SPORT

27 Feb 1996 - 08 Dec 1996

Topics

  1. atletika (44)
  2. fudbal (2992)
  3. kosarka (932)
  4. nba (2000)
  5. rukomet (336)
  6. vaterpolo (63)
  7. odbojka (96)
  8. tenis (32)
  9. skijanje (14)
  10. borilacki (155)
  11. auto-moto (669)
  12. bilijar (91)
  13. sah (42)
  14. rekreacija (60)
  15. prognoza (502)
  16. navijaci (1559)
  17. dogadjanja (71)
  18. razno (280)

Messages - vaterpolo

vaterpolo.1 stefan,
Opet jedan od naših trofejnih sportova. Izvolite, pišite o vaterpolu i uzburkajte razgovor u temi poput vode u bazenu (al' sam ovo sročio, sam se sebi divim ;)
vaterpolo.2 stefan,
Neposredno posle kvalifikacionog turnira za olimpijske igre "malo se zatalasala voda u bazenu" ;) Došlo je do raznih izjava za štampu, prepucavanja, pretnji ostavkom. Glavni akteri su bili selektor Nikola Stamenić i predsednik VSJ Željko (tako li se zvaše? :) Simić. Da li je neko upućen gde leže uzroci nezadovoljstva? Problem u terminima, parama, lična netrpeljivost ili nešto drugo?
vaterpolo.3 kum.djole,
>> Problem u terminima, parama, lična netrpeljivost ili nešto drugo? Pisalo se o ohoho povećoj, neisplaćenoj svoti novca koja sleduje igračima - Stamenić se zauzeo da se to što pre reguliše i VSJ je pomalo 'kočio stvar'. Naime, Ž.Simić konstantno ističe da novac nije bitan, da će se novac naći i da su uspesi i dobra atmosfera u reprezentaciji - najvažniji. Sigurno je da u vaterpolo sportu vlada teška anarhija, vaterpolo je zapostavljen, ne čudi činjenica da vaterpolisti Crvene zvezde više nemaju svoj bazen. Stamenić je, inače, pomalo nezgodan čovek i voli da pravi frku tamo gde je nema. Pitanje je da li je ovoga puta u pravu ?
vaterpolo.4 stefan,
> Stamenić je, inače, pomalo nezgodan čovek i voli da pravi frku > tamo gde je nema. Pitanje je da li je ovoga puta u pravu ? Ako zaista postoji problem oko para onda je definitivno u pravu što vrši pritisak. Na kraju krajeva, on se tako bori za svoje igrače što može imati smo pozitivnog uticaja na reprezentaciju i na atmosferu u njoj. Eto, danas na TVu videg da će Lutrija biti sponzor vaterpolo reprezentacije što znači da će valda biti i para :)
vaterpolo.5 kum.djole,
>> na TVu videg da će Lutrija biti sponzor vaterpolo reprezentacije >> što znači da će valda biti i para :) Znači li to da će naš moderator da kupuje srećke ? ;))
vaterpolo.6 stefan,
> Znači li to da će naš moderator da kupuje srećke ? ;)) Ma da, sve za dobrobit našeg sporta ;>
vaterpolo.7 stefan,
Odigrane su prve polufinalne utakmice Kupa jugoslavije u vaterpolu: Bečej:Partizan 12:4 (3:1, 1:2, 2:1, 6:0) Budvanska riv.:Jadran 14:9 (5:2, 3:1, 2:3, 4:3)
vaterpolo.8 dizel,
> > Becej:Partizan 12:4 (3:1, 1:2, 2:1, 6:0) Odlicna partija Partizana i poraz od samo 8 golova razlike... Ne znam sta je to bilo,ali cini mi se da ostajete bez trofeja! BLAM!!!
vaterpolo.9 kum.djole,
>> Odlicna partija Partizana i poraz od samo 8 golova razlike... >> Ne znam sta je to bilo,ali cini mi se da ostajete bez trofeja! >> BLAM!!! Šta je tebi čoveče..? Nikad nisam mogao da razumem ovakve izlive mržnje. - Partizan je propustio šansu u prvom meču zbog neigranja kapitena Igora Milanovića, koji je oboleo od gripa. Prednost Bečeja je, izgleda mi, nedostižna.
vaterpolo.10 miko,
> Partizan je propustio sansu u prvom mecu zbog neigranja > kapitena Igora Milanovica, koji je oboleo od gripa. > Prednost Beceja je, izgleda mi, nedostizna. Ipak,ako se prisetis,partizan je ove sezone (cak i u kupu) odigrao dosta utakmica bez Milanovica,tako da to tesko moze da ih opravda za poraz tolikom razlikom.Mislim i da je igrao,Milanovic bi doprineo samo blazem (casnijem) porazu.U ovom trenutku,Becej je bolja ekipa od partizana i to treba priznati.Mozda se partizan pomalo i umorio,ali sta je tu je...
vaterpolo.11 lexus,
=> bi doprineo samo blazem (casnijem) porazu.U ovom trenutku,Becej => je bolja ekipa od partizana i to treba priznati.Mozda se partizan => pomalo i umorio,ali sta je tu je... Očigledno je da u Partizanu nešto nije kao što bi trebalo da bude. Bečej i Budvanska rivijera će verovatno voditi bitku za trofeje. Inače Bečejci su juče na svom bazenu pobedili Budvansku rivijeru sa 10:7 (1:2, 3:1, 2:2, 4:2) i samim tim preuzeo prvo mesto na tabeli! Sledeće nedelje na Banjici Partizan dočekuje Bečej u okviru 16. kola prvenstva Jugoslavije.
vaterpolo.12 dizel,
>>> Odlicna partija Partizana i poraz od samo 8 golova razlike... >>> Ne znam sta je to bilo,ali cini mi se da ostajete bez >>> trofeja! BLAM!!! > > Sta je tebi covece..? > Nikad nisam mogao da razumem ovakve izlive mrznje. > - Izvini,eto poneo sam se! Inace,juce sam u mecu Vojvodina-Partizan(odbojka) navijao za Partizan. Tek da znas.
vaterpolo.14 stefan,
> bi doprineo samo blazem (casnijem) porazu.U ovom trenutku,Becej > je bolja ekipa od partizana i to treba priznati.Mozda se partizan > pomalo i umorio,ali sta je tu je... Interesantno je da je Partizan sasvim fino odigrao prve tri četvrtine. Međutim u četvrtoj ih je Bečej odrao sa 6:0.
vaterpolo.15 stefan,
Bečej je osvojio prvi trofej u istoriji kluba - Kup Jugoslavije. Pošto je u prvoj utakmici prosto pregazio Budvansku Rivijeru sa 11 razlike u revanšu, u Budvi, pretrpeo je minimalan poraz od 10:8 (3:1, 3:2, 3:1, 1:4) što je bilo dovoljno za veliko slavlje.
vaterpolo.16 stefan,
Poznat je prvi finalista plej-ofa u vaterpolou. To je Budvanska rivijera koja je u drugoj polufinalnoj utakmici savladala Jadran posle produžetaka. U regularnom delu je bilo 12:12 (4:4, 2:2, 3:3, 3:3) a u produžecima 1:1 i 1:0 za Budvane. Drugi finalista znaće se u nedelju posle trećeg susreta između Bečeja i Partizana. Posle ubedljivog poraza u prvoj utakmici Partizan je juče na Banjici uspeo da savlada Bečej sa 11:9 (2:1, 5:0, 3:2, 1:6) i da se tako izbori za majstoricu.
vaterpolo.17 stefan,
Sad videh da nije bilo obaveštenja o rezultatu majstorice za ulazak u finale prvenstav Jugoslavije. LM, za one koji nisu čuli, u Bečeju u jednoj zanimljivoj utakmici (svega je bilo ;) Bečej je pobedio Partizan sa 7:6
vaterpolo.18 stefan,
U prvoj utakmici finala plej-ofa Budvanska rivijera je kao domaćin izgubila od Bečeja sa 7:10 (2:1, 2:5, 1:2, 2:2). Revanš se igara u nedelju, 21. aprila.
vaterpolo.19 lexus,
Bečej osvojio duplu krunu u vaterpolu!!! Juče u Bečeju, Bečej je pobedio Budvansku rivijeru su 11:8 (3:1 4:3 2:1 2:3) i ukupnim rezultatom 2:0 osvojio šampionsku titulu. Sigurno zaslužena pobeda Bečeja koji još od završnog turnira u kupu igra u fantastičnoj formi.
vaterpolo.21 stefan,
U sklopu priprema za OI u Atlanti, jugoslovenska reprezentacija učestvuje na turniru "Alamo Kup" u Nešvilu. U prvoj utakmici pobeđen je Brazil sa 17:7. Ostali rezultati su Hrvatska:italija 11:10 i SAD:Kanda 14:4. Sledeću utakmicu igramo sa Hrvatima. Da vidimo koliko će podavljenih u bazenu da bude ;)
vaterpolo.22 dizel,
> U sklopu priprema za OI u Atlanti, jugoslovenska reprezentacija > ucestvuje na turniru "Alamo Kup" u Nesvilu. U prvoj utakmici > pobeden je Brazil sa 17:7. Ostali rezultati su Hrvatska:italija > 11:10 i SAD:Kanda 14:4. Sledecu utakmicu igramo sa Hrvatima. Da > vidimo koliko ce podavljenih u bazenu da bude ;) Jugoslavija - Hrvatska 8:7 Vodili smo i sa 7:3, ali smo se posle zezali...
vaterpolo.23 budim,
(:) 14:4. Sledeću utakmicu igramo sa Hrvatima. Da vidimo koliko će (:) podavljenih u bazenu da bude ;) POBEDA! :>>>>>>>>>>>> 8:7 poz, budimir
vaterpolo.24 mileusna,
=>> Sledecu utakmicu igramo sa Hrvatima. Da =>> vidimo koliko ce podavljenih u bazenu da bude ;) >> >> Jugoslavija - Hrvatska 8:7 A u podavljenima? ;)
vaterpolo.25 mpedja,
#$%&*-> POBEDA! :>>>>>>>>>>>> #$%&*-> #$%&*-> 8:7 Steta sto nije bio visi rezultat. Pobedismo ih u vaterpolu ali nas ubise u kosarci.
vaterpolo.26 dizel,
># $%&*-> POBEDA! :>>>>>>>>>>>> ># $%&*-> ># $%&*-> 8:7 > > Steta sto nije bio visi rezultat. > Pobedismo ih u vaterpolu ali nas ubise u kosarci. Ostaje nam rukomet!!! A inace vaterpolo je bio duel A selekcija seniora, dok je kosarka bila utakmica juniora... Tek da se zna!
vaterpolo.27 kum.djole,
>> A inace vaterpolo je bio duel A selekcija seniora, dok je >> kosarka bila utakmica juniora... >> Tek da se zna! ..tek da se zna da će nas u košarci za par godina rasturati ? ;) Što se vaterpola tiče, tu smo uvek podjednako dobri.
vaterpolo.28 dizel,
>>> A inace vaterpolo je bio duel A selekcija seniora, dok je >>> kosarka bila utakmica juniora... >>> Tek da se zna! > > ..tek da se zna da ce nas u kosarci za par godina rasturati ? > ;) Sto se vaterpola tice, tu smo uvek podjednako dobri. > Prvo, da li se na osnovu pobede od jednog poena razlike moze zakljuciti o kvalitetu za par godina?????? Po tome bi trebalo da je ona generacija iz 1987. u fudbalu, da bude prvak sveta i u seniorskoj konkurenciji, ali ipak nije!!! Drugo, u vaterpolu smo ih dobili sa 8:7 i to posle ubedljive igre i vodstva, da bi smo se opustili na kraju i dopustili smanjenje prednosti! Inace, u vaterplu sigurno nismo podjednako dobri, jer smo mi se za ovaj mec spremali ukupno 3 dana, dok su sve ostale ekipe mnogo vise vremena zajedno!!! Inace, na turniru u Nashvilleu Yug je zauzela drugo mesto, iza SAD, a ispred Italije i hrvatske!
vaterpolo.29 dizel,
Danas u polufinalu evropske b lige igraju Jugoslavija i Rumunija. Ne treba sumnjati da cemo ih ugaziti. Do sada je samo jedan tim (na ovom takmicenju) pobedjen malom razlikom(8:5 Belorusija). Ostali mecevi su bili npr. 22:3, 9:1,...
vaterpolo.30 basrak,
Šta se to dešava u yu vaterpolu? Ništa nisam ukapirao. Ko je tu protiv koga i zašto?
vaterpolo.31 stefan,
> Šta se to dešava u yu vaterpolu? Ništa nisam ukapirao. Ko je tu protiv > koga i zašto? Nisu ni oni sigurni ;) Ajd da probam u par reči da kažem nešto (onoliko koliko sam ja skontao). Počelo je valjda kada je na onom kvalifikacionom turniru u Berlinu Nikola Stamenić otišao pre poslednjeg kola (iz meni nepoznatih razloga). Potom je valjda na kraju prvenstva Vlaho Orlić (sada u Bečeju) rekao da neće više da radi sa reprezentacijom (ovo nism siguran). Dalje, Stamenić je rekao da ne može da vodi reprezentaciju na onom prvenstvu Evrope (C grupa?) u Sloveniji, nije dostavio spisak reprezentativaca, plan rada, nije znao kada će moći da počne sa pripremama za OI. Tada je Željko Simić na predsedništvu ili skupštini doneo odluku da imenuje novi stručni štab koji će da vodi ekipu u Sloveniju, sada na Kipar i na OI. Tu je bilo pitanje da li on ima to pravo. Posle toga Stamenić je često loše pričao o tim novim ljudima pa čak i o samoj reprezentaciji tj. igračima. Inače iza Stamenića i Orlića stoji vaterpolo savez Srbije dok su Crnogorci zauzeli neki neutralan stav, kao nije mogao Simić to tako da menja ali kad je već promenio neka ostane tako, da se reprezentacija lepo pripremi za OI ;)
vaterpolo.32 wiper,
Nasi su dobro poceli pobedili su Holandiju nisam siguran za rezultat ali oko 3-4 razlike a nije toliko ni bitno dok pobedjuju. Samo neka nastave !!!!!.
vaterpolo.33 ancha,
RAZBILI SMO TULIPANE. ONO JE SME[NO!!! AMERIKO PUCA[ U FINALU!!!!
vaterpolo.34 wiper,
Madjari pobedili Ruse sa kojima igramo danas ili sutra. Koje su propozicije takmicenja koliko ide dalje iz grupe. Dali je turnir na bodove kao u L.A '84 kada nam je za zlato u finalu bilo dovoljno nereseno sa Amerima a njima samo pobeda.
vaterpolo.35 stefan,
Jugoslovenska reprezentacija pobedila je Španiju sa 9:7 (2:1, 3:1, 2:2, 2:3). Naši su opet pri kraju utakmice došli u situaciju da im pobeda ne bude sigurna. To će morati ubuduće da isprave ako misle da uzmu neku medalju.
vaterpolo.36 giovanni,
Jugoslovenska reprezentacija pobedila Nemačku 9:8. Naši vodili i sa 9:6 a onda se ponovo opustili i dozvolili Nemcima da se sa dva gola primaknu na gol razlike. Nemci poveli na početku sa 4:3 ali su se naši trgli i pojačali ritam što je bilo dovoljno za preokret i treću pobedu na turniru. Sledeći protivnik je Mađarska. U toj utakmici nam treba pobeda da bi izbili na prvo mesto u našoj grupi i tako obezbedili lakšeg rivala u daljem takmičenju. U drugoj grupi Italija je savladala i Hrvatsku (10:8) i potvrdila da je glavni (jedini?) favorit za zlatnu medalju. I još jedna reč o RTS-u. Utakmica je igrana u 17 časova po našem vremenu ali je državnoj televiziji važnija gimnastika od naše reprezentacije pa je ta TV stanica dala snimak od 19 časova. Ko zna, možda je olimpijada već i završena samo mi to još ne znamo. ;>
vaterpolo.37 calex,
<!> Jugoslovenska reprezentacija pobedila je Španiju sa 9:7 (2:1, 3:1, Gde je problem sa vezama prema Atlanti?? Stalno se nerviram kad komentator prijavi da je pogodak a igrač upravo zamahne da šutira. :))) Ipak, tek kad je golman odbranio četverac na kraju a ovaj se radovao pre šuta, posumnjao sam. :)) Malo kasnije je bio snimak polaska Lilića iz Atlante i onda vidim da slika kasni prilično, taman toliko da napravi zabunu.
vaterpolo.38 lexus,
Potopiše nas Madjari... Tačan rezultat ne znam, pošto sam žurio na fudbal, ali se prisećam nekakvih 11:7 za njih par minuta pred kraj. Ko zna tačan rezultat neka ga napiše :)
vaterpolo.39 kum.djole,
>> Gde je problem sa vezama prema Atlanti?? Stalno se nerviram >> kad komentator prijavi da je pogodak a igrač upravo zamahne da Sasvim je normalno što slika 'kasni' zbog kilometraže koju prelazi putem satelitskih veza, a stvaranje slike je kompleksnije od tona. Ton ide mnogo brže, slika sporije. Prenos sa stadiona Crvene zvezde za Beograđane bi kasnio, recimo, nekoliko milisekundi. Vredelo bi da neko stručniji to objasni, u odgovarajućoj temi. ;) Što se tiče naših vaterpolista, nemam utisak da su onoliko superiorni koliko se od njih očekuje, ali u sledećem susretu videće se da li je ova generacija zrela za još jedan veliki trijumf. Ako prođemo dalje, praktično nemamo šta da izgubimo, a bilo bi odlično ako bi se još jednom sastali sa Mađarima.. ;)
vaterpolo.40 stefan,
> Potopiše nas Madjari... Tačan rezultat ne znam, pošto sam žurio na > fudbal, ali se prisećam nekakvih 11:7 za njih par minuta pred kraj. > Ko zna tačan rezultat neka ga napiše :) Ojadiše nas totalno 12:8, od prvog minuta smo bili bez odgovarajuće igre. Sa kojom reprezentacijom ćemo igrati u četvrtfinalu, Hrvatska ili SAD?
vaterpolo.41 wiper,
Nasi su juce bili ocajni . Mnogo su spori nekrecu se a Andric izgleda nema dve taktike u glavi vec sta mu Milanovic (ser.n.a) kaze. Samo je prodavao lopte u napadu. Pa zar nije bruka da jedan igrac njegovog renomea da samo 2 gola na 4 utakmice. To znaci da on nije vise za taj sport. Mozda mu je bolje u politici a to mu i ide od ruke. Imam utisak da je smena Orlica i Stamenica bila najgori potez. Jer danas se menja nacin igre. I zato nam trebaju vrhunski strucnjaci. A ne neko sa zaglupljenim idejama kao u kosarci Zeravica (svi se secamo sta je uradio sa Partizanom) e ni ovi nece bolje proci na olimpijadi. Bruka da onako gubimo. A sto se Petra Lazovica isti je kao Knezevic u Spaniji na ep u rukometu. Samo ser..e i nervira narod za izjavama sta rade sudije. Ko neveruje neka pazljivo gleda sta radi Milanovic. Za povredu Vujasinovica je rekao "Udario ga je Nemac pesnicom i laktom". Na snimku se videlo da se nemac kretao i sluceno ga zakacio glavom tj. plastikom kapice ga je izgrebo.
vaterpolo.42 bcvetkovic,
+=+> igre. Sa kojom reprezentacijom cemo igrati u cetvrtfinalu, +=+> Hrvatska ili SAD? Sa nasom bracom Hrvatima :))) IVAN
vaterpolo.43 superhik,
Izgubili smo od Mađara, našima bi bolje bilo da pronađu neki stimulans, delovali su prilično umrtvljeno...
vaterpolo.44 wiper,
Ljudi veceras snimajte Vaterpolo mozda ce Petar Lazovic kao njegov kolega Srdjan (Rodjak, Pusa.) Knezevic. Rodjace; ja placem, svi placemo, svi smo placi p.....
vaterpolo.45 wiper,
Pa ono sinoc je bruka pukli smo od Hrvata jos u 1/4 . Nemogu da shvatim da neko tek na razlici od 4 gola menja taktiku. A inace on i nema neke taktike. Sada imamo i Santraca u vaterpolu, samo nam jos fali Miljanic a to ce Milanovic da sredi. Ono sto su hteli to su i uspeli. Milanovic-Simic (mocan dvojac). Bas da vidimo dali ce Milanovic da saziva konf. za stampu kako su mu krivi Stamenic i Orlic. Cini mi se da nas najtrofejniji sport polako tone na dno i da ce zavrsiti tamo gde je fudbal , dobri igraci losa ekipa i naravno monopol dvojce celnika. Sramota,Sramota Bolje da se ne pojavljuju u Beogradu. Nekoliko meseci. YUG : CRO 5 : 7 mada smo mogli da izjednacimo. Kad budem pregledo snimak recicu vam koliko je Milanovic napravio faula u napadu (koliko vise nego u odbrani).
vaterpolo.46 cdragan,
> YUG : CRO > > 5 : 7 Koliko se meni čini, bilo je 6:8 ;) Nema sumnje da su naši momci u belim kapicama igrali mnogo slabije od 'naših' momaka u plavim kapicama te nama ostaje samo da tugujemo i da poželimo da se 'naši' momci (ne) kvalifikuju dalje ;)
vaterpolo.47 wiper,
Moja greska upravu si. Bilo je 6:8 Izvinjavam se ostalima.
vaterpolo.48 krimer,
U utakmici za plasman od 5-8 mesta Jugoslavija-Rusija 15:16 Nasi su izgubili u Sudden Death produzetku u jednoj skoro neobaveznoj utakmici, ali na mene je veci utisak ostavio sledeci detalj: Igor Milanovic se navodno povredio na treningu, tj jucerasnjoj utakmici sa Hrvatima (nije greska, tako je rekao Lazovic- prvo da se povredio na treningu, a kasnije je rekao da se to desilo na utakmici). Verovatno je covek odlucio da se vise ne blamira :( Kakva steta, da mozda i najveci sportista (SFR) Jugoslavije u 80-tim karijeru zavrsi na ovako sramotni nacin. Da sve ovo nema i prljavu (politicku) pozadinu pozeleo bih mu da zadnjih godinu dana svi zaboravimo i da nam ostane u secanju kao junak iz Rima, Seula, Perta.... Ovako nazalost nisam siguran da je on to i zasluzio :((((
vaterpolo.49 wiper,
Pa kako nije zasluzio sto se on mesa da igra. Velicina igraca je u tome i da zna kad treba da se povuce. Recimo Kica se nije blamirao, nije ni Dzaja. Nego on sad misli da moze i da igra i politiku da vodi. A sto se njegove povrede tice nadajmo se da je konacna bolje da i ovako ode nego da jos vise usere. Mora da zna da se nemoze uvek biti najbolji. Madjari su izgubili od Spanaca 6:7 - Spanci su imali dobru taktiku Azuri su takodje izgubili od nama dragih Hrvata 6:7 Finale SPA-CRO Ko nezna ide kuci ko zna u finale. A da nisam siguran da su Italijani toliko jaki u fourumima i da namestaju rezultate drugih- valjda bi prvo svoj rezutat namestili.
vaterpolo.50 supers,
Kosati šmeker konkuriše Santraču po jalovim rezultatima...
vaterpolo.51 vitez.koja,
#=> Velicina igraca je #=> u tome i da zna kad treba da se povuce. Recimo Kica se nije #=> blamirao, nije ni Dzaja. Kića se povukao sa 29 (28?) godina. To nikako nije vreme kada je trebalo da se povuče i mislim da je napravio veliku grešku. A za Džaju mi se čini da se ipak malo kasno povukao (koliko mi je poznato završavao je karijeru u Ubu?).... #=> Nego on sad misli da moze i da igra i #=> politiku da vodi. A sto se njegove povrede tice nadajmo se da je #=> konacna bolje da i ovako ode nego da jos vise usere. Ma ta povreda je... ;)) Milanović će sigurno da ode posle ovoga, tj. postaće sportski direktor u VK Partizan, njegovo gazdovanje u reprezentaciji je verovatno zauvek završeno. Inače, njegovo ponašanje "najbolji sam, može mi se", ne datira ni tako od skoro, najmanje od one sezone kada je igrao za Budvansku Rivijeru... Svakako da Milanović nije jedini krivac za (ipak) neuspeh reprezentacije, ali je, po meni, najveći (inače ove poslednje dve utakmice su bile skroz neozbiljne i ne pričam uopšte o njima). Krivci su i Simić i Orlić i Stamenić, a nikako ne volim što okrivljujete Adrića pošto je on tu slabo šta skrivio, no o tome u drugoj poruci... sk
vaterpolo.52 vitez.koja,
#=> Kosati šmeker konkuriše Santraču po jalovim rezultatima... "Kosati šmeker" se zove Dragan Andrić i nikako se ne može porediti sa Santračem. Nije nabeđena veličina, niko ga ne gura, a ima ime i u trenerskom poslu. Reprezentracija mu nije prvi seniorski tim koji trenira i ne služi kao eksperimentalni pogon. Voleo bih da vidim bilo kog drugog trenera koga vi (ti i ostali koji pljujete po Andriću) predložite, kako bi se snašao u situaciji "evo ti tim, imaš za mesec dana olimpijadu, uzmi medalju". Nema šanse. Njegova jedina krivica je što je generacija sa Milanovićem, pa je dozvolio, zbog prijateljstva da mu ovaj "diktira" neke poteze i sastavlja tim. Verovatno si i ti zaveden Lazovićevim ostrašćenim komentarima, u kojima je malo bilo objektivnog i stručnog, ma koliko on pričao da se trudi da bude i stručan i objektivan. Budimo realni, imali smo ekipu koja je imala nespremne golmane - Šoštara koji nije u onakvoj formi kakvoj smo ga pamtili i Tadića za koga ne znam šta mu je. Premor, mrzovolja ili nešto treće, ali kao da je zaboravio da brani - nisam ga skoro gledao, sećam se sjajnih odbrana iz Atine '91., kao da su dva različita čoveka. Ko je gledao finale na HTV-u verovatno je saznao da i Hrvati imaju najboljeg golmana na svetu. Na žalost, ne hvatam špansku TV da čujem šta oni kažu o svom golmanu ;)... Sve u svemu, možemo ih hvaliti koliko hoćemo, ali više se očekivalo od naših golmana. Dalje, kao što znaš nisu igrali Marković i Popović, već smo na centru imali praktično samo Jelenića (Milanović ne igra praktično već godinu dana, a Perović nije ta klasa). Marković je napustio Partizan u sred sezone (negde zimus) i sumnjam da je ostao u dobrim odnosima sa upravom i svima tamo, a pošto je Milanović bio nekakav sportski direktor imam osnovane sumnje da je on kriv za neigranje Markovića. Za Popovića ne znam, ni on nije bio u nekim sjajnim odnosima sa Milanovićem, ali on je malo svojeglav, možda je jednostavno odbio da igra za reprezentaciju? Andrić je dobar trener i treba ga pustiti da radi na duži rok sa potpuno odrešenim rukama i siguran sam da rezultati neće izostati. sk
vaterpolo.53 budim,
(:) Da sve ovo nema i prljavu (politicku) pozadinu pozeleo bih mu da (:) zadnjih godinu dana svi zaboravimo i da nam ostane u secanju kao (:) junak iz Rima, Seula, Perta.... Ovako nazalost nisam siguran da je (:) on to i zasluzio :(((( Kakvu političku pozadinu ima Milanović? poz, budimir
vaterpolo.54 krimer,
> Kakvu politicku pozadinu ima Milanovic? Imao sam u vidu njegov veliki uticaj u Vaterpolo Savezu ciji je predsednik Zeljko Simic (u jednom trenutku velika nova nada SPS-a i podpredsednik Savezne Vlade). U slucaju Stamenic je Milanovic odigrao kljucnu ulogu, sto je bilo jako ispraceno u medijima. Ne verujem da bi on dobio toliku slobodu i podrsku da nije "politicki podoban".
vaterpolo.55 stefan,
> Imao sam u vidu njegov veliki uticaj u Vaterpolo Savezu ciji je predsednik > Zeljko Simic (u jednom trenutku velika nova nada SPS-a i podpredsednik > Savezne Vlade). U slucaju Stamenic je Milanovic odigrao kljucnu ulogu, sto > je bilo jako ispraceno u medijima. Ne verujem da bi on dobio toliku > slobodu i podrsku da nije "politicki podoban". A možda je on angažovao radi dobrobiti naše reprezentacije? ;) Na stranu to koji su mu bili motivi ali za ovakav debakl reprezentacije (8. mesto se koliko se meni čini može nazvati tako čak i kad se uzme u obzir dugogodišnje odsustvovanje sa međunarodne scene) krivi su svi komplet, i bivša i sadašnja "ekipa". Na žalost ceh za njhovo prepucavanje platila je kao što se moglo i pretpostaviti reprezentacija. U svakom slučaju biće veselo kada se završe OI ;)
vaterpolo.56 guta,
#> Na žalost ceh za njhovo prepucavanje #> platila je kao što se moglo i pretpostaviti reprezentacija. U #> svakom slučaju biće veselo kada se završe OI ;) Ali, na žalost, neće platiti Simić & ostala SPS bratija. Oni će sebe predstaviti kao spasioce, koji su došli prekasno, ali za sledeću Olimpijadu ima sve da bude mirno & dostojanstveno :) :(
vaterpolo.57 budim,
(:) Ali, na žalost, neće platiti Simić & ostala SPS bratija. Oni će (:) sebe predstaviti kao spasioce, koji su došli prekasno, ali za (:) sledeću Olimpijadu ima sve da bude mirno & dostojanstveno :) :( Upravo ovoga se i ja bojim... :( Već vidim Željka Simića kao spasioca naše vaterpolo reprezentacije... :((((( poz, budimir
vaterpolo.58 madamov,
> Krivci su i Simić i Orlić i Stamenić, a nikako ne volim što okrivljujete > Adrića pošto je on tu slabo šta skrivio, no o tome u drugoj poruci... Krivac je Željko "mali" Simić i treba da ode, a da na njegovo mesto dođe neko ko je u vaterpolu proveo ceo život. Koliko mi je poznato, samo se kod nas političari postavljaju za predsednike sportskih saveza, a tamo im definitivno nije mesto. Oterao je dvojicu potonjih umesto da oni vode reprezentaciju zajedno sa Andrićem kao pomoćnikom pa da na sledećoj Olimpijadi Andrić preuzme stvar. Evo vam primer košarkaša, Obradović je pekao zanat od Dude Ivkovića kao dokazani trener pa je tek sada dobio šansu da sam vodi A tim. I koristi je toliko dobro da naš vajni gradonačelnik ne može da pokvari stvar.
vaterpolo.59 v.dragojevic,
Waterpolo reprezentacija Jugoslavije osvojila zlato na juniorskom evropskom prvenstvu, pobedivsi Madjarsku sa 13:3. :)))
vaterpolo.60 dizel,
> Waterpolo reprezentacija Jugoslavije osvojila zlato na > juniorskom evropskom prvenstvu, pobedivsi Madjarsku sa 13:3. Gaženje kakvo se ne pamti u finalu nekog velikog takmičenja. Stvarno smo ih ugazili! :))))
vaterpolo.61 supers,
>> Waterpolo reprezentacija Jugoslavije osvojila zlato na juniorskom >> evropskom prvenstvu, pobedivsi Madjarsku sa 13:3. :))) Ovo stvarno ohrabruje, pošto smo u većini ekipnih sportova (košarka, fudbal) svedoci zalaska starijih generacija dok od novih nema ko da stvori vrhunske reprezentacije zbog krize u zemlji... Imaće ko da osvetla obraz :)
vaterpolo.62 stefan,
Bečej se kvalifikovao za Ligu šampiona u vaterpolu. U poslednjem susretu pobedio je Barselonu sa 13:7 (2:0, 3:3, 4:2, 4:2) i tako osvojio prvo mesto u grupi. Evo i konačne tabele: Bečej.........3 3 0 0 47:28 6 Barselona.....3 2 0 1 30:24 4 Marsej........3 1 0 2 22:29 2 Prior.........3 0 0 3 23:41 0
vaterpolo.63 dizel,
** poslednjem susretu pobedio je Barselonu sa 13:7 (2:0, 3:3, ** 4:2, 4:2) i tako osvojio prvo mesto u grupi. Evo i konačne Bečej je osvetio Zvezdu! :) Inače, da li ste čuli da su Bečejevi navijači stalno pevali Zvezdine pesme, menjajući samo reči "Zvezda" i "Bečej". Ali, do smešnih situacija dolazi, jer je "Zvezda" imenica ženskog, dok je "Bečej" muškog roda. :)))))