FORUM.17

22 Nov 1996 - 02 Jul 1997

Topics

 1. gde.smo (372)
 2. jugoslavija (20)
 3. ex.yu (24)
 4. srbija (3429)
 5. svet (10)
 6. ljudska.prava (6)
 7. mediji (479)
 8. trac (336)
 9. devojke (2150)
 10. iseljenje (28)
 11. vesti (2773)
 12. razno (343)

Messages - ljudska.prava

ljudska.prava.1 lexus,
U ovoj državi to ne postoji....
ljudska.prava.2 ratman,
Pretpostavljam da ovo spada u ovu temu.. Ej, narode, kako vas je 'pogodila' poslednja emisija 'Dok andjeli spavaju', -mislim, ona o babici koja bije porodilje? Nije typing error, drugar'ca B-I-J-E i sa ponosom promovise svoju metodu! Na pocetku emisije izgleda kao cista provokacija ili montaza iz 'Crnih bisera', (mada ni oni nisu svi tako crni) sa cistom namerom da poveca rating emisije sokiranjem auditorijuma, ali horror prica je autenticna.. 'Ocemo sad malo da diskutujemo o natalitetu u Srbiji? Cry, the beloved country..kakve su vase rekacije?
ljudska.prava.3 savicd,
Koliko mislis da si upucen u te stvari pa mozes da pricas o tome kako je babica "bila" porodilje. Ne¨desava se to svaki dan da bi to maoglo da se uzme kao protiv argument za natalitet. Da nisi mozda zagovornik da suprug budfe uz suprugu i "brani" je od takvih babica. Natalitet, nema nikakve veze s babicama. Pozdrav
ljudska.prava.4 dbambi,
=> Pretpostavljam da ovo spada u ovu temu.. => => Ej, narode, kako vas je 'pogodila' poslednja emisija => 'Dok andjeli spavaju', -mislim, ona o babici koja => bije porodilje? Nije typing error, drugar'ca B-I-J-E => i sa ponosom promovise svoju metodu! Novinarku koja radi tu emisiju (ne znam ime) ne trošim još od vremena dok je radila istu emisju na 3K. Naime tada je u emisiju (koja bi trebala prvenstveno da govori o problemima vaspitavanja dece) dovela neku razvedenu ženu nekog doktora i ova se pr*rala o bivšem mužu, a u narednoj emisiji je došao muž i učinio isto na račun svoje bivše žene. Obe emisije su bile ispod svakog nivoa svarljivosti bez kvarenja stomaka :( Bambi
ljudska.prava.5 acag,
> Novinarku koja radi tu emisiju (ne znam ime) ne trošim Gospoja Marina Rajević, supruga eminentnog istraživača fuZbalskih terena Duu-leta Sa-vić-a :)
ljudska.prava.6 sav.gacic,
> Da nisi mozda zagovornik da suprug budfe uz suprugu i "brani" je od > takvih babica. > Natalitet, nema nikakve veze s babicama. Ne znam kako je biti majka, a još manje porodilja... ;) ...ali mnoge moje drugarice su posle boravka u porodilištu i tretmana med. personala imale samo da kažu - nikad više! ;( Toliko o vezi babica i nataliteta.