Da li neko zna kako se prolazi 12-i nivo u Lemmingsima 3?
unknown.21 vvelisavljev,
> Da li neko zna kako se prolazi 12-i nivo u Lemmingsima 3? 3!? Ja neznam da ni za dvojku. Gde bi mogao nabaviti sva tri dela?
unknown.22 dusan,
Ko je ono pitao za Oxyd kako da pređe 11 nivo? Stvar je u šiframa, dakle potrebna je knjižica od nekih stotinak strana.
unknown.23 wizard,
> ─┼┤ Je'l neko prešao ATOMIX? > > žas posla :). Mogli su i više da ga zakukulje, maltene na svakom rešenju > se sa par sekundi nadje mesto molekula, a onda je sve rutina... Ja sam se nadao da ima mnooogo više nivoa. :( Kad ono - mućak.
unknown.24 skrajnalic,
&>> Da li neko zna kako se prolazi 12-i nivo u Lemmingsima 3? &> 3!? Ja neznam da ni za dvojku. Gde bi mogao nabaviti sva tri dela? To je ustvari sve jedan deo ali su pravljeni dodatni nivoi. (to su lemming,oh no! no more lemmings i cristmas lemmings) a sad se pravi lemmings 2 iliti the tribes ok? :) Pozdrav.... skr
unknown.25 ssokorac,
─┼┤ žekaj, valjda obrnuto: nogom dezodorans? Nisam ─┼┤ igrao igru, samo mi je gornja rečenica mlogo smešna Šta ćeš, i igra je smešna, ali stvarno otkidajuće, pogotovu face :). Obavezno uzmi igru, nećeš zažaliti! Usput, stvarno se noga uzima dezodoransom, šta ćeš, luda je mašta programera... :)
unknown.26 pedjolino,
##>>>> P.S. Da li imaš kompletan Goblins? Meni fali fajl DISK5, ##>>>> tako da se posle 20-tog (otprilike) nivoa igra zablokira ##>>>> jer ne može da učita taj fajl. Definitivno fali file !!! PROVERENO !!!
unknown.27 pedjolino,
##>> P.S. Kako preći onaj nivo sa zmajevima? :( sredim prvu ##>> zamku, uhvatim nogu dezodoransom i šta sad? Odneseš nogu i staviš je na plato ispred zmaja, on baci plamen koji ispeče nogu...baci je na most most će da se najede i pustiće te da prodješ, uzmi bodež iliti dagger u stavi i njega na plato ispred zmaja da ga zapali uzmi bodež i gotovo... Pozdrav, Pedja.
unknown.28 pedjolino,
##>> Ko je ono pitao za Oxyd kako da pređe 11 nivo? ##>> ##>> Stvar je u šiframa, dakle potrebna je knjižica od nekih ##>> stotinak strana. pa imaš li je ? :)) imaš li bar šifru ?
unknown.29 mister.h,
>> Da li neko zna kako se prolazi 12-i nivo u Lemmingsima 3? > > 3!? Ja neznam da ni za dvojku. Gde bi mogao nabaviti sva > tri dela? Ja imam sva 3 dela, al' istini za volju lepo radi samo LEM3, ostali brljaju po ekranu, ako te zanima javi se u MAIL.
unknown.30 wizard,
Ima li neko knjigu sa šifama za Oxyd? Bio bih mu jaaako zahvalan kad bi mi se javio na MAIL. :)
unknown.31 bojt,
Dobro, da li je neko čitao oxyd knjigu? ;)
unknown.32 vstan,
> Ima li neko knjigu sa sifama za Oxyd? Bio bih mu jaaako zahvalan kad bi > mi se javio na MAIL. :) Neeeeee u mail :[
unknown.33 dusan,
Pazi vamo: definitivno ne rade šifre za Oxyd sa Atarija na PrC-u. čao mi je narode, ali moraćete da odvojite nekih 120DEM da bi kupili knjižicu za ovu fenomenalnu igricu; kao što je uradilo nas jedno pet-šest-sedam pa iskopiralo.~ Što se tiče igranja u dvoje preko modema, tu je dovoljno da jedan igrač ima šifre. Ajd pa uživajte.
unknown.34 stefan,
> moraćete da odvojite nekih 120DEM da bi kupili knjižicu za ovu fenomenalnu A bre Dule nemoj da ih plašiš nije baš toliko... :)
unknown.35 wizard,
> definitivno ne rade šifre za Oxyd sa Atarija na PrC-u. čao mi je narode, > ali moraćete da odvojite nekih 120DEM da bi kupili knjižicu za ovu > fenomenalnu Osnovana je grupa Oxyd u kojoj će se zainteresovani dogovoriti oko kupovine Oxyd book-a za PC. Neka mi se svi koji žele da participiraju ;) u kupovini jave na MAIL. Pozdrav, Nenad
unknown.36 cdragan,
> definitivno ne rade šifre za Oxyd sa Atarija na PrC-u. čao > mi je narode, ali moraćete da odvojite nekih 120DEM da bi > kupili knjižicu za ovu fenomenalnu igricu; kao što je > uradilo nas jedno pet-šest-sedam pa iskopiralo.~ ============== Ja sam ZA !!! Ako ima još zainteresovanih da se organizujemo... P.S. Na neku ludu foru, pri prvom "testiranju" OXYD-a sam stigao bez ikakvih problema čak do 27. ( dvadesetsedmog nivoa ) bez ikakvih šifri i tek me je tu dočekala ona kockica pa nisam mogao dalje. Problem je i u tome što sve brojeve za nivoe koje sam prešao sada prijavljuje kao nepoznate :(((((( ( sem prvih deset, normalno )
unknown.37 wizard,
> P.S. Na neku ludu foru, pri prvom "testiranju" OXYD-a sam stigao > bez ikakvih problema čak do 27. ( dvadesetsedmog nivoa ) bez > ikakvih šifri i tek me je tu dočekala ona kockica pa nisam > mogao dalje. Kako bre!? :) Sa'š me nateraš da igram... again and again and again... ;)
unknown.38 stefan,
> mogao dalje. Problem je i u tome što sve brojeve za nivoe koje > sam prešao sada prijavljuje kao nepoznate :(((((( ( sem prvih Kad upišeš šifru neće ih prijavljivati kao nepoznate ;))
unknown.39 dnikolic,
Postoji li mozda racunarska verzija igre DOMINE? dn
unknown.40 stefan,
> Postoji li mozda racunarska verzija igre DOMINE? Aha, ima na sezamu: LOG(domine;) ;)))
unknown.41 darone,
>> Postoji li mozda racunarska verzija igre DOMINE? Ja sam pre nedelju dve prekucao DOMINE iz knjige Gle Pericu, kuca na gumicu (Moj Mikro), koja je, ako se dobro sećate, puna sorsova za Spektruma. E, sad, nisam je baš najbolje prekucao (22K). Kada ispravim sve što treba, poslaću je ovde. darone
unknown.42 ndragan,
/ Što se tiče igranja u dvoje preko modema, tu je dovoljno da jedan / igrač ima šifre. Ajd pa uživajte. A ako jedan ima šifre a drugi PC? Mislim, radi li modem st<-->pc?
unknown.43 pedjolino,
##>> P.S. Na neku ludu foru, pri prvom "testiranju" OXYD-a sam ##>> stigao bez ikakvih problema čak do 27. ( dvadesetsedmog ##>> nivoa ) bez Pa koji je za prelaženje 10. nivoa ?!?!? please
unknown.44 cdragan,
> Pa koji je za prelaženje 10. nivoa ?!?!? please Elem pročitak malo bolje poruku na koju si lupio reply. Stvarno sam stigao do 27 nivoa ( ako hoćete mogu da vam dam i opise nekih nivoa ;) ali na žalost kada sam sledeći put startovao oxyd, za sve šifre preko 10 nivoa mi je reko da je "invalid code" :(((( P.S. žisto da podsetim zainteresovane da je osnovana grupa OXYD koja se bavi problemom nabavke originalne knjige, pa ko je spreman da bude saučesnik ...
unknown.46 cdragan,
UGH : Jel ima neko ko zna čemu u UGH-u služe ono drvi i kamen sa "očima" i koja je ustvari poenta ? I ona statusna linija dole mi nije baš jasna ... Neke nivoe sam prešao tako što jednostavno udavim nekog od putnika a ostale razvezem gde treba ... HUMANS : Koja je fora za prelazak 9. nivoa u Humas-ima ( šira nivoa je PIXIE ) ? p.s. može biti da UGH i nije logička igra :)
unknown.47 darone,
>> Elem pročitak malo bolje poruku na koju si lupio >> reply. Stvarno sam stigao do 27 nivoa ( ako >> hoćete mogu da vam dam i opise nekih nivoa ;) >> ali na žalost kada sam sledeći put startovao >> oxyd, za sve E, ajd ti meni reci kako si prešao 11. nivo, gdeje druga piramida? darone
unknown.48 almi,
Jel neko provalio 11 nivo igre OXYD sa sezama? Pozdrav Mišel
unknown.49 pmijat,
>> P.S. žisto da podsetim zainteresovane da je osnovana grupa >> OXYD koja se bavi problemom nabavke originalne knjige, pa ko >> je spreman da bude saučesnik ... Ja ja ja ja ja ..... Pozdrav Predrag(pmijat)
unknown.50 balsa,
*> Jel ima neko ko zna čemu u UGH-u služe ono drvi i kamen sa *> "očima" i koja je ustvari poenta ? I ona statusna linija dole mi *> *> p.s. može biti da UGH i nije logička igra :) Kamen služi da se pokupi i baci na drvo, koje ˝e onda da "snese" neko vo˝e. Na taj način (uzimaju˝i vo˝e) dobijaš energiju! B.
unknown.51 darone,
>> Jel neko provalio 11 nivo igre OXYD sa sezama? Ja sam. Pošalji 70 DEM u Englesku, oni će ti već pomoći :) darone
unknown.52 dnikolic,
>> P.S. Cisto da podsetim zainteresovane da je osnovana grupa OXYD >> koja se bavi problemom nabavke originalne knjige, pa ko je >> spreman da bude saucesnik ... Mogao bih i ja. Usput, kako preko 10 nivoa? dn
unknown.53 skrajnalic,
&> Jel ima neko ko zna čemu u UGH-u služe ono drvi i kamen sa &> "očima" i koja je ustvari poenta ? I ona statusna linija dole mi Ja sam ukapirao da je kamen samo smetalo :) kada ga pokupiš ne možeš nikog drugog da voziš a kako se izbacuje kamen,ne znam :( Što se stat. linije tiče imaš vreme i oblačić u kome ti piše gde treba da voziš a kad nekog povezeš imaš i određeno vreme posle koga ne znam šta se desi jer sam sve ljude odvezao pre isteka :) A sada pitanje: Kako si prešao 4. nivo (sa Dinom)? nikako da stignem :( u čemu je caka? Pozdrav.... skr &> HUMANS : kako se igra? :)
unknown.54 bojt,
>> >> P.S. Cisto da podsetim zainteresovane da je osnovana grupa >> >> OXYD koja se bavi problemom nabavke originalne knjige, pa ko >> >> je spreman da bude saucesnik ... >> Mogao bih i ja. Usput, kako preko 10 nivoa? Pa uz pomoć knjige ;)
unknown.55 wizard,
> HUMANS : > Koja je fora za prelazak 9. nivoa u Humas-ima ( šira nivoa > je PIXIE ) ? Podseti me kako izgleda i reći ću ti. Igra puca na (mislim) 27 nivou. :(
unknown.56 mark,
Ne znam da li je oxyd logicka al' ajd nema veze. Imam problem sa tim Oxydom jer nece da mi radi ni ona najobicnija verzija Oxyd_ega koja bi trebalo da radi na svakoj konfiguraciji.Samo mi se pojavo onaj ekran na kome pise "Oxyd ver. 2.0" ili sta vec i stane.Sta da radim???? Upomoc :) Marko
unknown.57 cdragan,
>> Koja je fora za prelazak 9. nivoa u Humas-ima ( šira >> nivoa je PIXIE ) ? > > Podseti me kako izgleda i reći ću ti. Igra puca na > (mislim) 27 nivou. :( Rešeno. Fora je u tome što onu životinjku moraš da pogodiš kopljem triputa, a poenta je da do trećeg koplja dolaziš tako što dok jednog čovečuljka daš šivotinjki da ga pojede :( sa drugim furneš i uzmeš koplje. Šta ćeš, u ljubavi i u igrama je sve dozvoljeno .... ;)
unknown.58 vitez.koja,
#=> > Jel ima neko ko zna čemu u UGH-u služe ono drvi i kamen sa #=> > "očima" i koja je ustvari poenta ? I ona statusna linija #=> > dole mi Kamen sluzi za (makar) dve stvari. Prva je da opalis po drvetu (izbacuje se sa CTRL, desni za prvog igraca) da bi ispala voćka koju ti onda pokupis i dobijes jos energije. Druga je da ga bacis na nosoroga da ti ne bi smetao da pokupis putnika. #=> Kako si prešao 4. nivo (sa Dinom)? Bilo je mnogo tesko ;>>>> Evo vam neke sifre, zabavljajte se : RESURRECTION PRAYER DEATHWISH DOGS DESPERATEHELL AWAKEATTHEWALL SLEEPWALK THEDROWNING THEBLUEHOUR ASEVENINGFALLS ANDROGYNOUSNOISE HANDPERMEATES ELECTRADESCENDING CERUIXCUCH THISGLASSHOUSE FLEEINGSOMNAMBOLIST THESMONOLENTPERSUIT ASHES ASHESPARTII WHENIWASBED LAMENTOVERTHESHADOWS FACE THELUXURYOFTEARS OFTHEWOUND BELIEVERSOFTHEUNPURE OUVERTURE WINDKISSEDPICTURES THELAKEOFFIRE BLASTOFTHEBOUGH AMATERASU THEABSOLUTE ..... ITD, mrzi me da kucam dalje. Ovo bi trebalo da bude do nekog 40. (?) nivoa.
unknown.59 fancy,
Kako uci u grupu OXYD, ili ucestvovati u nabavci knjige? Posto sam stari fanatik ESPRIT-a (ST) OXYD mi je "u krvi". Nije mi samo jasno zasto je kvalitet zvuka ocajan, buduci da imam oko 5 mega EMS/XMS, ? "Skinuo" sam zvuke (?!) iz ESPRIT-a i prebacio u .wav format a zatim sam ih razdelio kao evente u windows-ima.Zvuci puno kvalitetnije od OXYD sounda. Pokusacu da posaljem zipovane wav-ove, pa ko 'oce... Cheda - Fancy espritwv.zip
unknown.60 cdragan,
> Kako uci u grupu OXYD, ili ucestvovati u nabavci > knjige? Posto sam stari fanatik ESPRIT-a (ST) OXYD Javi se wizard-u. On drži grupu.
unknown.61 dnikolic,
>> Imam problem sa tim Oxydom jer nece da mi radi ni ona najobicnija verzija >> Oxyd_ega koja bi trebalo da radi na svakoj konfiguraciji.Samo mi se pojavo >> onaj ekran na kome pise "Oxyd ver. 2.0" ili sta vec i stane.Sta da radim???? Pogledaj u uputstvu, tamo pise da moras da imas bar jos 500 kb visoke memorije. dn
unknown.62 acal,
_ UGH : _ _ Jel ima neko ko zna čemu u UGH-u služe ono drvi i kamen sa _ "očima" i koja je ustvari poenta ? I ona statusna linija _ dole mi nije baš jasna ... Neke nivoe sam prešao tako što _ jednostavno udavim nekog od putnika a ostale razvezem gde _ treba ... Pazi vako: Ako se dobro sećam u statusnoj liniji prvo ide broj života pa vreme pa gde voziš putnika pa broj X-a Kad padneš na kamen ti ga u stvari uzmeš i posle ga baciš na drvo sa SHIFT,dok imaš kamen ne možeš da voziš putnika... BTW šifra za xx nivo sa 1 playerom je "THEABSOLUTE"
unknown.63 skrajnalic,
&> pa vreme pa gde voziš putnika pa broj X-a za šta služe X-i? :) &> drvo sa SHIFT,dok imaš kamen ne možeš da voziš putnika... Nije SHIFT nego CTRL! :) &> BTW šifra za xx nivo sa 1 playerom je "THEABSOLUTE" A za nivo posle je LACRIMACHRISTI a nivo do kog sam stigao (za sada O:) je UENTRILOQUIST :) Pozdrav.... skr
unknown.64 micotakis,
micotakis je presao supaplex do kraja, vreme igranja oko 151 sat. ako ti treba savet za neki nivo posalji poruku !
unknown.65 paki,
­> A za nivo posle je LACRIMACHRISTI a nivo do kog sam stigao (za ­> sada O:) je UENTRILOQUIST :) Da li vas zanimaju lozinke za sve nivoe? (Za Ugh, jelda :) Dampovao sam ih direktno iz ugh.exe i sve koje sam probao rade. Evo ih...Štampajte ih sa 2col, staju na 1 list. Inače, nije U nego Ventriloquist (iliti Trbuhozborac, baš fina reč :)) password.txt
unknown.66 pedjolino,
Imam jedno pitanje u vezi GOBLINS-a II ! Šta da uradim s onim tipom koji vitla mačem kako da mu uzmem mač ? U zamku sam ! HELP ! Pozdrav, Pedja.
unknown.67 cobra,
Da li je nekom proradio OXYD a ima Hercules? Da li radi samo na 386 ? Pozdrav :)
unknown.68 mcaprdja,
Radi Oxyd na herc/286. Doduse, mislim da trazi nesto memorije (384K EMS je kod mene bilo dovoljno). Valjda nisi mucenik sa 512K osnovne mem? ;).
unknown.69 mcaprdja,
Radi Oxyd na herc/286. Doduse, mislim da trazi nesto memorije (384K EMS je kod mene bilo dovoljno). Valjda nisi mucenik sa 512K osnovne mem? ;).
unknown.70 oki.,
>> Imam jedno pitanje u vezi GOBLINS-a II ! G O B L I N S 2 ???!!!! Nastavak ???
unknown.71 mark,
Pazi vamo. Mene jos uvek zajebava Oxyd.Imam 386DX, 4 MB ,Super VGA ........ Nece da radi pa da se ubijem.Pokusavao sam svasta po onom uputstvu ali rezultat svakog startovanja je ekran na kome pise OXYD 1990-1992 ili sta vec i zatim nista.Tastatura se ne blokira , jer rade num-lock i caps-lock ..... Help me ..... sg;lksj ljkashl kasdHfl;ASJ;pcfnP;RTB ZSEL;IRTVH7A mARKO _sOMETHINGS wRONG wITH mY cAPS lOCK kEY??
unknown.72 pedjolino,
##>>>> Imam jedno pitanje u vezi GOBLINS-a II ! ##>> ##>> ##>> G O B L I N S 2 ???!!!! Nastavak ??? DAAAAAAAAA ! But VGA only....
unknown.73 oki.,
>> DAAAAAAAAA ! But VGA only.... NEMA VEZE !!!!!!! Imam i True Color VGA! Jel' moze da se dobije?
unknown.74 pedjolino,
##>> NEMA VEZE !!!!!!! Imam i True Color VGA! Jel' moze da se ##>> dobije? Da si rekao ranije...ovako moraš da čekaš jedno nedelju dana... Da nam stigne sledeća isporuka iz Singapura pošto smo sve originale prodali...:)) Pozdrav, Pedja.
unknown.76 sifist,
Da li se neko zaludjuje sa igrom OXYD ja sam stigao do 33-eceg nivoa pa me zanima da li je neko stigao do kraja igre. Inace odusevljen sam igrom
unknown.77 wizard,
> Da li se neko zaludjuje sa igrom OXYD ja sam stigao do 33-eceg nivoa pa > me zanima da li je neko stigao do kraja igre. Inace odusevljen sam igrom I ne traži ti šifre? Tu verziju bih voleo da vidim. ;)
unknown.78 sifist,
Trazi sifre ako ides preko reda ali kada ides redom sifre ti se same pojave pre svakog sledeceg nivoa, znaci uzmi olovku i papir i pisi pa tako sve do 36 nivoa a za dalmo mora puno da se razmislja ali to i jeste glavno kod OXYD-a baci se na posao i sretno. Moja verzija OXYD-a je ova sa Sezama Pozdv sifist
unknown.79 pedjolino,
##>> Da li se neko zaludjuje sa igrom OXYD ja sam stigao do ##>> 33-eceg nivoa pa me zanima da li je neko stigao do kraja ##>> igre. Inace odusevljen sam igrom Imaš viška šifru za 11. nivo ? ;)
unknown.80 wizard,
> Trazi sifre ako ides preko reda ali kada ides redom sifre ti se same > pojave pre svakog sledeceg nivoa, znaci uzmi olovku i papir i pisi pa > tako sve do 36 nivoa a za dalmo mora puno da se razmislja ali to i jeste > glavno kod OXYD-a baci se na posao i sretno. žekaj malo... Sve je to meni jasno, ali zar se, počev od 11-og nivoa, ne pojavljuju blokirani 'oksidi' na kojima piše par slova i brojeva na osnovu kojih treba u knjizi pronaći odgovarajuću šifru i ukucati je da bi se oni oslobodili i da bi ih mogao otvoriti!?
unknown.81 sifist,
Jasno mi je sta te muci to je i meni zadavalo problema da sam danima razmisljao sta da radim pa mi je pala napamet sledeca ideja koja za sada odlicno radi ne znam za sledece nivoe ali za sada (38 nivo) radi. Uradi sledece svoj config.sys prekopiraj u config.old sa "copy config.sys config. old zatim napravi poseban config.sys za OXYD-a kada zavrsis sa igrom udari rinejm odnosno config.sys prekrsti u recimo config.ola (tako ja radim) a onaj config.old u config.sys. E tu je sada fazon kada pozoves 11 nivo i pojave ti se blokovi sa sifm izadji iz F10 i prebaci confige i resetuj masinu zatim ponovo prebaci confige i uradi isto blokovi sa sifrom ce nestati ali moze se desiti da ne nestanu onda digni ruke i igru nastavi sutra-dan ili za par sati. Izgleda da su im te sifre tempirane vremenski ali za mene je izazov da ih provalim nadam se da cu i to uspeti za sada ovako radi bez problema i te blokade ne predstavljaju veliki problem. Mali poklon: 13685958, 110991475 ne brini do kraja ima jos oko 90 nivoa samo napred. Pozdrav sifist
unknown.82 sifist,
Evo ti par sifri: 34880264, 13685958, 11099147, 26305225, 05340711. Probaj nesto i sam jel ti volis da se igras ili ne ? Pozdrav sifist
unknown.83 seki,
Igra li ko Populous 2?Nista ne razumem? Ognjen
unknown.84 dekim,
Da li neko možda zna kako da u igri PUSHOVER pređem nivo čiji je kod 10246. unapred zahvalan, Dejan
unknown.85 vvelisavljev,
> Igra li ko Populous 2?Nista ne razumem? Jel si igrao keca? Ako jesi valjda nije velik problem prilagoditi se dvojci. :)
unknown.88 sifist,
Ima li neko igru X-WING da mi da a ja cu njemu sifre za oxyd kao i shemu kako da prevazidje sve blokade intresuje me Goblines 1-2. Unapred zahvalan Sifist
unknown.89 fancy,
>> Evo ti par sifri: 34880264, 13685958, 11099147, 26305225, 05340711. >>Probaj nesto i sam jel ti volis da se igras ili ne ? Nista licno, ali... da li ti je slucajno poznato da su sifre nivoa vrlo individualna stvar, tj. da nije neophodno da dvoje ljudi ima iste sifre nivoa iznad 10-og...Naime, izgleda da kad jednom predjes 10. nivo, on nesto interno upise "u sebe", tako da ako ponovo igras nivoe ispod 10-og nece ti vaziti sifre koje si do tada imao za 11-ti i iznad...Anyway, ili nisi bio dovoljno jasan ili si jako srecan, ili je tvoj boravak na 38. nivou oxyda paljevina tek fazon sa config.sys nije prelazan... Pozdrav, Fancy
unknown.90 almi,
Ko ima te čuvene cake za OXYD level 11+? Pozdrav Mišel
unknown.91 almi,
Ko ima te čuvene cake za OXYD level 11+? Pozdrav Mišel
unknown.92 skrajnalic,
ăÂ║ :) Evo jedne sw igre (normalno da je logička :))) Inače, nije loša, ima ok zvučne efekte (wer avejlbl ;) Slažeš kockice po parovima (nije originalno, ali je sasvim ok igra!) Pozdrav....... skr
unknown.93 skrajnalic,
:(( zaboravio sam da stavim ime fajla :)))) evo je...... Pozdrav....... skr
unknown.94 ognjen,
)-> :(( zaboravio sam da stavim ime fajla :)))) evo je...... )-> Pozdrav....... :)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) :)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) :)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) ARGHHHHH!!!! ARGHHHH!!!!! VODE!!!! VODE!!!! VODE!!!!! ;)))
unknown.95 skrajnalic,
Sorry pukla veza evo je O:)
unknown.96 wizard,
> Sorry pukla veza evo je O:) Evo je veza, ali šta je sa fajlom? ;)
unknown.97 ognjen,
)-> Sorry pukla veza evo je O:) Nemoj vise...
unknown.98 madamov,
****** Evo je veza, ali šta je sa fajlom? ;) ****** Još nije savladao upload. B)
unknown.99 skrajnalic,
&> Još nije savladao upload. B) Sorry all :( Pozdrav...... skr (2 puta mi pukla veza :(( ) Keve mi O:)
unknown.100 skrajnalic,
brix.arj
unknown.101 ssokorac,
─┼┤ Evo je veza, ali šta je sa fajlom? ;) Što si nestrpljiv, tek treća poruka sa najavom... ;)
unknown.102 skrajnalic,
UX :))) Izgleda da je uspeo upload O:) Sorry all još jednom za skidanje bespotrebnih bajtova ;) Ipak je to bilo samo zbog Vas! O;) Pozdrav..... skr
unknown.103 pedjolino,
Pa pošto "one" šifre ne rade kod mene...jel' zna neko šta treba da učinim na 10. nivou da bih ga prešao...:) Pozdrav, Pedja.
unknown.104 putnik,
Skr, da li brix može na herc?
unknown.105 dcolak,
│ Keve mi O:) Pa zar i treći put?!!! ;) Sledge DAMMIR!
unknown.106 dcolak,
│ A gde je komentar ?!! ;))))) Sledge DAMMIR!
unknown.107 fancy,
FA> Ko ima te cuvene cake za OXYD level 11+? Kol'ko je meni poznato, niko, a ni uskoro ih (izgleda) nece biti. Usput, o naporima male grupe ljudi da oxydiraju mozes saznati i u tzv. grupi OXYD. (obratiti se Wizard-u) Pozdrav, Fancy
unknown.108 asterix,
> > Pa pošto "one" šifre ne rade kod mene...jel' zna neko > šta treba da učinim na 10. nivou da bih ga prešao...:) > > Pozdrav, Pedja. Znam ja. Treba da kupiš knjigu ;)
unknown.109 vstan,
> Pa posto "one" sifre ne rade kod mene...jel' zna neko >sta treba da ucinim na 10. nivou da bih ga presao...:) Treba da se uclanis u grupu Oxyd 8[
unknown.110 danilo,
>> Treba da se uclanis u grupu Oxyd 8Š Ko je vlasnik grupe ? Ima li jedno mesto u grupi ? Pozdrav, Danilo
unknown.111 skrajnalic,
&> Skr, da li brix može na herc? Ne nažalost :( Pozdrav.... skr
unknown.112 ognjen,
)-> UX :))) )-> Izgleda da je uspeo upload O:) Napokon ;)))
unknown.113 melev,
│ UX :))) │ Izgleda da je uspeo upload O:) └─────── Izgleda da NIJE USPEO, tj u toj arhivi nigde nema nijednog .EXE ili .COM fajla. Ajde malo pogledaj šta si poslao. │ Sorry all još jednom za skidanje bespotrebnih bajtova ;) └─────── Pa da su bajtovi to je tačno, samo ih ima malo više i to oko 270xxx. :))) Melev P.S. Ajde pogledaj šta fali pa dodaj u sledeću arhivu.
unknown.114 wizard,
> >> Treba da se uclanis u grupu Oxyd 8Š > > Ko je vlasnik grupe ? Ima li jedno mesto u grupi ? Ja. Ima. Hoćeš unutra?
unknown.115 skrajnalic,
&> P.S. Ajde pogledaj šta fali pa dodaj u sledeću arhivu. Ajde ti mi reci šta ima u toj jer sam ja BRIX.ARJ obrisao sa diska :( Pozdrav.... skr
unknown.116 zplaza,
Us saglasnost SKR-a saljem vam BRIX u komadicima, ovo je 1/3 kompleta pozdrav onima sa 1200 bps Z.P.LAZA 8{) briks.arj
unknown.117 zplaza,
Evo i 2/3 ZPL briks.a01
unknown.118 zplaza,
A sad i 3/3 (nema veze sa CORTOM) NAPOMENA Brix radi isljucivo sa VGA ZPL briks.a02
unknown.119 melev,
│ Ajde ti mi reci šta ima u toj jer sam ja BRIX.ARJ obrisao sa diska :( └─────── Izvinjavam se, izgleda da je pri prenosu arhive doslo do greške tako da ne mogu da otpakujem celu arhivu. Javlja mi: Bad Huffman Code (0) Ako neko zna šta je ovo molio bih da kaže. BTW Jel skinuo još neko ovu arhivu i da li mu radi OK?
unknown.120 vitez.koja,
#=> Ja. Ima. Hoćeš unutra? Pazi danilo, oni hoce PARE ! ;)))
unknown.121 skrajnalic,
&> Z.P.LAZA 8š) Ej reci mi pliz jel si uspeo da ga startuješ? Neko mi reče da nema nikakav .EXE pa da ne može da se startuje! :(( Pozdrav.... skr
unknown.122 darone,
>> BTW Jel skinuo još neko ovu arhivu i da li mu >> radi OK? Meni radi sasvim ok. Ako se radi o BRIX.ARJ. darone
unknown.123 skrajnalic,
&> Meni radi sasvim ok. Ako se radi o BRIX.ARJ. Eto (baš se o brix.arj radi koji sam ja poslao) :) Hvala što si ga skinuo! :) Pozdrav..... skr
unknown.124 eagle,
> Neko mi reče da nema nikakav .EXE pa da ne može da se startuje! > :(( Možda ima .com ;)
unknown.125 pedjolino,
##>> pozdrav onima sa 1200 bps Hvala...:)
unknown.126 jribic,
Nabavio Demo verziju Lemmings 2 - The Tribes. Velika, 0,5Mb. Ima li zainteresovanih da ne saljem zabe? Jovan.
unknown.127 skrajnalic,
&> Nabavio Demo verziju Lemmings 2 - The Tribes. Velika, 0,5Mb. Ima li &> zainteresovanih da ne saljem zabe? A za koji comp? :) Pozdrav..... skr
unknown.128 mrmf,
> Nabavio Demo verziju Lemmings 2 - The Tribes. Velika, 0,5Mb. > Ima li zainteresovanih da ne saljem zabe? Otkud dzabe :)))) Posalji, pliz:) Brada
unknown.129 pedjolino,
##>> Nabavio Demo verziju Lemmings 2 - The Tribes. Velika, 0,5Mb. ##>> Ima li zainteresovanih da ne saljem zabe? Još pitaš ?!?! :) Mene ne zanima ako ne radi na CGA...:)
unknown.130 skrajnalic,
&> Mene ne zanima ako ne radi na CGA...:) Kao ni jedan do sada :))))))))) Pozdrav.... skr P.S. Zar nije bio herc? ;)
unknown.131 pedjolino,
##>> Zar nije bio herc? ;) Isti djavo...:) ##>> &> Mene ne zanima ako ne radi na CGA...:) ##>> ##>> Kao ni jedan do sada :))))))))) Ko kaže ?!?!?! Nemaš pojma...:)
unknown.132 skrajnalic,
&> Ko kaže ?!?!?! Nemaš pojma...:) Priznajem O;>>> Pozdrav..... skr
unknown.133 darone,
Da li je neko zainteresovan za nabavku OXYD Book? Naravno, sve je legalno, nemojte da brišete poruku, pitam da li neko hoće da je kupi. darone
unknown.134 darone,
>> Da li je neko zainteresovan za nabavku OXYD >> Book? Pa zar niko neće? Tražićete posle... ;) darone p.s. ...al' knjige neće biti ;)))
unknown.135 sbrk,
Yo! Jel neko igra ZBTET? Sledi izvod iz Hi-score liste: ╔═══════════════════════════════════════════════════════════════╗ ║▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀║ ║ ║ ║ ──══ THE BEST 10 OF ALL TIMES! ══── ║ ║ ║ ║ ║ ║ 1: Sbrk Yo!............ (18-May-1993) Š7Ć 69776 ║ . . . A tu je i sama lista, pa ko želi da merdžuje :) Pozdrav, SLavisha. zbtetsl.res
unknown.136 ilazarevic,
Vidim da se šalju liste, pa reko' da doprinesem. Samo da napomenem, prvo mesto je na nekih 79 hiljada ;) zbtet.res
unknown.137 darone,
>> ║ 1: Sbrk Yo!............ (18-May-1993) Š7Ć 69776 ║ Moj rekord na tabeli (al ne i najbolji reziltat): 91309, a najbolji je oko 100000, malo više, to na nekoj starijoj verziji. Legalan rezultat je na V3.0. Krenuto od osmog nivoa. A ima i boljih, samo da znaš :) darone
unknown.138 ssokorac,
─┼┤ A tu je i sama lista, pa ko želi da merdžuje :) Rado bih je merdžovao, samo neće ni jedan rezultat uleteti u listu :). Svašta, zar još neko igra od 7 nivoa i pravi rezultate ispod 70,000? ;)
unknown.139 skrajnalic,
&> V3.0. Krenuto od osmog nivoa. A ima i boljih, samo &> da znaš :) Beast... ;) Pozdrav..... skr
unknown.140 peca.st,
!-> Sledi izvod iz Hi-score liste: I šta je tako zanimljivo u toj listi? ;) Pogotovu što počinješ od 7 nivoa. Tako bi mogao da igraš do sutra. Peđa.
unknown.141 sbrk,
>> Rado bih je merdžovao, samo neće ni jedan rezultat uleteti u listu :). Ajde pošalji taj res, pa da vidimo i to čudo :)
unknown.142 dkuki,
> V3.0. Krenuto od osmog nivoa. A ima i boljih, samo > da znas :) SALjI zb*.res!!!
unknown.143 dkuki,
> > Pogotovu sto pocinjes od 7 nivoa. Tako bi mogao da igras do sutra. SALjI zb*.res!!!
unknown.144 sbrk,
>> !-> Sledi izvod iz Hi-score liste: >> >> I šta je tako zanimljivo u toj listi? ;) >> >> Pogotovu što počinješ od 7 nivoa. Tako bi mogao da igraš do sutra. Sine, prvo ga izvadi, pa se onda hvali.
unknown.145 darone,
>> > V3.0. Krenuto od osmog nivoa. A ima i boljih, >> > samo da znas :) >> >> SALjI zb*.res!!! Evo, iako ne mogu da verujem da mi ne veruješ. Inače, na devetom nivou pravim 119 linija :) darone darone.res
unknown.146 dkuki,
> Evo, iako ne mogu da verujem da mi ne verujes. > Inace, na devetom nivou pravim 119 linija :) Ne verujem nikome, dok se ne dokaze suprotno. Zahvaljujem na res-u. Za sada si bolji od Nepobedivog Ivana, mada, kako igra odmice a igraci se zagrejavaju... Pozdrav od, Djordja
unknown.147 darone,
>> Zahvaljujem na res-u. Za sada si bolji od >> Nepobedivog Ivana, mada, kako igra odmice a >> igraci se zagrejavaju... Pazi, ima boljih. Pamtim jednog profana iz škole (ah, pa da, Kljože što je otišao u Oliveti, za one iz MG), koji je igrao Tetris dvema rukama (ja igram jednom, kao i svi ostali koje sam video). Gazio je igru do daske. Mene je ubijao iako sam mislio da sam najbolji na svetu. A na Sezamu je sigurno beast najbolji. Uostalom, njemu je baš teško da našteluje rezultate ;) darone
unknown.148 beast,
>> A na Sezamu je sigurno beast najbolji. Uostalom, >> njemu je baš teško da našteluje rezultate ;) :))) U mene sumnjaš? :)
unknown.149 paki,
­> iz MG), koji je igrao Tetris dvema rukama (ja igram ­> jednom, kao i svi ostali koje sam video). Gazio je Pa zar se ne igra s dve ruke ( <SPACE> <789> ) ? :)))
unknown.150 skrajnalic,
&> Pa zar se ne igra s dve ruke ( <SPACE> <789> ) ? :))) Ne igra se sa 4,6 E,D ;))) Pozdrav......... skr
unknown.151 darone,
>> Pa zar se ne igra s dve ruke ( <SPACE> <789> ) >> ? :))) Ma ne, ništa nisi ukapirao ;) Uglavnom, i ja sam se loše odrazio, a radi se u stvari o sledećem: sedmicu pritiska levom rukom, devetku desnom, a osmicu kako mu odgovara - može i levom i desnom - pa brze delove za čas premesti, uz okretanje, na onaj deo ekrana koji mu odgovara. darone
unknown.152 peca.st,
!-> Pazi, ima boljih. Pamtim jednog profana !-> iz škole (ah, pa da, Kljože što je otišao !-> u Oliveti, za one iz MG), koji je igrao !-> Tetris dvema rukama (ja igram Nemoj da pričaš!!!! :))))) Nisam pojma imao da čeljko zna ;) da igra Tetris! A zato on nama na bloku nikad nije davao da igramo Tet, da ne bi bili bolji od njega! ;) Au, kad (ako ga ikad) budem sreo, ima da ga zezaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaam. :) Peđa.
unknown.153 wizard,
> sedmicu pritiska levom rukom, devetku desnom, a > osmicu kako mu odgovara - može i levom i desnom - > pa brze delove za čas premesti, uz okretanje, na > onaj deo ekrana koji mu odgovara. Kakve veze to ima? Ili hoćeš da kažeš da igra sa dva kažiprsta, a na 8-ci ne drži sve vreme neki prst. Nego... Oni rezultati što si poslao, jel se to smatra za dobre rezultate?
unknown.154 sbrk,
Yo! >> Inače, na devetom nivou pravim 119 linija :) Evo, ja priznajem: na devetom nivou komadići praktično se samo naslažu do vrha, popadaju a da skoro ne stignem da okrenem par komada. Na devetom nivou sam napravio max. sedam, osam linija. E sad, verovatno bi to išlo bolje da je tastatura nešto brža, odnosno da je delay manji. Ako ti igraš sa bržom tastaturom od: RATE=30, DELAY=250, onda priznaj, neću ti ništa :) (usput i pošalji utility za to) Ja imam nešto u stilu: FK.COM 9 bytes ------ MOV AX,0350 MOV BX,0000 INT 21 RET al i to mi daje r=30, d=250. Dal ovaj delay može ikako da se smanji? Pozdrav, Slavisha.
unknown.155 sbrk,
Sorry, pisao sam on-line, nije INT 21, nego INT 16.
unknown.156 eagle,
> al i to mi daje r=30, d=250. Dal ovaj delay može ikako da se > smanji? Ne može. To ti je po defaultu minimalna vrednost. (E)
unknown.157 paki,
­> Ma ne, ništa nisi ukapirao ;) Uglavnom, i ja sam se ­> loše odrazio, a radi se u stvari o sledećem: Eee, pa na ovo nisam računao :) Tako da igra Tetris? Pa što mu Bog dade ostale prste :))))))
unknown.158 peca.st,
!-> al i to mi daje r=30, d=250. Dal ovaj !-> delay može ikako da se smanji? Burazeru, imaš li ti DOS? Imaš. Super. E onda otkucaj ovo: mode con: rate=32 delay=1 Nemaš brige! Peđa.
unknown.159 peca.st,
B00000000000000 ) da to ukapiraju! Srećom, tu je voljeni nam gazda Jezda. ;) Peđa.
unknown.160 darone,
>> Kakve veze to ima? Ili hoćeš da kažeš da igra sa >> dva kažiprsta, a na 8-ci ne drži sve vreme neki >> prst. Ovako: na sedmici drži srednji prst leve ruke, na devetki srednji desne ruke, a osmicu pritiska kažiprstom _ili jedne ili druge_ ruke, pa može brže da okrene kockicu i da je smesti u ugao. >> Nego... Oni rezultati što si poslao, jel se to >> smatra za dobre rezultate? Koliko ja znam, dosta dobre. Inače, opet koliko sam obavešten, rekord je oko 130000. Pitajmo beasta, ako želi da se izjasni :) darone
unknown.161 darone,
>> linija. E sad, verovatno bi to išlo bolje da je >> tastatura nešto brža, odnosno da je delay manji. >> Ako ti igraš sa bržom tastaturom od: RATE=30, >> DELAY=250, onda priznaj, neću ti ništa :) (usput >> i pošalji utility za to) Imam običnu tastaturu, ničim je ne 'keširam'. Nije fora u tome, ipak je veština :) darone
unknown.162 beast,
>> Pitajmo beasta, ako želi da se izjasni :) žuj neću :) Ne ozbiljno, svi rezultati preko 70000 su jako dobri. E sad, ako si krenuo od 6-tog nivoa i napravio toliko bolji si od nekog ko ima isti skor a krenuo je sa 8-mog, jer ti dobijaš manje (a on više, jeli) poena jer si na manjem nivou. Logičan zaključak: igrajte od navišeg mogućeg nivoa na kome možete da pritiskate drop i igrate :) To je obično osmi (za one bolje).
unknown.163 wizard,
> Ovako: na sedmici drži srednji prst leve ruke, na > devetki srednji desne ruke, a osmicu pritiska > kažiprstom _ili jedne ili druge_ ruke, pa može brže > da okrene kockicu i da je smesti u ugao. E svašta... Pa zar nije bolje (brže) ako već drži prst na osmici? > >> Nego... Oni rezultati što si poslao, jel se to > >> smatra za dobre rezultate? > > Koliko ja znam, dosta dobre. Hehe. :)
unknown.164 skrajnalic,
&linija. E sad, verovatno bi to išlo bolje da je &tastatura nešto brža, odnosno da je delay manji. Na 9 nivou to ti malo pomaže ;) Pozdrav...... skr
unknown.165 peca.st,
!-> E svašta... Pa zar nije bolje (brže) ako !-> već drži prst na osmici? E, ne znaš ti čeljka... ;) Peđa.
unknown.166 darone,
>> > Koliko ja znam, dosta dobre. >> >> Hehe. :) Da probamo jednu modemom? :) darone
unknown.167 darone,
>> Na 9 nivou to ti malo pomaže ;) E pa ne pomaže mi ;) darone
unknown.169 sbrk,
Dal ima neko Bridž za PC-a?
unknown.170 bulaja,
**** new file **** R:\IBMPC\WINDOWS\*.* ---------------------- sokobanw zip 32163 Sokoban for Windows, logicka igra Sokoban is a classic puzzle game in which you assume the role of an overworked stockboy (stockperson?) in a large warehouse. To earn your wages, you must neatly pack a set of crates onto the platforms provided on each of the increasingly difficult levels. Pushing heavy crates around is hard work, so it's in your best interest to minimize the amount of moving and pushing you do to finish a level. Preuzeto sa Imtel BBS-a.
unknown.171 stigor,
Ima li neko igru: THE INCREDIBLE MACHINE ? Jel stvarno tako dobra, kao što se priča?
unknown.172 dusan,
Pa dobro bre jel ima neko Secret of the monkey island 2 za PC? Ajde nek se dobrovoljno javi, neću mu ništa. ;)
unknown.173 pavbok,
B> Pa dobro bre jel ima neko Secret of the monkey island 2 za PC? B> Ajde nek se dobrovoljno javi, neću mu ništa. ;) Ja ali trenutno diskete nisu kod mene.
unknown.175 meric,
Ima li neko šifre za THE INCREDIBILE MASHINE ?
unknown.176 ssokorac,
─┼┤ Ima li neko šifre za ─┼┤ THE INCREDIBILE MASHINE ? Šifre za nivoe, ili...? Meni ne traži nikakve druge :). Usput, do kog ste nivoa stigli? Ja do 70 i nekog... Valjda 73. :) Igra je genijalna. Nema ništa gore nego kada napraviš neku ogromnu skalameriju i pred sam kraj shvatiš da miš trči na pogrešnu stranu :)). Ipak, skoro svi nivoi se mogu završiti a da se ne iskoristi ni pola predmeta koji su ti dati...
unknown.177 dcolak,
│ Ima li neko šifre za │ THE INCREDIBILE MASHINE ? MARKET-Z64B24AV1I Dotle sam ja stigao ;) Sledge DAMMIR!
unknown.178 dens,
>> Ima li neko šifre za >> THE INCREDIBILE MASHINE ? Dovoljno je nabaviti šifru za n-ti nivo, čime svi prethodni nivoi postaju dostupni. Što znači da bi bilo poželjno imati samo šifru poslednjeg nivoa... Ja negde imam negde šifru za 70. nivo. Pogledaću pa ću poslati... Dejan
unknown.179 dusan,
Jel igra ovde neko Indijana Jones 3, the last crusade od Lucasfilm product.. Ako da, kako dođavola da otvorim ona vrata i dođem do kovčega u katakombama ispod Venecije?
unknown.180 wizard,
> Ima li neko šifre za > THE INCREDIBILE MASHINE ? Pa ne trebaju ti šifre, dobijaš ih posle svakog pređenog nivoa za sledeći nivo. Ako si na to mislio, evo ti šifra za 74 nivo: UMPIRE-312FB12GFLZ i pomoću nje moći ćeš da pristupiš svakom nivou ispod njega, mada tako malo kvariš užitak. :) Ja sam prva 73 nivoa prešao za 10 sati neprekidnog igranja, ali sam zaglavio na 74-tom, valja je došlo do zasićenja materijala, šta li... ;) Pošto ima još samo 10-ak nivoa, krivo bi mi bilo da je ne završim, pa ako neko reši 74-ti neka javi.
unknown.181 npetrovic,
~~~ Ako da, kako dodavola da otvorim ona vrata i dodem do kovcega ~~~ u katakombama ispod Venecije? Ja sam igrao, ali nema mnogo vajde, moras malo bolje da mi objasnis...:) Pyc
unknown.182 zormi,
* Ima li neko šifre za THE INCREDIBLE MASHINE ? Uzmi datoteku TIM.CFG (ima samo 3 bajta) i na prvo mesto upiši W (57 hex, 87 dekadno) i biće ti dostupni svi nivoi do 87-og. Ako bi neko da mi zahvaljuje, umesto toga neka mi demonstrira kako radi ta čuvena Microprose Formula 1. :)
unknown.183 dusan,
>Ja sam igrao, ali nema mnogo vajde, moras malo bolje da mi objasnis...:) Pa evo ovako: kad udjem u one katakombe iz biblioteke u Veneciji, kako da dodjem do kovčega onog viteza jer je pre njega rešetka sa starim zardjalim katancem do koga ne mogu da dodjem (I cant reach it). Od predmeta imam bič, old book, Gral book, hook i neku crvenu traku. Postoje još i lokacije sa bakljom kojoj ne mogu ništa, zatim neka soba prepuna vode sa čepom na dnu i još jedna sa nekom pločom kojoj isto ne mogu ništa. Šta dalje?
unknown.184 cdragan,
> Jel igra ovde neko Indijana Jones 3, the last crusade od > Lucasfilm product.. Ako da, kako dođavola da otvorim ona > vrata i dođem do kovčega u katakombama ispod Venecije? Ako misliš na kovčeg u kome je sahranjen vitez onda moraš okolo naokolo, tj, baš kroz katakombe ... Ne znam dokle si stigao tu, al' nekako ovako bi trebao da ideš : U crkvi nadješ gde treba iskopati pravi kamen da bi došao u katakombe, onda pored raznih peripetija treba da dodješ do jednih vrata koje se otvaraju kada pogodiš pravu kobinaciju tri mitske figure ( imaš u Grail Diary-u sliku ), i onda silaziš još niže u katakombe. Dole moraš da dodješ do mesta gde imaš šest lobanja i na njima moraš da odsviraš note koje su takodje u dnevniku i otvorićeti se vrata. Onda samo pronadješ put kroz lavirint ( ili pogledaš u knjizi koju si možda našao u biblioteci ) i dolaziš sa druge strane do kovčega sa vitezom, otvoriš ga, pročitaš šta treba, otvoriš rešetku, znači sa unutrašnje strane i izadješ opet na onaj restoran u veneciji ... Imam negde diskete i sačuvane pozicije sve do kraja igre pa ako zapne, ću potražim ;) P.S. Moraću i ja da ga odigram ponovo, vuče me nostalgija... :)
unknown.185 cdragan,
> Jel igra ovde neko Indijana Jones 3, the last crusade od > Lucasfilm product.. Ako da, kako dođavola da otvorim ona > vrata i dođem do kovčega u katakombama ispod Venecije? Eh, malopre preturah po starim disketama i nadjoh jednu na kojoj sam skinuo rešenja nekih igara sa nekog FTP-a u ona sretna vremena dok je BITNET radio ... Evo i rešenja za Indija 3. Ako bude problema, viči :) indy3.arj
unknown.186 darone,
>> Jel igra ovde neko Indijana Jones 3, the last crusade od Lucasfilm >> product.. Ako da, kako dođavola da otvorim ona vrata i dođem do kovčega u >> katakombama ispod Venecije? Uh, kako ono beše... jesi li uzeo one tri knjige u biblioteci? To je prvo, onda si verovatno sišao dole. E, sad, prvo je trebalo da uzmeš flašu vina gore na pjaci (dok još nisi ni ušao u biblioteku) od nekog para za stolom (kažeš otprilike da je vino sranje, i oni ti daju flašu). Sa njom siđeš dole u katakombe, onda napuniš flašu vodom, omekšaš jednu od baklji u zidovima, pa je povučeš, a u međuvremenu pokupiš i kuku sa nekog od leševa. E, kada povučeš tu baklju, otvori se prolaz u podu i ti padneš dole, pa odeš do čepa, na njega zašrafiš kuku, a u sobi do nje pogledaš neke šifre beše ili knjige, zaboravih. E, onda bič zakačiš za kuku i poučeš je, tako da se otčepi prolaz i voda isteče... onda se vratiš gore (na gornji nivo katakombi), i onda sam zaboravio, valjda ima neka skalamerija koju moraš da povežeš nekim pojasom... da, koji si pokupio gore u biblioteci, a on ti otvori vrata do kovčega, koji ćeš lako otvoriti. Dalje sam zaboravio ;) Al to ti je to otprilike. darone p.s. dule, ti se to igraš na PC? pa, postaješ čovek, mora se priznati ;)
unknown.187 ssokorac,
─┼┤ poslednjeg nivoa... Ja negde imam negde šifru za 70. nivo. Pogledaću Ovo je neki posle 70. valjda 76. PHILHARMONIC-31182XT56M
unknown.188 ssokorac,
─┼┤ MARKET-Z64B24AV1I Bedo! :) Javi se kad skineš to Z sa početka. Bar do 2 :). Onda možemo da pričamo :).
unknown.189 dusan,
>> dule, ti se to igraš na PC? pa, postaješ čovek, mora se priznati;) pu pu daleko bila ta beda. Kakav bre crni PrC, moja makina fura sve živo i neživo. BTW napraviše neku igricu koja koristi DSP 100% i ima real time rendering u 65 soma boja a o CD zvuku na 50KHz na 8 kanala koji grmi u pozadini i da ne pričamo ;)) U svakom slučaju, kad je skinem, zvaću te da se malo igramo "Kosača" ;))) A možda sednemo da radimo Terminator 3, jer su takodje napravili profi softver za morfing... spavaj lepo ;)
unknown.190 ssokorac,
─┼┤ zaglavio na 74-tom, valja je došlo do zasićenja materijala, šta li... ;) Nije, i ja i tica smo se zaglavili na istom :(. Ako ipak predjem, javiću :).
unknown.191 dcolak,
│ Bedo! :) Javi se kad skineš to Z sa početka. Bar do 2 :). Onda možemo da │ pričamo :). Ta to sam prešao za prvi danj igranja (posle otišao da oladim glavu u Adi) :)) Primetih, neko vreme mogu da igram bez prestanka (lako prelazim nivoe) a onda odjednom dođe do zamora materijala i nikako da pređem nivo. Onda odem, vratim se i pređem ko od šale :) Sledge DAMMIR!
unknown.192 npetrovic,
~~~ book, Gral book, hook i neku crvenu traku. Postoje jos i lokacije sa ~~~ bakljom kojoj ne mogu nista, zatim neka soba prepuna vode sa cepom na ~~~ dnu i jos jedna sa nekom plocom kojoj isto ne mogu nista. Sta dalje? Setio sam se za sobu punu vode koja ima cep na dnu. Trebas da nadjes jednog kostura koji ima kuku na ruci. Uzmi mu kuku i onda idi ispod jezerceta. Zakaci kuku za bic i povuci sa kukom cep. Tako ces isprazniti jezero... Pyc
unknown.193 npetrovic,
~~~ pu pu daleko bila ta beda. Kakav bre crni PrC, moja makina fura sve ~~~ zivo i nezivo. BTW napravise neku igricu koja koristi DSP 100% i ima ~~~ real time Znas kako, Indy 3 je na PC lepsi... Pyc
unknown.194 meric,
Orjentaciono, onu poruku (kad sam tražio šifre) sam poslao pre nego što sam nabavio igru, jer mi je nkocev rekao da su potrebne (?) Vidim da se nešto čudno dešava, jer meni su dostupna 89 ili 90 nivoa (??) Bilo bi lepo da neko pošalje svoje originalne mašinerije (*.tim) meric
unknown.195 meric,
Radi se o Inc.Machine (logično)
unknown.196 darone,
>> pu pu daleko bila ta beda. Kakav bre crni PrC, moja makina fura sve živo i >> neživo. BTW napraviše neku igricu koja koristi DSP 100% i ima real time >> rendering u 65 soma boja a o CD zvuku na 50KHz na 8 kanala koji grmi u >> pozadini i da ne pričamo ;)) I sve to na PC monitoru ;) OK dećko, kada nabaviš neku zmaj igru, zovi :) darone
unknown.197 ssokorac,
─┼┤ Uzmi datoteku TIM.CFG (ima samo 3 bajta) i na prvo mesto upiši W (57 ─┼┤ hex, 87 dekadno) i biće ti dostupni svi nivoi do 87-og. Ali meni je već prvi bajt W :(. A tek sam na 7x. nivou :(.
unknown.198 ssokorac,
─┼┤ Ta to sam prešao za prvi danj igranja (posle otišao da oladim ─┼┤ glavu u Adi) :)) Ja sam prvog dana, tačnije, samo popodne došao do 65. :). Na žalost, igra ima predugačak 'uvod', prvih 50 nivo se vrlo lako predju. Da je još oko 50 onih kao 70. - 86. bilo bi fino :). Mada one posle 74. nisam video :)).
unknown.199 ssokorac,
─┼┤ Znas kako, Indy 3 je na PC lepsi... Možeš, li, molim te da namestiš dužinu reda na 75 u editoru i SOR-u jer se poruke ne mogu čitati :(.
unknown.200 paki,
­> Ja sam prvog dana, tačnije, samo popodne došao do 65. :). Na ­> žalost, igra ima predugačak 'uvod', prvih 50 nivo se vrlo lako ­> predju. Da je još oko 50 Ako je reč o PušOveru (brisao sam SOR bazu) problem oko uvoda se rešava menjanjem imena fajla 'FRNTEND.EXE' u bilo koje drugo, može i da se izbriše.
unknown.201 ssokorac,
─┼┤ Ako je reč o PušOveru (brisao sam SOR bazu) problem oko uvoda se ─┼┤ rešava menjanjem imena fajla 'FRNTEND.EXE' u bilo koje drugo, Ne, ne... mislim na 'uvod', pod navodnicima :). Uvod u smislu da je prvih 50 nivoa mnogo lako... I nije pushover već The Incredible Maschine :).
unknown.202 paki,
­> ─┼┤ Ako je reč o PušOveru (brisao sam SOR bazu) problem oko uvoda se ­> ─┼┤ rešava menjanjem imena fajla 'FRNTEND.EXE' u bilo koje drugo, ­> ­> Ne, ne... mislim na 'uvod', pod navodnicima :). Uvod u smislu ­> da je prvih 50 nivoa mnogo lako... I nije pushover već The ­> Incredible Maschine :). Sorry :) (Usput, da li je Maschine ili Machine? :) Anyway, valjda će ovo nekom pomoći, jer uvod PušOvera traje oko 20 sec.; i kod Microproseovog F1GP se može 'ladno obrisati fajl 'FRNTEND.FLI' jer sadrži lepo urađenu, ali apsolutno bespotrebnu uvodnu animaciju . Inače, dug je 1,7Mb :)
unknown.203 ssokorac,
─┼┤ Sorry :) (Usput, da li je Maschine ili Machine? :) Machine, naravno, hreška u kucanju :). ─┼┤ 20 sec.; i kod Microproseovog F1GP se može 'ladno obrisati fajl ─┼┤ 'FRNTEND.FLI' jer sadrži lepo urađenu, ali apsolutno bespotrebnu Pa, zašto brisati kada se može startovati sa GP i onda ideš direktno na igru...
unknown.204 dusan,
Ajmo opet hint o Indyju 3 od lucas filma. Nalazim se u zamku u kome treba da oslobodim ćaleta, došo sam do drugog sprata i tu me čeka nemačka mrcina sa kojom moram da se boxujem. Sve bi to bilo u redu da on nema neku ludačku jačinu udarca pa je dovoljan jedan njegov šamarčić pa da legnem na patos i završim igru. Jel postoji neka fora za ovo ili baš moram da ga pretučem ;) BTW, ne svidja mi se ovakva kombinacija tj. uvodjenje boxa u logičku igricu, da sam hteo da igram box, uzeo bih neku specijalizovanu igru za to. Ne znam šta bi ovima iz lucas filma...
unknown.205 paki,
­> ─┼┤ 20 sec.; i kod Microproseovog F1GP se može 'ladno obrisati fajl ­> ─┼┤ 'FRNTEND.FLI' jer sadrži lepo urađenu, ali apsolutno ­> bespotrebnu ­> ­> Pa, zašto brisati kada se može startovati sa GP i onda ideš ­> direktno na igru... Pa koji će mi na disku fajl od 1.7 Mb koga neću nikad ni da pogledam :)
unknown.206 darone,
>> Nalazim se u zamku u kome treba da oslobodim ćaleta, došo sam do drugog >> sprata i tu me čeka nemačka mrcina sa kojom moram da se boxujem. Sve bi to >> bilo u redu da on nema neku ludačku jačinu udarca pa je dovoljan jedan >> njegov šamarčić pa da legnem na patos i završim igru. Jel postoji neka fora >> za ovo ili baš moram da ga pretučem ;) Daj mu kriglu, koju ćeš napuniti pivom dole u kuhinji. A prvo ugasi vatru kojom se peče ono jagnje, šta li... Što se tiče fajta, samo sa jednim moraš da se biješ, znaš foru: um caruje, snaga klade valja ;)) darone
unknown.207 dusan,
Ma ne vredi to sa pivom jer čim dodjem do njega on kaže nešto u stilu "ti ne bi smeo da budeš ovde" i odma počne tučnjava. To se dešava i sa većinom ostalih stražara po spratovima, uopšte neće da pričaju sa mnom, samo bi da se pesniče ;)) Što se tiče onog jagnjeta i piva to sam sve već uradio, jagnje daješ džukcu u nekoj sobi itd..
unknown.208 dandy,
Evo sifre za zadnji nivo INREDIBLE MACHINE: gulf-4162z1cgqvq
unknown.209 darone,
>> Ma ne vredi to sa pivom jer čim dodjem do njega on kaže nešto u stilu "ti >> ne bi smeo da budeš ovde" i odma počne tučnjava. To se dešava i sa većinom >> ostalih stražara po spratovima, uopšte neće da pričaju sa mnom, samo bi da >> se pesniče ;)) Ma veze nemaš ;) Sa svima, osim sa jednim možeš da se izdogovaraš. Prvom reci da prodaješ 'leather jackets', za ostale stvarno ne znam :( Moraš da ispogađaš bre, ne mogu ni ja stalno da ti pomažem ;) A onom tipu... čekaj da se setim. Ima tu neka fora, možda se napuni neki šlem, zaboravih... Eh! Što ti je memorija :) Uzmeš neki zlatni pehar i napuniš ga pivom, ili čime već nađeš. Nije krigla dakle :) Ja sam se na tom delu najviše mučio, kad to prođeš dalje je lako. darone
unknown.210 spale,
>> Ma ne vredi to sa pivom jer čim dodjem do njega on kaže >> nešto u stilu "ti ne smeo da budeš ovde" i odma počne >> tučnjava. To se dešava i sa većinom ostalih stražara po Možda grešim, ali jesi li probao u sva tri 'odela'? To su uniforma stražara, uniforma posluge i tvoje odelo. Recimo, koliko se sećam, na drugom spratu treba da se pojavljuješ kao poslužavnik :), u prizemlju u svom odelu... Možda upali. Nikola
unknown.211 darone,
Da li je neko zainteresovan za nabavku knjige oxyd? Skupljamo pare, pa... Znate već u kakvoj smo situaciji :) Ajd, mail wr darone ili mail wr cdragan, inače će svašta da bude ;)
unknown.212 stal,
­=> Da li je neko zainteresovan za nabavku knjige oxyd? Skupljamo pare, ­=> pa... Znate već u kakvoj smo situaciji :) Ne znam šta će ti knjiga. Ja sam dobio diplomu i bez nje.
unknown.213 fancy,
ŮŢ> Ne znam šta će ti knjiga. Ja sam dobio diplomu i bez nje. Darone, Wizz, Cdr... da se besimo? :DDDDDDDD
unknown.214 cdragan,
Kako preći sve nivoe u 'Incredible Machine' ? Lako, kad zapnete, pronadjite u ovom fajlu nivo koji vas zanima i uradite tako ... imachine.zip
unknown.215 sbrk,
Yo! Ne znam dal sam možda preskočio komentare o igrici BRIX, al imam jedno pitanje. Radi se o šiframa za nivoe. Igrica ti da šifru za nivo, a kad je ti ukucaš javlja inccorect code! ???, neke šifre rade, al opet... Dal neko zna o čemu se radi?
unknown.216 ssokorac,
─┼┤ Radi se o šiframa za nivoe. Igrica ti da šifru za nivo, a kad je ti ─┼┤ ukucaš javlja inccorect code! ???, neke šifre rade, al opet... Štos je što se slova ne vide baš najbolje, pa se često brkaju U i V, recimo i sl. Dakle, malo menjaj sumnjiva slova i radiće :).
unknown.217 sbrk,
HELP!!! BRIX >> ─┼┤ Radi se o šiframa za nivoe. Igrica >> ti da šifru za nivo, a kad je ti >> ─┼┤ ukucaš javlja inccorect code! ???, neke šifre rade, al opet... >> >> Štos je što se slova ne vide baš najbolje, pa se često brkaju U i V, >> recimo i sl. Dakle, malo menjaj sumnjiva slova i radiće :). e, sad ne znam dal si ti igrao ovu igricu, jer se kod mene sva slova fino razlikuju, nema šanse da se nešto zameni. Dal' neko zna o čemu se radi? Još bolje dal' neko ima šifrice koje rade? Mrzi me da stalno prolazim nekih desetak nivoa od nivoa za koji šifra pali.
unknown.218 ssokorac,
─┼┤ e, sad ne znam dal si ti igrao ovu igricu, jer se kod mene sva slova ─┼┤ fino razlikuju, nema šanse da se nešto zameni. Dal' neko zna o čemu ─┼┤ se radi? Još Ih, ja da nisam igrao ;). Dobro, kod mene se slova ne razlikuju uopšte jer je mono monitor :), ali mi se čIni da su U i V vrlo slični pa ih često pomešam... Anyway, svi pasvordi su uvek radili.
unknown.219 spantic,
Uz poruku je igra za Windows, jedna od onih tipa lavirinta. Uživajte. amaze384.zip
unknown.220 spantic,
Uz poruku je igra za Windows koja koristi ideju celularnih automata. Nije loša, probajte :) cellwr10.zip
unknown.221 spantic,
Uz poruku je igra opsade za Windows. Zanimljiva je. Uživajte :) Pozdrav, Srđan winsiege.zip
unknown.222 myky,
ATOMIX ATOMIX ATOMIX Ima li neki trik da se zapamti pozicija da ne bi po ceo dan guslao od pocetka ? :((
unknown.223 vstan,
Sta bi ovo moglo da bude - kad startujem CM3000 dobijam poruku: Critical Error! Last Loaded Resource = 42. Hardware configuration has changed, please reinstall Zar opet da ga instaliram ?
unknown.224 zdrawcke,
Stvar je vrlo jednostavna: program ima ugradjenu zastitu koja proverava da li je program na onom sektoru na kome je prvobitno instaliran (i mozda jos neke parametre), tako da onemogucava kopiranje sa harda i jos stosta; npr: prebacivanje u drugi direktorijum, defragmentacija diska. Jednom recju, sve operacije koje menjaju fizicku poziciju fajlova na disku, smatraju se neovlascenim kopiranjem programa pa isti otkazuje poslusnost. Jes. Instaliraj ga jopet. Zdrawcke!
unknown.225 m.hristodulo,
Zna li neko sta da uradim na 11. nivou igre OXYD, kad dodjem do nekog polja na kome pise nesto kao "310A4". Da li je potrebno nesto otkucati? Ima li neko fotokopiranu OXYD-book?
unknown.226 vstan,
>Stvar je vrlo jednostavna: program ima ugradjenu zastitu koja proverava da li >je program na onom sektoru na kome je prvobitno instaliran (i mozda jos neke >parametre), tako da onemogucava kopiranje sa harda i jos stosta; npr: >prebacivanje u drugi direktorijum, defragmentacija diska. Redovno vrsim defragmentaciju diska. Sad znam sta mi je ciniti. Thenks :)
unknown.227 niklaus,
(:> otkucati? Ima li neko fotokopiranu OXYD-book? Radi se na njenoj "konverziji" u zgodniji format, nakon čega stiže ogroman fajl sa svim šiframa... (:niklaus:)
unknown.228 muadib,
> b) žemu služe oni plazma akceleratori (onako mali i jeftini)? Plazma akceleratori su najmoćnija oružja koja poseduješ imam jedan veliki na panter kliperu i spržim svaki brod sa mlazom do jedne sekunde bez obzira na jačinu njegovih štitova imam i pitanje kada kupim imperial kurira koji je strašan brod ne mogu da ga naoružam kako to da uradim ? bogdan
unknown.229 paki,
­> imam i pitanje kada kupim imperial kurira koji je strašan brod ne mogu ­> da ga naoružam kako to da uradim ? Nikako (vidi temu simulacije).
unknown.230 darone,
Evo jedne lepe igre za Windowse. To je ono što se kod nas zove Vist, samo malo drugačije. SW/PD, šta li je :) hearts.zip
unknown.231 zdrawcke,
>>> Evo jedne lepe igre za Windowse. To je ono što se kod nas zove Vist, >>> samo malo drugačije. SW/PD, šta li je :) Ovdi je zovemo crne dame..:)
unknown.232 patrick,
Interesuje me da li ima PC programa za Bridge? Odgovore poslati na mail. Unapred hvala. Pozdrav Nikola:-)
unknown.233 vita,
> Interesuje me da li ima PC programa za Bridge? Ima, ali ja ga nemam , samo sam cuo za isti. Vita
unknown.234 banek,
Evo jednog štosa za Minesweeper iz Windowsa 3.1 * Igricu možete prevariti na sledeći način: pritiskajući istovremeno tastere CONTROL i ALT otkucajte XYZZY, a zatim pritisnite zajedno tastere SHIFT i BACKSPACE. Posle ovoga, program će ući u stanje koje je na izgled sasvim normalno sem što će jedan jedini piksel u gornjem levom uglu ekana menjati svoj osvetljaj u zavisnosti od položaja kursora. Kada je MOUSE POINTER iznad polja koje je minirano ova tačkica će biti crna, dok vam bela boja obezbeđuje miran prolaz kroz minsko polje. * Iz časopisa VREME (dodatak za kompjutere) P.S. Preporučuje se crna pozadina (Wallpaper) u Windowsu Banek
unknown.235 dragisha,
-> > Interesuje me da li ima PC programa za Bridge? -> -> Ima, ali ja ga nemam , samo sam cuo za isti. Imam ga ja. Ako neko ima neki fajl o bridžu, rado ću mu u zamjenu UL bridge.com:) od Borlanda. Naravno, isključivo demo verziju!!:) SNŠ, čim stignem do modema UL ću ako ne zaboravim.:) -- [Let's go DX around the world]
unknown.236 meric,
█ ██ ███ -> > Interesuje me da li ima PC programa za Bridge? Ima,ima,nego šta ! █ ██ ███ SNŠ, čim stignem do modema UL ću ako ne zaboravim.:) Kad će to da bude ?!
unknown.237 dkrstic,
Pozdrav svima ! Uz ovu poruku šaljem datoteku TRICA.ZIP sa igrom koju sam napisao pre nekoliko meseci. Svi detalji u vezi igre su dati u dokumentu koji se nalazi u arhivi. Pošto arhiva ima 20-tak kilobajta, voleo bih da je što više ljudi skine sa SEZAM-a i uputi mi predloge kako da je dalje poboljšam. BTW, ako je to neka preporuka, DZAKIC i CDRAGAN su je probali i kažu da nije loša - proverite i vi ! Očekujem mail od svakog (ne)zadovoljnog SEZAM-ovca koji želi da doprinese da se igra poboljša ! Unapred zahvalan - DKRSTIC trica.zip