IGRE.4

13 Nov 1998 - 24 Dec 1999

Topics

 1. arkadne (344)
 2. avanture (177)
 3. simulacije (287)
 4. strategije (410)
 5. logicke (113)
 6. modemske (70)
 7. frp (223)
 8. razno (573)
 9. diplomatija (8)
 10. sezam (89)
 11. unknown (2)

Messages - razno

razno.1 indi,
al ste ga zapoceli.... :)
razno.2 junior,
> al ste ga zapoceli.... Ccc, nema me 24 sata, i odmah podivljate ;) Eto, dobrodošli u 4. tom igara, uživajte, igrajte, i pobeđujte..;)
razno.3 the.edge,
T?>> The Edge>>conf welc T?>> Welcome! :) Aaaaaa.... zahtevam bolji conf. welcome! Ili je ovo samo za prvu pomoc? ;) AcCeSS DeNiED
razno.4 junior,
> Aaaaaa.... zahtevam bolji conf. welcome! Evo ga, bolji conf. welcome ;)
razno.5 sfilip,
>Eto, dobrodošli u 4. tom igara, uživajte, igrajte, i pobeđujte..;) ...a da bi najbolje igrali, uživali i ponekad pobeđivali ;) svratite do fjuza u skadarliju :) Sutra je još besplatno, ima 8 zlih mashina na kojima se može pićiti quake ili bilo šta što vam napamet padne... Od ponedeljka će cena biti 15din na sat kad će biti i interneta (doduše na sporom linku). Tržni Centar Skadarlija, lokal A3-11!
razno.6 stex,
Kako igrati MK3 bez CD-roma? Jel postoji neki krek? Stex
razno.7 morkin,
> Od ponedeljka će cena biti 15din na sat kad će biti i interneta > (doduše na sporom linku). Autohost? ;)
razno.8 sfilip,
>> Od ponedeljka će cena biti 15din na sat kad će biti i interneta >> (doduše na sporom linku). > >Autohost? ;) ne, za sada smo preko dial-upa povezani ali kad nabavimo stalni link onda može i autohost ;)
razno.9 junior,
> Sutra je još besplatno, ima 8 zlih mashina na kojima se može > pićiti quake ili bilo šta što vam napamet padne... Kolika vam je kolekcija igara? Ili mi sami moramo da donosimo diskove? > Od ponedeljka će cena biti 15din na sat kad će biti i interneta > (doduše na sporom linku). Koliki link i preko koga?
razno.10 sfilip,
>Kolika vam je kolekcija igara? Ili mi sami moramo da donosimo >diskove? Za sada su tamo Quake2, Nfs2, Starcraft, Atomic Bomber i dva diska motorhead-a. Planiram da uskoro instaliram C&C gold ili red alert. Moramo nabaviti i rip commandosa. To je ono što će biti. Za nešto više dajte zahteve, nabavićemo a za neke krajnje egzotične stvari morali bi sami da donesete diskove... :) >Koliki link i preko koga? erm ;) to je običan dialup link na 33600, preko yubc-a ali planiramo da obezbedimo stalan link. Mislim link je dobar za surfovanje na dve tri mašine istovremeno ali za neka skidanja fajlova ne možemo da se takmičimo sa susednim sezampro-om. Prednost u odnosu na njih su mašine. Oni imaju neke minimalne konfiguracije sa kojima realno ne može da se surfuje sa više od jednim otvorenim explorerom a i taj jedan na 16mb memorije loše radi. Naše makine imaju 64 a i drastično su brže pa je neko obično surfovanje otprilike isto udobno kao tamo :) Kad nabavimo link stvari će se drastično promeniti... :)
razno.11 simce,
> To je ono sto ce biti. Za nesto vise dajte zahteve, nabavicemo a za > neke krajnje egzoticne stvari morali bi sami da donesete diskove... :) Mislim da je krajnje vreme da instaliramo X-wing vs TIE fighter ;) To tje privutji prilichno mushterija, samo mi nije jasno ono sa cd-ovima, koliko cdova treba za, recimo, 5 igracha?
razno.12 sfilip,
> Mislim da je krajnje vreme da instaliramo X-wing vs TIE fighter ;) > To tje privutji prilichno mushterija, samo mi nije jasno ono sa > cd-ovima, koliko cdova treba za, recimo, 5 igracha? nema frke, to taman da mogu da vas razbijam u još nečemu osim kvejka ;) treba 5 diskova za 5 igrača.
razno.13 plejboj,
Jel' igrao neko TEST DRIVE 5 na Sony PlayStation-u? Zna li sifre za ostala vozila?
razno.14 vule.,
Kako da koristim skinove u Quake 1 ?
razno.15 sherloc,
mnogo lepa igra, obavezan download. :) ByE game.arj
razno.16 dr.iivan,
> mnogo lepa igra, obavezan download. > :) Dobro, o čemu se radi?
razno.19 sane,
Znachi.. Pocheli ste da se prijavljujete za turnir.. Greshka.. Ja sam mislio da ja igram prosechno.. A onda su doshli likovi za koje sam ja mislio da su dobri.. A onda su doshli likovi koji su josh bolji od ovih za koje sam ja mislio da su dobri.. Na kraju.. Poenta priche.. Mali hint.. Ako ste u grupi sa Sasom.. Verovatno cje igrati pod tim imenom.. Odustanite u startu.. Takodje tu je malo loshiji Screamer.. Sa njim jedino ako ga sluchajno pogodite.. Obojica su se garntovano prijavili.. Tj igracje.. Al' specijalno se pazite Sase :) ima fpg od nekih 300..
razno.20 simce,
> Takodje tu je malo loshiji Screamer.. Sa njim jedino ako ga > pogodite.. Obojica su se garntovano prijavili.. Tj igracje.. > Al' specijalno se pazite Sase :) ima fpg od nekih 300.. EEK.. a ja mislio da sam ja kao dobar sa svojim 150-160 fpg:)) al eto.. nagovorishe me da se prijavim. Znachi danas tju verovatno provesti ceo dan u fjuzu vezhbajutji ;))
razno.21 junior,
> Al' specijalno se pazite Sase :) ima fpg od nekih 300.. Džmbwana, a šta biti fpg? :)
razno.22 vule.,
jel ima neko spisak komandi za quake ?
razno.23 sane,
Sori.. FPH.. Pogreshio sam u kucanju.. Frags per hour..
razno.24 simce,
> Sori.. FPH.. Pogreshio sam u kucanju.. Frags per hour.. A ja sam josh vishe zbunio ljude jer sam samo prekopirao tvoju greshku kada sam ti odgovorio ;)
razno.25 junior,
> Sori.. FPH.. Pogreshio sam u kucanju.. Frags per hour.. E, tako već može :) BTW, dotični Saša sa 300 fph-om, čini mi se da uveče cepa redovno Quake preko sezamproa, pa ko želi da okuša sreću u duelu sa njim, može tamo da proba. Možda to i nije _taj_ Saša, ali je i ovaj mnogo gadan :)
razno.26 junior,
> jel ima neko spisak komandi za quake ? Ukoliko je u pitanju Quake2, uz poruku je okačen spisak svih komandi konzole. Neka vas ne uplaši što je poveći (170k, hmtl;), naći ćete sigurno ono što ste tražili. quake_2.zip
razno.27 stex,
Jel ima neko Wing32.dll? Nabavio sam neke igre sa gameboya, a da bi ih startovo potreban mi je taj .dll. Stex
razno.28 van.gogh,
Jel' ima neko PATCH za DESCENT 2 za Voodoo...?!
razno.29 sfilip,
Daklem, igraonica Fuse, tržni centar skadarlija, lokal A3-11. Svratite... 15 dindži sat :)
razno.30 sane,
Danas san faxu kad sam bio neki kolega mi je pokazao plakat.. Organizuje seturnir sutra u duketu3d.. Sad ste vi svi kao srecjni i zamericjete mi shto ne znam gde je :) Al' prijava je 50 din koliko sam ja na blic video.. A nagrada je samo titula, al' to nije provereno.. Sranje sve u svemu..
razno.31 sani.,
}} A nagrada je samo titula Sta budes , poslanik u skupstini?
razno.32 sane,
Postanesh q*ac na motornom vozilu klase A.. Iliti dobijesh titulu Prvaka Univerziteta :)
razno.33 sani.,
E dosta sane , ubi ce nas junior :)
razno.34 junior,
> E dosta sane , ubi ce nas junior :) Ubiće se piše zajedno ;) Dosta stvarno .. sane još ima prava da kaže gde i kad se održava turnir, na kojim mašinama, i tako to .. ;)
razno.35 sfilip,
>Dosta stvarno .. sane još ima prava da kaže gde i kad se održava >turnir, na kojim mašinama, i tako to .. ;) pa onda bih ja mogao glat da objasnim sve prednosti quake2 turnira u organizaciji exxtreme-a i fuse-a ;) Dakle, turnir se održava 19 decembra (kvalifikacije) i takmičenja 25 i 26tog. turnir je potpuno BESPLATAN a nagrade su: prvo mesto - SoundBlaster Live (to je ono sa 4 zvučnika, 3d zvukom, mrak..) i gomila logitech misheva, gamepadova, cdovi za sve finaliste, vreme na dreniku... Sve se odvija u prostoru fjuza (Tržni centar skadarlija, skadarska 40a, lokal A3-11, Fuse). Mašine su 8 celerona na 300+, po 64mb memorije i najverovatnije vudu 2 kartama (ako ne onda na viperima330 tj riva128 što je sasvim dovoljno). Dakle dream konfiguracija za quake2. I naravno slušalice. Prijaviti se možete na www.exxtreme3d.co.yu ili u fjuzu. Takođe možete svratiti u nedelju 19tog bez prijavljivanja, pa onda čekati na prazno mesto jer gotovo sigurno neće doći svih prvih 128 prijavljenih. Da, 19tog se od 128 bira 64 koji prelaze u drugi krug. i tako dalje... Igra se OBIČAN deathmatch. Mape su klasične q2dm? a biraju se izvlačenjem. inače, ima više od 90 prijavljenih pa ako hoćete da rezervishete mesto - požurite. Prijavili su se neki manijaci, neki dfg klan (il tako nekako) a njih se čak i ja plashim...
razno.36 junior,
> požurite. Prijavili su se neki manijaci, neki dfg klan (il tako > nekako) a njih se čak i ja plashim... Pa ti se plašiš i pauka na zidu ;) dakle to ništa ne znači..;)) Anyway, kako ste sprečili da dotični "klan" ne igra zajedno, tj. da ne igra neko od igrača za onog drugog (štiti mu leđa i sl.)?
razno.37 sfilip,
>Anyway, kako ste sprečili da dotični "klan" ne igra zajedno, tj. >da ne igra neko od igrača za onog drugog (štiti mu leđa i sl.)? pa skoro nikako. Srećom se ne mogu ubaciti u iste grupe u početku ali ako su toliko dobri kolko verovatno jesu onda će da se skupe do finala... Mada je pitanje dali će igrati zajedno... frag je ipak frag ;) a i postoji jedna stvar koja će znatno onemogućiti taj tip igre: svi moraju da koriste obične quake2 skinove, dakle, ne mogu da se raspoznaju tokom krljachine nikako, pogotovu što se igra u običnom deatmatchu u kome se ne ispisuje "viewing tog.i.tog" :) >Pa ti se plašiš i pauka na zidu ;) dakle to ništa ne znači..;)) za ovo ćeš mi posebno platiti prvom prilikom kad ukrstimo macheve ;)
razno.38 ruby.rod,
=> Pa ti se plašiš i pauka na zidu ;) dakle to ništa ne znači..;)) Plaši se on Spidermana i Venoma. Mada mu i Spawnovi prave probleme. ;)
razno.39 junior,
> su toliko dobri kolko verovatno jesu onda će da se skupe do > finala... Mada je pitanje dali će igrati zajedno... frag je > ipak frag ;) Fakat, ali ako je to neka stara ekipa, koja se dobro poznaje, znaju oni tačno ko je od njih najbolji i ko ima najviše šanse. Tako da ako se sastanu njih osmorica, onaj "slabiji" će sigurno čuvati leđa "boljem", jer zna da i ovako i onako nema šanse. Sem ako tu nema neke zle krvi, pa samo njega ganja po hodnicima ;) > mogu da se raspoznaju tokom krljachine nikako, pogotovu što se > igra u običnom deatmatchu u kome se ne ispisuje "viewing > tog.i.tog" :) Lepo, lepo .. s tim, da recimo, ja koji sam igrao par stotina puta doom i duke (malo manje) sa jednim ortakom, raspoznao bih ga po stilu, među hiljadu drugih. Vidiš šta je kome omiljeno oružje, kako puca, kako igra, kako trči, kako beži ;) svako ima svoj stil. Anyway, valjda će biti fer i pošteno. :) a ja očekujem detaljan izveštaj sa kvalifikacija ovde u konfi. O finalu i da ne pričam ;) > za ovo ćeš mi posebno platiti prvom prilikom kad ukrstimo > macheve ;) Mačeve? ;)) Moj Švarc je veći od tvog :)))
razno.40 morkin,
> Tako da ako se sastanu njih osmorica, onaj "slabiji" će sigurno > čuvati leđa "boljem", jer zna da i ovako i onako nema šanse. ;) Pravo bi mi zadovoljstvo bilo da ispalim iz dvocevke u leđa boljeg od sebe. Dok se bol i iznenađenje očitavaju na njegovom licu, preko mog prelazi zlobni smešak pobede. Nema ništa slađe nego kad zajebeš burazera... ;)
razno.41 junior,
> Pravo bi mi zadovoljstvo bilo da ispalim iz dvocevke u leđa > boljeg od sebe. Dok se bol i iznenađenje očitavaju na njegovom > licu, preko mog prelazi zlobni smešak pobede. Super, s tim da bi ovde nakon te dvocevke mogao samo da patiš ;) Ne zaboravi da on, prostim pritiskom na taster, može da oživi i da se vrati po tebe ;)) i to više puta. Anyway, nije bilo takvih stvari, nije bilo vremena da se misli, mada na kraju u finalu, momci iz dkg-a su se već raspodelili ko će koju nagradu. ;)
razno.42 legolas,
Videste li Jr na Cityju kako sudi? Zar nije faca ;)) BTW, moram da se pohvalim. U mojoj grupi (ja sam bio a15) bio sam 8mi od 8, sa 19 ubistava ;)))) Nije lose s obzirom da q2 igram tek 2 put ;))
razno.43 junior,
> Da rezimiram kako ne bismo smarali konferenciju, moj mail je > otvoren za primedbe, sugestije i saradnju. Nema razloga, malo ste omašili temu (treba diskutovati ovde;), ali sasvim je ok da se ljudima neke stvari pojasne ;) Možda su ustvari protivnici OS-a, ljubomorni na Andriju što je imao prilike da zagrli Cecu :) Što se emisije tiče .. bože moj, ne može se svima ugoditi. Sigurno je da bi bila bolja, kad bi veća kinta ležala u reklamama, tj. kad bi gledanost bila veća. Možda je prelazak na drugu televiziju rešenje (pink?). Anyway, samo vi radite pos'o .. dobro je da imamo bar nešto. ;)
razno.44 junior,
E, da, evo mesec dana prođe od otvaranja novog toma igara, a vi podivljali ;) 298 poruka, eeej! :) A prosek je do sad bio od 100-150 poruka mesečno. Smirite se malo :) (sani, ovo važi i za tebe .. pogotovo za tebe;)
razno.45 juice,
> Ne, to nisam ja ;) Mozda Andrija i nema sjajnu dikciju, ali OS nije > radio emisija pa se racunaju i druge stvari. Dalje, na osnovu veceg > uzorka ljudi nego sto su dva-tri sezamovca zakljuceno je da je > opste misljenje znatno povoljnije od tvog. Dakle, voditelj ostaje > do daljnjeg, like it or not. Da li sam ja rekao da ga treba menjati? Ja sam ipak niko i nista u odnosu na gomilu ljudi ali mene glas iritira kao i mnoge ljude koje znam. Izvini, ali ako on onako normalno prica onda.... Mislim da je stvar u tome da je to previse izvestaceno. > Tacno je da su tekstovi u vecini slucajeva nesto kraci nego sto bi > trebalo da budu, ali imaj na umu da celu emisiju rade samo cetiri > coveka koji imaju i masu drugih obaveza. S druge strane, predugacka > prica deluje smorno i definitivno nije za televiziju, a kazu da > jedna slika vredi hiljadu reci :) Na kraju krajeva, ukoliko mislis > da si bas ti pravi covek za opise - mozes da dobijes priliku. Cekaj, a sta je bilo sa konkursom za game-testere? Niko se nije javio???? Inace, trebalo bi kratak text (ali sadrzajan) i duplo manje slike, pogotovo kod nekih igara kao sto su nepucacke igre. Jos se secam predstavljanja onog nekog Monopola posle koga sam se smejao 3 dana. > Ovoliki pasus, a nista specijalno nisi rekao. Pa ne pravim ja igre, > sta se meni zalis ;) Niko od nas nece igrati igru samo zbog > grafike, ali je ona itekako bitna za atmosferu. Problem nastaje kad > imas sub-optimalnu konfiguraciju, pa pomenutu atmosferu ne mozes da > osetis. Ako je igra dobra - nagradicemo, ako je losa - > ispljuvacemo, i to je to. Jedan opis pise jedan covek a ne > sprovodimo anketu, pa je logicno da je ocena u izvesnoj meri > subjektivna. Nemoj mi samo reci da se u ostalim emisijama ili > casopisima radi drugacije, jer jednostavno nije tako. Zato i > postoji slika, pa oceni sam. Konacno, 8-bitno vreme je proslo, te > se Commodore-u ipak necemo vracati ;) Da, ali fora je to sto vi o igri toliko malo kazete da po tome niko zivi ne moze da oceni igru. Ako kazes losa je, kazi joj sve mane i isppljuj je na sva zvona. Ako kazes da je strasna, nahvali je i daj jo 10. Npr. mnogim ljudima se u Fifi99 ne svidja to sto je izvodjenje veoma brzo dok se drugima to najvise svidja. Ako do sada niste znali, vi i vasa emisija u mnogome utice na ukus 50% ljudi i uopste televizija je takva pa zato treba biti objektivan, odnosno truditi se da se sve prikaze objektivno posto kao sto i sam kazes niko vama nista ne placa i nikom se ne uvlacite, sto je za svaku pohvalu ali to onda znaci i veliki je preduslov za to da mozete da budete sasvim objektivni u nekim stvarima koje se ticu igara. Npr. meni se Dune2000 ali uopste ne svidja i uopste ne volim igre tog zanra ali to nije razlog da svakom kazem kako ta igra ne valja i da joj dajem "niske ocene". Takodje, ako se secas pricali ste za Fifu98 da je grafika ne super nego i vise od toga. AKo je dobra grafika da svi imaju iste kose i skoro ista lica onda izvini. Naravno, to je mozda stvar koja tada nije bila moguca ali onda se treba ograditi (kao sto se sada i mislim uradili) i reci da je to najbolje moguce do sada i da naravno moze bolje samo da se malo bolje potrude (u Fifa99 su se potrudili zar ne?). > Ovo je verovatno jedina tacna stvar koju si rekao ;) Nemamo > vremena, covece. Opet, ako si spreman da radis i ulozis SVOJ > internet account (jer nam internet vreme ne pada s neba), rado cemo > te primiti kako gledaoci ne bi umirali od smeha ;) Moze. Ja za vas istrazujem Internet i samo vam javim adresu, napisem nesto sto ce se procitati i vi imate lepsi sadrzaj emisije. > Od "svih onih sponzora" se jedva skrpi za unapredjenje izrade > emisije, a sto CD klubovi nece da ti daju hard disk ili novi > procesor nego samo snimanje CD-a nema mnogo veze sa mnom. Nagrade > ne dajem iz svog dzepa, niti cu. Mislim da je lepo sto i takvih > nagrada ima, mnogima znaci sto se vidi po kolicini pisama koja > stizu. Kao sto sam rekao, dobro je da uopste i ima nagrada ali vi bi ste trebali da malo ostrije nastupite i dobili bi ste sve ;) Naravno, ovo bas i nije moguce ali treba probati. Postoji mnogo CD klubova koji bi za takvu reklamu dali i mnogo vise nego sto je jedan hard disk ili slicno. > Da, da, poznata recenica ;)) Evo, ovom prilikom te javno pozivam da > ucestvujes u pravljenju cuda. Ako si spreman da za to ne budes > placen, jer ni mi nismo, primljen si :) Isto vazi i za ostale, > deficitarni smo sa saradnicima. > Ja sebe nisam pominjao ako malo bolje procitas. Moje misljenje u zivotu je da ako vec nesto radis onda ga radi kako treba ili ga nemoj raditi. Kako treba tumaci kao najbolje sto mozes. Sigurno postoji mnogo mladih i kreativnih ljudi koji bi sa mizerno malim fondom i sa nekim sopstvenim sredstvima radili tako nesto (veruj mi) samo treba ih naci. Ja nisam nesto skoro cuo da vam trebaju saradnici (a nesto vas i ne gledam redovno, mozda 2 puta mesecno). Potrudite se malo i sigurno cete dobiti sta vam treba. Ali izgleda da je vama sada sve jedno i da samo otaljavate posao. Mozda ste izgubili entuzijazam koji ste ranije imali? Onda prepustite posao nekim drugim ljudima koji su puni entuzijazma i koji bi to uradili sigurno bolje. Pozdrav!
razno.46 ventura,
> Mozda su ustvari protivnici OS-a, ljubomorni na Andriju sto je > imao prilike da zagrli Cecu :) Kakva pa sad ceca? > Mozda je prelazak na drugu televiziju resenje (pink?). Ti si puko. majke mi.
razno.47 junior,
> Kakva pa sad ceca? Pa Ceca je uručivala nagradu za mister šarma ;) > > Mozda je prelazak na drugu televiziju resenje (pink?). > Ti si puko. majke mi. ;)) Samo kažem da bi bilo ok, da ljudi nešto i zarade kad se toliko trude.
razno.48 sfilip,
>> > Mozda je prelazak na drugu televiziju resenje (pink?). >> Ti si puko. majke mi. > >;)) > >Samo kažem da bi bilo ok, da ljudi nešto i zarade kad se toliko trude. ti bre trebaš da se lečiš ;) pink... smešno...
razno.49 kum.djole,
> ti bre trebaš da se lečiš ;) I to u specijalnoj ustanovi kod nastavnika Munižabe. ;)
razno.50 sani.,
}} (sani, ovo vazi i za tebe .. pogotovo za tebe;) E sad za kaznu , evo ti jos jedna poruka ;)
razno.51 sherloc,
>> ti bre trebas da se lecis ;) Glagol trebati ne mozhe da se menja po licima :) ByE
razno.52 ventura,
> > Kakva pa sad ceca? > > Pa Ceca je urucivala nagradu za mister sarma ;) uh, al se usrecio...
razno.53 morkin,
> E, da, evo mesec dana prođe od otvaranja novog toma igara, a vi > podivljali ;) > 298 poruka, eeej! :) A prosek je do sad bio od 100-150 poruka > mesečno. Da, ali su poruke ranije imale nekog smisla. Vandalizuju ti konfu, juniore. ;)
razno.56 papa.smurf,
* uh, al se usrecio... Ma jok, bilo mu je loše, toliko da je počeo da povraća... Ajde bre, ne foliraj se. ;)
razno.57 papa.smurf,
* ti bre trebaš da se lečiš ;) * * pink... smešno... Ma tamo bi im dali još par hiljada kako bi napravili nešto pametno. ;) Do duše, morali bi da ljube noge teta Miri, ali... jr. je u pravu. :)
razno.58 sfilip,
> Ma tamo bi im dali još par hiljada kako bi napravili nešto >pametno. ;) recimo koncert modelsa ili takmičenje najsisatijih devojaka (u kvejku naravno) ili kakav muzički turbo-kviz ;) to bi ličilo na pink ;) quake ne liči na pink ;)
razno.59 gligo,
> pink... smesno... Sta je tu smesno?
razno.60 sfilip,
>> pink... smesno... > >Sta je tu smesno? Bolje pitanje je "šta tu nije smešno?", ima manje da se navodi...
razno.61 djlucky,
Vidim pricate o glasu voditelja OS-a! Jos je sada i dobar ali pre nekog vremena kada su na glas voditelja dodoavali eho pa stavljali neka produbljivanja glasa pa mehanizaciju glasa itd. e tek tad nije moglo nista da se razume :)
razno.62 junior,
> Da, ali su poruke ranije imale nekog smisla. Vandalizuju ti > konfu, juniore. ;) Ko? :) PS. Svi koji na ovu poruku odgovore sa "ja" sa bilo kojom varijantom smajlija iza, krvi ću im se napiti ;)) PPS. Kad je TAČNO turnir u fjuzu?
razno.63 simce,
> PPS. Kad je TACNO turnir u fjuzu? U nedelju, u 14:00 pochinje.. U stvari je planirano da sve pochne u subotu, ali je iz nepoznatih razloga pomereno.. ;)
razno.64 kiki,
> Sta je tu smesno? Postojanje.
razno.65 ruby.rod,
=> Ko? :) Oni! => PS. Svi koji na ovu poruku odgovore sa "ja" sa bilo kojom varijantom => smajlija iza, krvi ću im se napiti ;)) ;) => PPS. Kad je TAČNO turnir u fjuzu? Kvalifikacije su sada u nedelju od 14h. P.S. Ćao Jr.! ;)
razno.66 ruby.rod,
=> Jos je sada i dobar ali pre nekog vremena kada su na glas voditelja => dodoavali eho pa stavljali neka produbljivanja glasa pa => mehanizaciju glasa itd. e tek tad nije moglo nista da se razume :) Čuo sam trač ;) da jedan od Sezamovaca koji učestvuju u pravljenju Outer Spacea na pitanje: "Zašto mutirate glas 'sharmantnog Andrije X_Playera'?" odgovorio sa: "A 'si ti čuo nekad kako Andrija govori?"
razno.67 ranx,
> Da, ali su poruke ranije imale nekog smisla. Vandalizuju ti konfu, juniore. > ;) I ja tako mislim... Sve go zajebant!
razno.70 gligo,
> Bolje pitanje je "sta tu nije smesno?", ima manje da se > navodi... Mogao bi da navedes par stvari, naravno, u odgovarajucoj konfi. A vidim da je neke ljude ovde cak i blam sto ga gledaju. E, to je smesno.
razno.71 junior,
> Mogao bi da navedes par stvari, naravno, u odgovarajucoj konfi. Gligo, legendo :) Poljubiću te, ako nisi mnogo ružan :)) Ajde, lepo selidba u forum:mediji, chat, pc.hard, i sve slično ;)
razno.72 sfilip,
>> Mogao bi da navedes par stvari, naravno, u odgovarajucoj konfi. > >Gligo, legendo :) baš sam to i ja pomislio ;) >Poljubiću te, ako nisi mnogo ružan :)) kako može biti ružan kad gleda pink? ;) >Ajde, lepo selidba u forum:mediji, chat, pc.hard, i sve slično ;) važi. Dećemo, gligo? :)
razno.73 gligo,
>> Poljubicu te, ako nisi mnogo ruzan :)) > vazi. Decemo, gligo? :) Ne zelim da ulazim u seksualne aspiracije pojedinih korisnika, stoga cete mene morati da izostavite iz vasih kombinacija. ;) A sto se tice Pinka, u medije... P.S. Da se ne bi brisalo, molio bih za detaljniji komentar o NBA L 99...:)
razno.74 junior,
Poklon svim korisnicima SezamNet-a, za Novu Godinu. ;) Mala, simpatična, hrvatska igrica, zvana Vješanje. Mislim da svi znate o čemu se radi, ne treba mnogo da vam objašnjavam, samo da vam svima poželim srećne predstojeće praznike, i da mi u novoj godini budete isto tako dobri kao i u ovoj. Srećan je moderator koji ima korisnike kao što ste vi :) Ajde, pis..;) vjesanje.zip
razno.75 johnnya,
>> Mala, simpatična, hrvatska igrica, zvana Vješanje. Ajde da ne bude kao sa onim Boogalo... napiši šta zahteva igra od hardwarea i OS. :)
razno.76 giovanni,
Ę? Ajde, pis..;) Pis, bako. ;>
razno.77 junior,
> Ajde da ne bude kao sa onim Boogalo... napiši šta zahteva igra > od hardwarea i OS. :) Iz procitajme.txt fajla .. ;) treba Windows (ne kaže koji), i VB5 runtime datoteke. Ako ih nemate, poslaću vam.
razno.78 junior,
Ukoliko vam igra traži vb5 fajlove, a nemate ih na računaru, dotični se nalaze u windows\system\ direktorijumu, u fajlu "vb5rtsp3.zip" ;) Ajde, uživajte.
razno.79 bovi,
Hm... Da li neko josh uvek chuva Quakea I na disku ili na nekom CD-u. Ja kopao po mojim starim stvarima i nasho shareware verziju istog. U sluchaju da postoji josh neko ko ima vremena za ove matore igre predlazhem da mi se javi na jedan deathmatch. Odgovori, ako ih bude bilo, na mail, a negativne komentare zadrzhite za sebe. Pozdrav! Bojan.
razno.80 sani.,
}} a negativne komentare zadrzhite za sebe. Aa u kom veku ti ziviiiish. Aaaa , vidi ga , antikvar , aaaa :>> Salim se , nego isto vazi i za mene , ko ima duke i misli da moze da me dobije nek proba da mi napise mail ;)
razno.81 stex,
Cuo sam od druga da u novom svetu kompjutera pise adresa na internetu gde se moze skinuti igra Punisher, kao i ostale popularne igre sa automata. Jel neko bio tamo i jel je skino? Ako je skino neka salje. Za igru treba i emulator koji takodje moze da se skine sa interneta. stex
razno.82 vantic,
>> igra Punisher, kao i ostale popularne igre sa automata. >> Jel neko bio tamo i jel je skino? Ako je skino neka salje. >> Za igru treba i emulator koji takodje moze da se skine sa >> interneta. Skinuo sam ja , emulator je Callus i zauzima bednih 200kb , ali ROM file za igru ima citavih 2mb za koje trenutno nemam vremena a i skinuo sam samo Final Fight...
razno.83 stex,
>Skinuo sam ja , emulator je Callus i zauzima bednih 200kb , ali ROM >file za >igru ima citavih 2mb za koje trenutno nemam vremena a i skinuo sam >samo Final >Fight... Ajd mi posalji emulator na mail. Kao i adresu gde mogu da nadjem ROMove. Sto se tice emulatora posalji mi ga, ne adresu. Hvala unapred Stex
razno.84 drejk,
Shalji emulator u confu...
razno.85 vantic,
>> Ajd mi posalji emulator na mail. Kao i adresu gde mogu da nadjem >> ROMove. Sto se tice emulatora posalji mi ga, ne adresu. >> Hvala unapred Evo ide callus , a za Romove se sandji na AltaVisti ili neko drugom pretrazivacu!
razno.86 vantic,
Ide Callus po drugi put (uzasna veza) ! callus.zip
razno.87 stex,
>Evo ide callus , a za Romove se sandji na AltaVisti ili neko drugom >pretrazivacu! Hvala ti za callus ali romove ne mogu da nadjem nigde. Treba mi ili Punisher ili Cadillac & Dinosaurs. Ako neko ima neka shalje ili bar tacnu adresu gde se nalazi (mada bi ja vise voleo igru). Stex
razno.88 argos,
E pa ako neko ima slucajno igricu PIZZA TAYCON nek okaci ovdi il nek mi baci na mail Unapred zahvalan. Bane CYA
razno.89 smars,
Igra li neko NAM?
razno.92 stex,
Jel neko zna tacnu adresu na internetu gde se nalaze igre Cadillacs & Dinosaurs i Punisher? P.S. To su poznate igre sa automata Stex
razno.93 saint,
=> Jel neko zna tacnu adresu na internetu gde se nalaze igre => Cadillacs & Dinosaurs i Punisher? Pogledaj na www.emux.com ili www.top25.com
razno.94 dusandz,
Jel' zna neko šifre za Tomb Raider 3?
razno.95 legolas,
Imas okaceno na 2.35 prelaz plus sifre.
razno.96 rotten,
Jel cit'o neko ovaj PC Games na srpskom jeziku? Zanimam me kakav je...
razno.97 jony,
Ko je ovde uopste moderator ? Zasto on ne radi svoj posao :) ? ;> smash
razno.98 junior,
> Ko je ovde uopste moderator ? Kaži srećo, šta ti treba? :)
razno.102 stex,
Nemoj da se neko zaje** pa preso prvu epizodu 3D Duke Atomic. Naime tu spasavate Bilija Klintona :) Stex
razno.103 sani.,
}} 3D Duke Atomic. E , a sta je to? :)
razno.105 stex,
>}} 3D Duke Atomic. > E , a sta je to? :) Sta?! Ne znas ko je Duke Atomic? E pa slusaj onda lafcino.:) U tom Dukeu imas 4 epizode od kojih se na zalost ponavljaju dve iz obicnog Duke (?). Ista oruzja, isti monstrumi + jedan novi i + jedan malo veci na kraju igre. Novi nivoi su strava. Prvi nivo kod prve epizode je u Beloj kuci. Na nekim nivoima po sobama su okacene slike Bilija Klintona i njegove supruge. ;( Da ne zauzima 50 MB mozda bi je i poslao. :) Stex
razno.106 sani.,
Da li je duke automatic , onaj poznatiji pod nadimkom 1.7? :)
razno.107 szarvas,
Da li neko zna kako se moze izvuci muzika iz Need For Speed-a 3? Poz.
razno.108 bastion,
Ako neko moze da mi pomogne..... Slusao sam danas na radio Pingvinu emisiju Modulacije. Voditelj je pricao nesto o razvijanju flight simulatora i u opste simulatora letenja. Pa je pricao o jednom simulatoru letenja (koliko sam shvatio verovatno domaci softver) koji se odigrava na prostorima Jugoslavije (pricao je kako izgleda verodostojno pravom izgledu teritorije nad kojom se leti). Interesuje me da li takva stvar postoji ili je on cinicno govorio, ako postoji kako se zove i ako neko ima bio bih mu zahvalan da ga posalje ili da me obavesti gde ga mogu pronaci!
razno.109 ventura,
> Interesuje me da li takva stvar postoji ili je on cinicno govorio, > ako postoji kako se zove i ako neko ima bio bih mu zahvalan da ga > posalje ili da me obavesti gde ga mogu pronaci! Kod svakog bolje snabdevenog pirata :) Naime, rec je o Scenariju za MS Flight Simulator, tj. to je samo mapa koja ima u sebi kartu jugoslavije, ucrtani si neki vazniji gradovi, i naravno vazniji aerodromi...
razno.110 bastion,
> Naime, rec je o Scenariju za MS Flight Simulator, tj. to je samo mapa > koja ima u sebi kartu jugoslavije, ucrtani si neki vazniji gradovi, > i naravno vazniji aerodromi... Jel za ovu poslednju verziju MS Flight simulatora?
razno.111 ventura,
> > Naime, rec je o Scenariju za MS Flight Simulator, tj. to je samo mapa > > koja ima u sebi kartu jugoslavije, ucrtani si neki vazniji gradovi, > > i naravno vazniji aerodromi... > > Jel za ovu poslednju verziju MS Flight simulatora? Mislim da je scenario univerzalan... ali scenario za jugoslaviju je napisan jos od verzije 5.0, pa mislim da nece biti nikakvih problema pri uvozenju u 98...
razno.112 giovanni,
Ę? Interesuje me da li takva stvar postoji ili je on cinicno govorio, Ę? ako postoji kako se zove i ako neko ima bio bih mu zahvalan da ga Ę? posalje ili da me obavesti gde ga mogu pronaci! Nisam slušao tu emisiju ali predpostavljam da se radi o YU Scenery-ju tj. da je bilo priče o FS98 na koji je "aplicirana" mapa jugoslavije koju je napravio Žarko Gojković (ako se nisam zeznuo u imenu autora, ako jesam, moje izvinjenje). YU Scenery možeš naći na Internetu.
razno.113 argos,
AJMO LJUDI !!! NIJE VALJDA DA NIKO NEMA IGRICU : PIZZA TACOON !!!
razno.114 dusandz,
> AJMO LJUDI !!! NIJE VALJDA DA NIKO NEMA IGRICU : PIZZA TACOON !!! A da probas sa Pizza Tycoon? ^
razno.115 junior,
Evo još jedne stupidne igrice, u pitanju je jedna iz serijala dilbertovih desktop igara. Inače, ide uz instalaciju 98-ice, ovo je ona "besplatna" koja se deli, dok ostale moraju da se plate. Preporučujem svima koji zovu sezam, čekaju nekog na vezi, i nemaju šta da rade u međuvremenu :) dilbert.exe
razno.116 junior,
We're back..;) Dakle, gde smo stali? :)
razno.117 vesic,
Ova poruka ne bi trebalo da stoji u igrama ali ovde najvise ljudi to zna: Gde (na internetu) da nadjem driver za geniusov joypad G - 07 MaxFire? U nurmalnom setapu windowsa mi je instalirao samo cetiri buttona a ovaj ima 8 Neki kazu da treba pogledati na www.microsoft.com ili na www.ea.com ali ja sam dovoljno glup da nisam nasao drajvere na tim stranicama . Hvala unapred
razno.118 miskop,
>> Gde (na internetu) da nadjem driver za geniusov joypad G - 07 MaxFire? >> Neki kazu da treba pogledati na www.microsoft.com ili na www.ea.com >> ali ja sam dovoljno glup da nisam nasao drajvere na tim stranicama . Još neki bi ti možda predložili i Genius-ov sajt, a? ;)
razno.119 vesic,
pa znas sta : to sam i pokusao, medjutim sajt je zatvoren. na kraju sam nasao drajver na njihovom sajtu ali na www.geniusnet.com.tw moras priznati da nije bas uobicajno? a izgleda da sam sa drajverom skinuo i neki virus :((( doduse tbav ga ne otkriva ali mi ortak kome sam dao disketu sa doticnim drajverom rekao da je odmah nasao virus a i od tada nekako se cudno ponasa moj racunar, mislimprvog dana kada sam skinuo sve je savrseno radilo a sada mi u nekim igrama ne radi dole i desno mozda to nista ne znaci ali fifu sam 3 puta reinstalirao a i dalje se dogadja da ne radi. u windowsovom testu za joypad sve je u redu i radi gore dole levo desno gorelevo goredesno dolelevo doledesno a b c x y z l r a virus bi trebalo da se zove Stoned.Angelina tbav ga ima u virus infu ali stvarno ne znam sta se dogadja Vesa
razno.120 miskop,
> a virus bi trebalo da se zove Stoned.Angelina tbav ga ima u virus infu ali > stvarno ne znam sta se dogadja TBAV je prevaziđen virus kiler, a tebi i ostalima predlažem AntiViral Toolkit Pro, skraćeno AVP. Možeš da ga skineš sa www.avp.com. AVP je u poslednje vreme najpopularniji virus kiler program i to sa razlogom.
razno.121 morkin,
U nedelju, 28.02.1999. sa početkom u 12h u prostorijama CD kluba FL COMPAC održaće se turnir u igri Unreal. Nagrade: Prvo mesto: 40% uplaćene sume, pravo na besplatno učešće na sledećem Unreal turniru u organizaciji FL COMPAC; Drugo mesto: 20% uplaćene sume; Treće mesto: 10% uplaćene sume. Svi igrači svojim učešćem na turniru dobijaju FL COMPAC rejting koji ce se koristiti za formiranje kostura na sledećim turnirima u Unreal-u. Turnir će se odvijati na četiri PC-a sa INTEL Celeron procesorima na 300 MHz i Voodoo 2 karticama. U svim fazama turnira prolaze pobednici i onoliko najboljih drugoplasiranih koliko je potrebno da se popuni naredni krug takmičenja. Turnir će se odvijati na sledećim nivoima (DeathMatch): Finale: Tundra (25 minuta) Polufinale: Deck16 (15 minuta) Četvrtfinale: Elsinor (10 minuta) U slučaju većeg broja prijavljenih takmičara šesnaestina finala će se odvijati na nivou DeathFan (10 minuta). Primer: Ako se prijavi 42 takmičara, igra se devet partija po 4 takmičara i 2 partije po 3 takmičara. Jedanaest pobednika i najbolji drugoplasirani idu u sledeći krug takmičenja. Pobednici tri grupe od po četiri takmičara i najbolji drugoplasirani čine finalnu grupu. Grupe se odreduju žrebom jedan dan pre početka takmičenja. Igrac ima pravo da redefiniše komande u skladu sa svojim potrebama, onoliko koliko to dozvoljava osnovni meni u igri. Ako dva ili vise takmičara imaju isti broj poena redosled se odreĐuje na osnovu: a) broja poena u prethodnoj fazi takmicenja; b) zbira poena iz svih prethodnih faza takmicenja; c) žreba. Pravo na igru ima svako lice koje uplati 50 dinara organizatoru takmičenja (FL COMPAC). Jedno lice se moze prijaviti vise puta, pri cemu za svaku prijavu placa po 50 dinara. U slučaju da se voljom žreba igrač sa obe prijave naĐe u istoj grupi, jedna prijava propada (računa se da je sa tom prijavom osvojio 0 bodova). Uplate se primaju svakim radnim danom od 15 do 20 časova. Igru Unreal možete igrati svakodnevno od 15 časova na kompjuterima u CD klubu FL COMPAC po ceni od 20 dinara na sat. Broj prijava je ograničen na 128 učesnika, da bi se turnir odigrao za jedan dan. Za članove SezamNeta koji žele da učestvuju mogu da obezbedim rezervaciju mesta, ali samo do petka. Za to najbolje koristite mail na Sezamu. Organizator: FL COMPAC Savska 9 (bivsa Slobodana Penezica, kod zeleznicke stanice) treci sprat levo, na kraju hodnika telefon: 3613007 e-mail: compac_bgd@hotmail.com, fling@EUnet.yu, a za ljude odavde može i meni na mail.
razno.123 sane,
> U nedelju, 28.02.1999. sa pocetkom u 12h u prostorijama CD kluba FL > COMPAC odrzace se turnir u igri Unreal. > > Nagrade: > > Prvo mesto: 40% uplacene sume, > pravo na besplatno ucesce > na sledecem Unreal turniru > u organizaciji FL COMPAC; > Drugo mesto: 20% uplacene sume; > Trece mesto: 10% uplacene sume. Ajde da bude malo i u kvejku dva, da probam i ja da uzmem koji dinar..
razno.124 jexy,
Trebaju mi neki ROM-ovi za Callus osim Final Fight-a pa ako neko ima nek salje..
razno.126 pips,
treba mi j-bird i mahjong za dos ako ko ima molim mail hvala
razno.127 senna,
> Ajde da bude malo i u kvejku dva, da probam i ja da uzmem koji dinar.. A Mankubusa opet na zimovanje.. ;)
razno.128 ruby.rod,
=> A Mankubusa opet na zimovanje.. ;) Eh, da je samo Tjubitza u pitanju... Ovog Šaneta sad svako može da dere. ;)
razno.129 simce,
> Eh, da je samo Tjubitza u pitanju... Ovog Saneta sad svako > moze da dere. ;) Al opet nije losha ideja poslati tjubitzu na zimovanje ;))
razno.130 indi,
idite svi na zimovanje.......... a kad ce sezam da stavi jos nesto osim suba u svoje igre... ne znam domine, ili XO ili nesto sedamdesetmilionito ......
razno.131 ventura,
> a kad ce sezam da stavi jos nesto osim suba u svoje igre... > ne znam domine, ili XO ili nesto sedamdesetmilionito ...... pa u chatu ponekad imas i domine, stoni fudbal, karte, ping pong... :>>>
razno.132 indi,
-> pa u chatu ponekad imas i domine, stoni fudbal, karte, ping pong... :>>> da da vrlo mi je poznato........:)
razno.133 junior,
Elem, kao obaveštenje .. Pročistio sam sve zbrljane poruke koje su stizale proteklih dana, dakle ako vidite sysm sa obrisanom porukom, znajte da vam ona nije obrisana zato što sam ja tako hteo, već zato što je sistem tako hteo i najbolje bi bilo da je ponovite (ukoliko već niste). Valjda će sad sve raditi ok pa da se vratimo na normalan rad. Čak vraćam i stari welcome :)
razno.135 mperisic,
Da nema slucajno neko igricu Prince Of Persia 2? Igrica je iz 90-tih. Pozdrav,Milos.
razno.136 paranoiac,
e ljudi.. jel postoji neki crack ili bilo shta za waranje u duketu prilikom igranja preko modema? :) unapred zahvalan..
razno.137 indi,
-> e ljudi.. jel postoji neki crack ili bilo shta za waranje u duketu -> prilikom igranja preko modema? :) unapred zahvalan.. oces samnoj pola sata pa da vidis kako ni 'waranje' ne moz da ti pomogne...:) BTW misli logicno, koja je to fora da ti imas neograniceno energie a ja normalno, ili ti imas svo oruzje a ja pistolj.... ne ne postoji to sto traziss osim ako nije napisano skoro..., a nije jel je duke vec mator covek :)
razno.138 paranoiac,
-> e ljudi.. jel postoji neki crack ili bilo shta za waranje u duketu -> prilikom igranja preko modema? :) unapred zahvalan.. -> oces samnoj pola sata -> pa da vidis kako ni 'waranje' ne moz da ti pomogne...:) -> BTW misli logicno, koja je to fora da ti imas neograniceno energie -> a ja normalno, ili ti imas svo oruzje a ja pistolj.... -> ne ne postoji to sto traziss -> osim ako nije napisano skoro..., a nije jel je duke vec mator covek -> :) pa logika je u tome da nema logike.. :) logika je da postoji neki mali .exe fajlitj koji tje ti pokloniti dominaciju.. :) ma pazi kad sam ubedjen da mora da postoji.. pochetju da cheshljam Net, pa ako nadjem.. swi tjemo mi motji se kladimo da bolje pichimo od komshije..
razno.139 emajsijuen,
>> -> e ljudi.. jel postoji neki crack ili bilo shta za waranje u duketu >> -> prilikom igranja preko modema? :) unapred zahvalan.. >> >> oces samnoj pola sata >> pa da vidis kako ni 'waranje' ne moz da ti pomogne...:) >> BTW misli logicno, koja je to fora da ti imas neograniceno energie >> a ja normalno, ili ti imas svo oruzje a ja pistolj.... >> ne ne postoji to sto traziss >> osim ako nije napisano skoro..., a nije jel je duke vec mator covek :) Valjda postoji neka fora sa demo recording opcijom. To ukljucis, pa onda sa "k" (?!?) vidis kroz oci neprijatelja, ali to je toliko jadno da covek treba da bude umobolan pa da to koristi...
razno.140 indi,
-> treba da bude umobolan pa da to koristi... :)treba da bude umobolan pa da o tome razmislja :) no tvrdih osecanja :)
razno.141 paranoiac,
-> Valjda postoji neka fora sa demo recording opcijom. To ukljucis, -> pa onda -> sa "k" (?!?) vidis kroz oci neprijatelja, ali to je toliko jadno da -> covek -> treba da bude umobolan pa da to koristi... poprilichno olako proglashawash ljude umobolnima, ali nema weze.. drugo, to bih radio iz chustog zezanja.. na jedno 5 minuta..
razno.142 emajsijuen,
>> -> sa "k" (?!?) vidis kroz oci neprijatelja, ali to je toliko jadno da >> -> covek >> -> treba da bude umobolan pa da to koristi... >> >> poprilichno olako proglashawash ljude umobolnima, ali nema weze.. >> drugo, to bih radio iz chustog zezanja.. na jedno 5 minuta.. Pograsno sam se izrazio... Hteo sam da kazem ocajan. :) BTW, stvarno je tako... Pozdrav, Vlada..
razno.143 junior,
Eto i malo veselja u ovim ratnim uslovima. Igraonica Konrad Computers nudi ratni popust - sat igranja, samo 10 din. dok traju zločinačko-agresorski nato napadi ;) Za one koji ne znaju - Đuke Dinić 5/1, telefon 402-285. Možda ne bi bilo loše kad bi i ostali sledili ovaj primer, bar bi imali šta da radimo u ova teška vremena :)
razno.144 noay,
Moze li neko da posalje onaj domatji preferans... Vrteo se negde ovde ,al` sad ga nema...
razno.145 sherloc,
>> Moze li neko da posalje onaj domatji preferans... Evo ide... ByE pref.arj
razno.146 van.gogh,
Alo paznja vamo...trebaju mi sifre za khm... ;) Forgothen Realms... Pool Of Radiance Curse Of The Azure Bonds Secret Of The Silver Blades Pools Of Darknes Hillsfar to...je to... ;) Neg(R)o...aj' bre to so' pre da bidne poslato, a?! ;) Sifre bre...aj'...
razno.147 noay,
>> Evo ide... Hvala :>
razno.148 sherloc,
>> Hvala :> Nema na chemu :) ByE
razno.149 sergio.,
DA li neko mozhda zna , da li je izashao ( kod nas ! ) novi CHAMPIONSHIP MANAGER ? I ako jeste da li mozhe ko i predhodni deo da se instalira na disk tj. da li je potrebno da CD bude u kompu. da bi moglo da se igra ? Pozdrav !
razno.150 kiki,
> novi CHAMPIONSHIP MANAGER ? Rece mi ortak da je izasao, a da li moze da se instalira na disk... ne znam.
razno.151 retaliator,
izaso je C M 3 ,i to kao disketna verzija engleska liga s tim sto pored toga treba skinuti jos jedan fail s interneta da bi mogao da radi posle 20.kola.
razno.152 sergio.,
E momak da , jel ima mnogo disketa za CM3 ? Ako nema ajde nabavi pa poshalji, na znam de da nabavim, strashno mi se igra :) Pozdrav !
razno.153 mindcrime,
> izaso je C M 3 ,i to kao disketna verzija engleska liga s tim sto pored > toga treba skinuti jos jedan fail s interneta da bi mogao da radi posle > 20.kola. To je ustvari demo verzija, a sto se tice tog fajla koji pominjes, da ne znas slucajno gde moze da se skine? Inace, finalna verzija je trebalo da izadje (i verovatno je izasla) 26. marta, samo je pitanje kada ce stici do nas (iz opstepoznatih razloga).
razno.154 praktica,
Otvorena je nova grupa pod imenom : PIRAT. Za sve koji bi da razmenjuju fajlove, crackove .... Mail for access.
razno.155 sergio.,
Da li neko zna neki cd klub u kojem ima CM 3 ? Ako zna onda neka napishe kako se taj CD klub zove :)) A ostali koji znate za tu demo verziju, recite mi koliko disketa zauzima ???? Hvala!
razno.156 rades,
Jel ima mozda neko staru igru - Ski or Die? Ako ima - molio bih ako moze da bi baci na mail ili ovde - a junior da zazmuri jedno dan-dva ;)
razno.157 junior,
> Ako ima - molio bih ako moze da bi baci na mail ili ovde - a > junior da zazmuri jedno dan-dva ;) Junior žmuri već dosta .. otkako traju napadi, tačnije ;) Al' valjda neće dugo da potraju..;)
razno.158 mindcrime,
> Da li neko zna neki cd klub u kojem ima CM 3 ? > Ako zna onda neka napishe kako se taj CD klub zove :)) > A ostali koji znate za tu demo verziju, > recite mi koliko disketa zauzima ???? > Hvala! Oko 7mb, znaci jedno 6 disketa.
razno.159 senna,
> Mozda ne bi bilo lose kad bi i ostali sledili ovaj primer, bar bi > imali sta da radimo u ova teska vremena :) Pa ono.. U DKG-u je oduvek bio 10 dindzi sat.. A kod nas u fjuz smo spustili na 15.. ;)
razno.160 nenadmo,
Da li neko ima cheat,shifre,trainer...(bilo shta) za Magic:The Gathering? (Probao sam u confu strategije, ali niko ne odgovara.Hv4l4 un4pred!!!
razno.161 indi,
-> đa li neko ima Šheat,Ühifre,trainer...(bilo Ühta) ×a MagiŠ:The Gathering? -> (Probao Üam u Šonfu Ütrategije, ali niko ne o­govara.Hv4l4 un4pre­!!! to Üi pito i u Ütrategijama ako niÜi ×nao, ov­e i ­alje va×i ­a poruka treba ­a Üe baŠi Üamo u 1 temu nije fora ­a Üe pretrpavaju Šonfe, a onaj ko prati Ütrategije, taj prati i ra×no pa Še tako Üigurno ­a proŠita tvoju poruku :) ĂU
razno.162 aandric,
to Üi pito i u Ütrategijama ako niÜi ×nao, ov­e i ­alje va×i ­a poruka treba ­a Üe baŠi Üamo u 1 temu nije fora ­a Üe pretrpavaju Šonfe, a onaj ko prati Ütrategije, taj prati i ra×no pa Še tako Üigurno ­a proŠita tvoju poruku :) ĂU --------------------------- Ajde ukroti malo ove znakove 'leba ti.
razno.163 simce,
> to Üi pito i u Ütrategijama > ako niÜi ×nao, ov­e i ­alje va×i ­a poruka treba ­a Üe baSi Üamo u > 1 temu nije fora ­a Üe pretrpavaju Sonfe, a onaj ko prati Ütrategije, > taj prati i ra×no pa Se tako Üigurno ­a proSita tvoju poruku :) > ĂU Bre, ti si se malchitze zajebao sa tim yu slowima.. a? ;)
razno.164 junior,
> nije fora đa še pretrpavaju Šonfe, a onaj ko prati štrategije, taj > prati i ražno pa Še tako šigurno đa proŠita tvoju poruku :) Upravo tako, bez obzira na čudni code svi su shvatili poruku .. zato bez dupliranja poruka i pitanja, molim ;)
razno.165 ventura,
> > to Üi pito i u Ütrategijama > > ako niÜi ×nao, ov­e i ­alje va×i ­a poruka treba ­a Üe baSi Üamo u > > 1 temu nije fora ­a Üe pretrpavaju Sonfe, a onaj ko prati Ütrategije, > > taj prati i ra×no pa Se tako Üigurno ­a proSita tvoju poruku :) > > ĂU > > Bre, ti si se malchitze zajebao sa tim yu slowima.. a? ;) Misli da svi koriste 850...
razno.166 indi,
->> > to Üi pito i u Ütrategijama ->> > ako niÜi ×nao, ov­e i ­alje va×i ­a poruka treba ­a Üe baSi Üamo u ->> > 1 temu nije fora ­a Üe pretrpavaju Sonfe, a onaj ko prati Ütrategije, ->> > taj prati i ra×no pa Se tako Üigurno ­a proSita tvoju poruku :) ->> > ĂU ->> ->> Bre, ti si se malchitze zajebao sa tim yu slowima.. a? ;) -> -> Misli da svi koriste 850... malko sam se spetljao nesto sa sdwom to ne bi trebalo da se ponovi sve 1, vidim od juniora da je poruka opste shvacena tako da nema problema
razno.168 van.gogh,
E jel' ima neko crack za EYE OF THE BEHOLDER 1...?! Aj' ako ima nek ga mune ovdi...il' na mail... cya
razno.169 stefan,
Stigao je Championship Manager 3. Pa vi vidite sta vam je ciniti ;)
razno.170 zafa,
Ima li neko neke logicke tj. bilo kakve igre (da ne kazem igrice) ???? Nek saljne ovdi :) Zafa
razno.171 goxi,
>> Stigao je Championship Manager 3. Danas sam ga iznajmio...dosta unapredjenja u odnosu na drugi deo. Pa, ko voli nek izvoli.
razno.172 sergio.,
E momak de si iznajmio u kom klubu, i jel ima mozhda u extrime-u ? Pozdrav P.s. Jel ima nasha liga, ili barem nashi klubovi i igrachi u njima ?
razno.173 sani.,
}} P.s. Jel ima nasha liga, ili barem nashi klubovi i igrachi u }} njima ? MA el ima triagonal na JNA.
razno.174 mrav,
Jel izashao vishe Mech Warrior III
razno.175 mcule,
Elem... dobro pazite prilikom instaliranja _glupih_ SIERRA igara! Upravo mi je deinstalacija _glupog_ Cezara 3 obrisala citavu granu sa igrama i unazadila me za istoriju :(. Da li iko ima snimak predjenih svih kampanja osim poslednje Heroja 3? :(. Da, da i to je otislo u nepovrat... A o Quake-u da i ne govorim... oko 400 mega dodataka, demoa, nivoa i ostalih sranja... ode... ocajan sam...
razno.176 saint,
Ima li neko savove do trecje kampanje u Heroes III?
razno.177 stemil,
Da li ima neko registracioni broj za "Sink Sub Pro" i "TZ-Mini Golf" za Windows ili ako postoji neki crack ? unapred zahvalan
razno.178 mindcrime,
> Elem... dobro pazite prilikom instaliranja _glupih_ SIERRA igara! > > Upravo mi je deinstalacija _glupog_ Cezara 3 obrisala citavu granu sa > igrama i unazadila me za istoriju :(. > > > Da li iko ima snimak predjenih svih kampanja osim poslednje Heroja 3? > :(. Da, da i to je otislo u nepovrat... A o Quake-u da i ne > govorim... oko 400 mega dodataka, demoa, nivoa i ostalih sranja... > ode... ocajan sam... Isti slucaj pre par meseci, samo je u pitanju bio Half Life. Ustvari, mislim da zeza onaj Sierra Utilities.
razno.179 saint,
Ima li neko fajl mscuistf.dll koji se nalazi u instalaciji Virtual Drive-a?
razno.180 pavijan,
> Ima li neko fajl mscuistf.dll koji se nalazi u ______________________________ Ide u samoraspakujucem obliku. Pozdrav od pavijana. mscuistf.exe
razno.181 saint,
=> Ide u samoraspakujucem obliku. Hvala...
razno.182 vesic,
E ljudi ajd neko da posalje igru kojoj nazalost ne znam ime ali znam da se radi o Baji Patku stara je ali fantasticna Hvala Vesa
razno.183 giuliano,
Jel zna neko na koliko disketa staje igra Subwar 2050....mislim da se tako zove. Ako nije puno ajd` da je okaci ovde ili na mail, nesto mi ne da mira dok je ne odigram...ne mogu da spavam...:))) Ajd`...
razno.184 junior,
Ovo je odgovor na poruke 8.182 (vesic) i 8.183 (giuliano). Ponavljam još jednom, nema kačenja piratskog softvera u konferenciju. Kako obrisane poruke ostaju na disku i dalje pune već slabe sezamove diskove, brisanje poruka nakon par dana (kako sam to do sad činio;) ne daje rezultate. Zato, još jednom, _molim_ sve korisnike da igrice kače u mail i u grupe.
razno.185 morkin,
> Zato, još jednom, _molim_ sve korisnike da igrice kače u mail i u > grupe. Nekoliko ljudi mi je tražilo da okačim upgrade za Alpha Centauri. 'Oćeš u grupu, u konfu ili da pošaljem tebi pa da okačiš to u DIR?
razno.186 junior,
> Nekoliko ljudi mi je tražilo da okačim upgrade za Alpha Centauri. > 'Oćeš u grupu, u konfu ili da pošaljem tebi pa da okačiš to u DIR? Aman, sve što je legalno, slobodno u konfu. ;) Samo u ovim kriznim vremenima baš ne mogu da tolerišem ono što ne sme da se šalje.
razno.187 saint,
Ima li neko neki dobar emulator 3DFX Kartica (Glide) ?
razno.188 praktica,
>>Ima li neko neke logicke igre (da nekazem igrice) >>nek salje ovde Evo nekih :) logicke.zip
razno.189 praktica,
Evo jednog IQ testa ali samo za one koji znaju dobro engleski, ja nisam pa mi ispalo IQ=92 :(. wiqtest.exe
razno.190 giuliano,
Jel igrao neko Vangers:One For The Road...? ja uz`o iz cd kluba doticnu igru,al` mi se uvek zamrzne kad bas pocne voznja....:( Doduse imam Cyrix-a...:(((( Sve ostalo mi je ok sa masinom. elem,video sam patch na njihovom sajtu al ne mogu da ga skinem jer mi ne radi ftp... pa ako neko igra a ima patch nek mi ga sibne na mail,pliz... Eto..pozdrav.
razno.191 rebel,
Igraonica The Fuse, sastajalishte najvechih baja, je premeshtena u Ulicu Starine Novaka broj 2, u suterenu. Cene su i dalje ratne, znachi 10din za sat vremena. Telefon je 3241168... Ono... dodjite da upoznate baje.. ;)
razno.192 praktica,
Ima li neko Prince of Persia 2 ili Aladin, bas mi se igra :)
razno.193 kvlada,
Prince of Persia - cca 4-5 Mb (ddi format), Aladin - cca 3 Mb (arj). Upload, ili sta?
razno.194 bovi,
Mozda mislis na Duck Tale serial. Nisam cuo da je to izaslo u verziji za PC. Jedini nacin na koji sam ja to igrao na PC-iju je pomocu Nintedo simulatora.
razno.195 buva,
(;)Mozda mislis na Duck Tale serial. Nisam cuo da je to izaslo u (;)verziji za PC. ma postoji to i za pc.., izashlo je pre nekih 5-6 godina ako ne i vishe , setjam se da sam je igrao na cga monitoru ;)
razno.196 junior,
> Prince of Persia - cca 4-5 Mb (ddi format), Aladin - cca 3 Mb (arj). > Upload, ili sta? Upload u mail ili u grupe, kao sto smo se dogovorili ;)
razno.197 bovi,
Ajd neko, ako ima nek salje na mail. Bio bi mu jako zahvalan. Ako je dugacko iseckaj na komadicke od po 500 kb sa nekim dobrim arhiverom.
razno.198 indi,
-> Evo jednog IQ testa ali samo za one koji znaju dobro engleski, ja -> nisam pa mi ispalo IQ=92 :(. ma nemozes da resavas ovaj iq test ako ti engleski nije maternji ili ako nisi bilingvista... ja sam neka pitanja preskocio jel nisam razumeo(a da je na srpskom znao bih) osim toga neka pitanja izgleda da nemaju veze sa inteligencijom, vec npr sa geografijom prosek kaze od 90i nesto do 110 meni ispalo 101 sramota... daj brate nesto na srpskom vido sam na televiziji mensa ima sajt(to internacionalni visoko iq-asi:) i tu valjda ima na srpskom iq test www.net.yu BTW:a da nismo mi malo u pogresnoj confi ? :))
razno.199 indi,
->>> Ima li neko neke logicke igre (da nekazem igrice) ->>> nek salje ovde -> -> -> Evo nekih :) e nece onaj hangman da radi (vesanje) kaze cannot open dictionary file word.cpp /79 (?)
razno.200 wlaad,
>> Evo jednog IQ testa ali samo za one koji znaju dobro engleski, ja ja sam radio jednom, 15 minuta okruglo, zajebo pitanja 27, 34, 36 i 41. srachuna mi 142. jupi.. ja mu sad valjda dodjem nekakav genije? ;> (Sinak, to ti nikad netje po...<beeeee> ..leteti..)
razno.201 ventura,
> vido sam na televiziji mensa ima sajt(to internacionalni visoko iq-asi:) i tu > valjda ima na srpskom iq test > www.net.yu net.yu nema veze sa mensom, oni su na www.mensa.org.yu i tamo nema nikakvog testa.. ako oces da se testiras plati 10dem... :>>
razno.202 indi,
->>> Evo jednog IQ testa ali samo za one koji znaju dobro engleski, ja -> ja sam radio jednom, 15 minuta okruglo, zajebo pitanja 27, 34, 36 i 41. -> srachuna mi 142. jupi.. e sad smo sigurni da program nema veze s mozgom :))
razno.203 miskop,
Uz poruku je odličan Yamb, hrvatskog autora. Za registraciju mi se javite na mail. Dizzy Just Another Yamb v.2.1 ============================= Here is just one of many other computer versions of this famous dice game, known under many names, including Yamb. Actually, the game is the most known under the name of Yachtzee, but there are too many computer Yachtzees so I didn't want to confuse the users. Your have probably seen many other versions of this game, mostly available on Internet and other places, but don't think that this game is just one of them. When you start this game for first time you will make sure that this one is among the best ones. Finally, if you don't like it, you can simply uninstall it. This game has been created during the one year period, what was more than enough to make this game fit your needs. Nice graphics, sound effects and appropriate bacground musc will provide you many hours of entertainment. The game is entirely documented in english, so if you don't know the Yamb rules, you can learn them as well. This game is shareware. This allows you to copy, distribute or redistribute it freely, but only in the form you received it. The purpose of such a product is to let the consumer try the product before deciding to buy it. This game if FULLY FUNCTIONAL for the first fifteen times started. After the tryout period has expired certain features will be disabled. Though, you will be able to start this game for fifteen time and feel what the registered version can offer. You can read about the registration in Help menu or in file Register.txt. dyamb21.zip
razno.204 van.gogh,
E nevezano za bilo koju igru samo da vas obavestim da je izasO film -WING COMMANDER- ...eto...e da ...a vecina zna da je izaso i STAR WARS: EPISODE I... I poceo je sa prikazivajem...tamo preko bare... ;) Tako da...ZIVI BILI PA VIDELI... ;)
razno.205 vesic,
Dobro , OK, Vazi (i sve to) Onda zakljucno sa raspravom otvaram grupu koja sluzi iskljucivo da bi piratizovala male i stare igre. Ko god zeli da se uclani nek me mail -ne . Vesa
razno.206 goxi,
Ima li neko igru za C64 emulator - Soccer Seven -. Igru sam igrao jos na commodore-u, ali sada nema sanse da je nadjem na internetu. Ajde ako je neko nasao, ili mu nije tesko da pogleda, nek mi baci na mail ili ovde u konfu. Hval beskrajno, unapred.
razno.207 ventura,
> Ima li neko igru za C64 emulator - Soccer Seven -. Igru sam igrao > jos na commodore-u, ali sada nema sanse da je nadjem na internetu. > Ajde ako je neko nasao, ili mu nije tesko da pogleda, nek mi baci > na mail ili ovde u konfu. kad smo vec kod toga... Ima li neko Spectrum, ne emulator, posto mi trebaju neke kasete...
razno.208 sljubisic,
Igraci! :) Ima li ko od vas neki slomljen joystick koji mu lezi unaokolo? :) Treba mi zapravo samo onaj konketor koji se nalazi na kablu svakog joysticka (zajedno s kablom pozeljno). Ako neko ima nesto tako, a ne treba mu, bio bi mu vrlo zahvalan da me kontaktira u mail. Hvala unared!
razno.209 johnnya,
>> kad smo vec kod toga... Ima li neko Spectrum, ne emulator, posto mi >> trebaju neke kasete... Imaš program koji uz pomoć SoundBlaster-a može da `odsvira` .TAP ili .Z80 na kasetu... IGRE.3 / 8.1165
razno.210 johnnya,
>> Ima li ko od vas neki slomljen joystick koji mu lezi unaokolo? :) >> Treba mi zapravo samo onaj konketor koji se nalazi na kablu svakog >> joysticka (zajedno s kablom pozeljno). Toga imaš na buvljaku (Hirošima), na tone... :)
razno.211 ventura,
> >> kad smo vec kod toga... Ima li neko Spectrum, ne emulator, posto mi > >> trebaju neke kasete... > > Imas program koji uz pomoc SoundBlaster-a moze da `odsvira` > .TAP ili .Z80 na kasetu... 10x
razno.212 van.gogh,
E znam da ovo ne pripada ovde al' isto tako znam da je ovo najjposecenije mestasce... ;) Tako da nemojte da mi zamerite...! E ljudi pomoc mi treba i to HITNO !!! Rikno mi svicher tj. napajanje...pa ako neko ima i voljan je da proda il' da DA... ;) Nek se javi... Samo nemojte da mi bacate mail posto nema jebeno NAPAJANJE ;( NEg(R)o zovi voice ... telefon je 418-469...Milos Ako nisam kuci ondak ostavi fon da mogu da ti se javim posle. E da...i ako ima neko ko moze da popravi isto bio bi mu zahvalan. ;) Aj'...BRE mora neko da ima jedno je***o NAPAJANJE viska...;( Sorry sto sam ovde ubacio al' mozda ima vas koji nikad ne bi posetili conf-mali.oglasi... ;) pa reko aj' ovdi da probam...! :) E Junior-u...ti sorry bate...al' frka je ... Ode mi napajanje u tri lepe... Aj' pa ako ima neke dobre duse koja oce da ucini dobro delo nek mi javi !
razno.213 junior,
> E Junior-u...ti sorry bate...al' frka je ... > Ode mi napajanje u tri lepe... Ajde, kad je dobro delo u pitanju, a i kad smatraš da je ova konfa najposećenija .. preživeću nekako O:) A vi ljudi, pomozite čoveku ;)
razno.214 van.gogh,
VA>A vi ljudi, pomozite coveku ;) fala BAte... :)
razno.215 dusandz,
>> Toga imas na buvljaku (Hirosima), na tone... :) Danas sam tamo video zvuchnu karticu za koju je ciga posle malo cenjkanja trazio 10 din... a ja moju platio 35 dm ;( Mada, ofqrs nista sa buvljaka ne bih ubacio u svoj komp :)
razno.217 sljubisa,
Noviju verziju simulatora tablića (Tablići v1.1b) možete preuzeti sa interneta : http://solair.eunet.yu/čsimeon Arhiva je veličine oko 325 KB. Razlika u odnosu na verziju 1.0b je u tome što su ispravljene neke sitnije greške, a dodati su i pozadinska muzika kao i windows help fajl. Hvala svima koji su mi ukazali na učinjene propuste i davali nove ideje! Prijatan download i igranje! Ljubiša.
razno.218 goxi,
>> mozete preuzeti sa interneta : Ajde sinakt ti, ili neko ko je skinuo, nek sikne tu igru ovde. Ima nas koji nemamo internet...
razno.219 sljubisa,
> >> mozete preuzeti sa interneta : > > Ajde sinakt ti, ili neko ko je skinuo, nek sikne tu igru ovde. Ima > nas koji nemamo internet... Uz poruku je fajl tablici.zip. Prijatan download! Ljubisa. tablici.zip
razno.220 giuliano,
Jel` ima neko crack za Blood 2 i Rollcage da bi mogo da igram bez cd-a....? Ne radi mi net pa molim nekoga da mi sto pre skine i posalje to a verovatno su fajlovi mali. A da,radi se overzijama 1.00... Ajd` pomagajte :) Pozdrav.
razno.222 saint,
=> za Blood 2 i Rollcage da => bi mogo da igram bez cd-a....? Kolko taj RolCage zauzima kad se instalira na hard?
razno.223 karlos,
e ajde ako neko ima igru " SIMCITY 2000 " neka baci ovde ili na mail pozdrav i hvala unapred....
razno.224 giuliano,
Pa valjda 200 mb Nisam siguran.
razno.225 giuliano,
Ljudi,treba mi hitno patch za Rainbow Six koji omogucava igranje iste na Cyrix procesorima. Imao sam ga al` sam greskom izbris`o... Na net-u ima neki tezak 10 MB gde verovatno ima sve i svasta ali ja to ne mogu da skinem jer mi ne radi ftp...:(( S` toga molim nekoga ko ima taj patch da mi posalje na mail ili ovde. Pozdrav.
razno.226 goxi,
Jel ima neko igru Frontier ??? Moze i u confu i na mail...
razno.228 the.edge,
Grupa SINCLAIR, rasirenih ruku, docekuje nove clanove. ;) Ajde ljudi, svi obozavaoci ZX Spectruma, neka bace meni mail. AcCeSS DeNiED
razno.229 van.gogh,
E ovako jedno strasno prosto pitanje... ;) Dal' neko od vas sa sezama poseduje AMIGU...?! ...ono kao...pitanje je veoma prosto DA il' NE... Onaj ko ima nek ne bude lenj i nek se javi. ;) A mora neko BRE da ima...
razno.230 karlos,
e brate imam ja Commodore 64 ...ako moze da pomogne svrati znas gde sam... :))) ...pozdrav..
razno.231 indi,
-> Dal' neko od vas sa sezama poseduje AMIGU...?! imam ja. Sto pitas? |)
razno.232 van.gogh,
VA>imam ja. Sto pitas? |) E pazi ovako...treba mi igra Diplomacy...!!! Ono kao da je pikam na PC preko jeB*nog eulat. Pa ono kao imas ovde na sezamu u diru amiga\fun\diplom20.lha dal' bi bio ljubazan da skines to i da mi konvertujes u ADF format,a ? ;) Ono kao treba mi BRE ta igra. Aj' znam da ti to nije problem ako imas Amigu...problem je samo dal imas volje da uradis tako nesto... ;)) Aj'...znaci...DIPLOMACY.ADF treba da je otpakujes iz lha formata i da je strpas u ADF i na mail meni... ;) mozes to da uradis...?! ;) Aj'...uZdravlje... :)
razno.233 van.gogh,
VA> e brate imam ja Commodore 64 E plasim se da te nista nisam piTO... ;)
razno.234 karlos,
plasio se ti ili ne ja i dalje imam Commodore 64... pozdrav...
razno.235 indi,
-> E pazi ovako...treba mi igra Diplomacy...!!! nikad video -> treba da je otpakujes iz lha formata i da je strpas u ADF i na mail -> meni... ;) aj ti meni lepo objsnis kako se to radi -> mozes to da uradis...?! ;) imam amigu500 sa 1 MB ram-a i nemam hard disk nego samo jedan flopi (750 k) aj reci kako to da uradim.. koj mi je program potreban, i to.. e da ako imas emulator za amigu koji RADI napisi mi kakav pc imas i reci gde mogu da nadjem taj emulator |)
razno.236 byello,
MA znam da nije za ovu confu ali moram da vas pitam Fasovao sam preko interneta neku poganu vrstu virusa Trojan, pa posto se uglavio u WINDOWS/System (sva sreca nije nista drugo zarazio) ne mogu fa ga skinem ni sa jednim antivirusom, ako neko zna odgovor pomagajte. Byello
razno.238 junior,
> Fasovao sam preko interneta neku poganu vrstu virusa Trojan, pa > posto se uglavio u WINDOWS/System (sva sreca nije nista drugo > zarazio) ne mogu fa ga skinem ni sa jednim antivirusom, ako neko > zna odgovor pomagajte. Pokupio si trojanca, ne virus. Ima ih mnogo u poslednje vreme ;), u svakom slučaju - pozitivna stvar, neće se širiti po disku. Bar ne više po tvom. U međuvremenu, čim vidiš ovu poruku, co jo pcutil.4 co wr virusi, pa napiši o kom je virusu reč da bi dobio tačno kako da ga otkloniš (tačnije koje fajlove da izbrišeš).
razno.239 ica.z,
evo jedne mnogo zanimljive igre... da budem precizniji u ulozi ste dilera i cilj je naravno zaraditi shto vishe para... ;)
razno.240 rebel,
Koliko chujem.. u dkg igraonici uskoro novi QuakeII turnir.. videchemo... Rebel[Fuse]
razno.241 goxi,
>> evo jedne mnogo zanimljive igre... Strava ! Samo brzo se odigra (mnogo kratko traje 31 dan). Imas li nesto slicnog tipa, ali da se igra duze ? Goran.
razno.242 ica.z,
> Strava ! Samo brzo se odigra (mnogo kratko traje 31 dan). Imas li nesto > slicnog tipa, ali da se igra duze ? pa trudim se da pronadjem tako neshto... za sada sam nashao samo to u tom fazonu... Ica
razno.243 junior,
> aaaaaaa ono je bila privatna prepiska :))))))) Eto, vidiš kako sam dobar kad i nju tolerišem ;) Al' dajte stvarno ljudi, nisam džabe pisao onoliki welcome da bi se sad raspravljali O:)
razno.244 fraudator,
koji welcome? ja ne videh nikakav welcome......
razno.245 dr.mengele,
>>koji welcome? >>ja ne videh nikakav welcome...... Napisi welcome pa ces videti. :) BTW, da li je neko video sta se desava sa Age of Empires 2, Diablo 2 i ostalim obecanim nastavcima?
razno.246 fraudator,
pa znash to se odavno djuska na zapadu al poshto je bio neki rat kod nas ima malih poteshkotja sa dolaskom ovde a kazhu i da tiberian sun izasho :(((( a mi ga nemamo shmrc :(
razno.247 ognjenc,
Imam jedno pitanje !!! Da li je neko igrao igru Jedi Knight Dark Forces II , zaglavio sam se na 6 nivou, ako neko zna nesto, dobro bi mi dosla pomoc !!!
razno.248 bracha,
E, bas ti je strava ona igra, ajde stvarno vidi da nabavis jos neku duzu Pozdrav Vladeta
razno.249 miskop,
>> pa znash to se odavno djuska na zapadu >> al poshto je bio neki rat kod nas >> ima malih poteshkotja sa dolaskom ovde >> a kazhu i da tiberian sun izasho :(((( >> a mi ga nemamo shmrc :( Ne verujem da ima uopšte nekakvih problema sa dolaskom najno- vijih naslova na naše prostore, samo treba tražiti na pravim me- stima. ;) Evo, baš sam pre jedno nedelju dana već probao najnoviji Need for Speed: High stakes, a došao je kod nas samo nekoliko dana pošto je izašao na zapadu. ;)
razno.250 dr.mengele,
Evo, bas sam pre jedno nedelju dana vec probao najnoviji Need for Speed: High stakes, a dosao je kod nas samo nekoliko dana posto je izasao na zapadu. ;) _________________ I ne samo to, dosao je i Baldurs Gate: Tales of the Sword Coast (na samo jednom CDu), pa cak i ovaj novi Star Wars: The race (ili kako se vec zove ona trkacka igra). Ima i nastavak za Tomb Raider 2 (nesto kao golden edition za keca).
razno.251 gytar,
pa ono ako nisi chuo izasho je TR 3 misim toliko o obaveshtenosti a IMA problema oko dolazhenja CDova ovde obaetjali su Tiberian sun kosh u junu 97 i i dalje ga nema pa ti vidi
razno.252 dr.mengele,
pa ono ako nisi chuo izasho je TR 3 misim toliko o obaveshtenosti _______ Ti pricas o obavestenosti? TR3 sam presao pre par meseci. Ovo sad je dodatak za TR2, isto kao i Gold Edition za TR1. >>a IMA problema oko dolazhenja CDova >>ovde >>obaetjali su Tiberian sun kosh u junu 97 >>i i dalje ga nema >>pa ti vidi Zar to ima veze sa nasim piratima? Ko je obecao, proizvodjac ili pirat? Uostalom, ne zaboravi i Starcraft, najvljen za 1997, izasao je jedva prosle godine. Diablo 2 izlazi "u drugoj polovini 1999". Znaci verovatno negde 2000 :)
razno.253 saint,
=> I ne samo to, dosao je i Baldurs Gate: Tales of the Sword Coast (na De ima da se uzme... Trazim ga ,al nigde ga nema :(
razno.254 saint,
=> obaetjali su Tiberian sun kosh u junu 97 Izaso on u Americi ima opisa na sve strane. ne izgleda nista narocito.
razno.255 rebel,
[-]=> obaetjali su Tiberian sun kosh u junu 97 [-] Izaso on u Americi ima opisa na sve strane. [-] ne izgleda nista narocito. Je l' to 100% sigurno? Poshto sam ja chitao u najnovijem PC Gamer-u da nije josh izashao... A i kuriozitet je to shto je lead designer nivoa napustio Westwood pre nekih mesec dana da bi osnovao svoju firmu... read ya
razno.256 sherloc,
>> De ima da se uzme... >> Trazim ga ,al nigde ga nema :( Ne garantujem, ali chini mi se da sam taj cd video u nekom cd klubu kod music shop-a u knezu. Nadam se da znash na shta mislim. Ako nema tu pogledaj negde napolju u knezu. ByE
razno.257 sherloc,
>> Je l' to 100% sigurno? Poshto sam ja chitao u najnovijem PC I meni se chini da sam chuo da je izashao :) ByE
razno.258 morkin,
Ima li neko expansion CD za Heroes of Might & Magic 3?
razno.259 dr.mengele,
=> I ne samo to, dosao je i Baldurs Gate: Tales of the Sword Coast (na De ima da se uzme... Trazim ga ,al nigde ga nema :( ________________ Imas u NT softu u Makedonskoj 24 po ceni od oko 7.5 DM. Imaju, po meni, uvek najnovije naslove. Baki, nemoj da pomislis da je ovo reklama pa da brises :) Ljudi su me pitali :))
razno.260 giovanni,
Ę? Evo, baš sam pre jedno nedelju dana već probao najnoviji Need Ę? for Speed: High stakes, a došao je kod nas samo nekoliko dana pošto Ę? je izašao na zapadu. ;) Ajde malo se raspiši o utiscima. Jesam vozio demo ali to je poprilično osakaćena verzija (samo day&night, ništa kiša i slične kerefeke).
razno.261 miskop,
>> Ajde malo se raspiši o utiscima. Jesam vozio demo ali to je poprilično >> osakaćena verzija (samo day&night, ništa kiša i slične kerefeke). Znaš kako, nisam se ja mnogo zadržavao na igri pošto na mom P133 može da se igra samo uz gomilu stvari isključenih, bez obzira na ATI video kartu. BTW, ortak je igru narezao za sebe, tj. za njegovu CD te- ku, tako da sam mu odmah vratio disk. Kod njega isto loše ide na P166 sa istom video kartom - mislim nije katastrofalno loše, ali onda nije pravi filing. ;) Meni je igra na samom početku instalacije i prijavila da nemam do- voljno jaku mašinu za igranje. ;) Ali verujem da na Celeronu super izgle- da. BTW, što se igre tiče, onako na brzaka, sve super izgleda kao i što se može očekivati od EA. Milsim da je sÔm uvodni film najbolji do sad. ;) Sviđa mi se i to da je sad ustvari prava _simulacija_ vožnje, pošto po- stoje oštećenja, lova kojom se se to popravlja kao i za kupovinu novih kola. Kako se gde zakucaš, tragovi oštećenja ostaju vidljivi na kolima i to super izgleda. Sad, najbolje da sačekamo da neko to proba na nekoj boljoj mašini pa da javi utiske.
razno.262 sfilip,
subj: tiberium sun. nije izashao. izlazi do kraja ovog meseca sto ce reci kod nas ce ga biti najranije u avgustu.
razno.263 sqweaky,
Da li postoji emulator poker aparata? Znaci, zanima me nesto poput Callus-a ili Mame emulatora. Milos
razno.264 goxi,
Ima li neko Civilization I ??? Na koliko staje...?
razno.265 mindcrime,
> >> Ajde malo se raspisi o utiscima. Jesam vozio demo ali to je > poprilicno >> osakacena verzija (samo day&night, nista kisa i slicne > kerefeke). > Znas kako, nisam se ja mnogo zadrzavao na igri posto na mom P133 > moze da se igra samo uz gomilu stvari iskljucenih, bez obzira na ATI > video kartu. BTW, ortak je igru narezao za sebe, tj. za njegovu CD te- > ku, tako da sam mu odmah vratio disk. Kod njega isto lose ide na P166 > sa istom video kartom - mislim nije katastrofalno lose, ali onda nije > pravi filing. ;) > > Meni je igra na samom pocetku instalacije i prijavila da nemam do- > voljno jaku masinu za igranje. ;) Ali verujem da na Celeronu super > izgle- da. > > BTW, sto se igre tice, onako na brzaka, sve super izgleda kao i sto > se moze ocekivati od EA. Milsim da je sÔm uvodni film najbolji do sad. > ;) Svida mi se i to da je sad ustvari prava _simulacija_ voznje, posto > po- stoje ostecenja, lova kojom se se to popravlja kao i za kupovinu > novih kola. Kako se gde zakucas, tragovi ostecenja ostaju vidljivi na > kolima i to super izgleda. > > Sad, najbolje da sacekamo da neko to proba na nekoj boljoj masini > pa da javi utiske. Kod mene (Celeron 375, 64Mb, Riva128/4) radi k'o zmaj. Ustvari, cini mi se da radi cak nesto malo bolje nego NFS III (koji je umeo da ponekad malo secka prilikom replay-a). Sama igra je u osnovi dodatno nasminkana trojka, nekoliko novih staza (a tu su i sve staze iz trojke), career mode (takmicenje za lovu kojom popravljas auto i/ili kupujes novi), cini mi se da su malo izmenili i hot pursuit mod (mada to nisam probao jos), i naravno, nova kola (McLaren F1 is back). E da, i grafika je malo lepsa (mada je i ranije bila super). Sve u svemu, nista spektakularno novo, ali kome se svideo NFS III (i ko je imao masinu da uziva u njemu), svidece mu se i High Stakes.
razno.266 kiki,
> Kod mene (Celeron 375, 64Mb, Riva128/4) radi k'o zmaj. Ustvari, cini mi Celeron 375???
razno.267 ventura,
> Da li postoji emulator poker aparata? Znaci, zanima me nesto poput > Callus-a ili Mame emulatora. Sto da se mucis sa emulatorima kada ti ja mogu prodati Multi Game 7
razno.268 jexy,
> Da li postoji emulator poker aparata? Znaci, zanima me nesto poput > Callus-a ili Mame emulatora. > > > Milos Evo ga poker, doduse nije na emulatoru vec se radi o originalnoj igri koju je uradio neki covek pre par godina kod nas tako da se zna.. Samo za vas stize poker koji ja mnogo gotivim.. mnogo je bre dobar.. isti kao onaj sa pravog automata. Steta samo sto nema niko da ti isplati dobitak a umeo sam da napravim prilican!! :( Ziveli! :) poker.zip
razno.269 qpele,
> Ima li neko Civilization I ??? > Na koliko staje...? 2.6MB instalirana
razno.270 goxi,
> Ima li neko Civilization I ??? > Na koliko staje...? 2.6MB instalirana -------------------------------------- Aj' zapakuj pa mi baci na mail...ili ovde u konfu... Hvala!!!
razno.271 lboki,
> Ima li neko Civilization I ??? > Na koliko staje...? 2.6MB instalirana -------------------------------------- Aj' zapakuj pa mi baci na mail...ili ovde u konfu... Hvala!!! ---------------------------------- a kad sam ja ti ja prvi put rekao, evo ti goxi, igraj malo civilizaciju shta si ti rekao ?! sranje? fuj ? bljak ? :))) drago mi je shto sam te prosvetlio :))) nego, kakav je call to power ?
razno.272 mindcrime,
> > Kod mene (Celeron 375, 64Mb, Riva128/4) radi k'o zmaj. Ustvari, cini > mi > Celeron 375??? Celeron 300A koji nece da radi na 450 pa radi na 375(4.5x83). :)) Ustvari, ovako je u nekim stvarima i brzi nego da je na 450.
razno.273 kiki,
> Celeron 300A koji nece da radi na 450 pa radi na 375(4.5x83). :)) Fino ga ti teraš, sobzirom da celeron radi na 66 Mhz.
razno.274 junior,
>> Celeron 300A koji nece da radi na 450 pa radi na 375(4.5x83). :)) > Fino ga ti teraš, sobzirom da celeron radi na 66 Mhz. A da se vi terate u pchard? ;)
razno.275 kiki,
>>> Celeron 300A koji nece da radi na 450 pa radi na 375(4.5x83). :)) >> Fino ga ti teraš, sobzirom da celeron radi na 66 Mhz. > A da se vi terate u pchard? ;) Ma ne bih ja, nego.. ;) Jel ima neko šifre za THE REAP?
razno.276 fraudator,
pa to ti zavisi od ploche dosta on ima taj mnozhitelj, i to mnozhi sa Mhz koliko ima plocha na sebi ako je sa 100 mhz, mozh bez problema da ga nasvirash na 450 i radi ko sat misim, jeste on pravljen da radi na 66 mhz ali su se pametni srbi setili :))) uostalom, radi operacije sa pokretnim zarezom brzhe no pentium II na 450 pa ti vidi p.s chitajte brzo dok juni ne obrishe :)
razno.277 kiki,
> pa to ti zavisi od ploche dosta > on ima taj mnozhitelj, i to mnozhi sa > Mhz koliko ima plocha na sebi > ako je sa 100 mhz, mozh bez problema da > ga nasvirash na 450 i radi ko sat > misim, jeste on pravljen da radi na 66 mhz > ali su se pametni srbi setili :))) > uostalom, radi operacije sa pokretnim zarezom > brzhe no pentium II na 450 > pa ti vidi > p.s chitajte brzo dok juni ne obrishe :) Ma sve je to uredu.. (moja igrica, bla bla bla ;>) ali onaj koji to radi mora da zna da će mu i takt na magistrali biti povećan.. što znači da će recimo.. PCI da radi na 43 Mhz umesto na normalnih 33 Mhz. Da li grešim? no shum ;) Još uvek potrebujem šifre za THE REAP. I koliko je hardverski zahtevna igrica Commandos II?
razno.278 fraudator,
pa SIGURNO tje da radi kod tebe a koliko sam ja skapiro, neki pentium MMX 166 bi bio sasvim dovoljan misim ne razlikuje se grafika neshto puno od keca
razno.279 junior,
> no shum ;) Još uvek potrebujem šifre za THE REAP. I koliko je > hardverski zahtevna igrica Commandos II? Hm, šifre nisam uspeo da nađem, ali evo trainera, valjda će pomoći. I naravno, kratko uputstvo za sve trainere (ko ne zna): Instructions: A "trainer" is a third-party program that is designed to alter memory locations of running programs (games). In order for a trainer to work, it must be running simultaneously with the game it was written for. It is best to first start the game and actually begin playing, then switch back to Windows (using Alt+Tab) and run the trainer. Select the desired options and switch back to the game. Do not CLOSE the trainer until you are finished playing the game. Since trainers are written to alter SPECIFIC memory locations, they usually only work with specific versions of the game. This is the most common problem when trainers seem to be "not working". thereap.zip
razno.280 mindcrime,
> > pa to ti zavisi od ploche dosta > > on ima taj mnozhitelj, i to mnozhi sa > > Mhz koliko ima plocha na sebi > > ako je sa 100 mhz, mozh bez problema da > > ga nasvirash na 450 i radi ko sat > > misim, jeste on pravljen da radi na 66 mhz > > ali su se pametni srbi setili :))) > > uostalom, radi operacije sa pokretnim zarezom > > brzhe no pentium II na 450 > > pa ti vidi > > p.s chitajte brzo dok juni ne obrishe :) > > Ma sve je to uredu.. (moja igrica, bla bla bla ;>) ali onaj koji to radi > mora da zna da ce mu i takt na magistrali biti povecan.. sto znaci da ce > recimo.. PCI da radi na 43 Mhz umesto na normalnih 33 Mhz. Da li gresim? Naravno da ce takt magistrale biti povecan. U tome i jeste fazon, kada Celeron radi na 375 (4,5 x83) AGP bus radi na 83, a kada je 450 (4,5x100) AGP bus NIJE 100 nego 66Mhz. E sad, da ne bude da ova poruka bas nema nikakve veze sa igrama, upravo ta razlika u brzini AGP bus-a u nekim 3D igrama dovodi do toga da je varijanta na 375 brza nego 450, a ako se ne varam, neko je ovde pre par meseci i slao neke testove u vezi toga.
razno.281 vampire,
Bilo bi lepo kada bi neko mogao da okaci na mail ili u conf neku od ovih starih igri : Carrier Commander Zeliard Wings Of Fury pomozite coveku sa pokvarenim CDom. ;} 10x unapred
razno.282 giuliano,
Da li neko ima bajatu igru 4d Boxing...? Trazim je vec dugo i nigde da je nadjem... Ajd` ako neko ima da mi baci na mail,neka ga ne mrzi...:) Mala je,oko 500 kb... Pozdrav.
razno.283 vampire,
Dx Ball - 26900 na 2-3 igranju...
razno.285 van.gogh,
E Evo je zadnja i naJbolja verzija emulatora za Amigu... WinUAE...pa onaj ko je skino Diplomacy.adf evo ide i emulator pa nek uziva... Ako ima nekih pitanja oko emul. nek baci na mail al' sve je savrseno prosto i jednostavno... ;)) Uz emul. ide i verzika KickStart 1.3 pa...sta drugo nego...uzivaJte.. :) ...ako nekog interesuJu jos neke igre koje mogu da rade sa ovim emulatorom nek javi...poskido sam gomilu sa net-a... :) (stara dobra Amiga, ma naJaca JE ;)) dakleM WinUAE + KickStart 1.3 winuae.rar
razno.286 roach,
> dakleM WinUAE + KickStart 1.3 Instalirao sam i podesio sve, nego, zanima me koja makina je potrebna za normalan rad (to nisi napomenuo) posto ja imam 486 DX2/80, 16 MB, i koje opcije bi mogao da iskljucim, npr. no sound mozda ? Hvala unapred, iance strava je emulator.
razno.287 ventura,
> Instalirao sam i podesio sve, nego, zanima me koja makina je > potrebna za normalan rad (to nisi napomenuo) posto ja imam > 486 DX2/80, 16 MB, i koje opcije bi mogao da iskljucim, > npr. no sound mozda ? Hvala unapred, iance strava je > emulator. Za WinUAE treba dosta jaka masina, emulator je odlican, jedino malo zapinje grafika, ali ce se to ispraviti u sledecim verzijama...
razno.288 van.gogh,
VA>> Instalirao sam i podesio sve, nego, zanima me koja makina je VA>> potrebna za normalan rad (to nisi napomenuo) posto ja imam VA>> 486 DX2/80, 16 MB, i koje opcije bi mogao da iskljucim, VA>> npr. no sound mozda ? Hvala unapred, iance strava je VA>> emulator. VA> VA> Za WinUAE treba dosta jaka masina, emulator je odlican, VA> jedino malo zapinje VA> grafika, ali ce se to ispraviti u sledecim verzijama... Da...kao sto ventura rece treba jaka makina...na zalost... sound sigurno iskljuci...na tvojoj makini tesko da ce da podrzi...kod mene "secka" ;) zvuk...al' to ti je zato sto jednostavno emul. zahteva mnooogo jaK il' ti BRZ procesor !
razno.289 van.gogh,
Puno pitanja mi je stiglo na mail...u vezi sa ovim emul. Pa da ne bi odgovarao svima po-naosob uskoro cu otvoriti grupu vezanu za emulator u kojoj ce biti igre za dobru staru Amigu... naravno igre koje ce moci da se pokrenu preko emulatora... ..tako da vas sve molim da se strpite jos koj dan da prigrabim sto vishe igara i jos neke korisne stvarcice vezane za emulator... ...grupu otvaram za koj dan...tako da ce svako od vas ko je zainteresovan moci da pristupi istoJ...(jel'te...) ;)) ...sutra cu naJverovatnije otvoriti grupu...tako da je to ql... ;) ...pa ko bude hteo da pristupi istoJ nek mi baci mail... e da...saljete mi BRE ljudi tonu poruka vezanu za emul. sve cu da pojasnim u grupi da ovde ne bi davili ljude koje Amiga ne zanima... (dal' ima takviH ?! :)) ...pa sutra...ako Bog da...samo da nam nebo be padne na glavu... ;)) VaN.GoGH
razno.290 jexy,
MAME v0.36 beta 1 ------------------ Stari emulator u novom ruhu ali kakvom ruhu :). Sam izgled mnogo vise podseca na stare dobre arkadne masine i ima podrsku za brdo novih igrica. U narednim porukama slede igre koje nema potrebe komantarisati, naslovi sve govore.. m36b1b.zip
razno.291 jexy,
MAME v0.36 ----------- "Wonderboy in Monsterland" Kad se samo setim koliko sam para i zivaca trosio na ovo cudo kao klinja :).. wbml.zip
razno.292 jexy,
MAME v0.36 ---------- "Moon Walker" Michael Jackson u glavnoj ulozi al je do jaja.. A MUST DOWNLOAD! moonwlkb.zip
razno.293 jexy,
MAME v0.36 ---------- "SHINOBI" shinobi.zip
razno.294 jexy,
MAME v0.36 ---------- "Shadow Dancer" Nezvanicni SHINOBI 2, mnogo dobar nastavak sjajnog originala! shdancer.zip
razno.295 jexy,
MAME v0.36 ---------- "PANG" Stari, dobri PANG sa automata a ne one fush verzije koje su pravljene za PC.. ------------------------------------------------------------- Sve ovo sto sam poslao je provereno i RADI tako da mozete slobodno odma da prionete na skidanje.. a ukoliko budete trazili mogu da pribavim jos neke stvari.. pang.zip
razno.296 vampire,
> Sve ovo sto sam poslao je provereno i RADI tako da mozete >slobodno odma da prionete na skidanje.. a ukoliko budete trazili >mogu da pribavim jos neke stvari.. Jexy momce :} Hocu da ti se zahvalim posto si jednog smornog coveka lishio smora. Pogotovo sa ovim Shadow Dancer-om. E sada. Zamolio bi te da ako mozes okacis jednu igru...neznam tacno kako se zove (mislim Crest ili tako nesto..),igrao sam u pinkiju, i trosio para i para. Veoma je dobra...moze da se bira nindza,ratnik svestenik i carobnjak. MNOGO podseca na legendarni Rastan. Dakle, pocinje se u nekom zamku...pa kroz sume...itd. Takodje bi bilo lepo da okacis (ako mozes i imas naravno) neku od legendi - Final Fight, Caddilacs & Dinosaurs... Unapred zahvalan Vamp.
razno.297 vampire,
Jedno pitanje vezano za mame emulator : zasto kada startujem sa zvukom, momentalno me izbaci u windows a kada starutjem iz dosa, kaze nesto "cannot find..." ? Vamp.
razno.298 ica.z,
> Kad se samo setim koliko sam para i zivaca trosio na ovo cudo > kao klinja :).. kao i ja za robocop-a... ;) ide josh jedna igra za MAME emulator... otpakovati u direktorijum ROMS\ROBOCOPP i ima da radi... Robocop robocopp.zip
razno.300 dselic,
> Instalirao sam i podesio sve, nego, zanima me koja makina je > potrebna za normalan rad (to nisi napomenuo) posto ja imam > 486 DX2/80, 16 MB, i koje opcije bi mogao da iskljucim, > npr. no sound mozda ? Hvala unapred, iance strava je > emulator. Pa pazi, kod mene na Celeronu na 375MHz sve divno radi sa uključenim zvukom i kojekavkim čudima. Frejm rejt bude čak i 50-60. Reklo bi se da je 486 ipak nešto sporiji pa ti je najbolje da za početak isključiš zvuk, pa onda da namestiš onu skip frame opciju da prikazuje svaki drugi ili svaki treći frejm. Jes da tako neće ići baš glatko ali bi trebalo brže da radi. Dan
razno.301 roach,
>zasto kada startujem sa zvukom, momentalno me izbaci u windows >a kada starutjem iz dosa, kaze nesto "cannot find..." Ja sam provalio foru, igru treba da instaliras sa istim nazivom kao sto je i upakovana i to u istom direktirijumu u kome je emulator C:\M3B1B\WBML, znači kucaš: C:\M3B1B>mame wbml (i emulator ce automatski da ucita fajlove iz dira wbml).
razno.302 roach,
> glatko ali bi trebalo brže da radi. Hvala na informaciji pozdrav praktica
razno.303 saint,
=> MAME v0.36 Da nema neko mozda za taj mame igru Asterix & Obelix ali ne onu verziju sto lici na vikinge vec nesto kao Punisher ili Final fight.
razno.304 vampire,
E da, mogao bi neko da posalje i Punisher za MAME :} Vamp.
razno.305 saint,
=> MAME v0.36 beta 1 Ima li za taj MAME igra King of Fighters ?
razno.306 ventura,
> e da...saljete mi BRE ljudi tonu poruka vezanu za emul. sve cu da > pojasnim u grupi da ovde ne bi davili ljude koje Amiga ne zanima... > (dal' ima takviH ?! :)) pa mislim, zasto postoji konferencija amiga... ionako je prazna.. pisite tamo...
razno.307 ventura,
> i trosio para i para. Veoma je dobra...moze da se bira nindza,ratnik > svestenik i carobnjak. MNOGO podseca na legendarni Rastan. Dakle, da to nije gauntled sa amige?
razno.308 darklord,
> i trosio para i para. Veoma je dobra...moze da se bira nindza,ratnik > svestenik i carobnjak. MNOGO podseca na legendarni Rastan. Dakle, da to nije gauntled sa amige? Da i ja mislim da je ta igra ! a ako je neko ima nek obavezno salje posto je igra najbolja ! BYe
razno.309 ventura,
> > i trosio para i para. Veoma je dobra...moze da se bira nindza,ratnik > > svestenik i carobnjak. MNOGO podseca na legendarni Rastan. Dakle, > > da to nije gauntled sa amige? > > Da i ja mislim da je ta igra ! a ako je neko ima nek obavezno salje posto je > igra najbolja ! Ma ja je imam i to orginal, samo je frka sto su diskete za amigu... ako nekome moze to da posluzi da je prebaci na emulator neka javi pa ce se dogovorimo...
razno.310 darklord,
Brate salji,pa ce mo se nekako vec snaci :)) znaci ako neko ima emulator za amigu ili tako nesto na cemu bi radio taj gauntled nek salje !! BYe
razno.311 imangovski,
Koliko li sam samo puta pobegao iz skole da bih stao u red(!?) ispred ovog automata (jer je pola odeljenja radilo isto to;))
razno.312 junior,
> Koliko li sam samo puta pobegao iz skole da bih stao u red(!?) > ispred ovog automata (jer je pola odeljenja radilo isto to;)) Koliko godina si ovde, a još uvek quote nisi naučio da koristiš. Lepo ste se raspričali, još da kultivišete malo poruke da vas ja ne bi kultivisao..;)
razno.313 ventura,
> Brate salji,pa ce mo se nekako vec snaci > :)) > znaci ako neko ima emulator za amigu ili tako nesto na cemu bi radio taj > gauntled nek salje !! pazi ja na amigi nemam modem, a te diskete su za amigu... tako da nema sanse da to posaljem preko PC-a...
razno.314 saint,
=> kao sto je i upakovana i to u istom direktirijumu u kome je => emulator C:\M3B1B\WBML, znaci kucas: Moze ali takodje mozes i da pogledas u jedan txt fajl koji ide uz emulator u kome ti pise kako se za koju igru direktorijum mora zvati.
razno.315 rebel,
Pre dva dana je odrzhan Quake II turnir u Novom Sadu u organizaciji novosadske igraonice Engine Net (klan [NGN]). Prva nagrada je bila Voodoo2. Iz Beograda je krenula ekipa od 6 ljudi:Rebel[Fuse], Sima[Fuse], Lex[Fuse], Zero[DKG], T-1000[DKG] i Scorcher[DKG]. Stigli smo u NS negde oko 1, a u samu igraonicu u 2, turnir je pochinjao u 3, a vech se okupila lokalna ekipa playera da se zagreva kao i ekipa iz Shapca (deda, zhivotinja i ostali...), posle kratke demonstracije beogradske shkole kvejkanja Lale su skapirale da che biti gusto ;) Igraonica ima relativno ok mashine, ali poshto smo mi Beogradjani veoma razmazheni pomalo nam je smetao nizak frame rate, a i nismo poneli nashe misheve te nasha umetnost nije skroz mogla dochi do izrazhaja ;) Mene je smorio novosadski nachin igranja... Za upuchene: kampovanje, za one sa jeftinijim ulaznicama: likovi stoje na jednom mestu i pucaju u jedno mesto te tako kupe fragove (inache u svetu postoje pravila kojima se takvi ljudi diskvalifikuju) Svejedno, izdvojio se mali Aca ('85. godishte) - Glorfindel[NGN] i on nam je predstavljao najvechu konkurenciju, mada vredi spomenuti Brogi[NGN]-a koji je jedan od retkih likova koji ne kampuju... Turnir se igrao u grupama od po 6 ljudi, 3 prolaze, ako se ne varam bilo je 7 grupa, pa se igrao barazh izmedju najboljih chetvoroplasiranih iz prve runde. U poslednjoj rundi (finalu) bi trebalo da se iz grupe od 6 ljudi izdvoje 4 najbolja, pa da oni igraju playoff 1 na 1. Igrale su se Q2DM, IKDM, ZTN2DM mape (table shto bi rekle Lale ;)) po 20 minuta partija. U prvom krugu je otpao T-1000[dkg], a mi ostali smo prilichno lako odrali nashe protivnike... U drugom krugu je Scorcher[dkg] izduvao te smo ostali nas chetvorica, koji smo opet bili ili prvi, ili drugi u nashim grupama, a NS-ovci su se przhili da smo pukli i tako to... Al' neka ko se zadnji smeje, najsladje se smeje ;) Trecha runda je bila prilichno gusta, mali Aca je odrao Lexa i mene, ali smo se svejedno plasirali u finale, dok su Sima i Zero lako proshli svoju grupu... Finale, eh, to je bilo kul, sve ranije je bila rutina... Pored nas iz bgda i malog Ace, plasirao se neki lik Aragorn[NGN] (inache u svakom gradu ima 700 ekipa koje pokupe imena iz LoTR-a) veoma naprzheni dechko, a odlikuje se iskljuchivo kampovanjem, dok mu je preciznost ravna nuli :) U finalu su se igrale dve table ;) (ztn2dm5 i q2dm2) po 20 minuta. Na prvoj mapi je poredak bio: Rebel[Fuse] Sima[Fuse] Lex[Fuse] Aragorn[NGN] Zero[DKG] Glorfindel[NGN] Vodila se velika borba izmedju prve dvojice, ali ipak sam na kraju ja dobio sa fragom razlike, gusto... Zero i Aragorn su imali jednak broj fragova, izmedju mene i Sime je bio frag razlike, Lex je bio, recimo, deset ispod, dok je mali Aca ostao oko 5 ispod Zero-a, bila je ochigledna nervoza kod njega, jer se ipak nashao vechi kamper od njega - Aragorn[NGN] :) kada bude bilo mesta na diskovima, poslachu demoe, ono je bilo strashno, dechko se ne pomera, chuchi i baca grenadese po nivou... Na drugoj mapi: Rebel[Fuse] Sima[Fuse] Zero[DKG] Lex[Fuse] Aragorn[NGN] U pochetku je Aca vodio, nakon njega Lex, a onda sam se ja smenjivao sa Simom par minuta (naravno), posle sam se odlepio na 10 razlike i tu prednost odrzhao do kraja... Sima je ostavio ove ispod sebe dosta, te smo nas dvojica lagodno priveli mech zavrshnici... Mali Aca je toliko poludeo da se diskonektovao par minuta pred kraja kada sam ja napisao u konzoli da je Voodoo u Beogradu :) Poshto smo imali ubedljivu prednost ispred Novosadjana, a i nash poredak je bio definitivno reshen, poslednji minut smo digli ruke od kompjutera i time dokazali suverenu vladavinu Fuse-a i poneshto malo dkg-a :) Nas chetvorica smo se dogovorili da podelimo prvu nagradu te da ne igramo playoff, tako je i bilo. Ostale nagrade su bile sholje sa q2 znakom i cd-ovi. Time smo Sima i ja isposhtovali dogovor iz Beograda da delimo prvo mesto :) Chestitke trojici kolega prvoplasiranih ;) Do sledecheg turnira (i pobede ;)... Rebel[Fuse]
razno.316 lboki,
chestitam payo i simo :) vetj se vidi ko sutra drzi zdravicu na okupljanju :)
razno.317 vampire,
E ovaj,hoce li neko da okaci Final Fight? ili Double Dragon? za MAME naravno (Ganutlet i dalje ostaje :}} ) Vamp
razno.318 indi,
-> MAME v0.36 beta 1 moze li ovo cudo da se pokrene sa 12 mb rama? kada ga startujem u windowsu kaze " readroms(): Unable to allocate 786432 bytes of RAM Unable to initialize machine emulation " da li to znaci da nemam dovoljno rama? a kad ga startujem iz msdos moda kaze da mu nedostaje neki zip fajl (btw:sta ti dodje to "ruho"?)
razno.319 dr.mengele,
>> "Wonderboy in Monsterland" Meni se pojavi ekran sa copyrightom i onda se blokira comp?? Sta da mu radim?
razno.320 gligo,
> moze li ovo cudo da se pokrene sa 12 mb rama? > kada ga startujem u windowsu kaze > readroms(): Unable to allocate 786432 bytes of RAM > Unable to initialize machine emulation > a kad ga startujem iz msdos moda kaze da mu nedostaje > neki zip fajl Isti simptomi. Masina P133 sa 16mb RAM-a i ne sljaka nista od igara sem onog "Wbml"-a.
razno.321 goxi,
Ima li neko PRAVU verziju PANG-a. Onu sa automata, cini mi se da je to Super Pang. Na pocetku mozete da birate izmedju dva moda igre...
razno.322 outlaw,
Ok,evo resenja za MAME. Dakle, fajl uz poruku stavite u direktorijum gde vam je MAME, i startujte iz dosa. Win ne prolazi... I da, ako neko ima slabiji komp, samo neka iskljuci zvuk. Mnogo je brze bez zvuka. p.s. Final Fight, Ganutlet...okacite bre... cwsdpmi.exe
razno.323 jexy,
> Ja sam provalio foru, igru treba da instaliras sa istim nazivom > kao sto je i upakovana i to u istom direktirijumu u kome je > emulator C:\M3B1B\WBML, znaci kucas: > > C:\M3B1B>mame wbml (i emulator ce automatski da ucita fajlove iz > dira wbml). Zaboravih da kazem da novi MAME moze da ucitava direktno iz .zip fajlova. Znaci nema potrebe da ih raspakujes vec samo prebacis zipove u direktorijum ROMS ili tamo gde ti je MAME i sljakas..
razno.324 jexy,
> Jedno pitanje vezano za mame emulator : > > zasto kada startujem sa zvukom, momentalno me izbaci u windows > a kada starutjem iz dosa, kaze nesto "cannot find..." > ? Proveri da li u dosu imas zvuka u igrama pa ako nemas to sredi i trebalo bi da radi.. ja sam pokusao da startujem neke igre sa zvukom ali je bilo nemoguce sporo (zbog 486) pa sam to iskljucio ali je radilo, tako da ne vidim sta bi drugo moglo da bude u pitanju..
razno.325 jexy,
> -> MAME v0.36 beta 1 > > moze li ovo cudo da se pokrene sa 12 mb rama? > kada ga startujem u windowsu kaze > " > readroms(): Unable to allocate 786432 bytes of RAM > Unable to initialize machine emulation > " > da li to znaci da nemam dovoljno rama? > Naravoucenije.. nemoj igrati iz windows-a :).. a sto se rama tice ja mislim da tu ne bi trebalo da bude nekih problema.. ono sto mogu da ti predlozim jeste da se prebacis u dos ali da poiskljucujes sve zivo.. samo ostavi drajvere za zvucnu karticu, himem.sys i eventualno za VESA 2.0.. e sad.. ja sam recimo imao problema sa grafikom na pocetku pa mozes da probas sa parametrom -vesa1 ili -tweak mozda upali.. pozabavi se malo sa readme.txt gde su ti detaljno objasnjene sve opcije i malo eksperimetisi.. > a kad ga startujem iz msdos moda kaze da mu nedostaje neki zip fajl > Pazi ovako.. kao sto rekoh u nekoj od prethodnih poruka ovaj MAME moze da ucitava direktno iz zipova znaci samo snimis zipove tamo gde si raspakovao emulator. Recimo da si snimio shinobi.zip u dir gde ti je emulator.. pokreces ga sa nesto kao mame shinobi -vesa1.. ne kapiram kako moze da mu nedostaje zip fajl !!! > (btw:sta ti dodje to "ruho"?) :) Rec ruho je cini mi se sinonim za odelo ili nesto slicno samo naravno to sam naveo u figurativnom znacenju..
razno.326 jexy,
> p.s. Final Fight, Ganutlet...okacite bre... Momce, tesko se dobija RCUB :(.. ako neko ima brz nalog neka skine nesto jebitacno :).. inace final fight je kacen i imas ga medju starijim porukama ali za callus emulator..
razno.327 vampire,
> Momce, tesko se dobija RCUB :(.. ako neko ima brz nalog neka >skine >nesto jebitacno :).. inace final fight je kacen i imas ga medju >starijim porukama ali za callus emulator.. Gde?! Trazio sam, nema nigde final fight!! I sta je callus emulator?
razno.328 smars,
"Gunfight" za mamu. Jedna od prvih igara. gunfight.zip
razno.329 smars,
"Safari" - za mamu. Jos jedna matora legenda. safari.zip
razno.330 smars,
"Invaders Deluxe" - za mamu. sta reci.... invdelux.zip
razno.331 job.,
E to choveche kako e do jaja je emulator, nego jel imash josh neku igricu za mame, npr Donkey Kong, golden axe, double dragon, frogger, mario bros, demolition derby, star wars (sve delove), i neki lep fudbal ali dobar... ajde ili neka josh dobra igrica poshto slabo znam ovu oblast, ajde pliz poshalji bilo shta od ovvogo! hvala CU
razno.332 miskop,
>> MAME v0.36 beta 1 >> ------------------ >> Stari emulator u novom ruhu ali kakvom ruhu :). Sam izgled >> mnogo vise podseca na stare dobre arkadne masine i ima podrsku >> za brdo novih igrica. U narednim porukama slede igre koje nema >> potrebe komantarisati, naslovi sve govore.. Da li na ovoj novoj verziji regularno rade i one starije igre koje su OK radile na starijim verzijama emulatora? Mislim, da li sa svakom novom verzijom emulatora izlaze i novije verzije igara bolje optimizovanih za novu verziju emul.? Ili to nema veze...
razno.333 arizan,
Neko je poslao igrice za MAME emulator,pa da li moze da to ponovo posalje. Pozdrav!!!!!!!
razno.334 bigbane,
Posto vec saljete romove za MAME da li neko mozda moze da posalje Trojana, ili bar neku adresu na netu sa koje se moze skinuti unapred zahvalan
razno.335 junior,
> Neko je poslao igrice za MAME emulator,pa da li moze da to > ponovo posalje. Stare poruke su čitaju u formatu "re broj_teme datum-" Npr, konkretno za mame lupi: re 8 200799- /t (ovo /t će tražiti samo poruke sa fajlovima)
razno.336 saint,
=> Trazio sam, nema nigde final fight!! Imas na sajtu www.emux.com Ako skidas Capcomove igre onda skini i emulator Callus jer mnogo prze rade ROM-ovi nego na MAME-u.
razno.337 giuliano,
Imam jedan problem.... Pokusao sam da instaliram Bleem! ver.1.4... To mu dodje zadnja verzija tog emulatora. Ali odma trazi neki cd-key....??? Ja nemam pojma sta mu to dodje al` mi je jasno da bez toga nema nis` od bleem-a...:) S`toga ako neko zna o cemu se radi i koje je resenje zamolio bih ga da mi kaze ovde ili na mail... Takodje ako postoji neki crack za to neka mi dobaci na mail. Toliko. Pozdrav.
razno.338 van.gogh,
Ja samo da obavestim ljude da je otvorena grupa sto se tice Amige tj. emulatora koji emulira Amigu na ovom tupavom PC-u... ;) ostalo je jos 4 prazna mesta pa ko oce nek se javi na mail...grupa se puni i to neveroJatno brzo... ;)) Amiga vlada... ! :) Inace ime grupe je Amiga4EveR ;) pa ko je za nek baci poruku na mail... bice tona igara, opisi za emulatore...tj. kako naJbolje podesiti emul. da radi...itd...itd...pa ko oce...dobro doso... :) Amiga4EveR... pozdrav... :) VaN.GoGH
razno.339 indi,
-> ga sa nesto kao mame shinobi -vesa1.. ne kapiram kako moze da mu -> nedostaje zip fajl !!! evo ti ovako cu bolje da ti objasnim c:\mame>mame shdancer Load error: no DPMI - Get csdpmi*b.zip c:\mame>mame shdancer Load error: no DPMI - Get csdpmi*b.zip jel vidis sad sta mi trazi?
razno.340 indi,
-> Ima li neko PRAVU verziju PANG-a. Onu sa automata, cini mi se da je -> to Super Pang. Na pocetku mozete da birate izmedju dva moda igre... postoji "prava" verzija PANG 1 sa automata i to je ovde poslato ali mu treba mame emulator takodje pstoji i igrica PANG 2 koja je mnogo bolja pa ako neko ima neka zakaci
razno.341 shone.,
E jer igrao neko Roller Coaster Tycoon?! Ako jeste neka mi kaze ako zna (?) kako da projektujem sopstvene coastere ali da posle mogu da ih sacuvam kao fajl (pd4).! To jest da mogu isti taj coaster da stavim u sledeci park koji budem pravio???? HvALa!! ByE
razno.342 saint,
=> Pokusao sam da instaliram Bleem! ver.1.4... Aj posalji taj emulator ako mozes.
razno.343 saint,
=> zna (?) kako da projektujem sopstvene coastere ali da posle mogu da Imas opciju u koloni za sejviranje ali aktivna je samo dok ti je izabran roler coster
razno.344 giuliano,
Aj posalji taj emulator ako mozes. ------------------------------------------- Evo al` izgleda da nema nista od toga.... Dakle,Bleem! ver.1.4 bleem.zip
razno.345 roach,
Imam jedan problem sa mame emulatorom. Kada ga startujem iz 95-ice uŔitava samo neke igre, a u dos-u mi prijavljuje da mi treba neku DPMI memoriju ? Usput, moram da napomenem da nemam pravi dos, veŠ samo neke komande prekopirane u direktorijum. Zna li neko kako da sredim tu stvar ? .praktica
razno.346 vampire,
Ide jos jedna igra za mame emulator. GAUNTLET 2 Skinuo sam sa neta malopre, i hocu da prokomentarisem da je igra dobra, moze u vise igraca, ali nije ona koju sam ja trazio. Dakle pitanje ostaje - Da li neko zna kako se zove igra veoma slicna Shinobi-u po izvodjenju, a ima biranje likova (Mage,Priest,Fighter,Ninja) i likovi idu i kupe oruzija usput...standardno. p.s. kome jos uvek ne rade igre na mame - downloadujte fajl koji sam poslao pre par dana, iskopirajte ga u direktorijum sa MAME emulatorom i startujte iz dosa Vamp gaunt2.zip
razno.347 smars,
Otvorena grupa debeljko. U njoj cete naci oko 500 (519) igara za komodorac. Ili je bolje da saljem u konferenciju, a?
razno.348 fraudator,
nemoj
razno.349 junior,
> Ili je bolje da saljem u konferenciju, a? Nema potrebe, neka ide u grupu, a ja ću porazgovarati o otvaranju dira posvećenog igrama za razne emulatore (mame, c64, amiga..).
razno.350 moonchild,
ajd da vidim ako upload proradi stize vam final fight :))) ffight.zip
razno.351 moonchild,
Elem, pored ovog final fighta postoji i igra cadilax & dinosaurs. To su dve identicne igre tj. nastavci ko shinobi i shadow dancer. Pa ko moze da je skine ima pivo od mene :)) Pored toga hteo bi da pomenem josh par pa ako ih neko ima pri ruci nek ih baci na sezam jer su dobre !!! Shadow Warrior-kao shinobi ili shadow dancer Double Dragon 1,2,3-tabacina :) Operation Wolf-pucacina (u ulozi comandosa) Operation Thunderbullet -II- Down Town - tabacina Mortal Combat 1,2,3,4 (ko nema jak racunar iznenadice kako je ovo ql resenje) ma seticu se ja josh dajte mi vremena :)) p.s. konacno je izasla full verzija emulatora za sony playstation i ima par mb.
razno.352 imangovski,
Imam problem sa pojedinim igricama za MAME. Shinovi i Gauntlet mi prijavljuju gresku u inicijalizaciji video kartice, dok neke igrice rade. U cemu je problem? Pokusavao sam sa svim ocijama, ali nece:(((
razno.353 lboki,
E jer igrao neko Roller Coaster Tycoon?! -------- jel' to ona simulacija zabavnog parka, or so, shto je ranije bila u verziji i za amigu i za pc ? ako jeste zamolio bih je na mail ili ako je velika u direktnu vezu.
razno.354 van.gogh,
E ljudi nema vise mesta u gr. amiga4ever al' kad bidne ke vam se javi... :) Aj'...uzdravlje...
razno.355 saint,
=> konacno je izasla full verzija emulatora za sony playstation i => ima par mb. Salji
razno.356 stameni,
>> Nema potrebe, neka ide u grupu, a ja ću porazgovarati o otvaranju >> dira posvećenog igrama za razne emulatore (mame, c64, amiga..). Podrška! Za! Kako se zove igra sa automata koja po izvođenju podseća na čuveni Penetrator? Skrolovanje u levo, neki svemirski brod treba provući kroz lavirint, a odozgo i odozdo napadaju neke rakete, šta li? Pri svemu tome treba uništavati neke baze sa gorivom...
razno.357 ventura,
> ako jeste zamolio bih je na mail ili ako je velika u direktnu vezu. zauzima 1 CD
razno.358 lboki,
koliko se ja setjam bilo je 4 diskete u AGA verziji...
razno.359 darklord,
Jel ima josh neko neku igru za Mame,a da je dobra ! ?? A mislim da je "The King Of Dragons" veoma dobra igra pa ako bi neko bio ljubazan da skine?? Takodje i Liquid Kids !! BYe
razno.360 vampire,
Ima Caddilacs & Dinosaurs na sajtu WWW.EMUX.COM, pa ko oce nek skine i posalje. Ja nisam skinuo iz prostog razloga - nemam dovoljno vremena na Internetu da skidam 4 megabajta :} Vamp.
razno.361 harddesign,
=- Kako se zove igra sa automata koja po izvodenju podseca na =- cuveni Penetrator? Skrolovanje u levo, neki svemirski brod =- treba provuci kroz lavirint, a odozgo i odozdo napadaju neke =- rakete, sta li? Pri svemu tome treba unistavati neke baze sa =- gorivom... Scramle.
razno.362 gligo,
> =- Kako se zove igra sa automata koja po izvodenju podseca na > =- cuveni Penetrator? Skrolovanje u levo, neki svemirski brod > =- treba provuci kroz lavirint, a odozgo i odozdo napadaju neke > =- rakete, sta li? Pri svemu tome treba unistavati neke baze sa > =- gorivom... > Scramle. NHF na ovome, ali budimo precizniji. Ako covek pokusa da ovu igru potrazi ne Internetu pod ovim nazivom, nikad je nece naci, jer se igra tacno zove SCRAMBLE.
razno.363 hrka,
Dajte ljudi stvarno eto ja sam vam poslao final fight a sad nek neko skine drugi deo final fighta tj. Caddilacs & Dinosaurs pa da se lepo izigram ;) lepo covek kaze da ima na adresi www.emux.com
razno.364 harddesign,
=- NHF na ovome, ali budimo precizniji. Ako covek pokusa da ovu =- igru potrazi ne Internetu pod ovim nazivom, nikad je nece naci, =- jer se igra tacno zove SCRAMBLE. Naravno, u pravu si. Automat mi je progutao jezivo mnogo para, ali to ocigledno nije dosta pa sam ja poceo da gutam slova. :)
razno.365 ica.z,
ide josh jedan emulator pored MAME emulatora... inache za ovaj emulator postoji solidan broj igara i sve su uglavnom jako poznate i jako dobre... jedina mana je shto su isuvishe velike, tako da nije moguce slanje istih na sezam... RAINE v0.18
razno.366 ica.z,
evo poslacu jednu igru za RAINE emulator... inache radi se o legendarnoj pucachini... ------------------------------------------- Cabal ---------------------
razno.367 stameni,
>> > Scramle. >> >> NHF na ovome, ali budimo precizniji. Ako covek pokusa da ovu >> igru potrazi ne Internetu pod ovim nazivom, nikad je nece naci, >> jer se igra tacno zove SCRAMBLE. :) Našao sam, ne na Internetu, nego na Sezamu, u direktorijumu. Scramble, zaista :) Zahvaljujem.
razno.368 saint,
Izasao je program Virtual Drive 2000 v5 pa ako neko moze da ga skine sa Ineta bilo bi lepo posto meni na afroditi ne radi FTP. BTW: Ima ga na www.download.cg.yu
razno.369 giuliano,
Jel to onaj Virtual Drive gde mozes da snimis cd] pa ti vise isti nije poterban?? Ako je to,onda obavezno saljite ovde!
razno.370 ica.z,
ide josh jedna legenda... i to bi bilo sve poshto su ostale igre vece od 2MB (spakovane)... ------------------------------------------- Rastan --------------------- rastan.zip
razno.371 ica.z,
ide josh jedan arcade machine emulator... shto se tiche igara koje podrzava slichan je kao i MAMA... ali meni se chini da igre kao npr. Punisher ili Final Fight mnogo bolje izgledaju i mnogo su brze i na slabijim mashinama... za ovaj emulator ne postoji ni jedna igra koja je 'onako' ili 'bezveze'... sve su do jaja grafichki uradjene i zvuk je do jaja... ja sam se odushevio kad sam prvi put igrao Punisher-a... jedina mana je shto su igre (isto kao i kod RAINE emulatora) mnogo velike za slanje na sezam... ali nacicu neshto malo krace kao shto sam nashao Cabal i Rastan...
razno.372 indi,
-> Imam jedan problem sa mame emulatorom. Kada ga startujem iz -> 95-ice uŔitava samo neke igre, a u dos-u mi prijavljuje da -> mi treba neku DPMI memoriju ? Usput, moram da napomenem da -> nemam pravi dos, veS samo neke komande prekopirane u direktorijum. pazi sad neko je ovde slao pang i i njemu je bio jedan fajl bez kog meni mame emulator nije radio (?) posle je outlaw uz poruku 8.322 zakacio jednu stvar koju sam ja startovao i sad mi radi ali mora pod dosom (tj. dos mode)
razno.373 vampire,
E ajde bre, imate na sajtu WWW.EMUX.COM milion (dobrih) igara za MAME i ostale emulatore, ajde skidajte. Vi studenti sa dzabe vremenom, i tako to... Vamp
razno.375 sonny,
ide jedna odlichna pucachina za Callus emulator... jebi ga malo je veca ali stvarno vredi prostora sezamovom disku... u stvari ne znam... sami procenite... --------------------------------------------------- Varth ------------------------
razno.376 ica.z,
> Elem, pored ovog final fighta postoji i igra cadilax & dinosaurs. To su dve > identicne igre tj. nastavci ko shinobi i shadow dancer. Pa ko moze da je > skine ima pivo od mene :)) pa bilo bi fino ali mislim da je nemoguce... spakovana zauzima ne manje od 4mb tako da to pada u vodu... imam ja Punisher-a i josh gomilu skroz gotivnih (hi budget) igara ali jebi ga... ako je neko zainteresovan za neke igre za Calus ili RAINE emulator nek me cimne na mail pa moze pasti neka kombinacija... Ica
razno.377 vampire,
>pa bilo bi fino ali mislim da je nemoguce... >spakovana zauzima ne manje od 4mb tako da to pada u vodu... moze da se prepakuje na 1,2mb i da se posalje u delovima.
razno.378 ica.z,
ide nastavak legendarne pucachine... za MAME emulator... ------------------------------------------ 1943 ----------------------
razno.382 sonny,
ide NHL 97 za Segu... inache po grafici i samoj igri ista je kao i NHL 95 za PC... ko se seca zna ce kako ovaj izgleda... ------------------------------------------------ NHL 97 -------------------- nhl97.zip
razno.384 harddesign,
Dobio sam od poznanika neke igra navodno za Mame Emulator, ali kada sam probao da ih startujem, nece da moze :) Pretpostavljam da je u pitanju neki drugi emulator, ja vam saljem igrice jer su kratke, a legendarne. Ako neko 'prepozna' koji je emulator u pitanju, nek javi. Prvo ide Moon Patrol mpatrol.zip
razno.385 harddesign,
MsPacMan mspacman.zip
razno.386 harddesign,
'obicni' PacMan pacman.zip
razno.387 harddesign,
I na kraju, igra o kojoj je ovde nedavno bilo reci - Scramble. scramble.zip
razno.388 rmilos,
Ljudi, imali neko (za neki od arkadnih emulatora koje ste slali, sledece igre) ... : CARRIER AIR WING (mnogo jaka pucacina sa avionima mogucnost za dva igraca u isto vreme) U.N. SQUADRON (na foru carrier-a) ASTRO BLASTER RAINBOW ISLANDS Neko je slao NINTENDO emulator .... Imate li neki deo MARIO BROSS-a ?? (sem onog dr.mario sto je bilo...) pozdrav!Milos...
razno.389 moonchild,
>pa bilo bi fino ali mislim da je nemoguce... >spakovana zauzima ne manje od 4mb tako da to pada u vodu... moze da se prepakuje na 1,2mb i da se posalje u delovima. --------------- Hej nisam ja to rekao :)))
razno.390 stemil,
Igrački problemi: Ortak kupio dva Geniusova džoistika FLIGHT 2000 i umesto Game Card-a sa dva Joystick porta dali mu neki razdelnik koji se valjda priključuje na game port SB-a. Ali to neće da radi, mada su džojstici ispravni (provereno). U podešavanjima u kontrol panelu moguće je ispravno centrirati samo prvi dok drugi Joystick "ne hvata uglove". U igrama (svim) se ovo manifestuje SKAKANJEM nekog kursora koji bi trebao da bude vodjen Joystickom, a sam Joystick ne reaguje na komande. Predpostavljam da je potreban neki INF fajl za ove džojstike iako se radi o WIN98 ! Inače džojstici su sa dve ose i dva tastera. Ako ima nekog ko se razume na ovom polju molim da mi ukaže šta nije u redu i kako rešiti stvar. Hvala lepo !
razno.391 saint,
=> Jel to onaj Virtual Drive gde mozes da snimis cd] => pa ti vise isti nije poterban?? Jeeeste...
razno.392 saint,
=> Genecyst for Dos Aj ako mozes gledaj da skines verziju za win mnogo je bolja.
razno.393 vampire,
Sinoc sam "pozajmio" vreme na internetu, i skinuo The King Of Dragons, koju cu poslati veceras. (oko 2mb) Takodje sam krenuo da skidam i Caddilacs & Dinosaurs, i pukla veza na trecem megabajtu!!! grrrr... Vamp
razno.394 vampire,
>Takodje sam krenuo da skidam i Caddilacs & Dinosaurs, i pukla >veza na trecem megabajtu!!! Dakle, obecavam da cu skinuti i preostali megabajt + poslati igru u konfu, ako mi neko objasni kako da namestim u Netscape Navigatoru da transfer nastavi od tacke prekida, a da ne ide stalno ispocetka. Vamp
razno.396 sonny,
> Ljudi, imali neko (za neki od arkadnih emulatora koje ste > slali, sledece igre) ... : U.N. SQUADRON postoji za Callus emulator... u to sam 100% siguran jer sam igrao ranije... trenutno ga nemam na hardu... CARRIER AIR WING mislim da postoji i to takodje za Callus emulator ali nisam potpuno siguran jer je nisam skinuo... Ica
razno.397 ica.z,
> Dakle, obecavam da cu skinuti i preostali megabajt + poslati igru u > konfu, ako mi neko objasni kako da namestim u Netscape Navigatoru da > transfer nastavi od tacke prekida, a da ne ide stalno ispocetka. > > Vamp pazi Netscape Navigator kao i Internet Explorer nema tu opciju (resume download)... da bi mogao da nastavljash prekinuti download potreban ti je program Go!Zilla koji mozesh da skinesh sa gomile sajtova (idi na www.yahoo.com i u 'search' ukucaj 'gozilla')... i sve shto treba da uradish poshto program instalirash jeste da kad dodjesh do nekog linka (za DL zeljenog fajla), pritisnesh desno dugme od misha i stavish 'Copy Link Location'... onda udjesh u gozillu i pritisnesh onaj plusic (+) shto u stvari predstavlja 'add file', i tamo gde treba da stoji lokacija fajla stavish, desnim dugmetom misha, 'paste' i furash dalje... i svaki put ako budesh zeleo da nastavish DL, lepo startujesh gozillu i stavish opciju 'Download All' ako ima vishe fajlova na DL listi ili jednostavno 'Download' ako imash samo jedan fajl na listi... Ica
razno.399 low.dog,
aj ako neko ima neku manju igru za sega emulator neka posalje Dogi
razno.400 vampire,
Ide igra MAGIC SWORD, za MAME emulator, odlicna je msword.zip
razno.401 vampire,
Okacicu King Of Dragons neki drugi put,sada mi se spava. Inace,potrosio sam sve vreme (od ortaka) na internetu, i tako stvarno nisam u mogucnosti da skinem druge igre. program gozilla zauzima oko 2mb tako da mi se nije isplatilo da ga skidam (on sluzi za nastavljanje prekinutog downloada). Tako da bi stvarno bilo lepo kada bi neko skinuo taj Caddilacs&Dinosaurs, nece se pokajati, igra je legenda nad legendama.
razno.402 stameni,
>> program gozilla >> zauzima oko 2mb tako da mi se nije isplatilo da ga skidam (on sluzi >> za nastavljanje prekinutog downloada). Imaš ga u direktorijumu, ali nisam siguran je li najnovija verzija.
razno.403 rmilos,
>U.N. SQUADRON postoji za Callus emulator... u to sam 100% siguran >jer sam igrao ranije... trenutno ga nemam na hardu... >CARRIER AIR WING mislim da postoji i to takodje za Callus emulator >ali nisam potpuno siguran jer je nisam skinuo... E aj moooooolim te vidi ako ih nabavis (pogotov CARRIER AIR WING, mnogo je jaka igra) pa ih posalji na Sezam, moze? :) pozdrav!Milos...
razno.404 saint,
ide jedna simpatichna arkada za Sega Genesis / Mega Drive Flintstones tormena...
razno.405 ica.z,
> E aj moooooolim te vidi ako ih nabavis (pogotov CARRIER AIR > WING, mnogo je jaka igra) > pa ih posalji na Sezam, moze? :) pa znash kako... trenutno nemam vreme na internetu tako da od mene ne ochekuj skoro to da poshaljem... U.N. Squadron sam igrao i zakljuchio da je igra totalno ok... a Carrier Air Wing mislim da nisam video... Ica
razno.406 ica.z,
ide jedna simpatichna arkada za Sega Genesis / Mega Drive Flintstones fstones.zip
razno.407 rmilos,
>pa znash kako... trenutno nemam vreme na internetu tako >da od mene ne ochekuj skoro to da poshaljem... Ok, a znas mozda na kom sajtu mogu da se nadju te igre ? ( U.N. Squadron i Carrier Air Wing za Callus ) >U.N. Squadron sam igrao i zakljuchio da je igra totalno ok... >a Carrier Air Wing mislim da nisam video... E Carrier je mnogo jaka igra (igrao sam je na automatu : pice dva aviona i rokaju sve naokolo :) ali je mnogo dobra grafika, bar bila na automatu) a u Sk-u ,secam se :) , pise da podseca na U.N. Squadron ali je mnogo bolja ... ..pozdrav!Milos...
razno.408 indi,
HELP IN Q2! treba mi pomoc u QUAKE 2 trenutno se nalazim u "Pumping Station 1" i primary objective mi je "infiltrate and destroy strogg main reactor" a secondary obj. "proceed to reactor core. kill all resistance" kills 34/34 goals 1/1 secrets 1/3 da li neko zna da mi objasni "na koja vrata" treba da idem? ps:kako se Q2 igra preko modema? da li je neko zainteresovan? :)
razno.409 ica.z,
mislim da bi trebali da iskuliramo sa slanjem emulatora i romova u ovu conf-u poshto su diskovi na izmaku slobodnog prostora, a poshto su me mnogi savetovali da je bolje slati sve to u grupe jer se poruke iz grupa brishu posle odredjenog vremena, a i na tim diskovima koji su za grupe ima vishe mesta (shto mi i nije bash najjasnije)... iz tog razloga otvorio sam grupu 'Arcade' gde se mogu slati razni emulatori i romovi za sve aktuelne sisteme (sega, nintendo, commodore, amiga, arcade machine, itd.)... naravno, grupa se ne bavi samo prikupljanjem ovih stvari vec se bavi i problemima, pitanjima u vezi pojedinih igara, adresama na internetu gde se ovakve stvari mogu naci i sl... grupa vec ima solidan broj chlanova... ko je zainteresovan za 'Arcade' grupu nek mi poshalje mail... uskoro cu morati da zatrazim proshirivanje iste... Ica
razno.410 morkin,
Zadatak za mladog moderatora: Da skupi sve emulatore koji su do sada poslani, ažurira ih (izbriše ranije verzije i ostavi samo najsvežiju) i strpa u neki DIR gde će biti stalno dostupni. Igre neka se objavljuju i dalje u odgovarajućoj temi, sa obaveznom naznakom za koji su emulator.
razno.411 darklord,
Skinuo sam sa Net-a neki Neo Geo Emulator !! I ne znam kakko se koristi !?? Da li ga josh neko ima i da li neko uopste zna kako se koristi ! Za ovaj emulator imaju dosta dobre igre i to sve "novijeg" datuma ! Pa ko oce nek kaze da mu poshaljem! Al se vracam na pitanje Ko zna kako se koristi??? BYe
razno.412 saint,
=> Za ovaj emulator imaju dosta dobre igre i to sve "novijeg" datuma ! => Pa ko oce nek kaze da mu poshaljem! Koje igre si skinuo? Samurai IV il III?
razno.413 junior,
> Da skupi sve emulatore koji su do sada poslani, ažurira ih > (izbriše ranije verzije i ostavi samo najsvežiju) i strpa u > neki DIR gde će biti stalno dostupni. Igre neka se objavljuju i > dalje u odgovarajućoj temi, sa obaveznom naznakom za koji su > emulator. Ukoliko padne dogovor za otvaranje dira, a opstanak sistema ne bude u pitanju, budite sigurno da ću to učiniti.
razno.414 smars,
Igre za NEO GEO se mogu koristiti i iz MAME-a. Provereno... Inace, dobitna kombinacija za MAME je: neka MAMA za dos(pozeljno najnovija) + Arcade @ Home, kao front end.
razno.415 saint,
=> Igre za NEO GEO se mogu koristiti i iz MAME-a. => Provereno... Aj nek neko posalje neku igru za NEOGEO Imao je najbolje igre...
razno.416 darklord,
Ovaj ako si mislio samo da igru za NeoGeo kopiram samo de je i Mame i onda startujem kao i sve ostale igre za Mame znaci : Mame i ime igre... E to ne radi ! E sad sta ti to pominjes >>Inace, dobitna kombinacija za MAME je: >>neka MAMA za dos(pozeljno najnovija) + Arcade @ Home, kao front end. O cemu ti to ?? BYe
razno.417 smars,
Pazi, sve je to u vezi sa "Arcade @ Home"-om. To je launcher za Win 9x, mnogo dobar, pre svega zato sto je jako jednostavan, ne moras da imas otpakovane romove vec on sam pokrece unzip u pozadini, brz je, ima mnostvo opcija za podesavanje, daje iscrpne informacije o verziji, bug reportove, i slicno.Moguce je i kreirati sopstvene liste igara, a podrzava i NEO GEO igre.Mozda njihovo pokretanje i nije sasvim u vezi sa MAME-om, ali znam sigurno da je to moguce, jer ima u View meniju opciju "show only NEO GEO games".Ne mogu ti reci bas tacno kako se sredjuju ta podesavanja, jer ja malo teze pokrecem NEO GEO igre, zato sto su dosta zahtevnije od MAME igara(a i novije, ima igara i iz 97 godine!!). Jos jedna lepota Arcade at Home je sto ima opcija kreiranja screen shot-ova, koji se prikazuju u vidu thumb-ova. Sve u svemu, Arcade At Home je dobar izbor, i preporucujem ga.
razno.418 fraudator,
ql a koliko to veselje ima MB?? misim, da shaljesh ako nije puno il da dash u direktnu vezu ajd cu
razno.419 the.edge,
Ne znam da li je ne NEO GEO stara firma, ali pre par dana im je izasao NEO GEO Pocket Colour konzola, nalik na Game Boy Colour. Tako da ne treba uopste da te cudi sto je neka igra iz '97. Ima ih i iz '99. AcCeSS DeNiED
razno.420 smars,
Pa negde oko 2-3 oces direktno ili na mail
razno.421 saint,
=> Ne znam da li je ne NEO GEO stara firma, ali pre par dana im je izasao => NEO GEO Pocket Colour konzola, nalik na Game Boy Colour. NEO GEO i dalje pravi igrice... Ove godine izdao King of Fighters 99 nastavak serijala... Inace MNOOOOOOOOGO dobra igra...
razno.422 junior,
> Pa negde oko 2-3 > oces direktno ili na mail Dogovori oko slanja igrica, crackova i slično ubuduće da idu u mail.
razno.424 smars,
Ok sorry, upamticu...
razno.425 giuliano,
Treba mi pomoc ! Radi se o patch-u za Rainbow Six. Patch se vodi kao 1.02a Neoophodan mi je da bi igrao na mom Ciryx-u. E sad,da bedak bude totalan,ne mogu da ga skinem sa ftp severa... Zato molim nekoga da mi ucini OGROMNU uslugu i skine ga sa sledece adrese: http://www.calico-software.com/database/RainbowSixPatch-299.html Velicina fajla je 1,8 mb. Znam da nije malo ali nije ni mnogo...:)) Ajde ljudi pomozite! POzdrav.
razno.426 saint,
Da li nekome treba ispravna verzija emulatora Bleem 1.4 da znam dal da saljem? (emulira PSX)
razno.427 giuliano,
Da li neko moze da mi pomogne oko Unral-a ? Kada probam da startujem igru pojavi mi se sledeca paruka: Critical error: General Protection Fault History:InitEngine Inace imam Win98,Cyrix 166+,32 MB rama,Voodoo 1... Ajde ko ima iskustva sa ovim neka kaze sta je problem. Pozdrav.
razno.428 giuliano,
Mislio sam na UNREAL...:)
razno.429 ventura,
> Inace imam Win98,Cyrix 166+,32 MB rama,Voodoo 1... > Ajde ko ima iskustva sa ovim neka kaze sta je problem. ja na tome ne bi ni tetris pokrenuo.. a kamoli unreal :)
razno.432 giuliano,
ja na tome ne bi ni tetris pokrenuo.. a kamoli unreal :) ------------------------------------------------------------- Ne znam za tetris,al` ja sam skino neki patch i sada sve lepo fercera...:)) Tako da pomoc vise ne treba. Pozdrav.
razno.433 giuliano,
Da li neko ima mod za Quake 2 koji simulira mrezno igranje? Kao sto ima u sebi Unreal? Ako nije tesko i veliko neka mi baci na mail,a ako je veliko onda barem adresa sa koje mogu da skinem to. Pozdrav.
razno.434 karlos,
e ajde ako neko ima igrice za Windows neka baci koju.... ...sve jedno...karte,logicke,sportske,...nije bitno... ...hvala... ...moze i na mail....
razno.435 sane,
Simulira mrezhno igranje? To mu dodje bot, ukucaj quake2 +bot(s) i skidaj, najrasprostranjeniji je eraser bot, a najbolji je (po prichi sam chuo, nisam probao) gladiator bot. Al' sve u svemu, igranje sa botovima je sranje, glupavi su i posle jednog vremena tachno znash gde cje koji da ide..
razno.436 ventura,
> Al' sve u svemu, igranje sa botovima je sranje, glupavi su i > posle jednog vremena tachno znash gde cje koji da ide.. ocigledno nikada nisi igrao sa bot-ovima... ja sam se oprobao sa eraser bot-om i mogu da ti kazem kada igras vise od 2 sata sa njima, postaju nepobedivi... nakon 1-2h igre ne promasuju nijednom brzi su ... kopiraju tvoje pokrete.. tako da imaju solidnu bazu pokreta i nemozes ih predvideti...
razno.437 giuliano,
Hvala ti za info... Uspeo sam da pronadjem taj EraserBot al` je ogroman tako da sam digo ruke od toga...
razno.438 gdown,
GD> e ajde ako neko ima igrice za Windows cd windows\fun pa izoli ;)
razno.439 sfilip,
> 2 sata sa njima, postaju nepobedivi... nakon 1-2h igre ne promasuju >nijednom > brzi su ... kopiraju tvoje pokrete.. tako da imaju solidnu bazu pokreta i > nemozes ih predvideti... shta, kad igrash protiv mnogo njih ili protiv jednog? Ako igrash protiv jednog mozhesh do sutra igrati, nikad netje valjati...
razno.440 ventura,
> > 2 sata sa njima, postaju nepobedivi... nakon 1-2h igre ne promasuju > >nijednom > > brzi su ... kopiraju tvoje pokrete.. tako da imaju solidnu bazu pokreta i > > nemozes ih predvideti... > > shta, kad igrash protiv mnogo njih ili protiv jednog? > Ako igrash protiv jednog mozhesh do sutra igrati, nikad netje valjati... sa jednim je dosadno.. ja igram sa osmoricom...
razno.441 junior,
:: Izbor najboljih igara sezone 98/99 Dakle, dame i gospodo, polako se bliži vreme za drugi, tradicionalni ;) izbor najbolje igre protekle sezone. Of kors, najbolje igre ćete opet imati čast da birate vi. Dosta igara je bilo aktuelno ove godine, tako da molim neke savesne igrače da mi pošalju poveće spiskove igrica na mail, po mogućnosti sa napomenom u koji tip spada igra kao i firmom koja je napravila igricu. Neke igre će biti ponovo učestvovati na izborima ;), kao Quake II npr. koji je prošle godine završio tek kao 8. dok cenim da će ove godine biti mnogo bolje rangiran, mada mu žestoku konkurenciju prave FIFA99 (više se neće rasipati glasovi na WC i RTWC kao kod FIFE98;), Age of Empires: Rise of Rome i mnoge, mnoge druge. Naravno, Stars! NEĆE UČESTOVATI VIŠE NIKAD .. bar ne dok sam ja živ ;) Čim se sastave spiskovi igrica po kategorijama, prelazimo na glasanje po istom principu kao i prošle godine. Za kraj, još jednom molba za sve da ne šalju svoje predloge igrica u konferenciju, već u mail. A evo i najbolje rangiranih igrica sa prošlog turnira (potpuni spiskovi su u konferenciji igre.3, poruke 8.1618 i 8.1713): * Najbolja igra sezone 97/98: 1. Curse of Monkey Island (LucasArts) .................................. 110 2. Stars (Empire Interactive) .......................................... 108 3. Age of Empires (Microsoft) .......................................... 68 4. Tomb Raider II (Core) ............................................... 55 5. Worms 2 (Team17) .................................................... 52 6. Starcraft (Blizzard) ................................................ 47 7. Fifa WC 98 (EA) ..................................................... 44 8. Quake II (Id) ....................................................... 41 9. Red Alert (Westwood Studios) ........................................ 37 10. Diablo (Blizzard) ................................................... 33 * Najbolja igra u kategoriji: Avanture 1. Curse of Monkey Island (LucasArts) .................................. 117 2. Blade Runner (Westwood) ............................................. 59 3. Meaning of Life of Monty Python (7th Level) ......................... 58 * Najbolja igra u kategoriji: Arkade 1. Quake II (Id) ....................................................... 84 2. Worms 2 (Team17) .................................................... 82 3. Tomb Raider II (Core) ............................................... 74 * Najbolja igra u kategoriji: Simulacije 1. Balls of Steel (Pinball Wizards) .................................... 47 2. F22 Raptor (NovaLogic) .............................................. 40 3. Battlezone (Activision) ............................................. 30 * Najbolja igra u kategoriji: Sportske simulacije 1. Fifa WC 98 (EA) ..................................................... 93 2. Fifa RTWC 98 (EA) ................................................... 57 3. NBA Live 98 (EA) .................................................... 57 * Najbolja igra u kategoriji: Strategije 1. Age of Empires (Microsoft) .......................................... 81 2. Starcraft (Blizzard) ................................................ 77 3. Red Alert (Westwood Studios) ........................................ 50 * Najbolja igra u kategoriji: FRP 1. Diablo (Blizzard) ................................................... 109 2. Might & Magic VI (New World) ........................................ 72 3. Fallout (Interplay) ................................................. 65
razno.442 simce,
> Naravno, Stars! NECE UCESTOVATI VISE NIKAD .. bar ne dok sam ja > ziv ;) Ah, josh ste nas prevarili proshli put! :)) Zavrshili glasanje u 4 ujutru.. mislim stwaaarno.. ;)
razno.443 sfilip,
>Naravno, Stars! NECE UCESTOVATI VISE NIKAD .. bar ne dok sam ja ziv ;) e onda netjesh josh dugo, tako mi bicepsa ;) dakle, ubaci JaggedAlliance2
razno.444 dselic,
> Naravno, Stars! NEĆE UČESTOVATI VIŠE NIKAD .. bar ne dok sam ja živ ;) Eeee, ali uskoro izlazi Stars! Supernova koji će biti još veći, bolji, i zarazniji. ;) Ako Sezam preživi sledeću godinu, zna se koja će igra da pobedi. ;> Dan
razno.445 sfilip,
> Eeee, ali uskoro izlazi Stars! Supernova koji ce biti jos veci, > bolji, i zarazniji. ;) Ako Sezam prezivi sledecu godinu, zna se koja > ce igra da pobedi. ;> vreme je da osnujemo savez za promene i podrshku stars!u. Jednostavno ovo tlachnje vishe se ne mozhe da se izdrzhi, neke stvari su neophodne. Kao prvo zheleo bih da istaknem koji su osnovni principi saveza, i osnovne stvari koje zhelimo da ostvarimo. ... ode mi jebeno vreme... nastavicu neki drugi put ali prva tachka je - linchovati juniora i dovesti na vlast novu, poshtenu vladu ;)
razno.446 .lex.,
Predlozi? Samo jedan... Jagged Alliance 2 Izdavač TalonSoft, pravio Sir-Tech Canada, žanr strategija. :)
razno.447 junior,
Uz poruku ide viewer za gledanje UHS fajlova, jer ću često slati rešenja raznih igara u .uhs formatu. Evo i detaljnije od autora: UHS The Universal Hint System is a program designed to show user-created HINTS about how to complete a game. (aka Walkthrough or Solve). The program allows users to view only the hints they need, rather than spoiling the entire game. This program is required to view files with the .uhs extension. uhsw9540.zip
razno.448 karlos,
pa to je ok ali tamo ima par razlicitih igrica i gomila sranja... ja samo kazem ako neko ima...neka baci ili ovde ili na mail...
razno.449 sfilip,
> ja samo kazem ako neko ima...neka baci ili ovde ili na mail... chovek ti je na fin nachin rekao da ne smarash ;) sve nove igre bre velike su, nesrecno velike, ne vidim ko bi bio lud a ovde bash tebi uploaduje deset megabajta na 14.400 modemima... Nego, ako imash internet ti skokni recimo na www.exxtreme3d.co.yu i pogledaj neki link za tako neku manju igru. Recimo ja sam nedavno skinuo demo Deer Avengera, mnogo dobra ideja (iako stupidna igra). U ulozi si pobesnelog jelena koj sveti svoju jelen_ribu (jelenu?) ubijenu od strane lovaca. Parodija na Deer Hunter :) Imash tako gomilu igara na netu... i ne smaraj vishe ;)
razno.450 dr.mengele,
>>ali prva tachka je >> - linchovati juniora i dovesti na vlast novu, poshtenu vladu ;) Ne slazem se. Prva tacka je: - linchovati starsovce i pustit da vlast radi svoj posao!
razno.451 sfilip,
>Ne slazem se. ko je tebe ishta pitao ;)
razno.452 junior,
> ali prva tachka je > - linchovati juniora i dovesti na vlast novu, poshtenu vladu ;) Nema problema. Ako tako želite, sam ću se povući.
razno.453 sfilip,
>> - linchovati juniora i dovesti na vlast novu, poshtenu vladu ;) > >Nema problema. Ako tako zelite, sam cu se povuci. ne mozhe. samo ako hoces i sam da se linchujesh ;) btw, de je smajli?
razno.455 junior,
> ne mozhe. samo ako hoces i sam da se linchujesh ;) > btw, de je smajli? Nema smajlija. Ako niste zadovoljni, uopšte nije problem.
razno.456 sfilip,
>> ne mozhe. samo ako hoces i sam da se linchujesh ;) >> btw, de je smajli? > >Nema smajlija. Ako niste zadovoljni, uopste nije problem. onda molim gospodina moderatora da primi moje puno izvinjenje. Isto tako ga molim da ubaci Stars! u glasanje, ako se vec zalaze za neko postenje i pravdu. Bez brige, prvi necu glasati za Stars! nego za JA2 :)
razno.457 dr.mengele,
>Ne slazem se. ko je tebe ishta pitao ;) _____ Sata ima da me ko sta pita? Mislim ovo glasanje je moja ideja. Ali nije moja ideja bila da paheujemo sve sezamovce da glasaju za starse da bi vas sacica zaljubljenika upropastila glavni cilj glasanja.
razno.459 giovanni,
Izašao je demo Unreal Tournament-a. Fajl je jedva nešto preko 50 MB tako da verujem da vam neće biti teško da to skinete i okačite ovde. ;)
razno.460 junior,
> Izašao je demo Unreal Tournament-a. Fajl je jedva nešto preko > 50 MB tako da verujem da vam neće biti teško da to skinete i > okačite ovde. ;) Ma bih ja, al' je problem sa diskovima..;) Nego, ti javi utiske kad ga istestiraš.
razno.461 indi,
-> +bot(s) i skidaj, najrasprostranjeniji je eraser bot, a najbolji je (po -> prichi sam chuo, nisam probao) gladiator bot. skidaj sta, odakle? ja sam probao sa quake2 bot i kaze mi unknown command bot da li je neki fajl potreban za simulaciju mreznog igranja?
razno.462 ventura,
> da li je neki fajl potreban za simulaciju mreznog igranja? naravno.. eraser bot je nekih 30-tak megabajta...
razno.463 indi,
->> da li je neki fajl potreban za simulaciju mreznog igranja? -> naravno.. eraser bot je nekih 30-tak megabajta... gde moze da se nadje?
razno.464 dselic,
Subject: Eraser Bot > gde moze da se nadje? Od domaćih sistema, na SezamPro-u, negde u konfi Igre. Ako imas pristup internetu, uradi pretragu preko tvog omiljenog search engine-a. Dan
razno.465 junior,
> iii.. kad pochinje glasanje? Nadao sam se malo većem odzivu u mailu, što se tiče predloga, ali kako ih nema, moraćemo da se snalazimo sa ovim što imamo. Uskoro će biti napravljeni kompletni spiskovi, a onda počinje izborno ludilo :)
razno.466 shone.,
E ajde ako neko ima neka posalje igru mancester united (mnogo stara igra) zauzima negde oko 1 mb. c ya
razno.467 sfilip,
i, kace glasanje? Hajde, neodugovlaci gos'n moderator, ionako su rezultati izvesni... ;)
razno.468 junior,
A posle moderator zabušava .. majku vam ;) Biće i glasanja, dajte mi još malo vremena .. u međuvremenu, predlozi su i dalje dobrodošli na mail.
razno.469 mango,
Secate se turnira robota? Sta kazete da se ponovo organizuje?
razno.470 fraudator,
e, to sa robotima mi nikad nije bilo jasno ajde malo detaljnije o tome, poshto mi zvuchi ql a ne znam kako se radi :( kolikos am razumeo, treba svako da napishe karakteristike svog robota il tako neshto ma, da ja ne lupam ovde , shaljite objashnjenje i primer nekog napravljenog robota ajde fala unapred
razno.471 sfilip,
subj: 3d akceleratori. Def: 3d Akcelerator je hardver (deo graficke kartice, poput Rive128 ili samostalno parce poput vudua) koji obavlja odredjeni deo posla transformacije 3d podataka, obavlja ga brze od procesora jer je za to optimizovan i oslobadja procesor muke. 3d akcelerator mozhe obavljati razlicite delove posla pretvaranja podataka u sliku dok je zadatak drajvera (d3d??.dll, opengl32.dll..) da iskoristi ono sto 3dakcelerator radi hardverski i da softverski uradi ostalo. Graficke (ili samo) 3d karte tipa Riva128-TNT-TNT2-VANTA, Vudu1-2-3, intel 740i (mozda nije taj broj), S3Neshto, Matrox G400-G600 i josh par njih imaju prilicno kompletnu podrsku drajvera, na oba bitna polja (Direct3D i OpenGL), i od njih je uvek moguce ocekivati da ce sliku prikazati pa ako 3d hardver ne radi neki posao onda ce ga softver u drajveru (naravno sporije) zameniti. Neke starije karte imaju u nazivu 3d medjutim taj 3d hardver sto na sebi imaju nije dovoljno podrzan od strane drajvera niti su drajveri dovoljno kompletni da ispune zahteve Direct3d, OpenGL ili slicnih (miniGL) standarda a posto nijedan proizvodjac igara nije lud da igru programira za svaku pojedinacnu nestandardnu 3d graficku kartu onda jednostavno te mogucnosi karte nisu uopste iskorishtene. Kao refencu kod proveravanja minimalne drajverske podrzhanosti graficke treba jednostavno startovati Quake2 :)
razno.472 junior,
> Kao refencu kod proveravanja minimalne drajverske podrzhanosti > graficke treba jednostavno startovati Quake2 :) E, ajde ono kao, pravac pc.hard, tema testovi ili tako nešto, šta već ima .. bilo šta, samo nešto što ja ne pratim. Bre, na pro-u u konferenciji igre ima recimo 10k poruka. Od toga je 5k na temu 3d kartica. Nema šanse da ja to dozvolim ovde. (inače 2-3k je na temu flajt simulatora, a ostatak su normalne;)
razno.473 sfilip,
>E, ajde ono kao, pravac pc.hard, tema testovi ili tako nesto, sta >vec ima .. bilo sta, samo nesto sto ja ne pratim. Bre, na pro-u u >konferenciji igre ima recimo 10k poruka. Od toga je 5k na temu 3d >kartica. Nema sanse da ja to dozvolim ovde. ma ne kenjaj, ko josh od igracha prati pc.hard. Ko josh uopshte prati pc.hard. U stvari kad bolje razmislim ko prati i igre ;) >(inace 2-3k je na temu flajt simulatora, a ostatak su normalne;) stvarno? Pravi ljudi! odo' ja na pro :)) ionako sam ga uplatio zbog yu interneta tj starkrafta :)
razno.474 van.gogh,
E ljudi ono kao...zamoljen sam da nabavim dve STARE IGRE pa reko da se ovdi obratim... ;) Daklem...treba mi... 1.) Eye Of The Beholder III 2.) Gate 2 savage frontier Pa ako nije problem bacite na mail il' u grupu... U ostalom jel' ima neko ovo BRE uopste ?! ;))
razno.475 vitez.koja,
#=> Secate se turnira robota? Sta kazete da se ponovo organizuje? Hura, hura... tak se radujem... sk
razno.476 vampire,
>Daklem...treba mi... > >1.) Eye Of The Beholder III Bre...pa ja trazim i prvi i drugi i treci deo te igre od ko zna kad, i niko nije hteo da okachi nigde... Ustvari trazio sam gomilu igara....zaboravi, sezamovci nisu naklonjeni slanju igara preko modema :} Jel tako?
razno.477 ventura,
Dali ima neko A4 GamePad, neznam koji je model, beli je i ima 5-6 prekidaca u sredini... u al sam objasnio :) uglavnom, treba mi sema gde ide koja zica posto imam jedan takav ali pokidan...
razno.478 jones,
Ima li neko oxyd-book za igru Oxyd koja se inace nalazi u diru (dos\fun) ?
razno.479 van.gogh,
VA>zaboravi, sezamovci nisu VA>naklonjeni slanju igara preko modema :} VA> VA>Jel tako? Pa nije...ja sam ono kao...u svoje vreme slao po nesto...a takve igre su beda...ono kao...malo zauzima...
razno.480 simce,
Glasanje? :)
razno.481 giuliano,
Da li neko zna kako se oslobadjaju svi autici i staze u Re-Volt ?
razno.482 junior,
> Glasanje? :) Počinje sutra :)
razno.483 junior,
:: Izbor najboljih igara sezone 1998/99 Sutra (ili možda već večeras) počinje drugi, tradicionalni izbor najboljih igara protekle sezone. U ovogodišnjem izboru nema nijedne od 3 najbolje plasirane igrice protekle sezone, sem nastavka Age of Empiresa (lični favorit vašeg moderatora;) koji ovim putem dobija besplatnu reklamu :) Igara je znatno manje nego protekle godine, nešto ste se stisli sa predlozima, mnogim igrama nisam ušao u trag ko ih je pravio :) ali sve u svemu, evo spiska pa vi navalite na glasanje. ps. special thanx to legolas za pomoć pri sastavljanju spiska. Avanture: 1. Asteroids (Activision) 2. Blood II (GT Interactive) 3. Descent 3 (Parallax Software) 4. Delta Force (Nova Logic) 5. Expandable (Rage) 6. Halflife (Valve Software) 7. Heretic II (Activision) 8. Kingpin (Xatrix) 9. Rainbow Six 10. Star Wars: The Phantom Menace (LucasArts) 11. Thief (Eidos) 12. Tomb Raider III (Eidos) Arkade: 1. Croc (Fox Interactive) 2. Grim Fandango (LucasArts) 3. Imperalialism 2 (Mindscape) 4. Kings Quest VIII (Sierra) 5. Myth 2 (GT Interactive) 6. Outcast (Appeal) 7. Pandemonium 2 (Crystal Dinamics) 8. Sanitarium (ClickBoom) 9. Starcraft: Brood War (Blizzard) 10. Quake 2 (ID) 11. Quest For Glory V (Sierra) 12. Tarzan (Disney) 13. The X Files (Fox Interactive) Simulacije: 1. F18 Korea (Empire) 2. F16 (Nova) 3. Midtown Madness (Microsoft) 4. Mig 29 (Nova) 5. Motorhead (Gremlin) 6. Need For Speed III (Electronic Arts) 7. SimCity 3000 (Maxis) 8. Star Wars: Racer - Episode I (LucasArts) 9. Star Wars: Rogue Quadron 3D (LucasArts) 10. Star Wars: X Wing Alliance (LucasArts) Sportske Simulacije: 1. Actua Soccer 3 (Gremlin) 2. Premier Manager 99 (Gremlin) 3. Championship Manager 3 (Eidos) 4. Motoracer 2 (Electronic Arts) 5. Fifa 99 (Electronic Arts) 6. NBA Live 99 (Electronic Arts) 7. NHL Hockey 99 (Electronic Arts) 8. Actua Ice Hockey 2 (Gremlin) Strategije: 1. Age of Empires: Rise of Rome (Microsoft) 2. Alpha Centauri (Firaxis Games) 3. Caesar III (Cendant) 4. Civ: Call to Power (Activision) 5. Commandos: Beyond The Call of Duty 6. Dune 2000 (Westwood) 7. East Front (Empire) 8. Hidden & Dangerous 9. Jagged Alliance 2 (TalonSoft + Sir-Tech) 10. Krash Kill and Destroy 2 11. Peoples General (SSI) 12. Populous III 13. Settlers III (Blue Byte) 14. Tiberian Sun (Westwood) FRP: 1. Baldur's Gate (Interplay) 2. Dungeon Keeper 2 (Bullfrog) 3. Heroes of Might & Magic III (New World) 4. Fallout 2 (Interplay) 5. Might And Magic 7 (New World)
razno.484 .lex.,
Dobro je što među "avanturama" nema nijedne prave avanture... Doduše, jedna se našla među arkadama - Grim Fandango. ;) Ah... Tu je i King's Quest 7. A i par strategija kao što su Dungeon Keeper2, Starcraft, Myth2 i Imeprialism2 su sad arkade... I kojim kriterijumom su Heretic II i Blood II avanture, a Quake II arkada? Glupo pitanje, verovatno istim onim kojim su Dune2k i Tib. Sun strategije, a Brood War je arkada. ;) Šta je uopšte ta arkada? Ono što puca bokserima? ;) BTW, i pored (možda) blago sarkastičnog tona ;) ovo je dobronamerna kritika koja bi trebalo da posluži savesnom moderatoru u boljem pravljenju votea večeras. :) A da... Hidden & Dangerous - Talon Soft + neki Česi ;) Populous III - Bullfrog naravno :)
razno.485 sfilip,
> 9. Jagged Alliance 2 (TalonSoft + Sir-Tech) , talonsoft je izdavach (i to ne jedini) a sir tech je firma koja ga je pravila. (smirujem se. vratjam se i brishem ono "Some jedan" sa pochetka poruke) ;)
razno.486 sfilip,
>Conf:IGRE.4>Zeko> page .le >Page mode, word wrap on. Izlaz sa Ctrl-Z. >Poruka: gledam sad >Poruka: i smejem se shta je stavio... >Poruka: >.lex.: ma to je onaj legolas >.lex.: pingvin >.lex.: ;) jebote, stvarno :)) starkraft arkada. Grim Fandango, avantura u kojoj nema ni a od arkade u istoj klasi :)) Ko je sastavljao ovu listu, i stavio najbolju avanturu 98me medju arkade mora da se veoma razume u igre a time i u zhivot i sve ostalo... ;) ko god nije igrao GrimFandango odma' da ga iznajmi! Ajde, marsh sad svi na radne zadatke ;)
razno.487 .lex.,
=> Ko je sastavljao ovu listu, i stavio najbolju avanturu 98me medju => arkade mora da se veoma razume u igre a time i u zhivot i sve ostalo Tako je Phyko, reci ti njima! Igre su 42! :) A Jagged Alliance 2 je više od 42! ;)
razno.488 sfilip,
>Tako je Phyko, reci ti njima! Igre su 42! :) shta, kao nisu? ;) Ne, zaista. Meni bar. Sa jedne ili sa druge strane :) Mozhda postoji par stvari zbog kojih bi se odrekao dobre partije starkrafta ili besprekidnog petodnevnog igranja jaggeda ali kada prirodni nagoni ustupe mesto zdravom razumu igre uvek ostaju 42 ;) >A Jagged Alliance 2 je vise od 42! ;) Da, JA2 tje biti i 1. ;)
razno.489 .lex.,
=> Da, JA2 tje biti i 1. ;) Pa... Kad nema Stars!a da mu bude konkurencija... ;)
razno.491 the.edge,
Jedna mala ispravka: Grim Fandango ne spada u arkadne, vec se radi o zescoj avanturi. Kings quest takodje - samo za njega nemam konkretne informacije, jer me KQ serije uzasno smaraju, ali koliko ja znam - to je takodje bila velika avantura. AcCeSS DeNiED
razno.492 byte,
otju i ja malo da se bunim ;) <.>Avanture: <.> <.> 1. Asteroids (Activision) a-a.. chista arkada.
razno.493 junior,
> Ko je sastavljao ovu listu, i stavio najbolju avanturu 98me medju > arkade mora da se veoma razume u igre a time i u zhivot i sve > ostalo... ;) Ovog puta ću napraviti izuzetak i preturiti spisak. Priznajem svoju grešku, ali do nje je došlo ISKLJUČIVO zbog vaše neaktivnosti prilikom sastavljanja spiska. U odnosu na prošlu godinu došlo mi je 10x manje mailova, sa nepotpunim podacima. Neko mi napiše e stavi tu i tu igru na glasanje. Koja bre igra, prvi put čujem za nju :) Nema imena proizvođača, za žanr moram da bajam... More, pazi 'vako. Preturiću spisak, a vi (koji ste se bunili) gubite određene privilegije. Nije to ništa strašno, samo ste malo potrošili kredit. Ukoliko ima još zamerki, primam večeras do ponoći. Sutra ide _finalni_ spisak.
razno.497 junior,
:: Izbor najboljih igara sezone 1998/99 (2. put;) Evo konačnog spiska za glasanje, koje će nadam se početi sutra. FRPa više nema :) Ovog puta veeeeeeelike zahvalnice lexu, koji dobija kredit za razliku od nekih kojima se brišu poruke..;> Avanture: 1. Baldur's Gate (Interplay) 2. Fallout 2 (Interplay) 3. Grim Fandango (LucasArts) 4. Halflife (Valve Software) 5. Kings Quest VIII (Sierra) 6. Might And Magic 7 (New World) 7. Outcast (Appeal) 8. Sanitarium (ClickBoom) 9. Star Wars: The Phantom Menace (LucasArts) 10. Quest For Glory V (Sierra) 11. The X Files (Fox Interactive) 12. Thief (Eidos) 13. Tomb Raider III (Eidos) Arkade: 1. Aliens vs. Predator (Rebellion) 2. Asteroids (Activision) 3. Blood II (GT Interactive) 4. Croc (Fox Interactive) 5. Delta Force (Nova Logic) 6. Descent 3 (Parallax Software) 7. Expandable (Rage) 8 Grand Theft Auto (DMA) 9. Heretic II (Activision) 19. Kingpin (Xatrix) 11. Pandemonium 2 (Crystal Dinamics) 12. Quake 2 (ID) 13. Rainbow Six 14. Tarzan (Disney) Simulacije: 1. F18 Korea (Empire) 2. F16 (Nova) 3. Midtown Madness (Microsoft) 4. Mig 29 (Nova) 5. Motoracer 2 (Electronic Arts) 6. Motorhead (Gremlin) 7. Need For Speed III (Electronic Arts) 8. SimCity 3000 (Maxis) 9. Star Wars: Racer - Episode I (LucasArts) 10. Star Wars: Rogue Quadron 3D (LucasArts) 11. Star Wars: X Wing Alliance (LucasArts) Sportske Simulacije: 1. Actua Ice Hockey 2 (Gremlin) 2. Actua Soccer 3 (Gremlin) 3. Championship Manager 3 (Eidos) 4. Colin McRae Rally (Codemasters) 5. Fifa 99 (Electronic Arts) 6. NBA Live 99 (Electronic Arts) 7. NHL Hockey 99 (Electronic Arts) 8. Premier Manager 99 (Gremlin) 9. Toca 2 (Codemasters) Strategije: 1. Age of Empires: Rise of Rome (Microsoft) 2. Alpha Centauri (Firaxis Games) 3. Caesar III (Cendant) 4. Civ: Call to Power (Activision) 5. Commandos: Beyond The Call of Duty (Eidos) 6. Dune 2000 (Westwood) 7. Dungeon Keeper 2 (Bullfrog) 8. East Front (Empire) 9. Heroes of Might & Magic III (New World) 10. Hidden & Dangerous (Talonsoft) 11. Imperalialism 2 (Mindscape) 12. Jagged Alliance 2 (TalonSoft + Sir-Tech) 13. Krash Kill and Destroy 2 14. Myth 2 (GT Interactive) 15. Peoples General (SSI) 16. Populous III 17. Settlers III (Blue Byte) 18. Starcraft: Brood War (Blizzard) 19. Tiberian Sun (Westwood)
razno.498 mango,
Ne priznajem izbore, nista bez OEBSa :)) Takodje zahtevam smenu juniora, kao preduslov za raspisivanje fer i postenih izbora :) Peticija za smenu juniora se moze potpisati ovde u konferenciji (dakle javno) ili njemu licno na mail. Ako zelite i da se obracunate sa njim, to mozete uciniti sutra posle podne. Recimo junioru ISTORIJSKO NE!
razno.499 sfilip,
>Recimo junioru ISTORIJSKO NE! istorijsko ne. ;)
razno.500 junior,
> istorijsko ne. ;) E, fiko, kaži mi samo koji su tvoji lični favoriti u ovom izboru? Čisto da osiguramo fer izbore ;>
razno.501 sfilip,
>E, fiko, kazi mi samo koji su tvoji licni favoriti u ovom izboru? > >Cisto da osiguramo fer izbore ;> ah, oni sa tobom na chelu ne mogu biti vishe fer nego shto vetj jesu ;)
razno.502 junior,
> Ah.. sad uvideh da se po kategorijama glasa.. Nishta od > nadmetanja.. ;) Kao i prošli put, kad se završi prvi krug glasanja i izaberu najbolje igre po kategorijama, po 3 (4?) najbolje igre iz svake kategorije ići će u veliko finale za izbor najbolje igre protekle sezone. Onda ćete moći da ukrstite mačeve..;)
razno.503 sfilip,
>Kao i prosli put, kad se zavrsi prvi krug glasanja i izaberu najbolje >igre po kategorijama, po 3 (4?) najbolje igre iz svake kategorije ici >ce u veliko finale za izbor najbolje igre protekle sezone. > >Onda cete moci da ukrstite maceve..;) ma meni je samo merak da AOE2 nece ni stici do finala ;)
razno.504 drejk,
Ko ono beshe ima tracksuit manager, i da li ga josh ima na sezamu i gde?
razno.505 junior,
> ma meni je samo merak da AOE2 nece ni stici do finala ;) Naravno da neće kad ni ne učestvuje u ovogodišnjem izboru ;) Ali već sledeće godine.. A ako si mislio na Rise of Rome, stići će on, ne brini se.
razno.506 misery,
Jel`te,a kako se glasa???
razno.508 drejk,
Tracksuit manager ima extenziju .dsk, koji je to emulator i gde da ga nadjem (na sezamu).
razno.509 sfilip,
>A ako si mislio na Rise of Rome, stici ce on, ne brini se. znash ti na shta sam ja mislio ;)
razno.510 junior,
> Jel`te,a kako se glasa??? Glasa se komandom "vote".
razno.511 stex,
Ajd neka neko posalje igru Bubble Bobble. Nekad davno sam je igrao na komodoru i najdalje mi je bilo do 99-og nivoa. Nameracio sam se da je predjem. PLS
razno.514 misery,
Zasto ne mogu da se salju fajlovi ovde...Ono ja posaljem dastoteku i ono stigne do 100% i taman da kaze Transfer Complete on tu zakoci ??? U cemu je stvar ?
razno.515 junior,
> Zasto ne mogu da se salju fajlovi ovde...Ono > ja posaljem dastoteku i ono stigne do 100% i > taman da kaze Transfer Complete on tu zakoci > ??? U cemu je stvar ? Zato što sam zamolio sve da igrice i slične stvari, kao i dogovore o njima idu _u mail_. Ti si završio transfer, i sistem je pokušao da prikači fajl uz poruku, ali nije uspeo jer sam ja poruku već obrisao. Molim sve, još jednom, da ubuduće igrice kače u mail, a pogotovo da ne šalju neke stvari koje su već slate poput emulatora za C64, koga si ti u poruci rekao da kačiš.
razno.516 mulan,
Ko voli nek' izvoli Yamb drustvena igra mozete je sad uzeti Ali ne zaboravite da se registrujete i da platite :)) :) yamb98.zip
razno.517 mulan,
Da zaboravio sam da kazem; Onaj file Vedrania.ttf treba iskopirati u C:\Windows\Fonts I onda ce te imati nas font u igri
razno.518 drejk,
Dakle, CPC emulator... to je ono sto omogucava da ono, radi na onom... ajde, malo solidarnosti...
razno.519 drejk,
CPC emulator, vrlo potreban, raspisana poternica & sl.
razno.520 giuliano,
Treba mi informacija... Da li postoji BOT za Rainbow Six (onaj stari) kao sto ga ima Unreal ili "eraser" za Quake 2 ? Znate ono,rokanje ko na netu al` nisi na netu nego se juris sa kompom... Ako ima neka mi neko da adresu odakle moze da se skine. pozdrav.
razno.521 vstan,
> Ima li neko oxyd-book za igru Oxyd koja se inace nalazi u > diru (dosĐfun) ? Teško. Knjiga nije mogla da se fotokopira, tj. mogla je ali nije bila od nikakve koristi u crno-beloj varijanti.
razno.522 drejk,
CPC emulator?? Neko mora da ga ima.. Velika je nagrada u pitanju...
razno.523 sani.,
}} Velika je nagrada u pitanju... Besplatan smestaj u jednom divnom Mojdzeskom odmaralistu na obroncima planine Orijen sa pogledam na granicu sa hrvatskom i jako malo (kilometara) udaljenom od mora. U nagradu ulazi i kurs kulinarstva, planinarenja , slobodnog solo ili grupnog pevanja i mogucnost jedenja palachinki do proliva. Juni , obrisacu ja poruku sutra sam :)
razno.524 junior,
> Juni , obrisacu ja poruku sutra sam :) ;) Ne treba. Da se priključim apelu - daj pošaljite čoveku taj CPC emulator, nema više smisla.
razno.525 vampire,
> ;) Ne treba. Da se prikljucim apelu - daj posaljite coveku taj CPC > emulator, nema vise smisla. Poslao sam mu. Mozete mirno da spavate. :} (kad smo vec kod toga, jel ima meni neko da posalje police quest 2, ili hero quest 1? :} )
razno.526 drejk,
AJ, popalih se na ovaj CPC emu, dajte ako neko ima josh igara (osim onih koje su vec slate u igre.3). A ako nema ili nece da shalje, nek bar baci listu ili sajt di se mogu naci....
razno.527 mango,
Kad ce rezultati glasanja? ;))
razno.528 sani.,
}} Kad ce rezultati glasanja? ;)) KAd pobedi J.A. ;)
razno.529 mulan,
Da li neko zna neke shifre za Ultimate Soccer Manager 98 Ako neko zna neka mi baci na mail Pozdrav!!
razno.530 junior,
> Kad ce rezultati glasanja? ;)) Evo, čekam da nenad zatvori glasanje pa bacam rezultate. Nakon toga, standardno, počinje izbor najbolje igre sezone - po 3 (ili 4, videću) igre iz svake kategorije idu u veliko finale pa da stvarno vidimo koja je to igra bila najbolja prošle godine. (u podnaslovu, ko ima više usera - fika i neša;)
razno.531 simce,
> (u podnaslovu, ko ima vise usera - fika i nesa;) uaaaaaaa lopovi.. Neka se diskvalifikuju njihovi favoriti !!! Ne mogu da verujem da neki ljudi josh uvek varaju na ovim glasanjima.. ua bre.. ;)
razno.533 sherman,
Pitanje je sledetje: Da li tje frame-rate biti mnogo bolji na p1 200 (intel) nego na cyrix-u 200mx, u oba sluchaja uz korishtjenje voodoo 1 kartice? Pitanje vazhi za vetjinu igara tipa q2, voznje, znachi moto racer 2, carmaggedon 2, motorhead, nfs3 i 4...
razno.534 junior,
::Izbor najboljih igara sezone 1998/99. Završen je prvi krug glasanja, pomalo neočekivano, bar što se vašeg moderatora tiče. Age of Empires je završio tek kao četvrti u kategoriji strategija, dok je sve ostalo bilo manje/više očekivano. Inače interesantno je da su se bukvalno u svakoj kategoriji izdvojili neprikosnoveni favoriti, a o dominaciji Quake2 u kategoriji arkada, ne treba trošiti reči. No, pogledajte rezultate... ps. Izbor najbolje igre sezone iliti "veliko finale" počinje za koji dan, čim nenad pokrene vote. Evo napokon rezultata: Najbolja igra u kategoriji: Avanture 1. Baldur's Gate (Interplay) ........................................... 183 2. Grim Fandango (LucasArts) ........................................... 109 3. Halflife (Valve Software) ........................................... 108 4. Tomb Raider III (Eidos) ............................................. 89 5. Fallout 2 (Interplay) ............................................... 81 6. Thief (Eidos) ....................................................... 62 7. Might And Magic 7 (New World) ....................................... 41 8. The X Files (Fox Interactive) ....................................... 33 9. Star Wars: The Phantom Menace (LucasArts) ........................... 29 10. Kings Quest VIII (Sierra) ........................................... 21 11. Sanitarium (ClickBoom) .............................................. 15 12. Quest For Glory V (Sierra) .......................................... 15 13. Outcast (Appeal) .................................................... 12 Glasalo 133 korisnika. Najbolja igra u kategoriji: Arkade 1. Quake 2 (ID) ........................................................ 186 2. Kingpin (Xatrix) .................................................... 87 3. Grand Theft Auto (DMA) .............................................. 78 4. Aliens vs. Predator (Rebellion) ..................................... 72 5. Blood II (GT Interactive) ........................................... 56 6. Delta Force (Nova Logic) ............................................ 56 7. Descent 3 (Parallax Software) ....................................... 54 8. Rainbow Six ......................................................... 47 9. Heretic II (Activision) ............................................. 40 10. Tarzan (Disney) ..................................................... 31 11. Croc (Fox Interactive) .............................................. 23 12. Asteroids (Activision) .............................................. 16 13. Pandemonium 2 (Crystal Dinamics) .................................... 14 14. Expandable (Rage) ................................................... 8 Glasalo 128 korisnika. Najbolja igra u kategoriji: Simulacije 1. Need For Speed III (Electronic Arts) ................................ 141 2. Mig 29 (Nova) ....................................................... 106 3. SimCity 3000 (Maxis) ................................................ 98 4. Star Wars: Racer - Episode I (LucasArts) ............................ 93 5. Motorhead (Gremlin) ................................................. 80 6. Star Wars: X Wing Alliance (LucasArts) .............................. 45 7. F16 (Nova) .......................................................... 39 8. Midtown Madness (Microsoft) ......................................... 37 9. Motoracer 2 (Electronic Arts) ....................................... 34 10. F18 Korea (Empire) .................................................. 33 11. Star Wars: Rogue Quadron 3D (LucasArts) ............................. 26 Glasalo 122 korisnika. Najbolja igra u kategoriji: Sportske Simulacije 1. Fifa 99 (Electronic Arts) ........................................... 188 2. NBA Live 99 (Electronic Arts) ....................................... 110 3. Championship Manager 3 (Eidos) ...................................... 83 4. Toca 2 (Codemasters) ................................................ 70 5. Premier Manager 99 (Gremlin) ........................................ 38 6. Colin McRae Rally (Codemasters) ..................................... 37 7. NHL Hockey 99 (Electronic Arts) .................................... 35 8. Actua Soccer 3 (Gremlin) ............................................ 32 9. Actua Ice Hockey 2 (Gremlin) ........................................ 25 Glasalo 103 korisnika. Najbolja igra u kategoriji: Strategije 1. Starcraft: Brood War (Blizzard) ..................................... 159 2. Heroes of Might & Magic III (New World) ............................. 114 3. Jagged Alliance 2 (TalonSoft + Sir-Tech) ............................ 108 4. Age of Empires: Rise of Rome (Microsoft) ............................ 85 5. Tiberian Sun (Westwood) ............................................. 68 6. Populous III ........................................................ 43 7. Commandos: Beyond The Call of Duty (Eidos) .......................... 41 8. Caesar III (Cendant) ................................................ 39 9. Settlers III (Blue Byte) ............................................ 38 10. Alpha Centauri (Firaxis Games) ...................................... 24 11. Civ: Call to Power (Activision) ..................................... 20 12. Dune 2000 (Westwood) ................................................ 16 13. Dungeon Keeper 2 (Bullfrog) ......................................... 15 14. Imperalialism 2 (Mindscape) ......................................... 15 15. Myth 2 (GT Interactive) ............................................. 11 16. Krash Kill and Destroy 2 ............................................ 10 17. Hidden & Dangerous (Talonsoft) ...................................... 8 18. Peoples General (SSI) ............................................... 6 19. East Front (Empire) ................................................. 2 Glasalo 137 korisnika.
razno.535 junior,
::Izbor najbolje igre sezone 1998/99 A evo i drugog, svečanog izbora za naj-naj-najbolju igricu prošle godine. Kako smo ostali uskraćeni za jednu kategoriju, a i budimo realni, kako je Age bio tek na 4. mestu međ' strategijama, odlučih da ove godine po 4 igre iz svake kategorije idu u veliko finale ;) Dakle, evo spiska igara koje će učestvovati u velikom finalu, a vi se bacite na glasanje čim nenad pusti vote (očekujem tokom ovog ili sledećeg dana). Dakle, spisak 20 igara, a samo jedna može da pobedi: 1. Age of Empires: Rise of Rome (Microsoft) 2. Aliens vs. Predator (Rebellion) 3. Baldur's Gate (Interplay) 4. Championship Manager 3 (Eidos) 5. Fifa 99 (Electronic Arts) 6. Grand Theft Auto (DMA) 7. Grim Fandango (LucasArts) 8. Halflife (Valve Software) 9. Heroes of Might & Magic III (New World) 10. Jagged Alliance 2 (TalonSoft + Sir-Tech) 11. Kingpin (Xatrix) 12. Need For Speed III (Electronic Arts) 13. NBA Live 99 (Electronic Arts) 14. Mig 29 (Nova) 15. Quake 2 (ID) 16. SimCity 3000 (Maxis) 17. Star Wars: Racer - Episode I (LucasArts) 18. Starcraft: Brood War (Blizzard) 19. Toca 2 (Codemasters) 20. Tomb Raider III (Eidos) I malo besplatne reklame - Aaaaaaaaaaaaaaageeeeee :))
razno.536 misery,
> Da li tje frame-rate biti mnogo bolji na p1 200 (intel) nego na > cyrix-u 200mx, u oba sluchaja uz korishtjenje voodoo 1 kartice? > Pitanje vazhi za vetjinu igara tipa q2, voznje, znachi moto racer > 2, carmaggedon 2, motorhead, nfs3 i 4... Ne mnoooogo, ali ima vidljive razlike...
razno.537 misery,
Ja da se pitam `vako bi bilo: Age il` Half pitanje je sad ?
razno.538 simce,
Pochelo je finale glasanja, evo pochetka liste: > 1. Age of Empires: Rise of Rome (Microsoft) > 2. Aliens vs. Predator (Rebellion) > 3. Baldur's Gate (Interplay) > 4. Dalje (Da/Ne/Bez pauze/Sledeca)? > 5. Championship Manager 3 (Eidos) Nadjite uljeza.. ;) Odoh glasati za njega..
razno.539 junior,
> Nadjite uljeza.. ;) Odoh glasati za njega.. ;))) Poništićemo ovaj vote, ionako je age slabo stajao :)
razno.540 goxi,
1. Jagged Alliance 2 (TalonSoft + Sir-Tech) ............................ 35 2. Baldur's Gate (Interplay) ........................................... 26 3. Fifa 99 (Electronic Arts) ........................................... 18 4. Dalje (Da/Ne/Bez pauze/Sledeca)? .................................... 17 5. Grim Fandango (LucasArts) ........................................... 10 6. Grand Theft Auto (DMA) .............................................. 5 7. Age of Empires: Rise of Rome (Microsoft) ............................ 3 Koja je ovo igra pod 4. ? 'Dalje (Da/Ne/Bez pauze/Sledeca)?', dao sam ladno tri poena... Goran.
razno.541 .lex.,
Za one koji ne znaju, zbog sitnije greške glasanje je restartovano. :) Evo i poretka u trenutku restartovanja... 1. Jagged Alliance 2 (TalonSoft + Sir-Tech) .................... 53 2. Baldur's Gate (Interplay) ................................... 39 3. Dalje (Da/Ne/Bez pauze/Sledeća)? ............................ 32 E sad, učinite da bude sličan. :)
razno.542 junior,
> Ja mislmi da ce > 3. Dalje (Da/Ne/Bez pauze/Sledeća)? ........................31 > ..da pobedi ;) Ko nije video, glasanje je počelo, prekinuto i ponovo započeto. Sad pravac svi na biračka mesta i neka najbolji (tj. Age) pobedi ;)
razno.543 simce,
> Sad pravac svi na biracka mesta i neka najbolji (tj. Age) pobedi ;) Hteo si da kazhesh Baldur's Gate, al zato sam ja tu da te ispravim ;)
razno.544 sani.,
Neki preplatnici sistema nude MITO da se glasa za igru koju oni preferiraju , dok ostali primenjuju prijateljska nagovaranja i nude razne sitne usluge za uzvrat. Takodje neki korisnici primaju mito i primaju sitne usluge.. JAvi cu ako naidjem jos na nesto.
razno.545 gdown,
GD> Neki preplatnici sistema nude MITO da se glasa za igru koju oni GD> preferiraju , dok ostali primenjuju prijateljska nagovaranja i GD> nude razne sitne usluge za uzvrat. Steta sto nisi bio veceras u chatu gde senna i simce otkrivaju tajne "postenog" glasanja za naj igru :)
razno.546 senna,
BIo je.. ;)
razno.547 sfilip,
>Neki preplatnici sistema nude MITO da se glasa za igru koju oni >preferiraju , dok ostali primenjuju prijateljska nagovaranja i nude >razne sitne usluge za uzvrat. > >Takodje neki korisnici primaju mito i primaju sitne usluge.. ne lupaj gluposti. Zar zaista mislis da na ovom sistemu ima takvih ljudi? Zar zaista tvrdis da bi neko sa moderatorskim privilegijama otvorio 50 usera i sa njih glasao za na primer Q2? Zar mislis da bi se neki drugi pak spustili tako nisko da svaki dan prepadaju ljude po sezamu i ubedjuju ih da glasaju za baldrus gejt ili ja2? Kako je ovaj sani izgubio veru u ljude i poshtenje ;) >JAvi cu ako naidjem jos na nesto. uu, we fear a lot ;)
razno.548 sani.,
}} uu, we fear a lot ;) Ju skerd a shit. I sa usera sherloc stizu ponude mita. Nudi se pivo.
razno.549 lboki,
I sa usera sherloc stizu ponude mita. Nudi se pivo. --------------- za koga treba da glasam ?? :)
razno.550 dr.mengele,
>>za koga treba da glasam ?? :) Za male pare se prodajes. Mada, iskreno, ovo glasanje gubi na smislu.
razno.551 ventura,
> Mada, iskreno, ovo glasanje gubi na smislu. Trulo je da Q2 pobedjuje... nije da sam protiv te igre (i sam je igram) ali Q2 je prevazidjen i ako se ne varam ucestvovao je i u proslogodisnjem glasanju...
razno.552 vantic,
Pa ovo je sramota , zar Halflife samo 41 poencic?!?!?! Dajte ljudi potrudite se malo!
razno.553 junior,
::Glasanje Čestitke na rekordnom odzivu. Uprkos svim problemima, za samo 5 dana glasalo je 182 korisnika. Ajde, potrudite se još malo pa da prebacimo cifru od 200 :)
razno.554 nenadmo,
Ako AOE ne pobedi(a prema preliminarnim rezultatima sve su manje sanse) proglasicemo izbore nelegitimnim,smeniti moderatora,raspisati nove izbore i zavrsiti ih u 4 ujutro:)Tek da se zna sta je srpska demokratija:)
razno.555 .lex.,
=> glasalo je 182 korisnika Neverovatno zaista... Ja sam zadivljen ovakvim odzivom glasača. I zahvaljujem se pre svega onima koji su glasali za JA2... Nadam se da će takvih biti još i da će dokazati da plasman neke igre na tabeli zaista zavisi od popularnosti iste, a ne od prljavih ponuda onih koji lobiraju za prevaziđene pucačine kao što je Quake 2 i patetične pokušaje da se dobrom tehnikom zamaskira glupa i dosadna priča prepuna klišea kao što je slučaj sa Baldur's Gateom. ;)
razno.556 sani.,
}} glasalo je 182 korisnika. Budimo realni , na glasanju nije ucestvovalo vise od 60 korisnika. Dok mozda 20% nije nisu ni igrali igre za koje su glasali. Al dobro , bar ce pivo da se pije :)
razno.557 mango,
Predlazem da se ponisti glasanje, i zapocne novo.
razno.558 morkin,
> Zar zaista tvrdis da bi neko sa moderatorskim privilegijama otvorio > 50 usera i Moderator nemože da otvori user... ...bar ne, koliko ja znam. ;)
razno.559 junior,
> Predlazem da se ponisti glasanje, i zapocne novo. Predlog se odbija. Imate još par dana za glasanje, a onda gasimo i proglašavamo pobednika.
razno.560 mango,
>> Predlazem da se ponisti glasanje, i zapocne novo. > Predlog se odbija. Imate jos par dana za glasanje, a onda gasimo > i proglasavamo pobednika. Cini mi se da me moderator nije razumeo - predlazem da se ponisti glasanje i zapocne novo, tako da bi mozda i Age of Empires imao sansu da pobedi :)
razno.561 junior,
> Cini mi se da me moderator nije razumeo - predlazem da se ponisti > glasanje i zapocne novo, tako da bi mozda i Age of Empires imao > sansu da pobedi :) Mislim da su već i plavuše shvatile da Age nema šanse da pobedi :)
razno.562 van.gogh,
E sad kad se 'glasanje' smirilo...mogu da pitam nesto, a? ;) CitaJ juniorE...ono kao...otku da jedna igra kao sto je STAR WARz: REBELLION - nije proso' i nije ga bilo na glasanju? Moje misljenje je da je ta igra u okeanu plagijata ono kao...jedina koja je dala nesto novo, a ne samo jebenu sminku... ;) Kapirajte ljudi...nemam nista protiv obozavam Quake al' samo kad prskam preko mreze...ovako je khm... ;) ..volim i igram Star Craft i tako to...al' BRE amaN...to smo BRE videli kad se pojavila DINA II! ...imam tolku slobodu da kazem da su neke igre koje su u tom fazonu malo uznapredovale (ne pricam o jebenim tehnickim stvarima) al' vecini fali ono za cim i dan danas svako od nas pozeli, a to je dobra ideja. Recimo kao STARZ... :) Sta fali igri...ima dushu BRE... Eto...toliko... ;) ....fala na strpljenju... ;)
razno.563 morkin,
> > Cini mi se da me moderator nije razumeo - predlazem da se ponisti > > glasanje i zapocne novo, tako da bi mozda i Age of Empires imao > > sansu da pobedi :) > > Mislim da su već i plavuše shvatile da Age nema šanse da pobedi :) A ti? ;>>>
razno.564 harddesign,
Neko je svojevremeno trazio Amstrad CPC Emulator. Evo pokupio sam jedan za Win, radi pod 95/98/NT-om i cini mi se sasvim solidan. Zvuk podrzan 100%, ima i full screen, a na mojoj mashini nisam primetio nikakvo usporenje i seckanje. Ide: WinApe18.zip Napomena: fajl cu drzati ovde jedno nedelju dana, poslem brisem (zbog diskova). winape18.zip
razno.565 junior,
Gotovo je gotovo! :) Dakle, izbor najbolje igre sezone 1998/99 je gotov. Suvereni pobednik, kao što je i očekivano bio je Quake 2, zasigurno najpopularnija igra (bar u našem malom gradu;) protekle sezone. Novi favoriti stižu, novi nastavci stižu, tako da, iako Age of Empires: Rise of Rome nije zabeležio očekivan uspeh, novi Age2 će zasigurno zasesti sledeće godine na zasluženo prvo mesto. :) A sad, evo i konačnih rezultata, sa posebnom napomenom da smo imali rekordnu posetu, te se zahvaljujem svima koji su glasali pa i onima koji ne znaju da su glasali :) Nadam se samo da ćemo dogodine ovaj izbor držati na istom mestu, u možda malo boljim uslovima .. No, da ne drvim više, evo konačnih rezultata "velikog finala": Najbolja igra sezone 1998/99: 1. Quake 2 (ID) ........................................................ 197 2. Baldur's Gate (Interplay) ........................................... 180 3. Jagged Alliance 2 (TalonSoft + Sir-Tech) ............................ 161 4. Starcraft: Brood War (Blizzard) ..................................... 140 5. Fifa 99 (Electronic Arts) ........................................... 76 6. Heroes of Might & Magic III (New World) ............................. 65 7. Age of Empires: Rise of Rome (Microsoft) ............................ 64 8. Toca 2 (Codemasters) ................................................ 53 9. Grand Theft Auto (DMA) .............................................. 52 10. Grim Fandango (LucasArts) ........................................... 44 11. Halflife (Valve Software) ........................................... 44 12. Need For Speed III (Electronic Arts) ................................ 35 13. Aliens vs. Predator (Rebellion) ..................................... 29 14. Mig 29 (Nova) ....................................................... 25 15. Star Wars: Racer - Episode I (LucasArts) ............................ 25 16. Tomb Raider III (Eidos) ............................................. 22 17. SimCity 3000 (Maxis) ................................................ 19 18. NBA Live 99 (Electronic Arts) ....................................... 18 19. Championship Manager 3 (Eidos) ...................................... 16 20. Kingpin (Xatrix) .................................................... 13 Glasalo 213 korisnika.
razno.566 sherloc,
SH> (bar u nasem malom gradu;) protekle sezone. Novi favoriti stizu, SH> novi nastavci stizu, tako da, iako Age of Empires: Rise of Rome SH> nije zabelezio ocekivan uspeh, novi Age2 ce zasigurno zasesti SH> sledece godine na zasluzeno prvo mesto. :) Nece da bude. Do sledeceg glasanja ce da izadje Super Nova O:) ByE
razno.567 simce,
> Nece da bude. Do sledeceg glasanja ce da izadje Super Nova O:) A bogami i Baldur's Gate 2, tako da age mozhe da rachuna na eventualno trece mesto ;)
razno.568 senna,
Shto se nervirate kad ce Q3 da pobedi.. ;)
razno.569 dr.mengele,
>> Shto se nervirate kad ce Q3 da pobedi.. ;) ????? Diablo 2 i Warcraft 3? Pa ostali jednostavno nemaju sanse. Blizzard is back, and now, he is really mad! :)
razno.570 sherloc,
SH> Pa ostali jednostavno nemaju sanse. Glavno Age2 nece da bude prvi. To sto ce Super Nova ili Baldur da pobede je u ovom trenutku sporedno :) ByE
razno.571 .lex.,
=> Glavno Age2 nece da bude prvi. To sto ce Super Nova ili Baldur da => pobede je u ovom trenutku sporedno :) Ne vidim kako, kada će Jagged Alliance 2: Unfinished Bussines pobediti ubedljivo. ;)
razno.572 dr.mengele,
>>Ne vidim kako, kada ce Jagged Alliance 2: Unfinished Bussines >>pobediti ubedljivo. ;) Ma ja predlazem da glasamo vec sada pa ne moramo da glasamo sledece godine :)
razno.573 miskop,
PowerPlay - Sajt posvećen PC igrama ----------------------------------- www.powerplay.co.yu Javiti utiske - pohvale, pokude, predloge i sl. ;)