FORUM.8

17 Jan 1993 - 29 Jul 1993

Topics

 1. gde.smo (478)
 2. jugoslavija (745)
 3. svet (114)
 4. politika (177)
 5. bonton (0)
 6. ljudska.prava (350)
 7. novine (33)
 8. trac (73)
 9. devojke (173)
 10. srbija (2117)
 11. razno (683)

Messages - devojke

devojke.1 spantic,
Odgovor na Bojtovu poruku 10.96 iz FORUM.7 > Jel ti treba da valjaš ili možebiti za kakvu mladu damu? > O;) Mi ne rizikujemo sa svežim cvećem. A pošto mi treba za jednu ( hvala na pitanju ne pet Balinda :) hajde javite. Ipak ne znam sve cvećare po Beogradu, a da idem sa baštenskim makazama po staklenicima ne ide ;)
devojke.2 spantic,
Odgovor na poruku princess 10.97 iz FORUM.7 > aaa.jel to zbog one tvoje cvecare? Hvala na pitanju, nije :) Inače vidi mi rezime, ne držimo radnje. Za sada baš i nije isplativo.
devojke.5 ssasa,
D E V O J K E G D E S T E ? Ja
devojke.6 wizard,
forum:razno (rooster): >> Tako mi (ribe) bez obzita na godine kosu imamo uvek, i mozemo uvek, cime >> se vi bas i ne mozete pohvaliti.(uvek) Bolje reci - "mogu vas uvek", ;> samo ne zaboravi da je cifra godina u kojima bi vas neko i hteo znatno niža od one do koje muškarci mogu. ;) Prema tome, teorijski da - vi žene možete_uvek/mogu_vas_uvek", ali u praksi - neće vas uvek. ;)))
devojke.7 didldi,
Mislis? Znaci da nisi jos uvek sreo sjajne "primerke" zena u godinama. U suprotnom itekeko ne bi govorio to sto sada dovoris BUBBLE
devojke.8 robert,
>> Mislis? Znaci da nisi jos uvek sreo sjajne "primerke" zena u >> godinama. Ali broj takvih žena je obrnuto proporcionalan njihovim godinama. A mogućnost da natrapaš na takvu ženu je upravo proporcionalna tvom materijalnom stanju. Iz ta dva tvrđenja se može zaklučiti da, ako imaš love, bolje da krkaš piletinu nego matore koke (doduše, od njih se dobija bolja supa ;).
devojke.9 darone,
..co j civ ..co rep o.jeziku Da li je izraz 'glupa žena' pleonazam? ;> darone
devojke.10 veca,
>> Iz ta dva tvrđenja se može zaklučiti da, ako imaš love, bolje da >> krkaš piletinu nego matore koke (doduše, od njih se dobija bolja >> supa ;). Ovde bih i te kako mogla da ti protuvurečim! U poslednjih par godina Imala sam prilike da vidim mnogo primera gde se mladići pre opredelju- ju za matore koke, nego za piletinu, ne vezano za novac! (ukoliko sam ukapirala o čemu pričate :) )
devojke.11 robert,
>> Da li je izraz 'glupa žena' pleonazam? ;> Ne nužno... ali je pleonazam: 'Glupa plavuša!' ;>>
devojke.12 robert,
>> Imala sam prilike da vidim mnogo primera gde se mladići pre >> opredelju- ju za matore koke, nego za piletinu, ne vezano za novac! >> (ukoliko sam Eto! Još jedan dokaz da je svet poludeo... Where is this world going to?
devojke.13 veca,
>> Da li je izraz 'glupa žena' pleonazam? ;> Ja se čak (!) farbam u plavo (blond) da bih izgledala što gluplje :)))
devojke.14 milan,
>>> Iz ta dva tvrđenja se može zaklučiti da, ako imaš love, bolje da >>> krkaš piletinu nego matore koke (doduše, od njih se dobija bolja >>> supa ;). > > Ovde bih i te kako mogla da ti protuvurečim! U poslednjih par godina > Imala sam prilike da vidim mnogo primera gde se mladići pre opredelju- > ju za matore koke, nego za piletinu, ne vezano za novac! (ukoliko sam > ukapirala o čemu pričate :) ) Siroti ljudi. Da li su potom lečeni od te opake bolesti? Kakvi su rezultati terapije? Pl poz M
devojke.15 princess,
G.MIlane iz toga bih mogla zakljuciti da vi vise volite piletinu...
devojke.16 milan,
> G.MIlane iz toga bih mogla zakljuciti da vi vise volite piletinu... Poruku na koju referiše vaša "protiv-poruka" sam izbrisao iz Off Line Reader-a pa ne mogu tačno znati o čemu se do, ali, ovako "odokativno", odgovor je DA! Znate, sa godinama, čovek - pa i žena - po prirodi stvari sa teže hrane kao što je svinjski podvarak, prelazi na lakšu. ;) Pl poz M
devojke.17 veca,
>> Siroti ljudi. Da li su potom lečeni od te opake bolesti? >> Kakvi su rezultati terapije? Ne znam, ne radim na psihijatriji :)))
devojke.18 wizard,
>> Mislis? Znaci da nisi jos uvek sreo sjajne "primerke" zena u godinama. Jesam, ali za takve se obično kaže da su "očuvane". E sad, od čega su očuvane, razmisli sama.
devojke.19 acka,
>> Bolje reci - "mogu vas uvek", ;> samo ne zaboravi da je >> cifra godina u kojima bi vas neko i hteo znatno niža od >> one do koje muškarci mogu. ;) To je zato što smo mi pošenije pa ne jurimo decu ;)) Acka
devojke.20 acka,
>> Da li je izraz 'glupa žena' pleonazam? ;> :)))))))))))) Darone, dobićeš batine :)))) Acka
devojke.21 robert,
>> Jesam, ali za takve se obično kaže da su "očuvane". E sad, od čega >> su očuvane, razmisli sama. Wiz, Tina Turner kaže da je nju očuvao seks u ogromnim količinama, pa ti vidi ;).
devojke.22 robert,
>> To je zato što smo mi pošenije pa ne jurimo decu ;)) Ne reci to dva puta ;))). Videćeš, za neko vreme kaz'će ti se samo :).
devojke.23 wizard,
>> Wiz, Tina Turner kaže da je nju očuvao seks u ogromnim količinama, pa ti >> vidi ;). Robi, ja uopšte nisam mislio na seks. :) A o tome kako se i čime ona "očuvala", drugi put... ;)
devojke.24 wizard,
>>>> Bolje reci - "mogu vas uvek", ;> samo ne zaboravi da je >>>> cifra godina u kojima bi vas neko i hteo znatno niža od >>>> one do koje muškarci mogu. ;) >> >> To je zato što smo mi pošenije pa ne jurimo decu ;)) Nije mi baš jasno kakve to ima veze, ali ti si žensko pa valjda znaš. ;)
devojke.25 peacock,
####>> Da li je izraz 'glupa zena' pleonazam? ;> #### #### :)))))))))))) Darone, dobices batine :)))) Ovde ima nesto :)))))
devojke.26 veca,
>> Wiz, Tina Turner kaže da je nju očuvao seks u ogromnim količinama, >> pa ti vidi ;). I šta je u tome loše? :)
devojke.27 veca,
>> Ne reci to dva puta ;))). Videćeš, za neko vreme kaz'će ti se samo >> :). A u nekoj od prethodnih poruka si drugačije mislio :)
devojke.28 darone,
>> >> To je zato što smo mi pošenije pa ne jurimo >> >> decu ;)) >> >> Ne reci to dva puta ;))). Videćeš, za neko vreme >> kaz'će ti se samo :). Pazi ga Robi kako se razume ;))) darone
devojke.29 darone,
>> ####>> Da li je izraz 'glupa zena' pleonazam? ;> >> #### >> #### :)))))))))))) Darone, dobices batine :)))) >> >> Ovde ima nesto :))))) Pazi, tek sad primetih... Acko? ;) darone
devojke.30 robert,
>> A u nekoj od prethodnih poruka si drugačije mislio :) Da, ali sa našeg (muškog) stanovišta.
devojke.31 robert,
>> Pazi ga Robi kako se razume ;))) Nogekako!!! ;)))
devojke.32 tigor,
>> Mislis? Znaci da nisi jos uvek sreo sjajne "primerke" zena u godinama. Ja jesam! A u principu sam, gotovo uvek, vise odusevljen sjajnim "primer- cima" izvesnih MAMA, negoli cerkama.
devojke.33 princess,
da nisi edipovac...?
devojke.34 acka,
>> Pazi, tek sad primetih... Acko? ;) :)) Ja sam zbunjena :)) Opet su mi prsti bili brži od jezika ;))) Acka
devojke.35 darone,
>> >> Pazi ga Robi kako se razume ;))) >> >> Nogekako!!! ;))) Ej, pripazi, ovde sam samo ja zadužen za noge! (ženske naravno :))) darone
devojke.36 veca,
>> Da, ali sa našeg (muškog) stanovišta. :)) Pa sad, ako izvesne dame prihvataju mlađe od sebe (i sa muškog i sa ženskog stanovišta to je ok.) ne vidim što se toliko busate u grudi... na kraju ipak, puzite! :)))
devojke.37 veca,
>> da nisi edipovac...? Po toj logici, mnogo bi ih bilo... Mislim da je druga stvar u pitanju :)
devojke.38 robert,
>> :)) Ja sam zbunjena :)) Opet su mi prsti bili brži od jezika A gde je tu pamet ??? ;))
devojke.39 robert,
>> cima" izvesnih MAMA, negoli cerkama. Hmmm, nije to loše, mazneš kevu a izlaziš sa ćerkom... kasnije imaš poslušnu taštu ;))).
devojke.40 tigor,
>> Mislim da je druga stvar u pitanju :) Eh, ta Veca! Sta ce sad ljudi pomisliti? :) Veco, o's ti da kazes sta je u pitanju il' da se sam sramotim? ;)
devojke.41 tigor,
>> Hmmm, nije to lose, maznes kevu a izlazis sa cerkom... kasnije imas >> poslusnu tastu ;))). ...i tasta na vratu! ;)
devojke.42 ladislavs,
> grudi... na kraju ipak, puzite! :))) Ispravka: grudi... na kraju ipak, *uzite! :))) ciLa.
devojke.43 veca,
>> Veco, o's ti da kazes sta je u pitanju il' da se sam sramotim? ;) Bolje sam! :) Neću da te nosim na duši :)))
devojke.44 peacock,
#### Hmmm, nije to lose, maznes kevu a izlazis sa cerkom... #### kasnije imas poslusnu tastu ;))). Vidi Robija al se uspalio :)
devojke.45 veca,
>> grudi... na kraju ipak, *uzite! :))) ......................... kmezite! :)))
devojke.46 tigor,
>> grudi... na kraju ipak, *uzite! :))) Koliko se samo skrivenih sladostrasti krije u ovom dzoker-glagolu! ;)
devojke.47 acka,
>> A gde je tu pamet ??? ;)) Znaš kako se kaže: dok pamet dođe mladost prođe ;))) Acka
devojke.48 princess,
Da li je zenska populacija istrebljena, ugusena od strane shovinisticko muske? Prezivele....javite se.... :)
devojke.49 acka,
>> Da li je zenska populacija istrebljena, ugusena od strane >> shovinisticko muske? Prezivele....javite se.... :) Ja još dišem ;) Acka
devojke.50 veca,
>> Prezivele....javite se.... :) Ja sam konstatno tu :)
devojke.51 balinda,
>> Ja još dišem ;) A, dišeš, dišeš......? ;)
devojke.52 princess,
E ...Balinda, Balinda nemoj da zbunjujes devojku s obzirom da se rec disanje moze posmatrati s razlicitih aspekata i u razlicitm kontextima a tvoj je ocigledno jedan i dominantan za period klimakterijuma O;>>>..... s obzirom da izgledas poprilicno mladoliko moze ti se i oprostiti.....
devojke.53 balinda,
>> E ...Balinda, Balinda nemoj da zbunjujes devojku s obzirom >> da se rec disanje moze posmatrati s razlicitih aspekata >> i u razlicitm kontextima a tvoj je ocigledno jedan i >> dominantan za period klimakterijuma O;>>>..... s obzirom >> da izgledas poprilicno mladoliko moze ti se i oprostiti..... Ne znam na šta misliš, ;) međutim i ti izgledaš mladoliko ali ne verujem da ti treba "oprostiti". (?) ;) Što se tiče klimakterijuma, je l' to beše ono stanje što me čeka budem li ikada izašao iz puberteta? :)
devojke.55 ivanna,
>>> Prezivele....javite se.... :) Pitam se, pitam... Jel' ova tema za diskusiju o devojkama, ili za devojke? HM, sto li ne mogu da nadjem FORUM.8:momci.... ;)
devojke.57 dejanr,
>> HM, sto li ne mogu da nadjem FORUM.8:momci.... Beše u nekom od ranijih FORUM-a takva tema ali je tavorila sa tako malo poruka da je par FORUM-a kasnije ukinuta.
devojke.59 princess,
nije ni cudo...... toliko se klinaca "nakotilo"...ni jedan zreo, inteligentan, sexipilan muskarac ne moze se naci na ovom sistemu....o cemu onda da pisem..o skrivenim potencijalima... za sadasnje face iz MG-a devojka je mislena imenicateme su: da li si isao na ovo ili ono takmicenje...(cepovi i bubaci ..bljak) Sto se tice starije generacije nju preferiram i imala bi motiva tone stranica da ispisem o njoj...( npr: bulaja) O;>>>>
devojke.60 peacock,
#### toliko se klinaca "nakotilo"...ni jedan zreo, inteligentan, #### sexipilan muskarac ne moze se naci na ovom sistemu....o cemu #### onda da pisem.. Zreli su vec obrani, inteligentnih imas podosta, a o trecem atributu tesko da ista mozes da zakljucis iz ovih poruka. A i sta ce ti kad imas Bulaju.
devojke.61 robert,
>> toliko se klinaca "nakotilo"...ni jedan zreo, inteligentan, >> sexipilan muskarac žekaj, kako to klinci pa još da budu zreli muškarci. To je već paradoks :).
devojke.62 asterix,
> nije ni cudo...... > toliko se klinaca "nakotilo"...ni jedan zreo, inteligentan, > sexipilan muskarac ne moze se naci na ovom sistemu....o cemu > onda da pisem..o skrivenim potencijalima... Eh da onda ti ništa drugo ne preostaje nego da uveče kad legneš u krevet zatvoriš oči, spustiš prstiće niz uobičajenu i dobro (naeeh ;) poznatu stazu, i maštaš o princu na belom konju koji će da se pojavi u sezamu svakog trenutka i da pita 'gde je moja princeza?' ;>> > za sadasnje face iz MG-a devojka je mislena imenicateme su: da > li si isao na ovo ili ono takmicenje...(cepovi i bubaci > ..bljak) E ako se ispotavi da je tvoj novopridošli princ još išao u mg, onda stvarno nemaš sreće. Što se misaonih imenica tiče, nekome je to devojka, a nekome 300 grama tvrdog mesa, zar ne princess ? Naravno ako mi mislimo na isto ;)))))))) > Što se tiče starije generacije nju preferiram, i imala bih motiva da tone > stranica pišem o njoj... ^^^^^^^^^^ Opa !! Kad si prvi put primetila ovakve pojave... Imaš još sličnih is- kustava sa starijom generacijom ;))))))
devojke.63 asterix,
Opšte je poznato da se sve žene dele na četiri kategorije. To doduše nije na odmet s vremena na vreme ponovo obnoviti. Ima i jedan mali broj koji ipak ne može podpasti pod ovu kategorizaciju, i njima STVARNO svaka čast, ali su one ipak u velikoj manjinji. Dakle četiri kategorije žena ili devojaka su : 1. 'čbunolist', prepoznatljiv po istančanom pljosnatom obliku glave 2. 'Kratkonogi oštrodlaki tapir tvrdouhi', lako uočljiv po niskom stasu izrazitim brkovima i višestruko bušenim ušima. Podvrsta je 'dugonogi oštrodlaki tapir trvdouhi', sam opis govori za sebe... 3. 'Narval čudnovati' kategorija je dobila ima po vrsti ribe koja na glavi ima poveću izraslinu i koja je anatomski ekvivalent nosu kod ljudi, dakle nosate ... Podvrsta 'Narval blagonaravni' koje pored narval osobine ima i vrlo blagi i pomirljiv pogled, takoreći teleći ... 4. 'čena sunđer' koja se prepoznaje po svojim oblinama u koje sve ma- terije sa kojima žena sunđer dođe u dodir neumitno uranjaju i nes- taju bez traga...
devojke.64 wizard,
> Sto se tice starije generacije nju preferiram i imala bi motiva tone > stranica da ispisem o njoj...( npr: bulaja) O;>>>> Piši, ionako je tema prazna. ;)
devojke.65 ivanna,
> Opste je poznato da se sve zene dele na cetiri kategorije. To > doduse nije na odmet s vremena na vreme ponovo obnoviti. Jos kao mali, bio je nesretno zaljubljen u svoju uciteljicu koja mu je stalno davala jedinice zbog zaboravljenih domacih zadataka. U starijim razredima mu se svidela lokalna tetkica koja ga je ignorisala, mada je svaki odmor provodio u ucionici zeljno iscekujuci da se ona pojavi. Danima je uredno je brisao tablu, ne bi li je impresionirao, ali mu ni to nije pomoglo. Tako je dosla i srednja skola. Dok su njegovi vrsnjaci jurili devojcice iz susednih odeljenja, on je 'otkrio' svoju tetku iz unutrasnjosti. Tetka je pala u zaborav kad je doslo vreme upisa na fax. Cesto je isao do Ekonomskog, gde se raspitivao o prijemnom ispitu i s interesovanjem razgledao (zagledao) velegradske lepote ISPRED nesudjenog mu fakulteta...Na fakultetu je konacno shvatio da je dosta toga propustio jureci starije, pa je odlucio nesto da promeni. Zainteresovao se za dve devojcice koje su svako jutro oko 10:30 igrale lastis pod njegovim prozorom. S prozora im je bacao bombone, koje su one rado skupljale. Idila je vec bila na pomolu, kad su se umesale njihove, nimalo lepo raspolozene mame, koje nikako nisu volele bombone... ;)
devojke.66 kresof,
Nije loše, uopšte nije loše;))). Da li je to istinita priča ili si je ti napisala iz svoje glave:))).
devojke.67 asterix,
> Jos kao mali, bio je nesretno zaljubljen u svoju uciteljicu > koja mu je stalno davala jedinice zbog zaboravljenih domacih > zadataka. U starijim razredima mu se svidela lokalna tetkica... Kakav interesantan traktat. Moram da čestitam, uzgred tema dobija na dinamičnosti. Što se mog seksualnog ukusa tiče, protiv starijih part- nera nikad nisam imao ništa protiv ;)) dokle god ispunjavaju uslov kao i mlađe, a to je da su mi ipak privlačne. Ta se priča svodi na onu da je na kraju najvažnije šta čoveka čini srećnim, zar ne ?? ;))) > na fax. Cesto je isao do Ekonomskog, gde se raspitivao o > prijemnom ispitu i s interesovanjem razgledao (zagledao) > velegradske lepote ISPRED nesudjenog mu fakulteta...Na > fakultetu je konacno shvatio da je dosta toga propustio jureci > starije, pa je odlucio nesto da promeni. Zainteresovao se za > dve devojcice koje su svako jutro oko 10:30 igrale lastis pod > njegovim prozorom. S prozora im je bacao bombone, koje su one > rado skupljale. Vidim da si čitala ponešto od Bukovskog ... Ni to nije loše, ali ipak daleko od prave stvari ! :)) Ko jednom proba pravu stvar ne vraća se na staro. DEVOJžICE KOJE IGRAJU LASTIŠ ??? PA TO JE IPAK SUVIŠE MATORO.. Obično se u tom dobu razvijaju karakteristike neke od podvrsta tapira ;))) Istina je drugačija. Imao sam sedam godina. Prostorija je bila zadimljena. Svetlo je bilo prigušeno... U sobi je sedelo nekoliko polunagih žena. Bio sam mlad :))), trebalo mi je novaca. Nisam imao izbora. Kasnije sam naučio da se samo predam tom činu koji bih kasnije pokušavao što pre da zaboravim. Već u osmoj godini sam imao bogato i raznovrsno iskustvo... :)) Sa devet sam naravno već morao da se povučem, ali kao što se zna, stari pas se novim trikovima jako teško uči... ;) > ... Idila je vec bila na pomolu, kad su se umesale > njihove, nimalo lepo raspolozene mame, koje nikako nisu volele > bombone... Nimalo raspoložene mame ? mmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm ;)))))))))))))))
devojke.68 darone,
>> Jos kao mali, bio je nesretno zaljubljen u svoju >> uciteljicu Pa jel jebo taj nešto? ;) darone
devojke.69 darone,
>> Da li je to istinita priča ili si je ti napisala >> iz svoje glave:))). Možda je jedna od one dve devojčice... ako jeste, postavlja se pitanje zašto je priča neistinita! ;> darone
devojke.70 dejanr,
>> > Jos kao mali, bio je nesretno zaljubljen u svoju >> > uciteljicu >> >> Pa jel jebo taj nešto? ;) Jeste, je*bao, j***o, pa onda malo menjao ruku... ;))))
devojke.71 jkratica,
> toliko se klinaca "nakotilo"...ni jedan zreo, inteligentan, sexipilan > muskarac ne moze se naci na ovom sistemu....o cemu onda da pisem..o > skrivenim potencijalima... > Sto se tice starije generacije nju preferiram i imala bi motiva tone > stranica da ispisem o njoj...( npr: bulaja) O;>>>> Ne vidim što tebe to brine? Valjda ti je dovoljan gorepomenuti?
devojke.72 ivanna,
> Pa jel jebo taj nesto? ;) Mozda nekog tapira.... ;>
devojke.73 ivanna,
> protiv starijih partnera nikad nisam imao nista protiv ;)) zaboravih da pomenem posete obliznjem Domu staraca (musko odeljenje),.. > na staro. DEVOJCICE KOJE IGRAJU LASTIS ??? PA TO JE IPAK SUVISE > MATORO.. ..takodje i lokalno obdaniste (s akcentom na mladju grupu)... > Istina je drugacija. Imao sam sedam godina. Prostorija je bila > zadimljena. Svetlo je bilo priguseno... U sobi je sedelo > nekoliko polunagih zena... ...U mraku su se nazirale siluete muskaraca ciji su pogledi lutali od jednog do drugog zenskog tela, najcesce se ipak zadrzavajuci na onom decackom... > Bio sam mlad :))), trebalo mi je > novaca. Nisam imao izbora. Kasnije sam naucio da se samo predam > tom cinu koji bih kasnije pokusavao sto pre da zaboravim. ;)
devojke.74 dejanr,
NOVOSTI/microb 4.1132 - primena kompjutera u seksualnom vaspitanju :)
devojke.75 miroslavn,
**> toliko se klinaca "nakotilo"...ni jedan zreo, inteligentan, sexipilan **> muskarac ne moze se naci na ovom sistemu....o cemu onda da pisem..o **> skrivenim Ko to kaže, ko to laže? **> za sadasnje face iz MG-a devojka je mislena imenicateme su: da li si **> isao na ovo ili ono takmicenje...(cepovi i bubaci ..bljak) Nisu svi iz MG mi iz XIII ili IX smo mlogo bolji ;) JA&JA
devojke.76 asterix,
> >> Da li je to istinita priča ili si je ti napisala > >> iz svoje glave:))). > Možda je jedna od one dve devojčice... ako jeste, > postavlja se pitanje zašto je priča neistinita! ;> Hm darone ... ;) Ali ipak Ivanna je jedna fina devojka, i ne spada ni u jednu od 4 pomenute kategorije! Što se njenih iskustava u ranijim periodima tiče to ne znam... Verovatno je igrala lastiš kada je bila mala, zar one to sve ne rade ?? Iliti drugim rečima: I FINE DEVOJKE TO RADE ZAR NE ?? ;)))
devojke.77 asterix,
> >> > Jos kao mali, bio je nesretno zaljubljen u svoju > >> > uciteljicu > >> > >> Pa jel jebo taj nešto? ;) > Dečaci, konačno ste se i vi uključili u temu. Bilo je vreme ... Trebalo vam je malo hrabrosti i tudjeg primera doduše, ali bože moj, nikad nije kasno ;>> > Jeste, je*bao, j***o, pa onda malo menjao ruku... ;)))) Prizori iz ličnog života ? Ili možda samo sećanja autobiografskog sadržaja ... ? ;))))))
devojke.78 asterix,
> >> Jos kao mali, bio je nesretno zaljubljen u svoju > >> uciteljicu > > Pa jel jebo taj nešto? ;) > > darone Opet HM Darone ! Tvoja prethodna poruka je izgledala drugačije ... Ili te ovo u stvari samo svrbi da znaš ? ;>>
devojke.79 asterix,
> > Pa jel jebo taj nesto? ;) > > Mozda nekog tapira.... > ;> Postoji jedna pozitivna stvar u svemu ovome. Htela ili ne počela si da koristiš ispravnu terminologiju i kategorizaciju !!
devojke.80 asterix,
> > novaca. Nisam imao izbora. Kasnije sam naucio da se samo > > predam tom cinu koji bih kasnije pokusavao sto pre da > zaboravim. > > Hej šta je ovo !? Pa izostao je onaj deo o neraspoloženim mamama devojčica koje su uzele bombone ... :( Sećaš se onoga "Dođi da ti čika da bombonu..."
devojke.81 darone,
>> I FINE DEVOJKE TO RADE ZAR NE ?? ;))) Ama normalno, samo tamo se radilo o nekim jako malim devojčicama... ;) darone
devojke.82 ivanna,
>> Mozda nekog tapira.... >> ;> > > Postoji jedna pozitivna stvar u svemu ovome. Htela ili ne > pocela si da koristis ispravnu terminologiju i kategorizaciju > !! Mislis? O:) Procitaj pazljivije... ;>>
devojke.83 robert,
>> I FINE DEVOJKE TO RADE ZAR NE ?? ;))) Obavezno i vrlo često...
devojke.84 zolika,
>>> > Pa jel jebo taj nesto? ;) >>> >>> Mozda nekog tapira.... >>> ;> >> >> Postoji jedna pozitivna stvar u svemu ovome. Htela ili ne počela si >> da koristiš ispravnu terminologiju i kategorizaciju !! Da nije ovo početak nečega što će da preraste u čuveni "Bandit VS Princess" razgovor? Ako je tako, recite na vreme, da se pripremim... :-))))))
devojke.85 balinda,
>> Da nije ovo početak nečega što će da preraste u čuveni >> "Bandit VS Princess" razgovor? Ako je tako, recite na >> vreme, da se pripremim... :-)))))) Kako? Jel' k'o Bulaja? ;)
devojke.86 zolika,
>> Kako? Jel' k'o Bulaja? ;) Još ne kao Bulaja, već kao nedužni posmatrač... :-))))
devojke.87 ivanna,
> Jos ne kao Bulaja, vec kao neduzni posmatrac... :-)))) ^^^ paz' sad ovo.. ;)))
devojke.88 dejanr,
Šta ovo bi, Acka skratila resume (?)
devojke.89 acka,
>> Šta ovo bi, Acka skratila resume (?) :))))) Ne brini, to je samo prolazno dok dopunim onaj stari ;) Za sada ima 38 kb ;) Acka
devojke.90 spantic,
> :))))) Ne brini, to je samo prolazno dok dopunim onaj > stari ;) Za sada ima 38 kb ;) Daj Acka, obesi ga kao fajl :)
devojke.91 kresof,
> Za sada ima 38 kb ;) Teraj acka bar do 100kb da imamo šta da čitamo:))), ako dotle dođeš imaćeš čast da od mene dobiješ ogromnu kritiku:)))), dakle samo napred ne moraš da žuriš radi to u slobodno vreme:)))))))). Ma zezam se gde 100kb, a šta znaš možda jednog dana:). krešo p.s. i ja imam novi resume, da se pohvalim malo je mračan:))), trenutno sam tako raspoložen:))).
devojke.92 enterprise,
> G.MIlane iz toga bih mogla zakljuciti da vi vise volite > piletinu... svi muskarci pre vole mladu piletinu nego babe ;) a sto se tice love, nikad netrazim ribu sa parama jer su takve mnooooogo uobrazene, a jos ako su MALO lepse nemoze se ziveti od njih :) ja tako mislim, i takve sam ribe srecao a ako vi mozete da mi dokazete u suprotno ja bih voleo :) pozdrav, Enterprise
devojke.93 enterprise,
> za sadasnje face iz MG-a devojka je mislena imenicateme su: da > li si isao na ovo ili ono takmicenje...(cepovi i bubaci > ..bljak) znas sta, nemoj da vredjas :))) pravo da ti kazem, ni ja bubalice nevolim (ni muskarce ni zene) zato nisam ni ja tolko bubao O;) samo u slobodno vreme ;) a sto se tice takmicenja... za njih sam mlad :))))))) CU pozdrav, Enterprise
devojke.94 milic,
>=>> Za sada ima 38 kb ;) >=> Teraj acka bar do 100kb da imamo šta da čitamo:))), ako dotle dođeš Ali vodi računa, ima ih i sa 1200 modemima :)
devojke.95 princess,
povlacim tu poruku O;> ipak..mislim da si suvise mlad enterprise da bi mogao prickati o svom iskustvu O;>>
devojke.96 enterprise,
> ipak..mislim da si suvise mlad enterprise da bi mogao prickati > o svom iskustvu O;>> mislis? O;>> imam ja sto se tice riba mnogo iskustva! :)) dobro jes da i nisam tolko star, ali nema veze. ;> mozda i imam manje iskustva od vas ali za svoje godiste dosta znam :))
devojke.97 kresof,
> a sto se tice love, nikad netrazim ribu sa parama > jer su takve mnooooogo uobrazene, a jos ako su MALO Nisu sve takve:)))), ima i onih dobrih:)), ali na žalost većinom su takve valjda su razmažene ili šta ali i to es može srediti, ako naletiš na takvu ribu spustije na zemlju malo:))))), ja tako radim ako neće ko je šiša:))). Ima i ovde na sezamu uobraženih:)), riba:))).
devojke.98 kresof,
> ipak..mislim da si suvise mlad enterprise da bi mogao prickati > o svom iskustvu Šta hoćeš princess to je taman za tebe, mladi pevac:)))))))))))))). Al sam bezobrazan nešto u poslednje vreme:)))), uticaj proleća šta ćeš mlado pa ludo:))))))). krešo
devojke.99 kresof,
> mozda i imam manje iskustva od vas ali za svoje godiste > dosta znam :)) Ovo postaje gadno:)))), što ja moram da se nađem u svakoj čorbi(prosto ne mogu da odolim):))), princess ti si udarila pik na mene posle dva razgovora, pitam se šta li ćeš sad reći:))))?
devojke.100 kresof,
> znas sta, nemoj da vredjas :))) Ovo postaje malo gadno bolje ja da se sklonim:)).
devojke.101 kresof,
> Ali vodi računa, ima ih i sa 1200 modemima :) Pa šta možeš valjda da skineš 100kb nije to neki problem ni za 1200 modem:)). krešo
devojke.102 enterprise,
> Sta hoces princess to je taman za tebe, mladi > pevac:)))))))))))))). ^^^^^ Jer ovo pevac sa slovov c sa kvakicom gore sto znaci SINGER ili pevac sto znaci KOKOSKA? Bas me interesuje sta si teo da kazes.. ;)
devojke.103 robert,
>> razgovora, pitam se šta li ćeš sad reći:))))? Cenim da neće reći ništa (više) :(.
devojke.104 rooster,
>> mozda i imam manje iskustva od vas, ali za svoje godiste >> dosta znam Nedovoljno jos. Moras jos uciti ( taj dojam se stice iz svih tvojih poruka) "BUBBLE"
devojke.105 robert,
>> pevac sto znaci KOKOSKA? E pa to nikako ne može da znači TO. To bi bio biološki paradoks. :)
devojke.106 kresof,
> pevac sto znaci KOKOSKA? > Bas me interesuje sta si teo da kazes.. ;) Eeee nije ni kokoška nego PEVAC:)))), zezam se to sam hteo da kažem:))), ili mlada piletina:))))))). Mrak ti pojeo H, a sad znam ko je pisao onaj program za pričanje na engleskom:)))), ne znam tačno kako se zove:), naravno pošto nema H u izgovoru:))))))). krešo p.s. ma zezam se, lepo se provedi u Warsawi:)
devojke.107 kresof,
> Cenim da neće reći ništa (više) :(. Mislim da hoće;))))), ko je još video da ona ostane bez teksta:)))).
devojke.108 skrajnalic,
&> mislis? O;>> &> imam ja sto se tice riba mnogo iskustva! :)) Sa svoji' 5.12 godina moram da ti poverujem ;)) Pozdrav..... skr P.S. "...Zajedno smo piškili u pesku..." ;)))
devojke.109 skrajnalic,
&> Nisu sve takve:)))), ima i onih dobrih:)), ali na žalost većinom su &> takve valjda su razmažene ili šta ali i to es može srediti, ako Jel ima u ovom confu (temi) neko ozbiljan da na pomenutu odgovori, ili su to bezvezna prepucavanja pevaca i kokošaka? ;) Pozdrav.... skr
devojke.110 kresof,
> Jel ima u ovom confu (temi) neko ozbiljan da na pomenutu > odgovori, ili su to bezvezna prepucavanja pevaca i kokošaka? ;) Šta ćeš ozbiljniji odgovor na ovo crni sinko:))))), ja nisam ni PEVAC NI KOKOŠKA;>>, šta tu ima loše što se prepucavamo:)))). krešo
devojke.111 spantic,
Nego devojke niko da se pohvali sa dogodovštinama sa muške striptiz večeri u Tački, u četvrtak uveče. Kaže mi danas drugar da je do tada mislio kako su nam devojke fine, nežne, kako neće biti mnogo interesenata, kad ... ;) 700 pripadnica ženskog sveta ( čovek kaže između 17 i 22 gro ;) prosto demoliralo mesto, što se skidanja striptizeta ( kako se to kaže u muškom rodu? :) tiče ni da ne kažemo. Kaže momak da obično je 10 ljudi dovoljno da sredi i najgore tuče. Tada ni njih 25 nije moglo ništa :)) E, da ne bude nesporazuma, nisu imale ništa protiv striptiza, naprotiv :)
devojke.112 princess,
:))))))))) a ti? da li si uzivao u muskom striptizu? O┐╗;>>>>
devojke.113 skrajnalic,
&> demoliralo mesto, što se skidanja striptizeta ( kako se to kaže u muškom &> rodu? :) tiče ni da ne kažemo. Kaže momak da obično je 10 ljudi dovoljno Striptizoni ;) Pozdrav.... skr
devojke.114 ematic,
> demoliralo mesto, što se skidanja striptizeta ( kako se to kaže > u muškom rodu? :) sTriperi ;)
devojke.115 spantic,
> da li si uzivao u muskom striptizu? O┐╗;>>>> Jok! Ja bih uživao u mlaćenju ženskih šovinističkih svinja da me je ortak ranije pozvao, a da je znao kakve su pozvali bi KP dom da ih smiri ;) Muškom svetu je ulaz bio zabranjen do kraja predstave, voditelj programa se kažu nije računao, on je pravio konkurenciju ženskoj populaciji ;)
devojke.116 miroslavn,
**> su nam devojke fine, nežne, kako neće biti mnogo interesenata, kad ... Novo, uvek nešto novo napravi bum, pogotovo ako je još zanimljivo za lepši nam pol...
devojke.117 kresof,
> su nam devojke fine, nežne, kako neće biti mnogo interesenata, > kad ... ;) > 700 pripadnica ženskog sveta ( čovek kaže između 17 i 22 gro ;) > prosto > da sredi i najgore tuče. Tada ni njih 25 nije moglo ništa :)) > E, da ne bude nesporazuma, nisu imale ništa protiv striptiza, > naprotiv :) Znao sam da su devojke napadne ali ovoliko:))))), pitaj tvog druga možda je bila i princess:)))), od sad smatram žene tiranima:))) i prilaziću samo onima koje izgledaju smireno:)))), ma zezam se nije to tako strašno:), šta ćeš žensko se malo otkačilo bolje one da se isprazne tamo pa da meni dođe neka smirena nego da posle ja nagrabusim posle treba svi da me pitaju gde me je to pregazio tramvaj:)))).
devojke.118 kresof,
> da li si uzivao u muskom striptizu? O┐╗;>>>> Kako princess odmah šalje odgovor ko iz topa:)))), šta si i ti bila tamo;))).
devojke.119 wizard,
> > da li si uzivao u muskom striptizu? O┐╗;>>>> > > Kako princess odmah šalje odgovor ko iz topa:)))), šta si i ti bila > tamo;))). A što da plaća ulaznicu ako to ima besplatno? Ima li? O;>>>
devojke.120 mazi,
>> =>> Za sada ima 38 kb ;) > >> => Teraj acka bar do 100kb da imamo šta da čitamo:))), ako > dotle dođeš > > Ali vodi računa, ima ih i sa 1200 modemima :) Pa pošalji dva fajla :)) Ivan.
devojke.121 enterprise,
>>> => Teraj acka bar do 100kb da imamo sta da citamo:))), ako >> dotle dodes kako se skida resum sa sezama? moze li DL resume ili tako nesto? :) Cu
devojke.122 robert,
>> kako se skida resum sa sezama? Evo ti jedan primer: res sh sabrina & pad dow (d;)
devojke.123 dejanr,
>> moze li DL resume ili tako nesto? :) Pa, kao i kod svake komande, kažeš RESUME READ ACKA & i posle PAD DOWNLOAD
devojke.124 pavbok,
B> kako se skida resum sa sezama? B> moze li DL resume ili tako nesto? :) B> Cu - Ako skidaš u fajl pa da čitaš kući: res read username & - Ako hoćeš da čitaš na Sezamu res read username
devojke.125 beast,
>> Pa, kao i kod svake komande, kažeš RESUME READ ACKA & i posle >> PAD DOWNLOAD Mada se navedena komanda ne preporučuje zbog ograničenja PAD-a :))))
devojke.126 skrajnalic,
&> res sh sabrina & E, da "sabrina" ;) Isprepadali me na tu foru kad sam došao na sezam :))) Pozdrav..... skr
devojke.127 dkuki,
I devojke primamo u PokOt. Trebace vam zastita od radikalnog crvenila. Potrazite me u mail-u. Pozdrav od, Djordja
devojke.128 corto,
>  Trebace vam zastita od radikalnog crvenila. Mislis vadikalnog cvvenila ;>>>>
devojke.129 enterprise,
* Isprepadali me na tu foru kad sam došao na sezam :))) * Pozdrav..... STO ? :) Ko je Sabrina ? :)
devojke.130 enterprise,
* - Ako hoćeš da čitaš na Sezamu * res read username Ih, pa znam to! :) Nego, jeste li primetili da uvek ja zapocnem neku temu ? ;) Eto, da mene nije bilo, ova conf. bi i dalje bila prazna .. ;)
devojke.131 wizard,
Pročitao sam jedan članak u kome sam našao interesantne podatke o načinu na koji žene/muževi najčešće ubijaju svoju životnu sapAtnicu/sapAtnika. ;) Evo podataka: čena ubija muža: Muž ubija ženu: ─── ─── Oštar predmet 65% Oštar predmet 33% Tup predmet 13% Davljenje 29% Vatreno oružje 10% Tup predmet 13% Trovanje 3% Vatreno oružje 8% Davljenje 2% Gušenje 4% Šta iz ovoga možemo zaključiti? ;) Pre svega, žene su praktičnije, koriste nož u daleko većem procentu od muškaraca. Doduše, ovo se može objasniti željom muškaraca da ne moraju posle da čiste krv po podu ili da peru čaršave, a i šrafciger, koji bi oni mnogo češće koristili nego nož, je manje efikasan od istog i zahteva više uboda po kvadratnom centimatru. ;)) Indikativno je da muškarci neuporedivo više za rasčišćavanje računa sa ženom koriste davljenje, što se može objasniti njihovom željom da ih makar u tim trenutcima žena ne ometa pričom. ;)) čene u iznenađujuće malom procentu koriste trovanje, što nam govori da one žene koje ubijaju muža obično i nisu neke dobre kuvarice, čim njihova hrana tako teško dolazi do muževljevih usta - a samim tim je i manje šansi za trovanje. ;)) Muškarci, izgleda, svoje žene uopšte ne truju, ali umesto toga se u njihovoj rang-listi javlja gušenje, što nam kazuje da su muškarci emotivnji i više uživaju u samom činu. ;)) U nešto većem procentu žene koriste vatreno oružje, a to se može objasniti njihovom urođenom teatralnošću i smislu za priređivanje "scena". ;)) I na kraju, zanimljivo je da se u identičnom procentu koriste tupi predmeti. To znači da isti procenat mušakaraca i žena svoga sapAtnika više ne može da vidi očima, pa pokušava da mu pajserom ili tupom sekirom promeni lični opis. ;)) ˙ ˙ ˙ Ako se nekome smučilo ;) izvinjavam se, a ako nekome pomognem pri izboru žene/muža ili čak spasim život ;) ovime - "nema na čemu, poziv na piće prihvatam". ;)))
devojke.132 voki,
>> Oštar predmet 65% Oštar predmet 33% >> Tup predmet 13% Davljenje 29% >> Vatreno oružje 10% Tup predmet 13% >> Trovanje 3% Vatreno oružje 8% >> Davljenje 2% Gušenje 4% Nešto mnogo malo procenata naročito kod muževa !? Kako ubijaju ostale ženoubice ? Pozdrav Voki. P.S. Nisam lično zainteresovana stranka - neoženjen
devojke.133 corto,
>  Ako se nekome smucilo ;) izvinjavam se, a ako nekome pomognem >  pri izboru zene/muza ili cak spasim zivot ;) ovime - "nema na >  cemu, poziv na pice prihvatam". ;))) Wizoje, dodji mi na pice da ti zahvalim :>>>>> 2/3
devojke.134 veca,
>> Indikativno je da muškarci neuporedivo više za rasčišćavanje računa >> sa ženom koriste davljenje, što se može objasniti njihovom željom To se može objasniti njihovom većom fizičkom snagom u rukama :)
devojke.135 veca,
>> P.S. Nisam lično zainteresovana stranka - neoženjen A ovde (na sezamu) tražiš žrtvu, pardon, ženu? :))
devojke.136 voki,
>> A ovde (na sezamu) tražiš žrtvu, pardon, ženu? :)) A ti se prijavljuješ ? ;>
devojke.137 wizard,
> Wizoje, dodji mi na pice da ti zahvalim :>>>>> """""""" Uh, u prvom momentu mi se učinilo da nema 'h'. ;)))
devojke.138 wizard,
> Nešto mnogo malo procenata naročito kod muževa !? > Kako ubijaju ostale ženoubice ? Da, fal nekoliko procenata i u jednoj i u drugoj tabeli. Ostali(e), izgleda, ubijaju postepeno svojim svakodnevnim prisustvom...
devojke.139 skrajnalic,
&> To se može objasniti njihovom većom fizičkom snagom u rukama :) Dok su žene znatno jače u kuhinji, što se vidi kod procenta oštrih predmeta :) Pozdrav...... skr P.S. Šta te kuvaju?? ;)
devojke.140 veca,
>> A ti se prijavljuješ ? ;> Daleko bilo! Pošto si nadmašio i najbrbljiviju ženu koju poznajem (sudeći po broju i dužini poruka koje si poslednjih dva meseca slao na sezam) odusta- jem. :)))
devojke.141 veca,
>>> Wizoje, dodji mi na pice da ti zahvalim :>>>>> >> Uh, u prvom momentu mi se učinilo da nema 'h'. ;))) Koliko me sećanje služi Sonja je pisala poruku :)))
devojke.142 princess,
i nizim IQ!!!!!
devojke.143 ematic,
> Evo podataka: Hvala ti Nešo na korisnim sugestijama ;))) -> Zabela, wait for mee ;)
devojke.144 wizard,
> >>> Wizoje, dodji mi na pice da ti zahvalim :>>>>> > > >> Uh, u prvom momentu mi se učinilo da nema 'h'. ;))) > > Koliko me sećanje služi Sonja je pisala poruku :))) Znam, znam... Prepoznao sam je po osmehu. ;))
devojke.145 corto,
>  Koliko me secanje sluzi Sonja je pisala poruku :))) Jeste, i spremila posebno picence :>>> Wiz, secas se ONOG caja.....
devojke.146 corto,
>  Sta te kuvaju?? ;) Tajna je u prelivu.....
devojke.147 corto,
>  Hvala ti Neso na korisnim sugestijama ;))) Jesi li ti onaj sto vice "Ne zeni se" ??????
devojke.148 voki,
>> Ostali(e), izgleda, ubijaju postepeno svojim svakodnevnim >> prisustvom... Ah, tako znači... :) Pozdrav Voki.
devojke.149 voki,
>>>> A ti se prijavljuješ ? ;> >> >> Daleko bilo! >> Pošto si nadmašio i najbrbljiviju ženu koju poznajem (sudeći >> po broju i dužini poruka koje si poslednjih dva meseca slao na >> sezam) odustajem. :))) Laknulo mi :) Pozdrav Voki.
devojke.150 wizard,
> Hvala ti Nešo na korisnim sugestijama ;))) Nema na čemu. Nemoj samo da me zoveš da je posle zajedno otkopavamo ili pravimo od blata. ;))
devojke.151 wizard,
> >  Koliko me secanje sluzi Sonja je pisala poruku :))) > > Jeste, i spremila posebno picence :>>> Wiz, secas se ONOG caja..... Misliš na ONAJ? ONAJ za ONO što smo pili ONDA? Ne, ne sećam se... ;)
devojke.152 veca,
>> Jesi li ti onaj sto vice "Ne zeni se" ?????? Viče na sezamu, ali ženu sigurno nije obučio da radi na kompjuteru, inače ne bi tako nešto pisao, ne daj bože da ona vidi... :)))
devojke.153 ematic,
> Viče na sezamu, ali ženu sigurno nije obučio da radi na > kompjuteru, inače ne bi tako nešto pisao, ne daj bože da ona > vidi... :))) Bravo Veco, pun pogodak :))))
devojke.154 ematic,
> Nema na čemu. Nemoj samo da me zoveš da je posle zajedno > otkopavamo ili pravimo od blata. ;)) Ma pusti bre to, vidiš da se*em :))
devojke.155 corto,
>  Mislis na ONAJ? ONAJ za ONO sto smo pili ONDA? Da, na ONAJ, ma kako se ne secas, vec je trebalo da pocne delovanje...
devojke.156 corto,
>  Bravo Veco, pun pogodak :)))) Bull's eye ????
devojke.157 corto,
>  Vice na sezamu, ali zenu sigurno nije obucio da radi na >  kompjuteru, inace ne bi tako nesto pisao, ne daj boze da ona >  vidi... :))) Ma, nije ona zanteresovana, nisam ni ja moju obucavao..... dJOLE
devojke.158 veca,
>> Ma, nije ona zanteresovana, nisam ni ja moju obucavao..... Ko ti je kriv što imaš pametnu ženu? :)
devojke.159 john,
FIRMA BEL CONNECT traži: Devojku za poslove saradnika!!!!! Velika plata, divni uslovi rada, mogućnosti napredovanja! Uslovi: Da zna da radi na kompjuteru Da poseduje transport različit od GSB-a Da je simpatična Da je komunikativna Da je pametna i samostalna Da je slobodna Da joj ne smeta klizno radno vreme... Devojke dokažite da ovo nije utopija I JAVITE SE!!!! 453 - 928 453 - 928 453 - 9828
devojke.160 dikla,
> Uslovi: > > Da zna da radi na kompjuteru > Da poseduje transport razlicit od GSB-a > Da je simpaticna > Da je komunikativna > Da je pametna i samostalna > Da je slobodna > Da joj ne smeta klizno radno vreme... I da pobedila na nekom od MIS-eva....:) Sori, nisam mogao da odoli !
devojke.161 robert,
>> I da pobedila na nekom od MIS-eva....:) To ti je virtual reality... ;) To može samo u 3DS ili sl. >> Sori, nisam mogao da odoli ! Ni ja ;)
devojke.162 darone,
>> Da joj ne smeta klizno radno vreme... I da joj ne smeta još nešto klizno... :))))) Nego, ako vam se neka javi, obavezno da me obavestiš! :))) darone
devojke.163 jasicp,
E moj brale, takva ti sigurno nije : > Da je slobodna
devojke.164 john,
BEL CONNECT Će devojku iz gore navedenih oglasa da adekvatno plati: 30 DEM nedeljno u devizama na ruke! Ajde sada devojke JAVITE SE! 453 - 928
devojke.165 veca,
>> Nego, ako vam se neka javi, obavezno da me >> obavestiš! :))) Što? Nudiš veću platu? :)
devojke.166 john,
>> Što? Nudiš veću platu? :) Moždfa nudi duže klizno radno vreme? ;))))
devojke.167 acka,
>> 30 DEM nedeljno u devizama na ruke! >> Ajde sada devojke JAVITE SE! Prvo, našao si PRAVO mesto u gradu da tražiš devojke za posao, prosto nas ima toliko da se uželiš da vidiš nešto muškog oblika među nama. A drugo, ko će da ti se javi za 120 DEM mesečno a ima para za pretplatu na Sezamu? ;) Traži ti to van sezama ;) Acka
devojke.168 john,
WILCO! Acko, Ackice, :)))))) Sezam je jedino mesto gde devojke sede za kompjuterima, dakle idealno je, a sada ko ce da se javi za 120 mesecno, Ona koja se nije javila za 50DEM na SAT.... ko razume shvatice.... Johnny
devojke.169 veca,
>> kompjuterima, dakle idealno je, a sada ko ce da se javi za 120 >> mesecno, Ona koja se nije javila za 50DEM na SAT.... Još uvek nisko udaraš :)
devojke.170 john,
WILCO! >> Još uvek nisko udaraš :) To mi je u krvi. Shvatio sam da je najvažnije izazvati, svako žensko poludi kada je u pitanju ?IZAZOV... :))) Johnny
devojke.171 veca,
>> To mi je u krvi. Shvatio sam da je najvažnije izazvati, svako >> žensko poludi Ili te dovede do ludila? :)
devojke.172 john,
>=> Ili te dovede do ludila? :) čeliš li da probaš? John(ny)
devojke.173 veca,
>> čeliš li da probaš? Daleko bilo! :))