SPORT

27 Feb 1996 - 08 Dec 1996

Topics

  1. atletika (44)
  2. fudbal (2992)
  3. kosarka (932)
  4. nba (2000)
  5. rukomet (336)
  6. vaterpolo (63)
  7. odbojka (96)
  8. tenis (32)
  9. skijanje (14)
  10. borilacki (155)
  11. auto-moto (669)
  12. bilijar (91)
  13. sah (42)
  14. rekreacija (60)
  15. prognoza (502)
  16. navijaci (1559)
  17. dogadjanja (71)
  18. razno (280)

Messages - rukomet

rukomet.1 stefan,
Jedan od naših najtrofejnijih sportova i jedan od onih sportova koji se teškom mukom u dosadašnjoj temi probijao pored fudbala i košarke :) Elem, tema za rukomet je baš ova :)
rukomet.2 stefan,
Danas i sutra, U Budimpešti u 18:00 igraju se mečevi između naše ženske rukometne reprezentacije i odgovarajuće hrvatske selekcije u kvalifikacijama za evropsko prvenstvo u rukometu. To je prvi susret seniorskih selekcija ovde dve države.
rukomet.3 kum.djole,
>> Danas i sutra, U Budimpešti u 18:00 igraju se mečevi između naše >> ženske rukometne reprezentacije i odgovarajuće hrvatske selekcije Prvi meč - 22:17 za Hrvatice..
rukomet.4 stefan,
> Prvi meč - 22:17 za Hrvatice.. Komnetator je više puta pominjao kako je naša reprezentacija ranije nešto špekulisala oko nekih grupa ili tako nešto. O Čemu se u stvari radi?
rukomet.5 superhik,
=:> naše ženske rukometne reprezentacije i odgovarajuće hrvatske Ajde javi rezultat (mrtvi : ranjeni) ;)))
rukomet.6 ognjen.s,
> Komnetator je više puta pominjao kako je naša reprezentacija ranije nešto > špekulisala oko nekih grupa ili tako nešto. O Čemu se u stvari radi? Naše rukometašice su prvo u pretkvalifikacijama bile u grupi sa Belgijom, Azerbejdžanom i još nekim. Iz te grupe su prve 2 išle u kvalifikacije, pri čemu je naš stručni štab procenio da je bolje da budemo drugi i igramo u grupi sa Hrvatskom, Bugarskom i Rumunijom nego prvi, jer bi u tom slučaju naša reprezentacija bila u grupi sa Austrijom, Mađarskom i sa nekom trećom ekipom. Ova prva grupa sa Hrvaticama je zaista slabija i verovatno bi da su bile u grupi sa Austrijom i Mađarskom prošle gore. Naše su da bi uletele u željenu grupu izgubile 2 utakmice u pretkvalifikacionoj grupi protiv Azerbejdžana i Belgije pri čemu su ovu drug izgubile namerno da bi ih Azerbejdžan pretekao i završio na prvom mestu. Ali, nije ni ovako sve izgubljeno. Naše bi ako dobiju danas Hrvatsku (ne moraju baš sa 10-15) golova razlike kao što kažu novinari imale solidne šanse za plasman na EP pod uslovom da dobiju 2 puta Bugarsku.
rukomet.7 stefan,
> Ajde javi rezultat (mrtvi : ranjeni) ;))) ;) Nije bilo nikakvih incidenata :) Pre utakmice odigrao se sastanak na kome je dogovoreno da se poštuje protokol (zastave, himne itd.) i da sve protekne u sportskoj atmosferi. Koliko sam primetio gledajući snimak dogovor je ispoštovan.
rukomet.8 kum.djole,
>> ;) Nije bilo nikakvih incidenata :) Ne znam da li je danas moglo biti većeg incidenta od minus 12 poena.. Hrvatska - Jugoslavija 30:18.. bruka.
rukomet.9 kum.djole,
Šojat: "..tako, velika pobjeda, ne znam kako bismo je nazvali.." Cvitanović: " ..ima, ima sigurno naziv, što mislite, ako je ono prvo bio Bljesak, potom Oluja.. ovo morabit Tajfun ? ;)" Šojat: " Da, Tajfun 1, Tajfun 2 :))) " Sramota.
rukomet.10 stefan,
> Šojat: " Da, Tajfun 1, Tajfun 2 :))) " > > > Sramota. Ko je taj Šojat? Inače, gledao sam na DK-TV (Dragiša Kovačević TV ;) izjave koje su posle utakmice reporteru dotične televizije dali trener i neke igračice hrvatske reprezentacije. Moram da kažem da su izjave bile _krajnje_ korektne.
rukomet.11 kum.djole,
>> Ko je taj Šojat? Šojat, selektor ženske rukometne reprezentacije Hrvatske. >> Moram da kažem da su izjave bile _krajnje_ korektne. Te izjave jesu, ali njihovi mediji su po običaju, i ovim susretima dali neki 'viši' značaj, naravno - na kraju se lepo vidi koji i kakav.
rukomet.12 junior,
> Ne znam da li je danas moglo biti većeg incidenta od > minus 12 poena.. Hrvatska - Jugoslavija 30:18.. bruka. Bolje da se ne vraćaju kući ...
rukomet.13 severian,
> Šojat: " Da, Tajfun 1, Tajfun 2 :))) " > > > Sramota. Čija? :)) No, šalu na stranu, ima li nečeg beznačajnijeg na svetu od ženskog rukometa??? Imamo mi ozbiljnih problema sa Hrvatima, ovo je bre zaj*bancija...
rukomet.14 kum.djole,
>> Imamo mi ozbiljnih problema sa Hrvatima, ovo je bre zaj*bancija... Obrati pažnju na ime konferencije.. Ono što sam želeo da istaknem citiranim je upravo dokumentovan prilog o nesportskom pristupu hrvatskih medija i hrvatske javnosti. Ni u kom pogledu ne mogu biti korektni kao mi i naše sportske ličnosti, naravno, uz sramotu jednog Tomaševića, ali to je već druga priča..
rukomet.15 severian,
> Ono što sam želeo da istaknem citiranim je upravo dokumentovan prilog > o nesportskom pristupu hrvatskih medija i hrvatske javnosti. > Ni u kom pogledu ne mogu biti korektni kao mi i naše sportske ličnosti, > naravno, uz sramotu jednog Tomaševića, ali to je već druga priča.. Ma OK je. Cool... Ono što sam ja hteo da isteknem je: who gives a fuck:))
rukomet.16 stefan,
> No, šalu na stranu, ima li nečeg beznačajnijeg na svetu od ženskog > rukometa??? Imamo mi ozbiljnih problema sa Hrvatima, ovo je bre > zaj*bancija... Što se tiče tih ostalih ozbiljnih problema - za to se popnite par konferencija više u Forum. Ovo ovde ostaje rezervisano za sportske "probleme".
rukomet.17 schef,
E ćao, evo i ja nešto da napišem. U sredu, tačnije 13.3. u Kragujevcu, u Hali Jezero odigraće se utakmica između Student Medne i Crvene Zvezde u okviru I b lige rukometašica. To je inače derbi prvenstva jer se sastaju dva prvoplasirana tima. Dobićete izveštaj ako vas baš zanima. ;) Dragana
rukomet.18 dizel,
> > Sojat: "..tako, velika pobjeda, ne znam kako bismo je > nazvali.." > > Cvitanovic: " ..ima, ima sigurno naziv, sto mislite, ako je ono > prvo bio Bljesak, potom Oluja.. ovo morabit Tajfun ? ;)" > > Sojat: " Da, Tajfun 1, Tajfun 2 :))) " > > > Sramota. > Gde si ovo video? Nisam cuo ovaj intervju,ali ovo je za sud u Hagu! Kakve seljacine.Stvarno moramo da ih zgazimo u rukometu i basketu.(muskom) Bas sramota.
rukomet.19 mantoniadis,
>!> Gde si ovo video? Jednu molbu.. Kada odgovaras na poruke, bolje da koristis naredbu "replay _broj poruke_" i ne "write _tema_".. Cesto treba da vidim ko i sta je pisao onaj kome repliciras, a ovako kako radis je mnogo tesko..
rukomet.20 schef,
Student Medna - Crvena Zvezda 21:15; (9:8) Zvezda naravno nije imala veze, Student ih je rasturio iako je sudija navijao za goste. P.S. U publici je primećen Zvonko Milojević. Dragana
rukomet.21 kum.djole,
Teka Santander - Crvena zvezda 25:19 Vujović i The Knežević ;) kažu da je to 'solidan poraz' i da je prednost nadoknadiva.. nisam baš nešto siguran :( ali videćemo..
rukomet.22 dizel,
> Teka Santander - Crvena zvezda 25:19 > > Vujovic i The Knezevic ;) kazu da je to 'solidan poraz' i da je > prednost nadoknadiva.. nisam bas nesto siguran :( ali > videcemo.. > Poraz je sigurno nadoknadiv i to ne samo da cemo da ih prodjemo,nego cemo ih dobiti sa vise od 7 golova razlike... Pored onakvog sudjenja i neraspolozenog za igru,Perunicica nismo mogli bolje(Steta za onih par stativa,narocito ona posle suta Butulije par sekundi pre kraja...).Perunicica nije islo,ali se ispucavao.To mi nije jasno.Prvo je promasio kontru kod vodstva Zvezde od 3:1(sansa za 3 gola prednosti na samom pocetku,sto bi sigurno umirilo njihove navijace i igrace,a nasima delo krila...),a posle je postigao ukupno dva gola iz 15 suteva,... Npr.onaj njihov Dusebajev,njega nije islo,ali on je to primetio,i posle 3 upucena suta prekinuo sa sutiranjem... Zikica Milosavljevic je opet pruzio sjajnu partiju,dok je Vladan Matic,kao i Perunicic promasio par cistih zicera... Stvarno steta,ali verujem da cemo ih ovde zgaziti!!! O sudijama samo kratko-dopustali su pregrubu igru Spancima,a iskljucili ih samo 2 puta,(taj drugi put je 10 sekundi pre kraja...),dok su nase izbacili bar 4-5 puta,iako smo igrali mnogo meksu odbranu... Da li ce sudije suditi za domacina i u mecu u Pioniru,ostaje da se vidi...
rukomet.23 stefan,
Posle 17 uzastopnih utakmica bez poraza Partizan je izgubio: Crvenka-Partizan 25:21 Tako je najverovatnije Zvezda obezbedila prvo mesto i najbolju startnu poziciju za plej of.
rukomet.24 koky,
> Da li ce sudije suditi za domacina i u mecu u Pioniru,ostaje da se vidi... Karata vise nema, a kod tapkarosa su vec 30 din.Ko je kupio kupio, a ko nije sedece kraj malog ekrana :) Kaze Lakovic da ce pustiti nesto karata u cetvrtak.Nije mi samo jasno da li je to ostavljeno za kraj(ko sto se uvek radi) ili su dostampali jedan broj(sto mi je verovatnije).
rukomet.25 giovanni,
Ę? Kaze Lakovic da ce pustiti nesto karata u cetvrtak.Nije mi samo jasno Ę? da li je to ostavljeno za kraj(ko sto se uvek radi) ili su dostampali Ę? jedan broj(sto mi je verovatnije). Prodato 4500 karata. Planiraju da puste u prodaju u Četvrtak još neki kontingent (cenim do 1500 komada). Od onih već prodatih 4500, bar 2500 je u rukama tapkaroša. Lako je moguće da se u Četvrtak desi nešto slično kao pred Zvezda-Bajern pre pet godina u fudbalu, da se ulaznice pred utakmicu prodaju po ceni. Ipak tako nešto je manje verovatno ali nije sasvim isključeno. Znači, cigani, ko hoće da ide treba da izbroji dosta para. P.S. Ja sam u posedu jedne ulaznice, pa ako neko hoće da je otkupi za 50 Deutsche Bundesbank novčanih jedinica, rado ću se primorati da "istorijski" revanš polufinala kupa kupova gledam na TVu ;).
rukomet.26 stefan,
Uskoro počinje plej of u rukometnom prvenstvu. Učesnici su četiri prvoplasirane ekipe: C.Zvezda, Partizan, Vrbas i Proleter. Prve utakmice se igraju 3. aprila a parovi su Proleter-Zvezda i Vrbas-Partizan. Za sada se zna da iz lige ispada Sintelon a drugi klub koji napušta elitno takmičenje će se znati posle susreta Zvezda-Lovćen. Lovćen mora da pobedi ako želi da ostane u ligi dok u suprotnom slučaju ispada Dubočica.
rukomet.28 dizel,
> Posle 17 uzastopnih utakmica bez poraza Partizan je izgubio: > Crvenka-Partizan 25:21 > Tako je najverovatnije Zvezda obezbedila prvo mesto i najbolju > startnu poziciju za plej of. Sjajna partija grobara!!! Prosto sam odusevljen. E,jedva cekam finale play-offa u rukometu.Molim vas,nemojte da ispadnete pre finala,da bi smo svi videli genocid nad Partizanom. Jedva cekam...
rukomet.29 dizel,
Jeste videli onu tragediju od rukometa? Sve je do samog pocetka utakmice bilo izvanredno(nikad puniji Pionir, sjajna atmosfera,obezbedjenje odlicno...). Utakmica je pocela,Zvezda se odbranila u prvom napadu,i onda posle dugog napada nije postigla gol(promasaj Petrica). Posle toga Teka je odigrala maestralno i Zvezda je povela samo u 3-4 navrata.Bilo je onih prelomnih trenutaka kada Zvezda ocigledno nije imala dovoljno sportske srece (npr. 4:4 i sedmerac za Zvezdu,u trenutku kad je publika bila u transu,zatim pocetak drugo poluvremena,kada je Zvezda dala 3 gola za minut i 45 sekundi,...igrala odbranu kakva se moze samo zamisliti u snovima,ali posle jedne odbijene lopte lopte se dokopao Spanski desnokrilni igrac i postigao gol(vrlo bitan trenutak,da smo se jos u tom napadu odbranili,ko zna sta bi bilo...).Bilo je jos losih trenutaka... 3 promasena sedmerca,4-5 precki,promasaji Perunicica kada uspe da prevari celu odbranu i ostane sam ispred golmana Forta,... Inace,Fort je bio sjajan-juce najbolji rukometas Teke,uz odlicnog kapitena-Viljaldeu.U Zvezdi odlicni Butulija i Stojanovic.Ostali bledi, Perunicic ocajan... Prekid koji se dogodio u 56-om minutu,izazvan revoltom navijaca je dogadjaj koji bi trebalo sto pre zaboraviti.Zbog sukoba uprave i navijaca, ne treba da stradaju igraci,a vrlo lako je moguce da sledece godine Zvezda i ne zaigra u Evropi... Dakle na kraju pobeda Zvezde od 20:19(9:11),ali ndeovoljna da prodje u finale Kupa kupova.Ipak,i ovo je najveci uspeh u istoriji RK Crvena Zvezda. I posle ukupnog poraza,mislim da su Crvena Zvezda i Teka po kvalitetu vrlo blizu(mislim da je cak Zvezda malo bolja)ali ocigledno nije dovoljno iskusna.Zatim,nije imala sportske srece koja je uvek pratilac uspeha... A i sudije su isle na ruku Teki(u prvom mecu potpuno podlegli atmosferi, sudili nama premnogo isklucenja,njima dopustali pregrubu igru,a ovde u Beogradu,sudije su opet bile nekako suvise blage prema njima,iako bolji od onih iz prvog meca. Ipak,nadam se da ce Zvezda sledece godine igrati u Evropi,i tada tek pokazati ko je ko u evropskom rukometu...
rukomet.30 lexus,
=> Sjajna partija grobara!!! => Prosto sam odusevljen. => E,jedva cekam finale play-offa u rukometu.Molim vas,nemojte da => ispadnete pre finala,da bi smo svi videli genocid nad Partizanom. => Jedva cekam... Ovakve poruke bi mogao da šalješ u neku drugu temu :) Vi budite srećni ako uđete u finale, Proleter će vas otkinuti :) A ako uđete, genocid je suviše blaga reč za ono što vas očekuje ;)
rukomet.31 kum.djole,
>> Prekid koji se dogodio u 56-om minutu,izazvan revoltom navijaca >> je dogadjaj koji bi trebalo sto pre zaboraviti. Ne zaboraviti. Trebalo je pohapsiti vandale. A sada _olešiti_ od kazne i Zvezdu i organizatore meča. Da je bilo pravde mnogi klubovi u našoj ligi bili bi pokažnjavani zbok ekscesa.. Ovako, nema teorije da se bilo šta promeni.
rukomet.33 stefan,
> takmičenje će se znati posle susreta Zvezda-Lovćen. Lovćen mora da pobedi > ako želi da ostane u ligi dok u suprotnom slučaju ispada Dubočica. Prvo da se ispravim, Lovćenu je bilo dovoljno i "malo čudo" tj. nerešen rezultat. U svakom slučaju, malo ili veliko, čudo se dogodilo. Mada neki misle da bi se to trebalo nazvati nekim drugim imenom pošto je Zvezda u Cetinje otputovala bez dva najbolja igrača, golmana Stojanovića i Igora Butulije. Takođe je interesantno da je rukometni savez odredio da se sve utakmice poslednjeg kola igraju u isto vreme zbog regularnosti takmičenja a nije im smetalo da ovu utakmicu koja je inače odložena iz jednog ranijeg kola ostave da se igra posle odigranog poslednjeg kola i da ujedno odlučuje o tome ko ispada iz lige.
rukomet.34 imangovski,
Jel zna neko rezultat drugug polufinala(pelister-svabe),onog kupa,u kome je zvezda (smrc;) tako socno pukla,bas kao sto ce i u finalu plej ofa(ako dotle stigne).Molim dizel-a da ne odgovara posto je popio resign(zato sto je pisao bezvezne poruke,neargumentovane,pisane za inat)
rukomet.35 vukadin,
>> Jel zna neko rezultat drugug polufinala(pelister-svabe),onog >> kupa,u Bilo je jedan razlike za Bitoljčane.Čini mi se da je bilo 23:22 (ovo nemojte uzimati za sigurno).Ono što je interesantno je da su Makedonci samo par minuta pre kraja vodili sa par (!?) golova razlike ali da su popustili i da su ih Švabe stigle.Ali,najtragičnije je da su samo 12 sekundi pre kraja imali 2 gola razlike i kako kažu u Žurnalu prolaz u finale ali je njihov igrač ishitreno pucao pa su Švabe iz kontre dale poslednji gol it ako odredile drugog finalistu.E sad,ovo sa 2 gola razlike mi nije baš najjasnije jer se kaže da da je ostao taj rezultat Makedonci bi išli dalje.Da li se to gleda broj primljenih golova ili šta?
rukomet.36 giovanni,
Ę? Jel zna neko rezultat drugug polufinala(pelister-svabe),onog kupa,u Mislim da je bilo 24-23 za Pelister. Vodili su i sa pet razlike ali su dozvolili Nemcima da ih stignu i prođu u finale. U prvoj utakmici je, valjda bilo dva razlike za Nemce. Što je najgore, dva minuta pre kraja je Pelister vodio dva razlike ali je izgubio loptu na 30 sec. do završetka meča i na 12 sekundi do kraja su Nemci postigli 23. gol. :(((
rukomet.37 imangovski,
Tek da se zna ja sam iz Bitolja,odatle je i Pelister,a takodje i moj deda.Elem,on je bio na utakmici,i kaze da su sudije tako sudile,da nije ni cudo da Pelister nije prosao.Nemam razloga da mu ne verujem,posto je uvek vrlo objektivan sto se tice sporta(npr. izjavio je da je zvezda najsiptarskiji,najciganskiji klub svih vremena:)
rukomet.38 stefan,
Jugoslvenska ženska reprezentacija je u okviru kvalifikacija za evropsko prvenstvo pobedila reprezentaciju Bugarske sa 25:22. Revanš se igra u Bugarskoj 7. aprila.
rukomet.39 stefan,
Odigrane su prve utakmice polufinala plej ofa. Postignuti su sledeći rezultati: Proleter-Zvezda 18:19 Vrbas-Partizan 22:19 Druge utakmice se igraju 6. a eventualne majstorice 7. aprila.
rukomet.40 stefan,
Poznati su finalisti ovogodišnjeg plej ofa. To su Zvezda koje je i u drugoj utakmici Proleter (ne zamerite, ne znam kojim rezultatom O:) i Partizan koje je posle prve izgubljene utakmice pobedio Vrbas dva pouta u Beogradu 21:20 i 32:21. Prva utakmica se igra u sredu.
rukomet.41 kum.djole,
Prva utakmica finala plej-ofa Partizan - Crvena zvezda 21:23
rukomet.42 miobrado,
Konačno je i Partizan izgubio na svom terenu. Nikakvo čudo ! Jer je jedva i pobedio Vrbas Figrad koji je dobio uz naklonost sudija, u prvoj utakmici na domaćem terenu (21:20). Interesantno je da se ova utakmica nije prenosila preko TV - a. Da se naslutiti da se mućkalo ispod ili iznad žita. M
rukomet.43 stefan,
> Konačno je i Partizan izgubio na svom terenu. Nikakvo čudo ! Jer je > jedva i pobedio Vrbas Figrad koji je dobio uz naklonost sudija, u prvoj > utakmici na domaćem terenu (21:20). Interesantno je da se ova utakmica > nije prenosila preko TV - a. > > Da se naslutiti da se mućkalo ispod ili iznad žita. Ako ga nije prenosila RTS bilo je snimaka na drugim televizijama :) Teško da su sudije zaslužne za poraz Vrbasa, ali je uvek lakše krivicu svaliti na njih ;) Jel beše ono u Vrbas u prvoj utakmici imao neki poduži napad pri kraju utakmice u trajanju od par minuta? :)
rukomet.44 dizel,
> Prva utakmica finala plej-ofa > Partizan - Crvena zvezda 21:23 > Sta bi sa onim najavama da cete da nas dobijete? Rekli ste da je problem samo zaustaviti Butuliju i ne dozvoliti golmanu Stojanovicu da se "razbrani"... Pa sto to niste i uradili?
rukomet.45 kum.djole,
>> Sta bi sa onim najavama da cete da nas dobijete? >> Rekli ste da je problem samo zaustaviti Butuliju i ne dozvoliti >> golmanu Stojanovicu da se "razbrani"... >> Pa sto to niste i uradili? Ej bre čoveče, polako, ne vodim ja taj tim, niti igram za pomenute. Preneo sam rezultat zato što niko pre mene nije, a utakmica to zaslužuje. Preporučujem ti da se zajedno sa "ćete da nas dobijete" preseliš u neku temu niže.
rukomet.46 lexus,
=> Rekli ste da je problem samo zaustaviti Butuliju i ne dozvoliti => golmanu Stojanovicu da se "razbrani"... Ne igram ja, a ovo nije za ovu temu, a i vodili smo dok se Stojanović nije razbranio...
rukomet.47 ilazarevic,
> Pa sto to niste i uradili? Ako si gledao utakmicu, video si da je Partizan celo prvo poluvreme imao inicijativu, i da je on držao tempo i često imao gol razlike, dok se Zvezda trudila da sustigne. Od polovine drugog poluvremena, Partizanova igra je naglo opala. Sigurno je da Zvezdi treba priznati bolju koncentraciju u finišu. Sem toga, Zvezda objektivno raspolaže kvalitetnijim spiskom igrača. Nadam se da će se igrati majstorica.
rukomet.48 madamov,
> Da li se to gleda broj primljenih golova ili šta? Da, kao i u fudbalu prilikom nerešenog rezultata u dva meča. gleda se ko je da više golova u gostima, tj. primio manje golova kao domaćin.
rukomet.49 kum.djole,
Druga utakmica finala plej-ofa: Crvena zvezda - Partizan 21:18 Titulu šampiona osvojila je Crvena zvezda (2:0).
rukomet.50 stefan,
> Druga utakmica finala plej-ofa: Crvena zvezda - Partizan 21:18 > Titulu šampiona osvojila je Crvena zvezda (2:0). Inače, bila je to stvarno sjajna utakmica za gledanje. Zvezda je kada se podvuče crta bila bolja za odličnog Stojanovića na golu. Šteta što je Partizan u produžecima morao da igra bez Nikočevića.
rukomet.51 dizel,
> > Nadam se da ce se igrati majstorica. Pa izgleda da nece! Zvezda je najzad,posle skoro 40 godina,osvojila titulu sampiona u rukometu! U mecu,odigranom u Pioniru,koji je u prvom poluvremenu izgledao kao igra macke i misa(Zvezda vodila i sa 5 golova razlike,razigrali se Butulija, Zikica Milosavljevic,i golman Stojanovic,dok su igraci Partizana delovali slabo i nemocno).U drugom poluvremenu,umesto da grogiranog protivnika potpuno razbiju,igraci Zvezde dopustaju preokret.Partizan u 50.-om minutu uspeva da izjednaci na 13:13(najvise zahvaljujuci Aci Knezevicu,koji je bio sjajan...u drugom poluvremenu).Od tog trenutka igralo se veoma borbeno,gotovo surovo.Doslo se i do produzetaka od 2x5 min. Zvezda je posle prvog produzetka uspela da povede sa 2 gola.U tim trenucima golman Zvezde je bio nesavladiv(kao i u drugom produzetku,...)i zahvaljujuci njemu,tada obezbedila titulu(vodstvo od 4 gola,...).Posle je Partizan smanjio na 3,...i tako se zavrsio ovaj dobar mec. Zvezda je sigurno zasluzeno uzela titulu,jer ipak,cele sezone vodi na tabeli,a i ubedljivo je najkvalitetniji tim(5 reprezentativaca).Partizan se oporavio dolaskom Jovice Elezovica,i sledece godine,ako se pomalo pojacaju ili bar sacuvaju ovakve sastave,bice tvrd orah za mnoge jake evropske ekipe...................... Ipak,da naglasim: ZVEZDA SAMPION!!!
rukomet.52 stefan,
> uspeva da izjednaci na 13:13(najvise zahvaljujuci Aci Knezevicu,koji > je bio sjajan...u drugom poluvremenu).Od tog trenutka igralo se veoma Jeste, bio je odličan, nepogrešivo je izvodio sedmerce. Na žalost, posle 7 uspešno izvedenih, promašio je onaj osmi neposredno pred kraj regularnog dela. Posle je u produžetku onaj jedan sedmerac izvodio LIsičić i na žalost takođe promašio.
rukomet.53 dizel,
>> Druga utakmica finala plej-ofa: Crvena zvezda - Partizan 21:18 >> Titulu sampiona osvojila je Crvena zvezda (2:0). > > Inace, bila je to stvarno sjajna utakmica za gledanje. Zvezda > je kada se podvuce crta bila bolja za odlicnog Stojanovica na > golu. Steta sto je Partizan u produzecima morao da igra bez > Nikocevica. Mislim da Zvezda nije bila jaca za Stojanovica,jer je i vas Puljezevic bio sjajan.Zaustavio je niz odlicnih Zvezdinih suteva(samo u prvom poluvremenu druge utakmice,kad je Zvezda po igri mogla da se odlepi na bar 7-8 golova,branio je izvrsno),a i u prvom mecu je bio odlican(ne znam zasto je vas trener ubacio rezervnog golmana). Pre bi se rekolo da je Zvezda bila jaca za sjajnog,nepredvidljivog tehnicara Igora Butuliju.Odlcno je gradio Zvezdine napada,preuzimajuci na sebd odgovornost u najvaznijim trenucima. Najlepsi trenutak,mislim da je bio onaj napad Zvezde,kad je Butulija proigrao Matica odlicnim dodavanjem iza ledja. Takodje,za pohvalu je i odlicni Zikica Milosavljevic,kao i Petric u prvom mecu.Kod Partizana ubedljivo najbolji je bio,u prvom mecu Adzic,a u drugom Aca Knezevic.Odlican je takodje bio i golman Puljezevic.
rukomet.54 stefan,
Sad čuh na BK da je Zvezda kažnjena sa 10.000 švajcarskih franaka i zabranom igranja prve sledeće utakmice kod kuće. Nisu rekli da li postoje nkoe ograničenje u vezi udaljenosti od Beograda mesta u kome će se igrati. Sve u svemu, posle onakvog incidenta Zvezda je prošla više nego sjajno.
rukomet.55 dizel,
> Sad cuh na BK da je Zvezda kaznjena sa 10.000 svajcarskih > franaka i zabranom igranja prve sledece utakmice kod kuce. Nisu > rekli da li postoje nkoe ogranicenje u vezi udaljenosti od > Beograda mesta u kome ce se igrati. Sve u svemu, posle onakvog > incidenta Zvezda je prosla vise nego sjajno. Ovo je najlepsa vest koju sam u skorije vreme cuo. Zaista najmanje sto je moglo da se zamisli. Sreca!
rukomet.56 madamov,
> Sad čuh na BK da je Zvezda kažnjena sa 10.000 švajcarskih franaka i > zabranom igranja prve sledeće utakmice kod kuće. Jeftino smo prošli. Ali treba pripaziti ubuduće, ako se ponovi sličan incident, kazna će verovatno biti surova.
rukomet.57 stefan,
> Jeftino smo prošli. Ali treba pripaziti ubuduće, ako se ponovi sličan > incident, kazna će verovatno biti surova. Rukometna federacija je inače prema svima jako blagonaklona. Jedan tim (ne sećam se sada) je zato što je sudija gađan sa flašom ( i još ponešto pride ;) kažnjen sa samo 5000 sfr.
rukomet.58 wiper,
Kad pocinje Evropsko prvenstvo u rukometu. i ako neko ima raspored utakmica. (naravno prva za nase a onda i za ostale)
rukomet.59 dizel,
> Kad pocinje Evropsko prvenstvo u rukometu. > i ako neko ima raspored utakmica. Prva utakmica nase reprezentacije je 24.-og maja protiv Nemacke. Za ostale meceve ne znam.
rukomet.60 stefan,
Danas naša reprezentacija igra prvu utakmicu na prvenstvu Evrope u Španiji. Prvi susret se igra protiv Nemačke (19:00, TV). Jedno malo iznenađenje u sastavu naše reprezentacije će biti što je u tim uvršten i Veselin Vujović. Razlog za to je poprličina broj povreda i problema u našoj reprezentaciji.
rukomet.61 mileusna,
>> iznenađenje u sastavu naše reprezentacije će biti što je u tim >> uvršten i Veselin Vujović. Razlog za to je poprličina broj povreda >> i problema u našoj reprezentaciji. Da... Čujem da Nenad Peruničić nije izdržao poslednji trening do kraja, što znači da se na utakmici neće pojaviti ni pod tačkom razno... ;(
rukomet.62 dizel,
> Prva utakmica nase reprezentacije je 24.-og maja protiv > Nemacke. Za ostale meceve ne znam. I na njoj ce zbog povreda Nedeljka Jovanovica i Nenada Peruniciica igrati Veselin Vujovic !!!!!! pozdrav, Nikola R.S.F.C.
rukomet.63 lexus,
Pobedili smo! 23:22 Perić branio fantastično. Škrbić dao 9 golova.
rukomet.64 lexus,
=> Prva utakmica nase reprezentacije je 24.-og maja protiv => Nemacke. Za ostale meceve ne znam. 25. maj - Slovenija 26. maj - Rusija 28. maj - Hrvatska 29. maj - Mađarska
rukomet.65 nenad,
> iznenađenje u sastavu naše reprezentacije će biti što je u tim uvršten i > Veselin Vujović. Svaka čast Vuji, ali njegovo je prošlo. Mislim da je njegovo igranje prilično izd*kavanje, to se videlo i na večerašnjoj utakmici. Prodao je nekoliko lopti, kasnio u odbrani, nije uputio ni jedan šut... Par asistencija je sve što je uradio (ipak je on sjajan igrač), ali mislim da je bolje da je u Španiju otputovao neko mlađi, najpre mislim da je to trebao da bude Perić iz Zvezde, koji je igrač inspiracije i odličan šuter - nije nemoguće da dođemo u situaciju da nam neko takav zatreba. Anyway, jedva smo pobedili Nemce, oni jesu dobar tim, ali očekivao sam bolju igru naših - delovali su prilično smušeno.
rukomet.66 dizel,
Pobeda nasih od 23:22 je veoma znacajna. To je prva utakmica nase reprezentacije na nekom vecem takmicenju posle 4-5 godina. Vazno je da smo pobedili. Peric je zaista branio fenomenalno, ali nasi u napadu nisu uspeli da te njegove odbrane krunisu visokmi vodjstvom, narocito u prvom poluvremenu, jer su prodali bar 4-5 cistih kontri. Po mom misljenju, trebalo je da celu utakmicu igra Zikica Milosavljevic, jer je on ubedljivo najbolji igrac za kontranapad. Jako je brz, veoma siguran u realizaciji,... Kada je nas trener vec primetio da imamo ppuno kontri, a ne iskoriscavamo ih, morao je da ubaci Zileta. Inace, ubedljivo najbolji je bio Dragan Skrbic, sa 9 golova, uz 90% uspesnosti. Iskoristio je skoro sve lopte koje mu je lepo dodavao Butulija, ili ponekad Nenad Perunicic. Ukoliko ne bi postigao gol, odmah bi usledio sedmerac. U vaznim trenucima je postizao golove veoma sigurno, pa cak i onaj poslednji iz nimalo lake situacije! Butulija je odigrao odlicno, ali nije bio dovoljno zasticen od sudija, koji su dopustili previse grubu igru nad njim. Rastko Stefanovic je takodje par puta odlicno odigrao i postigao dva gola. Nenad Perunicic je odigrao osrednje, ali postigao 4 gola, od kojih jedan od onakvih golova koje samo on moze da postigne i to u presudnom trenutku (nas 22.-i gol, preko dvojice igraca u bloku,koji su visoko podigli ruke i pored golmana koji se vec bacio u stranu u koju je ocekivao da Perun sutne. Ipak, na kraju, Bravo Plavi, cekamo sledeci mec.
rukomet.67 mango,
> Pobedili smo! > 23:22 > Peric branio fantasticno. > Skrbic dao 9 golova. U kom je klubu branio Peric pre inostranstva?
rukomet.68 stefan,
> ni jedan šut... Par asistencija je sve što je uradio (ipak je on > sjajan igrač), ali mislim da je bolje da je u Španiju otputovao > neko mlađi, najpre mislim da je to trebao da bude Perić iz > Zvezde, koji je igrač inspiracije i odličan šuter - nije nemoguće Pretpostavljam da si mislio na Petrića iz Zvezde? Inače, igrač koji je ispao iz ekipe zbog Vujovića je Blagojević iz Partizana i on se nalazi u Španiji. Što se tiče odluke o tome da Vujović zaigra ni ja nisam preterano oduševljen ali pretpostavljam da su i on i Živković deset puta razmislili pre nego što su se odlučili na takav korak. Ipak je on veliko ime i ne bi dozvolio da se tek tako narušava, bez ikakvog razloga. Verovatno je odlučilo to što Blagojević praktično nema nikakvo internacionalno iskustvo a Vuja je ipak autoritet, kako za igrače tako i za sudije. On sigurno ne bi igrao da je reprezentacija kompletna (u Beogradu su ostali Matić i Stupar, u Španiji imamo nekoliko povređenih igrača).
rukomet.69 wiper,
Ma neka "deda Vuja igra - svi znamo kakav je bio" samo da ne zajebe stvar kao ona "baba" Svetlana Kitic sto je kao jos uvek najbolja. Jadan je nas rukomet ako umesto na mladje da se oslanjamo na Vujovica i Kitic njima svaka cast, ali to je isto kao da se povrede Djordjevic i Danilovic a mi zovemo Kicu i Slavnica. Ja sam bio za to da se ipak uzmu mladji bar bi naucili nesto i stekli iskustvo. Ali ovako navijajmo za nase da razbiju jos bar Hrvate, i da se Vuja kolko tolko vrati u igru a ne onako da gubi lopte ű.
rukomet.70 lexus,
Pobedili smo... 21:20 :( Igrali smo užasno... Golman Slovenija odličan.
rukomet.71 dizel,
> Pretpostavljam da si mislio na Petrica iz Zvezde? Inace, igrac > koji je ispao iz ekipe zbog Vujovica je Blagojevic iz Partizana > i on se nalazi u Spaniji. Sto se tice odluke o tome da Vujovic > zaigra ni ja nisam preterano odusevljen ali pretpostavljam da > su i on i Zivkovic deset puta razmislili pre nego sto su se > odlucili na takav korak. Ipak je on veliko ime i ne bi dozvolio > da se tek tako narusava, bez ikakvog razloga. Verovatno je > odlucilo to sto Blagojevic prakticno nema nikakvo > internacionalno iskustvo a Vuja je ipak autoritet, kako za > igrace tako i za sudije. On sigurno ne bi igrao da je > reprezentacija kompletna (u Beogradu su ostali Matic i Stupar, > u Spaniji imamo nekoliko povredenih igraca). Petric je sjajan igrac, ali ne znam zasto nije krenuo u Spaniju! Nema veze, on je jos mlad... A Vuja je bio sjajan igrac, ali sada je daleko od toga. Danas je dao jedan gol i imao jednu lepu asistenciju, ali mislim da je njegova prevashodna funkcija da umiruje neverovatno brzoplete akcije naseg tima. U tome je uspeo danas par puta, ali je zato na kraju dao onu loptu Slovencima na poklon. Srecom nisu bili dovoljno dobri da je iskoriste! Inace, videli ste i sami za ono sto dam rekao da treba da uvede Zileta, pa makar samo zbog kontri... Sve lopte koje je dobio u kontrama Zile je smestio u mrezu... Inace, sto se tice povreda, tera nas gadan maler! Povredjeni Nenad Perunicic (koji igra), Beli Stojanovic, Nedeljko Jovanovic, Goran Stupar, Vladan Matic... Ovom spisku dodajte jos dvojicu (npr. Butulija i Milosavljevic) i dobicete apsolutnog prvaka sveta !!!
rukomet.72 dizel,
>> Pobedili smo! >> 23:22 >> Peric branio fantasticno. >> Skrbic dao 9 golova. > > U kom je klubu branio Peric pre inostranstva? Pa u Zvezdi!!! Secam se jedne utakmice u prvenstvu, kada je Zvezda igrala protiv nekog, relativno jakog kluba iz nase lige i Peric primio samo 7 golova, a na poluvremenu 3 !!!!! Kada se on razbrani, mogu da pomislim kako se osecaju protivnici!
rukomet.73 dizel,
> Pobedili smo... > 21:20 :( > Igrali smo uzasno... Pobedili smo, to je najvaznije... > Golman Slovenija odlican. ^ ...e :>
rukomet.74 kum.djole,
>> Vuja je ipak autoritet, kako za igrače tako i za sudije. Dosta greši.. Upravo protiv Slovenije poklonio je jednu loptu na 9 metara pri vrlo pipavom rezultatu.. Knežević je brže-bolje istakako koliko je značajno učešće Vujovića u odbrani. On je bio i ostaće veliki igrač, ali pošto je već postao učitelj - nije dobro da se blamira ovakvim, fušerskim potezima. Bolje je da ostane onaj stari, nepogrešivi Vuja. Ipak, on sigurno daje neki doprinos ekipi, mada ekipa ne bi trebala da se osloni na njega.. jer nije više neki kapacitet.
rukomet.75 lexus,
=> Inace, videli ste i sami za ono sto dam rekao da treba da uvede => Zileta, pa makar samo zbog kontri... Sve lopte koje je dobio u => kontrama Zile je smestio u mrezu... Još da je malo viši... A igra i grubu odbranu, njega će da isključuju u važnijim utakmicama.
rukomet.76 budim,
(:) Pobedili smo, to je najvaznije... Naravno, samo šta će biti danas protiv Ruja...? Imam loš predosećaj... poz, budimir
rukomet.77 stefan,
> Pobedili smo... > 21:20 :( > Igrali smo užasno... Mnogo više mi se sviđa kombinacija da igramo očajno a da dobijamo nego da igramo sjajno a da gubimo ;)
rukomet.78 mpedja,
#$%&*-> Pobedili smo... #$%&*-> 21:20 :( #$%&*-> Igrali smo uzasno... #$%&*-> Golman Slovenija odlican. Za dlaku sinko!!!! :)))
rukomet.79 mileusna,
>> Danas je dao jedan gol i imao jednu lepu asistenciju, ali mislim >> da je njegova prevashodna funkcija da umiruje neverovatno brzoplete >> akcije naseg tima. U tome je uspeo danas par puta, ali je zato na E? Ja mislim da je Botulija tu neprikosnoven, čovek zaista igra fenomenalno. A Vuja? Pravo da ti kažem ne znam što ga je držao u igri. Ono jeste da je podelio par lepih lopti, ali je bar duplo više razdelio Slovencima i Nemcima. ;)
rukomet.80 nenad,
> Pretpostavljam da si mislio na Petrića iz Zvezde? Inače, igrač koji je > ispao iz ekipe zbog Vujovića je Blagojević iz Partizana i on se nalazi u Ko god da je ispao trebalo je da igra umesto Vujovića. Lično mislim da bi nam Petrić bio korisniji jer je on "džoker" igrač, prilično nepredvidljiv i ume da okrene utakmicu... > a Vuja je ipak autoritet, kako za igrače tako i za sudije. Čak i da je Vujović bude najbolji igrač prevenstva i dalje ću misliti da nije trebalo da igra. :) Treba pustiti mlade, oni treba i sutra da igraju u Atlanti. Osim toga, prilično je neozbiljno da neko ne igra tako dugo i onda se vrati, ni manje ni više nego - na evropskom prvenstvu! Onaj tim se uigravao mesec dana, i Vujović prilično štrči... Ne samo da usporava igru već greši i prodaje lopte. :( Kako sada stvari stoje 'ladno možemo biti prvaci Evropa, ali isto tako 'ladno možemo i da se ne plasiramo u polufinale. Nadam se da će večeras sa Rusijom biti bolje.
rukomet.81 dizel,
Jugoslavija - Rusija 20:20 (8:11) Posle nevidjene kradje od strane sudija i sjajnih odbrana Belog Stojanovica, Rusi treba da su srecni sa bodom koji su izvukli, opet zahvaljujuci sudijama! Nasi igraci su igrali veoma srcano za razliku od prva dva meca... Inace, neverovatno nadahnut za kenj*nje je bio Srdjan Knezevic,... koji je bio zaduzen za nerviranje domacih gledalaca! Nadam se da cemo da razbijemo glupe hrvate i da cemo se plasirati u polufinale! Samo mi je zao sto nas tim nije u punoj formi (povredjeni najvazniji igraci), jer ne bi bilo potrebno ni da izlazimo na teren... Pa i da sudije sude za ostale, opet bi smo sve izgazili!!!
rukomet.82 dizel,
> => Inace, videli ste i sami za ono sto dam rekao da treba da > uvede => Zileta, pa makar samo zbog kontri... Sve lopte koje je > dobio u => kontrama Zile je smestio u mrezu... > > Jos da je malo visi... > A igra i grubu odbranu, njega ce da iskljucuju u vaznijim > utakmicama. Svi bre igraju grubu odbranu... Mora tako, jer i oni nase ubijaju u napadu!
rukomet.83 kum.djole,
>> Mora tako, jer i oni nase ubijaju u napadu! Al' tvoj ga Žikica večeras baš us*a na kraju. Par sekundi u igri, i već isključenje. Zbog njegovog 'vatanja otpozadi mogli smo da izgubimo. ;) Neka, nismo loše prošli. Kaže Neša biće bolje. ;) Za kraj.. ..evo još jedne digresije, ovog puta biser a la Srki Knežević.. ;) "Iiiii, zaista su nemilosrdni Španci, čovek koji je zadužen za komentatorska mesta.. ne daju mi DA PUŠIM CIGARE, SVE BI UČINILI DA NAS OMETU U RADU.." Nisam se odavno ovako :)))).. ;)
rukomet.84 mileusna,
>> Naravno, samo šta će biti danas protiv Ruja...? >> Imam loš predosećaj... Mene ovo neodoljivo podseća na EP u košarci prošle godine. :) Imamo odličnu ekipu koja loše igra ali ipak dobija. Ali, kada stignu pravi izazovi, bićemo u punom zamahu. Što se tiče Rusa, zaista dobra tekma. Svaka čast svim našim igračima, a o golmanu i da ne pričamo. :) Sudije nas ipak žešće zeznule sa 2 isključenja u zadnja dva minuta. :( Mogli bi smo mnogo više da je ekipa u ona zadnja dva minuta bila kompletna, ali i ovako je ok. Srđan Knežević ke*jao po običaju, kao da je sportski novinar RTS-a. ;) No, ko zna, možda je to zato što mu nisu dali da puši pa je bio nervozan. :)))
rukomet.85 mpedja,
Kako nas pokradose sudije ljuuudi! Pa majku im je*em da im je*em p*cka im materina odvratna! Kako nas samo pokradose. Peric je inace sjajno odbranio onaj sedmerac. Jovanovic sjajno igrao i postigao 4 gola. Butulija nije lose igrao. Sve u svemu nasi golmani su se stvarno pokazali u najboljem svetlu! Svaka cast!
rukomet.86 lexus,
=> Posle nevidjene kradje od strane sudija i sjajnih odbrana Iskreno, neviđene krađe baš i nije bilo. Sudije jesu malo navijale za Ruse, ali ne toliko koliko je Srđan Knežević lupetao. => Inace, neverovatno nadahnut za kenj*nje je bio Srdjan Knezevic,... Šta ćeš, to mu je posao :)
rukomet.87 wiper,
Yug-Rus Strasna utakmica. Nasi su oslabljenost povredama nadoknadili srcem. Nedja Jovanovic je jednog trenutka skoro zaplakao kada je Beli odbranio sedmerac. Beli je brano nevidjeno odusevio je sve covek sa toliko zara i srca brani neverovatno. "Ljudina je Beli". Sto se tice sudija malo su navijali za Ruse. Ko je kriv Knezevicu sto mi Spanci nedaju da PUSI mislim cigare. Jedva cekam sutrasnji mec sa komsijama. Biti ili nebiti. Ako ovako srcano krenu od pocetka dobijaju. Ma mora da pobede. Jel ima neko informacije kako je Nedja. Da se nije istrosi mnogo protiv Rusa. Igrao je sa jednom nogo( drugu je skoro vuko po parketu) ali igrao je iz sve snage. Samo da se plasiramo na O.I. pa kad ozdrave nasi e onda cemo videti ko kosi a ko vodu nosi. Sad je viza za Atlantu uspeh Hocemo pobedu, hocemo pobedu, hocemo pobedu !!!!!
rukomet.88 mileusna,
>> Iskreno, neviđene krađe baš i nije bilo. Sudije jesu malo navijale >> za Ruse, ali ne toliko koliko je Srđan Knežević lupetao. Upravo tako... Onaj ga jadnik baš pretera, :) ali rekoh već, ipak su nas prešli sa ona dva isključenja u zadnja dva minuta. Inače, dragi nam komentator, u žaru borbe, nije ni primetio da smo u zadnjem napadu igrali sa 4, a ne 5 igrača + 'golman' Vujović. :)
rukomet.89 vitez.koja,
#=> Jugoslavija - Rusija 20:20 (8:11) #=> Posle nevidjene kradje od strane sudija i sjajnih odbrana Gde si ti video neviđenu kradju sudija? #=> Inace, neverovatno nadahnut za kenj*nje je bio Srdjan Knezevic,... Verovatno ti je dotični ipak napunio glavu tako što je tendenciozno (i nestručno) navijao i usput, kao, komentarisao utakmicu. Ide Rus, prođe celu našu odbranu, dođe do šest, tu ga naši sruše sa leđa, kad ono zamisli ti te Dance, majku im i sve po spisku njihovu, sude sedmerac!!! Suđenje je bilo ok, naravno da je bilo grešaka, ali nisu navijale ni za koga. Moglo bi se reći da smo i imali sreće i Belog na golu, ali tim je odigrao stvarno srcem. Na žalost, povređeni igrači su ipak samo povređeni (Peruničić, Jovanović) i zahvaljujući njihovim greškama (koje inače ne čine) mogli smo lako da izgubimo i ovu i prethodne utakmice. Da ne govorim o primetnoj nervozi što sve ne ide kako zamišljaju. Zašto umesto Matića nije pozvan Vojvodić? Za Petrića mislim da je dobro što nije pozvan. Ipak je on odigrao prilično bledo ovu sezonu i odlično jednu utakmicu protiv Partizana. Ok, mlad je, ali šta reći kad posle sedam svojih promašaja u prvom poluvremenu (reprezentacija protiv prve lige) izjavi da je zagrevao ruku i da je posle bilo bolje? No, nije to najvažnije, problem ove reprezentacije je što ima previše bekova, a premalo krila (a i Škrbić je sam na šest). Još jedan desni bek nam stvarno ne treba, a levo krilo nam je preko potrebno. Bilo bi dobro za Kokira ili Kapisodu da su u ekipi, pa makar ne odigrali ni minut. Da nema neko prvenstvo nečega za mlade sada (kao npr. u košarci, za do 22. god?), pa zato nije niko od gornjih pozvan? sk
rukomet.90 mpedja,
#$%&*-> Iskreno, nevidene krade bas i nije bilo. Sudije jesu malo navijale #$%&*-> za Ruse, ali ne toliko koliko je Srdan Knezevic lupetao. MALO NAVIJALE! Bre pokradose nas ko blesavi. Pogledaj samo ona 2 sedmerca sto su im dodelili to je tipicna kradja. A tek poslednji napad! Pa to ne treba komentarisati...
rukomet.91 mpedja,
#$%&*-> Moglo bi se reci da smo i imali srece i Belog na golu, ali tim je #$%&*-> odigrao stvarno srcem. Na zalost, povredeni igraci su ipak samo #$%&*-> povredeni (Perunicic, Jovanovic) i zahvaljujuci njihovim greskama #$%&*-> (koje inace ne cine) mogli smo lako da izgubimo i ovu i prethodne #$%&*-> utakmice. Da ne govorim o primetnoj nervozi sto sve ne ide kako #$%&*-> zamisljaju. Zahvaljujuci Perunicicu i Jovanovicu smo dosli do ovog rezultata. Nedji svaka cast, a za Belog nemam reci da opisem ono branjenje, pogotovo onaj odbranjeni sedmerac! Tako se igra srcem!
rukomet.92 stefan,
> Iskreno, neviđene krađe baš i nije bilo. Sudije jesu malo navijale > za Ruse, ali ne toliko koliko je Srđan Knežević lupetao. Ama, ne zna ni pravila ;) Tamo negde u drugom poluvremenu, svirale sudije sedmerac za Ruse. Zakukao Knežević kako nisu oni mogli to da sude, jer eto Rus nije ni krenuo prema golu nego prema levom krilu, pa nije bila ni 100% šansa itd. Da je malko bolje pogledao primetio da je u pitanju bila odbrana iz 6 metara ;)
rukomet.93 vitez.koja,
#=> Jedva cekam sutrasnji mec sa komsijama. #=> Biti ili nebiti. Ako ovako srcano krenu od pocetka dobijaju. #=> Ma mora da pobede. Najbolje bi bilo nerešeno. Onda smo u polufinalu 100%, igramo protiv Španaca i imamo sve u svojim rukama. Hrvati i Rusi nek se dogovore međusobno ko će da bude prvi u grupi, a ko neće u polufinale (kakav glup sistem takmičenja :(). sk
rukomet.94 nenad,
> Nedja Jovanovic je jednog trenutka skoro zaplakao kada > je Beli odbranio sedmerac. Beli je brano nevidjeno odusevio je Bogami, da ne beše golmana na ovim poslednjim utakmicama, naše bi špahlicom skupljali sa parketa...
rukomet.95 schef,
­=- protiv Španaca i imamo sve u svojim rukama. Hrvati i Rusi nek ­=- se dogovore međusobno ko će da bude prvi u grupi, a ko neće u ­=- polufinale A nenenene, ako mi igramo sa Hrvatima nerešeno onda Rusima i Hrvatima nerešen međusobni ishod donosi OBEMA plasman u polufinale pošto i jedni i drugi imaju bolju gol razliku od nas. Ali ako neko od njih pobedi, onda ovaj drugi ispada, mada mislim da bi se oni u tom slučaju dogovorili. :) Srleř
rukomet.96 dizel,
># => Jugoslavija - Rusija 20:20 (8:11) ># => Posle nevidjene kradje od strane sudija i sjajnih odbrana > > Gde si ti video nevidenu kradju sudija? Oni su imali 7-8 sedmeraca, mnogo manji broj iskljucena uz potpuno jednaku igru u odbrani po grubosti... Sudije nisu imale jednak kriterijum!!! Iako sam posle prva dva meca rekao da ne treba kriviti sudije, jer mi moramo da protivnike dobijamo ubedljivije, pa nece biti problema, morao sam sada da reagujem! ># => Inace, neverovatno nadahnut za kenj*nje je bio Srdjan > Knezevic,... > > Verovatno ti je doticni ipak napunio glavu tako sto je > tendenciozno (i nestrucno) navijao i usput, kao, komentarisao > utakmicu. Ide Rus, prode celu nasu odbranu, dode do sest, tu ga > nasi sruse sa leda, kad ono zamisli ti te Dance, majku im i sve > po spisku njihovu, sude sedmerac!!! Sudenje je bilo ok, naravno > da je bilo gresaka, ali nisu navijale ni za koga. Ja sam zahvaljujuci njemu cak poceo da opravdavam sudije, u pojedinim trenucima, jer me je mnogo nervirao! Ali, nema veze... > Moglo bi se reci da smo i imali srece i Belog na golu, ali tim > je odigrao stvarno srcem. Na zalost, povredeni igraci su ipak > samo povredeni (Perunicic, Jovanovic) i zahvaljujuci njihovim > greskama (koje inace ne cine) mogli smo lako da izgubimo i ovu > i prethodne utakmice. Da ne govorim o primetnoj nervozi sto sve > ne ide kako zamisljaju. > Perunicic je igrao sjajno!!! I Jovanovic nije bio los, ali je imao mnogo vise promasaja na pocetku, posle je sve bilo bolje. Opet je dobar bio Skrbic(covek ne promasuje!), Predrag Perunicic, a najbolji, naravno Beli!!! Najlepsa odbrana koju sam ikad video u rukomet (ona kad je prvo odbranio jedan zicer, natrcao sledeci igrac, sutnuo, a Beli napravio, moglo bi se reci, pravu paradu i odbranio!!! Svaka mu cast) > Zasto umesto Matica nije pozvan Vojvodic? > Vojvodic je pozvan! Igrao je protiv Slovenije, kada je Skrba imao dva iskljucenja i nije bio los, ali je promasio jedan zicer(od 3). > Za Petrica mislim da je dobro sto nije pozvan. Ipak je on > odigrao prilicno bledo ovu sezonu i odlicno jednu utakmicu > protiv Partizana. Ok, mlad je, ali sta reci kad posle sedam Petric je mnogo bolji od tvojih favorita... Seti se onog kupa protiv Partizana kada je postigao 11-12 golova... Mi desnih bekova nemamo bas puno... (Butulija, koji po potrebi igra centralnog beka.)
rukomet.97 dizel,
># => Jedva cekam sutrasnji mec sa komsijama. ># => Biti ili nebiti. Ako ovako srcano krenu od pocetka ># dobijaju. => Ma mora da pobede. > > Najbolje bi bilo nereseno. Onda smo u polufinalu 100%, igramo > protiv Spanaca i imamo sve u svojim rukama. Hrvati i Rusi nek > se dogovore medusobno ko ce da bude prvi u grupi, a ko nece u > polufinale (kakav glup sistem takmicenja :(). A sta ukoliko i mi i oni odigramo nereseno? Mislim na meceve Yug-Cro i Cro-Rus.
rukomet.98 dizel,
>> Nedja Jovanovic je jednog trenutka skoro zaplakao kada >> je Beli odbranio sedmerac. Beli je brano nevidjeno odusevio je > > Bogami, da ne bese golmana na ovim poslednjim utakmicama, nase > bi spahlicom skupljali sa parketa... Pa, prilicno si u pravu! Retko se mogu videti ovakve odbrane, iako su nasi golmani najbolji u svetu! Vazno je da polako u formu ulaze Perunicic i Jovanovic, a i odlicni Rastko Stefanovic... Jedva cekam danasnji mec! Moramo da zgazimo Hrvate!
rukomet.99 lexus,
=> Bre pokradose nas ko blesavi. Pogledaj samo ona 2 sedmerca sto su => im dodelili to je tipicna kradja. A tek poslednji napad! Naši su Rusima oduzeli jedno četiri lopte posle faula, a faul nije dosudjen - isto kao i Rusi nama. Ostalo je sve pitanje načina odbrane, naši su se 20 puta branili iz 6 metara, tako da količina sedmeraca za Ruse i nije neko čudo. Jedino što su Ruse manje isključivali i možda su propustili jedan sedmerac za nas.
rukomet.100 kum.djole,
>> (kakav glup sistem takmičenja :(). U pravu si. Bolji model u konkurenciji od po 6 ekipa je A1 i B1 slobodni, čekaju pobednike iz mečeva A2-B3 i B3-A3.. tzv. doigravanje za 1/2 finale.
rukomet.101 budim,
(:) sudije sedmerac za Ruse. Zakukao Knežević kako nisu oni mogli to da (:) sude, To stoji, ali ipak stoji i konstatacija da su krale/navijale za njih. poz, budimir
rukomet.102 mpedja,
#$%&*->#=> Jedva cekam sutrasnji mec sa komsijama. #$%&*->#=> Biti ili nebiti. Ako ovako srcano krenu od pocetka dobijaju. #$%&*->#=> Ma mora da pobede. Ne nadjoh originalnu poruku. Jugoslavija-Hrvatska prenos danas u 17h.
rukomet.103 basrak,
> Jel ima neko informacije kako je Nedja. Da se nije istrosi > mnogo protiv Rusa. Igrao je sa jednom nogo( drugu je skoro vuko > po parketu) ali igrao je iz sve snage. Dao je kratku izjavu nakon utakmice. Reče da se osećao super, nije osećao nikakav bol, ali je naravno postojala velika doza straha od obnavljanja povrede, što je i sasvim razumljivo.
rukomet.104 basrak,
> Gde si ti video neviđenu kradju sudija? Naravno da je onaj manijak preterao u svojim komentarima, ali ja nikako da shvatim šta je suđeno u poslednjem ruskom napadu kad je Beli odbranio, a lopta ipak dodeljena Rusima koji daju izjednačujući pogodak? Prestup nije bio jer je Beli uhvatio loptu, a ne Vujović koji je bio tu najbliži niti faul jer se lepo videlo da se Vujović sa skupljenim rukama sklonio onom Rusu i da ga nije ni dotakao nakon čega Beli brani i hvata loptu.
rukomet.106 nenad,
Izgleda da svi sa nestrpljenjem čekaju... :) > wiper 16:26 Sezam >17min do odlucujuce utakmice prva zvanicna > rale.s 16:42 Off > makro 16:23 Sezam > slaki 16:42 Sezam > epson 16:45 Sezam Pregled konferencija ... > sdarabos 16:36 Sezam > dselic 16:31 Chat > nenad 16:38 Off > meric 16:18 Chat Croatia - Yugoslavia, min: 16 > mcule 16:17 Transfer > jasicp 16:21 Sezam
rukomet.107 mileusna,
>> Najbolje bi bilo nerešeno. Onda smo u polufinalu 100%, igramo >> protiv Španaca i imamo sve u svojim rukama. Hrvati i Rusi nek se Pa sad... najbolje bi ipak bilo da pobedimo, ;) ali smo u toj prednosti u odnosu na Hrvate što nam odgovara i nerešeno, jer njima onda predstoji meč sa Rusima i strepnja. Ali, ako odigraju nerešeno sa Rujima... :)
rukomet.108 kum.djole,
>> pobednike iz mečeva A2-B3 i B3-A3.. tzv. doigravanje za 1/2 finale. %))).. B2-A3.. ubi me ova prognozerska statistika. ;)
rukomet.109 vitez.koja,
#=> Zahvaljujuci Perunicicu i Jovanovicu smo dosli do ovog rezultata. Jeste, da su zdravi, ne bi pravili greške što su ih pravili, dobili bismo ih 'ladno. Da nisu igrali verovatno bismo izgubili. To sam hteo da kažem. sk
rukomet.110 kum.djole,
2:0.. ali budimo dostojanstveni. ;)
rukomet.111 stefan,
"Ne, ne, nije gol! Bila je dupla lopta! Koraci! Isteklo je vreme!" A bio je deveterac za Hrvate ;) Bože, hoće li neko da skloni skota u poluvremenu? :)
rukomet.112 schef,
J U G O S L A V I J A - H R V A T S K A 27 : 24 OLE!!!!!!!!!!!!! NAJBOLJI SMO NAJBOLJI!!!!!!!! JUGOSLAVIJA!!!!! Nemam reči... Bravo plavi, volimo vas najviše na svetu! Srleř
rukomet.113 schef,
Eh, kad malo smirim strasti... Opet je Srđan (eh imenjače, imenjače...) k*njao, ali najbolja mu je ona kad je Knežević dao po ko zna koji gol-'Bravo Rođače!'. :)))))) Car je... Sudije su vala sad zdušno za njih navijale... J*bem ti nordijce... ;)) Ali ni to nas nije sprečilo. Sad samo da košarkaši ovo ponove na Olimpijadi taman da im nabijemo kompleks. :) Srleř
rukomet.114 lexus,
Pobedili smo! 27:24 Igrali smo odlično! Srđan Knežević gori nego ikad :)
rukomet.115 ilazarevic,
> Petric je mnogo bolji od tvojih favorita... > Seti se onog kupa protiv Partizana kada je postigao 11-12 golova... Čovek to isto kaže - Petrić je odigrao fenomenalno u kupu, ali se tokom sezone nije baš istakao. Ne dobija se reprezentativni dres na osnovu jedne ili dve utakmice.
rukomet.116 wiper,
Utakmica za istoriju prva zvanicna utakmica Izmedju Yugoslavije i Hrvacke. Nasu su me zadivili kao i sve probili su led protiv Hrvata Sad ce valjda i ostali ( kosarkasi i svi na OI. u Atlanti da pobedjuju smrdljive hrvate) Srdjan Knezevic bolji nego ikad. Kad mu da 6-tu brzinu. A kad je poceo da place. Sto ovo nisam snimio na video ovo je za anale. Covek je ne prevazidjen (sere li sere) Bravo NASI ocekujemo dobru pobedu protiv madjara. Jel zna neko ko sve ide na O.I. u Atlantu. Ocekuje se novi, stari evropski prvak (JUGOSLAVIJA) BRAVO,BRAVO,BRAVO Volim vas. Dobio sam jednu dobru opkladu u Firmi.
rukomet.117 mileusna,
RE: "Bravo rođače!!!" :)) Eto, pobedismo. Fenomenalna igra, svi odlični, naročito krilni napadači. Ma svi odlični... :))) Inače, taman sam se ponadao da će Srđan Knežević da rikne, ali se izvuče skot, mamicu mu... A bio je na samrti... ;)
rukomet.118 tasso,
Valjda cemo biti novi SVETSKI PRVACI a ne samo evropski!
rukomet.119 vitez.koja,
#=> ali ja nikako da shvatim šta je suđeno u poslednjem ruskom napadu Koliko sam shvatio faul nad onim igračem koji je dodao tu loptu?! Što ti je kad imaš komentatora na licu mesta, koji ne ume da ti kaže više nego što vidiš preko televizije... Još je on dobar, ko sve prenosi košarku (legendarni sadašnji urednik sportskog programa :) :( - ovde treba smajli "smejem se, a plakao bih") sk
rukomet.120 kum.djole,
>> Bože, hoće li neko da skloni skota u poluvremenu? :) U poluvremenu, eto, nije.. ali u Beogradu, sigurno. ;) Knežević je u vreme Marka Markovića već bio odstranjen iz RTS-a zbog "profesionalnih propusta".. pa se zbog ovih komentara može očekivati makar blaga suspenzija.. samo 3 meseca. ;) Nevolja je u tome što ne postoji niti jedan komentator u RTS koji prati rukomet kao Srđan Knežević, pa je konkurencija - nikakva. :( Stvarno se ponašao kao malo dete. Kad pomenu "osvetu za nejač" pomislio sam - pa ti ćeš brale žestoko na..bati kad se vratiš ;) ali izvadi se na vreme onim "naše devojke u Budimpešti..". Nema potrebe da navodim nepisana novinarska pravila, ali kad se radi o ovakvim izjavama i ponašanju, valjda je svakome jasno da nemoral i diletantizam u jednog iskusnog reportera, mora biti adekvatno kažnjen. Sve je to lepo i krasno, i mi smo navijali i skakali pored televizora, ali čovek koji, d'izvinete, pi*di i dernja se pred milionima gledalaca, a pritom zapostavlja ono što se dešava na terenu - nije normalan. Iskreno se nadam da će ga neko ohladiti. Naši komentatori su uvek imali ogromne jezičine..
rukomet.121 budim,
Svaka čast Butuliji jedini je spomenuo i SRBIJU! poz, budimir
rukomet.122 mpedja,
#$%&*-> A bio je deveterac za Hrvate ;) Boze, hoce li neko da skloni skota u #$%&*-> poluvremenu? :) Ma to je ocajno kakvi su ovi komentatori danas. Sve neki histericni ljudi!
rukomet.123 mpedja,
Moje omiljeno od strane komentatora je bilo: "Na tribinama se ori 'plavi,'plavi', nekoliko DESETINA Jugoslovenskih navijaca bodre svoj tim!" Mislim da nije potrebno komentarisati!
rukomet.124 mpedja,
#$%&*-> Sudije su vala sad zdusno za njih navijale... J*bem ti nordijce... #$%&*-> ;)) Ali ni to nas nije sprecilo. Sad samo da kosarkasi ovo ponove na #$%&*-> Olimpijadi taman da im nabijemo kompleks. :) Nema mi sta da im nabijamo. Zna se ko je bolji!
rukomet.125 mpedja,
POBEDAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA bre pocinjem da zvucim ko Srdjan Knezevic! VOLIMO VAS PLAVIIII !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Kako cemo samo Madjare da pokopamo!!!
rukomet.126 dizel,
> A nenenene, ako mi igramo sa Hrvatima nereseno onda Rusima i > Hrvatima neresen medusobni ishod donosi OBEMA plasman u > polufinale posto i jedni i drugi imaju bolju gol razliku od Otkud znas koliko cemo mi da ubijemo Madjare (ne manje od 15 razlike po mom misljenju!) :))))))
rukomet.127 dizel,
Pobeda Jugoslavije protiv hrvatske od 27:24!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Potpuno zasluzena pobeda, izborena maksimalnom pozrtvovanoscu i znanjem... Nasi su odlicno poceli i poveli sa 10:4, sto je bila i najveca prednost u utakmici. Posle toga pocinje pad nase igra, izazvan tendencioznim sudijama! Nekoliko sedmeraca sviranih za hrvatsku su bili izmisljeni, ali nema veze! Ubili smo ih... Ubedljivo najbolji ovog puta je bio Aca Knezevic. Dao je dosta vaznih golova i bio je vrlo precizan. Takodje, odlicni su bili Nenad Perunicic, sa 100% ucinkom (4/4, u drugom poluvremenu zaustavljen "flasterom"), Stefanovic (promasio jedan zicer, ali bio odlican), Skrbic, Butulija,Predrag Perunicic, Zikica Milosavljevic... Nedeljko Jovanovic je opet imao problema da "namesti" ruku, pa je tek u drugom poluvremenu postigao dva gola. Steta, vidi se da je povreda na njega mnogo uticala, ali se borio kao lav, i dokazao da ima veliko srce, bas kao i svi nasi danas. Vujovic je opet mogao da proda mec, time sto je u odsudnim trnucima meca bukvalno poklonio loptu hrvatima, ali, posle nas je Beli spasao. Opet su golmani bili dobri, ali na nasu veliku nesrecu, Peric se povredio! Beli ga je zamenio i opet se u finisu razbranio! Nadajmo se da ce se Peric oporaviti, ali, posto je u pitanju povreda skocnog zgloba, tesko da je to moguce. :((((( Ali, nema veze, u polufinalu cekamo Spance(najverovatnije, ali nista jos nije sigurno!).
rukomet.129 lexus,
=> Sudije su vala sad zdušno za njih navijale... J*bem ti nordijce... => ;)) Ali Opet ja da branim sudije. ;)) Sasvim su lepo sudili do 10:4, a onda su sudili par zaista neobjašnjivih sedmeraca i vratili Hrvate u igru. I ono jednom kada su isključili Butuliju i Stefanovića, sve ostalo su klasične greške i za jedne i za druge.
rukomet.130 lexus,
=> Inače, taman sam se ponadao da će Srđan Knežević da rikne, => ali se izvuče skot, mamicu mu... A bio je na samrti... ;) Neće preživeti polufinale ;) Eeeee, ajde da prognoziramo tačan trenutak smrti Srdjana Kneževića ;)))
rukomet.131 lexus,
=> Valjda cemo biti novi SVETSKI PRVACI a ne samo evropski! Hoćemo, posle svetskog prvenstva, a ovo je evropsko :)
rukomet.132 lexus,
=> Posle toga pocinje pad nase igra, izazvan tendencioznim sudijama! Jaooo, nemoj sad i ti da mi zvučiš kao "on" ;)
rukomet.133 schef,
­=- Sasvim su lepo sudili do 10:4, a onda su sudili par zaista ­=- neobjašnjivih sedmeraca i vratili Hrvate u igru. Dečko, to je par golova, a to koliko sam video nije bilo kompenzovano, pa se ne može reći da su sudije podjednako grešile na obe strane... Baš me zanima kako li će da nam sude kada (ako?) budemo igrali protiv Španaca... Srleř P.S. A šta ako Hrvati danas pobede Ruse, pa i mi i oni prođemo polufinale? Joooooj što bi bilo dobro finale... ;)
rukomet.134 lexus,
=> Dečko, to je par golova, a to koliko sam video nije bilo => kompenzovano, pa se ne može reći da su sudije podjednako grešile na => obe strane... Baš me zanima kako li će da nam sude kada (ako?) => budemo igrali protiv Španaca... Striko ;), ni u onom što si citirao, ni u ostatku poruke ne postoji tvrdnja da su sudije ukupno podjednako grešile sa obe strane! Lepo sam rekao da su dva puta vratili Hrvate u igru, što i jesu uradili, ostatak sudjenja je bio krajnje korektan. Da su hteli, mogli su da nam uzmu pobedu, ali to nisu uradili, nisu "grešili" pri jedan razlike, već samo kada smo se odlepljivali. Zašto su radili to što su radili, ja ne znam! Protiv Španaca će biti mnogo gore nego protiv Hrvata, zato mi moramo da igramo mnogo bolje :)
rukomet.135 nenad,
> Bolji model u konkurenciji od po 6 ekipa je A1 i B1 slobodni, čekaju > pobednike iz mečeva A2-B3 i B3-A3.. tzv. doigravanje za 1/2 finale. Rukomet kao sport mnogo luta. Jeste da nije toliko popularan da bi se igralo prevenstvo 3 nedelje, ali bar su mogli da naprave još jedno kolo nakon grupa, znači četvrt-finale 1-4, 2-3, 3-2 i 4-1. Zato ja volim fudbal, kad je prvenstvo to je hepening, mesec dana uživanja pored TV... Svi gledaju utakmice, po 5-6 dana se "živi" za sledeću, samo se o tome priča... :) Po meni je za popularizaciju (i podizanje kvaliteta) rukometa neophodno učiniti nekoliko bitnih promena u pravilima (koja se suviše oslanjaju na fudbalska). Mislim da poluvreme treba da traje 40 minuta (pošto se vreme ne zaustavlja nakon gola i u prekidima sem kad sudija to traži), da ne sme da se igra ovako dan za danom, da treba mnogo preciznije definisati pravila i drastično smanjiti slobodnu procenu sudija, pravila tipa "odbrana iz golmanskog prostora" i "pasivan napad" ne bi smela da postoje (svi se sve vreme i brane iz tog prostora, to je isto kao 3 sec. u basketu, kad vide i hoće da sude - sude, kad neće - ništa). Neka ograniče vreme za napad na recimo 1-1,5 minut i neka se to meri...
rukomet.136 nenad,
> Nevolja je u tome što ne postoji niti jedan komentator u RTS koji > prati rukomet kao Srđan Knežević, pa je konkurencija - nikakva. :( Što je najgore, on je pre ovog prvenstva bio jedan od retkih sa RTS-a za koje sam mogao da kažem da je "normalan". Nije imao uvežbane hvalospeve za svakoga poput Mihajlovskog, prepoznavao je igrače za razliku od Pantića, a i bio je u toku i poznavao pravila za razliku od svih njih. > Stvarno se ponašao kao malo dete. Kad pomenu "osvetu za nejač" > pomislio sam - pa ti ćeš brale žestoko na..bati kad se vratiš ;) Nalupao se neverovatno. Kakve veze ima "nejač" sa rukometom, kakve veze ima utakmica sa "osvetom za sve što nam se dešavalo poslednjih godina" i sl. Počeo je da liči na Cvitkovića (koji je u izveštaju sa utakmice konstatovao kako je "protivnik" na početku postigao vodstvo koje se nije moglo stići, nabrojao ko je koliko dao golova kod Hrvata, naše nije ni pomenuo, a kamo li igrače :) I još povrh svega, reprezentacija Hrvatske jeste solidna, ali ništa više - daleko je od neke zbog koje treba plakati od sreće kad je pobedimo. Naš tim, u punom sastavu i potpuno zdrav je za klasu iznad njih. Od stare juniorske reprezentacije YU, koja je svojevremeno bila prvak sveta, u Hrvatskoj, ako se ne varam, igraju samo Puc, Perković i Čavar - svi ostali su kod nas. Ostali igrači su im matori, još sam bio dete kad je onaj Saračević skakao "sa zadrškom" i davao golove. Njihov tim je, iako praktično predstavlja reprezentaciju Hrvatske i Bosne, zaista osetno slabiji od našeg. Biće interesantno gledati Rusija-Hrvatska (ko bude mogao da gleda), ko pobedi ide dalje, a ako pobede Rusi oni su verovatno i prvi u grupi pa mi igramo sa Španijom - znači navijamo za Hrvate. Kad je sledeći prenos? Kad pomenuh staru YU reprezentaciju, šta je sa Makedoncima, i oni su imali dobar rukomet, kako to da ih nema na šampionatu? > ali izvadi se na vreme onim "naše devojke u Budimpešti..". O čemu se tu radi?
rukomet.137 markojo,
&:> Da su hteli, mogli su da nam uzmu pobedu, ali to nisu &:> uradili, nisu "gresili" pri jedan razlike, vec samo kada smo &:> se odlepljivali. Zasto su radili to sto su radili, ja ne &:> znam! Pa, je*i ga, ipak su oni internacionalne sudije tako da je i ovakvo sudjenje previse. A verujem da se i njima posle 40ak min. zgadilo da ih guraju... :))) Danas ce valjda biti malo ozbiljniji... Najaci je bio nas trener ! U jednom kadru pred kraj jasno se vidi kako dize ruke i vice: " MA BOLI ME QRAC !!! " :))))
rukomet.138 kum.djole,
>> Kad je sledeći prenos? Ako se ne varam, danas u 17h igramo sa Mađarskom. %) Sad je se još i primiriti, ali u polufinalu ima da pojede mikrofon. ;) >> O čemu se tu radi? Dakle, kad pomenu "osvetu za nejač" verovatno je mislio na neka dešavanja političke (dobro, ratne) prirode, ali pošto je pored njega sve vreme sedeo Blagoje Topličić, verovatno ga je ošinuo jedared, pa se Knežević ispravio dodavši "za naše devojke u Budimpešti". To je u stvari onaj poraz Bolaga za "zelenim stolom" kada su Hrvatice uložile žalbu zbog učešća jedne neregistrovane igračice u dresu naših devojaka.. Bolago je imao kvaliteta za vrh Evrope, ali "Kraš" je stidao do titule vicešampiona.. pa je Knele ovo verovatno smatrao osvetom..
rukomet.139 kum.djole,
>> Jaooo, nemoj sad i ti da mi zvučiš kao "on" ;) Činjenica je da bi se retko ko oglašavao ovako grubim konstatacijama "pokrali su nas", "tendenciozne sudije".. da Knežević, kao novinar i _sportski komentator_ nije pričao to isto za vreme prenosa. On kao novinar mora da bude neutralan, kultivisan, i pre svega, mora da utuvi u tu glavudžu da se o sudijama i protivniku nikad ne govori loše.
rukomet.141 seki,
SE> Svaka cast Butuliji jedini je spomenuo i SRBIJU! Prijatelju, ti ljudi su prvenstveno Jugosloveni i ja im cestitam na tome!! Ognjen
rukomet.142 seki,
SE> On kao novinar mora da bude neutralan, kultivisan, i pre svega, SE> mora da utuvi u tu glavudzu da se o sudijama i protivniku nikad ne SE> govori lose. Potpuno se slazem sa tobom. Sa onolikim glupostima koje je izrekao nimalo se ne razlikuje od Slavka Cvitkovica i ostalih kretena. Smatram da je za primer ponasanje oba tima koji su se zaista dostojanstveno i sportski poneli. Ognjen
rukomet.143 ilazarevic,
> Igrali smo odlično! > Srđan Knežević gori nego ikad :) Igrali smo neorganizovano na momente, ali sve u svemu, nije loše. Onaj Puc/Puč/Puć/whatever iz hrvatske reprezentacije nije dao nijedan gol sa manje od devet metara. Čovek je živi top. Sudije su, koliko sam ja primetile, ukrale onaj sedmerac kad se Peruničić očigledno izmakao, tako da nije ni dodirnuo protivničkog igrača. Druge očigledne krađe nisam primetio. Srđan Knežević je pominjao neke opasne teme - te "osvetili su se za nejač i devojke", te pisma izbeglica "vratite im za sve ove godine"... Leteće Srki sa posla čim se vrati kući, jerbo je narušio ključnu ulogu SRJ u ostvarivanju mira na Balkanu ;)
rukomet.144 stefan,
> Što ti je kad imaš komentatora na licu mesta, koji ne ume da ti kaže > više nego što vidiš preko televizije... Još je on dobar, ko sve Ma uopšte ne primećuje kad neko uđe u igru, kad Vujović obuče golmanski dres u poslednjim sekundama utakmice protiv Rusa...al' zato ume da ko debil slini u onaj mikrofon, može mu se da ne zna pravila...
rukomet.145 lexus,
=> Smatram da je za primer ponasanje oba tima koji su se zaista => dostojanstveno i sportski poneli. Ne znam da li ste primetili (ja jesam). Pre samog početka, rukometaši obe reprezentacije su se rukovali. Jedan Hrvat je samo odmahnuo rukom i odbio da se rukuje. Mislim da je nosio broj 6, ali nisam siguran. Što se Srđana Kneževića tiče, čuo sam da će po povratku iz Španije imati "informativni razgovor" sa drugom vrstom "plavih". Inače, on bi već bio vraćen ovamo, da imamo nekog drugog reportera , ali nemamo ga, tako da će nas gnjaviti do kraja prvenstva.
rukomet.146 schef,
­=- To je u stvari onaj poraz Bolaga za "zelenim stolom" kada su ­=- Hrvatice uložile žalbu zbog učešća jedne neregistrovane ­=- igračice u dresu naših devojaka.. Bolago je imao kvaliteta za ­=- vrh Evrope, ali "Kraš" je stidao A ja bih rekao da je mislio na poraz (u stvari 2 poraza) ženske rukometne reprezentacije Jugoslavije nedavno u kavilifikacijama. Srleř
rukomet.147 schef,
Subject: Oh ne opet... ;) Posle jedne reklame: 'Nažalost, u međuvremenu Škrbić je uputio udarac a golman Robert se istakao.' :)) Primetio sam da se malo ohladio, čak nije p*zdio ni kod 12:8. :))) Bogami, olako shvatamo utakmicu, može da se desi da se opečemo... Trenutno je sedmerac za nas, na sreću ButIlija je bio precizan. :))))) 12:9. Uh, dobro je, evo dok čekam da dobijem vezu već smo smanjili na 12:10. Samo tako da nastavimo... Srleř
rukomet.148 giovanni,
Ę? Vazno je da polako u formu ulaze Perunicic i Jovanovic, a i odlicni Ę? Rastko Stefanovic... K'o da si vidovit. ;) Rastko je, po mom mišljenju, danas bio najbolji.
rukomet.149 lexus,
Eto, dobismo i ove. Naši preterano ležerni. Škrbić izgleda teže povređen, udario je glavom o parket, a izgleda da su mu i leđa povređena.
rukomet.150 stefan,
> Igrali smo neorganizovano na momente, ali sve u svemu, nije loše. Onaj > Puc/Puč/Puć/whatever iz hrvatske reprezentacije nije dao nijedan gol sa > manje od devet metara. Čovek je živi top. Sudije su, koliko sam ja Zove se Puc :) Ja ipak mislim da je najbolji hrvatski igrač u tom meču bio Patrik Čavar. Mnogo je dobar u napadu, Butulija je u prvom poluvremenu imao grdne muke da ga zasutavi i redovno je gubio duele 1-1.
rukomet.151 stefan,
> 'Nažalost, u međuvremenu Škrbić je uputio udarac a golman Robert se > istakao.' :)) Na žalost, Škrbić se povredio pred sam kraj utakmice :( Nadajmo se da će sve biti u redu, odveden je u bolnicu na snimanje. E sad, videh da nam je drugi pivot Momić, da li neko zna da li je poveden i treći pivot i ako jeste ko je? Možda Nikočević iz Partizana?
rukomet.152 kum.djole,
>> A ja bih rekao da je mislio na poraz (u stvari 2 poraza) ženske rukometne >> reprezentacije Jugoslavije nedavno u kavilifikacijama. Pazi stvarno. Na to sam potpuno zaboravio.. Ali, u tom smislu slabo je onda povezao "nejač" i "naše devojke".. ;)
rukomet.153 kum.djole,
>> odbio da se rukuje. Mislim da je nosio broj 6, ali nisam siguran. Dobro, i broj 15 (Gudelj?) je hteo da se bije :) ali nije mu uspelo. Nije uopšte bilo loše, a incidenata će biti sve manje.. vremenom.
rukomet.154 budim,
(:) Srdjana Kneževića ;))) Finale? :) poz, budimir
rukomet.155 darone,
>> Utakmica za istoriju prva zvanicna utakmica >> Izmedju Yugoslavije i Hrvacke. Nije prva. Rukometasice su odavno pukle u Budimpesti ;)
rukomet.156 darone,
inače, svi su zaboravili legendarne: "Slikarstvo ima Pikasa, film ima Felinija, fudbal Brazil a rukomet Jugoslaviju!" "Evo dragi gledaoci Španci nas ometaju u svemu, meni je došlo obezbeđenje da zabrani da pušim cigare!" (Komentatorsko mesto se nalazi tik uz teren.) Šteta što ga nisu pustili da se i danas malo opusti :( ;)
rukomet.157 stefan,
> Na žalost, Škrbić se povredio pred sam kraj utakmice :( Nadajmo se da Po svemu sudeći Škrbićeva povreda nije teže prirode (iako je sve skupa dosta gadno izgledalo). Kako rekoše na TVu, radi se o lakšoj "kontuziji glave", nema nikakvih povreda i trebao bi biti spreman za petak.
rukomet.158 giovanni,
N*jebali smo. Rusi dobili Hrvatsku 28:21 a Švedska Češku (ne znam tačan rezultat) pa se u polufinalu sastaju: Špa-Jug i Rus-Šve. Imajući u vidu da igramo sa domaćinom ne piše nam se dobro, a pogotovo što je neizvesno šta će biti sa Škrbićem koji je pred kraj udario glavom u patos (što naravno S. Knešević nije video iako se na snimku koji je ponovljen sto puta sve lepo videlo).
rukomet.159 giovanni,
Ę? Jel zna neko ko sve ide na O.I. u Atlantu. Znam ko ne ide. ;) Od glavnih ekipa na EP samo mi, Španci i Danci nemamo vizu za Atlantu. To znači da najbolje plasirana reprezentacija od ove tri ide u Ameriku. Danci su već otpali a u polufinalu se sastaju Jugoslavija i Španija pa će u tom duelu biti odlučeno ko ide na OI. Imam loš predosećaj.
rukomet.160 mileusna,
>> prenosi košarku (legendarni sadašnji urednik sportskog programa :) >> :( - ovde treba smajli "smejem se, a plakao bih") Eh, kad se setim Atine... :))) "Evo vidite ovde navijače Brazila" "Avion sa plavima, odavde, iz Beograda, kreće sutra"
rukomet.161 mileusna,
Eto nas i u polufinalu. :) Inače, Škrbić nije ozbiljnije povređen.
rukomet.162 mileusna,
>> On kao novinar mora da bude neutralan, kultivisan, i pre svega, >> mora da utuvi u tu glavudžu da se o sudijama i protivniku nikad ne >> govori loše. Da, najača mu je fora da svaki faul koji sudije dodele u našu korist prokomentariše sa: "Sada su sudije konačno bile objektivne", a svaki faul za Hrvate: "KRAĐA, KAKVO TENDECIOZNO SUĐENJE, VIDITE I SAMI DRAGI GLEDAOCVI (ne vidimo;) ŠTA SE OVDE RADI!!!". :)
rukomet.163 vitez.koja,
#=> Ubedljivo najbolji ovog puta je bio Aca Knezevic. Dao je dosta #=> vaznih golova i bio je vrlo precizan. Tako je, potpuno se slažem s tobom (ovo je redak slučaj), pa da naglasim. Važno je reći da smo dobar deo drugog poluvremena odigrali bez Butulije, sa Acom na desnom beku i pokazali smo da imamo varijantu i kad Butuliji ne ide (on je ulazio da izvodi sedmerce - 100% učinak). Ipak, pogrešio je kod par lopti, nekako su mu ispale u aut, skroz bez veze (par puta mu je u tome asistirao Jovanović), ali onaj gol posle auta ("Bravo rođače"), je bio odlučujući. Očekivao sam da će da probamo i bez Jovanovića, ali ne i da će da igra Vujović na tom mestu, već sa Butulijom (kao u Zvezdi). Čuje se iz publike: "Ajde Vujo, majstore!", "Šut Vujo!", i on 'ladno šutira jednom, dvaput i promašuje, tj. golman brani. #=> Takodje, odlicni su bili #=> Nenad Perunicic, sa 100% ucinkom (4/4, u drugom poluvremenu #=> zaustavljen "flasterom"), Stefanovic (promasio jedan zicer, ali #=> bio odlican), Skrbic, Butulija,Predrag Perunicic, Zikica #=> Milosavljevic... Opet se skroz slažem... Jao ovaj Stefanović kud promaši ono na kraju, ali ga dade u sledećem napadu... :) P. Peruničić je opet pokazao kako je bezobrazan igrač, tj. pokušavao je da se kači sa Hrvatima dok je igrao odbranu, ali su ga srećom ostali igrači sprečili... #=> Nedeljko Jovanovic je opet imao problema da #=> "namesti" ruku, pa je tek u drugom poluvremenu postigao dva gola. Ux, ono kad je prošao na šest i dao gol dočekao se na "onu" nogu, klecnula mu i pao na stranu, ja reko' gotovo... Tada mi je bilo jasno koliko je zapravo povređen i zašto šutira bez skoka... Inače, najtužniji momenat susreta je kada ide Saračević na šut i izlazi Vujović da ga blokira :)) sk ps. Beli je čovek od gume, a pppPeruničić je terminator! ;))
rukomet.164 lexus,
=> šta će biti sa Škrbićem koji je pred kraj udario glavom u patos => (što naravno S. Knešević nije video iako se na snimku koji je => ponovljen sto puta sve lepo videlo). S. K. je rekao nešto u stilu - Pogledajte kako je mađarski igrač grubo udario Škrbića, povredio mu je leđa!!! A ovaj se okinu glavom o parket, fiksirali su mu vrat... Najveći biser: "Evo, Blagoje Topličić je otrčao do naše klupe da se raspita za Peruničića i Škrbića, čitavih 50 metara je prešao!" :))))))))
rukomet.165 superhik,
=:> A kad je poceo da place. Sto ovo nisam snimio na video Snimam utakmicu Jug - Cro na VHS kasetu (vašu) samo 20 DEM ;))) Čoveče vredi čuti onog Kneževića kako s?re...
rukomet.166 kum.djole,
>> N*jebali smo. Rusi dobili Hrvatsku 28:21 a Švedska Češku (ne znam tačan >> rezultat) pa se u polufinalu sastaju: Špa-Jug i Rus-Šve. ..ali su Francusi ubili Špance u poslednjem kolu.. nekih sedam razlike..? Sve u svemu, ako naši budu kompletni, imamo realne šanse za finale.
rukomet.167 mpedja,
#$%&*-> zbog "profesionalnih propusta".. pa se zbog ovih komentara moze #$%&*-> ocekivati makar blaga suspenzija.. samo 3 meseca. ;) Daj boze da malo danemo dusom. Stvarno mi ide na qrac!
rukomet.168 mpedja,
#$%&*-> Ako se ne varam, danas u 17h igramo sa Madarskom. %) #$%&*-> Sad je se jos i primiriti, ali u polufinalu ima da pojede mikrofon. Danas u 17h pobedismo Madjare !!!!!
rukomet.169 mpedja,
#$%&*-> Cinjenica je da bi se retko ko oglasavao ovako grubim konstatacijama #$%&*-> "pokrali su nas", "tendenciozne sudije".. da Knezevic, kao novinar i #$%&*-> _sportski komentator_ nije pricao to isto za vreme prenosa. #$%&*-> On kao novinar mora da bude neutralan, kultivisan, i pre svega, mora #$%&*-> da utuvi u tu glavudzu da se o sudijama i protivniku nikad ne govori Ma morate priznati ljudi koliko god da je dosadan on je i SMESAN! :)))))))))))) Zamislite da umesto njega dodje neki tim koji ce sve ladno da posmatra. Bilo bi bezveze! Ovako imamo o kome da se*emo!
rukomet.170 mpedja,
#$%&*-> Dobro, i broj 15 (Gudelj?) je hteo da se bije :) ali nije mu uspelo. #$%&*-> Nije uopste bilo lose, a incidenata ce biti sve manje.. vremenom. Da, za jedno 100 godina mozda!
rukomet.171 mpedja,
#$%&*-> Na zalost, Skrbic se povredio pred sam kraj utakmice :( Nadajmo se da #$%&*-> ce sve biti u redu, odveden je u bolnicu na snimanje. E sad, videh da #$%&*-> nam je drugi pivot Momic, da li neko zna da li je poveden i treci #$%&*-> pivot i ako jeste ko je? Mozda Nikocevic iz Partizana? Oni rekose da valjda nece igrati ni u finalu(ako prodjemo)!
rukomet.172 mpedja,
#$%&*-> Nije prva. Rukometasice su odavno pukle u Budimpesti ;) U muskoj konkurenciji... :)
rukomet.173 stefan,
> probamo i bez Jovanovića, ali ne i da će da igra Vujović na tom mestu, > već sa Butulijom (kao u Zvezdi). Čuje se iz publike: "Ajde Vujo, > majstore!", "Šut Vujo!", i on 'ladno šutira jednom, dvaput i > promašuje, tj. golman brani. Meni se čini da je Vujin učinak na ovom prvenstvu ipak ok, tj. odrađuje ono što se očekivalo od njega. Vidi se da on praktično igra samo odbranu, u napadu ostaje samo kad nema prilike da se izvrši izmena. Dao je jedan gol Hrvatima, umro od sreće i čini mi se da ga nećemo ni gledati mnogo u napadu :) Sem ako Živković nema neku ludu kombinaciju&iznenađenje u rukavu ;)
rukomet.174 dizel,
> > Po meni je za popularizaciju (i podizanje kvaliteta) rukometa > neophodno uciniti nekoliko bitnih promena u pravilima (koja se > suvise oslanjaju na fudbalska). Mislim da poluvreme treba da > traje 40 minuta (posto se vreme ne zaustavlja nakon gola i u > prekidima sem kad sudija to trazi), da ne sme da se igra ovako > dan za danom, da treba mnogo preciznije definisati pravila i > drasticno smanjiti slobodnu procenu sudija, pravila tipa > "odbrana iz golmanskog prostora" i "pasivan napad" ne bi smela > da postoje (svi se sve vreme i brane iz tog prostora, to je > isto kao 3 sec. u basketu, kad vide i hoce da sude - sude, kad > nece - nista). Neka ogranice vreme za napad na recimo 1-1,5 > minut i neka se to meri... U pravu si i da treba povecati vreme, a i ograniciti vreme za napad. Tako bi ovaj sport, koji i ovako postaje sve popularniji, imao velike sanse da postane popularan kao i fudbal i kosraka...
rukomet.175 dizel,
> Ę? Vazno je da polako u formu ulaze Perunicic i Jovanovic, a i > odlicni Ę? Rastko Stefanovic... > > K'o da si vidovit. ;) Rastko je, po mom misljenju, danas bio > najbolji. Sta da radim... Tu smo Kleopatra, Trgovcevic i JA! :)))
rukomet.176 dizel,
>>> O cemu se tu radi? > > jedared, pa se Knezevic ispravio dodavsi "za nase devojke u > Budimpesti". To je u stvari onaj poraz Bolaga za "zelenim > stolom" kada su Hrvatice ulozile zalbu zbog ucesca jedne > neregistrovane igracice u dresu nasih devojaka.. Bolago je imao > kvaliteta za vrh Evrope, ali "Kras" je stidao do titule > vicesampiona.. pa je Knele ovo verovatno smatrao osvetom.. > Ma on je mislio na poraz nase zenske rukometne reprezentacije od hrvatske... Tada su nas dobile u dva uzastopna meca, a u drugom je bilo cak 30:18 :(((
rukomet.177 dizel,
>> Igrali smo neorganizovano na momente, ali sve u svemu, nije >> lose. Onaj Puc/Puc/Puc/whatever iz hrvatske reprezentacije >> nije dao nijedan gol sa manje od devet metara. Covek je zivi > top. Sudije su, koliko sam ja > > Zove se Puc :) Ja ipak mislim da je najbolji hrvatski igrac u > tom mecu bio Patrik Cavar. Mnogo je dobar u napadu, Butulija je > u prvom poluvremenu imao grdne muke da ga zasutavi i redovno je > gubio duele 1-1. Stvarno je bio odlican. Butulija nije izubio mnogo duela (mozda 2-3), jer ovaj nije toliko cesto imao loptu, ali zato je iskoristio svih 6 sedmeraca. A one finte su mu bile odlicne, tako da bi Butulija na to morao malo da pripazi.
rukomet.178 dizel,
> Ę? Jel zna neko ko sve ide na O.I. u Atlantu. > > Znam ko ne ide. ;) Od glavnih ekipa na EP samo mi, Spanci i > Danci nemamo vizu za Atlantu. To znaci da najbolje plasirana Spanci pukli od Francuske 29:21 :))))))))))))))))))))))))))) Ipak su prvi u svojoj grupi zahvaljujuci gol razlici... Jedva cekam polufinale!
rukomet.179 dizel,
> SE> On kao novinar mora da bude neutralan, kultivisan, i pre > svega, SE> mora da utuvi u tu glavudzu da se o sudijama i > protivniku nikad ne SE> govori lose. > > Potpuno se slazem sa tobom. Sa onolikim glupostima koje je > izrekao nimalo se ne razlikuje od Slavka Cvitkovica i ostalih > kretena. Smatram da je za primer ponasanje oba tima koji su se > zaista dostojanstveno i sportski poneli. Tek da vam kazem da ga je meni stvarno zao! Covek je iz Like poreklom i pobili su mu veci deo familije...(ustase!) Zato je zeleo osvetu, pa makar i u sportu... Naravno da to nije trebalo da govori, ali oprostimo mu.
rukomet.180 dizel,
> Eto, dobismo i ove. > Nasi preterano lezerni. > Skrbic izgleda teze povreden, > udario je glavom o parket, a > izgleda da su mu i leda povredena. Ma Skrbi nije nista... Dobio je jaci udarac u glavu (udario o parket), ali kad su Spanci hteli da ga posalju na snimanje, rekao je da hoce da ostane sa nasim reprezentativcima. Inace, dobre vesti i o Dejanu Pericu. On je na mecu protiv Hrvata pretrpeo jake grceve misica, ali sada mu nije nista! Branice i protiv Spanije (uz Belog, naravno).
rukomet.181 lexus,
=> ..ali su Francusi ubili Špance u poslednjem kolu.. nekih sedam => razlike..? Sve u svemu, ako naši budu kompletni, imamo realne šanse => za finale. Sve zavisi od sudija. Uvek je najeteže protiv domaćina. Naši su od Španaca sigurno jači. Čini mi se da Španci previše respektuju neke naše igrače i da će u početku loše igrati, a ako napravimo razliku, Španci će je teško stići.
rukomet.182 lexus,
=> Ma morate priznati ljudi koliko god da je dosadan on je i SMESAN! => :)))))))))))) Smešan je posle utakmice! Za vreme utakmice uopšte nije bezazlen... Ko zna koliko je starijih ljudi dobilo infarkt od njega ;)
rukomet.183 mango,
> Sudije su vala sad zdusno za njih navijale... J*bem ti nordijce... ;)) Ali > ni to nas nije sprecilo. Sad samo da kosarkasi ovo ponove na Olimpijadi > taman da im nabijemo kompleks. :) Po ko zna koji put kazem: nije tacno. Apelujem: ljudi, budite objektivni!
rukomet.184 mango,
> Pobedili smo! > 27:24 > Igrali smo odlicno! > Srdan Knezevic gori nego ikad :) Sto se njega tice, drugo poluvreme sam gledao uz MNOGO strucniji komentar Rage-a;) Ton na TV-u sam iskljucio kad je nas vrli komentator poceo posle gola Perunicica da se dere:"El Terminator, El Diabolo". U tom trenutku pomislih "EJ, diabolo" i iskljucih ton;)
rukomet.185 wiper,
Dobro sma ja rekao Atina se ponavlja . Slab start nasih a onda div se budi. Protiv Spanaca teska utakmica ali cemo ih razbiti.(razvaliti) A finale protiv Rusa(Svedjana) + publika (atina'96)
rukomet.186 wiper,
Ja sam reko prva zvanicna izmedju reprezentacija. I to sam mislio na zvanicna prvenstva.
rukomet.187 mileusna,
>> Ipak su prvi u svojoj grupi zahvaljujuci gol razlici... >> Jedva cekam polufinale! U koliko časova je polufinale u petak?
rukomet.188 kum.djole,
>> U koliko časova je polufinale u petak? Oba meča u 21h. Oni u Sevilji, mi u Madridu.
rukomet.189 schef,
­=- U pravu si i da treba povecati vreme, a i ograniciti vreme za ­=- napad. Od 7 poruka koje si danas poslao u rukomet, 6 poruka ima veći citat nego što ti je dugačko ono što si napiao. Koliko sam primetio, ovako stalno radiš. Ajde smanji to malo! Da se ne briše :) (ćao Štef) kada se igraju polufinalne utakmice, a kad je finale? Srleř
rukomet.190 mpedja,
#$%&*-> Najveci biser: "Evo, Blagoje Toplicic je otrcao do nase klupe da #$%&*-> se raspita za Perunicica i Skrbica, citavih 50 metara je presao!" Ko se slaze da napravimo jedan album njegovih bisera i gluposti. Taj covek je talentovan da bude smesan. Otkud njemu dodelise komenta- torsku stolicu, to bre nema nigde! Inace imali bi dosta materijala!
rukomet.191 mpedja,
#$%&*-> Eto nas i u polufinalu. :) Inace, Skrbic nije ozbiljnije povreden. Dobro je, posto ce nam trebati svaki igrac protiv Spanaca. Em njihov teren, em dobro igraju, em nas sudije mrze :) Plavi, nadamo se pobedi!
rukomet.192 mpedja,
#$%&*-> Da, najaca mu je fora da svaki faul koji sudije dodele u #$%&*-> nasu korist prokomentarise sa: "Sada su sudije konacno bile #$%&*-> objektivne", a svaki faul za Hrvate: "KRADA, KAKVO TENDECIOZNO #$%&*-> SUDENJE, VIDITE I SAMI DRAGI GLEDAOCVI (ne vidimo;) STA SE #$%&*-> OVDE RADI!!!". :) Stvarno zvuci jos gluplje otkad su mu zabranili da pusi! :>>>>
rukomet.193 seki,
SE> U koliko casova je polufinale u petak? SE> SE> Oba meca u 21h. Oni u Sevilji, mi u Madridu. Zar mi ne igramo u 19h? Ognjen
rukomet.194 stefan,
> Od 7 poruka koje si danas poslao u rukomet, 6 poruka ima veći citat > nego što ti je dugačko ono što si napiao. Koliko sam primetio, ovako > stalno radiš. E stvarno, već se dugi niz dana ;) nakanjujem da te zamolim da malko skineš nogu sa gasa u SORu. Volimo svi mi pošalice ali pomalo, ne moraš baš na svaku da odgovoriš ;) > Da se ne briše :) (ćao Štef) kada se igraju polufinalne utakmice, a > kad je finale? Ako još neko bude napisaio "Ćao Stef" ili da recimo "da mi moderator ne briše" i sl. neka bude siguran da će biti obrisano ;)))
rukomet.195 mango,
Prognoziram finale Jugoslavija(bar se nadam;) - Svedska. Ma koliko vi gurali ruje u prvi plan, cini mi se da bolje poznajem obe reprezentacije od vas ostalih, jer sam zimus na kopu odvajao od skijanja da bih gledao eurosport:) Tada je bio aktuelan svetski kup koji su uzeli Svedjani razbivsi ruse u finalu. Dakle, moja prognoza je: 1. Svedska; 2.Jugoslavija; 3. Rusija; 4. Spanija, mada se nadam da cemo mi biti prvi;)
rukomet.196 junior,
> Inače, taman sam se ponadao da će Srđan Knežević da rikne, > ali se izvuče skot, mamicu mu... A bio je na samrti... ;) Jesi li ga video, kad su ga kamere snimale. Sav se preznojio, uplakao .. taj čovek stvarno izgara i navija za tu reprezentaciju. a možda je ipak zbog cigareta? :)
rukomet.197 lexus,
Večeras u 19 polufinale protiv Španije. U 21 drugo polufinale Švedska-Rusija.
rukomet.198 mileusna,
>> Oba meča u 21h. Oni u Sevilji, mi u Madridu. Jel ovo sigurno? Čini mi se da u dnevniku pomenuše 19:00?
rukomet.199 mileusna,
>> Ko se slaze da napravimo jedan album njegovih bisera i gluposti. Čuj njegovih... A šta je sa Milojkom, pa Zvonkom, pa Dobrosavom, pa Stojakovićem..? :)
rukomet.200 mileusna,
>> Da se ne briše :) (ćao Štef) kada se igraju polufinalne utakmice, a >> kad je finale? Priča se da je Dražen Petrović propustio matursko veče zbog treninga, a ja ću izgleda zbog rukometa ako me neko 'obraduje' vešću da se finale igra odmah u subotu (i ako pobedimo Špance, naravno). :) Dakle..? Inače, EP u basketu se ponavlja, rekoh ja. Opet sa domaćinima u polufinalu, a analogno Litvaniji sa kojom smo igrali u grupi pa u finalu, sada ćemo se za prvo mesto boriti sa Rusima (al' sam ga iskalkulisao, još samo da se ostvari;).
rukomet.201 lexus,
=> Ako još neko bude napisaio "Ćao Stef" ili da recimo "da mi => moderator ne ^ Ali "Ćao Štef" možemo da pišemo ;))) ^ Uzgred, ko želi da se žali za obrisane poruke nek' me mailne, uz minimalnu nadoknadu dobija Stefanov telefon ;))) Uzgred.2, ako ova poruke bude obrisana Stefanov telefon ide na awol.com ;)))) Uzgred.3, ovim uzgredom bih zamolio Stefana da moj telefon ne šalje na awol.com, nego da smisli nešto originalnije u cilju osvete... ;)))) Uzgred.4, ovo je bila samo šala i Stefan nema moj telefon, a ni ja njegov... ili možda... Twilight Zone ruleZ! ;)))
rukomet.202 mango,
>> Od 7 poruka koje si danas poslao u rukomet, 6 poruka ima veci citat >> nego sto ti je dugacko ono `````````````````````````` Prvo da se izvinim dizelu sto sam skratio citat namerno, ali jednostavno nisam izdrzao;))))) Da mi mo-derator ne brise poruku;))) (cao Stef;))) da kazem da ce Skrbic ipak igrati u polufinalu, kao i Perunicic, a bas kao i Peric;), jedino sto me brine je to sto se Butulija zali na povredu ramena:( Ali, valjda ce proraditi Nedeljko Jovanovic, kao i 'Roda':) I za kraj prognoza (ako ova poruka promakne Stefu:): Jugoslavija:Spanija 28:26; Svedska:Rusija 31:27. Jugoslavija:Svedska 21:22 (mada se nadam da ce biti 22:21:)
rukomet.203 dizel,
> ­=- U pravu si i da treba povecati vreme, a i ograniciti vreme > za ­=- napad. > > Od 7 poruka koje si danas poslao u rukomet, 6 poruka ima veci > citat nego sto ti je dugacko ono sto si napiao. Koliko sam > primetio, ovako stalno radis. Ajde smanji to malo! > Ponekad moram da posaljem duzi citat, da bi onaj ko to kasnije cita znao o cemu se radi... Inace ja dosta vodim racuna o tome koliko je dug citat, jer su me ranije upozorili na to. Skoro sve citate smanjujem na dva reda, pa mi se ostali zale, kako moraju da traze po starijim porukama... A nekoliko poruka je vrlo kratkih, odgovor na komentar od jednog rada, je odgovor od jednog reda... Mislim da je to ponekad u redu, ukoliko je komentar duhovit ili pametan... ja sam primetio da i ostali mnogo cesce citiraju mnogo vise da bi napisali jedan red, ali svi se okome na mene... Ukoliko vam toliko smetam, moracu da napustim Sezam, jer nije prijatno stalno biti meta prekorevanja (cesto bez pravog razloga) i kasnijeg izvinjavanja,... I da se ne brise, kao sto vi svi radite, danas je polufinale EP u rukometu. Jugoslavija mora da pobedi Spaniju da bi se plasirala na Olimpijadu... Nadam se da ce tako i biti, a i da cemo u finalu pobediti Ruse! (Molim te Stef da ne brises ovu poruku jer mi je vazno da je svi procitaju...)
rukomet.204 ljubisha,
Jel ima komentara? Sudije nam ipak ovaj put ((c) by Srđan Knežević) nisu krive. :(
rukomet.205 stefan,
> zbog treninga, a ja ću izgleda zbog rukometa ako me neko > 'obraduje' vešću da se finale igra odmah u subotu (i ako > pobedimo Špance, naravno). :) Dakle..? Nedelja :) Mirno spavaj, lepo se provedi...;)
rukomet.206 stefan,
> Ukoliko vam toliko smetam, moracu da napustim Sezam, jer nije prijatno > stalno biti meta prekorevanja (cesto bez pravog razloga) i kasnijeg > izvinjavanja,... Stoj Džoni, stoj, stoj ;) Ja moram da se ispravim, pobrkao sam nešto prilikom pisanja odgovora tako da sam mislio da je schef ono napisao mpedji a ne tebi O:) Otuda i ona opaska o pošalicama. LM, molba da se smanji broj poruka od jednog ili dva reda sa citatom koji je par puta veći od poruke se odnosila na mpedju a ne na dizela. Moderator se posipa pepelom :) Inače, generalno važi da treba izbegavati duge citate od 10-15 redova već treba težiti da se oni smanje.
rukomet.207 mpedja,
18-12 za sada za Spaniju! KATASTROFA! evo ga 18-13 POMOZI BOZE!!!
rukomet.208 dizel,
Spanija - Jugoslavija (2 minuta pre kraja) 25:21 :((((((( Uh, kako me nervira kada sudije isklucuju protivnicke igrace minut pre kraja... Od toga nema koristi, ali kad se posle utakmice pogleda ko je imao vise iskljucenja, statistika je bolja... Izgubili smo. Kada sam video da im brani ovaj Fort (golman Teke, znao sam da smo pukli...) Konacan rezultat : 27:23 :(((((((((((((((((((((((((( Ne idemo na olimpijadu. Steta. Bolji smo deset puta. Toliko ih je kenjalo da to nije normalno. Svaki sut koji se nasim golmanima od ruku ili nogu odbio, odbio se u gol! Nemam vise sta da kazem... Tuga!
rukomet.209 lexus,
Šta da kažem? Španci su nas razbili, potpuno zasluženo. 27:23 Naši očajni... Prvih četrdeset minuta su odigrali uplašeno, a tek kada je Butulija isključen (zasluženo) počinju da igraju... Na žalost, tada je već kasno... Ništa od OI. Ali, bićemo prvaci sveta :)
rukomet.210 mpedja,
#$%&*-> poruka promakne Stefu:): Jugoslavija:Spanija 28:26; Svedska:Rusija Cao Stef! :> Da se ne brise :> losa ti prognoza mango. Ubise nas 27:23! Nasi golmani gori nego ikad! Srdjan Knezevic je opet sr*o ko budala, ali malo manje(jos ce da se popravi) Sudije su primetno navijale za Spance! Nasi igraci su kao i uvek igrali srcem! Igor Butulija iskjucen kod rezultata 19:13, po mom misljenju pravedna odluka! Odalamio je dva igraca da su se pola sata valjali po podu! Inace Spanci su vrlo dobro igrali u odbrani, a posebno se istakao i njihov golman. Nismo smeli da ispustimo onaj rezultat 22:19. To je bila najmanja prednost Spanaca u drugom poluvremenu i taman sam rekao sebi:"Evo konacno su se vratili nasi u igru" , a ono... i sami znate. Biser Srdjana Knezevica:"Cujete kako Spanci srcano navijaju za svoj tim! Svakome je ovde dozvoljeno da navija za svoj tim!" A sta je on ocekivao, da ce za nas da navijaju!?
rukomet.211 mpedja,
#$%&*-> a mozda je ipak zbog cigareta? :) Zato sto ga Spanci ometaju dok pusi? :))))))))) Bre ljudi ludjeg komentatora u zivotu ne cuh!
rukomet.212 mpedja,
#$%&*-> Veceras u 19 polufinale protiv Spanije. Veceras 27:23 za Spaniju. :'((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((
rukomet.213 mpedja,
#$%&*-> Cuj njegovih... A sta je sa Milojkom, pa Zvonkom, pa #$%&*-> Dobrosavom, pa Stojakovicem..? :) Ma svejedno, samo da se smejemo svim tim biserima, posto ih ima ohoooooooooooohoooooooooo!
rukomet.214 mpedja,
#$%&*-> Ponekad moram da posaljem duzi citat, da bi onaj ko to kasnije #$%&*-> cita znao o cemu se radi... Inace ja dosta vodim racuna o tome #$%&*-> koliko je dug citat, jer su me ranije upozorili na to. #$%&*-> Skoro sve citate smanjujem na dva reda, pa mi se ostali zale, #$%&*-> kako moraju da traze po starijim porukama... Ja sam ipak ZA da onaj ko odgovara na poruku stavi i malo duzi citat, nikoga to nece ubiti. Bas kao najveci razlog i opravdanje iznosim da neko ko nije pratio ili ne zna o cemu se radi moze da lepo procita, a ne da rilja po porukama od ko zna kad!
rukomet.215 mpedja,
#$%&*-> ona opaska o posalicama. LM, molba da se smanji broj poruka od jednog #$%&*-> ili dva reda sa citatom koji je par puta veci od poruke se odnosila #$%&*-> na mpedju a ne na dizela. Moderator se posipa pepelom :) Goto poruka pre ove. :)))))))) Ja objasnih tamo zasto sam za malo duze citate, ali ako nekome TOLIKO to smeta, u redu, smanjicu!
rukomet.216 kum.djole,
>> "Cujete kako Spanci srcano navijaju za svoj tim! >> Svakome je ovde dozvoljeno da navija za svoj tim!" >> A sta je on ocekivao, da ce za nas da navijaju!? Pa i nije baš tako rekao. Bilo je nešto, otprilike "Ovde svako može da navija za svoju zemlju (..)" a verovatno je mislio na ono što ga čeka kad se vrati u Jugoslaviju (batine, razvaljivanje bubrega, kuvanje kafe i.. pitajte Lex-a..;)..
rukomet.217 kum.djole,
>> Jel ima komentara? Sudije nam ipak ovaj put ((c) by Srđan Knežević) >> nisu krive. :( Nisu. Normalno je da sudije budu pomalo naklonjene domaćinu. Normalno je i da sudije _uopšte_ češće kiksiraju u tako važnim mečevima. Sad, što mi, a pogotovu Srki, nismo primećivali kad su nas 'nagrađivali' već je druga priča.. U celini, odigrali su očajno onda kada je bilo najpotrebnije odigrati pametno i čvrsto. Nepromišljeno su pogubili neke ključne lopte pri -3 razlike, grešili u napadu.. pa, kao što su Kroati popili 10:4 i neprekidno jurili priključak, tako smo i mi večeras prošli.. Ali ne smemo biti toliko kritični. Činjenica je da su naši na ovom EP odigrali slabije nego što su mogli - imamo, zanimljivo, veoma slabu gol razliku i po prikazanoj igri nismo nešto bili ubedljivi favoriti. Druga je stvar što se mi svi toliko osokolimo i _poludimo_ kad naši igraju (pa u bilo kom sportu:) naročito sada, posle sankcija, pa pobacamo sve realne ocene maksimalnih dometa i tražimo - trofej. Naravno, na kraju se treba osvestiti, pa da ne činimo iste stvari kao naš fudbalski selektor i da se 'pravdamo' kad izgubimo, te da bude ono "ako pobedimo MI smo pobedili, ako izgubimo ONI su izgubili"..;) Izgubili smo, loše smo igrali, biće bolje već sledeće godine. Ne može se odmah na krov Evrope, nisu to košarkaši. :)
rukomet.218 budim,
(:) SE> Svaka cast Butuliji jedini je spomenuo i SRBIJU! (:) Prijatelju, ti ljudi su prvenstveno Jugosloveni i ja im cestitam na (:) tome!! Prvo, ja ti nisam prijatelj. Drugo, ne poznajem ljude lično, samo Butuliju površno, preko prijatelja. On je, prvo Srbin, kao što je i red, pa onda sve ostalo. Što se mene lično tiče, žao mi je što nose dres nepostojeće države, države Južnih Jlovena a ne dres Srbije jer su svi Srbi. Dakle, možeš koliko god hoćeš da im čestitaš na tome, ali mislim da to radiš na pogrešnu adresu. Čestitaj Slobi i Miri koji su zaslužni za takvo stanje stvari... poz, budimir p.s. Štef, molim te, nemoj da obrišeš ovu porukum jer mi stvarno ide na živce "juloslovenska" patetika...
rukomet.219 lexus,
=> Biser Srdjana Knezevica:"Cujete kako Spanci srcano navijaju za svoj => tim! Svakome je ovde dozvoljeno da navija za svoj tim!" => A sta je on ocekivao, da ce za nas da navijaju!? Rekao je "Svim Špancima je dozvoljeno navijanje za reprezentaciju svoje zemlje!!!" Prećutao je "A meni nije, mene će razbiti zato što sam navijao na utakmici protiv ustaša!" Ko zna šta će još reći na meču za treće mesto...
rukomet.220 lexus,
=> Drugo, ne poznajem ljude lično, samo Butuliju površno, preko => prijatelja. On je, prvo Srbin, kao što je i red, pa onda sve => ostalo. Što se mene lično tiče, žao Bogami, Butulija se lepo pokazao juče... Razbio dvojicu Španaca... Pravi Srbin ;>>> Ali, ko gubi ima prava da bije... ;>>>
rukomet.221 mpedja,
#$%&*-> Steta. Bolji smo deset puta. Toliko ih je kenjalo da to nije #$%&*-> normalno. Svaki sut koji se nasim golmanima od ruku ili nogu odbio, #$%&*-> odbio se u gol! A tek onaj gol kada je spanac sutirao po zemlji! JAOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO!
rukomet.222 mpedja,
#$%&*-> Bilo je nesto, otprilike "Ovde svako moze da navija za svoju zemlju Dobro, rekao je i to.
rukomet.223 mpedja,
#$%&*-> jer su svi Srbi. Dakle, mozes koliko god hoces da im cestitas na #$%&*-> tome, ali mislim da to radis na pogresnu adresu. Cestitaj Slobi i #$%&*-> Miri koji su zasluzni za takvo stanje stvari... A gde cemo letos na more ?? :)
rukomet.224 mango,
> Ali, bicemo prvaci sveta :) Bicemo, ali ozbiljno, bez smajlija na kraju. Samo se nadam da cemo tamo odigrati bar jednu tekmu sa Spancima i da cemo ih razbiti. Interesuje me sta je pricao onaj @ od komentatora? Opet sam gledao sa iskljucenim tonom i mogu vam reci mnogo je lepse uz Rage: kad se iznerviras zbog utakmice pocnes da skaces, udaras u zidove, bacas stolice, a muzika ide uz to boli glava:) Mnoogo smo bolji od onih Bugara, ovaj, Spanaca. Pali smo na psiholoskom planu. Beli je ocajno branio, Fort mu je nabio komplekse:( Peric je bio nesprema, videlo se :(( Jeste li culi izjavu onog djubreta od selektora Ramona... Koji kreten:((( P.S. Kako Dujsebaev moze da igra za Spance kad je vec igrao za jednu drugu reprezentaciju?
rukomet.225 mango,
> Da se ne brise :> losa ti prognoza mango. Ubise nas 27:23! Nazlost:(( > Sudije su primetno navijale za Spance! Netacno, odlicno su sudile. > Nasi igraci su kao i uvek igrali srcem! Da su igrali glavom sigurno bi pobedili, ovako...:( > golman. Nismo smeli da ispustimo onaj rezultat 22:19. To je bila najmanja 21:19 je bila najmanja prednost u 2. poluvremenu.
rukomet.226 mango,
> Izgubili smo, lose smo igrali, bice bolje vec sledece godine. > Ne moze se odmah na krov Evrope, nisu to kosarkasi. :) Zar nisi ti bio zagovornik ideje da su ONI izgubili, a ne MI?
rukomet.227 mango,
> Precutao je "A meni nije, mene ce razbiti zato sto sam navijao na Pa, da znas, ako ga igde sretnem...
rukomet.229 budim,
(:) A gde cemo letos na more ?? :) U Španiju... poz, budimir
rukomet.230 stefan,
> A tek onaj gol kada je spanac sutirao po zemlji! > JAOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO! Dušebajev? Pa on je poznat po tim šutevima sa zemlje, moram da priznam da mi je neverovatno da mu naši dopuste da u prvih par minuta nekoliko puta tako šutira.
rukomet.231 giovanni,
Ę? Ma morate priznati ljudi koliko god da je dosadan on je i SMESAN! Ę? :)))))))))))) Ma gde je, bre, smešan. Danas je falilo jako malo da razbijem TV zbog njega. Španci nas razbijaju a on sere li sere. Te krivi mu Norvežani (sudije), te kriva mu publika koja navija za svoj tim (na kraju reče nešto u stilu:"...navijaju od srca..." - jok! Navijaju jer su plaćeni za to! Idiot!!!!). U drugom poluvremenu sam od petog minunta isključio ton ali nisam izdržao do kraja. Morao sam u poslednjem minutu da "pojačam zvuk" da čujem kretena šta će da kaže ali od besa nisam ništa zapamtio. ;) Ko zna šta je srao kad smo smanjili za trenutak na dva razlike. Sad sam se setio. Kod 15:10 je posle jedne osluke sudija rekao otprilike: " sad kad se prelama rezultat...". Idiote jedan, rezultat se prelomio kad su Španci poveli sa 5 razlike još u prvom poluvremenu i kad se videlo da je naše uhvatio sindrom fudbalera. Onako očajnu i bezidejnu igru još nisam video. Kako mi se svašta motalo po glavi tokom i posle utakmice, došao sam do jednog malo blesavog zaključka (u kom ima i istne ;)): pukli smo zbog tog idiota-malera. Kako smo lepo dobili EP u baketu u Atini kad su komenta- tori bili relativno normalni? P.S. Ono "idiote jedan" nisam uputio tebi nego S.K. :)
rukomet.232 giovanni,
Ę? Jel ima komentara? Sudije nam ipak ovaj put ((c) by Srđan Knežević) Ima. Rujke će da ih otkinu a mi Špancima dali za prvih 30 min samo 6 golova. Žalosno. Koliko mi je bilo drago što je Dujšenbajeva sralo* protiv cigana još više mi je sad žao što ga je htelo protiv nas.
rukomet.233 giovanni,
Ę? Nemam vise sta da kazem... Pa i nema više šta da se kaže. Gotovo je, nema više. Kako smo igrali, tako smo i prošli. Odbrana katastrofa u drugom poluvremenu (mada ni u prvom nije blistala ali ajde) a napad nije ni postojao.
rukomet.234 madamov,
> a verovatno je mislio na ono što ga čeka kad se vrati u Jugoslaviju > (batine, razvaljivanje bubrega, kuvanje kafe i.. pitajte Lex-a..;).. Ranije pominjani, u temi fudbal povodom neprenošenja finala KEŠ-a Juventus-Ajax, moj prijatelj koji radi na TV-u reče da je za sve vreme utakmice sa Mađarima u režiji (a odatle ide jedina veza sa komentatorom na licu mesta odakle se prenosi utakmica) sa njima bio Dobrosav Gajić, a da je u box-u bio spreman Nedeljko Kovinjalo da nastavi prenos kada "nastanu smetnje u tonu" iz Španije. B)
rukomet.235 schef,
­=- Dušebajev? Pa on je poznat po tim šutevima sa zemlje, moram Dobro da se i njega neko setio... :) Kakav car! Jel' beše Španizovani Ruski Japanac? O:) Ozbiljno, šta je on po nacionalnosti? Alal' mu vera za one golove... Pogovo za onaj kroz noge našoj odbrani. Čovek je fenomenalan igrač. Da smo njega zaustavili, imali bismo šanse, ali ovako... J*bi ga, igraće se i kod nas neko prvenstvo u nekom sportu ;))))) pa će i drugi da vide šta je to 'pakao jugoslovenskih tribina'. :)))))) Srleř
rukomet.236 stefan,
> Dobro da se i njega neko setio... :) Kakav car! Jel' beše Španizovani Ruski >Japanac? O:) Ozbiljno, šta je on po nacionalnosti? On je poreklom iz Kirgizstana (ako se ne varam i ako se tako piše :))
rukomet.237 kum.djole,
>> Zar nisi ti bio zagovornik ideje da su ONI izgubili, a ne MI? Ne razumem..? Gde sam to rekao ? Oni su _grešili_ ali smo MI izgubili.. u celini, dakle, Jugosloveni i jugoslovenska reprezentacija. To sam, u stvari, i naglasio u poruci.
rukomet.238 ljubisha,
> 21:19 je bila najmanja prednost u 2. poluvremenu. Aha, a najmanja prednost u prvom bila je 0:0. :(
rukomet.239 space.ace,
--> Ja sam ipak ZA da onaj ko odgovara na poruku stavi i malo duzi --> citat, nikoga to nece ubiti. Bas kao najveci razlog i opravdanje --> iznosim da Ma nemoj! Ti se lepo loguješ na 14400 pa te bole uvo za malo duži citat, kad ti je CPS preko 1500, dok mi ostali koji se logujemo na 4800, pa i 2400 itekako razmišljamo o takvim porukama, i smeta nam toliki citat! --> a ne da rilja po porukama od ko zna kad! 'si ti čuo za OLR! Čoveče, kakvo riljanje po porukama od ko zna kad, samo se lupi Atl-O, i u trenutku dobiješ CELU poruku kojoj je pret- hodna odgovor! E sad, ako si ti navikao na SETNET, i na BlueWave, koji nema tu mogućnost, onda bi najbolje bilo da se vratiš tamo! Što bi skidao jednu poruku dvaput (jer ti obično citiraš celu), kad mogu sebi da uštedim par sekundi po tvojoj poruci da bih preneo PAD. Ako ti sve ovo smeta, i odlučiš da nastaviš po svome, uskoro ćeš sam sa sobom voditi diskusiju (niko te neće čuti ;)) Nemoj da postaneš klasičan primer ignore-a (pee*, dj.*, itd ;)). E, pošto je ova tema o rukomet-u, hteo sam da pitam kako idu one izmene igrača? Video sam da se nešto menjaju on-the-fly, kao u hokeju. Kako igrač koji je u igri zna kada treba da izađe, jer se ponekad menjaju usled napada. Ne gledaju non-stop u klupu, što bi značilo da imaju nekakav signal. Još me interesuje da li igrač koji je dao gol mora da ode na klupu. Mo(n)deratoru, nemoj ovo da bRišeš, hoću da ljudi vide ;))
rukomet.240 dizel,
> >> Sudije su primetno navijale za Spance! > > Netacno, odlicno su sudile. Sta uradi dobar sudija... Sudije su sudile bas onako kako je Spancima trebalo, tj. za njih. A sad cu i da pojasnim zasto. Posle odgledane utakmice mnogima ce se uciniti da su sudije imale ujednacen. Ali, po recima jednog prijatelja mog caleta, inace profesionalnog sudije, svaki dobar sudija moze da ucini da pobedi ekipe koja njemu odgovara, a da se svima cini da je on dobro sudio. Evo kako su to postigli sudije juce: To je bilo sve na pocetku meca, kada je bilo najvaznije da se Spanci odlepe: - U prvom napadu protivnika su iskljucili Predraga Perunicica, iako se zna da se uvek prvo igraci upozoravaju zutim kartonima. - Prekinuli su jednu nasu kontru zbog povrede spanskog igraca - Kontru Spanaca nisu prekinuli kada se isto tako povredio Jovanovic - Priznali su im gol iz kontre kada je nepravilno izveden aut Ovo je vec omogucilo Spancima da povedu sa par razlike, izazvalo ekstazu u publici, a onda se i golman razbranio (to je sve medjusobno povezano) i Juga vise nije imala sanse. Kasnije su sudije dosudile par iskljucenja Spancima i pasivan napad da bi nekako nadoknadile ove "namerne greske!"... Ali, sledece godine je svetsko prvenstvo, cak i protiv sudija ova ekipa, kada se svi igraci potpuno oporave, nece imati pravog protivnika! > > 21:19 je bila najmanja prednost u 2. poluvremenu. To je bila jedina prava sansa za nase da uhvate prikljucak, ali nije bilo dovoljno srece...
rukomet.241 dizel,
> Bicemo, ali ozbiljno, bez smajlija na kraju. Samo se nadam da > cemo tamo odigrati bar jednu tekmu sa Spancima i da cemo ih > razbiti. U potpunosti se moje zelje i ocekivanja slazu sa tvojim. Ubicemo ih...(Daj boze da oni budu u nasoj grupi...) > culi izjavu onog djubreta od selektora Ramona... Koji > kreten:((( Sta je taj rekao?
rukomet.242 basrak,
> :(( Jeste li culi izjavu onog djubreta od selektora Ramona... > Koji kreten:((( Ne. Šta je rekao?
rukomet.243 basrak,
Ali ubedljivo najbolji momenat na utakmici je kad sam video da španski navijači iza svog gola, prilikom izvođenja našeg sedmerca, dižu veliki poster neke ženske npr. tipa Sindi Kraford. Šta se sve ljudi neće setiti ;)
rukomet.244 schef,
­=- Ma svejedno, samo da se smejemo svim tim biserima, posto ih ­=- ima ohoooooooooooohoooooooooo! Mogla bi da se uvede i tema NAJLAPSUS TV KOMENTATORA. G.
rukomet.245 schef,
­=- A gde cemo letos na more ?? :) Pa na Kipar :) G.
rukomet.246 guta,
Ipak, uzeli smo 3. mesto. Čestitke.
rukomet.247 madamov,
> Aha, a najmanja prednost u prvom bila je 0:0. :( Nemoj tako, vodsili smo sa 1:0. B)
rukomet.248 lexus,
Osvojili smo bronzanu medalju :) Jugoslavija-Švedska 26:25 Finale upravo počinje ;)
rukomet.249 mango,
> P.S. > Ono "idiote jedan" nisam uputio tebi nego S.K. :) Na kog si S.K. mislio? Ja znam jednog ovde;)
rukomet.250 mango,
>>> Zar nisi ti bio zagovornik ideje da su ONI izgubili, a ne MI? > Ne razumem..? > Gde sam to rekao ? Ne razumes?!? Pogledaj malo tvoje poruke u temi fudbal, molim te, sve ce ti se kasti samo;)
rukomet.251 mango,
>> 21:19 je bila najmanja prednost u 2. poluvremenu. > Aha, a najmanja prednost u prvom bila je 0:0. :( Ne, vodili smo sa 1:0
rukomet.252 mango,
> Ali, sledece godine je svetsko prvenstvo, cak i protiv sudija > ova ekipa, kada se svi igraci potpuno oporave, nece imati pravog > protivnika! E, dizelu, s tobom vise necu da polemisem. Javi se kad budes malo (mnogo?) objektivniji.(naravno, ovo ne znaci da sam ti lupio ignore;)
rukomet.253 mango,
>> :(( Jeste li culi izjavu onog djubreta od selektora Ramona... >> Koji kreten:((( > Ne. Sta je rekao? Mrzi me sad da trazim novine,ali otprilike u tom stilu da je Spanija mnogo bolja od nas, da su nasi igraci napaljeni (rekao je da Nenad Perunicic nema pojma?!) i da su bili bezobrazni i da vise nema nameru da prica o njima?!!?!
rukomet.254 stefan,
> E, pošto je ova tema o rukomet-u, hteo sam da pitam kako idu one > izmene igrača? Video sam da se nešto menjaju on-the-fly, kao u > hokeju. Kako igrač koji je u igri zna kada treba da izađe, jer > se ponekad menjaju usled napada. Ne gledaju non-stop u klupu, > što bi značilo da imaju nekakav signal. Još me interesuje da li > igrač koji je dao gol mora da ode na klupu. Igrač koji da gol ne mora da ode na klupu :) A što se izmena tiče, postoje određeni dogovori ko igra u odbrani a ko u napadu pa se tako menjaju. A kad je potrebno onda mašu i dovikuju se ;)
rukomet.255 stefan,
> - U prvom napadu protivnika su iskljucili Predraga Perunicica, > iako se zna da se uvek prvo igraci upozoravaju zutim kartonima. Evo malog pojašnjenja za tebe i Srleta Kneževića :) Kako se sve to odigralo? Mi smo imali napad i izgubili smo loptu (ne sećam se tačno zašto). Onda su Španci izveli jednu polukontru koja je završena sedmercem i isključenjem Peruničića. E sad, igrač koji je skrivio sedmerac uopšte nije bio Peruničić. Peruničić je isključen zato što kada smo izgubili loptu i kad je španski igrač krenuo da je izvede i da počne napad Perun mu nije dozvoljavao da je izvede, držao ga je, smetao mu itd. Inače, uopšte nije neophodno da igrač prvo dobije žuti karton da bi bio isključen.
rukomet.256 lexus,
Rusi su šampioni Evrope! U finalnoj utakmici: Rusija-Španija 23:22 Golman Rusije sjajan!
rukomet.257 vitez.koja,
#=> - U prvom napadu protivnika su iskljucili Predraga Perunicica, #=> iako se zna da se uvek prvo igraci upozoravaju zutim kartonima. Sasvim zasluženo, udario (!) je protivničkog igrača. Primetili ste da mnogo naivno dobijamo isključenja, Španci (i ostali) jednostavno u odbrani "grle" protivnika, a naši ga guraju i udaraju. Inače i on, a i brat mu, često udaraju protivnike laktom, sve kao slučajno, to protiv Španije u Španiji nije moglo da prođe. #=> - Prekinuli su jednu nasu kontru zbog povrede spanskog igraca Ako je zbog toga, onda je nezasluženo. Mislim da je prekinuto zato što faul nije izveden gde je napravljen, pa je vraćena akcija. #=> - Priznali su im gol iz kontre kada je nepravilno izveden aut Ovo je velika greška sudija... sk
rukomet.258 mileusna,
>> Ja sam ipak ZA da onaj ko odgovara na poruku stavi i malo duzi >> citat, nikoga to nece ubiti. Pošto su svi ostali ipak PROTIV, ti se uklopi u okolinu i stavljaj manje citate, ili piši duže poruke, pa da bar budu duže od citata. ;) Ovo poslednje je šala. :) >> iznosim da neko ko nije pratio ili ne zna o cemu se radi moze da >> lepo procita, a ne da rilja po porukama od ko zna kad! 1) Odgovori na poruke stižu nakon jednog do dva dana i svako ko prati diskusiju zna o čemu se radi. 2) I da ne prati, nema potrebe za 'riljanjem', dovoljno je da otkuca 'jo' ako koristi SOR i moći će da pročita originalnu poruku. :)
rukomet.259 kum.djole,
>> Ne razumes?!? Pogledaj malo tvoje poruke u temi fudbal, molim te, >> sve ce ti se kasti samo;) Dvaput proveram šta kucam i ne vidim da sam ja to igde pomenuo. Bolje bi ti bilo da skineš tonu ipo mojih poruka po starim 'sportovima' i uveriš se koliko cenim naš fudbal i timske sportove uopšte. Novajlijama praštam sve izlete, pa ću i tebi. ;)
rukomet.260 mileusna,
>> iza svog gola, prilikom izvođenja našeg sedmerca, dižu veliki >> poster neke ženske npr. tipa Sindi Kraford. Šta se sve ljudi neće >> setiti ;) Long Live NBA! :) Već viđeno. :)
rukomet.261 mileusna,
>> nije bio Peruničić. Peruničić je isključen zato što kada smo >> izgubili loptu i kad je španski igrač krenuo da je izvede i da >> počne napad Perun mu nije dozvoljavao da je izvede, držao ga je, >> smetao mu itd. Inače, uopšte Ok, sudija svira deveterac za nas, a Dušebajev uzme loptu i istrči kontru do našeg deveterca, kao nije čuo, pa tek onda vrati loptu i nikom ništa. :) (?) Zbog ovoga je Butulija bio isključen u jednom meču u grupi, a evo sada i Perun. Inače, Butulija je onako grubo nasrnuo na Španca zbog grubog prekršaja nad njim u predhodnom napadu koji je prošao bez isključenja. Tu sad ne bih krivio sudiju, ali bih krivio rukomet kao vrlo _zajebat_ i nedefinisan sport. Ako može da se bije, onda neka se biju kao u hokeju, ako ne može, onda neka bude kao u basketu, ovako...
rukomet.262 dizel,
> > Oni rekose da valjda nece igrati ni u finalu(ako prodjemo)! Daleko bilo , da se pomerim sa mesta. Skrba je vec posle 20-ak minuta dosao u svlacionicu, sto su ostali igraci odusevljeno prihvatili. pozdrav, Nikola R.S.F.C.
rukomet.263 dizel,
> > Sve zavisi od sudija. Uvek je najeteze protiv domacina. Ukoliko ne bude neke vece kradje od strane sudija (u sta verujem) Spance cemo odrati k'o idiote. pozdrav, Nikola R.S.F.C.
rukomet.264 kum.djole,
> Ukoliko ne bude neke vece kradje od strane sudija (u sta verujem) > Spance cemo odrati k'o idiote. ;)) ..što volim kad neko zakasni s execom.. %) Kako komentarišeš ovo što su nas malopre vratili sa OI iz Barselone ? ;)
rukomet.265 dizel,
>> ova ekipa, kada se svi igraci potpuno oporave, nece imati >> pravog protivnika! > > E, dizelu, s tobom vise necu da polemisem. Javi se kad budes > malo (mnogo?) objektivniji.(naravno, ovo ne znaci da sam ti > lupio ignore;) Ja sam bio potpuno objektivan! Ukoliko ovo nije tacno, ja onda zivim u velikoj zabludi... (Znam kakve ce ovo odgovore izazvati, ali nema veze). Stvarno je nasa reprezentacija ubedljivo najbolja na svetu, samo da se svi igraci skupe, oporave i zaigraju protive celog sveta...
rukomet.266 dizel,
>> - U prvom napadu protivnika su iskljucili Predraga Perunicica, >> iako se zna da se uvek prvo igraci upozoravaju zutim > kartonima. > > igrac krenuo da je izvede i da pocne napad Perun mu nije > dozvoljavao da je izvede, drzao ga je, smetao mu itd. Inace, > uopste nije neophodno da igrac prvo dobije zuti karton da bi > bio iskljucen. Ma nije tacno!!! Mi smo u prvom napadu dali gol. Oni su nas inace u prvom napadu ubili i dobili ZUTI karton. A onda je usledio napad Spanije koji uopste nije bio kontra ili polukontra (to je bio napad posle prvog naseg, tj.prvi napad Spanije) i Peruna je jedan igrac Spanije gurao da ne moze da pridje onom koji ima loptu. Perun se onda odvojio od tog seljaka, ali se, nosen inercijom zakucao u onog drugog Spanca sa loptom, i to ne narocito jako. I zato je bio iskljucen, a bio je i sedmerac.
rukomet.267 dizel,
> ste da mnogo naivno dobijamo iskljucenja, Spanci (i ostali) > jednostavno u odbrani "grle" protivnika, a nasi ga guraju i > udaraju. Inace i on, a i brat mu, cesto udaraju protivnike Za ovo si u pravu. Inace tim grljenjem sa dve ruke, koje je inace po pravilima za iskljucenje, potpuno se zaustavlja protivnicki igrac, dok se ovom nasom odbranom sa pomalo udaraca igracu prakticno dopusta da se izgura do 6m i sutne... ># => - Prekinuli su jednu nasu kontru zbog povrede spanskog > igraca > > Ako je zbog toga, onda je nezasluzeno. Mislim da je prekinuto > zato sto faul nije izveden gde je napravljen, pa je vracena > akcija. Sigurno je zbog povrede, jer su bas pokazali na njega i cekali da ustane.
rukomet.268 lexus,
=> Stvarno je nasa reprezentacija ubedljivo najbolja na svetu, => samo da se svi igraci skupe, oporave i zaigraju protive => celog sveta... Moram priznati da se ovde slažem sa dizelom! Nama je cela prva bekovska linija bila povređena: Jovanović najteže, Nenad Peruničić i Butulija lakše. U Španiju nisu doputovali Stupar i Matić. Perić povredio nogu, Stojanoviću je polomljen prst, Knežević igrao pod temperaturom. Uzgred, velika greška našeg selektora je što Đorđić nije branio protiv Španije! I trebalo je staviti Kovačevića u sastav. Možda bi njih dvojica preokrenuli nešto...
rukomet.269 lexus,
=> da ne moze da pridje onom koji ima loptu. Perun se onda odvojio od => tog seljaka, ali se, nosen inercijom zakucao u onog drugog Spanca => sa loptom, i to ne narocito jako. I zato je bio iskljucen, a bio je => i sedmerac. Perun se zakucao laktom u facu drugog Španca, a to je bio dovoljan razlog sudijama da ga isključe. Jednostavno, protiv domaćina se uvek igra drugačije nego protiv drugih reprezentacija. Naročito ako je domaćin jedini konkurent za OI.
rukomet.270 stefan,
> Inače, Butulija je onako grubo nasrnuo na Španca zbog > grubog prekršaja nad njim u predhodnom napadu koji je prošao > bez isključenja. Tu sad ne bih krivio sudiju, ali bih krivio > rukomet kao vrlo _zajebat_ i nedefinisan sport. Ako može da se > bije, onda neka se biju kao u hokeju, ako ne može, onda neka > bude kao u basketu, ovako... Butulija je u 5 sekundi zveknuo _dva_ Španca u glavu :) Ako imaš negde snimak utakmice pogledaj. Verovatno da se zadržao na jednom ne bi dobio crveni karton. A što se tiče rukometa, to je sigurno jedan od najprljavijih sportova.
rukomet.271 stefan,
> Ukoliko ne bude neke vece kradje od strane sudija (u sta verujem) > Spance cemo odrati k'o idiote. ;))) Ponekad je bolje izbrisati stari exec nego ga poslati ;)
rukomet.272 stefan,
> Uzgred, velika greška našeg selektora je što > Đorđić nije branio protiv Španije! I trebalo je > staviti Kovačevića u sastav. Možda bi njih > dvojica preokrenuli nešto... Kad si već spomenuo... Čudi me da pošto je bilo evidentno da Jovanović ne može da odigra kako valja u timu nije bio ili Kovačević ili Lisičić za koga je baš karakteristično da ume dosta dobro da šutira sa spoljnih pozicija. Tako bi se pomalo rasteretio Peruničić. Inače što se tiče Đorđića, ako se ja ne varam obično se prijavljuju po dva golmana za utakmicu a logično je da su prednost imali Perić i Stojanović.
rukomet.273 giovanni,
Ę? Na kog si S.K. mislio? Ja znam jednog ovde;) Na onog u hali u Španiji. :) A koji je taj drugi? :)
rukomet.274 mpedja,
#$%&*-> Ma nemoj! Ti se lepo logujes na 14400 pa te bole uvo za malo duzi #$%&*-> citat, kad ti je CPS preko 1500, dok mi ostali koji se logujemo #$%&*-> na 4800, pa i 2400 itekako razmisljamo o takvim porukama, i smeta #$%&*-> nam toliki citat! Ko je rekao da ja imam modem na 14400. Pa i ja imam na 2400 ljudi! :(((( #$%&*-> 'si ti cuo za OLR! Covece, kakvo riljanje po porukama od ko zna kad, #$%&*-> samo se lupi Atl-O, i u trenutku dobijes CELU poruku kojoj je pret- #$%&*-> hodna odgovor! E sad, ako si ti navikao na SETNET, i na BlueWave, Cuo sam. Poruke UVEK pisem u off-line-u! #$%&*-> Nemoj da postanes klasican primer ignore-a (pee*, dj.*, itd ;)). Ima kandidata koji dolaze pre mene! :>>>>>
rukomet.275 lexus,
=> pozicija. Tako bi se pomalo rasteretio Peruničić. Inače što se tiče => Đorđića, ako se ja ne varam obično se prijavljuju po dva golmana za => utakmicu a logično je da su prednost imali Perić i Stojanović. Stojanović koji je ceo šampionat branio sa slomljenim prstom i Perić koji je istegao mišić :)
rukomet.276 vitez.koja,
#=>> Ako je zbog toga, onda je nezasluzeno. Mislim da je prekinuto #=>> zato sto faul nije izveden gde je napravljen, pa je vracena #=>> akcija. #=> Sigurno je zbog povrede, jer su bas pokazali na njega i cekali da #=> ustane. I dalje nisam siguran. Naravno da će, kad su već prekinuli utakmicu, da sačekaju da se povređeni igrač oporavi/zameni (kao u fudbalu, kad je prekid sačeka se da se ukaže pomoć ovima što leže :). Seti se da je lopta vraćena da se izvede negde od našeg gola, a ne verujem da bi tako bilo da je prekinuto zbog povrede. Inače, Dušebajev je zaslužio isključenje zbog onog istrčavanja kontre... sk
rukomet.277 stefan,
>Stojanović koji je ceo šampionat branio sa slomljenim prstom i Perić >koji je istegao mišić :) I branili su sjajno do utakmice sa Španijom. Da nije bilo takvih njihovih odbrana razvoj situacije na utakmicama u grupi ne bi bio tako povoljan po nas.
rukomet.278 dizel,
> > ;))) Ponekad je bolje izbrisati stari exec nego ga poslati ;) Sorry.
rukomet.279 dizel,
> => Stvarno je nasa reprezentacija ubedljivo najbolja na svetu, > > Nama je cela prva bekovska linija bila povredena: > Jovanovic najteze, Nenad Perunicic i Butulija lakse. > U Spaniju nisu doputovali Stupar i Matic. > Peric povredio nogu, Stojanovicu je polomljen prst, > Knezevic igrao pod temperaturom. Ma ovo je kao izvestaj iz bolnice... Inace, cak je i Nedja Jovanovic pre neki dan u novinama rekao nesto slicno mojoj izjavi. Otprilike ovako: - Sledece godine na svetskom prvenstvu u Japanu, ako se samo oporavimo (da ne bude toliko povreda), necemo imati pravog protivnika, sem MOZDA Rusa. > Uzgred, velika greska naseg selektora je sto > Dordic nije branio protiv Spanije! I trebalo je > staviti Kovacevica u sastav. Mozda bi njih > dvojica preokrenuli nesto... I ja isto mislim da kad golmanima ne ide moraju biti zamenjeni, ali ne znam da li je to bilo moguce, jer ova dvojica igraca, koje si pomenuo, nisu bili u prvih 12 igraca na pocetku meca, pa mislim da oni ne mogu da igraju na tom mecu (verovatno se na pocetku svakog meca prijavljuju prvih 12 i samo oni mogu da igraju...)
rukomet.280 dizel,
> Inace, Dusebajev je zasluzio iskljucenje zbog onog istrcavanja > kontre... I posle recite da nas sudije nisu pokrale...
rukomet.281 lexus,
=> na tom mecu (verovatno se na pocetku svakog meca prijavljuju prvih => 12 i samo oni mogu da igraju...) To, na žalost, jeste tačno. Ali, ja sam mislio da je bilo bolje umesto Perića prijaviti Đorđića, i naći mesto za bar još jednog beka.
rukomet.282 mpedja,
#$%&*-> Daleko bilo , da se pomerim sa mesta. Skrba je vec posle 20-ak minuta #$%&*-> dosao u svlacionicu, sto su ostali igraci odusevljeno prihvatili. Izgleda da je bio rec o pogresnoj informaciji. :)
rukomet.283 mpedja,
#$%&*-> Stojanovic koji je ceo sampionat branio sa slomljenim prstom i Peric #$%&*-> koji je istegao misic :) Samo da su se malo bolje pokazali protiv Spanaca... Steta.
rukomet.284 junior,
> I posle recite da nas sudije nisu pokrale... Ne, sudije su nas oštetile, a ne i pokrale.
rukomet.287 dizel,
> Ako jos neko bude napisaio "Cao Stef" ili da recimo "da mi > moderator ne brise" i sl. neka bude siguran da ce biti obrisano > ;))) Cao Stef..:))))))) pozdrav, Nikola R.S.F.C. Citajte ljudi dok moderator ne reaguje!!:)))
rukomet.288 dizel,
> Prognoziram finale Jugoslavija(bar se nadam;) - Svedska. Ma > koliko vi gurali ruje u prvi plan, cini mi se da bolje poznajem > obe reprezentacije od vas ostalih, jer sam zimus na kopu > odvajao od skijanja da bih gledao eurosport:) Tada je bio > aktuelan svetski kup koji su uzeli Svedjani razbivsi ruse u > finalu. Dakle, moja prognoza je: 1. Svedska; 2.Jugoslavija; 3. > Rusija; 4. Spanija, mada se nadam da cemo mi biti prvi;) Dakle tema prognoza definitivno nije za tebe. :))) 1. Rusija 2. Spanija (videcu ih negde bez sudija>>:)) 3. Jugoslavija 4. Svedska pozdrav, Nikola R.S.F.C.
rukomet.289 dizel,
> > Twilight Zone ruleZ! ;))) ^^^^^^^^^^^^^ A Sandra ?? :)))))) pozdrav, Nikola R.S.F.C.
rukomet.290 dizel,
> > Jel ima komentara? Sudije nam ipak ovaj put ((c) by Srdan > Knezevic) nisu krive. :( > Nisu ????????????? No Comment pozdrav, Nikola R.S.F.C.
rukomet.291 dizel,
> > Nisu. Jesu. Pomogli su Spancima da od 3:3 naprave 10:4. Hint: nepravilno izveden aut (k'o u basketu) u njihovoj kontri, prekid nase kontre zbog ?!!?? "povrede" spanskog igraca...... Onda su se i njihovi navijaci primili, pa ti igraj. > Normalno je da sudije budu pomalo naklonjene domacinu. Normalno je ako sve meceve sude iste sudije. A ne u Santanderu, sa slabim navijanjem publike sudije pomazu Teki, a u Pioniru pred osam hiljada fanatika ravnopravno sudjenje. A uopste, zasto bi to bilo normalno ? Bas bi trebalo da stiti goste kad domacin vec ima podrsku publike. > Izgubili smo, lose smo igrali, bice bolje vec sledece godine. > Ne moze se odmah na krov Evrope, nisu to kosarkasi. :) > Jesmo lose igrali, ali kad se mi uigramo i kada glavni igraci ne budu povredjeni.........:) pozdrav, Nikola R.S.F.C.
rukomet.292 dizel,
> > Bogami, Butulija se lepo pokazao juce... > Razbio dvojicu Spanaca... > Pravi Srbin ;>>> > Ali, ko gubi ima prava da bije... ;>>> Samo ti provociraj...:))) pozdrav, Nikola R.S.F.C.
rukomet.293 guta,
Aleksandar Knežević, dosadašnji igrač Partizan MAG-a i reprezentativac, potpisao je jednogodišnji ugovor sa Borbom iz Lucerna, koju je ove godine eliminisala Crvena Zvezda u četvrtfinalu Kupa evropskih pobednika kupova.
rukomet.294 mpedja,
#$%&*-> Aleksandar Knezevic, dosadasnji igrac Partizan MAG-a i Bre ljudi u poslednje vreme sve sami Knezevici!
rukomet.296 budim,
(:) A Sandra ?? :)))))) Sandra, definitivno ruleZ! ;))))) poz, budimir p.s. Ćao Štef! :)
rukomet.297 budim,
(:)> Ako jos neko bude napisaio "Cao Stef" ili da recimo "da mi (:)> moderator ne brise" i sl. neka bude siguran da ce biti obrisano (:)> ;))) (:) (:) Cao Stef..:))))))) (:) (:) pozdrav, (:) Nikola R.S.F.C. (:) (:) Citajte ljudi dok moderator ne reaguje!!:))) Nije valjda izbrisao? :) poz, budimir p.s. Ćao Štef! :)
rukomet.298 lexus,
=> Sandra, definitivno ruleZ! ;))))) Sandra se posle dužeg izbivanja vratila kući ;) I trenutno pomaže pri treniranju rukometa ;)))) Ko razume sFatiće ;)
rukomet.299 dizel,
> > Dvaput proveram sta kucam i ne vidim da sam ja to igde pomenuo. Kao se ne secas:))) Pa koliko si objasnjavao Budimu, Luki, Marku i meni kako su izgubili/pobedili igraci Zvezde i partizana a ne mi. pozdrav, Nikola R.S.F.C. p.s. mango = imangovski ??? Valjda jeste :)
rukomet.300 dizel,
> Ę? Na kog si S.K. mislio? Ja znam jednog ovde;) > > Na onog u hali u Spaniji. :) A koji je taj drugi? :) Vitez.koja ??? pozdrav, Nikola R.S.F.C.
rukomet.301 dizel,
> > E, dizelu, s tobom vise necu da polemisem. Javi se kad budes > malo (mnogo?) objektivniji.(naravno, ovo ne znaci da sam ti > lupio ignore;) Marko je objektivan, ato sto ti ne vidis ono sto svi vide je tvoj problem :) Pa da li si primetio da Nedja nije mogao da skoci uopste. Luka ti je napisao sve povrede nasih igraca. Slazem se da smo dosta neuigraniji od ostalih ekipa, ali i to ce se popraviti vremenom. BTW sledece godine u Japanu imamo objektivne sanse da budemo prvi ili drugi. Van Evrope i nema neke jace selekcije, tako da ce nam jedini protivnik biti Rusija. U spaniji smo pobedili sve reprezentacije koje su zauzele prva 3 mesta na proslom prvenstvu sveta? (evrope). A spanci su posebna slika. Kao sto rece Perun, jedva cekam prvu priliku da im se revansiramo za onaj poraz. Ako ih u Pioniru ne pobedimo sa vise od 5 golova razlike....nista nismo uradili. pozdrav, Nikola R.S.F.C.
rukomet.302 kum.djole,
>> Kao se ne secas:))) >> Pa koliko si objasnjavao Budimu, Luki, Marku i meni kako su >> izgubili/pobedili igraci Zvezde i partizana a ne mi. ..a ne JA. Po n-ti put - kad ONI izgube, ONI su izgubili. Klubovi. Tu se ne faćam. Kad izgubi Jugoslavija, MI Jugosloveni (Luka i ja;) smo izgubili. itd. itd. .. i sledeći put dobićete FAQ, pa prostudirajte. - Što se tiče inkriminisanog ;) Srđana Kneževića, isti je pre par dana dao intervju RTV-Reviji i istakao kako je žarko želeo da komentariše onaj meč, da je jedonostavno puk'o i da je profesionalac kome se to više neće dogdoditi. Kaže da je čekao sportsku osvetu naših rukometaša, jer su hrvatski navijači "divljali" posle pobede nad našim rukometašicama u Mađarskoj, što mu se posebno zgadilo. ;) Isti je napomenuo da od rane mladosti za njega postoji samo SKJ i da će uvek biti - anacionalan i ateista, poreklom iz Like.
rukomet.303 dizel,
Sta se desilo sa ovom temom ljudi ? Evo da ja otvorim sezonu. U cetvrtfinalnim utakmicama postignuti su sledeci rezultati: Crvena Zvezda - Vrbas 33:25 (17:12) Proleter - Partizan 24:19 (13:9) Dubocica - Mornar 24:20 (11:9) CZ je ovom pobedom prakticno obezbedila prolaz u polu-finale Kupa jer ce revans biti samo formalnost. Vrbasani su uspeli u 50-om minutu da smanje na samo 2 razlike, ali vise od toga nisu mogli. Kod Zvezde su standardno dobro odigrali Butulija, Perun, Zikica i Beli Stojanovic, dok se u porazenom timu istakao Vojvodic, inace najbolji strelac meca sa 10 golova. Proleter je u Zrenjaninu savladao Partizan potpuno zasluzeno. Prelomni trenutak je bio kada je 15-ak minuta pred kraj Partizan imao 2 igraca vise pri rezultatu 18:16 za Proleter. Partizan ne samo da nije uspeo da postigne gol nego je uspeo da ga primi. Kasnije je sve bilo stvar rutine. Prvenstveno zbog situacije u Partizanu, ne verujem da ce uspeti da naprave iznenadjenje i izbace Proleter. Inace cetvrti par je bio Zeleznicar-Jugovic, a revans-mecevi se igraju u sredu 19.6. pozdrav, Nikola R.S.F.C.
rukomet.304 dizel,
Ako je verovati Zurnalu Jovan Kovacevic ce sledece sezone nositi dres Crvene Zvezde. List precizira da je posle utakmice CZ-Vrbas doslo do kontakta izmedju Kovacevica i celnih ljudi Crvene Zvezde.... pozdrav, Nikola R.S.F.C.
rukomet.305 lexus,
=> Crvena Zvezda - Vrbas 33:25 (17:12) => Proleter - Partizan 24:19 (13:9) => Dubocica - Mornar 24:20 (11:9) Revanš mečevi: Vrbas - Crvena zvezda 25:21 - dalje ide Zvezda Partizan - Proleter 26:20 - dalje ide Partizan Jugović - Železničar 22:28 - dalje ide Železničar Dubočica nije otputovala u Bar, tako da Mornar ide dalje.
rukomet.306 mango,
> CZ je ovom pobedom prakticno obezbedila prolaz u polu-finale Kupa jer > ce revans biti samo formalnost. Vrbasani su uspeli u 50-om minutu da smanje Vrbas:Crvena zvezda 29:25, prva utakmica 33:25 za Zvezdu, dalje ide Vrbas;)) > Prvenstveno zbog situacije u Partizanu, ne verujem da ce uspeti da naprave > iznenadjenje i izbace Proleter. Iznenadjenje? U drugoj utakmici Partizan:Proleter 26:20:)
rukomet.307 dizel,
(ovo je odgovor na poruku 5.149 iz foruma...) > Pravo resenje je da se crncima zabrani da igraju za > reprezentaciju SAD, da bismo mi bili prvi u Atlanti ;) Pa da, ali neki od nas ne znaju ko smo to MI... Mozda bi oni navijali za hrvate. :>
rukomet.308 dizel,
> Partizan - Proleter 26:20 - dalje ide Partizan Svaka cast grobari, cekamo vas u finalu... Ako dodjete do njega... :)))
rukomet.309 lexus,
=> Svaka cast grobari, cekamo vas u finalu... Ako dodjete do njega... Žreb je danas, možda vas izbacimo već u polufinalu :)
rukomet.311 mango,
>> Pravo resenje je da se crncima zabrani da igraju za >> reprezentaciju SAD, da bismo mi bili prvi u Atlanti ;) > Pa da, ali neki od nas ne znaju ko smo to MI... > Mozda bi oni navijali za hrvate. Khm, khm. Nisam znao da su Amerikanci tako dobri u rukometu i da uglavnom crnci igraju za njihov tim;)))) A sto se tice prozivke, ja sam vec napisao da bih navijao za Jugoslaviju u takvom mecu (Jugoslavija:Hrvatska) jer mi je Jugoslavija ipak daleko draza:) Pretpostavka je da ce kum da poludi kad procita tvoju poruku;)
rukomet.312 budim,
(:) Žreb je danas, možda vas izbacimo već u polufinalu :) Konfa sa vicevima zvrji prazna, piši malo tamo... :> poz, budimir
rukomet.313 budim,
(:) Jugoslavija ipak daleko draza:) Pretpostavka je da ce kum da (:) poludi kad procita tvoju poruku;) Jok ti ćeš! :))))) Btw. rukometaši Amerike su ranije bili solidna selekcija... poz, budimir
rukomet.316 dizel,
> => Svaka cast grobari, cekamo vas u finalu... Ako dodjete do > njega... > > Zreb je danas, mozda vas izbacimo vec u polufinalu :) Budi bar malo realan!!! Nemate ni teoretske sanse... Zvezdini igraci koji su ostali u Bgd-u su trenirali dok je trajalo EP u rukometu, a i reprezentativci su u formi, dok su vasi poceli pripreme tek pre 5-6 dana... Daj boze da vas neko ne izbaci iz kupa. Onde nece biti genocida nad grobarima, a upravo sam se uzeleo neceg takvog :>>>>
rukomet.317 kum.djole,
>> A sto se tice prozivke, ja sam vec napisao da bih navijao za >> Jugoslaviju u takvom mecu (Jugoslavija:Hrvatska) jer mi je >> Jugoslavija ipak daleko draza:) Pretpostavka je da ce kum da >> poludi kad procita tvoju poruku;) Ne znam zašto se to dovodi u pitanje, jer već je sve postalo tako gnusno da i ne vredi odgovarati. Kad moja zemlja, Jugoslavija, nastupa na nekom takmičenju, u nekom međudržavnom susretu, ja pevam tu himnu takvu kakva je i iznad svega želim pobedu. U sudaru rukometaša Hrvatske i Jugoslavije nisam navijao za Hrvate već za svoje. Svako normalan bi to i bez objašnjenja zaključio.
rukomet.318 lexus,
=> Budi bar malo realan!!! no comment => izbaci iz kupa. Onde nece biti genocida nad grobarima, a upravo sam => se uzeleo neceg takvog :>>>> Blago tebi ;) Ajde malo prekni sa zvezdaškim širenjem po konf. - dosadno je
rukomet.322 dizel,
I Zvezda i Partizan su obezbedili, verovatno, ulazak u finale. Partizan je na svom terenu pobedio Mornar sa 8, a Zvezda u Nisu Zeleznicar sa jednim golom razlike. Znaci eto derbija u finalu. pozdrav, Nikola R.S.F.C.
rukomet.323 dizel,
Ipak nema grobara u finalu... (Sta sam vam rekao) Pobedom od 25:16, Mornar je uspeo da se plasira u finale, premasivsi tako prednost partizana iz prvog meca od 8 golova!!! :)))
rukomet.324 dizel,
> > I Zvezda i Partizan su obezbedili, verovatno, ulazak u finale. Zvezda je i definitivno obezbedila, jer je u revansu igrala nereseno 23:23 sa Zeleznicarom, pa je zahvaljujuci pobedi od 23:22 u prvom mecu zasluzeno prosla u finale kupa Jugoslavije gde ce verovatno sresti ekipu Partizana. CZ je teze nego sto se ocekivalo ostvarila povoljan rezultat. U prvom poluvremenu gosti su par puta vodili, da bi pred kraj poluvremena poveli cak sa 10:8. Ipak igraci Zvezde su se brzo konsolidovali i izjednacili na 11:11. Sa tim rezultatom se otislo na odmor. U drugom poluvremenu Zvezda preuzima stvar u svoje ruke. Iako se igralo gol za gol prolazak Zvezde u finale nijednog trenutka nije dolazio u pitanje. I na kraju je gostujuca ekipa Zeleznicara uspela da izjednaci i tako se casno oprosti od takmicenja u kupu. pozdrav, Nikola R.S.F.C.
rukomet.325 dizel,
Crvena Zvezda je u skladu sa planom za pravljenje evropski jakog tima dovela prvo pojacanje. Radi se o jednom od najtalentovanijih mladih bekova, Aleksandru Adzicu, koji se obavezao na cetvorogodisnju vernost crveno belima. pozdrav, Nikola R.S.F.C.
rukomet.326 iaca,
> I Zvezda i Partizan su obezbedili, verovatno, ulazak u finale. > Partizan je na svom terenu pobedio Mornar sa 8, a Zvezda u Nisu > Zeleznicar sa jednim golom razlike. > Znaci eto derbija u finalu. Al' za malo. Grobari se opet sapleli. Sjebase ih djetici. To je stvarno sramota da posle 8 razlike ispadne i to su zadnjih 60-tak sekundi djetici igrali sa 4 igraca. BRUKA!!!
rukomet.327 dizel,
Crvena Zvezda je pobednik Kupa Jugoslavije !!!!!!!!!!!!!!!!!!! Moj voljeni tim je osvojio duplu krunu, posle pobede nad barskim Mornarom od 29:24 u drugom mecu finala kupa. CZ je skoro kompletan mec odigrala sa drugom postavom, ali je ipak pobedila. Prednost je u toku meca bila i veca, ali su Barani na kraju uspeli da smanje rezultat. pozdrav, Nikola R.S.F.C.
rukomet.328 basrak,
Kako je završen rukometni turnir na Olimpijadi? Ko su bili polufinalni parovi, a koji za broncu i finale?
rukomet.331 lexus,
=> Kako je završen rukometni turnir na Olimpijadi? Ko su bili => polufinalni parovi, a koji za broncu i finale? Finale: Hrvatska-Švedska 27:26 (16:11) Za treće mesto: Španija-Francuska 27:25 (13:12)
rukomet.332 nikola.s,
> Cigane, ;) ovde se govori o tome ko je trofejniji, a ti ili si > lud, ili ne znas da citas. ;) Rukometni klub Crvena Zvezda je u poslednje dve sezone osvojio dva kupa, te tvoja pretpostavka o jednom kupu ne stoji. Za titule nisam siguran, ali provericu. pozdrav, Nikola R.S.F.C.
rukomet.333 nikola.s,
Partizan izgubio od Mornara 8 razlike... pozdrav, Nikola R.S.F.C.
rukomet.334 lexus,
=> Partizan izgubio od Mornara 8 razlike... Dobra ti vest ;) A rezultat? Tabela? Svašta...
rukomet.335 nikola.s,
Proleter - Partizan 25:18 pozdrav, Nikola R.S.F.C.
rukomet.336 dizel,
** Proleter - Partizan 25:18 Pošto je neko rekao (znam i ko, ali da ga ne pominjem) da će sledeće godine biti povećan broj takmičara u prvoj košarkaškoj ligi, nešto mi se čini da će i rukometna morati malo da se proširi, da bi Partizan mogli sledeće sezone da nastupa u njoj. :>>