SPORT

27 Feb 1996 - 08 Dec 1996

Topics

  1. atletika (44)
  2. fudbal (2992)
  3. kosarka (932)
  4. nba (2000)
  5. rukomet (336)
  6. vaterpolo (63)
  7. odbojka (96)
  8. tenis (32)
  9. skijanje (14)
  10. borilacki (155)
  11. auto-moto (669)
  12. bilijar (91)
  13. sah (42)
  14. rekreacija (60)
  15. prognoza (502)
  16. navijaci (1559)
  17. dogadjanja (71)
  18. razno (280)

Messages - skijanje

skijanje.1 stefan,
Ako skijate, bez obzira da li ste rekreativac ili aktivni sportista ovo je prava tema za vas :)
skijanje.2 kaiser,
E drago mi je da je opvorena konferencija sport a jos vise da je otvorema teme skijanje. ja sam Uros Stefanovic visestruki prvak Jugoslavije u svoje vreme. skojanjem se bavim profesionalno i zato ako ima ovde jos nekoga ko se ovim bavi duze vreme imacemo o cemu da pricamo. pozdrav stefanu. kaiser.
skijanje.3 stefan,
> ja sam Uros Stefanovic visestruki prvak Jugoslavije u svoje vreme. > skojanjem se bavim profesionalno i zato ako ima ovde jos nekoga ko se > ovim bavi duze vreme imacemo o cemu da pricamo. Lepo, imamo i šampiona ovde :) Ako ti padaju na pamet neke zanimljive teme slobodno pokreni diskusiju.
skijanje.4 ivanb,
Da li mozda neko prodaje rekreativne skijaske cipele.Meni treba broj 45 srednjeg kvaliteta! ivanb
skijanje.5 kaiser,
Ajd ja da probam da probijem led: poznato vam je svima da skoro sve države sveta imaju svoje skijaške reprezentacije,ali jugoslavija je nema(ima rep.2.3 to su samo za u zemlji). meni nikada nije bilo jasno zašto su uvek reprezentativci juge bili slovenciali da pustimo sad njih pai ovo: dok su trajale sankcije našim sportistima je bio zabranjen nastup na međunarodnoj sceni. za nas to je bila katastrofa. FIS-a je uvela pravilo da na međunarodnu scenu mogu da nastupe samo oni sportisti koji su zaradili FIS bodove ali mi nismo imali nacina da ih zradimo zakon je donet 1992 kada su nama lupili sancije. i tako ostadosmo mi bez skijanja skoro 5g. videcemo sta ce da se desi iduce godine jer ove niko od nasih nece da nastupa. ali i bez nas bilo je uzbudljivo (ako neko prati dobađanja)
skijanje.6 superhik,
=:> poznato vam je svima da skoro sve države sveta imaju svoje =:> skijaške reprezentacije,ali jugoslavija je nema(ima rep.2.3 =:> to su samo za u zemlji). Kako nema ? Moj školski drugar je osvojio pre jedno tri - četiri godine medalju (bronzanu) na olimpijskim igrama... ko se ne seća tog događaja, njemu je prvom to pošlo za rukom posle pedesetak godina... Pre njega je to uspela neka sa ekstenzijom Broz.
skijanje.7 kaiser,
==>> Kako nema ? ==>> Moj školski drugar je osvojio pre jedno tri - četiri godine ==>> medalju (bronzanu) na olimpijskim igrama... ko se ne seća tog ==>> događaja, njemu je prvom to pošlo za rukom posle pedesetak ==>> godina... Pre njega je to uspela neka sa ekstenzijom Broz. E pa brate lepo NEMMMAAAA. to što je tvoj drugar osvojio nije bilo na olmpiskim igrama nego je bilo u (hmmmm) nemogu da se setim ali vazno je da se taj tvoj drug zove Dejan Lenić. ako nije on onda on to nije osvojio jer je samo dejan uspeo nesto da osvoji za vreme sankcija pozdrav kaiser
skijanje.9 giovanni,
Ę? meni nikada nije bilo jasno zašto su uvek reprezentativci juge bili Ę? slovenciali da pustimo sad njih pai ovo: Nije ti bilo jasno?! Baviš se skijanjem?
skijanje.11 superhik,
=:> ali vazno je da se taj tvoj drug zove Dejan Lenić. " M =:> ako nije on onda on to nije osvojio jer je samo dejan uspeo =:> nesto da osvoji za vreme sankcija Ja sam mislio da je on to osvojio u okviru reprezentacije YU !?
skijanje.12 kaiser,
==>> Nije ti bilo jasno?! Baviš se skijanjem? pa daaaa!!.
skijanje.13 giovanni,
Ę? pa daaaa!!. Onda meni nije jasno kako tebi nije bilo jasno. ;)
skijanje.14 fisek,
Prvi snegovi podsecaju da je doslo vreme za razmisljanje o ovogodisnjem zimskom odmoru. Kuda otici, pitanje je sad? U poplavi bezobrazno visokih cena, nadje se i poneki pristojan aranzman, a u donosenju konacne odluke mozda mi moze pomoci bas neko od Vas. Konkretna pitanja, na cijim bi odgovorima bio veoma zahvalan, glase: - Da li je neko bio u mestu Cepelare u Bugarskoj i kakvi su utisci odatle ? - Da li su svakodnevni odlasci autobusom na skijanje do Pamporova, koje je udaljeno 10 km od Cepelara, suvise velika neprijatnost? - Kakve su staze u Pamporovu i Cepelarima, gledano sa stanovista dobrog skijasa? - Da li bi odlazak u Pamporovo opravdao duplo vecu cenu smestaja nego u Cepelarima, ukoliko se u oba slucaja radi o hotelskom smestaju? - Kako se najlakse (uz razumnu cenu) stize do Cepelara i Pamporova, ukoliko na raspolaganju ne stoji sopstveni automobil? - Da li neko zna za neki povoljan aranzman (bilo kod nas ili u inostranstvu) za koji bi dao preporuku? Unapred zahvalan na odgovorima, sve Vas pozdravlja Fisek