IGRE.2

17 Jan 1994 - 04 Jul 1995

Topics

  1. arkadne (979)
  2. avanture (857)
  3. simulacije (672)
  4. strategije (736)
  5. logicke (106)
  6. modemske (112)
  7. frp (220)
  8. razno (765)
  9. diplomatija (553)

Messages - modemske

modemske.1 p.vladimir,
Jel neko igra DOGFIGHT? Ako igra kako mogu (ako mogu) da posaljem poruku dok se nas dvoje borimo? DJonki.
modemske.2 magician,
­=> Jel neko igra DOGFIGHT? ­=> Ako igra kako mogu (ako mogu) da posaljem poruku dok se nas dvoje ­=> borimo? Obrisao sam ga odavno, ali koliko se sećam ALT-M (Message) je za slanje poruke. Magician
modemske.3 mmitrovic,
Treba mi što kompletniji spisak modemskih igara. Za DogFight znam. Znam i za Smarx i Populous. Mogu igre i za PC i za Amigu (najbolje ako ima za oba). Ko zna za neke nek mi javi u mail.
modemske.4 markom,
█*█ Ko zna za neke nek mi javi u mail. Kako da zaboraviš ZBTet, crni sine :)
modemske.5 armitage,
> Treba mi što kompletniji spisak modemskih igara. Za DogFight znam. > Znam i za Smarx i Populous. Mogu igre i za PC i za Amigu (najbolje > ako ima za oba). > Ko zna za neke nek mi javi u mail. Neka javi ovde. Informacija bi koristila svima. -*- Armitage -*-
modemske.6 crncic,
██ Kako da zaboravis ZBTet, crni sine :) Treba mi registrovan, :)) imas li ga ?
modemske.7 markom,
█*█ Treba mi registrovan, :)) imas li ga ? Imam, naravno. Dođi u klub, ponesi disketu i kad se pojavi Zak ti mu je daj i reci da je za registraciju ZBTet-a :)
modemske.8 paki,
­> Treba mi registrovan, :)) imas li ga ? Registruj ga sam, kod autora (dzakic na Sezamu).
modemske.9 mmitrovic,
Ů█▀█Ţ Kako da zaboraviš ZBTet, crni sine :) Šta uradih jadan :) Zamonašiću se i moliti boga presvetlog da oprosti grehe sužnja svog. :)
modemske.10 crncic,
│║█ Imam, naravno. Dodi u klub, ponesi disketu i kad se pojavi Zak ti mu je │║█ daj i reci da je za registraciju ZBTet-a :) Nisam iz BGD-a ! :((
modemske.11 kangaroo,
> Nisam iz BGD-a ! :(( To i nije neki veliki nedostatak :)
modemske.12 markom,
█*█ Nisam iz BGD-a ! :(( Pošta funkcioniše. Paketi i vrednosna pisam idu ...
modemske.13 mirche,
> Ako igra kako mogu (ako mogu) da posaljem poruku dok se nas > dvoje borimo? kroz cev. ;)
modemske.14 cdragan,
> Imam, naravno. Dodi u klub, ponesi disketu i kad se > pojavi Zak ti mu je daj i reci da je za registraciju > ZBTet-a :) > > Nisam iz BGD-a ! :(( Što naš narod kaže, ako ništa drugo ne pomaže, pročitaj uputstvo :) Elem, skini zbtet iz fun direktorijuma i u njemu imaš lepo opisano par načina registracije. A možeš i da pošalje mail dzakicu pa da se lepo sa njim dogovoriš ...
modemske.15 zloboleon,
ňňň ██ Kako da zaboravis ZBTet, crni sine :) ňňň ňňň Treba mi registrovan, :)) imas li ga ? 'Plati pa klati' što bi neki rekli. MA WRI DZAKIC i eto ti zanimacije. (žik plati pa da te oderem ko malo dete). BTW, jel zna neko da li ima neko takmičenje u tetrisu i ako ima gde će biti održano, kada i koje su propozicije za učestvovanje ?
modemske.16 astral,
│Ţ█Ů█ Nisam iz BGD-a ! :(( Nije ni Zak :). P.S. Mozda ti da dzaba ?? :))
modemske.17 astral,
E, zloboleone, ako naidjes na neko takmicenje u Tetrisu obavezno mi javi !! Mozda i naucis nesto ;).
modemske.18 darone,
>> BTW, jel zna neko da li ima neko takmičenje u tetrisu i ako ima gde će biti >> održano, kada i koje su propozicije za učestvovanje ? Ima, organizuje ga Mc Donald's. Pet dinara prijava. Pogleda plakat na jednom od Mekova.
modemske.19 mvukolic,
> E, zloboleone, ako naidjes na neko takmicenje u Tetrisu obavezno mi javi !! > Mozda i naucis nesto ;). BTW. Da li se zna rekord među Sezamovcima u ZBTET-u?
modemske.20 zloboleon,
ňňň E, zloboleone, ako naidjes na neko takmicenje u Tetrisu ňňň obavezno mi javi !! Mozda i naucis nesto ;). Ma nemaš problema ;). Batu moram da olešim na njegovom terenu, ali tebe još nisam video :((.Daće Bog i to jednog lepog dana ;)). I čisto za informaciju ;)). ZNAM SIGURNO DA SE NEĆE IGRATI NA 'TESTISU ZA PENDčERE' ;)).
modemske.21 darone,
>> BTW. Da li se zna rekord među Sezamovcima u ZBTET-u? 200 i kusur hiljada, koliko sam ja čuo.
modemske.22 zloboleon,
ňňň Ima, organizuje ga Mc Donald's. Pet dinara prijava. Pogleda ňňň plakat na jednom od Mekova. Thanks na obaveštenju. (Nije ni čudo što nisam znao ništa u vezi takmičenja kada u MC-u nisam bio, verovali ili ne, već 3 godine :(((.
modemske.23 zloboleon,
ňňň BTW. Da li se zna rekord među Sezamovcima u ZBTET-u? Hm, moj je (bio NA ZBTETU) oko 90 hiljada. Slabo je to, ali prosto mi ZB nekako ne leži.Da je DBLOCKS malo bolje urađen za SINGLE PLAYER to bi bilo više nego super.Kad se igra u dvoje to je ono pravo za razliku od ZB-a koji ubacuje one dodatne blokčiće :((.SO DZAK, ako me vidiš :)), probaj da središ mod u dvoje (competitive) da ne vrši dodatna ubacivanja.
modemske.24 peca.st,
!->>> BTW. Da li se zna rekord među Sezamovcima u ZBTET-u? !-> !-> 200 i kusur hiljada, koliko sam ja čuo. Au, moraću da se potrudim, meni je samo 138000. :) Jel se zna ko? Peđa.
modemske.25 darone,
>> ubacuje one dodatne blokčiće :((.SO DZAK, ako me vidiš :)), probaj da >> središ mod u dvoje (competitive) da ne vrši dodatna ubacivanja. Pa to sredi sam. Ako se dobro sećam: F3 dok se ne pojavi "tvo plajers: independent".
modemske.26 darone,
>> !-> 200 i kusur hiljada, koliko sam ja čuo. >> >> Au, moraću da se potrudim, meni je samo 138000. :) >> Jel se zna ko? Ma ti si lud ;) ja sam mislio da sam dobar dok nisam video tvoju tablicu... eno, još stoji kao moja skor lista, a ja sam na dva mesta ;)) drugo i još neko. Inače, tih 200000 je napravio beast. Bolesnik :)
modemske.27 dzakic,
> Au, moraću da se potrudim, meni je samo 138000. :) > Jel se zna ko? Beast je dugo držao lični rekord od 128 iljadarki, a onda je totalno pošizeo ;). Prošle godine kad je došao sa mora (nije dugo igrao), seo, krenuo sa devetog i napravio nekih 220 iljada i nešto. Nemam tu tabelu kod sebe.. a i da imam, ne bi bila toliko reprezentativa jer mogu da je napravim kad hoću O:).
modemske.28 markom,
█*█ neko. Inače, tih 200000 je napravio beast. Bolesnik :) Nije bolesnik, nego koautor i glavni tester :):)
modemske.29 mvukolic,
> ubacuje one dodatne blokčiće :((.SO DZAK, ako me vidiš :)), probaj da > središ mod u dvoje (competitive) da ne vrši dodatna ubacivanja. Malo pročačkaj po setapu i sam isključi ubacivanje kockica.
modemske.30 astral,
│Ţ█Ů█ I cisto za informaciju ;)). ZNAM SIGURNO DA SE NECE IGRATI NA │Ţ█Ů█ 'TESTISU ZA PENDZERE' ;)). :) Nema frke, navici cu se i na neki drugi. Samo da ne bude ni zbtet ni doubleblocks. Nesto me kod njih nervira. VolEm, BRE, najobicniji tetris. :) P.S. Inace, u Pendzerima vrtim po nekoliko krugova (+, pa -). Rekorde sam, istina, postizao jos davno i to na 286, ali sam na Sajmu prosle godine na Gaminom standu napravio preko 30000 i to na 486DX/33 :)). Inace, krecem od 10-og nivoa (naravno).
modemske.31 zloboleon,
ňňň>> BTW. Da li se zna rekord među Sezamovcima u ZBTET-u? ňňň ňňň 200 i kusur hiljada, koliko sam ja čuo. OHOHO !! Znači, zasukati rukave i navići se na ZBTET :(. (;)) !
modemske.32 zloboleon,
ňňň Pa to sredi sam. Ako se dobro sećam: F3 dok se ne pojavi "tvo ňňň plajers: independent". Da, onda igraš normalno, ali kad' zagineš onaj drugi nastavlja da igra :(.Tako nikada ne znaš ko je bolji, ukoliko ne stisneš pauzu ;).
modemske.33 zloboleon,
ňňň VolEm, BRE, najobicniji tetris. :) Što jes, jes ! Mali je, a i meni valjano leži ;).
modemske.34 bdm.,
## Ima, organizuje ga Mc Donald's. Pet dinara prijava. Pogleda plakat na ## jednom od Mekova. Nagrada nije loša, 300 DIN, ozbiljno razmišljam da se prijavim ali ne znam čemu da se nadam, trenutno mi je rekord u ZBTet-u 297000, 9 nivo, 386/40... I da li zna ko na kojoj verziji tetrisa će biti takmičenje? BDM.
modemske.35 ilazarevic,
> ne znam čemu da se nadam, trenutno mi je rekord u ZBTet-u 297000, > 9 nivo, 386/40... Hajd' okači tabelu, da imam čemu da težim kad igram :)
modemske.36 bdm.,
## Hajd' okači tabelu, da imam čemu da težim kad igram :) No problemo... :) Inače, ispravka cenjenom auditorijumu, hiscore mi je 272000, dugo nisam gledao pa mi se nešto očigledno pobrkalo u glavi... :( BDM. zbtet.res
modemske.37 vitez.koja,
#=> ne znam čemu da se nadam, trenutno mi je rekord u #=> ZBTet-u 297000, :) ) ) ) ) ) Nadaj se prvoj nagradi, naravno.
modemske.38 dzakic,
> ubacuje one dodatne blokčiće :((.SO DZAK, ako me vidiš :)), probaj > da središ mod u dvoje (competitive) da ne vrši dodatna ubacivanja. Rešenje nije u independent modu, nego uđi u setup dok je setovan Competetive, tada će u donjem desnom uglu biti prozor "Music & Random pieces". E, te random pieces isključi tako što skloniš [X] iz kućice u poslednjem redu, iza "Competetive". Slično, možeš uključiti kockice dok igraš sâm (ubaci X u redu gre je "Single"), čisto da se malo vežbaš za Competetive igru :).
modemske.39 dens,
>> Što jes, jes ! Mali je, a i meni valjano leži ;). Ne valja ni jedan tetris (makar bio original) koji se ne oslanja na časovnik realnog vremena...tj, rezultat zavisi od mašime na kojoj se igra...
modemske.40 astral,
// Ne valja ni jedan tetris (makar bio original) koji se ne oslanja // na casovnik realnog vremena...tj, rezultat zavisi od masime na // kojoj se igra... Apsolutno. Ali, da li ima neki koji se tako ponasa ?? Bio bih srecan da ga vidim (ali da bude normalan tetris).
modemske.41 markom,
█*█ na časovnik realnog vremena...tj, rezultat zavisi od mašime na █*█ kojoj se igra... Koliko ja znam ZBTet radi u real time modu, tj kod mene i kod ortaka koji ima XT radi identično ...
modemske.42 ognjen,
)-> ubacuje one dodatne blokcice :((.SO DZAK, ako me vidis :)), )-> probaj da sredis mod u dvoje (competitive) da ne vrsi dodatna )-> ubacivanja. Vec je sredjneo, iskljuci ga sa F1.
modemske.43 vvelisavljev,
Imam problema sa DogFight-om. Naime, kada se ja i drug konektujemo i uzmemo Start Game i kad počne let drugu se blokira mašina. Ja imam 386/25Mhz sa 2 Mb a i on ima istu ploču samo što ima 8Mb ram mem., 387/25Mhz i Sound Blaster Pro. Da li možda smeta nešto od ovoga?!
modemske.44 dens,
>> Koliko ja znam ZBTet radi u real time modu, tj kod mene i kod ortaka koji >> ima XT radi identično ... To sam i hteo da kažem, ali si ti završio nedorečenu misao...
modemske.45 darone,
>> // Ne valja ni jedan tetris (makar bio original) koji se ne oslanja >> // na casovnik realnog vremena...tj, rezultat zavisi od masime na >> // kojoj se igra... >> >> Apsolutno. Ali, da li ima neki koji se tako ponasa ?? Bio bih srecan da ga >> vidim (ali da bude normalan tetris). Pa ZBTET je baš takav.
modemske.46 astral,
// ram mem., 387/25Mhz i Sound Blaster Pro. Da li mozda smeta nesto od // ovoga?! A neka drug prvo proba da izvadi SoundBlaster i/ili koprocesor, pa neka javi da li je resilo problem. Ako resi problem, onda cemo da vidimo sta i zasto smeta, a ako i dalje blokira, onda ne smeta nista od toga :)).
modemske.47 astral,
// Pa ZBTET je bas takav. E, on mi se ne svidja :).
modemske.48 ognjen,
)-> Apsolutno. Ali, da li ima neki koji se tako ponasa ?? Bio )-> bih srecan da ga vidim (ali da bude normalan tetris). ZBTET radi u Real-time modu, znaci dzabe si iskljucio turbo. Jedino, ne znam da li je bodovanje kao u pravom tetrisu... Mozda su disasemblirali pa proucavali kod... :)
modemske.49 astral,
// ZBTET radi u Real-time modu, znaci dzabe si iskljucio turbo. Kakav, BRE, turbo ?? Na koju poruku odgovaras ??!!
modemske.50 dzakic,
> Jedino, ne znam da li je bodovanje kao u pravom tetrisu... Mozda > su disasemblirali pa proucavali kod... :) Bodovanje nije kao u pravom tetrisu, ne zato što nismo znali kako boduje pravi (bio je u računarima opis bodovanja), već zato što smo tako hteli. Ne sećam se sad pravog razloga, odavno smo se o tome dogovorili i odlučili da bude ovako, sad šta je tu je... Astrale, jel bodovanje jedino što ti se ne sviđa?
modemske.51 astral,
// Astrale, jel bodovanje jedino sto ti se ne svida? Ne, nije uopste problem u tome koliko bodova osvojis za 3 sata :). Uostalom, ja nisam ni pomenuo taj problem sa bodovima :). Jednostavno, ZBTET mi ne lezi. Zasto, ne znam ni sam....
modemske.52 ognjen,
)-> Bodovanje nije kao u pravom tetrisu, ne zato sto nismo znali )-> kako boduje pravi, vec zato sto smo tako hteli. E, to je jedan minus. Jer ako je tetris, neka bude tetris. Kako ja da se hvalim da sam postigao 500000 kad ce svi da kazu: Ih, pa to je na ZBTet-u :).
modemske.53 wizard,
> ZBTET radi u Real-time modu, znaci dzabe si iskljucio turbo. > Jedino, ne znam da li je bodovanje kao u pravom tetrisu... Mozda > su disasemblirali pa proucavali kod... :) Evo vam C source "pravog" Tetrisa, pa gledajte bodovanje. tetris.zip
modemske.54 darone,
>> E, to je jedan minus. Jer ako je tetris, neka bude tetris. >> Kako ja da se hvalim da sam postigao 500000 kad ce svi da kazu: >> Ih, pa to je na ZBTet-u :). Napravio sam 40.000! Na pravom Tetrisu! ;))
modemske.55 boccaccio,
YOU> Napravio sam 40.000! Na pravom Tetrisu! ;)) Moj rekord je "u minus, pa u plus pa jos jedno 3-4000". Nekada davno na XT-u (mislim '89.) :)). Od tada nisam odigrao partiju preko 7-8000. Nisam igrao druge Tetrise. Pozdrav, Boris
modemske.56 bdm.,
## Moj rekord je "u minus, pa u plus pa jos jedno 3-4000". Nekada ## davno na XT-u (mislim '89.) :)). Od tada nisam odigrao partiju Ja sam ga svojevremeno po dva-tri puta okretao u jednoj partiji, a makine su bile prve prave aždaje (386 na 16 MHz)... :) BDM.
modemske.57 corto,
>  makine su bile prve prave azdaje (386 na 16 MHz)... :) Tetris je brzi na XT-u ...
modemske.58 ognjen,
)-> Evo vam C source "pravog" Tetrisa, pa gledajte bodovanje. Moze jedno pitanje? Otkud ti ovaj source?
modemske.59 darone,
>> Moze jedno pitanje? Otkud ti ovaj source? U zaglavlju piše da je sa Fona... možda će nam oni reći :)
modemske.60 bdm.,
## Tetris je brzi na XT-u ... Prijatelju, a šta misliš na čemu sam se igrao kući? :) Ipak, ne sećam se da je bio brži na XT-u. :( BDM.
modemske.61 cane,
- >> Moze jedno pitanje? Otkud ti ovaj source? - - U zaglavlju pise da je sa Fona... mozda ce nam oni reci :) A u kom je C-u radjen? Pokusao sam da ga kompajliram sa Borlandom ali nije proslo.
modemske.62 markom,
*** Evo vam C source "pravog" Tetrisa, pa gledajte bodovanje. Eh, sve je to OK, ali fali mu jedan heder -- courses.h. Ako možeš da ga nabaviš, bilo bi c00l :)
modemske.63 markom,
*** A u kom je C-u radjen? Pokusao sam da ga kompajliram sa Borlandom ali nije *** proslo. Naravno da nije prošlo kad mu fali heder, inače je ostatak OK, a koliko sam ja video makefile je za UNIX, right ?
modemske.64 dcolak,
│ Naravno da nije prošlo kad mu fali heder, inače je ostatak OK, a koliko sam │ ja video makefile je za UNIX, right ? Mali hint, NEMA TEORIJE DA SE COMPILIRA POD MSDOS-om :>> Sledge DAMMIR!
modemske.65 markom,
*** Mali hint, NEMA TEORIJE DA SE COMPILIRA POD MSDOS-om :>> Sa tim makefile-om, ne, ali kad bi samo wiz bio ljubazan pa poslao onaj .H koji nedostaje sve bi bilo OK (nadam se), jer mi ni MSC ni BC nisu prijavili ni jed- nu drugu grešku, osim toga da mu nedostaje _ono_ ...
modemske.66 dcolak,
│ Sa tim makefile-om, ne, ali kad bi samo wiz bio ljubazan pa poslao onaj .H │ koji nedostaje sve bi bilo OK (nadam se), jer mi ni MSC ni BC nisu │ prijavili ni jed- nu drugu grešku, osim toga da mu nedostaje _ono_ ... Kad vidiš courses.h biće ti jasno da.. NEMA TEORIJE DA SE COMPILIRA... itd itd :) Sledge DAMMIR!
modemske.67 markom,
*** Kad vidiš courses.h biće ti jasno da.. NEMA TEORIJE DA SE COMPILIRA... Aha, pa tako mi reci, ali ipak, dajte mi taj courses ... O:)
modemske.68 wizard,
> Sa tim makefile-om, ne, ali kad bi samo wiz bio ljubazan pa poslao onaj > .H koji nedostaje sve bi bilo OK (nadam se), jer mi ni MSC ni BC nisu > prijavili ni jed- nu drugu grešku, osim toga da mu nedostaje _ono_ ... Unix, unix, unix, C, C, C, ccc... Šta će ti .H? To je samo heder... E, markome, markome... ccc.
modemske.69 markom,
*** Unix, unix, unix, C, C, C, ccc... Imam xenix, xenix, xenix ... *** Šta će ti .H? To je samo heder... E, markome, markome... ccc. Da igram tetris, wizarde... ccc. :)
modemske.70 wizard,
> Imam xenix, xenix, xenix ... Pa zar ne bi trebalo da onda imaš sve što ti je potrebno?
modemske.71 markom,
*** Pa zar ne bi trebalo da onda imaš sve što ti je potrebno? Nai ...
modemske.72 wizard,
> Nai ... Meni je bilo dovoljno, ali ti verovatno bolje znaš...
modemske.74 vigor,
Treba mi nekoliko informacija o TRADE WARS 2002, pa molim ako neko nesto zna da se javi na mail VIgor.
modemske.75 djanjusevic,
Ko sme IndyCar Racing modemom ? :))
modemske.76 joepesci,
>#< Ko sme IndyCar Racing modemom ? :)) žek, ček da dobijem igricu. Ajde ti na F1GP. A? Sallute, Joe
modemske.77 vvelisavljev,
Ima li ko iskustva sa instaliranjem Trade Wars-a 2002 na BBS? Iskustva na mail.
modemske.78 vigor,
Ajde neka dobra dusa da mi da informacije gde se trenutno igra Trade Wars ?
modemske.79 alazovic,
neka se javi neko ko bi da igra skidmarks na amigi .javiti se privatnom postom
modemske.80 vigor,
Takeda Inc. BBS stavio registrovanu verziju TradeWars-a i poziva sve zainteresirane da se jave od 22:00 do 06:00 na tel. 023/61-898.
modemske.81 banex,
>> Takeda Inc. BBS stavio registrovanu verziju TradeWars-a i poziva >> sve zainteresirane da se jave od 22:00 do 06:00 na tel. 023/61-898. Može li se saznati koji je red veličine za tu registaciju? Može u bilo kojoj valuti ;)
modemske.82 vvelisavljev,
Može li mi neko preporučiti koji bi mi brod najviše odgovarao u Trade Wars-u?
modemske.83 vvelisavljev,
> Može li se saznati koji je red veličine za tu registaciju? Kako to misliš?!
modemske.84 vitez.koja,
#=> Može li mi neko preporučiti koji bi mi brod najviše #=> odgovarao u Trade Wars-u? Ako ne možeš da voziš Corporate Flagship, probaj BattleShip (valjda se tako zove, onaj ispisan žutim slovima). Meni je najviše odgovarao.
modemske.85 mmitrovic,
Ů█▀█Ţ Takeda Inc. BBS stavio registrovanu verziju TradeWars-a i poziva sve Ů█▀█Ţ zainteresirane da se jave od 22:00 do 06:00 na tel. 023/61-898. Koji je dobar offline reader za citanje poruka iz TWa.
modemske.86 banex,
>> Kako to misliš?! Pa ako si ga registrovao valjda si i platio nešto. Iznos me dakle interesuje...
modemske.87 ogim,
Kako da startujem hang na sezamu.Stalno mi trazi da ukucam hang join i kad to uradim onda mi kaze da navedem ime partije,sto ne znam.
modemske.88 violator,
:>>Kako da startujem hang na sezamu.Stalno mi trazi da ukucam hang :>>join i kad to uradim onda mi kaze da navedem ime partije,sto ne :>>znam. Cekaj prvo da pocne partija :) sad ce uskoro :)
modemske.89 mmitrovic,
Ů█▀█Ţ Takeda Inc. BBS stavio registrovanu verziju TradeWars-a i poziva sve Ů█▀█Ţ zainteresirane da se jave od 22:00 do 06:00 na tel. 023/61-898. Jel ima na nekom Beogradskom BBSu TW2002? UBR, dođite ljudi na Takeda Inc. (sysope, daj level zareklamu :) Ima tek 15tak playera i nemam koga da "obaram" ;)
modemske.90 vigor,
Moze nivo tj. dacu ti vreme od 40 min. ali i to ti nece biti dovoljno ako neznas kako se igra Trade Wars, za pocetak ti savetujem da trgujes, i kad kupis veci brod da se odlucis sta dalje da radis. Za pocetak nemoj biti Bad Guy jerbo se neces lepo provesti kad te sretnem :))
modemske.91 ilazarevic,
> pocetak nemoj biti Bad Guy jerbo se neces lepo provesti kad te Zašto ne bi bio bad guy? Šta meni fali? ;)
modemske.92 vigor,
Fali ti "ESCAPE POD" pa da budes kompletan, a to ce biti cim naleti neko iz moje korporacije na tebe. Onda ces osetiti kako je teska i duga ruka prevde !! Savet ! Pogledaj u direktorijumu Tekstovi i uzmi uputstvo za Trade Wars !
modemske.93 ilazarevic,
> Pogledaj u direktorijumu Tekstovi i uzmi uputstvo za Trade Wars ! Ne treba, hvala :) To što ja ponekad zabrljam pa me vadiš ;) ne znači da ne znam kako se igra, već da nisam igrao nekih godinu i po.
modemske.94 banek,
Da li postoji igra *NBA jam* za PC?
modemske.95 pyc.guy,
Pozivam sve zainteresovane a koji imaju user na Imtel BBS-u, da zapocnu partiju Trade Wars-a. Toliko mi se igra jedna kvalitetna partija, a za sada nas ima samo tri... Pyc
modemske.96 vigor,
Ajde bre sto soves ljude da se igraju sa vama trojicom kad kod mene vec pri kraju druga partija TW-a. Dakle ako neko oce ima TW, a bogami i Sre & Bre, kao i Orion Outreach ondak lepo da se prijavi od 22:00 do 06:00 na tel. 023-61-898 ko se javi nek kaze da je sa sezama da mu dignem nivo :) Znaci hrabri momci nek se jave, a ostali nek gledaju :). P.S. Ima 10-tak redovnih igraca za TW
modemske.97 pyc.guy,
~~~ Ajde bre sto soves ljude da se igraju sa vama trojicom kad kod mene ~~~ vec pri kraju druga partija TW-a. Dakle ako neko oce ima TW, a bogami ~~~ i Sre & Bre, kao i Orion Outreach ondak lepo da se prijavi od 22:00 do ~~~ 06:00 na tel. 023-61-898 ko se javi nek kaze da je sa sezama da mu ~~~ dignem nivo :) Znaci hrabri momci nek se jave, a ostali nek gledaju ~~~ :). P.S. Ima 10-tak redovnih igraca za TW Da znas da treba biti hrabar da bi zvao 023/***** A i BBS ti nije non-stop... Nemrem ja zvat tako kasno :) Najbolji TW moze da bude onaj sa Imtela ali je steta sto malo ljudi ima username... Pyc
modemske.98 miccko,
JEDNA OD DOBRIH I JE DARK LEGIONS
modemske.99 msavkovic,
Q: Kako da podesim INIT string za igranje DOOM-a 2 preko modema probao sam svasta i nece ( imam Zoltriksa 14400 )
modemske.100 basrak,
Subj: F1GP Da li je moguće igrati F1GP preko modema i kako? P.S. Načuh nešto da postoji nh da postoji neka slična grupa na Sezamu. Da li je moguće učlanjenje u istu? Hvala.
modemske.101 crnjini,
>> Da li je moguce uclanjenje u grupu (f1gp) Pa moguc¸│{ e je, tj bilo je moguce, probaj da posaljes mail comiju ali kozna kada ce te uclaniti (preselio se u novi stan gde nema telefon:( ) Mogao je bar da prenese vlasnistvo na nekog od nas. Pozdrav, CRAL
modemske.102 basrak,
>>> Da li je moguce uclanjenje u grupu (f1gp) > > Pa moguc¸│ e je, tj bilo je moguce, probaj da posaljes mail Thanx, ali da ponovim ono bitno pitanje iz moje poruke: KAKO se igra F1GP preko modema ?
modemske.103 steva,
Vae Victis ima cast da vam predstavi V E L I K I N A G R A D N I T U R N I R BARREN REALMS ELITE (BRE) Partija pocinje 25.04.95 u 10:00. Prijave na na VV, 011-428-978. * Vae Victis * Wargaming Server * 011-428-978 * Non-Stop * 14400 V32.bis *
modemske.104 steva,
Vae Victis ima cast da vam predstavi V E L I K I N A G R A D N I T U R N I R BARREN REALMS ELITE (BRE) Partija pocinje 25.04.95 u 10:00. Prijave na na VV, 011-428-978. * Vae Victis * Wargaming Server * 011-428-978 * Non-Stop * 14400 V32.bis *
modemske.105 steva,
Vae Victis ima cast da vam predstavi V E L I K I N A G R A D N I T U R N I R BARREN REALMS ELITE (BRE) Partija pocinje 25.04.95 u 10:00. Prijave na na VV, 011-428-978. * Vae Victis * Wargaming Server * 011-428-978 * Non-Stop * 14400 V32.bis *
modemske.106 steva,
Vae Victis ima cast da vam predstavi V E L I K I N A G R A D N I T U R N I R BARREN REALMS ELITE (BRE) Partija pocinje 3. maja u 11:00. Svi korisnici na VV imaju pravo igre! Prijave na na VV, 011-428-978. * Vae Victis * Wargaming Server * 011-428-978 * Non-Stop * 14400 V32.bis *
modemske.107 crnjini,
>> svi korisnici na VV imaju pravo igre. Mala greska cenjenog sysopa. Pravilno je: svi REGISTROVANI korisnici VV imaju pravo igre.
modemske.108 steva,
Vae Victis ima cast da vam predstavi V E L I K I N A G R A D N I T U R N I R BARREN REALMS ELITE (BRE) Partija pocinje 3. maja u 11:00. Svi korisnici na VV imaju pravo igre! Prijave na na VV, 011-428-978. * Vae Victis * Wargaming Server * 011-428-978 * Non-Stop * 14400 V32.bis *
modemske.109 steva,
>>> svi korisnici na VV imaju pravo igre. > > Mala greska cenjenog sysopa. Pravilno je: svi REGISTROVANI korisnici VV > imaju pravo igre. Ne, sad imaju svi, ispravio sam. Sem ukoliko pod registracijom ne podrazumevaš korektno popunjen upitnik :)
modemske.110 steva,
Vae Victis ima cast da vam predstavi V E L I K I N A G R A D N I T U R N I R BARREN REALMS ELITE (BRE) Partija pocinje 3. maja u 11:00. Svi korisnici na VV imaju pravo igre! Prijave na na VV, 011-428-978. * Vae Victis * Wargaming Server * 011-428-978 * Non-Stop * 14400 V32.bis *
modemske.111 cane,
Samo jedna kratka preporuka: Ako jos niste registrovali (i probali) ZBTET i igrali preko modema, ucinite to obavezno! Od svih tetris programa koje sam probao preko modema (a bilo ih je), ZBTET je jedini 'ono pravo'. So, o njemu samo najbolje i samo preporuke.
modemske.112 ice.t,
Ako neko zeli da organizujemo turnir u retalu neka prvo meni ostavi svoj broj telefona u mail-u ili neka mi se javi na 1768.848. ja sam Nikola Andric-ice.t