ATARI.3

11 Feb 1994 - 22 Nov 1999

Topics

 1. hardware (362)
 2. diskovi (80)
 3. komunikacije (422)
 4. software (963)
 5. grafika (90)
 6. midi (26)
 7. obrada.teksta (107)
 8. dtp (194)
 9. programiranje (207)
 10. c (43)
 11. help (112)
 12. emulatori (284)
 13. razno (1248)
 14. tt_falcon (192)

Messages - midi

midi.1 suduzeja,
molim da mi se jave korisnici Qbase-a zbog razmene evergrin fajlova 021-56486 suduzeja
midi.2 zeus,
:))) Sigurno mislis na C-base :) Kazi sta imas, ili jos bolje napravi spisak pa ga zakaci uz poruku. Uzgred, imam negde oko 2000 midi pesama (mozda malo vise).
midi.3 dusan,
> :))) Sigurno mislis na C-base :) Ha ha, a ti sigurno misliš na Cubase. Ts, ts, pravopis!
midi.4 zeus,
Pa, da te prvo pozdravim sto si se `vratio` na sezam ... Ma vid'o sam ja odma' da sam ispustio slovo (cim sam otkucao CTRL D ...) nego me mrzelo da dodajem jos jednu poruku u kojoj bi se ispravio :))) I kao sto vidis bar si imao malo razloga za smeh :)))) Uzgred ocekivao sam ovakve reakcije ali od Ljubishe :) (bez ljutnje) jer vazi za veliko gundjalo (opet bez ljutnje) :) ali ti si ga izgleda presisao :)))
midi.5 dusan,
> Uzgred ocekivao sam ovakve reakcije ali od Ljubishe Jao jao, sledeći put udari jedan quote jer sam pročitao tvoju poruku al nisam imao pojma o čemu se radi dok ponovo nisam pročitao moj reply.
midi.6 z.velj,
Postoji li neki tracker za ATARI-ja koji čita modove PC & Amiga formata a zatim ih konvertuje u MIDI-file? Zoran
midi.7 kermit,
Postoji i zove se Audio Sculpture
midi.8 z.velj,
> Postoji i zove se Audio Sculpture Hvala!
midi.9 haevorn,
Da li je moguće čuti zvuk iz Falcona i Cubase Audia bez dodatnih uređaja? Ako ne, šta je potrebno? Kakav je ono "Digitalni interfejs" koji se isporučuje uz CA? Koja je najnovija verzija CA?
midi.10 ognjan,
HI narode! Recite mi gdje se moze doci do kopije uputstva za Cubase ??? Jednom sam to naručio iz BG, ali se više ne sjećam od koga. A dok ne nabavim uputstvo molio bih nekog ko se bavi sa midijem i Cubase-om da se javi da ga priupitam neke stvari :) Ogy.
midi.11 kermit,
Uvati duleta, on radi u studiju
midi.12 stefan,
> A dok ne nabavim uputstvo molio bih nekog ko se bavi sa midijem i > Cubase-om da se javi da ga priupitam neke stvari :) Ja se baš i ne bavim nešto midijem (sem što ponekad objašnjavam kako se učitava Cubase i kako se koristi miš u njemu ;) ali imam uputstvo :) Pa pitaj, ako nešto mogu da ti pomognem (šteta što Duleta nema ovde on bi ti najbolje pomogao).
midi.13 ognjan,
>> Ja se baš i ne bavim nešto midijem (sem što ponekad objašnjavam kako se >> učitava Cubase i kako se koristi miš u njemu ;) ali imam uputstvo :) Može li se kako doći do kopije tog uputstva (?) i kol'ko bi to koštalo ? To je, ipak, jedini način da se program ozbiljno iskoristi. Imam ovdje popaljenih muzičara i uspjeli smo uraditi dosta, ali program je ipak suviše moćan za "provaljivanje" PIG metodom. :) Konkretna pitanja će uslijediti uskoro, dok sastavimo listu prioriteta :)) Pozdrav, Ogy.
midi.14 stefan,
> Može li se kako doći do kopije tog uputstva (?) i kol'ko bi to koštalo Pa ovo što ja imam teško da bi podnelo još jedno kopiranje...
midi.16 z.velj,
Da li neko ima editor librarian za Roland SC-88? Može i u mail... (ako nije teško).
midi.17 z.velj,
Da li postoji neko programče za Atarija koji bi reprodukovao MIDI fajlove selektovane nekom listom sa diskete. Nešto poput MIDI džuboxa.
midi.18 nameci,
Neophodan program QBASE novija verzija (ili najnovija :), za Atari STF. OK. Pozdrav iz Banja Luke
midi.19 bojs,
>>Neophodan program QBASE novija verzija (ili najnovija :), za Atari >>STF. OK. Program koji ti je neophodan probaj da nabaviš negde u inostranstvu, pošto se radi o komercijalnom programu, zaštićenom hardlock-om.
midi.20 snoop,
- CELEBRATING 4 YEARS OF MAKING MODULES - CELEBRATING 4 YEARS OF MAKING The best Amiga Serbian Jazz module till now!! MR.FLUFFY from Davor (Jazz The Final Frontier!) 16-08-1996, 4 ch, Amiga, mod - PROSLAVLJANJE 4 GODINE PRAVLJENJA MODULA - PROSLAVLJANE 4 GODINE PRAV fluffy.zip
midi.21 ljubisha,
> PROSLAVLJANJE 4 GODINE PRAVLJENJA MODULA - PROSLAVLJANE 4 GODINE PRAV Ako bih smeo da pitam, kakve veze imaju MOD fajlovi (da, i nije modula nego MODova :)) sa MIDI-jem?? P.S. Al ću da dobijem odgovor... nikad. :)
midi.22 snoop,
> Ako bih smeo da pitam, kakve veze imaju mod fajlovi (da, i nije modula > nego MODova :)) sa MIDI-jem?? Apsolutno nikakve, sta da vam radim, kad ataristi nemaju temu zvuk, zaista zalosno... > P.S. Al cu da dobijem odgovor... nikad. :) hmm?! I dont think so...
midi.23 kmilan,
> Ako bih smeo da pitam, kakve veze imaju MOD fajlovi (da, i nije > modula nego MODova :)) sa MIDI-jem?? Svi govore moduli. I u modulacijama imaju modul top 10 (ako se ne varam). Audio sculpture ima mogućnost rada sa midijem a pravi mod file.
midi.24 ljubisha,
>Apsolutno nikakve, sta da vam radim, kad ataristi nemaju temu zvuk, zaista >zalosno... MIDI i služi nećemu a MOD baš ničemu tako da tema ima pravi naslov.
midi.25 stefan,
> Apsolutno nikakve, sta da vam radim, kad ataristi nemaju temu zvuk, zaista Stvarno čudno, ako se ja ne varam u atari konferenciji nije nikada ni bilo teme "zvuk" uvek se to zvalo "midi"?
midi.26 stefan,
Evo jednog programčeta koje bi trebalo da "svira" standardne midi fajlove ukoliko ste na atari priključili neki uređaj koji to može da uradi (preko midija, naravno :). Ajde neko ko može da ga proveri pa ako radi kako valja da ga bacim u dir. smf_play.zip