SPORT

27 Feb 1996 - 08 Dec 1996

Topics

  1. atletika (44)
  2. fudbal (2992)
  3. kosarka (932)
  4. nba (2000)
  5. rukomet (336)
  6. vaterpolo (63)
  7. odbojka (96)
  8. tenis (32)
  9. skijanje (14)
  10. borilacki (155)
  11. auto-moto (669)
  12. bilijar (91)
  13. sah (42)
  14. rekreacija (60)
  15. prognoza (502)
  16. navijaci (1559)
  17. dogadjanja (71)
  18. razno (280)

Messages - tenis

tenis.1 stefan,
Evo i teme za ljubitelje tenisa, kako one koji stvarno igraju tenis tako i za one koji samo gledaju velike turnire.
tenis.2 schef,
­=-> Evo i teme za ljubitelje tenisa, kako one koji stvarno ­=-> igraju tenis tako i za one koji samo gledaju velike turnire. E sad pošto je Pit Sampras opet prvi na ATP listi mogao bi neko da se smiluje pa da izbaci ovde tu listu, pretpostavljam da je izašla u Žurnalu pre jedno 7 dana, zato što je tad završen neki turnir na kome je Sampras pobedio i time opet pretekao Mustera i Agasija. Srleř
tenis.3 stefan,
> E sad pošto je Pit Sampras opet prvi na ATP listi mogao bi neko da se > smiluje pa da izbaci ovde tu listu, pretpostavljam da je izašla u Žurnalu > pre jedno 7 dana, zato što je tad završen neki turnir na kome je Sampras > pobedio i time opet pretekao Mustera i Agasija. Jel može današnja lista? ;) Evo prvih 10: 1. Sampras......4805 2. Muster.......4474 3. Agasi........4432 4. Beker........3881 5. Čeng.........3470 6. Ivanišević...2567 7. Kurijer......2369 8. Kafeljnikov..2368 9. Enkvist......2233 10. Fereira......1965
tenis.4 schef,
­=-> 6. Ivanišević...2567 Vidi ga mali!!! Koliko se sećam, u vreme odigravanja Australian Opena bio je deseti. Na Australian Open-u se baš i nije proslavio tako da mi uopšte nije jasno kako je uspeo da izbije na 6. mesto!?!?!?!? Srleř
tenis.5 ivanb,
Da li neko zna kada se igra sledeci veci turnir? ivanb
tenis.6 olio,
> Evo i teme za ljubitelje tenisa, kako one koji stvarno igraju tenis tako > i za one koji samo gledaju velike turnire. Ja ne gledam vec igram, onako amaterski od 18-te godine Ko igra neka se javi da ugovorimo mec, na prolece. Da li neko zna cene u zatvorenim halama. Pozdrav Oliver.
tenis.7 brad,
> Ko igra neka se javi da ugovorimo mec, na prolece. > Da li neko zna cene u zatvorenim halama. Cene u zatvorenim halama (balonima) su prava sitnica, naravno ako imas vezu da dodjes do termina. Naj povoljnije je na sajmu 20 Dem, podloga je tapison i ima mesta samo za singl. Svetlo je dosta dobro ali plafon je na 4-5 metara visine, tako da i nije neki poseban dozivljaj. Sto se tice igre, prihvatam bilo kada jer redovno igram cim se otvore bilo koji tereni. Mislim da ce stari dif uskoro da proradi jer ga nesto sredjuju. Pa cim ga puste u rad eto meca. Nek se jave i ostali teniseri pa da pravimo SEZAM PRO OPEN. Pozdrav Brad. p.s. Sutra putujem tako da tvoj odgov cu videti tek sledeceg vikenda. Cujemo se
tenis.8 brad,
> Nek se jave i ostali teniseri pa da pravimo SEZAM PRO OPEN. pardon SEZAM N E T OPEN Brad
tenis.9 vracic,
>> Nek se jave i ostali teniseri pa da pravimo SEZAM PRO OPEN. > > pardon SEZAM N E T OPEN > Evo još jednog tenisera. Jedva čekam da počne sezona.
tenis.10 zulu,
Ko ono rece da igra tenis?! ;)) Evo i ja se javljam za 'turnir'.
tenis.11 mcule,
>> Ko ono rece da igra tenis?! ;)) Evo i ja se javljam za >> 'turnir'. Pričalo se o stonom tenisu, al' dok jedan momčić ne ozdravi, pa kad malo sredi školu, ocene, rastereti se sa dva posla koja radi, i kada mu devojka bude dala malo slobodnog vremena - možda se ja i on vidimo i nešto isplaniramo. KUME, ČUJEEEEEŠ LIIII MEEEEEEEEEEE?!!!?!?!? mc
tenis.12 kum.djole,
>> KUME, ČUJEEEEEŠ LIIII MEEEEEEEEEEE?!!!?!?!? Čujem bRe, ne deri se. ;) Rekoh, kad se reše problemi, biće i stonog *enisa. ;) U međuvremenu da glasamo za naj gumu i naj lopticu..?
tenis.13 olio,
> KUME, CUJEEEEES LIIII MEEEEEEEEEEE?!!!?!?!? Nemoj da vices!! Ko gubi placa pice!! Ja igram samo veliki tenis, onaj pravi, pa posle idemo na hladno pivo. Teniseri javite se da se dogovorimo. Pozdrav Oliver.
tenis.14 zulu,
ja sam za pravi tenis, so... mail me
tenis.15 mcule,
>> Nemoj da vices!! Ko gubi placa pice!! >> Ja igram samo veliki tenis, onaj pravi, pa posle idemo >> na hladno pivo. Ništa veliki tenis, ja sam ti tehničar, ba' ;).
tenis.16 olio,
> ja sam za pravi tenis, so... Planiram da igram od iduce nedelje ako to vreme dozvoli. Igram na 25.maju. Ove godine jos nisam igrao, pa moram malo da udjem u formu. A da napravimo SEZAMNET OPEN TENIS. Kada mogu oni sa bilijarom mozemo mi i sa tenisom. Pitanje: gde ima da se kupe dobre loptice ali po nekoj razumnoj ceni? Pozdrav Oliver.
tenis.17 kum.djole,
>> ja sam za pravi tenis, so... A šta je 'ono' - nepravi tenis..?
tenis.18 zulu,
-*>> Igram na 25.maju. Ove godine jos nisam igrao, pa moram malo -*>> da udjem u formu. Nisam ni ja... -*>> Pitanje: gde ima da se kupe dobre loptice ali po nekoj -*>> razumnoj ceni? Probaj u Sremskoj - 'TENIS & SKI', ili na terenima TK Crvena Zvezda kod Bogoslovije.
tenis.19 zulu,
-*>> A sta je 'ono' - nepravi tenis..? 'ono' je stoni tenis ;)))
tenis.20 stefan,
Za one koji su propustili da napomenem da je jugoslovonska reprezentacija izgubila od Slovačke u prvom kolu Devis kupa sa 1:4. To je inače bio meč prve grupe evro-afričke zone.
tenis.21 zulu,
Da li iko igra tenis u klubu Romanov?! Ako ima takvih neka mi se jave na mail... Ivan
tenis.22 rjevtovic,
Treba mi savet u vezi nabavke reketa za devojčicu od 12 godina. Njen otac (iz unutrašnjosti su) me je zamolio da se raspitam za cene reketa u BG. Kaže da bi bilo dobro da to bude neka bolja marka (kvalitetniji reket sa mogućnošću štelovanja). Takođe ga interesuje nabavka mreže za tenis. Pošto ni sam nemam pojma o tenisu, svaka informacija o prodavnicama u Beogradu koje imaju ovu opremu je dobrodošla. Posebno me interesuju sugestije o tipu i veličini reketa za početnicu tog uzrasta. Unapred zahvalan.
tenis.23 petjo,
> Treba mi savet u vezi nabavke reketa za devojcicu od 12 godina. Za ovo je vazan momenat da li ce dete trenirati profesionalno ili amaterski? Ako ce se profesionalno baviti tenisom, izbor reketa je vrlo suzen, neka odabere jedan od sledecih: Prince, Yonex, Head, Dunlop. Cene novih reketa kod 'preprodavaca' su od 250-300 DEM (ako ne znas kome da se obratis - mail, da te uputim). > (kvalitetniji reket sa mogucnoscu stelovanja). Takode ga interesuje > nabavka mreze za tenis. Svi reketi se mogu spanovati onako kako zelis. Za pocetnika sa slabom rukom pozeljno je da span bude meksi, a nakon 5-6 meseci intenzivnog treninga, zice se menjaju uz tvrdje spanovanje. Nije mi poznato gde mrezu moze da kupi, verovatno u nekoj sportovoj radnji. > interesuju sugestije o tipu i velicini reketa za pocetnicu tog > uzrasta. Male rekete koriste deca do 6-e godine, posle tog uzrasta koriste se reketi normalne velicine. A ako si mislio na rukohvat (grif), morace dete da bude prisutno prilikom kupovine, jer grif zavisi od velicine sake. Pravilo je: kada uzme reket u ruku, prsti ne smeju da dodiruju pocetak dlana.
tenis.24 dizel,
Ajde malo da aktiviram i ovu temu... Jutros, oko 2h (po našem vremenu) završen je četvrtfinalni meč US opena između prvog reketa sveta, Pete Samprasa i jednog španskog tenisera, kome sam već uspeo da zaboravim prezime :)))... Meč je završen rezulatatom 3:2 za Samprasa! Sampras je poveo u prvom setu posle tie-breaka, da bi drugi i treći set dobio Španac, oba sa 7:5!!! Međutim, u sledećem setu, Sampras se vraća u igru, iako vidno umoran i dobija set sa 6:4! I onda je došao i 5, odlučujući set! Oba tenisera su držali svoje servise do 6:6, kada je nastupio tie-break. Ali, treba naglasiti da je u 12.-om gemu tog seta, tj. u gemu pred tie-break Samprasu jako pozlilo (počeo je čak i da povraća po terenu)!!! Međutim, nije želeo da se preda! Nastavio je da igra i u tie breaku se dogodilo dosta dramatičnih stvari (Sampras jedva stoji na nogama, i posle prve servis greške, odservira as!!!!!!!) Jednu meč loptu propustio je i mladi Španac pri rezultatu 7:6 za njega i servis Samprasa, ali je to Sampras preokrenuo i sa 9:7 u tie-breaku savladao mladog rivala, kome je sve polazilo za rukom na ovom meču... Svaka čast Samprasu za ovo, dokazao je da je veliki igrač...
tenis.25 madamov,
> I onda je došao i 5, odlučujući set! > Oba tenisera su držali svoje servise do 6:6, kada je nastupio > tie-break. Interesantno, na USA Openu se i u petom setu igra tie-break, a na Vimbldonu ne. Kako ono beše stoji stvar sa Melburnom i Parizom?
tenis.26 mmisic,
Evo slike Samprasa sa osvojenim peharom na U.S.Open-u '96 :) sampras.jpg
tenis.27 mikeman,
Evo ga Sampras..... uz poruku....sa reketom.... sampras.zip
tenis.28 mikeman,
<<!>> Interesantno, na USA Openu se i u petom setu igra tie-break, a na <<!>> Vimbldonu ne. Kako ono bese stoji stvar sa Melburnom i Parizom? Malo kasni ovaj odgovor, al nema veze. Na svim vecim turnirima na kojima se igra u tri dobijena seta, u zadnjem setu se NE igra tie break. Tek sam na ovogodisnjem US openu primetio da kod amera nema tog pravila.
tenis.29 mikeman,
Evo nekih rezultata iz Davis cup-a : Svedska 2 - 1 Ceska Italija 2 - 1 Francuska Ovo su trenutni rezultati posle meca u dublu, tako da se u oba duela nista jos ne zna.
tenis.30 mikeman,
Ko oce da uci forhend obavezno nek skida ! (profesor Becker predaje)... beker.zip
tenis.31 mikeman,
Sampras je uzeo svoju 43-cu ATP titulu pobedivsi nemca Drekmana. (zaboravih turnir) Briljantnom igrom pocistio je nemca. Razultat (prava sitnica) 7:5 6:2 6:0
tenis.32 stefan,
Obavljen je žreb za Devis kup takmičenje iduće godine. Naša reprezentacija (koja se nalazi u drugoj grupi Evroafričke zone) se sastaje sa reprezentacijom Litvanije (od 2. do 4. maja iduće godine). Ukoliko pobedimo sastajemo se sa pobednikom iz susreta Egipat-Portugalija (a ako izgubimo sa poraženim iz tog susreta :)