IGRE.3

06 Jul 1995 - 12 Nov 1998

Topics

  1. arkadne (2048)
  2. avanture (1153)
  3. simulacije (859)
  4. strategije (2185)
  5. logicke (184)
  6. modemske (276)
  7. frp (447)
  8. razno (1837)
  9. diplomatija (802)
  10. sezam (209)

Messages - simulacije

simulacije.1 pyc.guy,
─── pritisni esc, pa onda listaj (strlicama). TU imas spisak svih ─── komandi u Tie FIghteru. Da, u medjuvremenu sam provalio...:) Treba stisnuti K a ne to sto mi ti kazes ... Pyc
simulacije.2 inferno,
Ů│ ˙ Da, u medjuvremenu sam provalio...:) Treba stisnuti K a ne to Ů│ ˙ sto mi ti kazes ... može i ovako, trust me! ;)
simulacije.3 fbojan,
Nabavio sam neki simulator helikoptera KA50 HOKUM. Jel igro neko ovo cudo i ako jeste jel zna komande za upravljanje helikopterom. Takodje me zanima jel za ovaj PrC postoji nesto kao THUNDERHAWK za Amigu? Iz gore navedenog sledi da ja kao novopeceni PCijevac trazim neku simulaciju leta koja nije komplikovana za igranje, a da na mojoj makini radi brzo. Makina je dx2-66 sa 8Mb RAMa. Zamima me i gde moze da se nadje ispravna verzija nove ELITE ? STA
simulacije.4 mboban,
=-= Zamima me i gde moze da se nadje ispravna verzija nove ELITE ? Zavisi šta podrazumevaš pod "ispravna verzija". :) U IGRE.2 imaš patch koji uklanja dosta bagova iz starije verzije, ali dosta bagova i ostaje. Ali to ne smeta mnogo... kad se navikneš. ;) So, nabavi bilo koju (?) verziju Elite3, iskoristi navedeni patch, i nećeš imati nekoh većih problema.
simulacije.5 inferno,
Ů│ ˙ Iz gore navedenog sledi da ja kao novopeceni PCijevac trazim neku Ů│ ˙ simulaciju leta koja nije komplikovana za igranje, a da na mojoj makini Ů│ ˙ radi brzo. Makina je dx2-66 sa 8Mb RAMa. Probaj nesto od ovoga.. F-14 "Fleet Defender" Strike Commander Dogfight X-Wing (TIE Fighter)
simulacije.6 zormi,
* Probaj nesto od ovoga.. * * F-14 "Fleet Defender" * Strike Commander * Dogfight * X-Wing (TIE Fighter) He, he... sve sam to pobrisao i trenutno se ubijam od US NAVY FIGHTERS. ;) Izbor izmedju F-14, F/A-18, F-22, F-104, A-7 i Su-33 aviona, Ukrajina 97, editor za izradu sopstvenih misija, stereo zvuk, radio veze, SVGA grafika, teksture (neba, mora i zemlje), Gouraud senčenje 3D objekata, video sekvence... i debelo uputstvo kako se u svemu tome snaći, sa terminologijom (boggy, bandit, dry feet, call the ball...). Naravno, CD-ROM, DX4 minimum za 640x480 rezoluciju a Pentium za 800x600, može i na 1024x768 ali ne znam na kojoj mašini :(.
simulacije.7 jegor,
> Iz gore navedenog sledi da ja kao novopeceni PCijevac trazim neku > simulaciju leta koja nije komplikovana za igranje, a da na mojoj makini > radi brzo. Makina je dx2-66 sa 8Mb RAMa. Probaj Comanche...
simulacije.8 inferno,
Ů│ ˙ He, he... sve sam to pobrisao i trenutno se ubijam od US NAVY FIGHTERS. Ů│ ˙ ;) Ů│ ˙ Izbor izmedju F-14, F/A-18, F-22, F-104, A-7 i Su-33 aviona, Ukrajina snif...snif.. :((( 1 CD pretpostavljam? ima li da se pazari?
simulacije.9 inferno,
Ů│ ˙ Probaj Comanche... e da.. žuo sam da ima cd verzija ovoga, ako ne cd onda neko proširena sa 100 misija ili tako nekako... ako neko ima bio bih zahvalan za mail.
simulacije.10 msavkovic,
┌┌┌ Cuo sam da ima cd verzija ovoga, ako ne cd onda neko ┌┌┌ prosirena sa 100 misija ili tako nekako... ako neko ima bio ┌┌┌ bih zahvalan za mail. Pa postoji to vec jedno 2 godine :) 20MB na disku.
simulacije.11 inferno,
Ů│ ˙ Probaj Comanche... e da.. žuo sam da ima cd verzija ovoga, ako ne cd onda neko proširena sa 100 misija ili tako nekako... ako neko ima bio bih zahvalan za mail.
simulacije.12 vlador,
> Naravno, CD-ROM, DX4 minimum za 640x480 rezoluciju a Pentium Kad spomenu CD... Na Sajmu je bila neka simulacija uličnog basketa. Znam da kad sam video da sam pao na d... ;) Dva dana nisam ništa progovarao osim ujednačenog "gu gu gu". ;) Interesuje me koja je to igra i na koliko CDova ide.
simulacije.13 superhik,
=:> može i na 1024x768 ali ne znam na kojoj mašini :(. Cray-u?? :)))
simulacije.14 mboban,
=-= Kad spomenu CD... Na Sajmu je bila neka simulacija uličnog basketa. =-= Znam da kad sam video da sam pao na d... ;) Dva dana nisam ništa =-= progovarao osim ujednačenog "gu gu gu". ;) Interesuje me koja je =-= to igra i na koliko CDova ide. (Scottie Pippen's?) Slam City, 4 CD-a. :)
simulacije.15 zormi,
* Ů│ ˙ Probaj Comanche... * * e da.. * žuo sam da ima cd verzija ovoga, ako ne cd onda neko proširena sa 100 * misija ili tako nekako... ako neko ima bio bih zahvalan za mail. Verzija na CD-u je praktično ista kao ona što ide na disketama (uz neke menje bitne dodatke). Jedino je mnogo lakše koristiti sa CD-a. Inače, znam Klub koji prodaje originalni CD za 20 DM. ;)
simulacije.16 vlador,
> (Scottie Pippen's?) Slam City, 4 CD-a. :) ====== gu gu gu gu gu
simulacije.17 violator,
Kako se proširuje farma u simfarmu?
simulacije.18 cnenad,
=> Kako se proširuje farma u simfarmu? Zar ne pali da srušiš ogradu pa da praviš polje i ostalo sa strane, tj. van bivše ograde ?
simulacije.19 rebel.x,
E evo jedna moja Save-irana pozicija u SIMFARMU ako nekom treba ,igrao sam preko 7 meseci da bi dosao ,dovde de sam dosao:)) BTW: Bavim se uzgajivanjem samo jabuka ,jer donose najvisi profit ,a od zivotinja sve osim ovaca! Enjoy it!:) farm_sav.zip
simulacije.20 mboban,
=-= Kako se proširuje farma u simfarmu? Nisam siguran, mislim da je ovako: Imaš negde pogled celog terena podeljenog na parcele različite vrednosti, verovatno kad gledaš "Land Value". Kad klikneš na neku parcelu koja nije u tvom vlasništvu - kupuješ. Slično važi i za prodavanje zemlje.
simulacije.21 rebel.x,
>> Kako se prosiruje farma..... To je najcesce pitanje!:))) Kliknes na onu gore ikonu koja ima nesto na sebi kao neka zemlja ,onda ce ti se pojaviti veliki screen i tu imas da gledas ,koliko ima vlaznosti ,pesticida ,vode...itd ,a ima i jedna ikona sa nekom kao "poljanom" e kad tu kliknes VIEW cele farme na jednom delu ekrana ce se pretvoriti u kockice ,roze kockica znaci da to posedujes ,plava kockica ,znaci grad ,a ovo ostalo je nicija zemlja e ti kliknes misem na "nicju zemlju" i pisace ti BUY ti stavi YEAH ukoliko imas love ,slicna stvar je i sa prodajom! Uzmi onaj fajl sto sam ti dao ,pa pogledaj sta se zove farma ;))
simulacije.22 rebel.x,
>> Uzmi onaj fajl sto sam ti dao ,pa pogledaj sta se zove farma ;)) BTW: Sve sam sam izgradio i NIJEDAN JEDINI CHEAT nisam koristio Igrao sam od Novembra prosle god. do danas:) i dalje...ko zna sta je next
simulacije.23 cnenad,
=>=> Kako se proširuje farma u simfarmu? => => Zar ne pali da srušiš ogradu pa da praviš polje i ostalo sa strane, tj. => van bivše ograde ? Poruših ogradu, ali postavljanje njive dozvoljava samo na prostoru gde je bila ograda farme odnosno unutar nje. Očigledno da Maxis nije čuo za 'denacionalizaciju' ;) Izgleda da je to što je pa se ne možeš igrati 'upadanja' u komšijin atar.
simulacije.24 mazi,
Evo Patch-a za CD verziju Elite III (Engleska verzija) Malko kasnim, al ajd... Ivan. elite3cd.zip
simulacije.25 mazi,
Jeli, zna li neko ima li šta dalje u Eliti III kad se nabavi onaj Targoid Ship. Sumnjivo mi zvuči ono iz novina o brodu koji je poleteo sa meseca prema siriusu, tamo stigao, i posle bio izgubljen u svemiru, a sad ne može da se stigne jer ide 0.5 brzine svetlosti? Jel neko proverio? Ivan.
simulacije.26 violator,
BTW, kada smo već kod maxisovih igara... Da li je neko igrao simtower za win... Igra je mallo gluplja u odnosu na SC ili SF, ali ipak je zarazna :)
simulacije.27 cnenad,
=> BTW, kada smo već kod maxisovih igara... Da li je neko igrao simtower => za win... Igra je mallo gluplja u odnosu na SC ili SF, ali ipak je => zarazna :) Jok, šta je to ? Ako fino i kao što kažeš zarazno deluje, da li ti svraćaš na one brojeve koji počinju sa 322 O:) ?
simulacije.28 violator,
:>> Jok, šta je to ? Ako fino i kao što kažeš zarazno deluje, da li :>> ti svraćaš na one brojeve koji počinju sa 322 O:) ? Pa više je onako, simpatično ali glupo (k'o plavuša ;)) ). A i tri diskete je :), mada ako baš insistiraš...
simulacije.29 violator,
Opet problem sa simfarmom... :) Tj. nije mi jasno zašto na nekim mestima ne mogu ništa da zasadim. SAamo kaže can not place a field (tako nešto) here... :( Kako to izbeći.
simulacije.30 saboteur,
Field ne mozes da sagradis na nekim mestima iz vise razloga! 1. kad se odma pored nalazi voda 2. kad nemas love 3. kad field prelazi granice tvog imanja (ono sto si pre pitao kako se kupuje zemlja) ,jedini nacin je da i tu kupis zemlju Najcesci od svih razloga je lova & granice! Nadam se da ti ovo pomoglo! (jel si skino save.?):))
simulacije.31 violator,
:>> Nadam se da ti ovo pomoglo! Ne :(... čista zemlja, moje imanje, love par hiljada, vode nigde nema i opet neće... Izgleda da neće da napravi više od (valjda) 6-7 njiva :(
simulacije.32 saboteur,
OK..probacu bas sad da zasadim..jos jednu njivu....ALI TI 100% POGLEDAJ DA LI JE TO C E L O TVOJE IMANJE bez obzira sto si vido ,pogledaj jos jednom ,jel sam ja tu mnogo gresio :) \
simulacije.33 cnenad,
=> Pa više je onako, simpatično ali glupo (k'o plavuša ;)) ). A i tri => diskete je :), mada ako baš insistiraš... Greh je ne iskoristiti raspoložive resurse ;)
simulacije.34 superhik,
=:> mestima ne mogu ništa da zasadim. SAamo kaže can not place a =:> field (tako nešto) here... :( Kako to izbeći. Možda ti je kamen na putu ?
simulacije.35 violator,
Ma izgleda da ne mozes da zasadis polje odmah do drugog polja...
simulacije.36 violator,
Da li je neko čuo za simulaciju aviona AirWarrior? Igra zauzima tričavih 20Mb bez ikakvih dodataka (kojih inače već ima i verovatno zauzimaju još toliko (zaključujem po broju disketa). Bilo bi dobro i kada bi mi neko dao komande za tu igru. A i za F-14 bi mi komande jako dobro došle... UBR kakve su ove današnje simulacije letenja, pre je bilo lepo, nabavite igru uzmete džojstik i piči... A sada vam treba kraća letačka škola samo da biste uzleteli i sleteli... :(
simulacije.37 sfilip,
> UBR kakve su ove današnje simulacije letenja, pre je bilo lepo, > nabavite igru uzmete džojstik i piči... A sada vam treba kraća > letačka škola samo da biste uzleteli i sleteli... :( pa tako i treba, nema čari u onim nerealnim "simulacijama" koje i nisu simulacije nego arkade :( za nešto tipa "uzmeš džojstik i piči" uzmi ti lepo neki x wing ili taj fajter, a nemoj tu da mi vređaš simulacije ;)
simulacije.39 bpredic,
Pa tako i treba. Ne treba nam vise COMANCHA (ili kako se vec pise, nisam ga ni igrao). Usput, i meni bi dobro dosle komande za f14, posebno za radar, i razlicite modove. Ako vam je do realnih simulacija igrajte FALCON3.0.
simulacije.40 dekik,
El bi neko mogo da mi napise ukratko uputstvo za igru simcity 2000 ,kako se odredjuje pores kako se gradi .....
simulacije.41 violator,
:>> El bi neko mogo da mi napise ukratko uputstvo za igru simcity :>> 2000 ,kako se odredjuje pores kako se gradi ..... Igraj, igraj, pokapiraćeš vremenom :)
simulacije.42 dekik,
DE> :>> El bi neko mogo da mi napise ukratko uputstvo za igru simcity DE> :>> 2000 ,kako se odredjuje pores kako se gradi ..... DE> DE> Igraj, igraj, pokapiraces vremenom :) Bas ti hvala ,do sad nisam ukapiro ni kako kucu da sagradim......pojave se samo neke tackice i trazi struju i ja mu dam struju i nista.....
simulacije.43 supers,
>> Bas ti hvala ,do sad nisam ukapiro ni kako kucu da >> sagradim......pojave se samo neke tackice i trazi struju i ja mu >> dam struju i nista..... Pretpostavljam da si sagradio električnu centralu? Naravno, treba da sagradiš i puteve, vodovod, luku, pa će grad polako da krene - pojaviće se kućice na mestu onih tačkica. Što se poreza tiče, u početku ne moraš da ih diraš. Kad imaš mnogo industrije ili mnogo rezidencijalnih zona, onda možeš da im malo digneš porez. I ne smeš da preteraš, inače će početi iseljavanje. Provaljuj malo, nije toliko teška igra. Desnim klikom miša dobijaš pomoć za sve. SC 2000, iZ legend!
simulacije.44 dekik,
Sproveo sam ja i vodu do onih "tackica" i cekao 3 godine i nista(stalno dobijam one novine i tu pise kao neka gradnja(mrzelo me da citam sve,cito sam samo naslov)i opet nista ?????? Neki su mi rekli da pogresno stavljem bandere ?!?!? Da li bandere treba da stavljam na "tackice" ili pored tackica ??? 7D6e9j2a5n 3!
simulacije.45 superhik,
Jel igra neko POWER DRIVE !?? Kako se prelazi 'SKILL TEST' !!!???
simulacije.46 zormi,
* Sproveo sam ja i vodu do onih "tackica" i cekao 3 godine i nista(stalno * dobijam one novine i tu pise kao neka gradnja(mrzelo me da citam sve,cito * sam samo naslov)i opet nista ?????? Da bi uopšte počele da niču kuće treba ti voda, put i struja i to u neposrednoj blizini (par kockica levo-desno). Pritom put mora da bude zatvoren u sebe, voda mora da teče (pumpe i rezervoari), a struja mora da bude uključena (pravilno prikačena centrala odgovarajuće snage).
simulacije.47 n.ceh,
-> Jel igra neko POWER DRIVE !?? -> Kako se prelazi 'SKILL TEST' !!!??? igra igra... treba kod stop da staneš, (gle čuda), dok tip sa strane ne podigne zastavicu. Posle toga treba da se uparkiraš unazad u izbočinu sa desne strane (videćeš znak na zemlji), isto dok tip ne podigne zastavicu. Kod spirale treba da prođeš između čunjeva do X, i tada će oni (čunjevi) nestati. posle idi na exit...
simulacije.48 dekik,
El zna neko kako da u simcityju 2000 pocnem da zaradjujem ?? Imam preko 1000 stanovnika i ne donose mi nesto puno para ali ja svake godine vise izgubim nego sto dobijem (ne gradim nista za to vreme) ! Moze li mi neko reci u cemu je svar ...da li ja gresim negde ili.... ? /
simulacije.49 slavko,
Pravi vise rezidentnih zona
simulacije.50 n.ceh,
kako u power drive-u kupiti neka nova kola?
simulacije.51 superhik,
=:> kako u power drive-u kupiti neka nova kola? Verovatno kada skupiš dovoljno love...
simulacije.52 dekik,
El moze neko da mi kaze kako da zumiram sliku u simtoweru ? Kada ukljucim vidim samo neke zgrade u daljini a kako da opremim tu zgradu.
simulacije.53 dekik,
El moze neko da mi kaze zasto odjednom pocne da mi se rusi grad(odjednom eksplodira put)? Hvala! 7D6e9j2a5n 3!
simulacije.54 cnenad,
=> El moze neko da mi kaze zasto odjednom pocne da mi se rusi grad(odjednom => eksplodira put)? Tip koji održava puteve kao da je obrazovan u našim uslovima pa mu ni 100% dodeljenog novca iz budžeta nije dosta. Stoga, njemu ne smanjuj procenat za održavanje puteva NIKAD.
simulacije.55 dekik,
*> => El moze neko da mi kaze zasto odjednom pocne da mi se rusi grad( *> => eksplodira put)? *> *> Tip koji odrzava puteve kao da je obrazovan u nasim uslovima pa mu *> ni 100% dodeljenog novca iz budzeta nije dosta. *> *> Stoga, njemu ne smanjuj procenat za odrzavanje puteva NIKAD. Hvala ti , inace pre sam mu uvek smanjivo na 5%. :)
simulacije.57 violator,
:>> El moze neko da mi kaze kako da zumiram sliku u simtoweru ? :>> Kada ukljucim vidim samo neke zgrade u daljini :>> a kako da opremim tu zgradu. žitajte uputstva, bar ono malo što ima :)... Prvo izgradiš loby, pa onda gradiš na njemu dalje... A za detalje pročitaj onaj help... Nego, da li je neko provalio kako graditi kuće više od 30 spratova (koliki je domet lifta)?ja izgradim dalje, ali mi se niko ne doseljava :(
simulacije.58 supers,
>> Hvala ti , inace pre sam mu uvek smanjivo na 5%. >> :) cccc
simulacije.59 dizel,
Jel igra neko ovde Brett Hull hockey. Baš je haos.
simulacije.60 zkrstic,
>> Jel igra neko ovde Brett Hull hockey. >> Baš je haos. Ja se sigram sa NHL-om i on je haos. Možeš li da ih uporediš ?
simulacije.61 violator,
:>> Ja se sigram sa NHL-om i on je haos. Možeš li da ih uporediš :>> ? A CD verzija? ;))) uf... :) A samo nekih 30 i kusur Mb :)
simulacije.63 bjevtic,
Koja je minimalna konfiguracija za igru US NAVY FIGHTERS? Unapred zahvalan? :)))))
simulacije.64 mboban,
=-= Koja je minimalna konfiguracija za igru US NAVY FIGHTERS? E, lafe, da nemaš slučajno spisak tastera za dotičnu igru? :) A što se tiče minimalne konfiguracije, valjda je 486DX2-66 sasvim OK za igranje u 320x200x256.
simulacije.65 zkrstic,
>> :>> Ja se sigram sa NHL-om i on je haos. Možeš li da ih uporediš >> :>> ? >> >> A CD verzija? ;))) uf... :) A samo nekih 30 i kusur Mb :) Šta je na CD-u ? NHL ili Bret Hull ? A i gde to ima ? O:) Zkr
simulacije.66 violator,
:>> Šta je na CD-u ? NHL ili Bret Hull ? A i gde to ima ? O:) Ma NHL :)
simulacije.67 bjevtic,
Ima li neko sifre za igru FLIGHT COMMANDER 2 ? U nekom fajlu pise da ce posle nekoliko misija prestati da me pita, ali meni svaka misija tako propadne. Unapred zahvalan.:)
simulacije.68 mazi,
Alo, Elita III? Igra li to neko ovde? Ajd ako znate šta dalje posle nalaženja broda targoida, pričajte. Ivan.
simulacije.69 mboban,
=-= Alo, Elita III? =-= Igra li to neko ovde? =-= Ajd ako znate šta dalje posle nalaženja broda targoida, pričajte. Dobio si od Targoida onaj Thargoid War Ship? Ovo smo već prežvakali u grupi. Ako je verovati onome što piše u .exe fajlu, za koju godinu (ili posle izvesnog događaja) treba da zarate udružena Federacija i Imperija protiv Alijanse i Targoida. Sad, druga je stvar što niko nema živaca da toliko igra ovu zaista prebagiranu verziju igre... :(
simulacije.70 cnenad,
Subj. TIE FIGHTER - dodatne misije Postoji jedna disketa sa navodno dodatnim misijama. Kad sam je raspakovao i uporedio s fajlovima nakon instalacije igre video sam da je većina fajlova ista, samo su datumi malo različiti. Nakon pokretanja igre i dalje postoje 4 bitke sa po 7 misija. Inače, fajlovi u direktorijumima MISSION i RESOURCE koji se vikaju sa BATTLE*.* i SECRET*.* su potpuno isti. Ovih nije bilo u direktorijumu MISSION dok ih nisam ubacio sa one dodatne diskete. Jel' ovo neka šala :) ?
simulacije.71 misa,
Da li je neko igrao TORNADO? Ako jeste, interesuje me kako pratiti putanju (tačke B,C,D...X,Y...), jer me kompjuter stalno navodi na tačku B. Da li se moraju postići određena brzina i visina, ili je nešto drugo u pitanju?
simulacije.72 babbage,
>=>> Subj. TIE FIGHTER - dodatne misije Ja sam ovo instalirao (Dve diskete, zove se Defender Of Empire) pre neki dan, i kada posle pokrenem TIE.EXE, zakuca maqinu... Jel neko uspeo da ovo pokrene...? Babbage
simulacije.73 majstor,
-> >=>> Subj. TIE FIGHTER - dodatne misije -> -> Ja sam ovo instalirao (Dve diskete, zove se Defender Of -> Empire) -> pre neki dan, i kada posle pokrenem TIE.EXE, zakuca maqinu... -> Jel neko uspeo da ovo pokrene...? I meni isto zakuca, ali ortak mi kaze da je instalirao, ali da su misije na nemackom, pa sad ...
simulacije.74 cnenad,
=> Ja sam ovo instalirao (Dve diskete, zove se Defender Of Empire) => pre neki dan, i kada posle pokrenem TIE.EXE, zakuca maqinu... Kod mene je kao što rekoh bilo na jednoj disketi u arhivi zapakovano, bez ikakvog INSTALL.EXE niti objašnjenja. :(
simulacije.75 vvelisavljev,
Subj: TFX Traže se tasteri za TFX!!! Kako se koriste AGM122 (ako se tako zove) i slične rakete.
simulacije.76 zormi,
* * Traže se tasteri za TFX!!! sred.() = levi/desni motor on/off G = točkovi gore/dole cursors = upravljanje W = kočnice točkova + = afterburner on/off B = vazdušne kočnice */- = afterburner nivo Alt-B = padobran za kočenje '/? = gas LSh-B = odbacivanje padobrana A = autopilot on/off F1 = pogled napred 7-0 = autopilot mode Shift-F1 = bez instrument table Alt-L = automatsko sletanje PgUp = cockpit gore Tab = automatsko ispravljanje PgDn = cockpit dole F2 = pogled levo 1-3 = izbor prikaza ekrana F3 = pogled desno R = domet radara F4 = pogled nazad M = mapa F5 = pogled spolja N = izmena pogleda cilja F6 = fixni pogled spolja I = ILS on/off F7 = taktički pogled majm. = kuka za punjenje u letu F8 = pogled na projektil Alt-J = odbacivanje tereta 2 x F8 = IR pogled na projektil Alt-W = vremenski izveštaj F9 = pogled sa cilja LSh-N = IR pogled on/off F10 = pogled pilota L = poslednja poruka RSh-curs = okretanje glave BckSp = izbor vazduh-zemlja oružja Ins = varalice za radar Enter = izbor vazduh-vazduh oružja Del = mamci za projektile C = promena cilja E = ECM on/off Z = zaključavanje cilja S = stealth mode on/off X = otključavanje cilja 2 x Esc = izbacivanje sedišta Y = lasersko navodjenje RCtrl = top P = pauza ;/. = zoomiranje T = ubrzanje vremena Space = pucanje LAlt-V = video recorder on/off cursors = nišanjenje LSh-Q = izlaz iz programa
simulacije.77 zormi,
Kako vam se dopada MS Flight Simulator 5.1 (CD-ROM)? Ja sam prijatno iznenadjen, pokopali su nazad Flight Unlimited. :)
simulacije.78 andy,
YO!! Nabavio sam igru COMMAND ADVENTURES:STARSHIP i ne znam šta da radim. HHMKKHM POMAGAJTE!!!
simulacije.79 wizard,
> Kako vam se dopada MS Flight Simulator 5.1 (CD-ROM)? > > Ja sam prijatno iznenadjen, pokopali su nazad Flight Unlimited. :) Koja je razlika u odnosu na disketnu verziju? I ima li neko Space Simulator?
simulacije.80 zormi,
*> Kako vam se dopada MS Flight Simulator 5.1 (CD-ROM)? *> *> Ja sam prijatno iznenadjen, pokopali su nazad Flight Unlimited. :) * * Koja je razlika u odnosu na disketnu verziju? Ima stotinak aerodroma, detaljno Las Vegas i Centralnu Evropu... nisam stigao još da pregledam. * I ima li neko Space Simulator? Da.
simulacije.81 denis,
Mozda bas i ne spada ovde, ali pretpostavljam da cu ovde najbrze resiti problem. Nabavio sam joystic quick shoot Warrior 5, ali u Flight simulatoru nece da ga prihvati, navodno nije dobro prikljucen. To isto mi prijavljuje i WIN 95, ali zato par igara radi i prihvata ovaj joystick. Sta moze da bude problem. Napominjem da mi je ovo prvo iskustvo sa joysticima na PC-ju tako da bas nista ne znam o problemima koji se javljaju. Prikljucio sam ga na game port od vlb kontrolera, a imam i port na muzickoj kartici.
simulacije.82 pyc.guy,
─── tako da bas nista ne znam o problemima koji se javljaju. ─── Prikljucio sam ga na game port od vlb kontrolera, a imam i ─── port na muzickoj kartici. Meni, recimo joystick radi u portu muzicke kartice super, ali na kontroleru zeza... Probaj u muzicku da utaknes... Pyc
simulacije.83 jegor,
> Meni, recimo joystick radi u portu muzicke kartice super, ali na > kontroleru zeza... Probaj u muzicku da utaknes... Zeza kad utaknes u kontroler, zato sto nisi disejblovao Joy port na muzickoj kartici. I obrnuto.
simulacije.84 pyc.guy,
─── Zeza kad utaknes u kontroler, zato sto nisi disejblovao Joy port ─── na muzickoj kartici. I obrnuto. Mogu ti reci da nije... Bio je disejblovan na muz. kartici i nije hteo lepo da radi na kontroleru... Pyc
simulacije.85 msavkovic,
┌┌┌ Mogu ti reci da nije... Bio je disejblovan na muz. kartici i nije ┌┌┌ hteo lepo da radi na kontroleru... Zatp sto je disable-ovan na kontroleru ;)
simulacije.86 pyc.guy,
─── Zatp sto je disable-ovan na kontroleru ;) E vidis, to nisam pogledao :) Pyc
simulacije.87 superhik,
Nabavio sam Dawn Patrol i zanima me sledeće: 1. kada mi broj šaržera dođe do 300 nemogu više da pucam tj. nemam municije!? znači: kako se prebacuju okviri ili sam ograničen na 50-ak metaka 2. da li postoji neki način komuniciranja sa ostalim ljudima (tvojim) izdavanje naređenja i tako to...? Txanks!
simulacije.88 mrbin,
Hi, igra li ko Apache Longbow? Ja ga nabavio al' nikako da ga pokrenem :( Imam 8MB i dx4, i program se zaglavi kada treba da krene sa "akcijom", tj. kada se izabere Take Off ili Quick Start. Treba li neki crack, ja ga na disketama nisam dobio.
simulacije.89 kolaps,
Dali neko moze da ostavi u conf spisak tastera za igru US NAVY FIGHTERS ? U napred zahvalan. Dragan
simulacije.90 enterprise,
Hi! :) Dali neko ima cheat (treba mi vise love) za igru Sim Tower ? Pozdrav, Miroslav
simulacije.91 .sima,
Jel igra neko SubWar 2050. Trebaju mi objašnjenja, za kontrolnu tablu, tamo gde se pojavljuje mapa kada se pritisne M. E pa prvo idu podaci za putanju, a ispod piše CLRNC. Bio bi zahvalan i da neko objasni komande.
simulacije.92 nebojsha,
CLRNC je kolko se ja secam obelezeno crvenom bojom i prikazuje koliko ti je metara ostalo da zveknes u dno. . s
simulacije.94 todd,
Flight Simulator 5.0 Kako sipati gorivo?
simulacije.95 zormi,
* Flight Simulator 5.0 * Kako sipati gorivo? Regularno: dorulaš do polja sa oznakom F (nema ga na svakom aerodromu) i staneš u njega. Upotrebi MAP prikaz da ga nadješ po sletanju. Trivijalno: u menijima imaš podešavanja motora pa tu upiši napunjenost gorivom u odgovarajuće polje.
simulacije.96 budim,
HELP! HELP! HELP! OCAJNICKI potreban fajl c2.dta za Comanche (bad sektor na disketi... ); sve mogucnosti primopredaje doticnog fajla dolaze u obzir. Kolege ovisnici, ocekujem pomoc! MAIL ME! HVALA!
simulacije.97 kum.djole,
Zna li neko gde bih mogao da nabavim NBA Live '95, koliko zauzima i koja memorija je potrebna..? . s .
simulacije.98 .sima,
║║ . ║║ s ║║ . Ako koristiš SOR ili slični offline reader nije potrebno u na kraju poruke poruke pisati . i s . To SOR uradi sam.
simulacije.99 sfilip,
Kako da u Strike Commanderu prebacim na upravljanje mišem? Ne može da se vozi mišem, iako se miš koristi u onim menijima... help? btw, CD verzija, ako to ima nekakve veze...
simulacije.100 kum.djole,
>> Ako koristiš SOR ili slični offline reader nije potrebno u na kraju >> poruke poruke pisati . i s . To SOR uradi sam. E Simo, Simo.. :))) Koristim SDW, ali poruka je pisana on line.. Stari-novi MNP modem je crk'o pa sam ubacio matori koji me ponekad zezne za tu tačku na kraju poruke, i to jedno S za Snimi.. :( - Nego, šta bi s onim NBA Live ? Jel ima neko informacije o toj igri ?
simulacije.101 mboban,
=-= Nego, šta bi s onim NBA Live ? Jel ima neko informacije o toj igri ? 1. Možeš je nabaviti u CD-teki. 2. Zauzima nepun CD 3. Ne znam koliko memorije traži
simulacije.102 inferno,
Ů│ ˙ Kako da u Strike Commanderu prebacim na upravljanje Ů│ ˙ mišem? Rešenje se zove Quick Shot i košta oko 50 dem i vredi te pare. ;)
simulacije.103 budim,
Ovim putem zelim da zahvalim svima koji su odgovorili na moju molbu za fajl c2.dta iz Comanch-a. Fajl je stigao uz jednu poruku, i uspesno je skinut sa SEZAM-a. Hvala svima, jos jednom! Bojan
simulacije.104 enterprise,
Hi! Dali neko ima neki crack zxa igru LAMBURGINI AMERICAN CHELLANGHE ?
simulacije.105 imarko,
Prodajem joystick Quickshot Warrior 5,idealan za simulacije.Malo sam ga kori stio a cena je povoljna. Zainteresovani neka mi se jave na mail
simulacije.108 ddcool,
U disketnoj verziji Battle Isle-a 2 ne ispisuju se ciljevi misija, igra je prilično zarazna, ali je završetak misija gotovo nemoguć. Da li neko zna koji su ciljevi makar za prvih nekoliko misija, ja sam provalo samo za prvu: potrebno je uništiti sve neprijateljske tenkove ili zauzeti mesto Skom. Pozdrav, Dejan
simulacije.109 diabola,
> Dali neko ima neki crack zxa igru LAMBURGINI AMERICAN CHELLANGHE ? Evo stiže crack.com
simulacije.110 .sima,
RE: FS 5.1 Imam nekoliko pitanja za poznavaoce fs 5.1: - Da li postoji editor za mape kao što je bio u 4.0. - Kako se dodaju novi avioni koji nisu u .air formati - Da li postoji mogućnost editovanja postojećih VOR-ova - Da li neko ima neke dodatne avione - Da li nekome trebaju dodatni regioni (Engleska, Japan, Australija)
simulacije.111 ilazarevic,
> - Da li postoji editor za mape kao što je bio u 4.0. Morao bi da postoji Aircraft & Scenery Designer, ali ga ja nisam video. > - Da li neko ima neke dodatne avione Nemam, ali ako neko ima, preporučam se iz sve snage :)
simulacije.112 babbage,
Patch za igru Need fo Speed. Omogućava da se biraju sva kola i još po nešto... Babbage stn-n4sf.zip
simulacije.113 byte,
High !:) Da li neko ima igru Airbus A320 Verziju za PC ? Ako ima nek mi se javi na mail :) Pozdrav, Byte :)
simulacije.114 sfilip,
> Da li neko ima igru Airbus A320 Verziju za PC ? ja sam je imao na Atariju, i nisam se odu[evio... jedino zanimljivo bila je navigacija, inače ništa od real simulacije... a da, i trebaju ti neke silne karte i frekvencije svakog ILS, VOR i ostalih stvari, za svaki aerodrom...
simulacije.115 diabola,
> Patch za igru Need fo Speed. Omogućava da se biraju sva kola i još > po nešto... Jel ovo radi sa original CD-om? Šta znači da mogu da se biraju sva kola, kod mene se biraju sva kola bez problema u svim mogućim kombinacijama (sem na turniru)? Jedino nemam CONCEPT CAR iz ovog fix-a, a imam neka koja nisu na spisku. Jel postoji neki fix za skrivenu stazu koja se dobija kad se pobedi na svim turnirima? Kako se uključuje pri HEAD TO HEAD modus "bez milosti", u uputstvu piše da se pritisne END i taster za gas ali ne znam kad to treba da se uradi, pošto mi je uputstvo na nemačkom. Ako neko oće uputstvo nek javi. I koliko igra zauzima na disketama, naravno bez animacija, zanima me da bi igrao sa ortakom koji nema CD preko modema. Inače igra je mrak (original je pun perverzija tipa video snimaka, glasa itd), jedini minus je upravljanje preko tastature, nije kontinualno kao kod F1GP, odnosno kao kad se igra sa mišem (zato sutra kupujem joystick) :)
simulacije.116 vribar,
Pozdrav.. Jedini *.air file, na kojeg nidjoh postoji kod Ognja Soft-a : FS50 DC-9 Novi avion za FS 5.0 CD20 1DD V Slicica je lepa.. diivna.. DC9, zaista.. jedino sto ne radi :(((, kad god ga startujem.. avion pocne sam da se rotira, dakle neko ko ga je editovao.. je bio malo pod alkoh.. ;))), naravno da je kod mene poslao bih je sigurno, samo sto je josh tada izbrisah.. rekoh ne radi.. :(( Buuu.. smrc.. Zaista i zaista bih voleo sto vise avioncica.. recimo one parkirane 747, 727, ahh... Steta.. bar se ponadah.. sa ovim.. Toliko.. Poz. Vlada.. :)
simulacije.117 shadow,
Need for Speed Imam disketnu verziju ove igre,ali i jedan veliki problem.Neznam kako da podesim zvucnu karticu,tako da uopste nemam zvuk.Medju svim fajlovima koji se instaliraju,nema ni jednog koji podesava zvuk. Molim sve one koji mogu da mi pomognu,da mi se jave.Bez zvuka,ova fenomenalna igra,je nepotpuna. Hvala!!!! Shadow
simulacije.118 shadow,
Need for Speed Mislim da sam pronasao odgovor.Verzija na disketama uopste i nema zvuka. Zato i nemojte da se trudite da ga podesite Ako neko ima drugaciju informaciju nek se javi. Shadow
simulacije.119 ilazarevic,
> Zaista i zaista bih voleo sto vise avioncica.. recimo one parkirane > 747, 727, ahh... Steta.. bar se ponadah.. sa ovim.. > Toliko.. Dakle, vozimo Learjet i uživamo :)
simulacije.120 shadow,
Need for Speed Opet je u vezi zvuka.ZVUK JE PRORADIO.Inace u pitanju je cd-rip verzija ove igre,i cujem da sam jedan od retkih ko je dobio zvuk u disketnoj verziji. Posto nisam nista podesavao,mislim da je resenje u ovome> Treba imati sto vise memorije,a igru startovati obavezno sa nfs,a nikako sa tnfs.probajte mozda ce i vama uspeti. Shadow
simulacije.121 shadow,
Apach Longbow Imam 8Mb ram-a.Igra radi ali bez zvuka,iako sam podesio sb.Imali neko slican problem ili mozda resenje. Shadow
simulacije.122 djidji,
Pozdrav svima. Otvorena je nova grupa na sezamu za ljubitelje formule. Ako ima zainteresovanih neka se jave na MAIL. Bice uskoro turnir u f1gprix. Pozurite jer je broj mesta ogranicen. Zaf1gprix potrebna je verzija 1.04.Puno pozdrava svima Ivan - djidji.
simulacije.123 danijel,
> Opet je u vezi zvuka.ZVUK JE PRORADIO.Inace u pitanju je cd-rip > verzija ove igre,i cujem da sam jedan od retkih ko je dobio > zvuk u disketnoj verziji. Posto nisam nista podesavao,mislim da > je resenje u ovome> Treba imati sto vise memorije,a igru > startovati obavezno sa nfs,a nikako sa tnfs.probajte mozda ce i > vama uspeti. Na koliko disketa je tvoja verzija, ako je na 40 onda zato imaš zvuka jer je to takva verzija, a ako je na 27, baci malo detaljnije informacije kako si to uspeo (ja sam pokušavao i pokušavao i ubrisao igru).
simulacije.124 djanjusevic,
Evo par trikova za Need for Speed: Umesto imena upisi: EAC RALY - reli mod, radi samo na Rusty Spring EAC WARP - aktivira brzi arkadni mod EAC POWR - Warrior, 800 bhp, 410 kmph Bonus staza se dobija kada se u OPTIONS meniju izabere opcija TOURNAMENT, a zatim se pobedi na svim stazama. Za one koji to ne mogu :)), u fajlu nfs\gamedat\config\config.dat na poziciji 63CC bajt 48 promeniti u 4D, a na poziciji 63CE bajt 00 u 48. Djordje
simulacije.125 shadow,
Need for Speed Moja cd-rip verzija ove igre je na 40 disketa.Ako si u pravu onda je to razlog zasto imam zvuk. Shadow
simulacije.126 jegor,
> Need for Speed > Moja cd-rip verzija ove igre je na 40 disketa.Ako si u pravu onda je to > razlog zasto imam zvuk. Reci leba ti, kolko jede diska?
simulacije.127 ivanb,
Treba mi pomoc u igri transport tycoon: dali neko moze da mi navede najbolje i najisplativije poslove. Sa cime je najisplativije da se trguje.Stalno odem u minus. pozdrav-Ivan
simulacije.128 ivanb,
Dali je neko raspolozen za modemsku trku u igri Nascar Racing!Ako jeste neka mi ostavi poruku na Mail... jos jedan pozdrav-Ivan
simulacije.129 .sima,
║║ Treba mi pomoc u igri transport tycoon: ║║ dali neko moze da mi navede najbolje i najisplativije poslove. ║║ Sa cime je najisplativije da se trguje.Stalno odem u minus. Ja sam sa naftom rasturao. Mada nijedan posao se ne isplati kao onaj sa subvencijom.
simulacije.130 airplane,
E jel mozes da mi ostavis tel pa da te nazovem ili da se cujemo pa da uzmem na neki nacin drugi scenario i ako si nabavio neki avion.Cuo sam da je DC-9 sa nekom greskom. MMMMMolim te da mi ostavis odgovor P AIRPLANE
simulacije.131 stevicm,
Jel igrao neko FIGHTER WING? Igra ima lepu grafiku, ali mi ispisuje sta trebam da radim na Nemackom, koji jelte, nista ne razumem, pa ne znam sta treba da radim. Ako neko ima komande neka okaci! Inace na dx4 100 je nemoguce igrati na maksimalnoj rezoluciji. Podnosljivo je u srednjoj sa minimumom detalja.
simulacije.132 shadow,
APACHE LONGBOW Pozivam sve one koji imaju cd-verziju ove igre,a zaleli bi da se oprobaju u igri za dvoje putem modema.Neka mi se jave na mail. Svi oni koji nisu jos videli ovu igru a vole simulacije,neka je obavezno nabave. Pozdrav svim letacima!!! SHADOW
simulacije.133 shadow,
APACHE LONGBOW Pozivam sve one koji imaju cd-verziju ove igre,a zaleli bi da se oprobaju u igri za dvoje putem modema.Neka mi se jave na mail. Svi oni koji nisu jos videli ovu igru a vole simulacije,neka je obavezno nabave. Pozdrav svim letacima!!! SHADOW
simulacije.134 m.goran,
kako da u igri need for speed da igram a da na drugoj traci budu kola ali ne trkacka vec obicna da idu u suprotnom smeru ?
simulacije.135 zormi,
* kako da u igri need for speed da igram a da na drugoj traci * budu kola ali ne trkacka vec obicna da idu u suprotnom smeru ? Treba beše izabrati mod Head-to-head.
simulacije.136 shadow,
NEED FOR SPEED APACHE LONGBOW Pozivam sve zainteresovane koji bi zeleli da igraju ove igre putem modema,da mi se jave. SHADOW
simulacije.137 mcule,
Da li neko ima igricu "Tracon"? To je simulacija kontrole letenja. mc
simulacije.138 ilazarevic,
> Da li neko ima igricu "Tracon"? E, imao sam to nekad davno, i baš sam se uželeo :) Ako je imaš, javi gde može da se nađe ;)
simulacije.140 crnjini,
Buzz Aldrin's Race Into Space ::::::::::::::::::::::::::::: Sta uopste da radim u igri? Kupim Explorer Satelite, Atlas Rocket, i sve iz Misc menija, i opet nemogu da napravim misiju?! Sta treba da kupim, kako, gde da povezem, zatim sta da radim, valjda neko zna. ACR
simulacije.141 shadow,
APACHE LONGBOW Ima li zainteresovanih za igru preko modema????? Pozivam sve ljubitelje pravih simulacija da mi se jave!!!! SHADOW
simulacije.142 lexus,
Izašao je NBA Live 96!!! Ima ga kod Espra i košta 25 DM. Lepši je od 95-ice, ali je teži!
simulacije.143 vstan,
>> Da li neko ima igricu "Tracon"? > > E, imao sam to nekad davno, i bas sam se uzeleo :) Ako je imas, Ima kod mene. Kome treba nek se javi ;)
simulacije.144 neno,
Potrebna su mi uputstva za US NAVY FIGHTER i Apache Longbow. Molim ma mail.
simulacije.145 dj.vlada,
D:\> Izasao je NBA Live 96!!! D:\> Ima ga kod Espra i kosta 25 DM. D:\> Lepsi je od 95-ice, ali je tezi! Znam, rekao mi je Pavle telom (to kad vam se pokvario cd) :)) Pa samo nesto: Da li su i figurice lepse ili su kao stare onako sve zamrjlane (kao kockice)!??
simulacije.146 vstan,
> Potrebna su mi uputstva za US NAVY FIGHTER i Apache Longbow. Treba i meni. Saljite ovdi.
simulacije.147 lexus,
=> Znam, rekao mi je Pavle telom (to kad vam se pokvario cd) :)) Al smo zlobni ;> => Da li su i figurice lepse ili su kao stare onako sve zamrjlane (kao => kockice)!?? U visokoj rezoluciji su izuzetno lepe, a u niskoj su i dalje kockasti, ali manje nego u 95-ici.
simulacije.148 sfilip,
Neko je tražio uputstva za US Navy Fighters i Apache-a, pa nek pita tačno šta ga zanima, jer me mrzi da se prisećam šta svaki taster znači.
simulacije.149 vstan,
> Neko je trazio uputstva za US Navy Fighters i Apache-a, pa nek > pita tacno sta ga zanima, jer me mrzi da se prisecam sta svaki > taster znaci Pa upravo nas to i interesuje - sta koji taster znaci. Znaci opis svih tastera.
simulacije.150 dj.vlada,
D:\>=> Znam, rekao mi je Pavle telom (to kad vam se pokvario cd) :)) D:\> Al smo zlobni ;> Znaci nije vam se pokvario! D:\> D:\>=> Da li su i figurice lepse ili su kao stare onako sve zamrjlane (kao D:\>=> kockice)!?? D:\> D:\> U visokoj rezoluciji su izuzetno lepe, a u niskoj su i dalje kockasti, D:\> ali manje nego u 95-ici. Sad si me ubacio u rebus: 'nisu zamrljane u visokoj, ali u maloj jesu, ali ne tako koliko u 95-ici' ---sta ti to znaci!
simulacije.151 sfilip,
> > Neko je trazio uputstva za US Navy Fighters i Apache-a, pa nek > > pita tacno sta ga zanima, jer me mrzi da se prisecam sta svaki > > taster znaci > > Pa upravo nas to i interesuje - sta koji taster znaci. > Znaci opis svih tastera. ok, pošto su mi oba diska trenutno svude, samo ne kod mene, napisaću šta čemu služi :) A i ne vidim neki problem, tasteri su sasvim regularni simulacijski, sve sam lako pronašao za par dana. A što se Longbow-a tiče imaš kompletan help (valjda sa esc ili F1 u game modu) u kome imaš sve - od manevara do tastera :)
simulacije.152 peccaa,
ZDRAVO jel neko ima uputstvo za igru ACES OVER EUROPE igra je jako fina.molim za komentar igre ACES OF THE DEEP. cuh da je ista najbolja simulacije podmornice BTW gde mogu da nabavim istu. fala
simulacije.153 bodu,
SUB:Jet Strike ══════════════════════════════════════════════════════════════════════ Ovo je stara igrica mada je imam sa SM 4 ( super mix ) i moj drug je danas 16.03.1996 ili 15.03.1996 ukljucio slucajno neki meni za biranje oruzija ( tako nesto ).Meni je bio slican kao kad biram avione a opcije na meniu su bile Done i ╔════════════════════╗ ║ Select new aircraft║ ( misl- ╚════════════════════╝ im da nije takva ali uglavnom ima isto znacenje ) Pitanje: KAKO SE DOLAZI OPET U TAJ MENI ??????
simulacije.154 peccaa,
jel neko ima igru aces of deep ili silent service? ako ima kakvi su komentari u vezi istih? i jos kako da se dogovorimo u vezi primopredaje fala unapred
simulacije.155 usul,
> > Pitanje: KAKO SE DOLAZI OPET U TAJ MENI ?????? > Lepo,kad ti je avion na aerodromu držiš taster za dole dok ti ne priđe kamionče pa biraj... Interesantno je da možeš da biraš i stare avione (me-109,spit,P-47...) mislim da sam čak negde video i zmaja (onog što bljuje vatru!) Nego.slušaj meni nije pošlo za rukom da snimim poziciju ako imaš ispravnu verziju bilo bi lepo da me kontaktiraš da se eventualno dogovorima oko zamene
simulacije.156 shadow,
ZA SVE LJUBITELJ SIMULACIJA PODMORNICA!!!! Danas sam probao demo igre SILENT HUNTER.U pitanju je sim podmornice iz drugog sv rata.Po onome sto sam video,ova igra nadmasuje sve sto sam do sada video (Aces of the deep,Silent service...).Trazio sam je kod pirata ali je za sada nemaju.Ako neko uspe da je pronadje nek mi javi. ps.Postoji i SILENT STEEL,sim podmornice na 4cd-a ali nisam ga jos probao. shadow
simulacije.157 miccko,
A sad nesto novo ! Kome se dopao WING COMMANDER 3 moze da se igra i sa WING COMMANDEROM 4
simulacije.158 bodu,
Ja imam verziju Jet Strike sa Super Mix 4,nemoze ni kod mene da se zadrzi. PS: Neznam kako da predjem valjda zadnju misiju u dzungli.Trebam da raznesem Run way ( ili tako nesto ).Ali nemogu raketama. :(
simulacije.159 bmisic,
Traze se sifre za Gunship2000. Pa ako neko ima molio bih ga da okaci. P.S.Ovo trazim za druga!
simulacije.160 vstan,
> SUB:Jet Strike Ovo tesko da spada u simulacije.
simulacije.161 mcule,
>> A sad nesto novo ! >> Kome se dopao WING COMMANDER 3 moze da se igra i sa WING >> COMMANDEROM 4 Mmm, da.... Izvod iz txt fajla koji ide uz wc4 demo: [2.0] System Requirements Wing Commander IV CD-ROM system requirements (which are absolutely needed to play the game) : i486DX2/66 Processor or higher 8 MB of RAM (7 MB of XMS) 360K Conventional Memory MS-DOS 5.0 and up Double Speed CD-ROM Drive (300,000 bytes/second transfer rate) VESA Local Bus Video Card 100% Microsoft compatible mouse 20 MB of free hard disk space System Recommendation - VGA : i486DX2/66 Processor or higher 16 MB of RAM (15 MB of XMS) 500K Conventional Memory Quad Speed CD-ROM Drive (600,000 bytes/second transfer rate) VESA Local Bus Video Card 100% Microsoft compatible mouse 20 MB of required hard disk space Sound Blaster or 100% compatible sound card for Digital FX/Music Joystick System Recommendation - SVGA/Optimal : Intel Pentium 75 MHZ or higher 16 MB of RAM (15 MB of XMS) 500K Conventional Memory Quad Speed CD-ROM Drive (600,000 bytes/second transfer rate) PCI SVGA video card 100% Microsoft compatible mouse 20 MB of required hard disk space Sound Blaster or 100% compatible sound card for Digital FX Joystick (Flightstick Pro or Thrustmaster) :(.
simulacije.162 drakce,
>> Traze se sifre za Gunship2000. Naći ćeš ih u poruci ORKA.2/8.320
simulacije.163 meric,
Ima li neko spisak komandi za EF2000?
simulacije.164 bjevtic,
Imam Super mix 4 ali Jetstrike nece da radi. Inace imam samo 4 MB i DX/2 66Mhz. Da li je u pitanju hardver ili nesto drugo. (Probao sam da iskljucim ceo config.sys i autoexec.bat , ali ne pomaze)
simulacije.165 byte,
(:)Imam Super mix 4 ali Jetstrike nece da radi. Inace imam samo 4 MB (:)i DX/2 66Mhz. Da li je u pitanju hardver ili nesto drugo. (:)(Probao sam da iskljucim ceo config.sys i autoexec.bat , ali ne (:)pomaze) (:) Uf meni je to jos radilo na 386/40 sa 4mb rama , probaj da Ukljucis/Iskljucis EMS memoriju :) No CaRRieR
simulacije.166 shadow,
APACHE LONGBOW Trazim nekog ko bi zeleo da igra ovu igru putem modema.... SHADOW
simulacije.167 peccaa,
zdravo zivo ! dobih aces of deep,mnogo fin prograncic ali d■˛zaba mi kad nemam ű uputstvo. avaj. jel neko ima manual ili uputstvo za istu? ako nema jel neko zna kako da ispalim torpeda jer nekad dobijam poruku kao nemoguce sada jer je ugao neodgovarajuci ű? fala vi unapred !!!!!!!!!! pozdrav peccaa
simulacije.168 peccaa,
jel neko ima uputstvo ili spisak komandi za aces of deep  űfala unapred peccaa
simulacije.169 mpedja,
Da li neko ima spisak komandi za igru U.S. Navy Fighters ?
simulacije.170 peccaa,
zdr»+ avo  űsvima jel neko moze da mi uporedi aces of d űeep i silent service kaki su  űvasi utisci ű? °─btw kakv űe su komande za aces of deep tacnije zasto mi uvek kada torpedujem brod izbliza ispise DUD TORPEDO????????????? FALA VI UNAPRED POZDRAV¸│ PECCAA
simulacije.171 djanjusevic,
Dobra vest : izasla je F1GP II. Losa vest : za SVGA mod nije dovoljan ni P5 166 / 16 mb. Ni VGA mod nije nesto bolji. Uz poruku ide par slika..... f1gp2.rar
simulacije.172 bjevtic,
Spisak komandi za ovu igru izasao je u SK 10/95. Ukoliko ti je problem da ga nabavis javi mi se ponovo. Inace u pomenutom broju nije izasao ceo spisak, vec samo komande za upravljanje aviona. Molim postenog nalazaca da dostavi spisak naredbi za wingmana koji se izvodi kombinacijom sa ALT. Do groba zahvalan JA.
simulacije.173 bjevtic,
-- dobra vest:... --- Losa vest:... Gde si nabavio F1GP2 ???? Koliko kosta i na koliko CD-ova staje ??? Kolika je MINIMALNA konfiguracija za ovu igru ??? Do groba zahvalan JA.
simulacije.174 mpedja,
>> Spisak komandi za ovu igru izasao je u SK 10/95. >> Ukoliko ti je problem da ga nabavis javi mi se ponovo. >> >> Inace u pomenutom broju nije izasao ceo spisak, vec samo >> komande za upravljanje aviona. Molim postenog nalazaca >> da dostavi spisak naredbi za wingmana koji se izvodi >> kombinacijom sa ALT. Hvala za ovaj Notice. U medjuvremenu ja sam igrao i provalio skoro sve fore. Komanda objasnjenje poruka -------------------------------------------------------------- alt+p skida ti protivnika koji te juri Clear my six Watch my tail -------------------------------------------------------------- alt+e Naredjujes wingmanu da napadne Attack T-80,your six alt+r metu koju si ti zahvatio. o'clock low --------------------------------------------------------------- alt+b Vrati se u bazu Bug out! --------------------------------------------------------------- alt+t tip formacije Eschelon formation (ako oces u detalje line abreast formation javi mi da ti nacrtam) line astern formation --------------------------------------------------------------- alt+s wingman ne salje vise radio poruke Radio Silence --------------------------------------------------------------- alt+d wingman prestaje da napada odabranu Disengage ! metu i vraca se u formaciju --------------------------------------------------------------- alt+h rastojanje izmedju aviona Combat spread Tighten up --------------------------------------------------------------- alt+v na kom nivou(visini u odnosu Formation low na tvoj avion) je formacija Formation level Formation high --------------------------------------------------------------- alt+c odredjuje koliko ce avioni Loose formation biti 'rasuti' Medium formation --------------------------------------------------------------- P.S. Ako provalis jos neku komandu svaka ti cast! Pozdrav: Mpedja!
simulacije.175 zormi,
* -- dobra vest:... * --- Losa vest:... * * Gde si nabavio F1GP2 ???? Isto pitanje, pošto sam čuo za jedan pristigli CD koji ima puno datoteka dužine 0 i ne može se ni setovati ispravno. :( Ako imaš original...
simulacije.176 lexus,
=> Losa vest : za SVGA mod nije dovoljan ni P5 166 / 16 mb. => => Ni VGA mod nije nesto bolji. Uz poruku ide par slika..... Koliko sam ja čuo nije toliko važan procesor, koliko je važna dobra grafička kartica i dobar monitor!!! To je, inače, podatak iz stranih časopisa i verovatno je tačan :)
simulacije.177 sfilip,
> => Ni VGA mod nije nesto bolji. Uz poruku ide par slika..... > > Koliko sam ja čuo nije toliko važan procesor, koliko je važna > dobra grafička kartica i dobar monitor!!! > To je, inače, podatak iz stranih časopisa i verovatno je tačan :) meni je na 800 x 600 na mom P5 sa 16mb rama išao sasvim solidno, možda ne baš glatko, ali solidno. Ako isključim texturu neba, koja ionako u tolkoj rezoluciji izgleda previše kvadratasto :)
simulacije.178 shadow,
Nemogu da ti uporedim ove dve igre jer silent service nisam igrao. DUD torpedo ti prijavljuje bas zbog toga sto torpedo ispaljujes iz blizine.Torpedu je potrebno neko vreme da se posle ispaljivanja naoruza,zato je bolje ga ispaliti sa malo vece udaljenosti. SHADOW
simulacije.179 bjevtic,
Hvala majstore ! Do groba zahvalan JA
simulacije.180 djanjusevic,
DJ> * Gde si nabavio F1GP2 ???? DJ> DJ> Isto pitanje, posto sam cuo za jedan pristigli CD koji ima DJ> puno datoteka duzine 0 i ne moze se ni setovati ispravno. :( DJ> Ako imas original... Ne, nemam CD. Slike su nabavljene sa jednog web servera,a igru ocekujem da stigne. Definitivno je izasla pre 15 dana.
simulacije.181 djanjusevic,
DJ> > To je, inace, podatak iz stranih casopisa i verovatno je tacan : DJ> DJ> meni je na 800 x 600 na mom P5 sa 16mb rama isao sasvim solidno, DJ> mozda ne bas glatko, ali solidno. Ako iskljucim texturu neba, DJ> koja ionako u tolkoj rezoluciji izgleda previse kvadratasto :) Ja o F1GP II, a ti ? :)
simulacije.182 stevicm,
NAvatao sam na jednom CD USNF koji na disku zauzima oko 50Mb, ali ne mogu da igram neku kampanju jer mi trazi CD sa igrom koji naravno nemam. Pa je pitanje jer moze nesto da se uradi po tom pitanju ili moram da kupim CD sa igrom?
simulacije.183 mpedja,
>> NAvatao sam na jednom CD USNF koji na disku zauzima oko 50Mb, ali >> ne mogu da igram neku kampanju jer mi trazi CD sa igrom koji naravno >> nemam. Pa je pitanje jer moze nesto da se uradi po tom pitanju ili >> moram da kupim CD sa igrom? I ja imam CD-rip u kome nije dostupno igranje kampanje tako da ces morati da prosetas do pirata da bi leteo nad Ukrajinom u pravim misijama. P.S. Sta ce ti vise od ovih 50 misija ?
simulacije.184 biber,
Je li neko probao Flight Unlimited? Kakvi su utisci i sta trazi od hardvera?
simulacije.185 peccaa,
jel neko zna u igri aces of deep kako da pucam na avijone,tacni űje kako da upotrebim  űmitraljez ili top na palubi podmornice.
simulacije.186 peccaa,
zdravo svima imam fs 5.1 i kad setujem djojstik (genious j 08) i pokrenem fs ne mogu da deblokiram kocnice pritiskom na taster .(tacka).zapravo ne mogu nikako da odblokiram kocnice.imam 16 mb slobodnog prostora na hd ,486/100 i 8mb memorije sta da radim fala na odgovoru pozdrav peccaa
simulacije.187 saboteur,
Kako se prelazi Boss 1. sveta u 3. nivou u Terminal Velocity? Gde treba pucati?? Sve sam probao, ali njemu energija ostaje ista... AcCeSS DeNiED
simulacije.188 neno,
=> ne mogu da deblokiram kocnice pritiskom na taster Kocnice se deblokiraju pritiskom na tacku(.) kao sto znas ili pritiskom nekog dugmeta na Joystick-u. Kazem nekog, jer kod mene ih je 4 i na svima to pali. Ukljucujuci i fire. Pogledaj Sensitivity Settings.
simulacije.189 lexus,
=> Kako se prelazi Boss 1. sveta u 3. nivou u Terminal Velocity? => Gde treba pucati?? Sve sam probao, ali njemu energija ostaje => ista... Čini mi se da postoje 3 ili 4 kocke, koje se nalaze na podu prostorije, prvo rasturiš njih, a onda pucaš u glavnog :) Easy does it!
simulacije.191 peccaa,
AKO NEKO IMAZA FS5 AVIJON DC9 NEKA MI GA UBACI U MAIL. FALA VI LEPO,MOLIĆU
simulacije.192 peccaa,
zdravo imam prooblemce kod fs5.1. naime kada podesim frekvencije vor stanice na aerodromu prema kome letim i vor od koga polecem,kao i frekveciju com-a aerodroma prema kome letim,setujem igle na NAV1 i NAV2 TZV POKAZIVACI SMEROVA.igle dovedem na centar.tada se okrenu kazaljke ,mislim kompas na istom NAVu i kako da odredim polozaj aviona,a jos vaznije kako da usmerim avion ka odredisnom aerodromu. fala na odgovoru.
simulacije.193 zormi,
* i kako da * odredim polozaj aviona,a jos vaznije kako da usmerim avion ka * odredisnom aerodromu. Kada dovedeš iglu u centar za NAV podešen na frekvenciju VOR-a odredišnog aerodroma piše ti na njemu azimut za TO/FROM. Skreneš avion tako da tvoj kompas pokazuje isti azimut kao što piše u TO polju NAV uredjaja. Za odredjivanje položaja aviona ti treba karta. Ako se prikazuje i udaljenost od jednog aerodroma (DMA) jednostavno odmeriš azimut od njega (FROM polje) i udaljenost prema skali i tu je tvoj avion. Ako nemaš daljinu onda povučeš linije od dva VOR-a pod odgovarajućim uglovima i ti si tamo gde se preseku. Nije lako ovako objasniti početniku, najbolje da ti pokaže neki drugar...
simulacije.194 mcule,
Opet sam imao problema sa linijom telefonskom, nije me bilo ovdi 4 dana :(. Izvinjavam se što ovakve poruke nisam mogao da potamanim. mc
simulacije.195 maher,
Da li neko ima komande na srpskom(ili bar na engleskom)za igru EF2000(TFX 2)?? Ako ima neka posalje. Unapred zahvalan. :)
simulacije.196 byte,
High :) Jel igrao neko High Velocity ? Cuo sam da igra radi i na slabijim masinama pa me zanima jel moze da se pokrene i sa 4mb rama ? E da jos nesto... jel dolazi na disketama il na CD-u ? Pozdrav, No CaRRieR
simulacije.197 djanjusevic,
Uz poruku dosta slika u VGA rezoluciji iz F1GP II . Ko zna kako to izgleda u SVGA. Inace igra je vracena na doradu zbog optimizacije brzine odvijanja igre. f1gp2.zip
simulacije.198 mcule,
Destruction Derby ----------------- Championship mod u bilo kom kursu. Upišite kao vaše ime: !DAMAGE! i moći ćete udarati sve na šta naiđete bez ikakve štete.
simulacije.199 plovput,
Bogmo, pojavila se mnogo dobra voznja BRE ! Zove se Whiplash, zauzima 10 disketa, kad se otpakuje 16 mega. Sasvim pristojno ide i na slabijim masinama za razliku od Need for speed. Atmosfera je vrlo dobra, staze jos bolje, zvuci perfektni kao i muzika. Moze i SVGA ali ipak sa malo jacom masinom mada i nije toliko lose i sa slabijom. Jako dobar speech tokom voznje kao i prilikom biranja kola i staze. Obavezno pogledati !
simulacije.200 mpedja,
>> Bogmo, pojavila se mnogo dobra voznja BRE ! >> Zove se Whiplash, zauzima 10 disketa, kad se otpakuje 16 mega. >> Sasvim pristojno ide i na slabijim masinama za razliku od >> Need for speed. Atmosfera je vrlo dobra, staze jos bolje, >> zvuci perfektni kao i muzika. Moze i SVGA ali ipak sa malo >> jacom masinom mada i nije toliko lose i sa slabijom. >> Jako dobar speech tokom voznje kao i prilikom biranja kola i staze. >> >> Obavezno pogledati ! Baci neke slike pa da pogledamo !
simulacije.201 plovput,
Ne mogu da saljem capture slike, odnosno to treba videti. Da, radi se o Whiplash. Najbolja voznja definitivno, mnogo bolja od Need for speed. Nema ko u drugim igrama da ostalim kolima odnosno kompjuterskim nije nista i da ne moraju da staju po benzin i slicno. Neverovatno ! Odlicno !! Sigurno !!! Provereno !!!! Mnogo dobro !!!!!
simulacije.202 peccaa,
POMAGAJTE DRUGOVI ! da li neko zna kako da ubacim u fs5 dodatne scenarije. ako neko zna neka mi objasni oovo fala vi unapred pozdrav peccaa
simulacije.203 saboteur,
Moze neko da mi da neki hint za Simtower? Uopste ne mogu da odem u profit :( Video sam slike....te kola, parking, sve zivo, a ja samo sobe za rucavanje i po neka kancelarija... I drugo, zasto u sim city 2000 nikako nece da mi se napravi kuca, tj. da se 'stvori' stanovnistvo? Sve je pusto.. AcCeSS DeNiED
simulacije.204 cnenad,
=> Moze neko da mi da neki hint za Simtower? => Uopste ne mogu da odem u profit :( => Video sam slike....te kola, parking, sve zivo, a ja samo sobe za => rucavanje i po neka kancelarija... Caka, treba ti valjda 300 stanara da dobiješ dve zvezdice a onda možeš da dodaješ ostale stvari. Kad prodaješ stanove koje si napravio, pre nego što se neko useli, dok se još gradi, klikći mišem na to polje. Dobićeš dijalog u kome promeni cenu stana na najskuplju. Tako se zarađuje ;) Ne gradi mnogo liftova, uzimaju ko đavo para. Pravi stepenice... Zar ti igrica ne usporava ? Ja sam je zbog toga obrisao. => I drugo, zasto u sim city 2000 nikako nece da mi se napravi kuca, tj. => da se 'stvori' stanovnistvo? Imaš li centralu za struju ? Da li su tereni povezani tj. dovedena struja ? Da li si isključio pause ? Stavi na cheetah brzinu pa kad krene ti zaustavi i nastavi dalje sa gradnjom.
simulacije.205 ivantod,
> Moze neko da mi da neki hint za Simtower? > Uopste ne mogu da odem u profit :( > Video sam slike....te kola, parking, sve zivo, a ja samo sobe za > rucavanje i po neka kancelarija... Kad budeš imao dovoljno stanovinika (valjda 300) i dobiješ drugu zvezdicu moći ćeš da praviš i druge stvari. Kad dobiješ treću zvezdicu dobićeš još mogućnosti, itd. > I drugo, zasto u sim city 2000 nikako nece da mi se napravi kuca, tj. > da se 'stvori' stanovnistvo? > Sve je pusto.. Nije dovoljno samo da odrediš zonu -- moraš da dovedeš struju da bi išta počelo da se zida. Vodovod manje-više, ali bez struje ništa. Ivan
simulacije.206 saboteur,
T?>> Imas li centralu za struju ?Da li su tereni povezani tj.dovedena T?>> struja ? Da li si iskljucio pause ?Stavi na cheetah brzinu pa kad T?>> krene ti zaustavi i nastavi dalje sa gradnjom. Prikljucio sam sve u struju, izgradio i prikacio sve na vodovod, izgradio puteve, spojio sa 3 strane svoj grad, napravio parcele za kuce i zgrade, napravio parcelu za aerodrom, kupio skolu, policiju, bolnicu i vatrogasnu sluzbu, ali nece pa nece!! :(( U minusu sam oko 2000$ Nikako da neko dodje. ;< Zar mi je toliko ocajan grad? o:) Nego, kako ja da uzmem od banke pare pa da kupim jos nesto i povratim ovaj minus, postoji li takva opcija? E da, juce sam isto to uradio pa se pojavile kuce, medjutim u novinama ljudi poceli da se zale na smog i zagadjenje. Ja danas pomerio elektranu bogu iza nogu, a evo sad nikog nema... AcCeSS DeNiED
simulacije.207 saboteur,
T?>> Kad budes imao dovoljno stanovinika (valjda 300)i dobijes drugu T?>> zvezdicu moci ces da pravis i druge stvari.Kad dobijes trecu zvezdicu T?>> dobices jos mogucnosti,itd. Samo me interesuje sta najvise da gradim? Na fast-foodu skoro ni nema zarade. AcCeSS DeNiED
simulacije.208 mpedja,
#$%&*-> I drugo, zasto u sim city 2000 nikako nece da mi se napravi kuca, tj. #$%&*-> da se 'stvori' stanovnistvo? #$%&*-> Sve je pusto.. Za kuce moras da imas: 1. Da ti na onom grfikonu R bude u plusu. 2. Da imas odgovarajuce takse 3. Iako ne treba dovedi struju 4. Povecavaj Land Value do neke srednje vrednosti 5. Strpi se malo vise!
simulacije.209 saboteur,
T?>> 1.Da ti na onom grfikonu R bude u plusu. 2.Da imas odgovarajuce takse T?>> 3.Iako ne treba dovedi struju 4.Povecavaj Land Value do neke srednje T?>> vrednosti 5.Strpi se malo vise! Kolike taxse odprilike treba da budu? AcCeSS DeNiED
simulacije.210 saboteur,
E, jos jedno pitanje za sim city 2000. Nekako sam (uhhh...) izgradio grad koji samo sto se ne raspadne... U go*nima (dugovima) sam do guse. Bondsa ni sam ne znam koliko dugujem. Velika nezaposlenost, zale se na velike poreze, zgrade crne i bedne, itd. E sad pitanje je: ima li izlaska iz ove situacije? Onaj za bond mi stalno kaze da povisim taxe kako bi isplatio bond. Medjutim, to nema sanse! Prvo sto se ovi bune i smanjuje mi se stanovnistvo (sad je negde oko 1300 ljudi), a drugo sto onolike pare ni bog nece isplatiti. Dugujem valjda 40.000$! Sve ostalo (cuj mene, sve ostalo...) je ok. :( I da li ima khmmm...neki cheat? Vazno mi je da isplatim dugove. o:) AcCeSS DeNiED
simulacije.211 supers,
>> Prikljucio sam sve u struju, izgradio i prikacio sve na vodovod, >> izgradio puteve, spojio sa 3 strane svoj grad, napravio parcele za >> kuce i zgrade, napravio parcelu za aerodrom, kupio skolu, policiju, >> bolnicu i vatrogasnu sluzbu, ali nece pa nece!! :(( A imaš li ti išta industrije? Žute parcele? Bez njih nema ništa, niko se neće naseljavati ako nema gde da radi. Što se smeštaja industrije tiče, treba da napraviš kompromis između blizine radnih mesta kućama i udaljenosti od zagađenja. Ako su industrijski placevi bogu iza nogu, gradiće se neke fabrike ali će stambeni blokovi ostati potpuno prazni... A ne valja zbog zagađenja ni da se industrija neposredno naslanja na kuće. Možda je najbolje da u editoru terena napraviš jedno ravno brdo pa na njemu gradiš kuće a industriju u dolini ;) Ako brdo nije previsoko (dovoljno je 3 kockice po vertikali) rešio si i problem zagađenja i problem udaljenosti. >> Nego, kako ja da uzmem od banke pare pa da kupim jos nesto i >> povratim ovaj minus, postoji li takva opcija? A-a.
simulacije.212 supers,
>> I da li ima khmmm...neki cheat? Vazno mi je da isplatim dugove. o:) Aha, tu si 'tico ;) Pretraži temu strategije, od prvog januara na ovamo. Slao sam početkom godine strava paketić sa raznovrstim cheatovima za Simcity.
simulacije.213 cnenad,
=> Samo me interesuje sta najvise da gradim? => Na fast-foodu skoro ni nema zarade. Najviše stanove, pa kancelarije. I za jedno i drugo važi napomena od pre nekoliko poruka. U gradnji klikći pa promeni cenu u dijalogu na najskuplje. Za kancelarije i nije toliko bitno, ali za one na prva dva tri sprata se potrudi da ih iznajmiš najskuplje ;)
simulacije.214 cnenad,
=> T?>> Imas li centralu za struju ?Da li su tereni povezani tj.dovedena => T?>> struja ? Da li si iskljucio pause ?Stavi na cheetah brzinu pa kad Kako ti je ovo editor slepio moja pitanja ? Kucao sam novu reč sa razmakom od znaka pitanja :) :( ? => Nikako da neko dodje. ;< A industrija, a komercijala ? Prvo mora to da postoji pa onda ideš dalje. => E da, juce sam isto to uradio pa se pojavile kuce, medjutim u novinama => ljudi poceli da se zale na smog i zagadjenje. Ja danas pomerio elektranu Nemoj čitati novine ;) tj. samo povremeno obrati pažnju... objavi se u njima neko novo naučno dostignuće pa znaš da ga možeš primeniti u svom gradu. Najveća caka je sa hidroelektranama. Iako nemaš vode, lepo podigneš brdašca, napraviš jezera i sagradiš eletkrane. Ubedljivo najjeftiniji i najčistiji izvor energije. Nemoj se zaluđivati sa nuklearnim i ostalim elektranama. Za početak na ugalj a onda hidro...
simulacije.215 cnenad,
=> Što se smeštaja industrije tiče, treba da napraviš kompromis između => blizine radnih mesta kućama i udaljenosti od zagađenja. => Ako su industrijski placevi bogu iza nogu, gradiće se neke fabrike ali => će stambeni blokovi ostati potpuno prazni... A ne valja zbog zagađenja Ma koga briga za zagađenje.
simulacije.216 cnenad,
=> Kolike taxse odprilike treba da budu? Stalno ih menjaš prema raspoloženju stanovništva. Prosek je 6% Ako zatreba para a imaš veliki grad, dižeš sve takse na maksimum, ubrzavaš protok vremena i skupljaš pare bez obzira što se grad gasi. Nakon toga sve vratiš na staro a porez na 1% i vrlo brzo će grad opet živnuti.
simulacije.217 cnenad,
=> Onaj za bond mi stalno kaze da povisim taxe kako bi isplatio bond. => Medjutim, to nema sanse! Prvo sto se ovi bune i smanjuje mi se Pusti savetnike neka pričaju šta pričaju, ali... ni pod tačkom razno ne smanjuj fond za puteve ministru za saobraćaj ;) inače nastaje haos. Ux, odoh sad da instaliram ponovo igricu, baš si me (nas?) zapalio da ponovo gradim :)
simulacije.218 cnenad,
=> sve vratiš na staro a porez na 1% i vrlo brzo će grad opet živnuti. Nesrećnici su kod mene živeli u gradu 5 godina bez struje (zbog eksplozije elektrane i nemanja para za novu) pa su istrpeli nekako ;>
simulacije.219 mpedja,
#$%&*-> Prikljucio sam sve u struju, izgradio i prikacio sve na vodovod, #$%&*-> izgradio puteve, spojio sa 3 strane svoj grad, napravio parcele za #$%&*-> kuce i zgrade, napravio parcelu za aerodrom, kupio skolu, policiju, #$%&*-> bolnicu i vatrogasnu sluzbu, ali nece pa nece!! :(( Sta ce ti aerodrom kad tek pocinjes igru? Moras malo vise da se strpis da bi dosli i smanji takse! #$%&*-> E da, juce sam isto to uradio pa se pojavile kuce, medjutim u #$%&*-> novinama ljudi poceli da se zale na smog i zagadjenje. Ja danas #$%&*-> pomerio elektranu bogu iza nogu, a evo sad nikog nema... To je zato sto je opala vrednost zemljista.
simulacije.220 mpedja,
#$%&*-> Kolike taxse odprilike treba da budu? 5% i manje. Znas li za onu foru da kad kliknes na baloncic iz stripa (skrin za odredjivanje takse) svaki savetnik ti daje savet (zvuci glupo zar ne?).Pokusaj i to da podesis na neku vrednost, ali NIKAD ne smanjuj fond za odrzavanje puteva!
simulacije.221 mpedja,
#$%&*-> Ma koga briga za zagadenje. Kad nije briga ove u stvarnom zivotu sto bi mi brinuli?
simulacije.222 saboteur,
T?>> Kako ti je ovo editor slepio moja pitanja ?Kucao sam novu rec sa T?>> razmakom od znaka pitanja :):( ? Eee...to je moj specijalni olr - bore ;) T?>> A industrija,a komercijala ?Prvo mora to da postoji pa onda ides dalje. Sve sam izgradio, 10x svima na helpu, evo ja vec imam 129.000$ i 29.000 stanovnika - bez bilo kakvog cheata, koji uostalom ni ne radi na mojoj verziji (sim city 2000 collection 4 w95) :) T?>> Najveca caka je sa hidroelektranama.Iako nemas vode,lepo podignes T?>> brdasca, napravis jezera i sagradis eletkrane.Ubedljivo najjeftiniji i T?>> najcistiji izvor energije.Nemoj se zaludivati sa nuklearnim i ostalim T?>> elektranama. Za pocetak na ugalj a onda hidro... To sam i ja provalio. Em jeftinije em nema onog, expldira ti, crkne ili sl. Jedina je mana sto je dosta slaba pa mi ide na zivce da stalno gledam u grafikon. Mada i to sam sad sredio. :) AcCeSS DeNiED
simulacije.223 saboteur,
T?>> Pusti savetnike neka pricaju sta pricaju,ali...ni pod tackom razno ne T?>> smanjuj fond za puteve ministru za saobracaj ;)inace nastaje haos. :))))) I to sam iskusio. Kad ona bradata stoka pocne da mi rastura puteve. Ja mislio da je to posto mi bio bedan grad pa reko i putevi bedni (tipa juzna srbija), ali se setih da grad nije u Srbiji pa sam vratio na 100% ;) T?>> Ux,odoh sad da instaliram ponovo igricu,bas si me (nas?)zapalio da T?>> ponovo gradim :) Igra je za svaku pohvalu. Milion podataka i stvari, ni malo naivna (najmanje moguce), super grafika, itd. U ovoj collection verziji dobijes sve gradove/screnarija/renewal kit + poboljsana verzija same igre = 5 disketa. Samo za win95. AcCeSS DeNiED
simulacije.224 saboteur,
T?>> Znas li za onu foru da kad kliknes na baloncic iz stripa (skrin za T?>> odredjivanje takse)svaki savetnik ti daje savet (zvuci glupo zar ne?). T?>> Pokusaj i to da podesis na neku vrednost, ali NIKAD ne smanjuj fond za T?>> odrzavanje puteva! Znam. Hvala :))) Ne treba vise help za simcity :) AcCeSS DeNiED
simulacije.225 saboteur,
E jos jedno pitanje za SC2000 o:) Problem je u tome sto u novinama (znam da ne treba cesto da ih citam, ali u svakom broju isto) pise da nemam pristanista za brodove. Ja sam jos na samom pocetku izgradio 1 pristaniste, a od tad nece. Kupio sam jos bar 10 parcela za pristanista ali na njima se ne grade pristanista vec warehouseovi (skladista). U cemu je problam ako je uopste problem ili je to normalno? Kad god kupim novine pise to, i kako bi bilo cool za privreddu da grad ima vise pristanista. I 2. Kako se grade, tj. spajaju highwayovi sa obicnim putevima? Hvala unapred. AcCeSS DeNiED
simulacije.226 crnjini,
1) Kako se grade pristanista Pazi vako Sab O:) znas ona zemljista sto se granice sa vodom, e.g. ima i vode a i zemlje na njemu (ma znas na sta mislim, obala); e, tu dodelis jos malo parcela za pristanista, i trebalo bi da se izgradi Dock, pa da sve bude O.K. 2) Kako se spajaju highwayovi sa obicnim putevima Imas jedan tip puta koji se naziva Onramp. E, on sluzi za spajanje Highwayova i obicnih puteva. ACR
simulacije.227 epson,
Da li neko zna sifre za nivoe na JUNGLE STRIKE . EPSON..
simulacije.228 epson,
Inace da li je neko podigao luku u CEZAR 2 ja je postavim ali se nista nedesava ???? i ako neko ima neki dobra save fajl (daleko je dogurao) neka posalje . EPSON....
simulacije.229 mpedja,
#$%&*-> Sve sam izgradio, 10x svima na helpu, evo ja vec imam 129.000$ i #$%&*-> 29.000 stanovnika - bez bilo kakvog cheata, koji uostalom ni ne radi #$%&*-> na mojoj verziji (sim city 2000 collection 4 w95) :) E sad ti nama reci kako tako brzo napuni grad(to i nekako) ali kasu bre?
simulacije.230 cnenad,
=> Igra je za svaku pohvalu. Milion podataka i stvari, ni malo naivna Sačekaj malo, pa da vidiš foru kad ti građani izađu na ulicu i počnu sa demonstracijama :) Ima još jedna caka. Zbog velike popularnosti, građani ti podignu spomenik (baš me interesuje ko će Čoviću da podigne ;) a kad klikneš na isti dobiješ info koliko je golubova sletelo na isti :)))
simulacije.231 payce,
Savet iskusnog gradonacelnika: Nikada ne uzimaj bondove. :)
simulacije.232 mpedja,
#$%&*-> I 2. #$%&*-> Kako se grade, tj. spajaju highwayovi sa obicnim putevima? Preko onramp-a. Imas put i autoput postavljen pod 90 stepeni. Tesko je objasniti pa cu ti nacrtam: || ))))))))))))))))))) ))))))))))))))))))) ||x || || Postavis ga na "x" i to je to!
simulacije.233 mpedja,
#$%&*-> Da li neko zna sifre za nivoe na JUNGLE STRIKE . 2. 2NM-ZMMMB 3. 9BNF9MMM- 4. 9BBRBNMMT Znam da su negde i ostale u SK ali mrzi me da trazim!
simulacije.235 saboteur,
Sorry sto davim o sc2000, ali pojavio se opet jedan problem ;< Imam 97k stanovnika, privreda mi razvijena, svega 1%nezaposlenih, sve je cool osim jedne veoma bitne stari: jako mi je brdovito tlo, i skorosve sam popunio, ali nikako ne mogu da dodjem do milion stanovnika. Gde da gradim kuce? Crnja mi kaze da mi city treba jos skola, kako da izgradim skolu kad na tlu NEMA slobodnog prostora 3x3 kockice?!?!? Video sam druge gradove sa po 5miliona?!?! A ja se mucimsa 97 hiljada... U cemu je rec? AcCeSS DeNiEd
simulacije.236 saboteur,
T?>> E sad ti nama reci kako tako brzo napuni grad(to i nekako)ali kasu T?>> bre? Lepo. ;) Uopste nisam dizao taxe (7% mi je i dan danas), smanjio sam svima na 50% osim onom bradatom za puteve. Cak sam odvajao pare i za razne kampanje (borba protiv pusenja, droge, za zaposljavanje, za skloniste onih koji nemaju kuce, bolnice itd...). I u pocetku sam dobijao oko 200$ - 300$ godisnje, a sada 5000$. S'tim sto jako puno ode na te silne kampanje. Ali sa 1% taxom za privredu zaradim dosta, tacnije platim neke minuse i sve ukupno je oko 4.800$ godisnje. Takodje, strasno sam gubio para kad nisam imao dovoljno energije (posto sam onda morao da ukljucim energy conservation), pa sam sad uveo fusion power. Ali, vec sam naveo u prethodnoj poruci, imam OGROMNE probleme sa tlom i sa prostorom. Gradim kuce tamo gde mi nikad ne bi palo napamet, rusim neke delove kako bi izgradio skole ili policiju, a samim tim smanjujem broj stanovnika. Znam da je bila opcija za sredjivanje tla, ali volim da igram onako kako ide. Ne volim da varam (trazio sam bio cheat samo da bi pokrio nekadasnje dugove) u igrama kakva je ova, ili nekoj slicnoj SIM *.* igri. Mada mora da postoji neki trik ili fora za uvecavanje stanovnistva iako je prostor skucen. Povecanje industrije? Komercijale? or what? Ako ti idalje nije jasno ili nisi razumeo, ili cak oces nesto vise, slobodno ostavi ovde poruku. AcCeSS DeNiED
simulacije.237 saboteur,
T?>> Pazi vako Sab O:)znas ona zemljista sto se granice sa vodom,e.g.ima T?>> i vode a i zemlje na njemu (ma znas na sta mislim,obala);e,tu dodelis T?>> jos malo parcela za pristanista,i trebalo bi da se izgradi Dock,pa da T?>> sve bude O.K. Neverovatno, da kad postavim ovde pitanje, sledeci put kad upalim simcity resim problem :)) ali 10x! T?>> Imas jedan tip puta koji se naziva Onramp.E,on sluzi za spajanje T?>> Highwayova i obicnih puteva. E ovo nisam znao o:) AcCeSS DeNiED
simulacije.238 saboteur,
T?>> Sacekaj malo,pa da vidis foru kad ti gradani izadu na ulicu i pocnu sa T?>> demonstracijama :) Vec bilo, cak mi je i monster dosao u posetu pa ga je vojska srdacno docekala ;) Ah, da. Bila je tu i policija ;) T?>> Ima jos jedna caka.Zbog velike popularnosti,gradani ti podignu spomenik T?>> (bas me interesuje ko ce Covicu da podigne ;)a kad kliknes na isti T?>> dobijes info koliko je golubova sletelo na isti :))) Video :))) Dosao sam, da tako kazem, do one ajfelove kule u nekoj kupoli ili tako nesto?! AcCeSS DeNiED
simulacije.239 saboteur,
T?>> Nikada ne uzimaj bondove.:) Yup. U to sam se i ja uverio. Kad sam bio u dugovima od 40.000$ na bondove nije mi preostalo nista sem da pocnem iz pocetka, i uspeo sam! :) AcCeSS DeNiED
simulacije.240 mpedja,
#$%&*-> Sorry sto davim o sc2000, ali pojavio se opet jedan problem ;< #$%&*-> Imam 97k stanovnika, privreda mi razvijena, svega 1%nezaposlenih, sve #$%&*-> je cool osim jedne veoma bitne stari: jako mi je brdovito tlo, i #$%&*-> skorosve sam popunio, ali nikako ne mogu da dodjem do milion #$%&*-> stanovnika. Gde da gradim kuce? Crnja mi kaze da mi city treba jos #$%&*-> skola, kako da izgradim skolu kad na tlu NEMA slobodnog prostora 3x3 #$%&*-> kockice?!?!? Video sam druge gradove sa po 5miliona?!?! A ja se #$%&*-> mucimsa 97 hiljada... #$%&*-> #$%&*-> U cemu je rec? Koristi ikonu buldozera. Odaberi Raise ili Lower terrain i to je to, dobices ravno tlo! :)))
simulacije.241 ivantod,
Kad se već priča o Simcity2000 moram da primetim da je meni najinteresatnije bilo kako sa porastom broja stanovnika igrica postaje sve maštovitija po pitanju izgleda zgrada koje se pojavljuju. Najviše volim bioskop sa filmom "Them." :) ivan
simulacije.242 saboteur,
T?>> Koristi ikonu buldozera.Odaberi Raise ili Lower terrain i to je to, T?>> dobices ravno tlo!:))) Zar je moguce da sam toliki debil, pa nisam uocio taj tool nakon 24h igre, ako ne i vise. God damned, ceo grad sam izgradio na planincugama i sad cu to sve morati da rusim ;< Valjda ce se isplatiti... AcCeSS DeNiED
simulacije.243 saboteur,
T?>> Kad se vec prica o Simcity2000 moram da primetim da je meni T?>> najinteresatnije bilo kako sa porastom broja stanovnika igrica postaje T?>> sve mastovitija po pitanju izgleda zgrada koje se pojavljuju.Najvise T?>> volim bioskop sa filmom "Them." :) Yup. Meni najlepsi onaj parking centar, bioskop ili vec sta 'Maxis' i onaj hotel za bogatase sa palmama i vodopadima :) AcCeSS DeNiED
simulacije.244 dizel,
> > > T?>> Koristi ikonu buldozera.Odaberi Raise ili Lower terrain i > to je to, T?>> dobices ravno tlo!:))) > > Zar je moguce da sam toliki debil, pa nisam uocio taj tool > nakon 24h igre, ako ne i vise. > God damned, ceo grad sam izgradio na planincugama i sad cu to > sve morati da rusim ;< :)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) > > Valjda ce se isplatiti... Sigurno da hoce... Sta si izgradio od onih gluposti (Guvernerova kuca, Statua...)? Davno sam igrao, ali se poneceg secam...
simulacije.245 cnenad,
=> pojavljuju. Najviše volim bioskop sa filmom "Them." :) Jel' to drive-in ? Jednom sam ugledao takav ali je na tom mestu nešto drugo kasnije sagrađeno.
simulacije.246 saboteur,
T?>> Sta si izgradio od onih gluposti (Guvernerova kuca,Statua...)? Dosao sam do onih 'kuca' u kojima moze da se smesti i do 60K ljudi (zaboravio sam tacan naziv ali ide posle one "ajfelove kule"). Medjutim pojavio se (opet) jedan problem sa industrijom. Imam skoro sve podjednako gradjeno, ali mi se stalno na onom indikatoru zuta linija koja oznacava razvoj privrede smanjuje. :( Snizio sam taxe i do svega 2% za industriju i opet nije bas kako treba. Crta se nalazi negde malo vise od sredine. Probao sam da gradim vise industrije, a manje ovog ostalog, ali nista. ;< U cemu je stvar pojma nemam. Imam 306K stanovnika. AcCeSS DeNiED
simulacije.247 saboteur,
Zaboravi da kazem coveku (cnenad) o simtoweru. I meni se zaglavljuje simtower. Ali nije do igre, vec do masine (sad, da li da se radujem ili da placem?). Sto gradis veci tower to je sve sporije i sporije (hint: Kupi p5, 16mb & cool svga karticu), da na kraju maltene ne moze da se igra, tj. vreme u fast modeu ide maltene kao kod mene na satu (a trebalo bi da za 3-4 sec prodje dan). Igra ima jako puno pokreta i sitnih likova u min. 640x480, to je sve lepo i divno, ali sa lepom masinom. Ali tu igru nikada ne bi obrisao posto je mnogo dobra, ma kako da kod mene ide (a nece jos dugo ici tako sporo i guess). :) AcCeSS DeNiED
simulacije.248 mpedja,
#$%&*-> zuta linija koja oznacava razvoj privrede smanjuje. :( Ako je to u onom delu gde imas 3 slova R,C,I onda se to odnosi da li ti treba ili ne. Ako je u + treba ti vise 'toga'(industrije npr.) a ako je u minusu treba ti manje 'toga'. HINT - Ako drzis 'SHIFT' i kliknes na ovaj dijagram recimo dobices objasnjenje.
simulacije.249 mpedja,
#$%&*-> I meni se zaglavljuje simtower. Ali nije do igre, vec do masine #$%&*-> (sad, da li da se radujem ili da placem?). #$%&*-> Sto gradis veci tower to je sve sporije i sporije (hint: Kupi p5, #$%&*-> 16mb & cool svga karticu), da na kraju maltene ne moze da se igra, #$%&*-> tj. vreme u fast modeu ide maltene kao kod mene na satu (a trebalo bi #$%&*-> da za 3-4 sec prodje dan). Koju ti masinu imas kad ti ide sporo ?
simulacije.251 tomislavr,
Uz poruku su slike iz igre... Spectrum HoloByte-MicroProse Presents World Circuit Racing's GRAND PRIX II The Formula 1 Racing Simulation Experience all the challenge and excitement of Grand Prix racing action! GRAND PRIX II is the ultimate Formula One racing simulation! Fend off challengers at Monaco, blast down the straightway at Monza, and take the checkered flag at Barcelona! Real tracks, real teams, real cars, real sponsors- all in breathtaking,lifelike graphics that truly put you in the cockpit of a Formula One racing car. So realistic it is used by racing drivers as an actual simulator, GRAND PRIX II has optional driving aids to allow players of all ages and skill levels to receive maximum enjoyment from the game. GRAND PRIX II is "the definitive racing experience"! Full Camera Views- watch entire laps from the best angle, all the time, just like on TV. Spectacular crashes, weather changes, tire blowouts, pit stops, and marshaling flags make each race unique. Optional on-track steering cues, automatic gear and break, automatic spin, recovery and collision protection make gameplay as easy or difficult as you want. 3-D and Doppler Sound, and digital music- completely absorbing sound effects Game Specifications 486DX-100 Minimum (Pentium-90 preferred) 8MB of RAM, SVGA Graphics Double-Speed CD-ROM Drive with MSCDEX 2.21 or higher MS-DOS 5.0 or higher Joystick Recommended gp2gifs.zip
simulacije.252 tomislavr,
Uz poruku su slike iz igre... Spectrum HoloByte-MicroProse Presents World Circuit Racing's GRAND PRIX MANAGER « Experience the Thrill of Leading Your Formula 1 Racing Team to Victory! Formula 1 Grand Prix Racing is the most prestigious auto racing series in the world. Now with Grand Prix Manager you take charge and decide the winning strategies for the season to lead your own Formula 1 Team to victory. You'll make tough deals with hottest engine manufacturers while designing a car that will cut through the air with maximum road-holding. Radio orders to your drivers on when to push hard, when to ease off, when to pit and maybe even when to break the rules. A wealth of animation shows stunningly complete highlights from each race. Full stereo sound lets you hear the blistering roar of a V10 engine as it races past you. Grand Prix Manager makes you the central figure in one of the most high profile, dramatic and glamorous sports in the World. You're a Frank Williams or an Eddie Jordan, this is your chance to own and manage your own Formula One Racing Team. Grand Prix racing is not just about drivers, although you'll want the best, it's about the technology, the tactics and of course, the money. Compete against across a network, and let Grand Prix Manager bring to life all the high-stakes excitement of international Grand Prix team ownership. Game features include: High resolution animations in Windows -see and manage everything that can possibly happen during a race. Full simulation of the race team ownership-manage drivers, steal staff from other teams, invest in technology, even break the rules. The only way to lose is togo out of business. In-game help gives you the advice on what to do next. Career or individual play-choose a 40-year career or aim for one specific goal. Game Specifications: Category: Strategy-Simulation Era: Modern Day Format: PC 486/33 or higher, 8Mb Ram,Windows 3.1, Mouse Double-Speed CD-ROM, SVGA 640x480x256, 5MB hard drive space, 512K video ram, MSCDEX 2.1 or higher, MS-DOS 5.0 or higher gpmgifs.zip
simulacije.253 epson,
Aj salji ceo GR 2 (ne menadger vec slimulaciju) EPSON.. Narvno sala.
simulacije.254 mcule,
epson> Narvno sala. E, daj jos neku ovakvu, al' u viceve, bas ti je dobra.
simulacije.255 cnenad,
=> Sta si izgradio od onih gluposti (Guvernerova kuca, Statua...)? Statua se dobija samo kao nagrada zbog velikog procenta popularnosti. Podzemna železnica jede mnogo a donosi malo para (ako uopšte donosi) :(
simulacije.256 saboteur,
T?>> Koju ti masinu imas kad ti ide sporo ? Dx2 66 sa 8mb rama & CL5428 - sve u svemu bullshit osim RAMa. :( AcCeSS DeNiED
simulacije.257 saboteur,
T?>> Spectrum HoloByte-MicroProse Presents ^^^^^^^^^^^^^^^^^ Ovi carevi su napravili po meni jednu od najjacih avantura - Star Trek: The Next Generation! Mada je u tu igru umesao prste bio i microprose, ali manje vise. ;) AcCeSS DeNiED
simulacije.258 saboteur,
T?>> Podzemna zeleznica jede mnogo a donosi malo para (ako uopste donosi):( Izgradio sam metro, ali kako ja vidim da ona radi?! Samo neke cevi i nish vish ;) Ozbiljno, prikljucio sam je na substation i sproveo sve cevi, ali nisam bas siguran da radi... AcCeSS DeNiED
simulacije.259 mpedja,
#$%&*-> 486DX-100 Minimum (Pentium-90 preferred) #$%&*-> 8MB of RAM, SVGA Graphics #$%&*-> Double-Speed CD-ROM Drive with MSCDEX 2.21 or higher #$%&*-> MS-DOS 5.0 or higher #$%&*-> Joystick Recommended Bre ljudi, pa ja imam ovo i mislio sam da mi je dovoljno za sve,a ono Minimum!
simulacije.260 mpedja,
#$%&*-> T?>> Spectrum HoloByte-MicroProse Presents #$%&*-> ^^^^^^^^^^^^^^^^^ #$%&*-> Ovi carevi su napravili po meni jednu od najjacih avantura - Star #$%&*-> Trek: The Next Generation! #$%&*-> Mada je u tu igru umesao prste bio i microprose, ali manje vise. ;) Ma oni inace prave dobre igre!
simulacije.261 space.ace,
--> Spectrum HoloByte-MicroProse Presents --> World Circuit Racing's --> GRAND PRIX II Interesuje me da li igre ima kod local pirata? Ako ima, eto mene s tatom u Bg-u :)
simulacije.262 cnenad,
=> I meni se zaglavljuje simtower. Ali nije do igre, vec do masine => (sad, da li da se radujem ili da placem?). => Sto gradis veci tower to je sve sporije i sporije (hint: Kupi p5, 16mb & Pa upravo je u tome pojenta, traži zver mašinu, zato je i obrisah. Kod mene relativno lepo krene na 386 DX 40 / 8 Mb ali uguši kasnije. => Igra ima jako puno pokreta i sitnih likova u min. 640x480, to je sve lepo Ma sve sam poisključivao i opet guši i usporava. => Ali tu igru nikada ne bi obrisao posto je mnogo dobra, ma kako da kod Mazohisto ;)
simulacije.263 cnenad,
=> Izgradio sam metro, ali kako ja vidim da ona radi?! Samo neke cevi i nish => vish ;) Klikneš sa SHIFT na stanicu i reći će ti koliko je putnika prošlo, i samo to. Nema animacije ;) nema Slobinog dolaska u podezmnu stanicu Vuk ;) nema RTS-a, nema Prokopa, nema besnih kola...
simulacije.264 mpedja,
#$%&*-> Pa upravo je u tome pojenta, trazi zver masinu, zato je i obrisah. #$%&*-> Kod mene relativno lepo krene na 386 DX 40 / 8 Mb ali ugusi kasnije. Jaka masinaaaaaa...(ovo je za modem :>>>>)
simulacije.265 cnenad,
=> Jaka masinaaaaaa...(ovo je za modem :>>>>) Za ono što meni treba dovoljno... a sad je previše kasno za bilo kakvo menjanje. Čeka se razvoj situacije oko Pentijuma. A da ti je modem najblaže rečeno smešan, :>>> je ;)
simulacije.266 saboteur,
T?>> Pa upravo je u tome pojenta,trazi zver masinu,zato je i obrisah. Kod T?>> mene relativno lepo krene na 386 DX 40 / 8 Mb ali ugusi kasnije. Ma 386 je stvarno sporo. Ja ne znam sta si ocekivao? ;) T?>> Ma sve sam poiskljucivao i opet gusi i usporava. Naravno, kad meni sa Dx2 66 usporava, mogu misliti kako je tek na 386. Kad god ocu nekako da ubrzam vreme, ja odem pod oblake posto ima manje grafike, i kazaljka brze pocne da ide o;) T?>> Mazohisto ;) Neee....igra je stravicna. Ja je danas igrao 6 sati, neprekidno. Strava! Mnogo mi se svidja, uostalom takve su sve sim igre. Drze te uz ekran non stop ,zato ih i volim. Ziveo Maxis! AcCeSS DeNiED
simulacije.267 mpedja,
#$%&*-> menjanje. Ceka se razvoj situacije oko Pentijuma. A da ti je modem #$%&*-> najblaze receno smesan, :>>> je ;) Pola Sezama ima modeme na 2400, a ti mi kazes da je moj smesan? Ja sam dosad zadovoljan kako mi je sluzio u ovih nekoliko meseci, a za koji dan i ja cu se pridruziti SPEEDY GONZALESIMA na Sezamu sa jednim ZyXEL-om na 14400 pa bi voleo onda da te cujem! :>>
simulacije.268 cnenad,
=> Kad god ocu nekako da ubrzam vreme, ja odem pod oblake posto ima manje => grafike, i kazaljka brze pocne da ide o;) Gde odeš ? :>>>> => T?>> Mazohisto ;) => => Neee....igra je stravicna. Ja je danas igrao 6 sati, neprekidno. Strava! Ma i meni se sviđa mnogo igrica ali šta vredi kad je strašno sporo kod mene. Zato sam i je obrisao sa diska ali je tu za vjek vjekova na CD-u. Ne briše se to tako lako iz arhive. ;)
simulacije.269 cnenad,
=> pridruziti SPEEDY GONZALESIMA na Sezamu sa jednim ZyXEL-om na 14400 pa bi => voleo onda da te cujem! :>> Ukoliko budeš mogao da radiš na 14.4 uživaćeš, u protivnom ćeš se nervirati što si kupio brz modem a moraš da radiš na 2.4
simulacije.270 saboteur,
T?>> Gde odes ?:>>>> Pod oblake ;)) T?>> Ma i meni se svida mnogo igrica ali sta vredi kad je strasno sporo kod T?>> mene. Strava! Dosao sam do 4. zvezdice, 30. sprata + 5. underground :) Najjaca je fora kad nadjes zakopano blago u zemlji dok kopas underg. :)) Blago vredi 500.000$! Takodje isto strava fora je kad te nazovu teroristi pa im ili platis 1.000.000$ ili trazis bombu sa security ljudima. Sva sreca imao sam dovoljno s. ljudi i nasao je :) Igra za svaku pohvalu. Kao i ostale maxisove :) I btw: predji na P5 ili BAR 486 ;) AcCeSS DeNiED
simulacije.271 dizel,
> > Izgradio sam metro, ali kako ja vidim da ona radi?! Samo neke > cevi i nish vish ;) > Ozbiljno, prikljucio sam je na substation i sproveo sve cevi, > ali nisam bas siguran da radi... Eh, stara dobra vremena kada sam igrao sc2000. Ako se dobro secam, metro ne sluzi kao metro, vec samo kao podzemna zeleznica Jednostavno dodji do mesta gde hoces da ti se pruga pretvori u metro, napravi ono Sub-->Rail i onda odatle pravi metro. Isto vazi i za izlazak. pozdrav, Nikola R.S.F.C. p.s. Videces da radi. Voz ce ti uci u zemlju na jednom mestu, a izaci na drugom.
simulacije.272 mpedja,
#$%&*-> Ukoliko budes mogao da radis na 14.4 uzivaces, u protivnom ces se #$%&*-> nervirati sto si kupio brz modem a moras da radis na 2.4 Ma dobro, necu ga ja koristiti samo za SEZAM!
simulacije.273 cnenad,
=> Blago vredi 500.000$! => Takodje isto strava fora je kad te nazovu teroristi pa im ili platis Svaki put me sve više iznenađuju sa ovim cakama. => I btw: predji na P5 ili BAR 486 ;) Trenutno ima prečih stvari O:)
simulacije.274 saboteur,
T?>> Svaki put me sve vise iznenaduju sa ovim cakama. Ma carevi! Si igrao ili simtown? Strasna igra, jeste da ne raspolazes (uopste ni nemas) parama, ali je max. kreativna. Pravis svoj vrt, jezerca, kuce, slicno kao simcity samo na drugu semu. T?>> Trenutno ima precih stvari O:) Ee...blago tebi kad imas prece stvari od pca ;) AcCeSS DeNiED
simulacije.275 zormi,
* T?>> Svaki put me sve vise iznenaduju sa ovim cakama. * * Ma carevi! * Si igrao ili simtown? BTW, Maxis je izdao CDROM sa paketom: SimCity, SimEarth, SimAnt, SimFarm, SimTown, SimIsle, SimLife... Jedan od mojih omiljenih ;).
simulacije.276 saboteur,
O cemu se radi u simisle i gde ima da se kupi i na koliko staje ? AcCeSS DeNiED
simulacije.277 cnenad,
=> Si igrao ili simtown? => Strasna igra, jeste da ne raspolazes (uopste ni nemas) parama, ali je To je ono što se pokreće u prozorsko-kliktajućem okruženju ;) ? Probao sam na brzaka misleći da je to neki SimCity CD-Rip i bio razočaran kad ga videh. Ipak se zadržavam na SC2000.
simulacije.278 saboteur,
T?>> To je ono sto se pokrece u prozorsko-kliktajucem okruzenju ;)?Probao T?>> sam na brzaka misleci da je to neki SimCity CD-Rip i bio razocaran kad T?>> ga videh.Ipak se zadrzavam na SC2000. Jeste, sc2000 je bolji, ali to su ipak totalno razlicite igre sa slicnim imenom, dakle ne mogu da se porede :) AcCeSS DeNiED
simulacije.279 lexus,
=> To je ono što se pokreće u prozorsko-kliktajućem okruženju ;) ? => Probao sam na brzaka misleći da je to neki SimCity CD-Rip i bio => razočaran kad ga videh. Ipak se zadržavam na SC2000. SimTown je deklarisan kao igra za decu. Odnosno, kao korak pre prelaska na SimCity. Odličan reklamni potez Maxisa :)
simulacije.280 cnenad,
=> SimTown je deklarisan kao igra za decu. Odnosno, kao korak Videh to nakon pokretanja igrice. Sam naziv SIM TOWN pa još CD mi je zvučao zanimljivo. Barem mogu reći da sam probao.
simulacije.281 saboteur,
T?>> SimTown je deklarisan kao igra za decu.Odnosno,kao korak pre prelaska T?>> na SimCity. Odlican reklamni potez Maxisa :) Yup, kaze 'toys for kids', ali mislim da je u pitanju veoma kreativna igra prilagodjena svima, najvise deci :) AcCeSS DeNiED
simulacije.282 super,
E pazi sad : " ako uzima vise no sto moze da svari , liniju pazi da ne pokvari .........." Zezam se . Pitanje : Neka mi neko posalje sifre za Jungle Strice na mail , i eventualno neko varanje ako postoji . PLEASE . SUPER SUPER@SezamNet.CO.YU. NO CARRIER !!!
simulacije.283 lexus,
=> Yup, kaze 'toys for kids', ali mislim da je u pitanju veoma => kreativna igra prilagodjena svima, najvise deci :) Ali ima sjajnih fazona, npr. svaki lik može da ima svoj komentar koji se ispisuje u balončiću i slično :) A i prilično je lep :)
simulacije.284 saboteur,
T?>> Ali ima sjajnih fazona,npr.svaki lik moze da ima svoj komentar koji T?>> se ispisuje u baloncicu i slicno :) A i prilicno je lep :) Yup :) Kreativno do bola :) Ja sam za commente stavio : kad je srecan COOL, a kad je tuzan SHIT ;) AcCeSS DeNiED
simulacije.285 mbasta,
Sta uraditi u Malcom`s Revenge kad se vratis u Kyrandi-u sa 7 dragulja (ako das piratima onda traze jos 7).
simulacije.286 saboteur,
Bah...opet pitanje u vezi Simcity-ja 2000.... Pa, bez obzira sto imam grad od +300k stanovnika, odlucio ja da napravim novi grad, sa raznim poboljsanjima posto sam u ovom mom prvom gradu uocio neke greske. I sad, sve je ok, sem sto mi je STALNO commercial i industy u minusu (vidi se na onom indikatoru), ima do 16% nezaposlenih, na grafiku, 63k stanovnistva. Sve sam pokusao (a imam sad i iskustva) ali nece. Imam 2 aerodroma, 3 luke, zeleznicu - sve zivo ali nece pa nece. Non stop je u minusu, cak sam taxe za industry i commercial sveo na 5%! I stalno je veliki broj nezaposlenih, a dobar deo zgrada je crn i izgleda ko rusevina :( Nije mi jasno, gradio sam kao svoj prvi grad, cak sam sad i mnogo bolje i lepse. Ali eto... O cemu se radi? AcCeSS DeNiED
simulacije.287 dekik,
Subject : pizza tycoon jel ima neko mozda recepte za pravljenje pizza?
simulacije.289 mcule,
LAMBORHGINI ----------- Šifra za dodatnu lovu: JFKBBBBBBBBBBJFK - Počinjete igru sa 6.000.000 $.
simulacije.290 mcule,
MK3 --- Pri startovanju igre ukucati: MK3 0666 - uključuje dim MK3 1995 - nevidljivi (skoro) igrači MK3 8000 - turbo mod MK3 9966 - mirror mod MK3 8888 - uvećani igrači MK3 1111 - umanjeni igrači MK3 1000000 - Shao i Monty su uključeni (samo u modu sa 2 igrača)
simulacije.291 mcule,
NHL 96 ------ Da bi pretvorili bilo kog igrača u golmana, držite pritisnut C taster i onda pritisnite start kako otpuštate C. NBA JAM ------- S - C + Start N - B + Start K - C + Start (kada najavljivač kaže nešto pritisnite ponovo c+start). Ova šifra vam omogućava da ostanete on fire celu utakmicu. Air Dog-AIR + A i Start Kabuki-QB (Space) + A i Start Rivett-RJR + B i Start Scruff-ROD + B i Start Weasal-SAX + C i Start Chow-Chow-CAR + C i Start Di Vita-SAL + C i Start P-Funk-DIS + C i Start Bill Clinton-ARK + A i Start Al Gore-NET + B i Start Turmell-MJT + A i Start Warren Moon-UW (Space) + A i Start
simulacije.292 mcule,
SU-27 FANKER ------------ Simulacija ruskog lovca-presretača (NATO kodna oznaka: FLANKER) koji predstavlja jedan od najboljih borbenih aviona danas. Prilikom izrade igre obilato je korišćena stručna literatura, tako da su veoma verno simulirane karakteristike svih učesnika u igri (na desetine protivvazdušnih topova, brodova, aviona...). Samo ponašanje Su-27 je izvedeno toliko realno (verujte mi, vozio sam ga ;), tako da će i naoko laki manevri predstavljati problem u početku. Pored misija možete uživati i u fotografijama i video zapisima koji pokazuju impresivne letačke sposobnosti ovog aviona (snimljeno na izložbama naoružanja Mosaershow-92, MAKS-93 i MAKS-95). Pošto su programeri iz SSI-a toliko težili realnosti (a Su-27 je ruski avion), svi natpisi i oznake instrumenata u kokpitu su na ćirilici. Naravno, tu je i priručnik, koji će pojasniti stvari. Sama igra rađena je za Win95; vrlo detaljna vektorska grafika. Od preporučenog minimuma treba ipak imati jači računar. Slab zvuk, 640x400 u 256 boja. 486/33, 8mb, Windows 95.
simulacije.293 mcule,
EF 2000 ------- Osim odlične grafike i savršenih zvučnih efekata igra ne pruža mnogo; samo za prave sladokusce simulacija borbenih aviona. Ipak, ukoliko neko potera, evo tastera, da ih ne juri sam :). ]/[ - upali/ugasi motor * - thruster na max / - smanji thruster + - ubrzanje - - usporenje ' - otvara/zatvara vrata za benzin insert - ispaljuje svetleću raketu delete - izbacuje deflektor (protiv raketa) enter - odabiranje/promena oružja space - ispaljuje oružje b - air brake (kočnica) w - weel brake (kočnica za točkove) </> - levo/desno (samo na pisti) r - radar m - mapa a - auto-pilot l - recovery (vraćanje iz stall-a) g - landing gears (točkovi) p - pauza i - H.U.D. za sletanje 1..9 - radio F1..F6, F9 - pogledi na avion F7 - pogled na neprijatelja F8 - pogled na ispaljeno oružje shift + ' - H.U.D. za tankovanje shift + q - izlaz iz igre/misije d - oštećenja j - dodatna mapa 486/66, 8 mb.
simulacije.294 mr.cikila,
Hi! Da li neko zna zasto ne mogu da startujem EF 2000,naime prijavi da igra zahteva 20 MB RAM-a.Medjutim pre instalacije Windows95 sam igru bez problema startovao sa mojih 16MB.Da li neko zna uzrok? Cu!
simulacije.295 zormi,
* Pošto su programeri iz SSI-a toliko težili realnosti (a Su-27 je * ruski avion), svi natpisi i oznake instrumenata u kokpitu su na * ćirilici... ... a i pravili su ga ruski programeri iz njihovih instituta za vazduhoplovstvo ;)
simulacije.296 mr.cikila,
rz **B00 Hi! Da li neko zna zasto ne mogu da startujem EF 2000,naime prijavi da igra zahteva 20 MB RAM-a.Medjutim pre instalacije Windows95 sa igru bez problema startovao sa mojih 16MB.Da li neko zna uzrok? Cu!
simulacije.297 guta,
#> zahteva 20 MB RAM-a.Medjutim pre instalacije Windows95 sa igru #> bez problema startovao sa mojih 16MB.Da li neko zna uzrok? Možda zato što sam W95 izede 8Mb? :>
simulacije.298 shadow,
FIFA 96 Zna li ko komande sa tastature za ovu igru.Ja sam provalio CTRL, ALT i SPACE. Ima li jos koja??? SHADOW
simulacije.299 meric,
>> Zna li ko komande sa tastature za ovu igru.Ja sam provalio >> CTRL, ALT i SPACE. Ima li jos koja??? Return? Ne znam za sta tacno sluzi, ali za nesto sluzi...
simulacije.300 mr.x,
simulacije.301 superhik,
Fifa96 Da li mogu dva igrača da igraju preko tastature? Posle 1 ili 2 tekme mi javlja out of memory!? Da li neko može da mi pošalje autoexec i config za fifu96 da ne kuburim više :) Inače imam 8 mega rama...
simulacije.302 orlic,
> Da li mogu dva igraca da igraju preko tastature? Ne! > Posle 1 ili 2 tekme mi javlja out of memory!? > Da li neko moze da mi posalje autoexec i config za fifu96 > da ne kuburim vise :) > Inace imam 8 mega rama... Igra je veooma lose ripovana. Na osam rama moguce je odigrati samo jednu utakmicu od 4 minuta... na 16, 2-3... Ocigledno nesto non-stop puni memoriju i posle nekih 8 minuta igre pukne...
simulacije.303 djanjusevic,
>> > Posle 1 ili 2 tekme mi javlja out of memory!? >> > Da li neko moze da mi posalje autoexec i config za fifu96 >> > da ne kuburim vise :) >> > Inace imam 8 mega rama... >> >> Igra je veooma lose ripovana. Na osam rama moguce je odigrati samo >> jednu utakmicu od 4 minuta... na 16, 2-3... Ocigledno nesto non-stop >> puni memoriju i posle nekih 8 minuta igre pukne... Postoji rip verzija kod koje se to ne desava :)
simulacije.304 nenad,
> Posle 1 ili 2 tekme mi javlja out of memory!? Standardno ponašanje ako imaš 8MB i rip. Ako imaš 16MB onda možeš da odigraš i 10-ak utakmica bez prekida.
simulacije.305 superhik,
=:> Standardno ponašanje ako imaš 8MB i rip. Ako imaš 16MB onda =:> možeš da odigraš i 10-ak utakmica bez prekida. AJd' pošto sam šmeker ;) nabavio sam i CD verziju, znači polu originalni CD fifa96 i sad: kada instaliram sa CD-a na hard (regularno) posle startovanja univbe i fifa96 ispiše mi neko đubre i rikne... ajde reko ja memorija, snimim CEO cd na hard, instaliram sa jednog harda na drugi, oslobodim memoriju, startujem i... FILE READ ERROR !?!??!?!? Ajde ljudi pomagajte...
simulacije.306 crnjini,
Nijedan CD NESME se prekopirati na hard pa odatle instalirati ; to ce samo vrlo retko upaliti (prim. Ascendancy) ACR
simulacije.307 superhik,
pa kako onda da igram CD ver. FIFA96!!? Help? anyone?
simulacije.308 crnjini,
<-> pa kako onda da igram CD ver. FIFA96!!? Pa ja sam kod jednog pirata sreo jednog tipa iz moje skole, covek je isto imao problema sa Fifom i uporno tvrdio da nije do autoexeca jer su mu to njegovi drugovi sredili (i, najverovatnije nije bilo do autoexeca.) Kako je sredio, neznam, tek kod pirata koji je imao isto 8 Mega sve je glat radilo. Podseca me na NBA Jam, koji radi ako mu se cefne, a ako mu se necefne, nema sanse :( ACR
simulacije.309 lexus,
=> Standardno ponašanje ako imaš 8MB i rip. Ako imaš 16MB onda možeš => da odigraš i 10-ak utakmica bez prekida. I bre sysadme... Igraš piratizovane igre... A i nemaš ukusa... Valjda je svima jasno da je Sensible najbolji? SWOSECE RuleZ!
simulacije.310 nebojsha,
> FILE READ ERROR !?!??!?!? He, he, he ... Kod koga si snimio CD ? Trazi da ti vrati pare.
simulacije.311 djanjusevic,
>> Pa ja sam kod jednog pirata sreo jednog tipa iz moje skole, covek >> je isto imao problema sa Fifom i uporno tvrdio da nije do autoexeca jer >> su mu to njegovi drugovi sredili (i, najverovatnije nije bilo do >> autoexeca.) Kako je sredio, neznam, tek kod pirata koji je imao isto 8 >> Mega sve je glat radilo. Podsecam jos jednom da kruze dve verzije rip-a FIFE96, jedna sa problemima, a druga bez problema sa 8 mb rama.
simulacije.312 superhik,
=:> He, he, he ... Kod koga si snimio CD ? Trazi da ti vrati =:> pare. He he he majstor superhik je ubedio fifu da mu radi naime eto problema sa 8 mega rama drajveri za CD ROM odnose previše memorije za fifin ukus tako da sam u mscdexu smanjio parametar /M txanks to funky (ljubim te ;) ) I tako to... uglavno fifa je najjači fudbal Ali postoji sad problem za zvuk, kada pokušam da setujem kaže 'Enviroment variable not set!' i tras nema zvuka !???
simulacije.313 soul,
Hi! Pitanje (u ime poznanika): Ima li neko (fajlove ili pointer) domaće scenarije i tako to za MS FS 5.1? U PCu rekoše da ima i sve one lepe mape za rep aviona i sl. Pošto je gore pomenuti poznanik tipični predstavnik onih koji više vole da klimaju flapsove nego 'leba da jedu, bio bi vam veoma zahvalan za svaki info glede tih domaćih scenarija, a za fajlove da ne pričam. U njegovo ime, hvala unapred. c'mon!
simulacije.314 guta,
#> Ali postoji sad problem za zvuk, kada pokušam da setujem kaže #> 'Enviroment variable not set!' #> i tras nema zvuka !??? Verovatno je SB u pitanju i traži env setovanje tipa: SET BLASTER=I7 D1... ili slično, zavisno od toga kako je setovana kartica.
simulacije.315 bjevtic,
Ovako, na pochetku, ne znam da li je ovo za simulacije (100 % nije) ali nisam znao gde cu ga. Radi se o FIRST ENCOUNTERS ili FRONTIER 2 ili ELITE 3. So, pochnem ja da igram, znas, kad ono, rek'o bice kao frontier valjda. I bilo tako u pocetku. Ali kad sam poleteo u susedni sistem, znas, navataju me dvojica nekih ludih. I ubiju me. Tu se ja sad setim FRONTIER 2, znas, kako su me u pochetku i tamo ubijali, jel'. Pa pocnem ja da se prisecam sta sam radio onda, jel', i setim se da mi neko sapnuo onu foru sa extra-passanger cabin i prodavanjem broda sa putnikom. Pa se ja sad pored novonastalog problema zamislim, znas, i zakljucim da mi je ista fora potrebna da bih igrao i treci deo, bez preteranog umaranja oko one dvojice ludaka koje sam pomenuo na pocetku. Pa se resim da nadjem negde foru, ili cheat, svejedno. Pa ja pocnem da trazim, ali sto vise trazim, znas, sve manje su sanse da nadjem, jel', sa obzir da je doticna igra odavno odigrana i uglavnom , jel',obrisana. Te ja resih da zamolim ljude dobre volje, jel', da mi pomognu u vezi novonastale situacije. Zahvaljujem na paznji sto ste me citali, jel', i molim Vas da sto pre moguce dostavite cheat ili foru. Do groba zahvalan (u pravom smislu te reci, jel') JA.
simulacije.316 ividicki,
>-> AJd' posto sam smeker ;) nabavio sam i CD verziju, znaci polu >-> originalni CD fifa96 i sad: >-> kada instaliram sa CD-a na hard (regularno) posle startovanja >-> univbe i fifa96 ispise mi neko dubre i rikne... >-> ajde reko ja memorija, snimim CEO cd na hard, instaliram sa >-> jednog harda na drugi, oslobodim memoriju, startujem i... >-> FILE READ ERROR !?!??!?!? probaj sa 4 Mb rama pa sa 8 pa sa 16......... ako nece a i da oce sve jedno je, DMA Controler ti je rikno :>> ajde cu
simulacije.317 ividicki,
>-> Podseca me na NBA Jam, koji radi ako mu se cefne, a ako mu se necefne, >-> nema sanse :( DMA, DMA, taj problem imaju mnoge ploce, pogotovu malko starije, ali i novije !
simulacije.318 bjevtic,
E javljam se u vezi NBA JAM isto. Ni meni nece da radi, a cujem da ima veze sa maticnim plocama. Kakve? do groba....
simulacije.319 mboban,
Subject: First Encounters =-= Pa se resim da nadjem negde foru, ili cheat, svejedno. Pa ja pocnem =-= da trazim, ali sto vise trazim, znas, sve manje su sanse da nadjem, Jesi probao da prihvatiš da preneseš nešto, pa neograničen broj puta da tražiš dodatnih 10% plaće? :) Probaj ovo, pa ako ti uspe, onda imaš najzabagiraniju moguću verziju igre, pa možeš slobodno da je obrišeš.
simulacije.320 superhik,
=:> Verovatno je SB u pitanju i traži env setovanje tipa: axa txanks...
simulacije.322 biber,
Može li neko sa PRO-a da prebaci ovamo scenery fajlove za YU aerodrome ( Flight Simulator ) Trebalo bi da je u AIR:\FUN\FSLT.... ili tako nešto. Uradio ih je naš čovek, i kažu da nešto tako kvalitetno i sa toliko detalja nije viđeno na FS.
simulacije.323 nebojsha,
> Ali postoji sad problem za zvuk, kada pokušam da setujem kaže > 'Enviroment variable not set!' > i tras nema zvuka !??? Nece FIFA da radi sa svakom zvucnom karticom.
simulacije.324 toca,
Ima li neko Frontier koji ti ne traži prvo slovo te i te reči, u tom i tom pasusu na toj i toj strani, ili neku krakovanu ili makar ta potrebna slova u datoteci ili originalno uputstvo ili bilo šta drugo što omogućava normalno igranje? Ovako, ako omašiš slovo, nema ništa od kupovine boljeg lasera, a ako kupiš bolji brod on opet nema laser i poludeo sam. Ljudi pomagajte! Pozdrav, Toca
simulacije.325 sfilip,
> Ima li neko Frontier koji ti ne traži prvo slovo te i te reči, u > tom i tom pasusu na toj i toj strani, ili neku krakovanu ili makar > ta potrebna slova u datoteci ili originalno uputstvo ili bilo šta > drugo što omogućava normalno igranje? ma batali ti igranje Frontiera2, isuviše je bagovit, čak i posle patchovanja, i maltene neupotrebljiv za igranje, samo će te iznervirati :) stvarno ne znam šta su mu ti buggovi trebali (davidu braben-u), uništio je genijalnu ideju... igru bih verovatno jošuvek igrao, da nije bagovita, s' obzirom da sam starog frontiera igrao dve godine :)
simulacije.326 mboban,
=-= > Ima li neko Frontier koji ti ne traži prvo slovo te i te reči, u =-= =-= ma batali ti igranje Frontiera2, isuviše je bagovit, čak i posle =-= igru bih verovatno jošuvek igrao, da nije bagovita, s' obzirom da sam =-= starog frontiera igrao dve godine :) E baš o tome toca i govori, o starom Frontieru, kojeg sam i ja igrao godinama. Ali moja verzija je bila neka crackovana, tako da mi je tražio slova, a puštao me da radim sve (?).
simulacije.327 the.edge,
U svetu je izasla (jos pre nekoliko meseci) bug free verzija (u pitanju je First Encounters), u kojoj su navodno otklonjeni svi bugovi. Cudi me da je nisu nasi pirati nabavili?! AcCeSS DeNiED
simulacije.328 sfilip,
> U svetu je izasla (jos pre nekoliko meseci) bug free verzija (u > pitanju je First Encounters), u kojoj su navodno otklonjeni svi > bugovi. Cudi me da je nisu nasi pirati nabavili?! pod jedan, pitanje je dal' je uopšte bugfree, a pod dva, pitanje je dal' se piratima isplati takva igra, koja kolko znam nije preterano popularna :) a što se frontiera tiče, ko' god da je pitao, predlažem da i od njega odustaneš, jer sam se ja razočarao posle dve godine manijačkog (bukvalno sam igrao po minimum 2-3 sata dnevno, godinu dana) igra, da bih provalio da je ta igra isti ogoljeni First Encouters, i da verovatno i nije trebala da izađe na tržište nego je braben shvatio da je ono što je trebao da bude nastavak elite preveliki zalogaj za kratko vreme, pa je rešio da izda dve igre, da obe budu vredne kupovanja i da obe donesu profit, a pritom je druga samo dosta poboljšana prva, ili je prva ogoljena druga :( Dal' je u pitanju novac, ili nešto drugo svejedno je, glavna stvar je da je on omanuo kod First Encountersa, a da je Frontier verovatno i tada bio samo podloga za F.E., ali je izbačen da donese lovu...
simulacije.329 lexus,
=> U svetu je izasla (jos pre nekoliko meseci) bug free verzija (u => pitanju je First Encounters), u kojoj su navodno otklonjeni svi => bugovi. Cudi me da je nisu nasi pirati nabavili?! Nije baš bug-free. Ta verzija je izašla prilično davno, ali je u stvari samo originalna igra na kojoj je primenjen najnoviji patch. Taj patch je moguće skinuti i sa interneta. Inače, igra je i sa patchom bagovita, tako da je bolje čekati Elite IV i nadati se da će ovoga puta u pitanju biti igra na nivou prvog dela.
simulacije.330 biber,
>> Može li neko sa PRO-a da prebaci ovamo scenery fajlove za >> YU aerodrome ( Flight Simulator ) Trebalo bi da je u Zar ovde nema ljubitelja FS, koji bi prebacio tričavih megabajt? Ajde nek se neko potrudi ko ima user na pro-u. Biću mu izuzetno zahvalan.
simulacije.331 biki,
U ovom fajlu je i update za ovu verziju. L P M yufs51.zip
simulacije.332 neno,
===> Može li neko sa PRO-a da prebaci ovamo scenery fajlove za ===> YU aerodrome ( Flight Simulator ) Trebalo bi da je u Ajde ljudi i mene zanima...
simulacije.333 johnnya,
Znam da se vodila mala diskusija o INDY CAR RACING u conf. IGRE.2 ali "misterija" čemu služe F R B pokazatelji nije razjašnjena, takođe da li je neko do sada podesio bolid tako da ne izgleda kao da ga vozi pijani mornar (molim za UL settings).
simulacije.334 ranx,
> Probaj ovo, pa ako ti uspe, onda imaš najzabagiraniju moguću verziju > igre, pa možeš slobodno da je obrišeš. Ako imaš neku manje bagiranu (First Encounters), a ti pošalji na mail...
simulacije.335 johnnya,
Da li se u toku same trke (Indy car) može menjati položaj kamere ?
simulacije.336 miloshb,
Hoće li neko da igra Formulu 1 Grand Prix 2 preko modema:)? Ako ima zainteresovanih javite se!!
simulacije.337 djanjusevic,
>> da li je neko do sada podesio bolid tako da ne izgleda kao da ga vozi >> pijani mornar (molim za UL settings). ICR I ili ICR II? Setup za koju stazu?
simulacije.338 johnnya,
>> ICR I ili ICR II? Setup za koju stazu? ICR 1.01g, za sve staze koje imaš ... hvala
simulacije.339 mikeman,
<<!>> Hoce li neko da igra Formulu 1 Grand Prix 2 preko modema:)? Ma jel oce neko da mi reche kako ja da podesim bolid ? ;) Uspeo sam da ga nabudzim da ide 305 km\h, al me zanima el moze brze? btw na ACE levelu voze ko ludi :(
simulacije.340 djanjusevic,
>> >> ICR I ili ICR II? Setup za koju stazu? >> >> ICR 1.01g, za sve staze koje imas ... Zasto ICR I, kad je ICR II, tehnicki savrseniji, graficki mnogo, mnogo brzi od keca? A i svi setup-i su mi za dvojku :)) Kad nabavis, ako nabavis, javi mi za setup-e.
simulacije.341 milanmi,
Moze li neko da mi preporuci dobru simulaciju voznje (bilo automobila, formule, motora, kamiona, ...) uzimajuci u obzir (pre)skromni hardver koji posedujem (386DX 4MB Trident 9000 512KB)?
simulacije.342 milanmi,
> Hoce li neko da igra Formulu 1 Grand Prix 2 preko modema:)? Mozes li mi reci koji su hardverski zahtevi za ovu igru i da li bi (i kako) ista radila na 386-ici sa 4MB RAM-a?
simulacije.343 zormi,
*> Hoce li neko da igra Formulu 1 Grand Prix 2 preko modema:)? * * Mozes li mi reci koji su hardverski zahtevi za ovu igru i da li bi (i kako) * ista radila na 386-ici sa 4MB RAM-a? Maločas sam je instalirao na Pentium PRO/200 MHz/256k int.cache/64MB EDO RAM /Diamond Virge 3D 2MB EDO/8xSpeed CDROM... i moraju da se isključe neke teksture u SVGA rezoluciji da bi se dobilo glatkih 20-tak slika u sekundi. VGA mod je znatno manje zahtevan ali si verovatno na granici...
simulacije.344 toda,
II O M O 3 b O I~ <T> Moze li neko da mi preporuci dobru simulaciju voznje (bilo <T> automobila, formule, motora, kamiona, ...) uzimajuci u obzir <T> (pre)skromni hardver koji posedujem (386DX 4MB Trident 9000 <T> 512KB)? 4D Sports Driveing! (Stunts) TODA
simulacije.345 johnnya,
>> Zasto ICR I, kad je ICR II, tehnicki savrseniji, graficki mnogo, mnogo >> brzi od keca? A i svi setup-i su mi za dvojku :)) Kad nabavis, ako Čak i na 386DX40 sa 8 Mb ???
simulacije.346 dzoni,
Da li neko zna da li za PC postoji Skid marks sa Amige i da li radi na 386 Hvala!
simulacije.348 ivantod,
> > Hoce li neko da igra Formulu 1 Grand Prix 2 preko modema:)? > > Mozes li mi reci koji su hardverski zahtevi za ovu igru i da li bi (i kako) > ista radila na 386-ici sa 4MB RAM-a? Instalacioni program ispisuje sledeće minimalne zahteve: 486, 8MB, cdrom 2x˝ů, pa ti vidi. Ivan
simulacije.349 djanjusevic,
>> >> Zasto ICR I, kad je ICR II, tehnicki savrseniji, graficki mnogo, >> >> mnogo brzi od keca? A i svi setup-i su mi za dvojku :)) Kad >> >> nabavis, ako >> >> Cak i na 386DX40 sa 8 Mb ??? U SVAKOM slucaju je brzi od keca.
simulacije.350 mikeman,
<<!>> Mozes li mi reci koji su hardverski zahtevi za ovu igru i da li bi (i <<!>> kako) ista radila na 386-ici sa 4MB RAM-a? Pa kod mene na 486 100mhz ide (al bas ide..) u visokoj sa par tekstura. Verujem da bi ti bio na nekoj granici moguceg i to naravno u vga, ali imaj u vidu da prvi deo pravi decu drugom u vga rezoluciji (sto se tice grafike) a i suska se da F1GP2 trazi 486icu.
simulacije.351 mikeman,
<<!>> Da li neko zna da li za PC postoji Skid marks sa Amige i da li radi na Ja sam takodje svojevremeno trazio Skidmarkse za PC ali bezuspesno. Evo sad prelistah neke novije kataloge i nisam ga nasao.Steta je sto PC nema jednu takvu trku...
simulacije.352 mikeman,
Nije valjda da niko nema posten car setup za F1GP2 ?
simulacije.353 djanjusevic,
>> >> Nije valjda da niko nema posten car setup za F1GP2 ? A sto se ti ne bi malo potrudio, pa da ga napravis sam? Al', ajde ako si vec toliki antitalenat, reci za koju stazu ti treba.
simulacije.354 mikeman,
> A sto se ti ne bi malo potrudio, pa da ga napravis sam? > Al', ajde ako si vec toliki antitalenat, reci za koju stazu ti treba. ;) Za sve ;> .... btw, nisam antitalenat nego me mrzi, pa sam mislio ako neko ima... ...da se ne bi....petljao....
simulacije.355 djanjusevic,
>> ;) Za sve ;> .... >> btw, nisam antitalenat nego me mrzi, pa sam mislio ako neko ima... >> ...da se ne bi....petljao.... Evo ti ovi, skinuti su sa Inet-a, nisu bas nesto, ali mogu da posluze kao osnova za nadogradnju. gp2su.rar
simulacije.356 miloshb,
|| Ma jel oce neko da mi reche kako ja da podesim bolid ? ;) || Uspeo sam da ga nabudzim da ide 305 km\h, al me zanima el moze || brze? btw na ACE levelu voze ko ludi :( Imaš u Amiga Style-u, u dva uzastopna broja... Ima mnogo toga, pa me mrzi da prekucavam, ako si kupovao Amiga Style pogledaj opis igre. Što se brzine tiče, ne znam šta da ti kažem... Nemoj da biraš ACE level, isključi sva pomagala, i vozi;) Tvoj bolid je brži od njihovih, tako da ne bi trebalo da bude problema. Evo jednog TIPa: Ako su drugi bolidi brži na dugim pravcima smanji potisak na prednjem i zadnjem spojleru, promeni prenosne odnose (napravi 'duže' brzine), koristi više gasa. Ako te interesuje neki drugi problem javi, pa ću pogledati koji je uzrok i kako se sređuje...
simulacije.357 miloshb,
COme oN! wAnnA PlaY sOMe fOrMUla?
simulacije.358 mikeman,
> A sto se ti ne bi malo potrudio, pa da ga napravis sam? > Al', ajde ako si vec toliki antitalenat, reci za koju stazu ti treba. ;) Za sve ;> .... btw, nisam antitalenat nego me mrzi, pa sam mislio ako neko ima... ...da se ne bi....petljao.... PS> salji sta imas...
simulacije.359 djanjusevic,
>> COme oN! wAnnA PlaY sOMe fOrMUla? >> Ajde pljuni par vremena za staze, cisto da vidimo da li si amater ili ...
simulacije.360 baker,
F1GP2 Da li je bolje igrati iz WIN95 ili DOS-a? ..
simulacije.361 baker,
F1GP2 Sta od grafickih detalja treba iskljuciti, da bi se moglo normalno igrati? Koji mod SVGA ili VGA? Koliki frame rate preporucujete? Igram na sledecoj konfiguraciji: 486DX4 100 MHz 32 MB RAM SVGA Color S3 805 2 MB VLB CD ROM 4x Mitsumi hvala.
simulacije.362 baker,
F1GP2 Koju instalaciju predlazete? 1. minimalnu 2. Medium 3. Optimalnu ????
simulacije.363 baker,
F1GP2 Kada u toku igre pritisnete "O" dobijate "Procesor Occupancy %" Kod mene se krece od 243% do 326% Da li je ovo dobro ili lose? ..
simulacije.364 baker,
F1GP2 Da li zvuk utice na brzinu igranja? Cemu sluzi F7 pomagalo? ..
simulacije.365 guta,
#> Kod mene se krece od 243% do 326% #> #> Da li je ovo dobro ili lose? Naravno da je loše. Trebalo bi da bude <= 100% Sa više od toga počinje da se guši, zapinje i propušta frejmove.
simulacije.366 lexus,
=> Da li je bolje igrati iz WIN95 ili DOS-a? Iz DOS-a, zato što ostaje više memorije. (REPLY 3.361) => Koji mod SVGA ili VGA? Za 486 je VGA. => Koliki frame rate preporucujete? Trudi se da ti bude oko 20-25. (REPLY 3.362) => Koju instalaciju predlazete? => 3. Optimalnu Ovu ako imaš dovoljno veliki hard :)
simulacije.367 space.ace,
E, pa ovako... >> Koji mod SVGA ili VGA? Obavezno staviti SVGA!!! Mnogo je čistije i vidljivije, ali ne preterivati sa grafičkim detaljima. >> Koliki frame rate preporucujete? Da ti se kreće preko 20. Znači što više to bolje. >> Igram na sledecoj konfiguraciji: 486DX4 100 MHz >> 32 MB RAM Ova tvoja konfiguracija komotno može da potera SVGA rezoluciju, tako da nećeš imati problema. >> Sta od grafickih detalja treba iskljuciti, da bi se moglo normalno >> igrati? Ovako, Sky obavezno isključiti, trackside objects (ili tako nešto) uključiti ali staviti na medium (ustvari, ako je striktno SVGA, onda se ovo može i isključiti, jer je brže, a i liči na stari ;)). Takođe isključiti i teksture u retrovizoru, ali ipak ostaviti asfalt (bez textura). To je ono najvažnije, sa ostalim detaljima treba experimentisati, tako da se održi ravnoteža između ličnog ukusa i frame rate-a (koji, kao što rekoh, treba da se kreće obavezno preko 20). To je ovako za početak. Moja konfiguracija je ista kao tvoja, osim što imam 486/133Mhz :), pa je malo i brže...
simulacije.368 space.ace,
>> Kod mene se krece od 243% do 326% >> Da li je ovo dobro ili lose? Veoma loše. treba da se kreće ispod 100 %, da bi bilo OK? P.S. Kako li vidiš kuda se krećeš, da li ti secka animacija ;)?
simulacije.369 space.ace,
>> Da li zvuk utice na brzinu igranja? Ne, mislim da je isto i sa i bez. >> Cemu sluzi F7 pomagalo? Mislim da ne postoji F7 pomagalo (ispravite me ako grešim). Zadnje je F6 i to je predloženi stepen menjača u kom treba da se krećeš kroz krivine :).
simulacije.370 shadow,
F1GP II Uspeo sam da podesim bolid da se krece 325 KPH (Italija). Neko je pitao cemu sluzi F7,mislim da je to poslednje pomagalo ABS. SHADOW
simulacije.371 djanjusevic,
>> >> Da li zvuk utice na brzinu igranja? >> >> Ne, mislim da je isto i sa i bez. Utice na okupaciju procesora. >> >> Cemu sluzi F7 pomagalo? >> >> Mislim da ne postoji F7 pomagalo (ispravite me ako gresim). Zadnje je >> F6 i to je predlozeni stepen menjaca u kom treba da se kreces kroz >> krivine :). F7 je nesto poput traction kontrola. Na analognim stvarcicama je moguce igrati bez, ali na tastaturi ne.
simulacije.372 baker,
> Naravno da je lose. Trebalo bi da bude <= 100% Sa vise od toga > pocinje da se gusi, zapinje i propusta frejmove. Sta treba da radim? Kako da smanjim ovo? ..
simulacije.373 shadow,
F1GP 2 Imam jedan solidan setup za Italiju i Nemacku.Neka mi neko posalje dobar setup za Brazil. SHADOW germany.csi
simulacije.374 kalim,
Bolje je iz Dos-a u slucaju da imas slabije od 6x86/16,....
simulacije.375 kalim,
Brate,menjaj procesor pod hitno u bar 5x86 133 (pa ga nabudzi na 150MHz),a za pitanje... iskljuci gore-levo automatic,i ukljuci Svga,trakside,smoke,low i nema sanse da ti "secka"
simulacije.376 kalim,
1-cd 8X 2. cd 2X 3. cd 4X
simulacije.377 kalim,
lose, mora da bude manje od 100%,da bi ti lepo radila,BEZ SECKANJA(Brate iskljuci nesto od detalja),ovako ti prikaze svaki 3-4 frame(sliku)
simulacije.378 orlic,
#> Kod mene se krece od 243% do 326% #> #> Da li je ovo dobro ili lose? Gu> Naravno da je lose. Trebalo bi da bude <= 100% Sa vise od toga Gu> pocinje da se gusi, zapinje i propusta frejmove. :) Da s' tim da manje od 100% ne mogu da postignu racunari sadasnjice... :)
simulacije.379 baker,
> P.S. Kako li vidis kuda se kreces, da li ti secka animacija ;)? Nikako sve ide kao usporen film! ..
simulacije.380 baker,
F1GP II Batalio sam je , zamalo da mi rikne komp! ..
simulacije.381 mo.lie,
Da li neko ima bolje CAR Setup-ove od ovih Internetovih (Microprosovih) koji nizasta nisu ! Jedva pobedjujem na PRO nivou. Unaperd se zahvaljujem ako neko ko ima pristup internetu pogleda da li je neko izbacio bolje SETUPOVE. MO. LIE B. H.
simulacije.382 nenad,
> Da li neko ima bolje CAR Setup-ove od ovih Internetovih (Microprosovih) > koji nizasta nisu ! Jedva pobedjujem na PRO nivou. Ja imam samo ovo (izvor - PC Gamer): ----------------------- Wings and Brakes table: ----------------------- Circuit Front Wing Rear Wing Brake Balance (f:r) ------------------------------------------------------------------- Brazil 14 4 34.250:65.750 Pacific 15 8 36.500:63.500 San Marino 15 8 40.000:60.000 Monaco 20 15 40.125:59.875 Barcelona 15 10 39.750:60.250 Canada 14 9 40.500:59.500 Magny Cours 17 11 40.000:60.000 Silverstone 20 13 40.000:60.000 Hockenheim 13 1 37.500:62.500 Hungaroring 20 14 40.000:60.000 Spa Francor. 11 9 42.500:57.500 Monza 15 2 40.250:59.750 Estoril 17 12 41.500:58.500 Jerez 20 13 40.250:58.750 Suzuka 18 12 40.625:59.375 Adelaide 20 13 40.250:59.750 Ako ovo valja recite da li treba i setap menjača brzina.
simulacije.383 rkovacevic,
Dobro, kad smo već kod setovanja bolida u GP2 može li neko konačno objasniti običnim smrtnicima kako tačno utiče na bolid koja stavka CAR SETUP-a Ovo se pogotovo odnosi na ADVANCED opcije (packers, slow & fast rebounds, springs itd.) kao i kako izabrati tip guma (A, B, C, D, Q) Unapred zahvalan, ***** KOVAČ *****
simulacije.384 guta,
#> :) Da s' tim da manje od 100% ne mogu da postignu racunari #> sadasnjice... :) Znam, pričam iz iskustva sa prvim delom, ista stvar je u pitanju...
simulacije.385 olix,
> 150MHz),a za pitanje... iskljuci gore-levo automatic,i ukljuci Njaaa, na 160Mhz (naravno ako imaš Hariken ploču)
simulacije.386 obren,
> Wings and Brakes table: Evo kompletne tabele... Wings and Brakes table ---------------------- Circuit Front Wing Rear Wing Brake Balance (F:R) Brazil 14 4 34.250:65.750 Pacific 15 8 36.500:63.500 San Marino 15 8 40.000:60.000 Monaco 20 15 40.125:59.875 Barcelona 15 10 39.750:60.250 Canada 14 9 40.500:59.500 Magny Cours 17 11 40.000:60.000 Silverstone 20 13 40.000:60.000 Hockenheim 13 1 37.500:62.500 Hungaroring 20 14 40.000:60.000 Spa Francorchamps 11 9 42.500:57.500 Monza 15 2 40.250:59.750 Estoril 17 12 41.500:58.500 Jerez 20 13 40.250:58.750 Suzuka 18 12 40.625:59.375 Adelaide 20 13 40.250:59.750 Gear Ratios Table ----------------- Circuit 1st 2nd 3rd 4th 5th 6th Brazil 33:64 39:64 45:64 51:64 58:64 64:64 Pacific 20:64 27:64 36:64 45:64 53:64 60:64 San Marino 24:64 30:64 38:64 47:64 55:64 62:64 Monaco 19:64 26:64 33:64 40:64 47:64 55:64 Barcelona 27:64 34:64 41:64 49:64 55:64 61:64 Canada 25:64 33:64 40:64 48:64 54:64 60:64 Magny Cours 24:64 30:64 36:64 42:64 51:64 59:64 Silverstone 24:64 30:64 37:64 43:64 51:64 59:64 Hockenheim 35:64 39:64 35:64 53:64 60:64 67:64 Hungaroring 28:64 34:64 41:64 46:46 51:64 55:64 Spa Francorchamps 25:64 33:64 41:64 49:64 56:64 63:64 Monza 29:64 38:64 45:64 52:64 59:64 66:64 Estoril 24:64 31:64 39:64 46:64 53:64 60:64 Jerez 23:64 29:64 36:64 41:64 50:64 58:64 Suzuka 22:64 30:64 38:64 45:64 52:64 59:64 Adelaide 22:64 30:64 38:64 45:64 53:64 59:64 Mislim da ipak tabelu ne treba uzimati kao Bogom danu, ali su setovanja svakako bolja od onih default. Treba probati sa finim štelovanjem oko ovih vrednosti iz tabele kako bi se setup bolida prilagodio sopstvenom stilu vožnje (to naročito važi za odnose prenosa u menjaču).
simulacije.387 djanjusevic,
GP2JAM 2.0 - Konvertuje gp2 jam fajlove u bmp i obrnuto. gp2jam.rar
simulacije.388 djanjusevic,
GP2 patch za 1996 sezonu. Potreban GP2JAM 2.0 iz prethodne poruke. Menja teksture bolida, kaciga, imena vozaca&timova, brojeve, boje kokpita i performanse. gp2_1996.rar
simulacije.389 chip,
hto bi da pitam da li neko ima sifre za wing commande 4 neka mi brzo javi na mail chip
simulacije.390 rkovacevic,
Ako neko zna kako se u GP2 bira tip guma za trku, neka javi ODMAH, JER ĆU POLUDETI OD VOŽENJA KVALIFIKACIJA NA 'B' GUMAMA! 10x a lot in advance
simulacije.392 sdanijel,
HI Da neko ne zna neke sifre ili chat za NEED FORE SPEED :) BY
simulacije.393 mmilosh,
Postoji grupa need.for.speed za sve zainteresovane!
simulacije.394 mmilosh,
Postoje šifre, ali tek kada dva puta pobediš na turniru i onda pogledaš credits. (moraš pobediti na svim stazama) A, kada jednom pobediš dobićeš bonus track. (pa još jednom i dobijaš šifre) Ali evo probaj da ih ukucaš, verovatno neće raditi dok ne uradiš gore navedeno. EAC POWR bonus kola sa 800 konja! EAC RALY kola se klizaju kao da voziš reli! EAC WARP sve ide brže! Važna su VELIKA slova. Inače javi se da te ubacim u grupu need.for.speed ako hoćeš. (Takođe i poziv svim zainteresovanima) CU
simulacije.395 mmilosh,
Isto pitanje. Kako se menja tip guma u GP2? A takođe i... Ako bi neko mogao da napiše spisak korišćenih tastera u toku igre (ili bar nekih koje je provalio a misli da nisu očigledni). 10q unapred.
simulacije.396 mixi,
>> Kako se menja tip guma u GP2? To bih stvarno i ja volio da znam...!? >> Ako bi neko mogao da napise spisak koriscenih tastera u toku igre >> (ili bar nekih koje je provalio a misli da nisu ocigledni). a - gas (ubrzavanje) z - kocnice <,> - skretanje 4 (num) - kamera (kao TV) 6 (num) - pogled iz kokpita 3 (num) - pogled sprijeda . (num) - pogled odpozadi (probaj i 7 i 9 (num)) 2,3,4,5 - koristis za priblizavanje, udaljavanje (i podizanje i spustanje pogleda) od bolida kada je pogled sprijeda ili odpozadi PageUp, PageDown - razni pogledi sa bolida Insert - ako hoces da ostavis kompjuteru da rezira prenos (nije lose kad se spucas, jer ne mozes da vozis dok je aktivno) P - pauza R - replay (koristi se kao => prvo pauziras igru, pa R, za replay, pa onda mijenjas pogled, npr. 4 (num)) Moguce da sam negdje pogrijesio (nisam igrao vec 3 dana), a i da ima jos nesto pa cu javit ovdje... :)
simulacije.397 biber,
Šta bi sa novom verzijom Flight Simulatora? Je li se pojavila kod nas? Šta zahteva?
simulacije.398 zormi,
* Šta bi sa novom verzijom Flight Simulatora? * Je li se pojavila kod nas? * Šta zahteva? Windows 95 sa CDROM-om.
simulacije.399 manga,
AKO NEKO IMA UPUTSTVO ZA ARMOUR GEDON 1 NEKA SE JA
simulacije.400 neno,
==> * Šta bi sa novom verzijom Flight Simulatora? Gde ima da se kupi ? Koja je oznaka programa (stara je 5,1)?
simulacije.401 biber,
>>* Šta zahteva? >> Windows 95 sa CDROM-om. Može li i na NT (3.51 i 4.00)?
simulacije.402 zormi,
*==> * Šta bi sa novom verzijom Flight Simulatora? * * Gde ima da se kupi ? * Koja je oznaka programa (stara je 5,1)? Zvanično se zove MS FLIGHT SIMULATOR FOR WINDOWS 95, neki ga krste i 6.0. Pojavio se u prodaji pre nekoliko dana u USA. Izgleda da je napisan ispočetka, tek se očekuju konvertori za stare aerodrome i avione pravljene od strane trećih firmi. Radi podjednako brzo kao prethodna DOS verzija ali u nešto višoj rezoluciji od 640 x 480. Dodat je Boeing 737-400 (zvanično verifikovana simulacija) i još jedan malecki avion, uključeni su neki scenery-ji koji su ranije išli posebno... itd.
simulacije.403 n.ceh,
Re: Whiplash Da li ke neko ovo nabavio, i da li postoji mogucnost da se dogovorimo oko razmene... thanx, n.ceh
simulacije.404 null,
Da li neko ima first ecounter bez bagova, jer ovaj koji sam ja igrao je pravo mucenje. Da li je neko u istoimenoj igri vozio targoidski brodic. ili tarner's quest.. vrlo su interesantni prvi skace 635 ly a drugi 94 ly :)))) i nose military hyper drive 4 .
simulacije.405 lepiaf,
Ja sam nabavio doticnu igru... I ako me pirat nije zaje*ao ISTA JE KAO Fatal Racing... samo sto pise Whiplash... Le Piaf
simulacije.406 mboban,
˘ Da li neko ima first ecounter bez bagova, jer ovaj koji sam ja § igrao je pravo mucenje. Na žalost, FE bez bagova (bar koliko je meni poznato) ne postoji. Šteta, jer igra je koncepcijski odlično osmišljena: Uvođenje Alijanse kao treće supersile u igru, dodatni brodići i naoružanje, kao i "avanturistički deo" (pobeda u trci na početku, način na koji dolaziš do Questa, itd). Čeprkajući po EXE fajlu našao sam mnoge zanimljivosti, kao recimo rat između Federacije i Imperije sa jedne i Alijanse i Targoida sa druge strane. Svojevremeno je pristizalo dosta poruka na ovu temu u grupu koja se bavila svim delovima igre Elite. ˘ Da li je neko u istoimenoj igri vozio targoidski brodic. ili tarner's │ quest.. vrlo su interesantni prvi skace 635 ly a drugi 94 ly :)))) i § nose military hyper drive 4 . Mislim da imam negde snimljene pozicije sa oba ova broda, zahvaljujući vasicu, koga nije mrzelo da igra onako bagovitu igru. :) Ako nekog interesuje, mogu da pošaljem te pozicije...
simulacije.407 lepiaf,
Imam ja neki patch za F.E... Ispravlja neke (bitne) bagove u igri... Npr. kad sam je igrao niko nije mogao da me ubije laserom. Prvo sam mislio "Ala chicha pilotira..." kad ono patchujem je i na prvog protivnika PUF! Ulovacu to ako hocete... Le Piaf
simulacije.408 lexus,
=> Imam ja neki patch za F.E... Ispravlja neke (bitne) bagove u Nijedan patch ne ispravlja sve bagove u FE. U svetu je izašla i FE Bug Free verzija, ali je i ona puna bagova... :( Šteta, mogla je to da bude zanimljiva igra :)
simulacije.409 djanjusevic,
Update za GP2, ali nije Microprose-ov vec domaca radinost :) Toliko toga je izmenjeno da necete prepoznati igru ;) gp2upd.exe
simulacije.410 buva,
High! Jel probao neko ovaj F-22 Lighting ? Utisci? Jel bolji od U.S. Navy Fighters?
simulacije.411 lepiaf,
dakle evo obecanog patcha za First Encounters ... Ispravlja NEKE bagove... Le Piaf
simulacije.412 lepiaf,
baksuzni fajl NIJE HTEO da ide uz 3.411... dakle evo ga uz ovu poruku... nadam se.. Le Piaf
simulacije.413 lepiaf,
NECE PA NECE! UVEK MI OBARA VEZU! probacu sutra.... Le Piaf
simulacije.414 lepiaf,
ajd' da probam sada sa tim patchom... Le Piaf
simulacije.415 lepiaf,
MODERATORI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1 STA VAM SE DESAVA SA SISTEMOM?!?!?!?!? ako sad ne uspe pocecu da ubijam... First Encounters Patch IV put... Le Piaf elite3up.rar
simulacije.416 gradic,
>>> Jel probao neko ovaj F-22 Lighting ? Utisci? >>> Jel bolji od U.S. Navy Fighters? Jos od neke 84. kada sam imao c64, simulacije leta su mi bile najomiljeniji vid zabave na racunaru. Tada sam do iznemoglosti igrao simulaciju helikoptera "Apache", a na Amigi nekoliko godina kasnije simulaciju aviona f-18.Nakon ovih igara nije se pojavila ni jedna simulacija koja mi je pobudila vecu paznju. Jednostavno, svakoj je nesto bitno nedostajalo.Naravno, bilo je dosta uspesnih igara ove vrste ali moji zahtevi su brze rasli od razvoja samih simulacija. Pojava igre F22 Lighting, po mom misljenju predstavlja revolucionarni skok i jednu od prvih simulacija III generacije (Apache I, F-18 II). Sta da kazem sem da igra izgleda FENOMENALNO! Nisam imao vremena da je posteno probam i ako sam je nabavio pre masec dana, ali sam uocio jedan manji nedostatak.Rec je o previse osetlji- vim komandama levo-desno. Da li je rec o kalibraciji joystick-a ili nesto slicno neznam ali igra je toliko dobra da zaista pretstavlja samo manji nedostatak.
simulacije.417 fortuna,
u simulaciji aviona f-15 strike eagle postoji li neka caka kako da sletim na pistu kada igram na Ace.trazim ozbiljan odgovor unapred hvala
simulacije.418 ranx,
> Ulovacu to ako hocete... Šalji o'ma!
simulacije.419 supers,
>> u simulaciji aviona f-15 strike eagle postoji li neka caka kako da >> sletim na pistu kada igram na Ace.trazim ozbiljan odgovor unapred Probaj da izbaciš točkove ;) Mislim da beše slovo L, ili koje li je već?
simulacije.420 lepiaf,
Nadam se da si mislio na patch za F.E... Ulovao sam ja to pre jedno nedelju dana, ili malko vise... vidi poruke... Le Piaf
simulacije.422 null,
Right on, commander !!! Posle patcha koji mi je dao lepiaf(obozavam da ga gledam na TV-u) za first ecounters. Poceo sam ponovo da ga igram i razocarao se malo na f.e. , ali dobio sam nadahnuce i malko hakovao :)))) pozicije i sredio stvar tako sto sam bez questa otisao na Miacke[37,144] home base targoida i tamo dobio da pokupim vakcinu (sto sledi posle odlaska na polaris redovnim igranjem) i to sam sredio i dobio tar. brodic bez da me inra juri :)))), jedina mana sto ne pise moje ime u novine za quest,ali boze moj :))). Inace dok sam trazio mem. adresu za vakcinu nasao sam jos nekoliko stvari za koje neznam znacenje,zato uz poruku prilazem i poziciju. Ukoliko neko ko nastavi zeli da si navuce inru na vrat neka ode na polaris[0,76],ili na pleione[32,32] i to je reseno,inace sa tom pozicijom sam pokupio dva Rigt on, commandera na nivou competent, ... i tako :))) NULL null.arj
simulacije.423 ranx,
Ja sam igrao pošteno i preuzeo misiju da prevezem neku statuu, ali kad sam stigao na mesto gde treba da je utovarim, ništa se ne dešava. Hints?
simulacije.424 null,
I ja sam igrao posteno skoro do samog kraja dok nisam video da i pored patcha ne moze da se predje jedan deo. A vezano za tvoj problem moze da bude ako na toj planeti ima vise star-portova onda treba da odes na svaki od njih, na jednom od njih ce ti dati tovar koji treba da preneses.
simulacije.425 rkovacevic,
NHL 97 update 1.0 -> 1.1 ... nhl97upd.zip
simulacije.426 d.jovanovic,
Jedno pitanje za First Encounters: Kako da dobijem/kupim/otmem/iznajmim/pozajmim brodic "Turner's Quest"? Vrteo sam se po New Rossynt (il' kako se vec zvase) Shipyardu, pa sam bio u bazi Argent u nekom sistemu M??????[-1,6] al' nista... Da li sam nesto propustio? Da li sam uradio nesto sto nije trebalo? Da li sam ja normalan?!?!? 10x
simulacije.427 sfilip,
>Kako da dobijem/kupim/otmem/iznajmim/pozajmim brodic "Turner's Quest"? >Vrteo sam se po New Rossynt (il' kako se vec zvase) Shipyardu, >pa sam bio u bazi Argent u nekom sistemu M??????[-1,6] al' nista... ma valjda daš onih 10.000 u neki dobrotvorni prilog, il' nešto na tu foru, pa ti oni daju... nepali uvek, ako se ne varam, ali preporučujem ti da batališ igranje, previše je bagovita igra... šteta :( najbolja igra, frontier, držala me kao nijedna do tada i posle toga, čitave DVE godine, pa sam se strašno razočarao zbog bugova u F.E. :) >Da li sam ja normalan?!?!? nisi ;) batali F.E. :)
simulacije.428 d.jovanovic,
>> batali F.E. :) Jok! Otkad sam dobio onaj patch igra radi bez vecih (citaj: granular page limit) problema...;) Sto se tice Turner's Questa, jedina prilika da dam lovu za nesto je kad mi neki tip ponudi informacije o nekom military defence satelitu koji je navodno unistio Mic-ov brod. Pomagajte ljudi! ;) P.S.: Frontier jeste dobra, ali cini mi se da nema nikakav storyline (bar ja nisam primetio)
simulacije.429 dragoljub,
TOP SIMULATION/SPACE COMBAT GAMES NAME COMPANY SCORE 1. Wing Commander IV EA/Origin 8,55 2. Grand Prix 2 MicroProse 8,41 3. MechWarrior 2 Activision 8,40 4. AH-64 Longbow Origin 8,25 5. Wing Commander III EA/Origin 8,25 6. EF2000 Ocean 8,01 7. Silent Hunter SSI 8,00 8. U.S. Marine Fighters EA 7,94 9. Advanced Tactical Fighters EA 7,87 10. NASCAR Racing Sierra 7,79 Izvor: Computer Gaming World, NO. 149, december 1996.
simulacije.430 null,
Evo kako stoje stvari u vezi f.e. ja sam pokupio argent quest 1. oktobra na planeti argent claim (tako nesto ako se ne varam, pisem on line) na bouletin board-u pojavice se tarners reqiuem gde uplatis 10000 cr. i oni ti ponude argent quaest, zatim posle prvog obavljenog zadatka igra blokira :(((, i posle patcha, tako ako zelis da vozis targoid war ship moras da varas tako sto se vise nikada neces vratiti na alioth. Ako hoces uzmi moju poziciju, slao sam je pre par dana u conf gde je sve ok, osim sto je prica stala, ne izlaze novine vise :(.
simulacije.431 sfilip,
>Jok! >Otkad sam dobio onaj patch igra radi bez vecih (citaj: granular page >limit) problema...;) >Sto se tice Turner's Questa, jedina prilika da dam lovu za nesto je >kad mi neki tip ponudi informacije o nekom military defence satelitu >koji je navodno unistio Mic-ov brod. vrati se i igraj ispočetka :) meni je iz drugog pokušaja uspelo da nabavim a.q., imao sam patchovanu verziju igre, i onako sav srećan otkrijem da igra posle toga često blokira, i onda uzmem i batalim igranje, što i tebi preporučujem, ali ako pak nastaviš da igraš i ako ti nikad ne blokira, well, viči, eto me do tebe da uzmem igru ;)
simulacije.432 buva,
High ! Imam jedan problem u vezi Flight Simulatora 5.1(disketna ver.) Naime, kad u Options/Preferences/Display/Scenery Display Options uljuchim texture neba, zemlje zgrada itd. vrlo chesto mi se deshava da kompjuter s vremena na vreme pochne udarnichki da ore po disku (shto dovodi do kochenja animacije) ,kao da nema dovoljno memorije a imam 16 mb rama konfigurisanog u EMS memoriju ... u chemu je shtos ?
simulacije.433 shegi,
Da li neko zna postoji li neka igra 'simulacija berze' (stock market)? Unapred zahvalan, Shegi
simulacije.434 nenad,
> Da li neko zna postoji li neka igra 'simulacija berze' (stock market)? Postojala je sigurno, pokušao sam da je igram svojevremeno, pre nekih 7-8 godina. Radila je u tekst-modu. :) Inače, polovinom ove godine izaći će Enterprenaur (valjda se tako piše), simulacija Majkrosofta kako neki kažu. Počinješ sa malom firmom i cilj ti je da osvojiš svetsko tržište. Na početku biraš oblast (auto-industrija, kompjuteri, gazirana pića...) i svoju osnovnu jaku crtu - naučnik, menadžer, radnik. Na osnovu nje ćeš imati prednosti u nekim oblastima tokom igre. Moraš da formiraš razvojno-naučne timove, stručnjake za marketing, praviš fabrike i sl. Moduli za industrije će biti kao plug-in-ovi tako će se kasnije moći dodavati... zvuči interesantno, nešto kao do detalja razrađena nauka i proizvodnja iz Civ-a, Orion-a i sličnih igrara. :)
simulacije.435 radosav,
Igra li neko MechWarior2? Kako preci cetvrtu misiju ( odbrana tvrdjave? )
simulacije.436 mango,
> pise), simulacija Majkrosofta kako neki kazu. Pocinjes sa malom > firmom i cilj ti je da osvojis svetsko trziste. Na pocetku biras A jel dozvoljeno raditi ono sto je radio Majkrosoft (da ne kazem krasti;> Inace, u praksi je potvrdjeno da onaj ko laze i krade:) ne ide u zatvor vec zaradi mloogo love:)
simulacije.437 dragosh,
cit>> Igra li neko MechWarior2? cit>> Kako preci cetvrtu misiju ( odbrana tvrdjave? ) Pa valjda koristiš šifre? ;) Drži alt+ctrl+shif pa kucaj prvo "blorb",pa "cia",pa "coldmiser" i svi tvoji problemi će nestati ;) Bez navodnika... p.s. 'si provalio kako se igra preko modema da odigramo koju ? ;) poz.
simulacije.438 nenad,
> A jel dozvoljeno raditi ono sto je radio Majkrosoft (da Ne znam, uključivanje u beta program je koštalo $50 a i ja sam za celu priču saznao nekih mesec dana nakon zatvaranja prijava za beta testere.
simulacije.439 superhik,
E ljudi fifa96 mi javlja ' Datei Lesefehler ' !???
simulacije.440 ranx,
> ' Datei Lesefehler ' !??? Greška u čitanju...
simulacije.441 superhik,
=:>> ' Datei Lesefehler ' !??? =:> =:>Greška u čitanju... Ok, ali kako to da ispravim !? Pre nego što mi to javi, pokušava da pročita nešto sa diska, međutim pošto je to RIP diska nema... !?
simulacije.442 ranx,
> Ok, ali kako to da ispravim !? Kupi tajvanski "original" CD.
simulacije.443 mango,
>> A jel dozvoljeno raditi ono sto je radio Majkrosoft (da > > Ne znam, ukljucivanje u beta program je kostalo $50 a i ja sam za > celu pricu saznao nekih mesec dana nakon zatvaranja prijava za > beta testere. Za te pare, trebalo bi da je dozvoljeno:)
simulacije.444 vdunic,
Koji NBA Live i FIFA Soccer da nabavim da rade dobro kod mene. Imam sledeću konfiguraciju: 486DX/4 120MHz 8MB RAMa i CD ROM 2x i hoću da vidim vaše mišljenje. Planiram da kupim original.
simulacije.445 drejk,
kolko znam sa tom konfiguracijom radi i fiifa fifa 96 posteno i nba live 97 ive 976 97
simulacije.446 radosav,
Okej prosao sam misiju (nisam video da mogu da angazujem i kolegu koji mi pomaze u misiji. Imam drugo pitanje: U prvoj "Wolf" misiji je potrebno ispitati rusevine. To mi nekako ne polazi za rukom. Sta treba da uradim?
simulacije.447 vector,
Da li CD verzija igre Super Karts podrzava igranje preko modema ? ( disketna ne, moze samo preko mreze )
simulacije.448 sfilip,
zna li neko šta je bilo sa X-wingom vs Tie fighter-om?
simulacije.449 null,
>> Da li CD verzija igre Super Karts podrzava igranje preko modema ? >> ( disketna ne, moze samo preko mreze ) Ne ne podrzava modem ali mreza sa 3 igraca je prava stvar za Super karts, CD-verzija ima samo jos koju stazu i muziku i nista vise. NULL
simulacije.450 the.edge,
Koliko sam chuo Xwing je dobio dete - cherkicu, a Tie Fighter se zaposlio u nekom PUBu. ;)) AcCeSS DeNiED
simulacije.451 zormi,
* zna li neko šta je bilo sa X-wingom vs Tie fighter-om? Ako se dobro sećam najavljen je negde za maj-jun (?)
simulacije.452 mala,
Zdravo! Nabavio sam NHL97 CD i instalirao ga pod dosom i win95-icom i Ni jedna ni druga varijanta ne radi. Imam: 486 dx4 na 100 mhz 16 mb rama isa cl 5422 karticu hdd ibm 1,7 gb ess1868 3d sound card cd-rom teac 8x speed 58e Naime kad pokrenem verziju za dos, on me posle par sekundi izbaci natrag sa nekim zelenim znakovima i to u nekoj velikoj rezoluciji. Kod win95 je nesto drugacije. Posle par sekundi ucitavanja zvucna kartica me obavestava da je doslo do neke greske u izvrsavanju aplikacije. Zamolio bih neku dobru dusu da mi kaze gde gresim pri instalaciji, koja memorija je neophodna za igricu i da li ona uopste moze da radi na mom hardveru? Hvala unapred! Mladen.
simulacije.453 drejk,
e vdunicu, aj jke ti salji taj basket manager ili na mail , ili jos bolje ovde da svi mogu da ga uzmu.... pozdrav unapred
simulacije.454 lexus,
=> 486 dx4 na 100 mhz Najmanje pentium...
simulacije.455 danda,
U novom PCZONE-u imaju screen-ovi iz igre X-Wing. Sta da kazem izgledaju odlicno. Igra je u visokoj rezoluciji i ukljuceno je mnogo vise detalja nego pre(naravno) - senke presijavanja svetla itd. Pise da izlazi oko Aprila.
simulacije.456 gradic,
Direktno sa Lucas Art site-a. Slike X Wing vs TIE fighter x-vs-tie.zip
simulacije.457 gradic,
X-Wing vs TIE izgleda fenomenalno, ali zahteva win95 , min p75 i video kartu koja podrzava direct x. U fajlu ostale informacije. x-faq.zip
simulacije.458 darth.vader,
>> X-Wing vs TIE izgleda fenomenalno, ali zahteva win95 , >> min p75 i video kartu koja podrzava direct x. UAAAAA !!! Eh ta propaganda... (C) Chadra ;)
simulacije.459 buva,
(;)X-Wing vs TIE izgleda fenomenalno, ali zahteva win95 , (;)min p75 i video kartu koja podrzava direct x. (;) (;)U fajlu ostale informacije. hm... a jel zna neko dal ce konachno moci da se igra i na tastaturi ?:) Vishe mi se smuchilo da veslam mishem po stolu a dzojstik nemam nameru da kupujem ...
simulacije.460 the.edge,
Jel igrao neko SimCopter? Igra je stvarno strava, posebno moguchnost da igrash svoj saveirani grad u SimCityu2000. To je posebno cool, videti svoj grad u super 3d okruzhenju :) Ono shto me nervira, zbog chega i pishem ovde, jeste da mi se pojavljuju errori na svake 2sekunde. Taman kada uchitam igru i pochnem da igram, desi se error. Pa me izbaci u win. I tako stalno... Nekad mozhe Retry kod errora, pa mozhe da se nastavi igra, ali ipak i to je nesnosno. Da li je to zato shto je igra bugovita ili je do mog hardvera ili pak do nekih drajvera? Voleo bih da chujem josh nekog ko je igrao ovu igru... AcCeSS DeNiED
simulacije.461 sfilip,
>hm... a jel zna neko dal ce konachno moci da se igra i na >tastaturi ?:) >Vishe mi se smuchilo da veslam mishem po stolu a dzojstik nemam >nameru da kupujem ... uf! pa ti onda ni ne znaš šta znači igranje T/F :) pazi, jedina moguća kombinacija ti je igranje na džojstiku Uz miša koj služi za precizno nišanjenje, recimo, kod daljinskog "hvatanja" neprijatelja u missile lock :) sve ostalo je paćenje :)
simulacije.462 morkin,
> Vishe mi se smuchilo da veslam mishem po stolu a dzojstik nemam > nameru da kupujem ... Sa mišem nisam mogao da pređem 3/10 misiju (uništavanje kontejnera na površini Death Star). Batalio sam igru. Koji mesec kasnije zamoli me ortak da probam njegov džojstik da vidim da li radi (crko mu port). Ja sam uzeo X-Wing da probam "u praksi" i prešao tu misiju. Epilog: Kupio sam džojstik.
simulacije.463 lexus,
=> Vishe mi se smuchilo da veslam mishem po stolu a dzojstik => nemam nameru da kupujem ... Ti si samoubica ;) Nema pravog X-Winga bez džoje...
simulacije.464 lepiaf,
> Jel igrao neko SimCopter? > Igra je stvarno strava, posebno moguchnost da igrash svoj saveirani grad u > SimCityu2000. To je posebno cool, videti svoj grad u super 3d okruzhenju :) > Ono shto me nervira, zbog chega i pishem ovde, jeste da mi se pojavljuju > errori na svake 2sekunde. Taman kada uchitam igru i pochnem da igram, desi > se error. Pa me izbaci u win. I tako stalno... Nekad mozhe Retry kod errora, > pa mozhe da se nastavi igra, ali ipak i to je nesnosno. > Da li je to zato shto je igra bugovita ili je do mog hardvera ili pak do > nekih drajvera? Voleo bih da chujem josh nekog ko je igrao ovu igru... Igra je fenomenalna, ali meni se NE desavaju ti "ispadi" sistema. Mozda imash beta verziju? Ali imam drugi problem sa tom igrom. U misijama transporta i medivac, osoba(e) koje pokupim i odvedem do oznacenog mesta NECE da izadju iz helisha. Ako ih izbacim ruchno, kaze mi NON-MISION point i oduzima mi poene, pare i sl... I opet se vrate u vozilo. U chemu je fora? Vlada
simulacije.465 supers,
>> Jel igrao neko SimCopter? >> Igra je stvarno strava, posebno moguchnost da igrash svoj saveirani >> grad u SimCityu2000. To je posebno cool, videti svoj grad u super >> 3d okruzhenju :) Jel može za mene sa jevtinijim ulaznicama kratak opis SimCoptera? Jel i to simulacija grada kao Simcity ili nešto drugo? >> Ono shto me nervira, zbog chega i pishem ovde, jeste da mi se >> pojavljuju errori na svake 2sekunde. Taman kada uchitam igru i >> pochnem da igram, desi se Postoji li negde ispravna verzija?
simulacije.466 ranx,
> Igra je fenomenalna, ali meni se NE desavaju ti "ispadi" sistema. > Mozda imash beta verziju? Ali imam drugi problem sa tom igrom. U misijama A možda imaš problem sa hardverom?
simulacije.467 darth.vader,
>> Ti si samoubica ;) >> Nema pravog X-Winga bez dzoje... Phu bre ljudi, pa ja sam i Tie i X-Wing presao samo sa misem, i mogu vam reci da mi ne predstavlja neki problem... :)
simulacije.468 borisl,
> Jel igrao neko SimCopter? > Da li je to zato shto je igra bugovita ili je do mog hardvera ili pak do > nekih drajvera? Voleo bih da chujem josh nekog ko je igrao ovu igru... I kod mene je isto,javlja neki C++ error i trazi debuger...
simulacije.469 the.edge,
T?>> Jel moze za mene sa jevtinijim ulaznicama kratak opis SimCoptera? T?>> Jel i to simulacija grada kao Simcity ili nesto drugo? To je simulacija nad gradom :) Izuzetno dobro uradjena (zahteva jaku mashinu). Mozhesh da pochnesh u nekom od vech ponudjenih gradova ili da sam ubacish svoj *.sc2 fajl u direktorijum, i da ga zatim startujesh i vidish kako tvoj grad izgleda u 3d okruzhenju. :) Stvarno phenomenalno. Cilj je da vozish helikopter i sprechavash nesreche koje se javljaju u gradu. Ti si rescue guy. ;) Ali to nije uopshte lako, jer sve ide od sluchaja do sluchaja. T?>> Postoji li negde ispravna verzija? Pa ne znam. Vidish, lepiafu sve radi ok, a meni i josh jednom isto zeza... AcCeSS DeNiED
simulacije.470 the.edge,
T?>> Igra je fenomenalna,ali meni se NE desavaju ti "ispadi" sistema. E, jel zauzima 20disketa tvoja verzija? Ako da, onda najverovatnije imamo istu. I koju graf. karticu imash? T?>> NECE da izadju iz helisha.Ako ih izbacim ruchno,kaze mi NON-MISION T?>> point i oduzima mi poene,pare i sl...I opet se vrate u vozilo.U chemu T?>> je fora? Pojma nemam, ja ne znam ni vodeni shmrk da ispalim a kamoli to. o:) AcCeSS DeNiED
simulacije.471 the.edge,
T?>> I kod mene je isto,javlja neki C++ error i trazi debuger... E to. Takodje. Taj C++ error je najgori, jer neki put dobijem neki s3blabla error, ali mozhe Retry tako da kad nekoliko puta pritisnem to dugme, mogu da nastavim igru. Medjutim, kad mi se pojavi c++, retry ne pomazhe, moram trenutno da napustim igru. ;((( Ugradjena je moguchnost saveiranja pozicije ako ti pukne igra, ali shta mi vredi kad ne mogu ni 10minuta poshteno da igram :(( AcCeSS DeNiED
simulacije.472 the.edge,
Pitanje u vezi simcoptera. Kad se skrshim sa helikopterom, pojavim se ponovo na aerodromu. Medjutim ni traga od helikoptera?!? Ja lutam ko kreten oko hangara, ali nishta. Jel i to neki bag?! AcCeSS DeNiED
simulacije.473 lexus,
=> Phu bre ljudi, pa ja sam i Tie i X-Wing presao samo sa => misem, i mogu vam reci da mi ne predstavlja neki problem... :) Kada budeš probao Joystick, bacićeš miša ;)
simulacije.474 sfilip,
>>> Ti si samoubica ;) >>> Nema pravog X-Winga bez dzoje... > >Phu bre ljudi, pa ja sam i Tie i X-Wing presao samo sa >misem, i mogu vam reci da mi ne predstavlja neki problem... :) :) nema teorije da pređeš ceo TIE/Fighter sa dodatnim misijama na medium, a kamoli na hard nivou bez džojstika :)
simulacije.475 nenad,
> Medjutim, kad mi se pojavi c++, retry ne > pomazhe, moram trenutno da napustim igru. ;((( Očigledno ste se dokopali neke razvojne verzije pune debug koda.
simulacije.476 darth.vader,
>> => Phu bre ljudi, pa ja sam i Tie i X-Wing presao samo sa >> => misem, i mogu vam reci da mi ne predstavlja neki problem... >> :) >> Kada budes probao Joystick, bacices misa ;) Imam dzojstik otkad imam i misa, ali sam ipak presao sve sa misem. Po meni, lakse je :)
simulacije.477 darth.vader,
>> :) nema teorije da predes ceo TIE/Fighter sa dodatnim misijama >> na medium, a kamoli na hard nivou bez dzojstika :) E, stvarno, imam dodatne misije, ali nemam crack za sifre :(((((((((( Dodatne misije se zovu koliko ja znam 'Defender of the Empire' ili tako nesto. Dajte mi crack, pa da vidite!!!
simulacije.478 mango,
>=> Phu bre ljudi, pa ja sam i Tie i X-Wing presao samo sa >=> misem, i mogu vam reci da mi ne predstavlja neki problem... :) > > Kada budes probao Joystick, bacices misa ;) Osecaj igranja Moystick-om je neuporedivo bolji nego igranja misem:)))
simulacije.479 borisl,
> Jel igrao neko SimCopter? > Igra je stvarno strava, posebno moguchnost da igrash svoj saveirani grad u Ima jedna zanimljivost vezana za ovu igru.Naime,na kraju igre postoji scena gde muskarac muskarcu onako prijateljski zavali jezicinu u krajnike. "Maxis" je navodno odmah otpustio programera Jacquesa Sevrina cija je to ideja bila,izbacio tu scenu iz igre i povukao iz prodaje verziju koja nije prepravljena.Tako, postoje najmanje dve oficijelne verzije igre. Kako mozete proveriti da li vasa verzija ima "slobodnu scenu" ? Ovako: Kada ste u igri,aktivirajte cheat kombinacijom ctrl-alt-X. ukucajte: Warp me to career : 29 i to bi trebalo da vas odvede na poslednji nivo.Tada ponovo aktivirajte cheat,i ukucajte: Been there,done that i trebalo bi da ste stigli do zgrazavajuce scene ;). Moram da napomenem da kod mene ovo ne radi,ja imam onu bugovitu verziju igre,mozda je to ustvari ta cenzurisana. Inace , sve ovo je preuzeto iz Sveta kompjutera 2/97.
simulacije.480 the.edge,
T?>> Ima jedna zanimljivost vezana za ovu igru.Naime,na kraju igre postoji T?>> scena gde muskarac muskarcu onako prijateljski zavali jezicinu u T?>> krajnike. "Maxis" je navodno odmah otpustio programera Jacquesa T?>> Sevrina cija je to ideja bila,izbacio tu scenu iz igre i povukao iz T?>> prodaje verziju koja nije prepravljena.Tako,postoje najmanje dve T?>> oficijelne verzije igre. Kako mozete proveriti da li vasa verzija ima T?>> "slobodnu scenu" ? T?>> Inace ,sve ovo je preuzeto iz Sveta kompjutera 2/97. Vidim da svet kontejnera vishe nije ni to vech svet djubreta ;) Takva lazh...to samo oni. Da bi takva scena uopshte bila uradjena potreban je dobar artist (3d modelar) i programer da to uskladi. Dakle suvishe ljudi za tako neshto "skriveno". Da ne kazhem shto se to odvija na kraju, a pre bilo kakve prodaje celu igru pogledaju ljudi koji su na chelu firme. Dakle, takva scena je nemogucha. AcCeSS DeNiED
simulacije.481 schef,
][ Dakle, takva scena je nemogucha. E kad ti počneš da oponiraš proliv dobijem. ;) Ma, smak sveta bi bio kada se ti ne bi javio da nešto ne dovedeš u pitanje... Zašto je nemoguće? Misliš da jedan čovek sam to ne može da uradi? :) Uostalom, vrlo je moguće da je to promaklo ljudima koji su pregledali igru jer u tekstu NIGDE ne piše da je ta scena veličine ekrana. :) Možda je samo usitnjeno u nekom ugliću... ;)
simulacije.483 the.edge,
T?>> E kad ti pocnes da oponiras proliv dobijem.;)Ma,smak sveta bi bio kada T?>> se ti ne bi javio da nesto ne dovedes u pitanje... Eh da znash. I ja kad vas (ne konkretno tebe) chitam po konferencijama, dobijam prolivchine, povrachanje i alergiju. Bash kritichno eh? T?>> Zasto je nemoguce? T?>> Mislis da jedan covek sam to ne moze da uradi?:) Uostalom,vrlo je T?>> moguce da je to promaklo ljudima koji su pregledali igru jer u tekstu T?>> NIGDE ne pise da je ta scena velicine ekrana.:)Mozda je samo usitnjeno T?>> u nekom uglicu...;) Pa evo zashto: animaciju nije lako uraditi, pogotovu shto zna da je to "zabranjeno" i shto zna da mu to ne bi dodalo extra profit. Drugo, sam nije to uradio, jer profesionalni programer u nekoj jakoj firmi nikad ne crta - to rade artisti. Treche: tu igru nije sam programirao pa da stavi onda shta on hoche, vech chitav tim ljudi, koji poznaju dobro sve kodove u igri. Chetvrto: posle finalizacije, glavni i lead programer sve pregledaju i potom daju na testiranje. Peto: cela igra prodje beta test fazu, pri chemu rachunash da je bar 50oro ljudi igralo tu igru i testiralo je od A do SH. ;) Dakle, ako ta pederska animacija prodje kroz sve ove filtere nek sve ide do djavola. Btw: Ovu glupu diskusiju si ti zapocheo, da ne bi posle bilo "ja kriv". ;) AcCeSS DeNiED
simulacije.484 lepiaf,
Imam verziju SIm Coptera od 30 disketa... pishe FINAL, dakle ko 'oce neka viche... Inache MNOGO zarazna igra... I radi sve kako treba sada... Vlada
simulacije.485 inferno,
Subject: X-Wing i igrarije Ů│ ˙ Vishe mi se smuchilo da veslam mishem po stolu a dzojstik nemam Ů│ ˙ nameru da kupujem ... Elem, X-Wing je za mene najbolja igra ikad napravljena. Od kad je izašla pa sve do danas stoji na mom disku. Zbog nje sam i kupio džojstik što i tebi toplo preporučujem, jer sa mišem to nije to (to je bildovanje desnog bicepsa), a tastatura i simulacije letenja nikad nisu imale mnogo veze.. ;)
simulacije.486 n.ceh,
Sf> :) nema teorije da pređeš ceo TIE/Fighter sa dodatnim misijama na Sf> medium, a kamoli na hard nivou bez džojstika :) AAAAA! Instalirao sam ponovo Xwing i Tie Fighter pre neki dan, podstaknut ovdašnjom diskusijom, i gle tuge! Kada mi je utaknut džojstik, igra se Blokira. Pređe intro, stigne do kalibracije džojstika, proleti mi par ekrana (centriranje valjda) i kaže "push the stick to the upper left corner and press a button" ili nešto tome slično, ali ne reaguje ni na šta, osim na sveto trojstvo (CTRL+ALT+DEL). Šta mu je (c) Topalovići Ceh.
simulacije.487 nenad,
Nove datoteke: dos\fun\*.* ------------------ tdordemo.r00 2813k ű Accolade Test Drive: Off-Road (trke džipova) #2/5 tdordemo.r01 2813k ű Accolade Test Drive: Off-Road (trke džipova) #3/5 tdordemo.r02 2813k ű Accolade Test Drive: Off-Road (trke džipova) #4/5 tdordemo.r03 2126k ű Accolade Test Drive: Off-Road (trke džipova) #5/5 tdordemo.rar 2813k ű Accolade Test Drive: Off-Road (trke džipova) #1/5 Ime sve kaže, verujem da će one koji poslednjih 5 godina čekaju Test Drive 4 ovo zanimati. Ja ću samo da dodam da zahteva solidnu mašinu, ali da u "Modu X" i kada se "isključi nebo" sasvim lepo radi, kao i da je ovo beta-preview, pa ima nekih bubica - na primer zahteva da bude učitan drajver za CD, inače ne radi.
simulacije.488 vector,
■ dos\fun\*.* ■ ------------------ ■ tdordemo.r00 2813k ű Accolade Test Drive: Off-Road (trke dzipova) #2/5 ■ tdordemo.r01 2813k ű Accolade Test Drive: Off-Road (trke dzipova) #3/5 ■ tdordemo.r02 2813k ű Accolade Test Drive: Off-Road (trke dzipova) #4/5 ■ tdordemo.r03 2126k ű Accolade Test Drive: Off-Road (trke dzipova) #5/5 ■ tdordemo.rar 2813k ű Accolade Test Drive: Off-Road (trke dzipova) #1/5 (...) ■ Ime sve kaze, verujem da ce one koji poslednjih 5 godina cekaju ■ Test Drive 4 ovo zanimati. Ja cu samo da dodam da zahteva solidnu (...) Mene zanima ;), ali zar to nije moglo u arhive od po 1MB ? Da bih ovo preneo, treba sve da prebacim u PAD, da ove datoteke podelim (split) na delove od po 1MB i da to sebi saljem na MAIL da bih fajlove lakse preneo. 2,8 + 2,8 + 2,8 + 2,1 + 2,8 = 13,3 MB = nesto vise od 140 minuta ! O:))
simulacije.489 the.edge,
Nikakva podela ti ne treba - Zmodem je tu! AcCeSS DeNiED
simulacije.490 ranx,
> Mene zanima ;), ali zar to nije moglo u arhive od po 1MB ? Da bih ovo > preneo, treba sve da prebacim u PAD, da ove datoteke podelim (split) na > delove od po 1MB i da to sebi saljem na MAIL da bih fajlove lakse preneo. Nije baš tako. Počneš DL, a kad pukne veza ili ti istekne vreme, pozoveš ponovo i opet zadaš komandu za DL istog fajla. Crash recovery sam nastavlja tamo gde je stao...
simulacije.491 sfilip,
Zanimaju li nekoga sledeći diskovi: Tie Fighter Collection Disk (640*4xx), dodatne misije i poneka animacijica :) US navy fighters Apache Master Of Orion 2
simulacije.492 darth.vader,
>> Tie Fighter Collection Disk (640*4xx), dodatne misije i poneka >> animacijica :) Ovaj imam, i sta da kazem... U odnosu na stari Tie Fighter je revolucionaran. Rulez, nema sta :) Jos ima i interni graber, tako da mozes da pokupis koju oces slichicu :) See ya, Darth :)
simulacije.493 sfilip,
>Ovaj imam, i sta da kazem... U odnosu na stari Tie Fighter je >revolucionaran. Rulez, nema sta :) >Jos ima i interni graber, tako da mozes da pokupis koju oces slichicu :) e, fala na reklami ;) da, trebao sam da napišem i neke opise al' ajde.... kolko sam ja čuo, T/F vs X-Wing neće imati kampanje uopšte, tj ovo je najkompletnija kolekcija svih imperial kampanja, a tako će i ostati jer će u ovoj novoj biti samo pokoja misija a ne i kampanje :) a s' obzirom da je u hi res, igra je stvarno do sada najbolja te vrste :)
simulacije.494 darth.vader,
>> e, fala na reklami ;) Ma nema problema ;) 50% ;))) >> kampanje :) a s' obzirom da je u hi res, igra je stvarno do >> sada najbolja te vrste :) Sto se ne moze reci za X-Wing CD ;>>>>>
simulacije.495 sfilip,
>>> kampanje :) a s' obzirom da je u hi res, igra je stvarno do >>> sada najbolja te vrste :) > >Sto se ne moze reci za X-Wing CD ;>>>>> zezaš? to postoji? e je*iga.... a taman sam rekao sebi, prestajem sa igrama.... ;)
simulacije.496 darth.vader,
>> zezas? >> to postoji? >> e je*iga.... a taman sam rekao sebi, prestajem sa igrama.... >> ;) Ne bih reko da se zezam ;) See ya, Darth :)
simulacije.497 mrsan,
Ako je neko uspeo da skine TEST DRIVE OFF ROAD onda evo sifre koju sam slucajno provalio : Umesto imena ukucajte MSA i dobicete jos trje kola.
simulacije.498 n.ceh,
Mr> Ako je neko uspeo da skine TEST DRIVE OFF ROAD onda evo sifre koju Mr> Umesto imena ukucajte MSA i dobicete jos trje kola. Skinuo ja, ali me zeza, kaže nema dovoljno memorije, a imam 8Mb, proverio sam i sa mem /c komandom, i ima dovoljno slobodne (oko 7.3). A kad startujem sa VM setovanjima ili iz windowsa95 pukne ubrzo po početku vožnje. Koji mu je kuwac? Čeh
simulacije.499 mrsan,
Veruj mi nemam pojma o cemu se radi! Ali veruj mi meni je igra HAOS! Ja pokrecem iz DOS-a ali imam 16Mb tako da nebih znao da ti kazem da li treba 16 ili jednostavno nesto zeza.
simulacije.500 n.ceh,
Mr> Ako je neko uspeo da skine TEST DRIVE OFF ROAD onda evo sifre koju Mr> sam slucajno provalio : Mr> Umesto imena ukucajte MSA i dobicete jos trje kola. Meni nešto neće. Čeh
simulacije.501 ivantod,
> Skinuo ja, ali me zeza, kaže nema dovoljno memorije, a imam 8Mb, proverio > sam i sa mem /c komandom, i ima dovoljno slobodne (oko 7.3). A kad startujem > sa VM setovanjima ili iz windowsa95 pukne ubrzo po početku vožnje. > Koji mu je kuwac? Misilm da zahteva 16MB. Tačnije, pri startovanju "pojede" 7.5 a za posle ne znam. U svakom slučaju, na 16 definitivno radi. Ivan
simulacije.502 djanjusevic,
Nezvanizni update za GP2( '97 sezona ). gp2_97up.exe
simulacije.503 epson,
│ Meni nešto neće. └───────────────────────────────────────────────── Možda ima full verziju .
simulacije.504 nenad,
Nešto za one koji igraju FIFA 97: FIFA 97 European Roster Update By Paul Gregory pgregory@uic.edu http://www2.uic.edu/~pgregory/fifa97.html Last update of database file: 2/27/97 What this is: Using the Tranfer system in EA Sports FIFA 97 I have been updating the European club rosters. So far I have completed the following leagues: England, Spain, Italy, Germany. France next. roster.zip
simulacije.505 nenad,
Takođe za igrače FIFA 97 fudbala, dokument koji je išao uz demo verziju igre, značajan po tome što sadrži i detaljno objašnjenje i spisak svih komandi. fi97-kom.zip
simulacije.506 nenad,
I na kraju da kažem svoje mišljenje o ovoj igri. Za mene je ona totalno razočarenje, ništa posebno novo nema u odnosu na staru, čak su i upropastili atmosferu (lošija je publika). Zakomplikovali su igranje (promenili komande - a ništa posebno novo), a ono što je najvažnije - i dalje je user interface kao da je igra skinuta sa Amige ili neke konzole... I kad pobediš na turniru moraš dva puta da klikćeš na exit i na potvrdu. Važno da su pokrili Malezijsku ligu, a što nema ni svih evropskih reprezentacija, to nema veze...
simulacije.507 swix,
Hvala :) btw. a da mail poshaljes da se dogovorimo ?
simulacije.508 junior,
> I na kraju da kažem svoje mišljenje o ovoj igri. Znaš šta, igrao sam je par puta kod ortaka, i svaki put sam imao sledeći osećaj - da gledam utakmicu, a nijednom se nisam uživeo, kao da je sam igram. Ni trunke onog feelinga iz '96-ice, a glupe golove koji se daju sa pola terena (mnogo bagovito, bre) da ne spominjem. Jedan takav gol (a možeš 10 da ih daš) ti upropasti celu utakmicu. BTW, za one koji ne znaju - dođite na pola terena, sa leve ili desne strane, i zatim šutirajte na gol (D) sa suprotnim felšom. Ukoliko lopta ide u gol, završiće u golu, jer golman ne reaguje na takvu loptu. To znači, da svaki put, ukoliko imate "boljeg" igrača, možete da postignete gol. Bedak.
simulacije.509 lexus,
=> Bedak. Ljudi božiji, a zašto se uopšte gubite sa tim fifama? Uzmete lepo Sensible i igrate se do mile volje. Imate atmosferu, brzinu, lepe golove... SVE! Prava Engleska liga. I Sensible ima nešto što se može nazvati cakom za gol, ali ona ne pali svaki put... BTW i Fifa 96 ima caku za gol, desno krilo napravi prodor do ugla šesnaesterca i centrira, ukoliko je centarfor iole dobar, ubaciće loptu glavom...
simulacije.510 nenad,
> trunke onog feelinga iz '96-ice, a glupe golove koji se daju sa pola > terena (mnogo bagovito, bre) da ne spominjem. Jedan takav gol (a možeš 10 > da ih daš) Nisam znao za te golove, ali me je najviše iznerviralo kada sam već nakon 5 minuta igre pronašao "šemu" za davanje golova koja pali tek nešto ređe od one sa centaršutom u 96-tici.
simulacije.511 junior,
> Nisam znao za te golove, ali me je najviše iznerviralo kada sam > već nakon 5 minuta igre pronašao "šemu" za davanje golova koja > pali tek nešto ređe od one sa centaršutom u 96-tici. Znam, golovi se prilično lako postižu, ako izbiješ sam pred golmana, ali ona fora sa centaršutom/šutom_na_gol ima neku dozu realnosti, a btw, to može da se odbrani (ukoliko izblokiraš igrača koji centrira, ili ako istog srušiš, ili ako srušiš onog u šesnaestercu), dok ovde je baš glup bag - golman stoji na golu (znači nije istrčao), a loptu samo isprati pogledom. '96-ica ima mnogo bolju atmosferu. '97-ica ima bolju muziku :) Dok je u NBA Live obrnut slučaj ;)
simulacije.512 superhik,
=:> BTW i Fifa 96 ima caku za gol, desno krilo napravi prodor do =:> ugla šesnaesterca i centrira, ukoliko je centarfor iole =:> dobar, ubaciće loptu glavom... Pa i u pravom fudbalu to pravilo važi, al' ajde ti prođi do ugla šesnaesterca, po strani (svaki put!)
simulacije.513 lexus,
=> Pa i u pravom fudbalu to pravilo važi, al' ajde ti prođi do => ugla šesnaesterca, po strani (svaki put!) Pa, u pravom fudbalu se desi da protivnički odbrambeni igrač skoči i izbaci loptu, a ovde se ne dešava. A dovoljno je tri puta proći po strani i tako pobediti :)
simulacije.514 epson,
│ šesnaesterca i centrira, ukoliko je centarfor iole dobar, ubaciće └───────────────────────────────────────────────── Ili iz kornera, namincaš na belu tačku i felš ....
simulacije.515 epson,
│ Dok je u NBA Live obrnut slučaj ;) └───────────────────────────────────────────────── NBA Live 97 ko nije igrao, nek obavezno proba, neće zažaliti .
simulacije.516 geronimo,
Ovo mozda i nije za simulacije ali treba mi jedan fajl od igre EXTREME GAMES( ono sa trkom rolera skejtera itd..) fajl je:pc1rom.bit
simulacije.517 miskop,
--> NBA Live 97 ko nije igrao, nek obavezno proba, nece zazaliti . Na kojoj minimalnoj konfiguraciji vredi probati NBA Live 97?
simulacije.518 epson,
│ vredi probati NBA Live 97? └───────────────────────────────────────────────── Podnošljivo je bilo na 480 80 Mhz/ 32 MB rama . Nije bilo seckanja, ali se imao utisak da ide malkice sporije nego što treba . Na P5 100 Mhz/ 32 MB rama išlo je sve glatko . Inače instalirano na disku je bio minimum, u oba slučaja .
simulacije.519 swix,
> Podnosljivo je bilo na 480 80 Mhz/ 32 MB rama . Nije bilo seckanja, ali > se imao utisak da ide malkice sporije nego sto treba . Na P5 100 Mhz/ 32 Nemora bas 32 Mb RAM-a. Moze i na 16. Kod mene na K5 sa 16 Mb radi skoro savrseno.Samo malo secka (ali bas bas malo) kad igram u visokoj rezoluciji bez onog glupog preplitanja.
simulacije.520 mikson,
Da li je neko igrao PRIVATER2. Ako jeste molio bih za pomoc. Imam dva pitanja: 1.Kako da ukljucim lasere tokom leta(po uputstvu nece kaze mi da nemam, mozda treba da se kupi,gde?kako?) 2.Kada pocnu video sekvence igra se blokira i mora da se resetuje)ne verujem da je u pitanju kompjutert jer imam pentium na 32 meg itd...133mgh.... Unapred hvala.
simulacije.521 ranx,
> 2.Kada pocnu video sekvence igra se blokira i mora da se Da nije problem u CD drajveru, što je kod WC4 znao da bude slučaj?
simulacije.522 livan,
Imam jedan mali problem pa ako neko moze da mi pomogne. Instalirao sam Microsoft Flight Simulator 5.1 ali nemam nikakvo uputstvo. Ako neko ima nesto sto bi mi bilo od koristi, pa makar i spisak tastera koji su aktivni sa opisom, bio bih mu zahvalan da mi to posalje na mail.
simulacije.523 zmdjokic,
> Imam jedan mali problem pa ako neko moze da mi pomogne. > Instalirao sam Microsoft Flight Simulator 5.1 ali nemam nikakvo > uputstvo. Ako neko ima nesto sto bi mi bilo od koristi, pa > makar i spisak tastera koji su aktivni sa opisom, bio bih mu > zahvalan da mi to posalje na mail. Imas opis u Svet igara br. 14. Pozdrav!
simulacije.524 mikson,
Da li je neko igrao Privater2. Ako jeste da li moze da mi neko posalje neka varanja i tako nesto. Da li neko zna da mi kaze zasto ne mogu da pucam??????????? Probao sam sve i po uputstvu i sa kupovinom necega ali nece. Pomagajte! P.S.Sledeci put saljem ja neka varanja!
simulacije.525 milosh,
ko neko ima 386 i 2400 modem ovo je savršeno. Mora se raspakovati u c:\retal i setovati. Sjajna simulacija za spore makine. retal.exe
simulacije.526 libermil,
>> ko neko ima 386 i 2400 modem ovo je savrseno. >> Mora se raspakovati u c:\retal i setovati. >> Sjajna simulacija za spore makine. Diplomirao sam igru 4 puta, a kao dokaz... retal.log
simulacije.527 valoj,
Zna li neko provereni init string za TI 33.6 koji radi u F1GP2. Unapred hvala
simulacije.528 vector,
│ Zna li neko provereni init string za TI 33.6 koji radi u F1GP2. └───────── Ja imam TI33600 i probao sam GP2 preko modema. Obojica smo stavili 25 fps, medjutim, islo je dosta sporo (mozda zbog njegove 486-ice ;) a init string koji sam koristio je standardni: AT X3 &K0 &M0. Znaci, iskljucena je korekcija gresaka kao i kompresija podataka. Da li neko zna gde moze da se nabavi F1GP (prvi deo), verzija 1.05 ?
simulacije.529 darth.vader,
>> Da li neko zna gde moze da se nabavi F1GP (prvi deo), verzija 1.05 ? Jel to ono sa dodacima za modemsko igranje ? Ako jeste, pogledacu da li ja imama upgrade za istu :) See ya, Darth :)
simulacije.530 epson,
│ Znaci, iskljucena je korekcija gresaka kao i kompresija podataka. └───────────────────────────────────────────────── Što ?
simulacije.531 vector,
│ Jel to ono sa dodacima za modemsko igranje ? └───────── Jeste. :) Ja sam nekako uspeo da nabavim verziju 1.04, medjutim procitao sam neki txt o bagovima te verzije ili tako nesto pa me cisto zanima da li kod nas uopste moze da se nabavi ta verzija (1.05). Inace, vecina "software dealera" ima samo verziju 1.03 koja ne podrzava modemsko igranje.
simulacije.532 vector,
│ Sto ? └───────── Evo izvoda iz readme.txt fajla za prvi deo igre : │ In order for the game to work smoothly via a modem │ connection, the mode must be set-up up in a particular │ way. To keep the simulation running in real time it │ requires the modem to pass the data through immediately │ and not buffer or compress it as would be needed for a │ file transfer. Also the game performs its own error │ checking based on a packet system, so it is recommended │ that you turn the modem error checking off, as this can │ also delay data passage. Unfortunately, there is no │ standard set of commands to do this across all Hayes │ Compatible modems; we have included sample initialisation │ strings for some makes below, but if your modem is not │ included you may need to look up codes in your modem │ manual. │ │ In summary, we recommend that you: │ 1. Turn compression off │ 2. Turn error checking/control off └───────── Ako neko ima upgrade sa verzije 1.04 na verziju 1.05 neka salje na mail. :)
simulacije.533 djanjusevic,
>> >> Da li neko zna gde moze da se nabavi F1GP (prvi deo), verzija 1.05 ? >> Zvanicni update za WC/F1GP na 1.05 f1gpe.rar
simulacije.534 darth.vader,
>> Inace, vecina "software dealera" ima samo verziju 1.03 koja ne podrzava >> modemsko igranje. Da, znam, ali koliko sam primetio, postoje razni updateovi medju kojima je i za modem play... BTW, CD mi sada nije tu, ali doci ce za par dana, pa cu videti da li imam taj update... See ya, Darth :)
simulacije.535 vitez.koja,
#=>│ Znaci, iskljucena je korekcija gresaka kao i kompresija #=>│ podataka. #=> Što ? Standardni postupak pri igranju preko modema. Kod ovakvih igara, paket podataka koji nije stigao na vreme je zastareo i nepotreban, jer se u međuvremenu desilo nešto u igri i paket nosi (sada) pogrešne informacije. Zato se isključuje korekcija - ako prođe prođe, ako ne za njim više nema potrebe - proći će drugi iza njega.
simulacije.536 junior,
> Zvanicni update za WC/F1GP na 1.05 Jel' taj beše podržava modemsku igru?
simulacije.537 n.ceh,
E, čoveci! Rešio sam da otpakujem destruction derby i igram se malo, ali me zeza njegov cdemu2 (laže igru da je subst-ovan drajv u stvari CDROM). Kaže nekoliko puta invalid mscdex function (ili tako nešto) ali prođe. Onda mi se javi general protection fault kod dos4gw-a, i računar se toliko zaglupavi da pomaže samo hard reset. Koristim w95, tj. _command prompt only_ ili _safe mode command prompt_ opcije iz bootup menija. Koji mu je? Čeh
simulacije.538 djanjusevic,
>> > Zvanicni update za WC/F1GP na 1.05 >> >> Jel' taj bese podrzava modemsku igru? Sve verzije podrzavaju igru preko modema, neke bolje, a neke slabije. :)
simulacije.539 alec,
> Koji mu je? Probaj da ubacis neki CDu drajv, znaci bez fakecd i sl. gluposti. Ja sam tako igrao, mada nece da upali sa svakim CD-om.
simulacije.540 vaiv,
Imam igru "DETROIT" i u Üpici igre pojavljuju se slike automobila. Slike su od najstarijeg do naj modernijeg auta. Kada poŔnem igru nalazim se u januaru 1908(ili oko 1908) Tu pravim najprimitivnije automobile.Zna li neko Üifru ili foru kako da pravim moderna kola? Kada napravim kola i ugradim sve i svaÜta i stavim ga na probu i stavim sve testove (test all)sve je dobro sem odr×avanja na putu. Zna li neko kako da zaokrenem a da se model ne skrÜi? Ako neko mo×e da mi pomogne neka me kontaktira? P.S.Ovu igru preporuŔujem ljubiteljima automobilske industrije. POZDRAV VAIV
simulacije.541 junior,
> Sve verzije podrzavaju igru preko modema, neke bolje, a neke > slabije. :) Bogami, u mojoj ne postoji opcija 'modem play'. PS. Jeste, stara je 5-6 godina :)
simulacije.542 swix,
-=>>> Inace, vecina "software dealera" ima samo verziju 1.03 koja ne podrzava -=>>> modemsko igranje. -=> -=> Da, znam, ali koliko sam primetio, postoje razni updateovi medju kojima -=> je i za modem play... -=> -=> BTW, CD mi sada nije tu, ali doci ce za par dana, pa cu videti da li imam -=> taj update... -=> -=> See ya, Darth :) Imam ja tu verziju na hardu. Sad mogu ti je nekako iseckam pa da ti pošaljem ono najbitnije, a može se videti šta je bitno a šta nije. Neverujem da su menjali i neke DAT file-ove tipa HELMETS,TRACKPIX itd. a oni zauzimaju oko 2,2 MB od 3,8. To znači da treba izvršiti selekciju nad cca 1,5 Mb što i nije tako teško. Ako baš mora mogu ti šaljem i svih 1,5 Mb. Pozdrav! p.s. ako ovo već nije zakasnilo
simulacije.543 swix,
-=>> Koji mu je? -=> -=> Probaj da ubacis neki CDu drajv, znaci bez fakecd i sl. gluposti. Ja sam -=> tako igrao, mada nece da upali sa svakim CD-om. Sa muzičkim neradi, ali sa svakim koji ima na sebi PC-u čitljvih podataka radi (ko zmaj). Pozdrav!
simulacije.544 darth.vader,
>> To znaci da treba izvrsiti selekciju nad cca 1,5 Mb sto i nije tako tesko. >> Ako bas mora mogu ti saljem i svih 1,5 Mb. Ma meni ne treba, koliko se secam, vector je trazio ;)
simulacije.545 n.ceh,
-=>> Koji mu je? -=> Probaj da ubacis neki CDu drajv, znaci bez fakecd i sl. gluposti. Ja sam -=> tako igrao, mada nece da upali sa svakim CD-om. Sw> Sa muzičkim neradi, ali sa svakim koji ima na sebi PC-u čitljvih Sw> podataka radi (ko zmaj). Uspelo. 10X!! Čeh
simulacije.546 geronimo,
-^- Koji mu je? Probaj iz Dosa.
simulacije.547 legolas,
Pitanje za one koji su igrali Stars Demo: zasto mi se blokira kada uradim view na bitku? Ne verujem da je mem u pitanju (24Mb), mozda je Win95? Salut Legolas
simulacije.548 guta,
- novo - windows\fun\themes\*.* ------------------ f1gp2.zip 497k ű Tema iz video igre: Formula 1 Grand Prix 2 Desktop tema za Microsoft Plus!
simulacije.550 zoran.r,
NEED FOR SPEED II Šifre: HOLLYWOOD.........bonus staza ARMYTRUCK.........vojni kamion BMW...............bmw BUS...............školski autobus MERCEDES..........mercedes MIATA.............mazda QUATTRO...........audi SEMI..............kamion VOLVO.............volvo VANAGON...........folksvagen kombi VWBUG.............buba PIONEER...........skrivena kola dobijaju jači motor LANDCRUISER.......tojota JEEPYJ............džip Šifre kucati na bilo kojem ekranu.
simulacije.551 n.ceh,
E, gameri, ima li neko spisak komandi i/ili opis za F14 (Mindscape) Sviđa mi se igra, ali mislim da ima još mnogo forica o kojima ja nemam pojma...
simulacije.552 n.ceh,
Ajde, nije valjda da NIKO nema nešto o "F14 Fleet Defender"? Pliiiiiz? Čeh
simulacije.554 rades,
> Ajde, nije valjda da NIKO nema nesto o "F14 Fleet Defender"? Jel' mislis na staru igru - 2-3 diskete? > Pliiiiiz? Ajde, kad tako lepo molis, evo: :) Nekoliko zanimljivosti + odredjene komande: U igri se pojavljuju i dva tipa nasih aviona: J-22 Orao i G-4 Ga- leb, ali samo u okviru vezbe (opcija Scramble), dok ih u norma- lnom scenariju nema. Podrucje Balkana, a samim tim i Bosne, je izvan tokova igre (najsevernije podrucje vezano za igru je juzni deo Italije). Radar se moze postaviti na 3 nivoa realnosti. Najbolje je koristiti standardnu realnost, posto ces tada imati najmanje problema. Pilot F-14 se navodi na onaj cilj koji mu obelezi navigator na radaru. To je slucaj kada je nivo realnosti za radar veci od standardnog. U standardnom rezimu pilot u pre- dnjoj kabini moze sam da zahvata cilj na svom radaru u donjoj polovini ekrana, a da pri tom ne mora da prelazi u kabinu navi- gatora. U tom slucaju kompjuter bira sam nacin zahvata radara. Evo postupka kako se hvata cilj u standardnom nacinu. Domet ra- dara se menja sa 'Z' i 'X' od 10 do 200 milja. Tvoji avioni su plavi, a protivnicki crveni. Zahvatati se mogu samo oni avioni koji su ispred tvog aviona. Zahvat se vrsi pritiskom na 'L', a sa 'K' se ponistava.Zahvaceni cilj ce biti belo uokviren.Kada cilj dodje u domet trenutno odabranog oruzja, okvir pocinje da pulsira. Tada se moze izvesti lansiranje rakete. Radar u prednjoj kabini je u donjoj polovini ekrana ('2' na numerickoj tastaturi), a displej se aktivira sa 'Shift+R'.U odredjenim misijama se sa nosaca moze pozvati u pomoc dezurna grupa (Ready Five) sa 'Shift- F1' i oni u najkracem vremenu dolaze na mesto gde se nalazis. Vecina misija se ne moze zavrsiti na zadovoljavajuci nacin bez pomoci pratioca (Wingman). Pratilac je obicno vrlo pozrtvovan i kad jednom krene u borbu zna da se "zaboravi" , pa mu moras cu- vati ledja ili ga sa 'Alt+F9' vratiti iz borbe radi pregrupisa- vanja.Najbolje je da ga pitas koga napada da se ne bi obojica angazovali za isti cilj. Komunikacija se odvija u tom smislu da ti njemu izdajes pojednostavljena naredjenja.Na primer, ako zelis da pratilac napadne neki cilj prvo treba da ga selektujes sa 'L', onda pritisnes 'Alt-F2' i ako je sve u redu, pratilac ce odgovoriti sa "Boggey targeted". Kada vidis poruku "Fox 1" ili slicno ("Fox 2", "Fox 3"), to znaci da je ispalio raketu na cilj. Ostale komande pratiocu: Tasteri: Znacenje: Primer odgovora ili opcija: 'Alt-F1' Sta radis sada? "Engaging left leader" 'Alt-F2' Napadni selektovani cilj "Boggey targeted" 'A;t-F3' Formacija u letu 1. Parada (pritisni broj) 2. Krstarenje 3. Borbeni poredak 'Alt-F4' Ispitaj prostor 1. levo 2. desno 3. gore 4. dole 5. napred 'Alt-F5' Poziv u pomoc "I am on him..." 'Alt-F6' Pocisti prostor 1. levo 2. desno 3. napred 4. nazad 'Alt-F7' Sta nameravas? "Engaging left trial" 'Alt-F8' Stanje wingmana "Doing fine" 'Alt-F9' Vrati se u formaciju "Rejoining wing" 'Alt-F10' Vrati se na nosac "Roger" Nadam se da ce ti pomoci.
simulacije.555 n.ceh,
Ra> deo Italije). Radar se moze postaviti na 3 nivoa realnosti. Ra> Najbolje je koristiti standardnu realnost, posto ces tada imati Ra> najmanje problema. Pilot F-14 se navodi na onaj cilj koji mu Znam za to, ali malo je nerealno... A i oni teži nivoi imaju svoje prednosti. Na donjem radaru kod pilota ima i udaljenost, visina, i još neka oznaka u gornjem desnom uglu koja ne znam šta je. Takođe, za napredniji nivo radara, omogućeno je korišćenje raznih komandi radara za navigatora. Mala grupa komandi desno od gornjeg ekrana radara, bira vrstu/način rada radara, ali mi nije jasno koji za šta služi. PgUp i PgDn pomeraju crvenu liniju u sklopu nekog instrumena desno od ekrana, i takođe ne znam čemu služi. Taster Insert bira širinu skeniranja prostora ispred aviona, Delete bira vrstu radara, End bira između još neka dva režima koji su, mislim, obeleženi sa BRST i još nešto? Šta je sve to... 10x Čeh
simulacije.556 slick,
Znam da je matora igra, ali... Da nema mozda neko nekakav fix za Strike Commander od Origina. Radi se o tome da umesto autopilota (neophodan za igru) taster A aktivira EJECT...;) 10x
simulacije.557 null,
Moram priznati da me je aiwars (insect mind) malo razocarao, posto sam pre toga pokupio pcrobots. Inace pcrobots mi se vise dopao jer je moguce kretati robota u smeru od 360 stepeni, a koliko sam video u aiwarsu samo u 4 smera (ispravite me ako gresim) i sto aiwars ima nekakav basic dok u PCrobots-u mozes svoje cedo da napises u cemu zelis(ziveo watcom c/c++, sto pravi tako kratak i optimizovan kod :)) ) inace posto sam video ai wars samo na kratko da li moguce konfigurisati bubu npr koje ce oruzije da nosi i kog dometa ili koji stit nosi ili npr maximalnu brzinu bube itd. i cemu sluze sve one stvari na mapi.BTW ima li jos ovakvih igarai gde mugu se nabave, inace citao sam u pc.prog o nekakvom turniru na internetu o ovakkvim igrama gde se daju pravila igre a vi napisete program koji se bori protiv drugih programa. NULL P.S. Jel moze neko da mi malo bolje objasni ai wars, tj. kakve su mu sve mogucnosti.
simulacije.558 darth.vader,
>> (ispravite me ako gresim) i sto aiwars ima nekakav basic dok u PCrobots-u >> mozes svoje cedo da napises u cemu zelis(ziveo watcom c/c++, sto pravi tako >> kratak i optimizovan kod :)) ) inace posto sam video ai wars samo na kratko Ma taj Basic je najbolja stvar kod buba... BTW, mnogo ce da ti znaci za robote da li ce C ili ASM da ti napravi robota od 15K ili ce Basic da ti napravi isto samo u 60K... See ya, Darth :)
simulacije.559 space.ace,
> BTW, mnogo ce da ti znaci za robote da li ce C ili ASM da ti > napravi robota od 15K ili ce Basic da ti napravi isto samo > u 60K... U suštini, nije važan jezik, jer se isto deli vreme svim procesima. Brzina je u ticks-ovima (što je otprilike pažljivo raspoređena brzina svih programa, da se ne bi desilo da neki programi dobiju isto procesorsko vreme, a jedan sporije radi od drugog (BAS -> ASM), tako da bi tad taj prvi mnogo sporije i računao -> borio se.
simulacije.560 n.ceh,
Evo opet mene sa letenjem. Ima li neko TFX? Meni nešto zeza displej, ali samo iz kokpita. Treperi, luduje skakuće... A ni komande ne znam. Tuga jedna. A baš mi se čini da je dobro urađen. Ima li neko ideju kako da sredim to sa videom? Čačkao sam po setup-u, ali ništa ne vredi. (Za komande bih bio extra zahvalan!)
simulacije.561 slick,
KEYBOARD SUMMARY FOR TFX ======================== Flight Control -------------- Numeric Pad * - Afterburner Increase 1 Level - - Afterburner Decrease 1 Level + - Afterburner On/Off Arrows - Flightcontrol Ü - Engine1 On/Off * - Engine2 On/Off ' - Inc. Thrust ? - Dec. Thrust Automatic Systems ----------------- 7-0 - Autopilot Mode 1-4 A - Autopilot On/Off Alt/L - Auto Landing System TAB - Auto Recovery System Landing Systems --------------- I - ILS On/Off W - Wheelbrakes B - Airbrakes Alt/B - Brakechute Left Shift/B - Jettison Brakechute G - Gear up/down H - Arrestor Hook Navigation & Taget Aquisition ----------------------------- Alt/H - HUD On/Off R - Set Radar Range 1-3 - Switch MFD 1-3 L - Display Last MSG Left Shift/N - IR Night Vision Sensor On/Off M - Map On/Off N - Change Target View Weapon Select ------------- ENTER - Select Air-Air Weapon C - Change Target Right CTRL - Selct Gun & Switch HUD to Nav-Mode SPACE - Fire Weapon Backspace - Select Air-Ground Weapon Y - Laser Targeting System CRSR - Move Crosshairs ; - Zoom in . - Zoom out Y - Lock Target X - Unlock Target Countermeasures --------------- INS - Chaffs DEL - Flares E - ECM On/Off S - Stealth Mode On/Off Other Functions --------------- 2x ESC - Eject Alt/J - Jettison External Stores Alt/W - Weather Report Ä - Open Hookup for Air Refuel P - Pause T - Time Mode Left Alt/V - Video Recorder On/Off Left Shift/Q - Quit ^ - Priority Screen (config) Views ----- F1 - Front View/Full Instruments Right Shift/F1 - Front View/No Intruments F2 - Turn left (Steps of 60 Degrees) F3 - Turn right (Steps of 60 Degrees) F4 - Rear View F5 - Chase View F6 - Fixed Camera View F7 - Tactical View F8 - Missile View 2xF8 - IR Camera Missile View F9 - Target View F10 - Virtual Cockpit View Right Shift/CRSR - Turn Head PG UP - Move Cockpit up PG DN - Move Cockpit down
simulacije.562 vector,
Treba mi datoteka T2.CON sa GP2 CD-a. Mislim da se nalazi u poddirektorijumu GPFILES (na CD-u, naravno).
simulacije.563 sfilip,
> Znam za to, ali malo je nerealno... A i oni teži nivoi imaju svoje > prednosti. Na donjem radaru kod pilota ima i udaljenost, visina, i još neka > oznaka u gornjem desnom uglu koja ne znam šta je. možda brzina ili ugao kretanja mete? enivej, kakva je igra, najvažnije, el realna? Ali mislim, Stvarno realna? sam flight engine, el on realan?
simulacije.564 n.ceh,
Re: F14 Fleet defender Sf> enivej, kakva je igra, najvažnije, el realna? Sf> Ali mislim, Stvarno realna? Sf> sam flight engine, el on realan? Meni se sviđa, ne znam koliko je realna, nikad nisam leteo na pravom. Zavisno od nivoa težine može da bude i igra za decu, ali i koliko toliko verna simulacija. Čeh
simulacije.565 djanjusevic,
>> >> Treba mi datoteka T2.CON sa GP2 CD-a. Mislim da se nalazi u >> poddirektorijumu GPFILES (na CD-u, naravno). Imas li ga ili samo eksperimentises? Ostavi utiske. t2.con
simulacije.566 vector,
˙˙˙ Imas li ga ili samo eksperimentises? Ostavi utiske. Nemam ga. Dobio sam Thrustmaster GP1, ali mi je trebao taj fajl zbog njegovog podesavanja (tako pise u uputstvu ;). Razlikuje se od T2 po tome sto 1) nema rucku za menjanje brzina, vec 2 dugmeta na samom volanu i 2) kao sto mmilosh rece, ;) nema pedale (dole) vec poseduje "pedale" (ne znam kako to da nazovem) na volanu (sa druge strane) ... Meni stvar deluje odlicno. Dozivljaj ;) voznje ICR2 je super. :) Na GP2 (igru) se nisam jos navikao. Nekako mi je nezgodno bez steering helpa, zbog toga sto sam ranije vozio na tastaturi, dok ICR2 ide bez problema ... Jel moze neko (sa dzojstikom) da mi posalje .CON fajl koji koristi pri igranju GP2 ? BTW, koliki je rekord staze u Australiji (ICR2) ? Verovatno postoji neki sajt na kome sve to pise ... Zanima me koliko sam slabiji ... :)
simulacije.567 mmilosh,
> BTW, koliki je rekord staze u Australiji (ICR2) ? Verovatno > postoji neki sajt na kome sve to pise ... Zanima me koliko sam > slabiji ... :) www.twogoons.com/aswrs Doduše nema za ICR2, ali ima rekorada za NFS, NFS SE, NFS II i SCREAMER 2 sa sve replayevima kako su postignuti, koji su, uostalom, i obavezni ako hoćeš da submituješ neki svoj rekord. Pogledao sam neke od njih i.... ljudi su ludaci! Moje teeeeeškom mukom postavljene rekorde šiju za cele 3 sekunde (lap, Vertigo Ridge), a neke i za celih 30 (trideset) sekundi! (Alpine 3). NFS II i SCREAMER 2 takmičenja su tek od skora otvorili tako da ima neke male šanse da se pošalje neki rekord ;) a olakšano je i time što se beleže rekordi za svaka kola ponaosob (uključujući čak i skrivena kola u NFSII:)) tako da ima mesta za eksponiranje. :))
simulacije.568 vector,
˙˙˙ Doduse nema za ICR2, ali ima rekorada za NFS, NFS SE, NFS II i ˙˙˙ SCREAMER 2 sa sve replayevima kako su postignuti, koji su, uostalom, i ˙˙˙ obavezni ako hoces da submitujes neki svoj rekord. Pogledao sam neke ˙˙˙ od njih i.... Steta. Hteo sam ICR2. ;) Ajde barem neka neko (ko igra ICR2) napise svoja najbolja vremena da vidim koliko sam slabiji na nekim stazama (Surfers Paradise, npr).
simulacije.569 djanjusevic,
>> ˙˙˙ Imas li ga ili samo eksperimentises? Ostavi utiske. >> >> Nemam ga. >> >> Dobio sam Thrustmaster GP1, ali mi je trebao taj fajl zbog njegovog >> podesavanja (tako pise u uputstvu ;). Razlikuje se od T2 po tome sto >> 1) nema rucku za menjanje brzina, vec 2 dugmeta na samom volanu i >> 2) kao sto mmilosh rece, ;) nema pedale (dole) vec poseduje "pedale" >> (ne znam kako to da nazovem) na volanu (sa druge strane) ... Pa sto odmah ne kazes? Evo ti moj con file. gp1.con
simulacije.570 djanjusevic,
>> >> Steta. Hteo sam ICR2. ;) >> >> Ajde barem neka neko (ko igra ICR2) napise svoja najbolja vremena da >> vidim koliko sam slabiji na nekim stazama (Surfers Paradise, npr). Moji rekord je 1:32:658, prilicno bedno u odnosu na rekorde drugih ljudi.
simulacije.571 vector,
˙˙˙ Moji rekord je 1:32:658, prilicno bedno u odnosu na rekorde drugih ˙˙˙ ljudi. Ja sam postigao 1:32.683 (na preseason testing). Kakvi su onda rekordi tih drugih ljudi ?!
simulacije.572 vector,
˙˙˙ Ja sam postigao 1:32.683 (na preseason testing). Kakvi su onda ˙˙˙ rekordi tih drugih ljudi ?! 1:30.753 mi je novi rekord (danasnji), postignut takodje na preseason testing. Smanjivanje rear i front winga cini cuda. :) Ono sto je isto tako zanimljivo je to da sam u zadnjem krugu treninga imao vreme brze od novog rekorda za 2 sekunde, medjutim, ostao sam bez goriva. :( Anyway, ostavicu setup za par dana, cim se ponovo pretplatim, jer mi pretplata istice danas u 24:00. :) Pretpostavljam da je sa jos manjim wingovima moguce voziti i oko 1:27.
simulacije.573 emajsijuen,
Ve>> Ajde barem neka neko (ko igra ICR2) napise svoja najbolja vremena da Ve>> vidim koliko sam slabiji na nekim stazama (Surfers Paradise, npr). Kakva skromnost... ;)
simulacije.574 djanjusevic,
>> Pretpostavljam da je sa jos manjim wingovima moguce voziti i oko >> 1:27. Imam snimljen 1:22:xxx, naravno nije moj.
simulacije.575 sdanijel,
Igram Flight Simulator ali ne znam kako da ukljucim ILS (Instrument Landing System). I kako da saznam frekfenciju nekog aerodroma. Ako neko zna neka napise (svaka pomoc dobrodosla)
simulacije.576 jovap,
Da li neko ima igru "CYCLOMANIA" a da je izgustirao i voljan je da se menja za neki cd sa igrom ili da mi pozajmi da je snimim za sebe? moj tel je 5321-003 Goran ili JOVAP
simulacije.577 mmilosh,
> Imam snimljen 1:22:xxx, naravno nije moj. Pa šalji to.
simulacije.578 pvlada,
Hi, imam jedan problem sa Comanche 3 pa možda neko zna kako da ga rešim, a problem je sledeći: Kada startujem Comanche on radi, ali nema digitalni zvuk, a u setup-u kaže da je sve uredu, ali kad pokrenem test zvuka ništa se nečuje, inače imam Creative Labs Sound Blaster 16, pa ako bi možda znao šta je to ? Pozdrav Vlada
simulacije.579 nenad,
Glupi EA kupio Maxis. :( Sada će i SimCity da počne da liči na FIFA 97. :(
simulacije.580 slick,
>> Glupi EA kupio Maxis. :( Pa dobro, nisu bas TOLIKO losi. ;) BTW. Da li EASports PRAVI igre, ili se samo bavi distribucijom istih kao ogranak Electronic Arts-a? poz.
simulacije.581 the.edge,
T?>> Glupi EA kupio Maxis.:( Sada ce i SimCity da pocne da lici na FIFA T?>> 97.:( AAAAAAAAAAAAaaaaaaa!!!!!!! :(((((((((((((( KAKAV SHI!@%!@%T!! Zbog cega je kupio Maxis??? Koliko ja znam Maxis je veoma uspesna firma, nije bila neka pred raspadom ili neka 'sitna riba'? Jos malo pa cemo imati igre samo od EA i njegovih ogranaka ;((((( AcCeSS DeNiED
simulacije.582 the.edge,
T?>> Pa dobro,nisu bas TOLIKO losi.;) Ono sto jedino cenim od EA jeste NFS i Crusader. Sve ostalo su mi igre za masu (nesto tipa mortal kombat). Mogu misliti kako ce sada EA da pravi SimCity-e i razne Sim-ove kada nisu imali iskustva sa tim zanrom igara. Iako ce i dalje da prave Maxisovi ljudi, vodice se politika EA-a, tako da ce, osecam SimCity4000 zauzimati 2-3CDa: Na prvom gledas film, tj. intro, na drugom imas muziku, a na trecem cdu je igra i demoi. ;( EA je kompanija koja radi _SAMO_ za pare! Svi rade za lovu, ali oni bi i go$no prikazali u pet izdanja, samo ako ima dobru prodju. Takvu slicnu politiku je pocela da vodi i Sierra, sto je bas zabrinjavajuce:( AcCeSS DeNiED
simulacije.583 nenad,
> Takvu slicnu politiku je pocela da vodi i Sierra, sto je bas > zabrinjavajuce:( Sierra je počela da puca još tamo negde kod Larry-ja 3. Inače Space Quest I i Space Quest II su najbolje avanture svih vremena. :)
simulacije.584 nenad,
> KAKAV SHI!@%!@%T!! Zbog cega je kupio Maxis??? Koliko ja znam Maxis > je veoma uspesna firma, nije bila neka pred raspadom ili neka 'sitna > riba'? Kupuju se i uspešne firme... :) > Jos malo pa cemo imati igre samo od EA i njegovih ogranaka > ;((((( Cela ova priča ne mora ništa da znači, iako na duži rok verovatno hoće. Ne verujem da će se u Maxis-u išta menjati narednih godinu dana osim direktora.
simulacije.585 pvlada,
>=============================== > 3.580 IGRE.3:simulacije > slick, 27.06.97. 20:39, 177 chr > Odgovor na 3.578, pvlada, 26.06.97. 11:24 >--------------------------------------------------------- >>> Glupi EA kupio Maxis. :( > >Pa dobro, nisu bas TOLIKO losi. ;) >BTW. Da li EASports PRAVI igre, ili se samo bavi distribucijom >istih >kao ogranak Electronic Arts-a? > >poz. >----------------------------------------------- 3.580 --- Čini mi se da si odgovorio na pogrešnu poruku :) Pozdrav Vlada
simulacije.586 legolas,
Da li neko zna neku dobru novu fudbalsku simulaciju, nešto dobro, a bez previše padajućih menija ;), nešto u rangu BMP-a? Salut Legolas
simulacije.587 junior,
> Sada će i SimCity da počne da liči na FIFA 97. :( EA, je firma koju ubedljivo najviše cenim. Ako je neko _uvek_ imao maštovite ideje i fenomenalnu realizaciju, to je bio EA. Ko mi ne veruje, neka pogleda ko je pravio 'One on One' na C64.
simulacije.588 slick,
>> Cini mi se da si odgovorio na pogresnu poruku :) Well, exqueeeeze me...ne znam kako mi se to desilo. ;) Zar nije Electronic Arts kupio i Origin Systems? Koliko se to odrazilo na kvalitet njihovih igara? (Inace, Maxis sam zamrzeo odkad su poceli da prave igre samo za Windowse (95)...serves them right!) poz.
simulacije.589 the.edge,
T?>> EA,je firma koju ubedljivo najvise cenim.Ako je neko _uvek_ imao T?>> mastovite ideje i fenomenalnu realizaciju,to je bio EA. Slazem se za realizaciju, ali gde je ta mastovita ideja? Sve igre od EA budu tehnicki i graficki super uradjene, ali nikad (bar ja nisam primetio) ne daju nesto novo na trzistu igara. Koliko sam primetio, najproduktivniji je EA Sports ogranak, koji iz godine - u godinu izbacuje jedne te iste igre, samo sve savrsenije i sa kao novim forama. Primer je fifa, hokej, basket... Oni naprave recimo dobar fudbal i onda teraju taj sablon jos 5 puta, samo ga kao poboljsavaju. Zatim opet naprave nesto slicno i onda to teraju jos 10 puta, i tako redom. Gde je tu masta? Crusader - fenomenalna arkadna avantura, napravljena od EA? Ne! Origin je glavni za uspesnost igre! Rekoh, EA misli i radi _samo_ za pare. Insistiraju na sportu. Zasto? Zato sto najveci broj ljudi voli da igra fife i hokeje, bilo preko modema, bilo sa svojim prijateljima. Oni znaju da ce ti isti ljudi sledece godine kupiti novu verziju, jer ce u te "nove" igre ubaciti jos vise speecha, jos vece introe i jos vece "fore". Na taj nacin ce pridobiti i nove kupce, i tako u krug... AcCeSS DeNiED
simulacije.590 the.edge,
T?>> Zar nije Electronic Arts kupio i Origin Systems?Koliko se to odrazilo T?>> na kvalitet njihovih igara? Jeste. Crusader je Originova igra. Ja licno ne znam kakve je igre Origin ranije pravio, ali EA je otkupio Origin da bi bio 'dobar' i na tom polju igara (avanture). T?>> (Inace,Maxis sam zamrzeo odkad su poceli da T?>> prave igre samo za Windowse (95)...serves them right!) Ocigledno ne znas sta predstoji. ;) Svaka buduca Epic Megagamesova igra - for win95 Svaka buduca Apogee/3D Realms igra - for win95 (iskljucujuci Shadow Warrior) Svaka buduca id Softwareova igra - for win95. Quake2 koliko mi se cini ce biti for win95 takodje. Prema tome, bolje pocni da zivis sa tim, da ne bi ostao na starim igrama. ;) (mada, ove nove ne mogu ni da primirisu starim...) Meni w95 okruzenje uopste ne smeta, sto se tice Maxisovih Sim* igara. Smeta mi kada neku avanturu/pucacinu ubace u windows pa me onda redovno zeza DirectX... AcCeSS DeNiED
simulacije.591 hadzi,
BTW. I Police Quest je puko' negde kod trice (ocajna je, a voznja...)!
simulacije.592 hadzi,
Upravu si! Igre za Windows 95 su im OCAJNE. Tj. po sadrzini ne napreduju, a sto se performansi tice, Windows 95 ne nudi bog zna sta (sem mozda brzine?).
simulacije.593 hadzi,
EA sports?! Njihove IDEJE?! Wow!! Pa ima toliko manje poznatih a MNOOOOOOOOOOOGO boljih igara istog zanra! kao sto je Kick off 97 ili NCAA Final Four '97 (Mindscape + HIGH VOLTAGE)!
simulacije.594 vector,
Ň═Ş Jeste. Crusader je Originova igra. Ja licno ne znam kakve je igre Origin │ │ ranije pravio, ali EA je otkupio Origin da bi bio 'dobar' i na tom polju ď═ż igara (avanture). Strike Commander (Origin) je bila mnogo dobra simulacija letenja. :)
simulacije.595 null,
>> Quake2 koliko mi se cini ce biti for win95 takodje. >> Prema tome, bolje pocni da zivis sa tim, da ne bi ostao na starim igrama. ;) >> (mada, ove nove ne mogu ni da primirisu starim...) >> Meni w95 okruzenje uopste ne smeta, sto se tice Maxisovih Sim* igara. >> Smeta mi kada neku avanturu/pucacinu ubace u windows pa me onda redovno >> zeza DirectX... Well za quake2 nemam pojma John Charmach glavni programer i prvi covek id' Software-a je pljuvao po Direct3D-u i rekao je da nece pisati quake za direct3d jer su po njemu apiji ocajni i jako spori, vec koliko sam shvatio (iz clanka u pcgameru gde je dao interview ) pisace ga Open GL Sto znaci bice podrzan i za sam NT :))), medjutim on takodje kaze da ce biti problem sa cenom vaseg ceda jer graficke kartice sa podskom open GL kostaju par hiljada zelembaca :)) NULL
simulacije.596 vector,
Da li neko ima uputstvo za IndyCar Racing 2 ? Konkretno me zanima u cemu je razlika izmedju LINEAR i NON-LINEAR skretanja.
simulacije.597 junior,
> Oni naprave recimo dobar fudbal i onda teraju taj sablon jos 5 > puta, samo ga kao poboljsavaju. Zatim opet naprave nesto slicno > i onda to teraju jos 10 puta, i tako redom. Gde je tu masta? Priznaćeš da je teško napravati nešto novo u nečemu prilično egzaktnom, kao što je sport. Osim ako neće da prave simulacije kriketa i obaranja ruku ;)) Ono što urade im je vrhunsko. Dobro, ne baš sve ... uvek ima zamerki, uostalom, na sve (uvek) ima zamerki, ali količina tih zamerki mi je mnogo manja kod EA (Sports), nego kod ostalih. > Rekoh, EA misli i radi _samo_ za pare. Zato i jesu najbolji. Ako ćeš da radiš za entuzijazam, oprosti se od rada. Kad napraviš nešto što je komercijalno, dobićeš pare, kad dobiješ pare, napravićeš nešto još komercijalnije (skuplje), ako i onda dobiješ pare, onda napraviš nešto još, još ... I na kraju dobiješ standard.
simulacije.598 nenad,
> odrazilo na kvalitet njihovih igara? (Inace, Maxis sam zamrzeo > odkad su poceli da prave igre samo za Windowse (95)...serves them > right!) Hm, Maxis skoro sve svoje igre pravi i Macintosh, a dobar deo postoji čak i za OS/2. Windows je od strane njegovih autora nametnut kao nalsednik DOS-a i logično je valjda da firma smatra da više ne treba da se bakće sa DOS-om kada su njegovi korisnici "viđeni" za prelazak na Windows. A to kakva je Windows platofrma za igre to nije i ne može biti njihov problem. :)
simulacije.599 nenad,
> Meni w95 okruzenje uopste ne smeta, sto se tice Maxisovih Sim* > igara. Ni ja nemam ništa protiv (osim većih hardverskih zahteva i sporijeg izvršavanja, ali to je valjda cena progresa ;).
simulacije.600 nenad,
> EA, je firma koju ubedljivo najviše cenim. Ako je neko _uvek_ > imao maštovite ideje i fenomenalnu realizaciju, to je bio EA. Pa ne baš... Sticajem okolnosti neposredno pre FIFE 96 sam video FIFA-u 95 od iste firme. Neverovatno je kako se ista koncepcija provlači kroz sve verzije do ove poslednje "97", igra kao da je pravljena za automate i šminkana sve ove godine. :(
simulacije.601 hadzi,
Da, jadni mi koji smo to (da je Windows naslednik DOS-a) takodje shvatili (i bacili se na njega) :+(
simulacije.602 gioblin,
eh vako, ne znam dali je neko igrao, a i ne znam koliko je staro, mada se meni dosta svidja..VR SOCCER, jako solidan futbal.. pa eto..
simulacije.603 darth.vader,
>> postoji cak i za OS/2. Windows je od strane njegovih autora >> nametnut kao nalsednik DOS-a i logicno je valjda da firma smatra >> da vise ne treba da se bakce sa DOS-om kada su njegovi korisnici Kill, Destroy, Demolish, Destruct, etc... ;) See ya, Darth :)
simulacije.604 livan,
Ima li neko scenarija za YU aerodrome, osim Surčina? U pitanju je Microsoft Flight Simulator 5.1 Takođe, trebaju mi ILS,VOR,ADF podaci za aerodrome širom sveta - sve one koji postoje u MS FS 5.1 ili bar za neke poznatije.
simulacije.605 hadzi,
>Takodje, trebaju mi ILS,VOR... Imaju ih oni koji imaju FS 6. Tamo u helpu pisu ti podatci. Press any key to return to HELL...
simulacije.606 sfilip,
grgg.... ving komander 3, poslednja misija sa trećeg diska, ona na planeti: kako se prelazi? Preletim sve, izrešetam sve što treba i... džaba... na kraju mi kontrolor kaže "it was a disaster.." i da je zemlja napadnuta, trt mrt, tu traži četvrti disk, ja odem do CD kluba misleći da se igra nastavlja, uzmem četvrti disk, odigram sledeću misiju, i zaglavim se na onoj posle nje. Problem je što sam treći vratio... Ta misija na kojoj sam se zaglavio izgleda ovako: Dve krstarice il' šta su već iz flote koja prati Victory se mlate sa nekim fajterima blizu jump pointa, koj ja treba da "štitim", tu ja lepo skenjam fajtere, pa neke malo veće, zaboravih im imena, pa onda u igru uleće veliki berzerker (ako se tako zove), koga posle dosta zabave uništim, i na kraju kroz taj jump point počinju da uleću grupe od po četri različita fajtera... i ma kolko ih uništim, oni opet dolazi, što me dovodi do zaključka da to i nije rešenje ;) Dakle, eni help? Da jurim sutra treći disk? :)
simulacije.607 vector,
Ů│Ţ>> Pretpostavljam da je sa jos manjim wingovima moguce voziti i oko Ů│Ţ>> 1:27. Ů│Ţ Ů│Ţ Imam snimljen 1:22:xxx, naravno nije moj. Da li znas koje je vreme tom coveku na Portlandu ?
simulacije.608 vasic,
> ving komander 3, poslednja misija sa trećeg diska, ona na planeti: > kako se prelazi? Jel' to ono sa fotografisanjem? Treba da ispucaš po deset snimaka (čini mi se da ti onda kaže nešto kao "proceed to next waypoint") na svakoj tački da bi dobio "mission accomplished". Sve ono što si opisao posle toga je posledica neuspele misije - ćorsokak iz kog se ne možeš izvući. Zemlju ne možeš da odbraniš.
simulacije.610 djanjusevic,
>> Ů│Ţ Imam snimljen 1:22:xxx, naravno nije moj. >> >> Da li znas koje je vreme tom coveku na Portlandu ? Imam replay sa vremenom 57:328
simulacije.611 vector,
Ů│Ţ Imam replay sa vremenom 57:328 Ajde posalji na mail ili u konferenciju ...
simulacije.612 sfilip,
>Jel' to ono sa fotografisanjem? Treba da ispucaš po deset snimaka (čini >mi se da ti onda kaže nešto kao "proceed to next waypoint") na svakoj >tački da bi dobio "mission accomplished". ne, to nije to... ovde ti je misija da pružiš vazdušnu podršku nepostojećim transportima sa marincima koji trebaju da oslobode nekog naučnika sa planete... evo, baš sam uzeo, igrao sve ispočetka, za cirka 6 sati stigao ovde do kraja trećeg diska i tu se opet zaglavio... hm...
simulacije.613 sfilip,
snašao sam se... u misiji je falilo samo uništiti odbranu oko nekih zgrada, za koje sam ja mislio iz daljine da su samo zgrade bez odbrane... never majnd, prešao sam ga, i sjaaajan je, i kraj, i sve... :) šteta što sam već jednom odigrao WC4... u stvari, možda ga opet uzmem ;)
simulacije.614 stukelj,
> Imam replay sa vremenom 57:328 Da nemas slucajno i njegov setup ? :)
simulacije.615 spantic,
> Ň═Ş Jeste. Crusader je Originova igra. Ja licno ne znam kakve je igre >│ Origin │ ranije pravio, ali EA je otkupio Origin da bi bio 'dobar' i na > tom polju ď═ż igara (avanture). > > Strike Commander (Origin) je bila mnogo dobra simulacija letenja. :) Origin je besmrtnost stekao serijom borbenih simulatora Wing Commander, kao i FRP igrama Ultima serije. Ultima Underworld je bila prva zaista 3D avantura, veoma složena, kojoj i danas ne možete naći zamenu. Kakav DN, kakav Quake...
simulacije.616 djanjusevic,
>> >> Ů│Ţ Imam replay sa vremenom 57:328 >> >> Ajde posalji na mail ili u konferenciju ... por57328.rpy
simulacije.617 djanjusevic,
>> > Imam replay sa vremenom 57:328 >> >> Da nemas slucajno i njegov setup ? :) Njegov ne ,ali imam setup kojim je vozen 58:887 por58887.stg
simulacije.618 the.edge,
T?>> Ultima Underworld je bila prva zaista 3D avantura,veoma slozena,kojoj T?>> i danas ne mozete naci zamenu. To sam bas i ja bio napisao pre nekoliko meseci. Ultima Underworld je napravljena pre dooma, a sadrzala je neke PRAVE 3D objekte! Mogao si plus da gledas u svim pravcima, da skaces i da radis mnogo vise stvari nego sto si mogao u doomu ili w3d-u. AcCeSS DeNiED
simulacije.619 devil,
E da li neko zna kako mogu da povecam pare u Pizza Tycoon-u Da li ima neki editor kao sto postoji za Civilization 1? I jos jedno pitanje... Da li je neko opstao u Pizza Tycoon-u, i koliko dugo?! poz NH
simulacije.620 spetkovic,
Potrebne su mi komande sa tastature za igru USNF 97
simulacije.621 dulek,
Otvorio sam novu grupu SPEED koja ce se baviti igricama kao sto su: -NFS -NFS II -POD -F1 GP2 -........ Ako ima zainteresovanih neka se jave na mail.
simulacije.622 vector,
Ů│Ţ Otvorio sam novu grupu SPEED koja ce se baviti igricama kao sto su: Ů│Ţ -NFS Ů│Ţ -NFS II Ů│Ţ -POD Ů│Ţ -F1 GP2 Sta je 'POD' ?
simulacije.624 dulek,
Ko hoce u grupu SpEEd nek se baci na mail. SIJU
simulacije.625 mikson,
Zanima me da li je neko igrao igru "Flying corps", Ako jeste dobro bi mi dosla pomoc!
simulacije.627 srdans,
Jel` igrao neko Flying Corps?Ako jeste ,molio bih da mi napise komande za tastaturu za ovu fenomenalnu igru.
simulacije.628 pvlada,
Nemogu iz Need for Speed 2 da pozovem nikog modemom, samo podigne slušalicu i spusti (to se ne dešava samo meni, već ima dosta njih sa istim problemom).Da li zna neko šta se dešava i kako da igram NFS2 preko modema? Čuo sam da se oslanja na podešavanja u vinowsu, pa sam svašta pokušavao, ali se ništa ne dešava :( Pozdrav Vlada
simulacije.629 gmatic,
==> Nemogu iz Need for Speed 2 da pozovem nikog modemom, samo ==> podigne slusalicu i spusti (to se ne desava samo meni, vec ==> ima dosta njih sa istim problemom).Da li zna neko sta se ==> desava i Mozda u INIT-u treba dodati x3. Ovo neodoljivo podseca na NO DIALTONE (digne slusku i vidi da nema signala slobodne linije).
simulacije.630 pvlada,
>Mozda u INIT-u treba dodati x3. Ovo neodoljivo podseca na NO DIALTONE >(digne slusku i vidi da nema signala slobodne linije). I mene je podsećalo, ali nije :(
simulacije.631 mikson,
-Jel` igrao neko Flying Corps?Ako jeste ,molio bih da mi napise -komande za tastaturu za ovu fenomenalnu igru. I ja sam imao iste probleme, i isto sam to pitao ali nista od svega! na kraju sam prodao igricu!
simulacije.632 mmilosh,
> ==> Nemogu iz Need for Speed 2 da pozovem nikog modemom, samo > Mozda u INIT-u treba dodati x3. Ovo neodoljivo podseca na NO > DIALTONE (digne slusku i vidi da nema signala slobodne linije). Ma u igri se ništa ne podešava osim broja telefona. Sve ostalo treba da sam pokupi iz Windowsovih podešavanja. Bez ikakvih problema koristim Dial Up Networking koji koristi ista podešavanja, ali NFS2 ni da okrene broj. Možda pomogne čeprkanje po NFSovim ini fajlovima? To nisam dosad probao.
simulacije.633 gmatic,
==> Ma u igri se nista ne podesava osim broja telefona. Sve ==> ostalo treba da sam pokupi iz Windowsovih podesavanja. Bez ==> ikakvih problema koristim Dial Up Networking koji koristi ==> ista podesavanja, ali NFS2 ni da okrene broj. Mozda pomogne ==> ceprkanje po NFSovim ini fajlovima? To nisam dosad probao. Nemam doticnu igru pa ti nebi znao kasti. Moze svasta da bude a ovo mi je palo napamet kad sam procitao problemce.
simulacije.634 pavijan,
Pitanje za one koji znaju? Kako se zove igra sa motorima kod koje se prilikom prolaza kroz krivinu ne pomera motor vec se pomera tlo.Prikaz je kao kad je kamera na motoru. Nekad se igra zvala TT RACER i radila je na Spektrumu.Mislim da sam cuo da postoji sada za PC na CD-u
simulacije.635 goxi,
Hi! Bas malopre instalirao sam F-22 LIGHTINING II, i igrica je strava!!!! Ako je neko igrao i zna dosta fora, molim da ga mi se javi (moze i na mail) !! Strasna igrica, i preporucujem je svima onima koji vole simulacije leta. Ja ih do sada nisam voleo ali od kada sam zaigrao ovu igru......obozavam simulacije leta!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
simulacije.636 ddamir,
Iznenadjen nepopularnoscu (bolje receno, totalnom anonimnoscu) igre POD kod nas, za sta svakako velike zasluge ima i bajni Svet Kompjutera, prilazem par recenica i slicica u korist pomenute igre. U pitanju je jedna od najboljih simulacija voznje trenutno, graficki verovatno i najbolja, sa obiljem staza i vozila i brdom multi-player opcija. Za one kojima slucajno dosadi 16 staza, tu je www.ubisoft.com i nova staza svakog ponedeljka. Ne svidja vam se auto? Opet www.ubisoft.com i nova kola svakog ponedeljka. Mislite da ste najbolji? www.ubisoft.com i najbolji vozaci sveta sa kojima mozete da se oprobate u ghost modu, ili jos bolje, u POD Areni na Internetu. A sada, par cinjenica o igri: ------- GAME FEATURES ------- - 3D real-time graphics in 640 x 480, 16 bits in Windows 95(TM). - Dolby Surround(TM) sound. - Multiplayer 2 players on the same computer with a split screen. 2 to 4 players with a link and modem. up to 8 players on a network. - 16 tracks. - 8 modifiable cars. - Direct connection to the Ubi Soft Online site for: - downloading new tracks. - downloading new cars. - downloading saved races. - comparing your best races with others by uploading them. - participating in contests and championships in real-time. I na kraju, u nadi da doprinosim boljem informisanju domacih igraca ;) nekoliko slicica iz igre... slike.zip
simulacije.637 vector,
Ů▄▀Ţ U pitanju je jedna od najboljih simulacija voznje trenutno, Kakva simulacija voznje? POD je cista arkadna igra...
simulacije.638 ddamir,
> Kakva simulacija voznje? POD je cista arkadna igra... Cilj onoga sto sam napisao nisu terminoloske rasprave, nego zelja da se popularizuje jedna bezrazlozno zapostavljena igra. Objektivno gledano, onako impresivna igra ima jako malo doraslih konkurenata, a neki nedorasli poput NFS 2 uporno se guraju u prvi plan. Na kraju, vecina ljudi verovatno igre iz NovaLogic-a smatra simulacijama (Comanche x, F-22, itd.). Kako onda da nazovemo MS Flight Simulator? Mega-simulacija? Korak do stvarnosti? P.S. Koliko dugo si igrao POD?
simulacije.639 vector,
Ů▄▀Ţ P.S. Koliko dugo si igrao POD? Mozda najvise oko 20 minuta. Jel' bi to trebalo nesto da dokaze?
simulacije.640 ddamir,
> Mozda najvise oko 20 minuta. Jel' bi to trebalo nesto da dokaze? No offense, samo ti je onaj prethodni komentar zvucao malo potcenjivacki, kao da si na kratko video igru... Kad sam ja prvi put video POD pre par meseci nije me nesto odusevio. Al' onda mi dodje MMX u ruke, pa se prisetih nekog tamo POD-a kao optimizovanog za MMX, te reko' da probam. I eto, ne odvajam se danima. Elem, ovo ne treba da bude reklama, nego primer kako neke igre plene na drugi pogled. Uzgred, POD radi lepo na svakom Pentiumu uz pravilan izbor detalja i rezolucije. Nadam se da se ovo nece pretvoriti u rat, a ako se i pretvori, vidimo se u Deathmatch-u ;)
simulacije.641 vector,
Ů▄▀Ţ No offense, samo ti je onaj prethodni komentar zvucao malo Ů▄▀Ţ potcenjivacki, kao da si na kratko video igru... 'potcenjivacki', kazes? U mojoj poruci je samo pisalo da igra nema nikakve veze sa simulacijom, vec da je tipicna arkadna igra ili kako neki vole da kazu - arkadna simulacija. :) Ne secam se da sam davao opis igre ili da sam rekao da igra ne valja (mada se meni uopste ne svidja). Jedino ne znam sta je trebalo da znaci ono 'Koliko si dugo igrao POD?'. Nikome ne treba vise od 2 minuta da utvrdi tip igre. ;)
simulacije.642 ddamir,
>Nikome ne treba vise od 2 minuta da utvrdi tip igre. ;) Ne slazem se, to zavisi od igre (ili od coveka ;), al' da ne davimo ljude vise s ovim, ok? :)
simulacije.643 pvlada,
> U pitanju je jedna od najboljih simulacija voznje trenutno, > graficki verovatno i najbolja, sa obiljem staza i vozila i brdom > multi-player opcija. Za one kojima slucajno dosadi 16 staza, tu je A koja je mašina potrebna da bi ta igra radila ? Pozdrav Vlada
simulacije.644 ddamir,
>A koja je masina potrebna da bi ta igra radila ? Prvo je potreban jedan Pentium, po mogucstvu intel. Licno sam probao igru na Cyrixu P200+, i stvar radi mozda i gore od intela na 133 MHz. U igri postoje velike mogucnosti prilagodjavanja detalja, pa je glatko igranje moguce bukvalno na svemu, a to narocito vazi za interlace mod (svaka druga linija) gde sve tece k'o podmazano. Naravno, sto brze to bolje, pa na 200MHz Pentiumu nema zamerki u 640x480 sa svim detaljima. Od MMX-a nema neke velike koristi u full screen modu zbog izvesnih problema na relaciji direct x-MMX, tako da to nije presudan faktor za brzinu. Mnogi ce reci da je POD zahtevna igra, ali treba imati na umu da je u pitanju visoka rezolucija u 16-bitnoj paleti, ili grubo receno - duplo veci posao, pa su zahtevi sasvim normalni. Ko slucajno ima graficku kartu sa 3dFX cipom - taj ne mora da brine, broj frejmova nece biti manji od 60. Naravno, "glatka" grafika je relativna stvar, a kad ja pricam o tome, onda mislim na 30+ frejmova. Ima (dosta) ljudi koji misle da Quake ide glatko na Cyrixu P166+ u 640x480, dok ja mislim da je to smesno reci i za Intel 200MHz MMX, ali sta je tu je :) Poenta cele ove (predugacke ;) price je - najbolje da probas sam, subjektivni dozivljaj je presudan :)
simulacije.645 retaliator,
PRODAJEM CD-E:COMANCHE 3 I ATF GOLD PO 35 DIN SVAKI. TELEFONE I IMENA ZAINTERESOVANI MOGU SLATI NA POSTU USER NAME-A "RETALIATOR".JA CU VAM SE JAVITI.
simulacije.646 zeljkoj,
Transport Tycoon 1.0 mi odjednom prijavio 'Too many vehicles in game'. :(( Imam samo 62 voza, 39 autobusa i kamiona, 19 brodova i 17 aviona. Ukupno 137. 'Ajde da je 128, 256, itd, ali gde nadje 137!? Ima li načina da se prevazidje ovaj limit?
simulacije.647 gmatic,
==> Transport Tycoon 1.0 mi odjednom prijavio 'Too many vehicles ==> in game'. :(( Imam samo 62 voza, 39 autobusa i kamiona, 19 ==> brodova i 17 aviona. Ukupno 137. 'Ajde da je 128, 256, itd, ==> ali gde nadje 137!? Ima li nacina da se prevazidje ovaj ==> limit? Cekaj da neki protivnik proda nesto svoje pa brzo kupi. Nema drugog nacina.
simulacije.648 zeljkoj,
> Cekaj da neki protivnik proda nesto svoje pa brzo kupi. Nema > drugog nacina. Nemam protivnika. Isključio sam ih. :))) Volim da sam sam vlasnik svega. ;)
simulacije.649 saint,
==> Transport Tycoon 1.0 mi odjednom prijavio 'Too many vehicles ==> in game'. :(( Imam samo 62 voza, 39 autobusa i kamiona, 19 ==> brodova i 17 aviona. Ukupno 137. 'Ajde da je 128, 256, itd, ==> ali gde nadje 137!? Ima li nacina da se prevazidje ovaj Cekaj da neki protivnik proda nesto svoje pa brzo kupi. Nema drugog nacina. Memory more memory..... Ughhhhhhhhhh......
simulacije.650 zeljkoj,
> Memory more memory..... Hoćeš da kažeš da fali memorije? Ne bih rekao da je to u pitanju. Imam 16 MB, a zahvaljujući Windowsu i njegovom swapu, igra bi radila i da zahteva 50 MB. :) Osim toga, igrao sam je i kada sam imao 8 MB, a i kada sam imao 386 sa 4 MB. Uvek sam imao jako mnogo vozila. I uvek je radilo bez problema.
simulacije.651 saint,
Meni na primer warcraft II ne moze da ima vise od 120 mojih jedinica. Ne znam da li je to do memorije,procesora ili je to samo limit... Inace i meni se taj problem pojavljivao u tycoonu. Mada znam mnoge ljude kojima nije. P.S. Imam 486/DX4 na 120MHz 16MB rama I ne znam sta tome fali za igranje Tycoona. Nikola's
simulacije.652 zeljkoj,
> I ne znam sta tome fali za igranje Tycoona. Pa kažem ti, nekada (davno :) sam igrao na 386SX/33, 4 MB, i nije pravio probleme. E sad, ja čak mislim da sam imao i više vozila. Ko će ga znati...
simulacije.653 retaliator,
Zar Tycoon ide pod ovu rubriku ?
simulacije.654 saint,
=> Zar Tycoon ide pod ovu rubriku => ?
simulacije.655 gmatic,
==> Nemam protivnika. Iskljucio sam ih. :))) Volim da sam sam ==> vlasnik svega. ;) Pa sta je tu zanimljivo? Onda prodaj nesto sto ti donosi malo love pa uradi sta si naumio. I ja sam se razocarao kad sam ovo video.
simulacije.656 gmatic,
==> Memory more memory..... ==> Ughhhhhhhhhh...... Sta sa memorijom? Nema to veze sa njom.
simulacije.657 gmatic,
==> Imam 486/DX4 na 120MHz ==> 16MB rama 486/DX2 na 66MHz 12MB rama Javlja se problem. ==> I ne znam sta tome fali za igranje Tycoona. Pa fali. U pocetku ne al kad igra uzme zamaha iznerviras se kad sagradis prugu a on ti lupi...
simulacije.658 gmatic,
==> Pa kazem ti, nekada (davno :) sam igrao na 386SX/33, 4 MB, i ==> nije pravio probleme. E sad, ja cak mislim da sam imao i vise ==> vozila. A kako je brzo bilo? Po meni na ovoj makini koju sad imam je sporo a kako je tek na toj...
simulacije.659 zeljkoj,
> Zar Tycoon ide pod ovu rubriku Naravno, zašto da ne?
simulacije.660 zeljkoj,
> A kako je brzo bilo? Po meni na ovoj makini koju sad imam je > sporo a kako je tek na toj... Pristojno. Pod uslovom da stopiraš igru pre nego što skroluješ ekran.
simulacije.661 gmatic,
==> Zar Tycoon ide pod ovu rubriku ==> ? Pa to je simulacija rukovodjenja saobracajem.
simulacije.662 gmatic,
==> Pristojno. Pod uslovom da stopiras igru pre nego sto ==> skrolujes ekran. Divno. Skoro kao DOOM na istoj (koju sam i ja nekad davno posedovao).
simulacije.663 zeljkoj,
> Divno. Skoro kao DOOM na istoj (koju sam i ja nekad davno > posedovao). A igrao sam i DOOM na istoj mašini. Takodje je bilo relativno ok. Možda je stvar u Tseng ET4000 graf. kartici? Znam da je nekima sa raznim Tridentima na istim mašinama sve išlo dosta sporije...
simulacije.664 gmatic,
==> A igrao sam i DOOM na istoj masini. Takodje je bilo relativno ==> ok. Mozda je stvar u Tseng ET4000 graf. kartici? Znam da je ==> nekima sa raznim Tridentima na istim masinama sve islo dosta ==> sporije... Eh da je Trident. Bese Realtek shit. FUJ! A neverujem da je islo podnosljivo ni kod tebe. Sta mozes sa 14.?? kolko sam dobijao u SI za ovu plocicu (valjda tolko nesecam se najbolje, bese to pre nekih dve godine). Inace prosecan 386 DX40 daje oko 40 a ovo se smatra minimum za iole podnosljivo igranje DOOM-a.
simulacije.665 retaliator,
PRODAJEM FABRICKE CD-e COMANCHE3 I ATF GOLD,PO 35 D. SVAKI. PONUDE SLATI NA MAIL.
simulacije.666 raikhan,
Igrate li vi ljudi Dungeon Kepeer? Ako ne igrate mnogo propustate... Igra je nesto najbolje ikad napravljeno u tom zanru (simulacija laboratorije dr. Mengela ;) Ako iko zeli partiju DK-a, neka se javi... Pozdrav
simulacije.667 retaliator,
E,jel ima neko MOTORACER?Ako ima i hoce da vozi preko modema,nek se javi na mail .
simulacije.668 raikhan,
Ako ima neko zelju da se modemski oproba protiv najboljeg vozaca Screamer-a 2 (tj. mene) nek se javi ! Pozdrav
simulacije.669 sasmar,
Molim sve koji imaju bilo kakva uputstva za Flight Simulator na srpskom da mi se jave na Mail Sasmar. Zainteresovan sam za kupovinu takvih uputstava ili eventualno za pozajmicu zbog fotokopiranja. Unapred hvala svima koji mi mogu pomoci. Pozdrav Sale
simulacije.670 n.ceh,
Da li je neko uspeo da instalira screamer 2 sa nekim cd fakerom? Pokrenem ga ok kad je CD u drajvu, ali kad iskopiram na HD, ne uspeva. Probao sam razne fakere, ali ne radi. Jel ima neko isprobanu kombinaciju?
simulacije.671 zeljkoj,
Transport Tycoon FAQ ttycnfaq.zip
simulacije.672 duka.,
DA nema neko od vas igricu EVASIVE ATACK simulacija aviona koja moze da radi u split screen ekranu ako neko ima neka napise ovde pa da ogramo preko modema ???????
simulacije.673 goxi,
Igrao sam odavno Screamer I i strasno mi se svideo. E sad, ko je igrao Screamer I i Screamer II, i koji je bolji??? Screamer I ili Screamer II ??? Koji je deo bolji???
simulacije.674 saint,
=> Screamer I ili Screamer II ??? => Koji je deo bolji??? Kakvo pitanje? naravno da je bolji II
simulacije.675 pavijan,
Pitanje za one koji znaju nesto o moto-simulacijama. Trazim jednu takvu simulaciju, u kojoj se kod prolaska kroz krivine ne naginje motor, vec podloga.ZNACI KAO KOD BILO KOJE FLIGHT SIMULACIJE.Pritom je prikaz kao da je kamera na motoru, i vidi se instrument tabla u prvom planu i staza a ne motor i vozac sledja kao na nekim fliperima. Ko je gledao moto-trke na kruznim stazama zna o cemu pricam. Nekad davno u computerskim pocecima 80-tih postojala je takva igra i radila ja na Spectrumu ZX80,i zvala se TT RACER. Ako neko zna za nesto slicno neka mi javi na mail. Da li je neko igrao CD CYCLEMANUJA ? Na sta to lici? MOTOCROSS ME NE INTERESUJE. AJD` SAD DA VAS VIDIM !!!
simulacije.676 ddamir,
>simulaciju, u kojoj se kod prolaska kroz krivine ne naginje motor, Probaj Moto Racer, nije da je neka simulacija, ali lepo izgleda i ima ono sto trazis - pogled sa sedista ;)
simulacije.677 retaliator,
SLUSAJ,NEZNAM TACNO STA SI HTEO,ALI DOSAD NAJBOLJA SIMULACIJA MOTORA ZA PC JE NEDAVNO IZASLI MOTO RACER.JEDINI PROBLEM JE STO ZAHTEVA IZUZETNO JAKU MASINU I G.KARTU.INACE NAPRAVIO GA JE EA.
simulacije.678 mikeman,
> Screamer I ili Screamer II ??? Meni je nakako kec bolji... :) Inace u oba dela me nervira to sto izmisljaju kojekakve bezvezne automobile.... uzas! Mogli su lepo da stave neka rally vozila isl. a ne ona sra*a..... :(
simulacije.679 saint,
=> Meni je nakako kec bolji... :) Inace u oba dela me nervira to sto => izmisljaju kojekakve bezvezne automobile.... uzas! Mogli su lepo da => stave neka rally vozila isl. a ne ona sra*a..... :( ne znam meni je lepsi drugi... Ali cuo sam da ce uskoro izaci Screamer Rally... Bice najbolji... Do tada NetworkQRally Rulles
simulacije.680 goth,
-> NetworkQRally Rulles Sto jes' jes'...
simulacije.681 ddamir,
> Sto jes' jes'... Aaaa, ti pricas o onoj igri - Izbori '97...
simulacije.682 kajko,
Izvinjavam se što remetim red, ali... U toku je takmičenje u izradi programa za XOX. Sve dodatne informacije naći će te u PCPROG.6:ALGORITMI od poruke 274 na dalje. Hvala... KAJKO
simulacije.683 goxi,
Hi! Imam Screamer I, CD-RIP, koji staje na 17 disketa. Da li neko ima ideju, ili zna, zasto stalno kad zavrsim trku, igra mi se zablokira?! Jednostavno vidim moja kola i telpo na kome pise vreme za koje sam presao stazu itd. Probao sam i sa pritiskanjem 'Enter'-a, 'Esc'-a ...ali pomaze samo jedno: RESET !!! U cemu je problem?!
simulacije.684 goxi,
Ko ima igru Moto Racer?? Hitno potrebna pomoc! ..ma wr goxi HITNO!!!
simulacije.685 retaliator,
ja imam.
simulacije.686 bcvetkovic,
Drugar je nabavio igricu Formula 1 Grand Pri 2 i nikako ne moze da provali kako se skree levo i desno, odnosno koje su komande za upravljanje bolidom. Pa, ako neko zna,... Pozdrav Bosko.
simulacije.687 supers,
>> i nikako ne moze da provali kako se skree levo i desno, odnosno koje >> su komande za upravljanje bolidom. Čuvene <> strelice. To su dugmeta desno od slova M i retko kome padne napamet da ih isproba, naročito vlasnici YU tastatura jer su njima <> na drugom mestu.
simulacije.688 vector,
Re: GP2 > i nikako ne moze da provali kako se skree levo i desno, odnosno koje > su komande za upravljanje bolidom. Komande su <, >, A i Z.
simulacije.689 bcvetkovic,
Zahvaljujem! Odmah ga zovem da mu kazem lepu vest.
simulacije.690 bcvetkovic,
Hvala mnogo!
simulacije.691 dekiz,
Potreban CD CYCLEMANIA dajem cd sa TOP GAMES 97 javiti na tel 5321-003,Goran
simulacije.692 miskop,
Samo da javim da sam probao NBA Live 98 (da, da, dobro ste pro- čitali, 98-ica je u pitanju) i prosto nemam reči... Igra je dooooo bola. Počev od uvodnog filma koji traje oko 2-3 minuta, preko interfejsa, sve do same igre... Što se tiče zahtevnosti igre, situacija je sledeća: Na mojoj makini(P5 133) uz SVE opcije podešene na MAX zna malo da secne, ali nije strašno. Tačnije, malo je sporije jer je igra rađena za 3D karte, pa ako neko ima neku dobru i brzu 3D kartu ima da uživa u ovom remek delu... Igru sam u žurbi instalirao u 95-ici, pa se nešto ne sećam da li može da se igra i u DOS-u. P.S. Igra je za nekih 40 % bolja od prethodne verzije, po meni...
simulacije.693 gligo,
> Igru sam u zurbi instalirao u 95-ici, pa se nesto ne secam da > li moze da se igra i u DOS-u. E, ajde vidi za DOS, ako ti nije mrsko.....
simulacije.694 miskop,
-> E, ajde vidi za DOS, ako ti nije mrsko..... Disk više nije kod mene, ali ću da pozovem ortaka pa ću da javim, mada mislim da je na omotu bio natpis Win95...
simulacije.696 gligo,
> Disk vise nije kod mene, ali cu da pozovem ortaka pa > cu da javim, mada mislim da je na omotu bio natpis Win95... Na '97 ima opcija i za Win95 i za DOS, pa se nadam....
simulacije.697 miskop,
-> Na '97 ima opcija i za Win95 i za DOS, pa se nadam.... NBA '98 je na žalost(sreću) samo za W95...
simulacije.698 saint,
=> NBA '98 je na zalost(srecu) samo za W95... I kakav je NBA 98?
simulacije.699 miskop,
-> I kakav je NBA 98? Straaaavaaa...
simulacije.700 saint,
=> Straaaavaaa... Jel bolji od Total NBA?
simulacije.701 miskop,
-> Jel bolji od Total NBA? Ne znam, Total NBA nisam probao.
simulacije.702 gligo,
> I kakav je NBA '98? > Straaaavaaa... Jel'moze nesto detaljnije ? Grafika, muzika, atmosfera......
simulacije.703 popovics,
Ima li neko neki patch ili update za Flight Simulator 5. Tj. treba mi 5.0 u 5.1
simulacije.704 miskop,
-> Jel'moze nesto detaljnije ? -> -> Grafika, muzika, atmosfera...... Grafika: 3D, tako da ako nemaš neku dobru 3D karticu, ništa od uživancije. Muzika: Fenomenalna. Došlo mi da uopšte ne pokrenem samu igru, već samo da gledam one spotove i šaram po menijima. (Meni je kartica priključena na stub, tako da je do- življaj bio potpun) Atmosfera: Atmosfera je odlična. Ja sam smanjio neke detalje i rezoluciju jer moja kartica nije 3D, pa je opet bilo super, a mogu da zamislim kako bi bilo sa nekom brzom 3D karticom...
simulacije.705 saint,
=> Grafika: 3D, tako da ako nemas neku dobru 3D karticu, nista od => uzivancije. Pod 3D karticom... Sta podrazumevas?
simulacije.706 gligo,
> Atmosfera: Atmosfera je odlicna. Ja sam smanjio neke detalje i > rezoluciju jer moja kartica nije 3D, pa je opet bilo > super, a mogu da zamislim kako bi bilo sa nekom brzom > 3D karticom... U mamu im, dok ja skupim kintu izaci ce '99 ;) Anyway, thanx.
simulacije.707 jjerry,
E ljudi , pomaajte ! :( Jel' ima neko iskustva sa instaliranjen FIFA '97 u WinNT-u ? Meni nema shanse da radi,jer prijavi neshto kao "Warning:Could not determine language." (!???) a zatim izadje kao da nishta nije bilo... Inahce recimo neke opcije uopshte ne rade,(Read Me na primer) a onaj video mi pushta u nekih 128x128 (inache ga dizhem u 1024x768). Help......
simulacije.708 zormi,
* Inahce recimo neke opcije uopshte ne rade,(Read Me na primer) a * onaj video mi pushta u nekih 128x128 (inache ga dizhem u 1024x768). NT nema kompletnu podršku za direktan video (Direct3D i sl.). Najavljena je za NT5. Za igre treba imati Win95 na nekoj manjoj FAT particiji.
simulacije.709 milosh.zorica,
Hi evo vam jedne simulacije motora.Da i vi izvodite akrobacije kao na eurosport-u sa motorima na vasem PC-u. across.zip
simulacije.710 astronom,
Nisam siguran da li je ova poruka za ovu temu, mislim da jeste, ali nije ni vazno... Jel' zna neko shifre za Transport Tycon Deluxe. Ako neko zna neka napise, bio bih zahvalan.
simulacije.711 miik,
Jel zna neko koji inicijalizacioni string tre string treba ukucati za modem u igri Lightning 2?Interesuje me i za modem koji zove i za modem koji se javlja.Sto se tice nodema koji zove bilo je nesto u fazonu AT DP X3 S0=2,a za ovaj koji treba da se javi isto to samo sto je ortak na kraju po njegovoj filozofiji dodao ATA.Ja licno mislim da se malo zezno ali...Ako neko zna vec u cemu je fora i zasto se drugi modem nejavlja(prvi zove besprekorno)neka se javi.
simulacije.712 jjerry,
Jel' zna neko sve finte za Fifu 98 (ako neko ima celo originalno uputstvo.) Na koju foru da felshiram loptu (posle shuta drzhim gore,dole,levo,desno i nishta :) ? Poz.
simulacije.713 miskop,
>> Jel' zna neko sve finte za Fifu 98 (ako neko ima celo originalno >> uputstvo.) Na koju foru da felshiram loptu (posle shuta drzhim >> gore,dole,levo,desno i nishta :) ? Dodavanja i šutevi se usmeravaju kursorima. U napadu: """"""""" Q - koristi se za dodavanje igraču kojeg, i po prijemu lopte, kontroliše kompjuter, što je pogodno za odigravanje duplih pasova i sl. W - ubrzavanje E - preskakanje klizećeg starta, odlična stvar :) A - dodavanje dugom, visokom loptom (što je duže držite, lopta će otići dalje) :) . Ukoliko brzo pritisnete dva puta 'A' igrač će podići loptu petom. Takođe, ovaj taster služi za centaršut. S - dodavanje po zemlji D - šut na gol. Ukoliko brzo pritisnete dva puta 'D' igrač će uputiti lob udarac. Dužim držanjem 'D' na centriranu loptu, u zavisnosti od položaja igrača u odnosu na loptu, igrač će izvesti i udarac glavom, makazice ili volej. ALT - levi 'roling' :) CTRL - desni 'roling' :) Kombinacijom tastera ALT (CTRL) i 'q', 'w', 'e', 'a' i 'd' dobićete sjajno urađene driblinge. U odbrani: """""""""" Q - klizeći start W - ubrzavanje A - klizeći start (ako je lopta vazduhu, dužim držanjem 'A' igrač reaguje izbacivanjem lopte u određenom pravcu glavom ili nogom). D - u zavisnosti od situacije na terenu, moguće je da će igrač odgurnuti protivnika ili postaviti nogu i tako pokušati da oduzme loptu. Takođe, dužim držanjem 'D' lopta će biti izbijena prema golu (glavom ili nogom).
simulacije.714 gligo,
> Atmosfera: Atmosfera je odlicna. Ja sam smanjio neke detalje i > rezoluciju jer moja kartica nije 3D, pa je opet bilo > super, a mogu da zamislim kako bi bilo sa nekom brzom > 3D karticom... U vezi NBA Live-a... Uopste mi nije jasno zasto si smanjivao rezoluciju i ukidao detalje... Ja sa obicnim S3 imam ukljucene sve detalje i sve ide fino bez ikakvih kocenja. Inace...P133/16Ram...
simulacije.715 mikson,
El ima neko mozda jes neke finte ili savete za fifu98?
simulacije.716 miskop,
>> U vezi NBA Live-a... >> Uopste mi nije jasno zasto si smanjivao rezoluciju i ukidao detalje... >> Ja sa obicnim S3 imam ukljucene sve detalje i sve ide fino bez >> ikakvih kocenja. Nije ni meni jasno... :) Baš pre neki dan sam ponovo probao, i bilo je sve super, sa svim detaljima. Možda sam se onda izgubio od doživljaja pa mi se maglilo pred očima :)) >> Inace...P133/16Ram... Kod mene P133/32Mb
simulacije.717 miskop,
>> El ima neko mozda jes neke finte ili savete za fifu98? Ima jedna super fora, ne pali svaki put, ali pokušajte: - Kad imate loptu, pritisnite dva puta brzo "E" i vaš igrač će da isfolira pad, kao da ga je neko gurnuo. To koristite kad ste u protivničkom šesnaestercu i imaćete penal za džabe. :) - Kad vam golman drži loptu, sa "E" je spuštate na zemlju, tako da protiv nekih slabijih ekipa možete čak i golmanom da date gol.
simulacije.719 gligo,
> Samo da javim da sam probao NBA Live 98 (da, da, dobro ste pro- > citali, 98-ica je u pitanju) i prosto nemam reci... Imam ja....:) Nista revolucionarno, ako uporedis sa poboljsanjem sa '96 na '97, ama bas nista specijalno. > Igra je dooooo bola. Pocev od uvodnog filma koji traje oko > 2-3 minuta, preko interfejsa, sve do same igre... Uvodni film je stvarno uradjen odlicno i to je jedina stvar koja je bolja nego u '97. Al' ne uzima se NBA '98 zbog filma... :) Interfejs je, po meni, u '97 bio mnogo jednostaviji, slobodniji a ne ovakav svemirski ko u '98. ( Dok odu one zilice mozes pivo da popijes ;) Veliki, ali veliki nedostatak '98 je tezina igranja... Ima 4 stupnja tezine i na onom najtezem super_all_stars mozes sa najjadnijom ekipom da tuces bilo koga i to ladno. Takodje, lako je ustanoviti pozicije i fore za postizanje koseva i posle je prakticno vec dosadno igrati. Novina u '98 su posebni potezi tipa crossover ili drive, ali je pitanje koliko to opterecuje igru. Varijanta ' A gde mi je ono taster za sut? ' :) je stalno prisutna. Posebna prica su zakucavanja kad igrac leti do semafora... Prilicno nerealno... A i oni komentatori se ponavljaju sa svojim frazama, pa i to pomalo nervira. > P.S. Igra je za nekih 40 % bolja od prethodne verzije, po > meni... Mozda sam ja i preterano mnogo ocekivao od ovogodisnjeg izdanja al' ostaje utisak da nisu napravili odlican basket, stavise '98 su previse opteretili. Obrni okreni, za gledanje je bolja, za igranje ostaje '97.
simulacije.720 legolas,
Da li neko zna poteze na mishu u Fifi 98? Kako radi joystick (da li ima uklizavanje)?
simulacije.721 rades,
> Da li neko zna poteze na mishu u Fifi 98? > Kako radi joystick (da li ima uklizavanje)? Na misu, kao i na joystick-u, mozes da koristis samo dva tastera - odnosno sut i pas.
simulacije.722 ksanyi,
Hi! Obećao sam drugu simulaciju za Bilijard (za win3.11 ) a na žalost nisam našao. Dali bi neko mogao da mi pošalje ako ga ima? Pozdrav!
simulacije.723 ksanyi,
Hi! Već sam tražio ali da ponovim . Dali neko ima igru BILIJARD ( pool ,devetka , karambol , bilo koji ) i dali bi bio tako dobar da mi ga pošalje ovde ili na mail? Bio bi mu večno zahvalan! P.S. može za dos,win,win95
simulacije.724 retaliator,
pool!!!
simulacije.725 ksanyi,
>Pool!!! Da,može i to! Imaš li ga?
simulacije.726 sfilip,
tko je za tie fighter vs x ving preko modema? Naravno, ako iko sme.... ;)
simulacije.727 the.edge,
niTko. ;) AcCeSS DeNiED
simulacije.728 dea.,
>> tko je za tie fighter vs x ving preko modema? Naravno, ako iko >> sme.... ;) Ja sam bre master za X-wing i tie fighter,no imam slabiju mashinu pa ne mogu da igram ovaj Vs.
simulacije.729 retaliator,
ponovo probam POOL pool
simulacije.731 sfilip,
>Ja sam bre master za X-wing i tie fighter,no imam slabiju mashinu >pa ne mogu da igram ovaj Vs. onda bolje ni nemoj nabavljati bolju mašinu, jer ako je nabaviš postoji šansa da odigraš koju partiju protiv mene, da budeš ubijen u pojam i da od blama pobegneš od kompjutera i zamonašiš se u kakvom manastiru ;)
simulacije.732 the.edge,
21st Century Entertainment Ltd. (UK) je mrtav. :(( Svi ih znamo po Pinball Dreams & Pinball Fantasies serijalima... Dobra vest je da je 21st Century Entertainment Inc. (US deo firme, koji u stvari, nikad nije ni bio pravi ogranak 21st C. Entertainmenta) jos ziv i da ce (valjda) nastaviti tamo gde mu je 'brat' stao. Obe firme su imale teske finansijske teskoce, s tim sto se ..Inc. izborio, a ..Ltd. nije. :( AcCeSS DeNiED
simulacije.733 raikhan,
> tko je za tie fighter vs x ving preko modema? Naravno, ako iko > sme.... ;) Ja sam ZA !!! Nikad do sad nisam igro modemski ali cu da te oderem !
simulacije.734 sfilip,
>Ja sam Nikad do sad igro modemski ali cu da te oderem ! So, you want to test your metal against mine, young man? ;) Zna li neko za one klubove sa umreženim kompjuterima, ono, cene, gde, kako, koje makine itd?
simulacije.735 dekiz,
Pozovi 513-028,"CYBERROCK" Gaming club (na CERAK-u) pa se lepo na tenane raspitaj.Mislim da je najpovoljnije u gradu! Igranje u mrezi 3 racunara(686 233 mmx u planu jos toliko),odabrano drustvo posle 21h. LUDILO BATE sto bi rekli juznjaci :) Poz,dekiz
simulacije.737 vule.,
Moze li mi neko poslati komande za Wing Commander 4 ?
simulacije.738 vasic,
> Moze li mi neko poslati komande za Wing Commander 4 ? Kad počneš misiju, pritisni ctrl-O (ili možda alt-O) - dobićeš ekran sa raznim zanimljivim :) opcijama, a tu negde ti je i help sa komandama.
simulacije.739 gumiflex,
E cao , da li neko moze da mi posalje simulaciju helikoptera LHX .Igra je mala , ali vrlo dobra!Ajd molim vas! Unapred zahvalan./
simulacije.740 yvan,
Da li postoji neki update za Primier Manager 97?
simulacije.741 van.gogh,
...davno je to bilo kada sam otisao do pirata i na 3 diskete snimio tada ne tako poznatu igru po imenu "Wing Commander", sada vec svako od vas zna o cemu se radi. Igra je sada uznapredovala po svemu i svacemu sto dokazuje i broj diskova koje ona zauzima. E pa ocu da obradujem sve fanove ove igre i da im kazem da se snima film po doticnoj igri. Filmcina ima da zajebe sve SF filmove po pitanju scenarija, rezije itd. Glumci su neki anonimusi al' to ne menja stvar posto radnju filma vec predpostavljamo. ;) ...EVO PAR SLIKA SA SNIMANJA FILMA AKO STE ZAINTERESOVANI MOGU DA POSALJEM JOSH. I DA ONO NAJJBITNIJE FILM IZLAZI ZA 178 DANA ! ...zivi bili pa videli...u svakom slucaju ja moram da ga imam. VaN.GoGH wing.arj
simulacije.742 oliva,
Zna li neko koji su specijalni potezi u NHL98 i kako se koriste?
simulacije.743 vule.,
Kako se u XWING VS TIE FIGHTER ispaljuju rakete ? (Warheads)
simulacije.744 ventura,
jel ima neko sifre za simcity2000
simulacije.745 sane,
Molio bih da mi neko poshalje igru ELite 2 : Final frontier, ili tako nekako
simulacije.746 gligo,
Kupujem Nba live '98... Na mail...
simulacije.747 oliva,
Jel zna neko kako se prave makazice u fifi 98.
simulacije.748 vule.,
Jel ima nacin da dobijem specijalna kola u ignition-u bez obrtanja sampionata ? mislim na neki fajl, crack ili slicno ....
simulacije.749 emajsijuen,
vector wrote: 1:13.577 u Monacu u prvom delu F1GP preko tastature.. nije lose, a?
simulacije.750 senna,
> 1:13.577 u Monacu u prvom delu F1GP preko tastature.. nije lose, a? Ima nas koji smo pre 2-3 godine vozili 1:13.1xx.. A i ko josh vozi keca.. ;)
simulacije.751 emajsijuen,
Ů▀█ Ima nas koji smo pre 2-3 godine vozili 1:13.1xx.. A i ko josh vozi Ů▀█ keca.. ;) ..oni kojima je Thrustmaster skoro riknuo.. ;))
simulacije.752 ljubisha,
Nadam se da je ovo tema za "letačke" stvari. :) Elem, jel može neko da popuni ovaj spisak (prve tri stavke)? Pitao sam u temi avioni ali niko nije znao. :( GMTI IFF TACN DDI (Digital Display Indicators) RWS (Range While Search radar) TWR (Track While Scan radar) RWR (Radar Warning Receiver) SAM (surface-to-air-missiles) HARM (Hi-velocity Anti-Radiation Missile) EO (electro-optical) HSD (Horizontal Situation Display) LSO (Landing Signal Officer) ILS (instrument landing system) AOA (angle-of-attack) ECM (Electronic Counter Measures) TWI (Threat Warning Indicator) HUD (Head-Up Display) ARAD (Air-to-ground Display) SDT (Sudden Deceleration Trauma) BVR (Beyond Visual Range) FLIR (Forward Looking Infra-Red) MFCD (Multi-Function Color Display) Ovo mi treba za FA18 Hornet (Kuwait i Korea) ali pretpostavljam da su oznake slične i na ostalim simulacijama. Ustvari, trebale bi da su tu negde oko sličnog a sve je upropastila verzija 3 koja se pojavila i za pc-a kod kojeg su oznake totalno neprepoznatljive. :( Jel vozio neko to čudo (nadam se da se već pojavio u gradu)?
simulacije.753 shegoterach,
>> IFF Ovo bi trebalo da bude 'Identify Friend or Foe'... ...bar je tako u Wing Commanderu. ;) nemaljutish
simulacije.754 king.diamond,
jel neko moze da mi okachi na mail (il da baci u konfu) igru... 4d sports driving? (stunts)
simulacije.755 vantic,
Evo ide 4d Stuns ! stuns.arj
simulacije.756 king.diamond,
jel ima neko hotrod 1 ili 2? ono...60te...vozish kola....fazon brilijantina... ako ima nek okachi.....ako moze :}
simulacije.757 king.diamond,
dal je neko mozda zainteresovan za pokretanjee jedne staaaaaaaaaaaaare :} teme...igre 4D SPORTS DRIVING (STUNTS) ako ima nekoga....bar troje,javite se,ubacicu vas u grupu,pa cemo da se takmichimo u stazama... inache,igra se nalaziu ovoj konfi....poslao je vantic (10x) dakle skinite,pa ko je zainteresovan...nek se javi :} inache,iako je stara, igra je uvek zarazna...
simulacije.758 king.diamond,
igra se nalazi uz poruku 755
simulacije.759 king.diamond,
i dalje vazi poziv za "stunts" grupu.....
simulacije.760 milosh.zorica,
Potrebne su mi komande preko tastature/miša za ARMORED FIST 2.
simulacije.761 junior,
Pošto smo pre nekih godinu dana utvrdili da u igri nigde nema znaka copyrighta :), evo ga ponovo, najbolji menadžer all-times, the čuveni BMP :) bmp.arj
simulacije.762 vdunic,
> Pošto smo pre nekih godinu dana utvrdili da u igri nigde nema znaka > copyrighta :), evo ga ponovo, najbolji menadžer all-times, the čuveni > BMP :) Kako da prepravim save fajl da bi se poboljšao finansijski.
simulacije.763 junior,
> Kako da prepravim save fajl da bi se poboljšao finansijski. Bolje nauči da igraš pošteno .. uz par trikova, naravno :)
simulacije.764 lboki,
da li postoji bolji fud. menadzer od USM2 i koji?
simulacije.765 mcule,
Ljudi, jel probao neko "Motorhead"? Ono je besno bre! Ima tamo opcija da se pika i preko modema, pa ako je neko zaihteresovan, mail me. Da, za neupucene, rec je o simulaciji voznje (neka besna kola iz skore buducnosti). Mnogo je lepo, brzo, muzika, voodoo, ma kida bre!
simulacije.766 kiki,
> da li postoji bolji fud. menadzer od USM2 i koji? Ja mislim da je USM2 Najgluplji menager svih vremena!!! Najbolji je normalno Championship Menager 97/98, a treba uskoro da izadje i Championship Menager III :)
simulacije.767 junior,
Pitao me čovek danas u mailu ... kaže 'nije u toku' pa ga zanima koji fudbalski menadžer mogu da mu preporučim. Pa, pošto ni ja nisam u toku, koji menadžer mu vi preporučujete?
simulacije.768 kiki,
> Pitao me čovek danas u mailu ... kaže 'nije u toku' pa ga zanima > koji fudbalski menadžer mogu da mu preporučim. Pa, pošto ni ja > nisam u toku, koji menadžer mu vi preporučujete? =============================== 3.766 IGRE.3:simulacije kiki, 23.07.98. 20:42, 218 chr Odgovor na 3.764, lboki, 23.07.98. 14:19 --------------------------------------------------------- > da li postoji bolji fud. menadzer od USM2 i koji? Ja mislim da je USM2 Najgluplji menager svih vremena!!! Najbolji je normalno Championship Menager 97/98, a treba uskoro da izadje i Championship Menager III :) ----------------------------------------------- 3.766 ---
simulacije.769 kann,
Ako neko zna kako da ubacim jos vrsta aviona u flight simylator ver.5 Radim na windows-u 3.11. Unapred zahvalan za objasnjenje Zeljko
simulacije.770 poulos,
Na molbu ;) mladog moderatora, evo malo pomoći za igrače World Cup 98. :) controls.txt
simulacije.771 poulos,
Evo i još malo pomoći... :) tactics.txt
simulacije.772 poulos,
Evo ja da napišem ponešto iz sopstvenog iskustva. :) Dakle, WC 98 je najrealnija i najbolja fudbalska simulacija do sada. Videćete da driblinzi iz FIFA-e nisu mogući u svakom trenutku (baš kao i u pravom fudbalu), golman je mnogo bolji i ne pravi (bar ne toliko često katastrofalne greške), kompjuter je mnogo jači protivnik, više Ekvador nema nikakve šanse da postane prvak sveta ;) i sl. :) Što se tiče saveta za samu igru... Napravite 3 različite taktike (defanzivnu, ofanzivnu i normalnu). :) Ja u principu od samog početka igram u ofanzivnoj 3-4-3 formaciji. Pozadi je libero, koji čisti duge lopte, koje izbacuju uspaničeni obrambeni igrači protivnika ;). Vezni red je u diamond formaciji, dok su napadači u liniji, tako da je igra po krilima maksimalno omogućena. :) E sad, da bi se došlo do protivničkog gola, ima dosta štosova, koje ćete verovatno pročitati i u onim fajlovima koje sam poslao, ali ajd' da ja to sažeto predstavim. :) Po krilu je najlakše proći, i to koristeći alt+ctrl+w (igrač koji se ubacuje po krilu) i lako ga je proigrati, ili dribliznima i izbegavanjem startova (q je izbegavanje starta, a ctrl/alt + s je roling, koji ostavlja protivnika koji se zaleti, na zemlji). Možda i najbolji način, ali i najteži je igranje iz prve. Po zemlji je moguće relativno lako se dodavati, mada uz presing protivnika i to postaje teško i mora se misliti unapted. Vrhunac umeća po meni, je odigravanje dok je lopta u vazduhu. :) Za to treba biti brz i precizan i naravno, unapred smisliti gde ubaciti loptu i sl. :) Koristite dodavanje glavom na nogu (dugo držanje "s" dok je lopta u vazduhu) kada golman dodaje vašem igraču na polovini, ili kod dodavanja visokim loptama. Kada već priđete golu, ima više načina za postizanje gola, ali su meni omiljeni voleji i makazice. :) Oni naravno slede posle centaršuta, koji ćete najbolje izvesti ukoliko što više priđete samom golu (centaršut uputite sa šesnaesterca recimo, kada prođete dvojicu odbrambenih igrača, na drugu stativu i golman gotovo sigurno neće moći da stigne loptu, ako udarac pravilno izvedete). :) Naravno, postoje tu i drugi načini, za one koji više vole da prođu kroz sredinu. :) Golman će vam često skratiti ugao, pa morate da naučite kako ga savladati i u takvoj sitaciji. :) Jedno od rešenja je kratak pritisak na "D", ili rainbow kick (shift+A), a jedno od najjačih rešenja je skok preko golmana (obično Q) itd... :) Nadam se da sam pomogao onima koji su pomislili da je WC izuzetno teška igra i da će im ovo koliko - toliko izmeniti to mišljenje. :) Ovo je samo _fenomenalna_ igra i ništa više. :) P.S. Po najnovijim vestima sa interneta ;) po bontonu modemskih komunikacija, treba što češće pisati sa uključenim caps lockom, naročito u konferenciji IGRE. ;) Zato, slobodno navalite. :) ;> Zbog najboljeg pregleda, predlažem pogled kamerom F8. :)
simulacije.773 junior,
> Nadam se da sam pomogao onima koji su pomislili da je WC > izuzetno teška igra i da će im ovo koliko - toliko izmeniti to > mišljenje. :) Ovo je samo _fenomenalna_ igra i ništa više. :) Ma gde teška bre? Igram igru drugi put u životu. World class, naravno. Uzeo sam Nigeriju, napravljenu sasvim prosečno, ali sa izuzetno napupmanim napadačima. Protiv Španije 7:0, Bugarske 6:0, Paragvaja 5:1. Golovi se postižu kao od šale, a i dalje je kompjuter dovoljno glup, da kad postigneš gol ili dva, on krene u "totalni napad", tako da u odbrani imaš fore da zapališ cigaru, popiješ pivce i opet istrčiš kontru 2-2, 3-2, 4-2. Igra je maximalno pojednostavljena, više nije cilj igrati lepo, već igrati efikasno. Ono što jes', možeš ti da se zezaš kad vodiš 7:0, al' to ti jednostavno ne prolazi. U Fifi 98, ti si mogao da uđeš sa igračem u šesnaesterac, staneš na loptu, i kažeš "ajde, koji će prvi na mene" i onda driblaš ko manijak, dok ne predriblaš i samog golmana. Ovako napravljena fifa, uopšte ne liči na "simulaciju", već na arkadu. Liči mi na nešto što se igra na segi, gde se drdnaju dugmići, bez neke lepe akcije. Jeste ona brža, zanimljivija, agresivnija, ali to je po meni totalno srozavanje u odnosu na prošlu fifu. Inače, uopšte protivnik nije učinjen pametnijim, već je zarad težeg igranja protiv kompjutera, TVOJ tim, učinjen glupljim. Kako inače objasniti pogrešne pasove na sredini terena, kad se samo nas dvojica nalazimo tamo, bez ikakvog presinga. Što se golmana tiče .. sećaš li se gola, koji je Zubizareta primio od Nigerije (kad je onaj šutirao sa strane, a Zubizareta sam čuknuo loptu u gol)? E, probaj da uzmeš bilo kog igrača, koji ima shot power 90 i kusur, i uđi u mrtvi ugao i šutiraj. Na prste jedne ruke se mogu nabrojati golmani koji će ti to odbraniti. Sve u svemu, uradili su par stvari za pohvalu. Golman, bez obzira na bubice jeste pametniji, igra se više ne zadržava toliko prilikom prekida, kojih opet ima minimalno (argument više, na moju tezu da to sad liči na arkadu, ne na simulaciju), statistike se mnogo bolje vode, upravljanje timom sa 3 različite taktike je mnogo lakše, dakle ima dosta stvari koje moraju da ostanu i u fifi99, ali stvari za poboljšanje ima mnogo više nego ranije. Primera radi, napraviš izmenu u timu, i nekad, bez obzira na prekide, kompjuter neće da je izvrši sve do, recimo, poluvremena (sećate se Sanijeve priče o komplikovanoj proceduri izmena na SP :), golmani moraju mnogo bolje da brane šuteve iz mrtvog ugla, a napadači mnogo teže da ih pogađaju. Startovi se suviše lako izvode, i lopta se oduzima suviše lako, to mora, MORA biti teže, jer ovako svaka akcija protivnika može da se saseče na pola terena, bez bojazni za svoj gol. Da zaključim i ne davim više ... za 2 igrača, mora se priznati da je neuporedivo dinamičnija, brža, čak i zanimljivija od stare fife, dok za igru protiv kompjutera, moraju da izvrše velike izmene u stilu igre.
simulacije.774 poulos,
* Igram igru drugi put u životu. World class, naravno. Uzeo sam * Nigeriju, napravljenu sasvim prosečno, ali sa izuzetno napupmanim * napadačima. * Protiv Španije 7:0, Bugarske 6:0, Paragvaja 5:1. Ili si ti genije, ili si se zeznuo u podešavanju nivoa. :) Razgovarao sam sa nekim ljudima koji su u FIFA-i recimo bili bolji od mene, ali su na najtežem nivou u prvih par mečeva obavezno bili poraženi. * glup, da kad postigneš gol ili dva, on krene u "totalni napad", tako * da u odbrani imaš fore da zapališ cigaru, popiješ pivce i opet * istrčiš kontru 2-2, 3-2, 4-2. Kompjuter kreće u totalni napad, ali se ovakve stari retko dešavaju, jer protivnik, koji je bez lopte, nešto je brži od napadača sa loptom i logično je da ga stiže, što je recimo bio problem u FIFA-i. * Ovako napravljena fifa, uopšte ne liči na "simulaciju", već na * arkadu. Po meni, baš je suprotno. No, svima su već poznati tvoji stavovi koji su drugačiji od svih ostalih (ko pomenu Santrača). ;) * Liči mi na nešto što se igra na segi, gde se drdnaju dugmići, bez * neke lepe akcije. Jeste ona brža, zanimljivija, agresivnija, ali to * je po meni totalno srozavanje u odnosu na prošlu fifu. Ajd' probaj da igraš sa svim ovim što sam ja poslao i videćeš da neće biti baš tako kao što si napisao. :) Takođe, proveri da ti je nivo podešenna world class. :) Ako i tada budeš isto mislio, odustajem. :) * Inače, uopšte protivnik nije učinjen pametnijim, već je zarad težeg * igranja protiv kompjutera, TVOJ tim, učinjen glupljim. Kako inače Protivnik igra nešto bolje u odbrani (mada se često zaleću na igrača), ali je logično da je i tvoj tim načinjen glupljim, tj. moguće su povremene greške, što kod mašine recimo nije moguće. * vode, upravljanje timom sa 3 različite taktike je mnogo lakše, dakle * ima dosta stvari koje moraju da ostanu i u fifi99, ali stvari za * poboljšanje ima mnogo više nego ranije. 1. :)) Uzmi FIFU 98, stoj na polovini i čekaj da te faulira protivnik. :) Centriraj na 20 m i gledaj kako postižeš gol, lobujući istrčalog golmana. :) 2. Pokušaj da daš gol iz faula sa veće daljine od 20 metara. 3. Pokušaj da daš gol iz daljine. :) 4. Šutni golmanu sa 3 m i on će je uhvatiti u ruke... ;) (u WC-u će ako uspe da odbrani, sigurno će je izboksovati). :) * mora, MORA biti teže, jer ovako svaka akcija protivnika može da se * saseče na pola terena, bez bojazni za svoj gol. Ajd ti lepo nabavi taj CD, zovni me telefonom ;) pa da mi demonstriraš to svoje znanje, rado ću naučiti nešto novo. :)
simulacije.775 epson,
│ * Igram igru drugi put u životu. World class, naravno. Uzeo sam │ * Nigeriju, napravljenu sasvim prosečno, ali sa izuzetno napupmanim │ * napadačima. │ * Protiv Španije 7:0, Bugarske 6:0, Paragvaja 5:1. │ │ Ili si ti genije, ili si se zeznuo u podešavanju nivoa. :) └───────────────────────────────────────────────── Sve mi se čini da je jr. podesio World class, ali nije sejvovao opcije, pa su se sva podešavanje resetovala (tj. na Amater).
simulacije.776 junior,
> Ili si ti genije, ili si se zeznuo u podešavanju nivoa. :) Pa nisam ja džabe moderator :> > Ajd' probaj da igraš sa svim ovim što sam ja poslao i videćeš > da neće biti baš tako kao što si napisao. :) Takođe, proveri da > ti je nivo podešenna world class. :) Ako i tada budeš isto Aman, što bih koristio udvajanja, raznorazne gluposti, kad mogu da postižem golove sa 30m, iz kornera, iz mrtvog ugla, i sve druge lepote koje bagovi u igri donose. Mislim, ja se trudim da to ne koristim, ali kad god mi zatreba, ponese me žar, i onda ... slab sam karakter, šta mogu :) > 2. Pokušaj da daš gol iz faula sa veće daljine od 20 metara. Nikakav problem. Uvek gađaš stativu, ili tik pored nje, i biće ili direktan gol, ili će neko da naleti na odbijenu loptu. > 3. Pokušaj da daš gol iz daljine. :) Kao što ti rekoh u chatu :), sa 40m iz igre, Cocu (PSV), protiv Fortune. > Ajd ti lepo nabavi taj CD, zovni me telefonom ;) pa da mi > demonstriraš to svoje znanje, rado ću naučiti nešto novo. :) Dosta šuma. ;)
simulacije.777 poulos,
* Nikakav problem. Uvek gađaš stativu, ili tik pored nje, i biće ili * direktan gol, ili će neko da naleti na odbijenu loptu. Hehe. ;) Uvek ja i gađam stativu, plus što zafelširam loptu, ali ne preterano, jer je to previše uspori, nego negde, na sredinu. :) Ali, to u staroj FIFI slabije pali.
simulacije.778 junior,
> Hehe. ;) Uvek ja i gađam stativu, plus što zafelširam loptu, > ali ne preterano, jer je to previše uspori, nego negde, na > sredinu. :) Ali, to u staroj FIFI slabije pali. Ne umeš ti da gađaš, tako kaži. :) A što se tiče golova iz centaršuta, i lobovanja glavom preko golmana, sve što ću ti reći, jeste odgledaj danas snimak utakmice Inter - Parma, na SOSu, i pogledaj izjednačujući gol na 2:2. Ako i onda tvrdiš da je ono u FIFI nerealno, odustajem.
simulacije.779 poulos,
* Ako i onda tvrdiš da je ono u FIFI nerealno, odustajem. Pazi, to je moguće jednom u životu ;) kad se golman zaleti ko budala. Ono što su u FIFA-i napravili je bila velika greška, jer je totalna glupost da svaki faul na polovini terena znači i gol, ili u 90% slučajeva. :)
simulacije.780 junior,
> glupost da svaki faul na polovini terena znači i gol, ili u 90% > slučajeva. :) Čini ti se da se često dešava. Takav gol, stvarno padne na možda svakoj petoj, šestoj utakmici. To sam već jednom ortaku objašnjavao, evo i tebi ću ovde. Pogledaj Svetsko prvenstvo. Odigrano je 64 susreta tamo, a glupih, šašavih i nemogućih golova bilo je sigurno preko 20. Znači, prosečno, na svakoj trećoj tekmi, bude neka glupost. Ja ti tvrdim, da je ista takva frekventost i u fifi, ali ti u fifi, kad se igra neki turnir, recimo, odigraš 10-20 mečeva u toku jednog dana, i onda naravno da ti se čini da se to često dešava. A rasporedi, tih 20 mečeva na 7 dana, kao na Svetskom prvenstvu, pa ćeš videti da takve situacije uopšte nisu česte. Problem nije u fifi, već u nezasitosti. ;)
simulacije.781 poulos,
* svakoj petoj, šestoj utakmici. To sam već jednom ortaku * objašnjavao, evo i tebi ću ovde. E hvala ti što se trudiš, ali nisi u pravu. ;) Uostalom, imam svedoke. :) * Pogledaj Svetsko prvenstvo. Odigrano je 64 susreta tamo, a glupih, * šašavih i nemogućih golova bilo je sigurno preko 20. Znači, * prosečno, na svakoj trećoj tekmi, bude neka glupost. Ok, to znam i ja. :) I istina je da se na to često ne obraća pažnja, pa upravo zato i ja u ovom slučaju mislim kao i ti. * Ja ti tvrdim, da je ista takva frekventost i u fifi, ali ti u fifi, * kad se igra neki turnir, recimo, odigraš 10-20 mečeva u toku jednog * dana, i onda naravno da ti se čini da se to često dešava. A * rasporedi, tih 20 mečeva na 7 dana, kao na Svetskom prvenstvu, pa * ćeš videti da takve situacije uopšte nisu česte. Heh. Zamisli sada scenu... Igram ti ja turnir sa giovannijem, nikolom.s i još jednim ozloglašenim rušiocem sistema. ;) I sad, tenzija je veoma visoka, krlja se i psuje sve vreme ;), a kad sudija svira faul (negde oko centra) ;) odrambeni igrač se hvata za glavu, dok se napadač blago osmehuje. ;) Sledi centaršut na 16 i gol. ;) Ipak, najjače je kada se u sledećem napadu (to u onom "dugotrajućem" 90.-om minutu) dogodi faul na suprotnoj strani, i dogodi se isto. :) * Problem nije u fifi, već u nezasitosti. ;) Fifa je za mene ql igra, ali je dosta ispod novog World Cup-a. No, džabe se mi raspravljamo ovde, ako tebi ovaj bag sa faulom na polovini i nije bag. ;)
simulacije.782 junior,
> Fifa je za mene ql igra, ali je dosta ispod novog World Cup-a. > No, džabe se mi raspravljamo ovde, ako tebi ovaj bag sa faulom > na polovini i nije bag. ;) To nije bug, to se dešava. Mnogo veći bug, je davanje direkt golova sa 40-50 metara, kad se golman čak ni ne baci za loptom. Mislim, i takve golovi se dešavaju u fudbalu, ali golman bar stigne da je vidi, a ne da se ponaša kao da ona ne postoji. Šta? Nisi još dao gol sa 45 metara? Probaj, pravi je filing. :> A korištenje bugova je stvar dogovora. Imali smo mi par skotova u društvu koji su znali da daju gol, i onda drže loptu do kraja tekme, a jedini način da ga zaustaviš, i uzmeš loptu, bio je da ga fauliraš. No, kako tako vreme brzo prolazi, i njegovo vođstvo ostajalo bi obično do kraja. E, takvi skotovi su brzo leteli iz društva, a ostali su samo oni koji forsiraju lep, napadački, engleski stil igre. Znači, ko Živadinović: "Nije važno ko pobedi, važan je fudbal." I nama je lepo :) No, dosta ove rasprave, da ne bih počeo da brišem poruke. :) Smaramo ljude privatnom prepiskom, a znamo obojica da WC ne može da parira staroj FIFI jer nema čak ni lige da se igraju :). No, sačekaćemo mi FIFU 99, pa da uživamo k'o ljudi i razmenjujemo savete oko davanja golova, a ne da se svađamo koja igra ima više bagova.
simulacije.783 poulos,
* u fudbalu, ali golman bar stigne da je vidi, a ne da se ponaša kao * da ona ne postoji. * Šta? Nisi još dao gol sa 45 metara? Probaj, pravi je filing. :> Dao sam jedan, ali sam mislio da su tvoji golovi iz igre ;) nešto normalno, a ne obični bagovi. Nego, samo ti kuliraj, "friziraj" napadače, koristi bagove i sve to, ali opet mi neće biti jasno kako si na world class nivou dobijao za 7:0... * No, dosta ove rasprave, da ne bih počeo da brišem poruke. :) * Smaramo ljude privatnom prepiskom, a znamo obojica da WC ne može da * parira staroj FIFI jer nema čak ni lige da se igraju :). No, Aaaaa, ljudi mogu da se uključe ako hoće, a ako neće, mogu tebi da daju ignore. ;)
simulacije.784 milosh.zorica,
> Na molbu ;) mladog moderatora, evo malo pomoći za igrače World Cup > 98. :) Važi i za RTWC?
simulacije.785 milosh.zorica,
> staroj FIFI jer nema čak ni lige da se igraju :). No, sačekaćemo mi Taman sam mislio da kupim WC. Pošto nema ligu, zbog čega i igram FIFU, ništa od kupovine.
simulacije.786 poulos,
* Važi i za RTWC? Većina komandi da, ali mislim (nisam proveravao) da ne rade one fore sa offside-ima, presingom, wingback run, i sl. Takođe, mislim da se "shift" ne koristi u RTWC.
simulacije.787 poulos,
* Taman sam mislio da kupim WC. Pošto nema ligu, zbog čega i igram * FIFU, ništa od kupovine. Na sajtu www.fifagaming.com ima ludaka koji kače nove stadione, timove (sa sve imenima, dresovima i sl.) i svakakvim glupostima. :) Ko ima internet, neka se prošeta malo... :)
simulacije.788 van.gogh,
E jel' u FORSAKEN-u...postoji neka sifra za zaustavljenje vremena ?! Sad sam na III nivou i bre nemam vremena za sve...
simulacije.789 vector,
─┼Î E jel' u FORSAKEN-u...postoji neka sifra za zaustavljenje vremena ?! Ako vec igras Forsaken, znaci da ti se svidja i Descent? Jesam li u pravu?
simulacije.791 junior,
> E jel' u FORSAKEN-u...postoji neka sifra za zaustavljenje vremena ?! Za vreme nisam našao šifru, no evo par komada koje se jedine pominju na internetu. Ispod njih je i hexedit cheat, možda nešto od toga pomogne. BTW, uz poruku je trainer za Unlimited Shields & Mull, Pulse & Troj, Suss, and Lives, kao i neki 'gamehack table', kome treba, već će se snaći. :) Evo i cheatova... Type in any menu: "bubbles" - Enables cheats. "thefullmonty" - Turns on level switch capability, use menus to pick any level. "iamzeus" - God mode. Invulnerable, full weapons, unlimited ammo & nitro, 4 powerpods, 2 unknown weapons "SPID" and "THIEF" eyeballs. "titsoot" - If you have access to the special ship, turns on the "adult" textures. "lumberjack" - This turns on a missile toggle. Hitting quick key for Mug selects normal, hit Mug again for spiraling Mug, once more for bouncy-Mug. (2 bounces) Hitting quick key for Solaris selects normal, once more for homing plasma like the turrets use, once more for extra powerful blue homing plasma. "jimbeam" - This turns on the beam toggle. Hitting laser quick key selects normal laser. once more for electro-beam like LevTank. once more for superbeam from hades. Forsaken Hex Level Cheat: The saved game files are in the SAVEGAME folder under the folder that Forsaken is installed into. The saved game data is in the files named SAVExx.SAV where xx is the save slot the game was saved into. To access any level of the game use a hex editor to change the level name which starts in the ninth decimal position of the file. You may have to overwrite the end of a longer level name that was there previously with binary zeros. For example, Using a level 3 saved game file to skip to level 4, you would write "thermal", then 1 byte of binary zeros to overlay the last byte of "nps-sp01". Also, depending on which level the saved game actually is and which level is desired to be accessed, one or more bytes of binary zeros may need to be added or deleted from the end of the level name entered. For instance, when "capship" was written over "fedbankv", one byte of binary zeros had to be added for a total of two bytes of binary zeros, before the level would load. The following lists the level names of the game: 1 = vol2 2 = asubchb 3 = nps-sp01 4 = thermal 5 = fedbankv 6 = pship 7 = spc-sp01 8 = bio-sphere 9 = nukerf 10 = capship 11 = space 12 = high 13 = military 14 = azt-sp01 (last regular level) 15 = azchb (secret level?) Please Note: Cheats and Hints listed above may not support all versions of the game. forsaken.arj
simulacije.792 vdunic,
Imam jedan problem sa The Manager-om. Na mašini sam prvo imao istaliran Win95 PEE i igra je radila besprekorno u dos prozoru. E sad došlo je do havaraije sa windows-om jer hard ima bad blokove. Sada sam instalirao Win95 osr2, ali igra ne radi iz dos prozora. Kada počnu utakmice odjednom iskoči i izbaci memory-error, ali samo kada startujem stare saveove. Kada igru počnem ispočetka sve radi kako treba. I da pomenem da stari saveovi nisu oštećeni.
simulacije.793 junior,
> havaraije sa windows-om jer hard ima bad blokove. Sada sam > instalirao Win95 osr2, ali igra ne radi iz dos prozora. Kada > počnu utakmice odjednom iskoči i izbaci memory-error, ali samo Znam, mene isto zeza sa osr2. I to toliko da uopšte ne može da se igra. Probaj da držiš igru u rootu, nekad je to palilo.
simulacije.794 vdunic,
> Znam, mene isto zeza sa osr2. I to toliko da uopšte ne može da se > igra. Probaj da držiš igru u rootu, nekad je to palilo. Problem je bio u količini slobodne konvencionalne memorije. Kad sam izbacio neke stvari iz autoexec-a igra je proradila. Treba da ima slobodno nekih 560-570 KB slobodno.
simulacije.795 junior,
> Problem je bio u količini slobodne konvencionalne memorije. Kad sam > izbacio neke stvari iz autoexec-a igra je proradila. Treba da ima > slobodno nekih 560-570 KB slobodno. Pre bih rekao da su konflikti sa nekim programima u memoriju, jer ja oslobodim i preko 600k osnovne, pa se opet nakon 2-3 kola zakoči. Jednostavno, nekad radi, nekad ne .. evo sad ću da instaliram 4dos, da vidim hoće li tako da upali :)
simulacije.796 vdunic,
> Pre bih rekao da su konflikti sa nekim programima u memoriju, jer > ja oslobodim i preko 600k osnovne, pa se opet nakon 2-3 kola zakoči. Ja sam samo skinuo driver za cdrom u config.sys-u i sve je proradilo. Neznam uopšte i kako mi se tamo zateko driver kad on nije ni potreban sa osr-om.
simulacije.797 vdunic,
Evo šifre za Moto Racer ... Umesto imena igrača upiši šifre: CDNALSI - sve staze CTEKCOP - mali motor
simulacije.798 jujo,
Moj brat ima jedan mali problem u Fifi WC98. Igrica jednostavno nece da detektuje misa prilikom odabira ko ce koju ekipu da vodi. U starijoj Fifi RTWC ovo je sljakalo bez problema. yooyo:
simulacije.799 junior,
> Moj brat ima jedan mali problem u Fifi WC98. Igrica jednostavno > nece da detektuje misa prilikom odabira ko ce koju ekipu da vodi. U > starijoj Fifi RTWC ovo je sljakalo bez problema. Da, wc98 ne radi sa mišem. Uopšte, preporučuju igranje sa gamepadom od 8 dugmića :), tako da je teško poverovati da se može nešto učiniti sa 2/3 dugmića na mišu. Dok ne dopuste igranje dvojice na tastaturi, ništa od fer-playa :)
simulacije.800 junior,
Evo onih add_onova koje sam obećao za fifu. Ovo je po meni najzanimljiviji paket, iako ceo komplet addonova ima preko 2 mega .. slaću još neke zanimljive stvari, kad ih isprobam. A ovde možete naći raznorazne gluposti, kao što su: - obične kopačke prerađene u Adidas Predator kopačke ;) - updateovi transfera svih liga, za prošlu godinu - za indoor stadium - texture plaže, ulice i trave - opet neki transferi po raznim ligama, nešto svežiji - cool reklame oko stadiona - Roberto Bađo će nositi svoje Diadora, a ne Adidas kopačke ;) - kreirajte sami svoju reklamu ... - oficijelni dresovi francuskog tima na Svetskom prvenstvu - (ovaj zapazite!) - 2 ženska tima, čini mi se da oba imaju vokale ;) - pravi dresevi Intera - updateovi ne samo transfera, već i taktika raznih timova - više novca svim velikim klubovima u Evropi - za sve koji nemaju 3d kartice, texture snega i kiše - i last but not the least - Super liga! Elem, ja lično preporučujem fajlove All.zip koji sadrže sve transfere završno sa 18. januarom prošle godine, ali je i kreiran velik broj igrača u raznim ligama (recimo Adailton ;) i odličan fajl Superl~1.zip koji sadrži napravljenu Super-ligu, a u Škotskoj su ubačeni Zvezda, Partizan, Croatia i Hajduk, koji se uz mala doterivanja mogu dovesti u savršeno stanje. Anyway .. uživajte. fifaxtra.arj
simulacije.802 vector,
┼─┤ Re: F1GP/wc 1:13.271 u Monacu... jos samo da se naviknem na novi stil voznje (bez traction helpa) pa idem ispod 1:13. ;)
simulacije.803 vector,
┼─┤ Ima nas koji smo pre 2-3 godine vozili 1:13.1xx.. A i ko josh vozi ┼─┤ keca.. ;) E,pazi... od pre par minuta ima i nas koji smo vozili 1:12.985 ;).
simulacije.804 vector,
┼─┤ E,pazi... od pre par minuta ima i nas koji smo vozili 1:12.985 ;). Moderatore, napravi neki Hall of Fame i stavi me na prvo mesto da se zna ko je ovde the man :))
simulacije.805 junior,
> Moderatore, napravi neki Hall of Fame i stavi me na prvo mesto > da se zna ko je ovde the man :)) Ti si Da Man ;) A jel' probao neko one nove simulacije formule? Prost Grand Prix, i šta je već novo izašlo ..?
simulacije.806 legolas,
A jel' probao neko one nove simulacije formule? Prost Grand Prix, i sta je vec novo izaslo ..? _____________________________________ Ja sam probo PGP (Prost). Ajde da ga uporedimo sa GPII. U odnosu na njega je s**nje. Ali sama po sebi, nije losa. Najvise me iznerviralo sto zauzima samo 75 MB, a ja uzo CD :( (kosto me je samo 5DM srecom). Od timova i vozaca postoje samo Prost i njegovi vozaci, dok su ostali izmisljeni. Staze su realne i svidja mi se pozadina. Nije za bacanje...
simulacije.807 junior,
> Od timova i vozaca postoje samo Prost i njegovi vozaci, dok su > ostali izmisljeni. Staze su realne i svidja mi se pozadina. > Nije za bacanje... U kojoj rezoluciji radi, jel' podržava 3d karte, i kakvu makinu zahteva? :)
simulacije.808 legolas,
U kojoj rezoluciji radi, jel' podrzava 3d karte, i kakvu makinu zahteva? :) __________________________________________________________ Radi u visokoj rezoluciji (640 mislim), podrzava 3d karte i radi lepo kod mene na mom 6x86 200MX. Pokazacu ti je jednom ;)
simulacije.809 vector,
┼─┤ E,pazi... od pre par minuta ima i nas koji smo vozili 1:12.985 ;). A od pre par sekundi ima i onih koji su popravili svoje vreme i postavili novo: 1:12.783 -- nije lose,a?
simulacije.810 sfilip,
uzeo Team Apache.... Lošija grafika od Apache Longbow (i Hind-a koj je isti) ali mnogo više liči na vožnju helikoptera :) Kad se skršiš ode ti onaj deo na koj si pao, kad te pogode otpadne ti krilo ili rotor, kad letish nemožeš da praviš lupinge bilokada ko u longbowu, ono, igra je realna, to stoji. I zanimljiva je. Samo treba tri de karta...
simulacije.811 saint,
=> igra je realna, to stoji. I zanimljiva je. Samo treba tri de karta... Videh grafiku na Diamond Viperu V330... Bilo je zapanjujuce. Nesto najbolje sto sam video u simulaciji letenja. Kod mene na Virgeu izgleda odvratno. Valjda vazi ono Kolko para tolko i muzike.
simulacije.812 giuliano,
Evo skrinova iz igre Europian Air War, valjda se tako zove... Nije ni bitno kada ovako dobro izgleda...:)) eurowar.arj
simulacije.813 vector,
E,ljudi... kolko vozite u f1gp (wc) preko tastature na Monzi?
simulacije.814 vector,
┼─┤ E,ljudi... kolko vozite u f1gp (wc) preko tastature na Monzi? Meni je najbolje vreme 1:16.230 -- nije toliko bedno,a?
simulacije.815 junior,
> E,ljudi... kolko vozite u f1gp (wc) preko tastature na Monzi? Čekaj, hoćeš da kažeš da si ti _onaj_ rezultat od 1:12, u Monaku ostvario na tastaturi? ;)
simulacije.816 vector,
┼─┤ Cekaj, hoces da kazes da si ti _onaj_ rezultat od 1:12, u Monaku ┼─┤ ostvario na tastaturi? ;) Jea... pa valjda se zna da je 'keyboard' moje srednje ime. ;)
simulacije.817 van.gogh,
E jebem ti ja CARMAGEDON...igra je dobra. Ali... Stavim ja na makinu 32MB RAM-a i josh Voodoo i ono gurko kekonen... ;) Nece da je pokrene u hi-res...cak sam i punu instalaciju stavio... Jel' znade neko u cemu je caka... ?! Aj'... VAN.GoGH
simulacije.818 legolas,
>>E jebem ti ja CARMAGEDON... Kako si je uopste naterao da ti radi? Mene izbaci odma po znaku za start?
simulacije.819 byello,
Za van.gogha Ne pomaze nista na caramageodonu, masina ti ocigledno ne prihvata igru (citaj nesto nije kompatibilno), jer kod mene je na P166mmx radila dosta solidno, bez vooodo-a. Ovo se desavalo i drugima a ne samo tebi. Byello
simulacije.820 pecapop,
Pozdrav, StraÜno mi se igra Rail Road Tycoon, ali sam disketu sa igrom davno dao uz 286-icu. Molio bih nekoga ako je poseduje da je podeli samnom. pecapop
simulacije.821 thug,
Eh...da li neko ima F-22 Lightning ? mail wr thug :)
simulacije.822 pecapop,
Da li neko zna kako se igra FIFA98 RTWC preko modema. U setovanju modema ne'e da prihvati promenjeni Init string, a ovako ;eka DIAL TONE. pecapop
simulacije.823 vantic,
Kako u Fifi da dam go glavom?
simulacije.824 corgan,
U neko menuu stavis stiklic na ALL ASSIST HEADERS. I to ti je to. B.
simulacije.825 vantic,
Evo idu patchevi sa Starcraft! Prvo pustite ovaj iz bilo kog direktorijuma! star102.exe
simulacije.826 vantic,
E , a kada ste ga upgrade-ovali na ver. 1.02 sa predhodnim patch-om , prekopirajte sledeci fajl u Starcraft direktorjium , pritisnite patch kad otvori malo prozorce , zatvorite prozorce i uzivajte u najboljoj igri! star102c.exe
simulacije.827 kmirko,
Da li neko zna kada ce da izadje SIM CITY 3000, ili je vec izasao, ili nisam dobro obavestan. Koliko ja znam ova igra je najavljena jos u avgustu prosle godine. save
simulacije.828 kmirko,
Da li je neko igrao NHL99 , komentari
simulacije.829 milosavljevic,
Imam Intel 200 MMX, Stealth II S220, Windows 98, i NFS III me zeza. Kada startujem trku pojavi mi se plavi ekran na kome pise Fatal Error... Ja sumnjam u Windows 98, tako da ako slucajno na Internetu postoji neki patch, molim nekog da ga baci ovdje. Unapred HVALA !!
simulacije.830 sfilip,
>Imam Intel 200 MMX, Stealth II S220, Windows 98, i NFS III me zeza. Kada >Ja sumnjam u Windows 98, tako da ako slucajno na Internetu postoji neki >patch, molim nekog da ga baci ovdje. ja imam intela 233mmx, diamond vipera 330 i NFS 3 mi je radio savršeno na 98ici. Ono, ako piše da je igra za 98ocu onda je poslednja stvar u koju ćeš da sumnjaš baš 98ica :) esi probao da nađeš neku drugu verziju igre, možda je disk izgreban il neki sličan trip. inače, igra je krajnje jadna kao i prethodni delovi... Sve što valja to je grafika. Svaki auto ima odsjaje kobajagi okolnog terena (u stvari samo izlepljene texture) i to izgleda dosta pristojno. Samo je igra mnogo bre stupidna :)
simulacije.831 senna,
Koji NFS 3.. MOTORHEAD! Ako neko vozi, nek se javi pa da uporedimo rezultate, a ni koja trka preko modema nije losha ideja..
simulacije.832 saint,
=> Koji NFS 3.. MOTORHEAD! Ako neko vozi, nek se javi pa da uporedimo => rezultate, a ni koja trka preko modema nije losha ideja.. Mora da nisi video NFS 3 pa tako pricas... Jedna od najboljih simulacija voznje posle Screamera .
simulacije.833 senna,
> Mora da nisi video NFS 3 pa tako pricas... > Jedna od najboljih simulacija voznje posle Screamera . Videh, zato i rekoh.. A ni jedno ni drugo ni trece nisu prave simulacije.. Arkade, nishta vishe..
simulacije.834 mcule,
::Koji NFS 3.. MOTORHEAD! Ako neko vozi, nek se javi pa da uporedimo ::rezultate, a ni koja trka preko modema nije losha ideja.. Eh, gde si ti bio pre jedno 3-4 meseca kad' smo se razbijali u mrezi sa Motorhead-om, vozac? :)
simulacije.835 saint,
=> Videh, zato i rekoh.. A ni jedno ni drugo ni trece nisu prave => simulacije.. Arkade, nishta vishe.. Ukusi su razliciti.
simulacije.836 sfilip,
>=> Videh, zato i rekoh.. A ni jedno ni drugo ni trece nisu prave >=> simulacije.. Arkade, nishta vishe.. > > Ukusi su razliciti. ukusi ne utiču na svrstavanje need for speed-a u arkadu... To jednostavno jeste arkada i ništa više. Moje lično mišljenje je da je pored toga i veoma loša arkada.. Igra nema ni jedan element simulacije i manje je realna od starog Duel-a...
simulacije.837 saint,
=> ukusi ne uticu na svrstavanje need for speed-a u arkadu... To => jednostavno jeste arkada i nista vise. Moje licno misljenje je da je Kada sam rekao "Ukusi su razliciti" mislio sam da ne zelim da se raspravljam igre iako ne mislim da je arkada. Moje licno misljenje je da je NFS3 vrlo dobra pa cak i odlicna simulacija voznje.
simulacije.838 sfilip,
> iako ne mislim da je arkada. Moje licno misljenje > je da je NFS3 vrlo dobra pa cak i odlicna > simulacija voznje. tvoje lično mišljenje se isuviše kosi sa činjenicama da bi bilo moguće prihvatiti ga...
simulacije.839 kmirko,
Dajte ljudi , nije valjda da jos niko nije cuo da je NHL99 izasao.
simulacije.840 saint,
=> tvoje licno misljenje se isuvise kosi sa cinjenicama da bi bilo moguce => prihvatiti ga... Koje su onda prave simulacije voznje ako izuzmes formule i relije? Sta je tolko neverovatno u NFS3 da je to cini arkadom?
simulacije.841 saint,
=> Dajte ljudi , nije valjda da jos niko nije cuo da je NHL99 izasao. Izasao je... Mozes skinuti sa ineta punu verziju.
simulacije.842 miskop,
>> tvoje lično mišljenje se isuviše kosi sa činjenicama da bi bilo moguće >> prihvatiti ga... NFS3 je zakon što se tiče simulacije vožnje i do sad takva igra nije viđena.
simulacije.843 sfilip,
> Koje su onda prave simulacije voznje ako izuzmes formule i >relije? to što ne postoji nijedna simulacija branja kokosovih oraha ne znači da bi neka aplikacija u kojoj desnim dugmetom misha spuštaš kružiš sa linije i dobijaš pojen trebala da se proglasi najboljom simulacijom branja kokosovih oraha ;) Lično sam video gomilu simulacija, kažem ti, čak je i STUNTS realniji od NFS3-a a o nekim novim reli simulacijama (zaboravio sam imena) i da ne pričam. > Sta je tolko neverovatno u NFS3 da je to cini arkadom? Igra jednostavno ne daje nikakav utisak vožnje automobila. Pored toga što se vozilo ne može nikako oštetiti pa je moguće pri 200kmh očešati stub bez posledica (a čak i Lady Diana zna da to baš nije tako) sama vožnja ne poseduje ni jedan element realnosti pa je navesti "šta je realno" znatno kraće nego navesti "šta nije realno". Ja međutim ne vidim šta jeste realno ;) Mislim grafika jeste fina i osećaj je lep pa je NFS3 dobra arkada ali krajnje loša simulacija.
simulacije.844 ventura,
> Igra jednostavno ne daje nikakav utisak voznje automobila. Pored toga sto se > vozilo ne moze nikako ostetiti pa je moguce pri 200kmh ocesati stub bez > posledica (a cak i Lady Diana zna dato bas nije tako) sama voznja ne poseduje > ni jedan element realnosti pa je navesti "sta je realno" znatno krace > nego navesti "sta nije realno". Ja medutim ne vidim sta jeste realno ;) To mi najvise smeta u SVIM 'simulacijama' voznje, jedino GP i igre na foru formula imaju, taj 'elemenat' ostecenja koji bitno utice na voznju... a sto se tice NFS-a, u njemu je sasvim ok da pri brzini od 300Km/h se okrenes naopacke struzes po betonu, udaris o stenu... iii... nastavis dalje..
simulacije.845 sfilip,
> 300Km/h se okrenes naopacke struzes po betonu, udaris o stenu... > iii... nastavis dalje.. to naravno nekoj arkadi može da se oprosti ;)
simulacije.846 saint,
=> Mislim grafika jeste fina i osecaj je lep pa je NFS3 dobra arkada ali => krajnje losa simulacija. Koje su onda dobre simulacije voznje? I idalje nisi odgovorio sta je to nerealno.
simulacije.847 sfilip,
> I idalje nisi odgovorio sta je to nerealno. napisao sam poruku od skoro stranice u kojoj sam ti detaljno objasnio jednu nerealnost i objasnio zašto neću navoditi više nerealnosti a ti uzmi pa opet pročitaj. Ako ti to nije dovoljno da razumeš poentu mojih shvatanja onda ti preporučujem da nađeš stručnu pomoć ;)
simulacije.848 saint,
=> napisao sam poruku od skoro stranice u kojoj sam ti detaljno objasnio Znaci po tebi ne postoji nijedna simulacija voznje? Covece da li si ti uopste igrao NFS3 vise od 2 minuta? Da li si ti ikada igrao ijednu drugu igru ovog tipa?
simulacije.849 milosavljevic,
Provalio sam zasto mi nije radio NFS 3, na Windows 98, Diamond Stealth II S220, Pentiumu na 200Mhz MMX...imao sam virus! :) Za sve one koji zele da budu 100% sigurni da nemaju nikakav CIH virus, saljem sledeci programcic. P.S. F-prot 3.01 mi nije pronasao taj CIH virus a ovaj programcic jeste! P.P.S. DL obavezan! Goran. cleancih.exe
simulacije.850 sherloc,
Ne znam dal sam otkrio ameriku, al u fifi rtwc mozhe da se igra mali fudbal :) Ajd ko zna, nek mi kazhe zashto to ranije nije moglo kod mene, onda odjednom mozhe :) ByE
simulacije.851 pecapop,
(~> Ne znam dal sam otkrio ameriku, al u fifi rtwc mozhe da se igra (~> mali fudbal :) (~> Ajd ko zna, nek mi kazhe zashto to ranije nije moglo kod mene, (~> onda odjednom mozhe :) Verovatno se nisi setio da malo prosvraljs po stadionima. Da bi igrao mali fudbal, moras stadion da promenis na INDOOR. Btw, na internetu www.fifagaming.com, a verovatno jos po negde mogu da se nadju razni dodatci za igru, i izmedju ostalog, da se indoor stadion pretvori u ulicu. PecaPop
simulacije.852 miskop,
>> Ne znam dal sam otkrio ameriku, al u fifi rtwc mozhe da se igra >> mali fudbal :) Kad smo već kod wc 98, izašao je neki update od 23 Mb (!!??;). Ajd' sad Jr., budi dobar moderator i dovuci ga 'vamo. ;))
simulacije.853 the.edge,
23Mb update??? Pa sta to ima, boga mu? Unreal II? ;) AcCeSS DeNiED
simulacije.854 junior,
> Kad smo već kod wc 98, izašao je neki update od 23 Mb (!!??;). > Ajd' sad Jr., budi dobar moderator i dovuci ga 'vamo. ;)) Biće, biće. Bez smeška, samo da se dogovorim sa zakom oko veličine pada ;) pa ćemo ga dovući, i smestiti u dir. ;)
simulacije.855 junior,
> 23Mb update??? Pa sta to ima, boga mu? Unreal II? ;) Kreirana je Liga Šampiona, od 40 klubova, umesto reprezentacija. Inače, nova fifa (99) je najavljena za 26. novembar. Dakle, još 15-ak dana, i stiže ;)
simulacije.856 van.gogh,
E ovaj NFS3 vlada BRE...! ;) Negro...kako ja da udjem bre u "kokpit" ? ;) podesavo sam kamere i nista stavio ja lepo njemu "in-car" i on mi da samo full scren... ;) Ocu bre KOKPIT....! E da...onaj ko ima voodoo nek nabavio ovo i moze da umre... ! ;) Igra je zakon...zajebala je MOTORHEAD...;) Aj' pa ako neko zna nek mi kaze kako da pozovem taj HUD... ;) ...obavezno ko ima voodoo nek nabavi igru !!!
simulacije.857 zormi,
* Negro...kako ja da udjem bre u "kokpit" ? ;) * podesavo sam kamere i nista stavio ja lepo njemu "in-car" i on mi * da samo full scren... ;) Za prikaz kokpita treba puno memorije u grafičkoj kartici. Tačno nisam siguran, ali čini mi se da: samo Riva128 prikazuje sa 4MB, ostale karte traže 8MB a Voodoo2 traži 12MB.
simulacije.858 van.gogh,
VA>Za prikaz kokpita treba puno memorije u grafickoj kartici. VA>Tacno nisam siguran, ali cini mi se da: samo Riva128 VA>prikazuje sa 4MB, ostale karte traze 8MB a Voodoo2 trazi VA>12MB. To bre mnogo sisa.... ;) Ja imam STrio64V+ i vudu sa 4 MB-a...bre toga mora da bude. A ako su tako odradili poso ko sto kazes ondak pljujem na njih... ;) Bre jel' tolki problem bio da se stavi kokpit ... ;) Majku im @%*&# ;) Aj' fala...ostaje mi samo da zalim... ;)
simulacije.859 miskop,
>> Bez smeška, samo da se dogovorim sa zakom oko veličine pada ;) >> pa ćemo ga dovući, i smestiti u dir. ;) A šta misliš ko će to da skida na 14.4k? ;)