FORUM.9

29 Jul 1993 - 08 Dec 1993

Topics

 1. gde.smo (608)
 2. jugoslavija (43)
 3. srbija (1253)
 4. svet (513)
 5. politika (7)
 6. bonton (0)
 7. ljudska.prava (5)
 8. mediji (404)
 9. trac (168)
 10. devojke (1002)
 11. iseljenje (480)
 12. razno (462)

Messages - politika

politika.2 dejanr,
Pokrenut je VOTE sa pitanjem "mislite li da će Vlada pasti tokom ove sednice Skupštine". Da ili ne. Da vidimo koliko će biti dobrih prognozera :) VOTE je formalno otvoren 7 dana, a biće zatvoren onoga trenutka kada se saopšte rezultati glasanja o poverenju.
politika.3 dejanr,
Evo i rezultata VOTE-a "prognozirajte hoće li pasti Vlada": 1. Da (80 glasova) 2. Ne (44 glasova) Kako je ispalo, nisu u pravu ni oni koji su rekli 'Da' ni oni koji su rekli 'Ne' ali su oni 'Ne' ipak malo više u pravu :)
politika.4 maverick,
C> Kako je ispalo, nisu u pravu ni oni koji su rekli 'Da' ni oni C> koji su rekli 'Ne' ali su oni 'Ne' ipak malo vise u pravu :) Ja sam medju onima vise u pravu. Dalekovid covek, nema sta! Niko mi nije verovao a sada sam dokazao! I klinci znaju neto o logici i politici...
politika.5 dejanr,
Za potrebe VOTE-a: koje stranke da stavimo na spisak? Demokratska stranka (DS) Demokratska stranka Srbije (DSS) Demokratska zajednica vojvođanskih Mađara (DZVM) Demokratski pokret Srbije (DEPOS) Socijalistička partija Srbije (SPS) Srpska radikalna stranka (SRS) Stranka srpskog jedinstva (SSJ) Udružena levica (jel se tako zove?) Treba li još neko na spisku, ili može da se podvede pod "ostale stranke"?
politika.6 toda,
Ej! Turajte i SNO (Srpska Narodna Obnova) TODA
politika.7 maverick,
C> Za potrebe VOTE-a: koje stranke da stavimo na spisak? C> C> Demokratska stranka (DS) C> Demokratska stranka Srbije (DSS) C> Demokratska zajednica vojvodanskih Madara (DZVM) C> Demokratski pokret Srbije (DEPOS) C> Socijalisticka partija Srbije (SPS) C> Srpska radikalna stranka (SRS) C> Stranka srpskog jedinstva (SSJ) C> Udruzena levica (jel se tako zove?) Da, tako se zove. C> C> Treba li jos neko na spisku, ili moze da se podvede pod C> "ostale stranke"? Pa mogla bi Seljacka Stranka. Nije da je velika ali ipak.